Nocsak, nocsak!
Érkezik egy új kismami és máris felpörögnek az események.
Nagyon jó, hogy van egy kis Hubaba, akiért lehet ismét izgulni!
Üdv itt anyukája!
Én csaszis voltam, 5 napig tartottak bent, mert Domó kapott egy kis fertőzést.
Nekem rohadtul fájt a hasam a műtét után alig bírtam kikecmeregni az ágyból, tejem nem akart beindulni így rendületlenül jártam (csoszogtam) a csecsemős nővérek nyakára.
Segítettek fejni (jobban mondva ők fejtek le, mert énnem tudtam fájdalmat okozni magamnak
).
Mindegyiknek meg van a stílusa, volt pokróc meg volt kedves is.
Akkor nagyon mérges voltam némelyikre (pl arra, aki kézrátétellel állapította meg, hogy nem lázas a gyerekem, majd mikor megkértük, hogy nem lehetne-e mégis megmérni, akkor kiderült, hogy 38,5 vagy 38,9?...már nem is tudom).
De így utólag én is hálás vagyok nekik, mert még mindig szoptatok és nem tudom hol tartanék a segítségük nélkül, de valóban KÉRDEZZZ!
Nem fognak odamenni hozzád. Gondolom Ők is örülnek időnként, hogy luk van a fenekükön. Fogalmuk sincs, hogy kinek, és mit mondtak már el.
Domó vasárnap du. óta lázas. Vagyis már nem.
Hétfőn próbáltam idecsalogatni a dokinkat, mert se Nurofen, se kúp, se hűtőfürdő nem vitte 38 fok alá a hőjét.Nem jött, így én vittem hozzá lázasan
Ennek csöppet sem örültem.
Lázon kívül semmi tünet.
Én a roseola nevű betegségre gondoltam, ami 3 napos lázzal, utána kiütésekkel jár, a herpesz vírus okozza és ha egyszer átesett rajta a baba, védettséget szerez ellene.
Onnan vagyok ilyen okos, hogy két ismerős babájának is volt mostanában ilyen.
Na doki megvizsgálja a gyereket és vakargatja fejét,meg közli, hogy biztos a fogzás miatt.
Csak hogy én mindenhol azt olvastam, hogy a fogzás önmagában nem okoz lázat. Csak fogzáskor az immunrendszer leterhelődik és könnyebb benyalni bármi mást.
Oké, vigyek pisit tenyésztésre.
Mi sem egyszerűbb.
Tök egyedül vagyok itthon, anyós külföldön, szülők vidéken..
Rángassam hajnalbanmagammal a gyereket a laborba(mert hát nem hagyom itthon egyedül), majd haza, aztán délután vissza az eredményér, aztán le a dokihoz, aztán haza...ehhhhh
Végül a laboros mókát megoldottam Domó nélkül.
Vizeletvizsgálat negatív.
Viszont halványan, de pöttyös.
Rákérdezek a roseolára, meg sem hallja...
Mondom neki, hogy szerintem pöttyös kicsit és mikor levetkőztetem a dr is megállapítja, majd elkezdi ecsetelni, hogy van ám egy olyan betegség, ami lázzal jár, aztán meg kiütései lesznek.
Ó tényleg?
Kb 2 perce kérdeztem rá.
Aztán marad annál a verziónál, hogy biztos a fogai, mert az viszont látszik, hogy egyszerre négyet növeszt most...
Viszont még mindig alszik.
Tegnap is 11-ig aludt!
Csak van valami, ha ennyit szuszmákol?
Nem jellemző rá.