Sziasztok!
Megint jegyzetelnem kell, annyit irtatok.
Kriszta: Koszi, igazatok van.
Nem adok neki babapiskotat meg kekszet.
Most kaptam a sogornomtol ragokakat es van koztuk egy ami kifejezetten Lili kedvence lett.
Olyan alaku mint a napocska, csak a nap sugarai helyett szelesebb szelu es zselevel meg színes figurakkal toltott vege van. Lili konnyen meg tudja fogni es be is tudja kapni. Es ami fontos nem kemeny.
Nagyon nehez vele, amiota nem hasznalja a cumit.
Ennek mar 3 napja. Cumival jol elvolt, de mar mas kell neki, es ha nincs semmi elegge hangoskodni tud.
Most megint alszik mar 2 oraja. Szokasos delutani alvasa, szokasosan a kisagyaban.
Anita: neked is koszi. Krisztanak mar irtam, hogy nem adok.
En is megemeltem a babakocsi tamlajat, de nem fuggoleges helyzetbe. Lili sokkal jobban erzi ugy magat. Orulok, hogy oltasokat tulveszeltetek.
Mi is 2 germicid c-t adtunk. De egyet rogton szuri utan, egyet meg lefekves elott.
Hajni: neked is koszi. Okes. Lisztes dolgok elfelejtve. Hogy a mamam miket meselt! Annak idejen mikor mi voltunk ilyen picik, 4 honaposan minden nap kaptunk fozeleket es este tejbegrizt. Ez utobbi volt a kedvencunk. Amint meglattuk a cumisuvegben a tejbegrizt a tesommal (ikrek vagyunk) csapkodtunk oromunkben.
Pedig szoptatott minket a mama. Hihetetlen hogy valtoznak a szokasok.
Orsi: kabatrol majd keszithetnel egy kepet. K vitamint mar mi se szedunk. Kb. 10 hetes koraig kellett a Lilinek szednie (2 doboz volt). Csak D vitamint kap minden nap egy cseppet.
Bea: Nem tudom, hogy lesz-e foga Lilinek. De valami van az biztos. Huha ejjel mi volt! Felkelt hajnali 1-kor, de nem volt igazan ehes csak cumizott a cicimen, de visszaaludt 10 percre ra. Majd felkelt ujbol hajnali fel haromkor. Na mondom ez nem stimmel, valami van. Szopizott egy picit, es utana cumizott. De kozben teljesen felebredt. Mosolygott, nezelodott stb.. Na mondom, ez nem korrekt. Anyuci faradt. Ejszaka aludni kell.
Egy darabig cumiztattam a cicimen, hatha elalszik, de nemhogy nem aludt el, a cicim se kellett.
Igy betettem a kisagyaba, a hasara. Persze nem aludt el, hanem feltapaszkodva nezelodott. Odatettem jatekokat, hogy ne unatkozzon es magara hagytam. A haloszobaban azert bekapcsoltam a kamerat es neztem mit csinal. Siras semmi.
Nezelodott, mosolygott, beszelt es a nyelvet allandoan ki-be dugdosta, mintha viszketne a szaja. Ezt 1 oraig csinalta. Kozben en egy picit visszaaludtam.
Mikor felebredtem kb 1 ora mulva, lattam, hogy egy picit laposakat pislog.
Beossontam a szobajaba es lekapcsoltam a villanyt. Vartam, hogy sirjon, de semmi. Visszamentem a haloszobaba, lefekudtem, nezem a kamerat, es szokasosan vigyorgott a sotetben, de azert laposakat pislogott. Szep lassan kb. 15 perc mulva elaludt es reggel 9-ig aludt! Remelem azert tobb ilyen ejszaka nem lesz.
Bar ketlem. Azert orulok, hogy mar tobbszor eszrevettem, hogy Lili az esti szopit kiveve magatol elalszik.
Zita: Koszi a leirast. Megmondom oszinten, hogy egy kicsit furcsa nekem, hogy a mai vilagban micsoda odafigyeles van. Minden etelbol, amit a babanak adni szeretnenk, adhatjuk vagy nem adhatjuk vita van. Talan az elelmiszerek valtoztak? Vagy az emberek? Vagy a vilag? Amikor en ennyi idos voltam mint a Lili most, akkor nem volt ilyen, hogy mi mit tartalmaz es 4-5 honaposan kaptam mar ezt meg azt, amit most a kismamaknak eszukbe se jutna. De mindezt szoptatas mellett. Sot felhaborodnanak a kismamak, hogy olyat kene adniuk csemeteiknek. Hihetetlen nem? Es megis jol vagyok, szerencsere jo egeszsegnek orvendek. Nincsen semmi betegsegem. A vedonom szerint aki 30 eve a szakmaban van, a baba etetese is olyan mint a divat. Valtozik. Kb. 5-6 evenkent.
Mucska: Nagyon jo a kep! Lili is ugyanezt csinalja! Csak nem nagyon engedem en se.
Zsuzsa: Edina meretei nem semmi.
Gratulalok! Es Zsofi ebedje!
Paprika: Engem is megdobbentett. Most az ember kezdhet aggodni, hogy milyen paprikat ehet vagy sem. Mi is hazipaprikat kapunk. De mar az se biztos, hogy jo. Allitolag mar mas fuszerekben is van. Nem csak a paprikaban.
Lili is kapott jatszoszonyeget, amin mindenfele színes figura van.
Nagyon elvezi. Majd teszek fel kepet rola.
Huha! Jo sokat irtam. De ilyenkor Lili alszik, van idom. Mar tobb mint 2 oraja!
Puszi mindenkinek Rita