Új privát üzeneted érkezett!

Bea! Milyen volt a pancsi hattól? Kicsit irigy vagyok.
Hajhullással kapcsolatban sajnos csak két ötletem van a porszívó és a türelem. Még senki nem tudott olyan módszert mondani, amivel hamarabb leállt volna, mint nélküle. Kép Ha sikerül valamit találnod, akkor várom én is.

Lujzika-Kriszta! Vicc. Kép
Apának keress gyorsan valami jó kis topikot, mert a chat tényleg rosszabb, mint a fórumozás. Mármint géphasználat szempontjából.

Orsi! Én is rendszeresen szoktam aludni szoptatás közben. Főleg a fürdetés utáninál. Addigra már kellőképpen fáradt vagyok.
Remélem, azért nem lesznek rémálmaid a képtől. Kép
Melyikőtök értékelte jobban a fájdalomdíjat, Te vagy Gergő? Kép

Mucska! Hozott a sztrák eredményeket? Most olvasom, hogy már összeült az érdekegyeztető tanács. Akkor még van remény.

Anita! Annyira szeretnék én is így eltévedni, mint te. Kép
Ott volt az a kérlek, ne aggódj. Nem csak a sorokat szoktam olvasni, hanem közte is. Kép
Ugrok én már reggel óta. Csak ilyen lassan érek földet. De akkor nagy port verek fel. Kép

Nalika-Hajni! Receptet mellékelem egy Word doksiban.
Poirot-sorozat jó. De a gatyánk is rámenne, ha kiadnák mindet.

Chello! Oltás, láz. Kép
26 dkg. Kép Remélem, mindegyik orvosotok meg van elégedve.

Rita! Szerintem olvasd el a babapiskóta és a háztartási keksz zacsiján, hogy miből van, aztán döntsd el magad, hogy szüksége van-e ezekre Lilinek! Babapiskótát találtam itthon, mert a múltkori tiramisunál maradt. Másolom: Készült: búzaliszt, cukor, tojás, kukoricakeményítő, térfogatnövelőszer (E503) felhasználásával. E503= ammónium-hidrogén karbonát. Közben kiderítettem. Háztartási keksz: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén karbonát, ammónium-karbonát), só, színezék (karamell), mesterséges aroma, antioxidánsok (borkősav, vikárium-diszulfit) enzim.

Szöszi! Nem gondoltam, hogy a fejfájásom tegnapra hozzád vándorolt. Kép
Kicsit meg vagyok ám sértődve. Kép M&M ügyben kompromisszumos megoldás született: Kellő magasságba került, így csak általam kaphatnak belőle. Miután kettesével kapnak, így jó sokáig fog tartani. Egyébként nagy szerencséjük van az anyjukkal, ugyanis a két kockánál több csokitól fáj a gyomra, így maximum az apjuk eszi el előlük valamelyik esti nasi kereső akció során.
Így hogy már ismerem élőben is a férjedet, még mókásabbb elképzelni a Dadoo alatt.

Kisdió! Gyógyulj meg minél hamarabb!
Mit dolgozol ilyen nagyon a gépen?
Nyissunk egy topikot az apukáknak?

Zsuzsa! Ahogy elnézem, sikerült rendre szoktatnod a topikot. Gép bekapcs, leszavaz, aztán jöhet a babanet.... Kép
Örülök, hogy a szájsebészen már túl vagy.
Vészhelyzet nálunk fel van véve.

Jerry! A mi mérlegünk semmit sem mutat, mert nem állok rá. Néha megpróbálkozom az első célként felállított farmeremmel.

Linó, Panó! Merre jártok?

Szép napot mindenkinek!

Zita
pzita

Helló!

Apa kárpótolt a chat-elésért. Aranygaluskát kellett ma csinálnia többek között, és hozott belőle kóstolót. Sajnos Kép túl jóra sikeredett, így oda a mai napi koplalásom!

Bea!
Azt hiszem, sűrgősen nekem is be kell szerezni egyet! Ráadásul most minden kajája sárga!

Kriszta

Többiek !! Hol vagytok ???

Kép
lujzika

Lujzika,
evészetKép

Andi,
gyík mentKép de már akkor is a második volt!

Bea,
esőkabátKép bár ha előre felkészülsz, biztos szépen fog enni. Ha meg már azt hiszed nem kell az esőkabát, na akkor...

Hajni
nalika

okt 27. 14.50
Na itt vagyok életem párjával és TüncsivelKép

És Tüncsi így aludt a talin:
Kép

Hajni
nalika

Anya!

Hát nem érted, hogy olvasok!!!!!

Kép
Ez most készült.Kép
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Kriszta!

Aranygaluska: imádoooooooom!!!!!!!

Esőkabát: lehet, hogy vennem kéne egyet? Kép
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Bea!

Barátnőket kérem postázni! Cserébe megy gombóc! Kép
Pusz. Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok újra! (Függőség az függőség Kép)

Na most aztán itt az igazi berlini ősz Kép Ködös, borús, szitál az eső, és nekünk muszáj elmenni sétálni, mert nem lesz Motoros Oroszlánlánynak holnapra kajája !

Zita!
Tényleg itt kéne topikot nyitni Apáknak, és amíg mi írunk, addig nekik úgy sincs új hír, ergo nem érdemes írniuk! Na ezt jól megaszontam!
Mérlegem nekem sincs, de az etalon-nadrágom még jó mélyen lapul a szekrényben Kép
Nem semmi a babapiskóta meg a keksz összetétele, azt hiszem, ezek után már én se eszem meg Kép

Hajni!
Először csak néztem, hogy hol vagy te, meg életed párja, aztán rájöttem Kép Tüncsi nagyon édi!

Mucska!
Tényleg ezt mondja !!!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Andi,
nagyon édes!!!!!!!!Kép

Lujzika,
nálunk most épp süt a napKép Küldjek felétek is egy kicsit? De csak úgy, hogy itt is marad, jó?

Hajni
nalika

Mucska!

Mit küldesz aranygaluskáért cserébe ? KépKép
És így született meg anno a cserekereskedelem Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Andi,
lehet, hogy neked nem is kell esőkabát, csak vedd fel a sárga pólódatKép

Zita,
nálunk helyhiány is vanKép Lassan nem férünk el a dvd-ktől. Pláne, hogy én a régi magyar filmeket is gyűjtöm. Igaz azokat vcd-n adják ki, 1500-értKép

Hajni
nalika

Hajni!

Ezt most kaptam: UPC

Kép

Kriszta

Kép
lujzika

A recept:
<!--attachment: Alm_s_muffin-123715.doc*mime_msword.gif*application/msword*20.0**Alm%e1s+muffin%2edoc --><center><pre>
Kép
Almás muffin.doc (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
pzita

Zita!

Ez is nem is túl bonyolult. Még egy ilyen kezdő konyhatündér is meg tudja csinálni, mint én. Kép A recept hány darabra készült?

Kriszta

Kép
lujzika

Lujzika-Kriszta!

Nekem is az jutott eszembe, amíg lemásoltam az összetételeket, hogy nem biztos, hogy mostanában enni szeretnék bármelyiket is.

Zita
pzita

Én a tizenkét darabos formát használom. Ha mindbe rakok, akkor nem lesznek óriásiak. A gyerekeimnek úgy pont jó. Ha nagyobbakat akarok, akkor mondjuk tízbe teszek csak.

Zita
pzita

Zita,
köszönömKép Már tegnap nézegettem is a formákat hozzá.

Lujzika/Kriszta,
jó a képKép hát igen, néha ilyen érzésem van! A kábel ellenére nem mindig tiszta a képKép

Hajni
nalika

sziasztok!

Egy kicsit nem néz ide az ember lánya, és már nem is bírja az iramot!

A szuri megvolt. Van egy nyafi lányom! Kép
Amúgy a hivatalos méricskélés 8,18 kg, és 65,5 cm.

Zsófi ma kitett magáért az oviban! Tökfőzeléket evett fasirttal. Kép No azért nem tányérszámra!

Anita: ja! Nyelvestül!!!
Kinga: passz! MAjd megkérdem!

Mucska: békülés Kép
Köszi a cica felügyeletet! Kép
Nyugtass meg, ma evett nálatok mindenki!
Kép Kép

Zita: rendre? Ugyan már! Ez nem kötelező! CSak melegen ajánlott! Kép
Vészhelyzet Kép

Orsi: nagyon jó, hogy Karcsi ennyire apa Kép

Bae: a mi dokinénink ősztől tavaszig még a 3 éves ZSófinak is adat D vitamint!!! Eddig is kapott! Heti 2 cseppet!

Kisdió: a kis virgonc Ákos Kép

Lujzika: és hol chatel?

Nalika: eszeget, de sokat csak este!
Kép Kép

Muffinisták: http://www.muffin.lap.hu/

Nos, most el... Szép napot mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

Zita!

Köszi!
Viszont ami egy kicsit ledöbbentett, az az, amit itt írnak:

http://ma.hu/page/cikk/ai/0/103443/1

Mi most az otthoni dolgokról egy kicsit le vagyunk maradva, de ez nem semmi!

Hajni!
Jöhetne a napsütés ! Te mit kérsz érte cserébe? Kép

Kriszta

Kép
lujzika

Gyerekek!

Mire visszajött a humorom apa ideült a géphez Kép Most felhívattam telefonon, hogy tudjak írni egy pár sort Kép

upiszi: a nyaralóban én is lecseréltetem a parabolát ilyenre Kép Lehet hogy jobban jön rajta az adás, mint a miénken! Kép

Sárga póló: ez eszembe sem jutott. Majd előbányászom a szennyesből a narancssárga pólót, az megy a sütőtökhöz, répához és a barackokhoz is. REGGEL SZEGÉNY GYEREK MAJD RÁM NÉZ ÉS TUDJA, HOGY MILYEN KAJÁT KAP SZEGÉNYKÉM.Kép
Na megyek, mert kaja idő, apával meg túl keveset beszéltek. Kép Kinek szóljak még, hogy hívják fel? Kép
Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!

Zsófi Kép Ez azért már haladás!
Edina: nagyon sírt? Remélem, nem lesz semmi utóhatás Kép! Méretek Kép

Nem semmi, hogy megy az idő, mi jövő héten már az 5 hónaposat kapjuk! Akkor lesz méricskélés is!

Chat: apa azt mondja, hogy Twingoclub! De hát ki tudja Kép

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Úgy kiugrott a zsozsó a pénztárcámból, hogy csak úgy porzott! Minden darab Kenguru GoldosKép
Remélem legalább januárig kihúzzuk...Kép Magamra nem költöttem ennyit 2 év alatt, mint 3 hónap alatt MufikáraKép.

Apatopic: már gondoltam rá, hogy az apukáknak is biztos szüksége lenne ilyen "Beszéljük meg!" vagy "Panaszkodjunk egy percet!" vagy "Dicsekedjünk egy kicsit!" topicra. És engem úgy furdalna a kiváncsiság, hogy miket írkálnak!Kép

Mucska: én szavaznék, de nem enged! Azt mondja a képembe, hogy ma már szavaztam, és menjek a sunyiba!

Lujzika: jót nevettem az etetésenKép Gondolom mindenki erre a sorsa fog jutni! Kép

Zita: pont akkor tömtem a pofámba egy marék M&M csokit, amikor ehhez a részhez értem.Kép
A főnököm küldött egy halom munkát, azt kell megcsinálnom.

Mucska: olvasós képKép

Lujzika: hát igen. Itt 7 ágra (lehet, hogy 8) süt a nap! Ne irigykedj! Hétvégére sz@ar, fos, esős, gennyes időt mondtakKép

Kisdió

Kép
kisdió

Lujzika-Kriszta!

Nekünk eredeti házi paprikánk van. A párom nagymamája Kalocsa mellett lakik, és a sajátot őrölteti. Egyébként tényleg felháborító.

Mucska!

Szóval rajtad, akkor ezentúl már reggel látszani fog az étlap?

Zsuzsa!

Remélem, hogya nyafi lányod gyorsan megjavul, és láz nélkül viseli a szuri utóhatásait.

Itt süt a nap végre! Délben még köd volt.

Üdv:

Zita
pzita

Zita,
nekünk is házi paprikánk vanKép

Kisdió,
merre vásároltad a rucikat?

Idáig beszélgettünk Tüncsivel, olyan édesKépKedvenc meséje a Hófehérke, ami úgy végzódik, hogy beköltöztek a palotába, és Hófehérkének többet nem kellett főzni!Kép

Hajni
nalika

Na felhívattam apát és elment a nyaralóba. Mondtam nézze meg, hátha nekünk is jobb lesz ez az újmódis parabola Kép
Beleolvasott a topikba és megállapította, hogy nem semmik vagyunk. Kép

Zsuzsa!

Edinád sem semmi! Kép
Kíváncsi vagyok, hogy mit mérnek nekünk, mert ez a gyerek állandóan éhes!!!!!

Zita!

Képzeld el a gyerek rám néz és gondolja magában, hogy a fenne enné meg már megint sütőtök lesz. Kép

Kisdió!
Látom te is úgy jártál, mint én. Zsozsó hol volt hol nem volt. Én is azt hiszem, hogy megveszek valamit és egy év múlva is rátudom adni Kép
Bizti szépeket vettél. Brendonban voltál?
Én kinéztem egy tök jó hintát a katalógusból. Álványos, de kis helyet foglal és hatezer körül van. Nyáron is jó lesz a nyaralóban. Azt hozza a mikulás, mert már gyüjtés szerveztem Kép
Nem korai még a csokis tej Mufikának?

Zsuzsa!

Ma evett mindenki, mert én baromi éhes voltam Kép

NA megyek babázni.
Pusz.MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok lányok!

Eltünök egy kis házimunkára, visszajövök, nyomok egy frissítést, erre 3 métert írtatokKép

Zita!
Pancsi nagyon jó volt, megyünk jövő héten is. Ezeken az adalékokon kiakadtam! Minek kell egy háztartási kekszbe szinezék? Nem tökmindegy milyen szine van??? Ami még döbbenet, azok a májkrémek! Még szerencse, hogy nem szeretem, de a férjem szeretné, na ő meg nem kapKép Egyszer olvasd el az összetevőit.

Kisdió!
RuhákKép A sógornőm fia szokta mondani apájának ha valamit nem kap meg, hogy a gyereket nem csak megcsinálni kell...Kép

Mucska!
Étlapos pólóKép Barátnőimnek szólok, legalább tudnák hova menni nyaralniKép
KépKép

Zsuzsa!
Látom D vitaminnal kapcsolatban is más állásponton vannak az orvosok. Erre rákérdezek még a miénknél. NyafiKép

Nalika!
KépKép

Az előbb nézegettem a naplómat, ma egy hónapja, hogy Zsófi áttalussza az éjszakátKép

Most megyek, gondolom mire elküldöm megint lesz egy méterKép

Bea
Vendég

Kisdió!

Az M&M csoki a fogyókúra része volt?

"Nálam két hete megállt a mérleg mutatója (nincs is mutatója, mert digitális), és nem akar több lemenni. Ötlet?" Nekem van. Hagyd ki az M&M csokit. Fujj, de gonosz voltam. Kép Remélem, nem veszed rossz néven, csak ez olyan feldobott labda volt.

Jó kedvet és jó sok M&M csokit! (Egyébként nem tudom hová akarsz fogyni, a szombati emlékeim szerint neked nem nagyon van aggódni valód súlyügyileg.)

Zita
pzita

Sziasztok!

Megint jegyzetelnem kell, annyit irtatok. Kép

Kriszta: Koszi, igazatok van. Kép Nem adok neki babapiskotat meg kekszet.Kép Most kaptam a sogornomtol ragokakat es van koztuk egy ami kifejezetten Lili kedvence lett. Kép Olyan alaku mint a napocska, csak a nap sugarai helyett szelesebb szelu es zselevel meg színes figurakkal toltott vege van. Lili konnyen meg tudja fogni es be is tudja kapni. Es ami fontos nem kemeny. Kép
Nagyon nehez vele, amiota nem hasznalja a cumit. Kép Ennek mar 3 napja. Cumival jol elvolt, de mar mas kell neki, es ha nincs semmi elegge hangoskodni tud. Kép
Most megint alszik mar 2 oraja. Szokasos delutani alvasa, szokasosan a kisagyaban. Kép

Anita: neked is koszi. Krisztanak mar irtam, hogy nem adok. Kép En is megemeltem a babakocsi tamlajat, de nem fuggoleges helyzetbe. Lili sokkal jobban erzi ugy magat. Orulok, hogy oltasokat tulveszeltetek. Kép Mi is 2 germicid c-t adtunk. De egyet rogton szuri utan, egyet meg lefekves elott.

Hajni: neked is koszi. Okes. Lisztes dolgok elfelejtve. Hogy a mamam miket meselt! Annak idejen mikor mi voltunk ilyen picik, 4 honaposan minden nap kaptunk fozeleket es este tejbegrizt. Ez utobbi volt a kedvencunk. Amint meglattuk a cumisuvegben a tejbegrizt a tesommal (ikrek vagyunk) csapkodtunk oromunkben. Kép Pedig szoptatott minket a mama. Hihetetlen hogy valtoznak a szokasok. Kép

Orsi: kabatrol majd keszithetnel egy kepet. K vitamint mar mi se szedunk. Kb. 10 hetes koraig kellett a Lilinek szednie (2 doboz volt). Csak D vitamint kap minden nap egy cseppet.

Bea: Nem tudom, hogy lesz-e foga Lilinek. De valami van az biztos. Huha ejjel mi volt! Felkelt hajnali 1-kor, de nem volt igazan ehes csak cumizott a cicimen, de visszaaludt 10 percre ra. Majd felkelt ujbol hajnali fel haromkor. Na mondom ez nem stimmel, valami van. Szopizott egy picit, es utana cumizott. De kozben teljesen felebredt. Mosolygott, nezelodott stb.. Na mondom, ez nem korrekt. Anyuci faradt. Ejszaka aludni kell. Kép Egy darabig cumiztattam a cicimen, hatha elalszik, de nemhogy nem aludt el, a cicim se kellett. Kép Igy betettem a kisagyaba, a hasara. Persze nem aludt el, hanem feltapaszkodva nezelodott. Odatettem jatekokat, hogy ne unatkozzon es magara hagytam. A haloszobaban azert bekapcsoltam a kamerat es neztem mit csinal. Siras semmi. Kép Nezelodott, mosolygott, beszelt es a nyelvet allandoan ki-be dugdosta, mintha viszketne a szaja. Ezt 1 oraig csinalta. Kozben en egy picit visszaaludtam. KépMikor felebredtem kb 1 ora mulva, lattam, hogy egy picit laposakat pislog. Kép Beossontam a szobajaba es lekapcsoltam a villanyt. Vartam, hogy sirjon, de semmi. Visszamentem a haloszobaba, lefekudtem, nezem a kamerat, es szokasosan vigyorgott a sotetben, de azert laposakat pislogott. Szep lassan kb. 15 perc mulva elaludt es reggel 9-ig aludt! Remelem azert tobb ilyen ejszaka nem lesz. Kép Bar ketlem. Azert orulok, hogy mar tobbszor eszrevettem, hogy Lili az esti szopit kiveve magatol elalszik.

Zita: Koszi a leirast. Megmondom oszinten, hogy egy kicsit furcsa nekem, hogy a mai vilagban micsoda odafigyeles van. Minden etelbol, amit a babanak adni szeretnenk, adhatjuk vagy nem adhatjuk vita van. Talan az elelmiszerek valtoztak? Vagy az emberek? Vagy a vilag? Amikor en ennyi idos voltam mint a Lili most, akkor nem volt ilyen, hogy mi mit tartalmaz es 4-5 honaposan kaptam mar ezt meg azt, amit most a kismamaknak eszukbe se jutna. De mindezt szoptatas mellett. Sot felhaborodnanak a kismamak, hogy olyat kene adniuk csemeteiknek. Hihetetlen nem? Es megis jol vagyok, szerencsere jo egeszsegnek orvendek. Nincsen semmi betegsegem. A vedonom szerint aki 30 eve a szakmaban van, a baba etetese is olyan mint a divat. Valtozik. Kb. 5-6 evenkent. Kép

Mucska: Nagyon jo a kep! Lili is ugyanezt csinalja! Csak nem nagyon engedem en se.

Zsuzsa: Edina meretei nem semmi. Kép Gratulalok! Es Zsofi ebedje! Kép

Paprika: Engem is megdobbentett. Most az ember kezdhet aggodni, hogy milyen paprikat ehet vagy sem. Mi is hazipaprikat kapunk. De mar az se biztos, hogy jo. Allitolag mar mas fuszerekben is van. Nem csak a paprikaban. Kép

Lili is kapott jatszoszonyeget, amin mindenfele színes figura van.Kép Nagyon elvezi. Majd teszek fel kepet rola. Kép

Huha! Jo sokat irtam. De ilyenkor Lili alszik, van idom. Mar tobb mint 2 oraja!

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Kisdió!
Azt te csak hiszed, hogy januárig kihúzod. Nincs egy hónapja, hogy mi is bevásároltunk egy vagyonért, de hamarosan mehetünk újra. Nemcsak a méretek miatt, hanem ahogy eszik, nagyfogyasztó lett a ruhákból Kép Ja, hadd ne mondjam, hogy azóta is folyamatosan motorozik Kép
Apatopik: lassan tényleg időszerű lesz!

Zita!
Szerintem lassan aki teheti, csak azt fogja enni, amit maga csinál.

Hajni!
Modern Hófehérke Kép?

Mucska!
Látom, tetszett az új dizájn! Étlapos póló jó ötlet! Nálunk viszont a kis motoros összes új ruhája sárga vagy narancssárga, pedig nem volt tudatos Kép Csak rózsaszínűt nem akartam. Milyen jó, hol van még a görögdinnye? Kép

Bea!
A párizsiét és a virsliét se olvasd el!!

Kriszta

Kép
lujzika

Rita!
Érdekes volt az éjszakátok, de aranyos lehetett Lili Kép! Rágóka Kép
Amit a szokásokról írtál: én 38 éve voltam gyerek, anyunak se volt teje, úgyhogy tápszeres lettem én is, de a nagymamám volt a fő hozzátápláló. Én is kaptam sok mindent, de szerintem abban az időben (sőt szerintem még akkor sem, amikor te voltál gyerek) még nem került annyi vegyszer, tartósító meg műanyag a kajákba, vagy akár a földbe, vízbe, mint most. Én csak reménykedem, hogy a lányomnak ugyanúgy nem lesz semmi baja, mint ahogy nekem se lett.

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta!

Igen. En is igy gondolom mint te, de enegem elegge elszomorit ez. Kép Mi lesz 30 ev mulva? bele se merek gondolni.

Egyebkent hihetetlen Lilinek ez a valtozasa egyik naprol a masikra. Pont 4 honapos koraban. A cumi eldobasa es a delutani 2-3 oras alvas. Furcsa nem? A delutani alvast szinte kikoveteli. A 2 oras szopi utan jelzi, hogy semmihez nincsen kedve, se jatszani, se mosolyogni, csak aludni. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Bekrepált a gépem azért nem jelentkeztem eddig, már ott tartottam, hogy kidobom az ablakon, ettől megijedt és szót fogadott.

RitaKép
Nagyon édes lehetett Lili.
Délutáni alvásKép kis ügyeske.
Szerintem is az a legjobb, ha maguknak alakítják ki a napirendet, felesleges erőltetni bármit is.
Nekem a védőnő hajtogatta állandóan, hogy napirend és hagyjam sírni majd elmúlik. Ja! Hagyja aki akarja.
Egyébként azóta se láttam a védőnőt. Ez Réka 6 hetes korában volt, most 13 hetes lesz!

Tényleg, egyébként kötelessége a védőnőnek kijárni, vagy nekem lenne kötelességem a tanácsadóba lehordani a gyereket??? Erről nekem senki nem mondott semmit.
A gyerekorvos szerencsére jön magától, amikor kell (oltás).

MucskaKép
Olvasó leányzóKép Tündéri ez a kép.

LujzikaKép
Parabola antennaKép Hol lehet ilyet rendelni, én is akarok!!!!!!!
AranygaluskaKépnyam-nyam ide is küldjetek légyszi.

NalikaKép
HófehérkeKép Szundis képKép Ilyen rugink van nekünk is, nagyon szeretem mert olyan jó anyaga van.

Na megyek elkezdem a vacsit csinálni (gyros).

Üdv:
Melinda
Bnm

Rita!

Nekem is az a véleményem, hogy a mi gyerekkorunkban, még messze nem került annyi vegyszer, hozzáadott anyag az ételeinkbe, mint manapság. Ráadásul már rájöttek, hogy bőven elég például az anyatejes babának fél évig az anyatej. Régen nagyon felülbecsülték a babák táplálék igényét. A régi tápszerektől nem véletlenül voltak a babák olyan pufókák általában. Mert a tápszergyártók is ugyanabban a hitben éltek, hogy sokkal nagyobb a táplálékszükséglete az emberpalántáknak. Meg gondolom, ráérő kutatók vizsgálgatták azt is, hogy milyen hatása van a babákra a hozzátáplálás. Aztán ezekből úgy együtt kialakult az, amit ma is képviselnek, hogy amíg elég az anyatej, addig felesleges idegen anyagokat bevinni. Főleg úgy, hogy tudjuk, hogy a korai hozzátáplálás problémákat okozhat. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden baba allergiás lesz esetleg valamelyik táplálékra, akit ha tápszeres, akkor négy hónapos, ha anyatejes, akkor hat hónapos kora előtt elkezdtek hozzátáplálni, de valamennyivel nő az esély erre. Minden veszélyes tényezőt nem tudunk ugyan kikapcsolni a gyerekeink életéből, de én úgy vagyok vele, hogy minek kapcsoljak be egy plusz veszélyt, ha nincs erre semmilyen kényszerítő tényező.

Bocs, kicsit hosszú lettem.

Zita
pzita

Sziasztok!

Készen van a vacsora Light! Héjjában sült krumpli, sült szalonna, főtt tojásKép Szeleteltem fel hozzá sajtokat meg lilahagymát. Na ebben tutira nincs se szinezék, se térfogatnövelő, se tartósító... csak kalória, de az sokKép
Fogyókúra mára elhalasztva!
Rita!
ÉjszakátokKép Zsófi is magátol alszik el. Ez a mit adhatunk a gyereknek és mit nem, tényleg divat dolog, de biztos nagyon sokat számít az is, hogy mennyit változott a világ.

Felébredt a kicsi drágám, adok neki enni...

Pusz

Bea
Vendég

Zsuzsa,
nagyon szép súlya van EdinánakKép és a hossza! Én is most mértem a hosszát 62 cm.

Bea,
nagyon fincsi lehet a vacsiKép

Rita,
Tüncsi is magától alszik el. Látod, Lili is milyen ügyesKép Ha nem kiabál éjjel sztem felesleges zargatni.

Melinda,
ha hosszabb ideig nem lát, akkor meg kellene, hogy látogasson. Kell nekik vmi naplót vezetni a gyerekről, mikor mit eszik, hányszor, súly stb. Legalábbis én szoktam látni a rendelőben, hogy előnyomott papírjuk van abba jegyzik mit mond anyuka a csemetéről..

Rita,
én még tápszeres sem voltam, mert anyukámnak eléggé nem szívesen írták fel, így inkább nem ment többetKép De abszolút Zitának van igaza, régen nem volt ennyi adalékanyagKép

Hajni
nalika

Zita
A fájdalomdíjjakat egyelőre én értékelem jobban.Kép De majd a hidegben Ő is fogja, remélem!Kép
Kép: rémálom??? Hozzád nem ugyanaz a Kismama
megy?Kép

Nalika, Mucska
Képek nagyon édesek!Kép

Bea
Mennyi idős is Zsófi?

Olyan jókat mosolygok, amikor írjátok, hogy felkel a baba éjszaka és remélhetőleg nem lesz több ilyen.(RitaKép) Én annak is örülök, hogy egyszer kel éjjel!Kép Igaz az most sajnos elég korán van és így hajnalban is felébred 5 - fél 6 körül.

Rita
Gergő nekünk is ezt csinálta ma hajnalban!Kép Olyan édesen vigyorgott!Kép

Nekünk ritka nyűgös napunk volt, még a séta is kézben fejeződött be, pedig ilyen még nem volt!!! Szerencsére Karcsi pont rámtelefonált és eljött értünk, mert ezeken a göröngyös utakon lehetetlenség volt gyerekkel a kézben tolni a babakocsit.Kép Amúgy ma is sokat mosolygott, csak mikor már elunta magát, akkor az alvás sehogy sem ment, csak vállon és nagyon nyűgös volt közben.Kép Szegénykét úgy sajnáltam!Kép Most is Apucija vállán alszik, de legalább alszik. Csak a fürdésre remélem magától ébred, mert ha nem , akkor sírás lesz az ébresztés miatt.Kép

Ja, és már 2 napja eléggé be van dugulva a nózija, úgyhogy ma felhívtam a dokinénit és adott orrcseppet, remélem az segít!

Lányok
Ez a nagy nyáladzás és, hogy rágja az öklét mitől lehet? Néha rendesen folyik a nyála Mókuskámnak! Volt ma egy édes képe, ült a hordozóban és a szája két oldalán csorgott le a nyál! Mint egy kis vámpírnak.Kép

Most gyorsan megpróbálom lekicsinyíteni a mai fotókat, aztán felteszem őket.

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi,
elfelejtettem! Olyan édeset találtam neked! Szólj, ha jöttök a Pólusba és odaadomKép

Hajni
nalika

Sziasztok!

Nalika!
Vacsi finom voltKép Csak annyira elszoktam az ilyen nehéz kajáktól, hogy most úgy érzem magam mint egy vizilóKép

Orsi!
Zsófi kedden volt 15 hetes. SétátokKép Ez a nyáladzás nálunk 3-4 hete megy, sokszor napi 4 ruhát is elhasználunk.

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Bea: Koszi szonyeges kepet. Cora tolunk messze van, nem esik utba, sajnos. HajhullasKép Nekem is, de csak kb. 10cm-s es meg igy is mindenhol ott tud lenni. Allitolag el fog mulni, bizzunk benne.

Jerry: a gym az a kupola a mindenfele logo jatekokkal. A kepen nem latszik , hogy mennyi lenne a 14 ezresen, de azt hiszem, nem fogjuk megvenni, ennyiert eleg sok fejleszto jatekot lehet venni.Inkabb benezek hetvegen Kikaba.

Hajni: Jokat tudnak a gyerekek mondaniKép

Andi: Jol tud am olvasni a lanyodKépKép

Kriszta: maradt meg az aranygaluskabol?Kép

Merleg -- en annak orulok, hogy megallt. Ugyanis felfele kezdett kuszni, ahogy hazajottunk a korhazbol es hat hetig meg se allt.

Melinda: a vedononek elvileg kotelessege kimenni elso honapban hetente, masodikban kethetente es utana havonta, de azt mar nem tudom, meddig 6 honapig vagy egy evig.

Aniko
anniko

Bea!

Én kész vagyok TŐLED! Kép
Pont akkor kell ilyeneket írnod, amikor a párom leselkedik!
Holnap a pizzán kívül ilyen lightosat is készítenem kell.Persze ezt én is baromira szeretem!!!!!!!! Tudod te, hogy mi a jó!

Orsi!

Nyugodj bele az ökölrágásba, mert jó ideig lesz benne részed Kép Nálunk még mindig tart, pedig 2 fogacska már kint van.

Hajni!

Én is feles tejes gyerek vagyok. Szerencsére allergiás nem, csak szép nagy marha lett belőlem Kép
Pedig milyen kicsike voltam az általános iskolában. Mindig én voltam az utolsó előtti. Kép

Melinda!

amig aludt sokat addig lehet, hogy lehetett napirend, de most hiába mondanám a lánynak, hogy alvás ha neki esze ágában sincs. Egyébként saját maga alakította ki, hogy mikor alszik. Attól jobb, mint 2 héten keresztül egy percet sem aludt napközben.
Meg minek kéne hogy üvöltsön. A barátnőm hajtogatja állandóan ezt. NA rá sem bízom a gyereket! Én utálom, főleg idegen helyen ha üvölt. És még mondják, hogy hagyjam nyugodtan. De miért jó az ha üvölt.
A te védőnődet is összekéne kötni a dokinknál lévő védőnővel, aztán meg alágyújthatnánk Kép Csak egy ici-picit.

Rita!

egyetértek veled ezzel a kaja mizériával. MAnapság miért van, hogy még tápszer is van pl banános, de azt mondják, hogy a banán allergizál ne egyen a gyerek.
Persze Zitának is igaza van, hogy a legjobb tudása szerint próbálja a gyerekét megvédeni az allergiától. Erre törekszünk mindannyian.
Nekem mindenki erőltette amikor a teát édesítés nélkül adtam a gyereknek, hogy méz kell bele. A könyvekben mi van: méz egy éves korig tilos!
Vagy régen a délutáni almát darált kekszel dúsították, hogy laktatóbb legyen. Most azt sem tudom, hogy mikor lehet adni neki. Talán 6 hónap után, de ez nem bizti.
Lili tündérien aranyos lehetett éjszaka. Kép Anna is van, hogy felébred, csöndben van és visszaalszik.

Kriszta!

Ez a motoros szöveg nagyon jó!!!!! Kép
Már kezdem megszokni, hogy délutánra úgy nézünk ki, mint egy disznó. anya, lánya és a hordozó amiben ül a kisasszony. Ezt nem lehet bírni ruhával. Főleg ha véletlen utána büfög egy jó ízűt és még jön a régebbi tejjel együtt a főzelék. Az ágyon rakok Anna alá pelenkát, hogy valamennyit felfogjon. Ahogy elfogy alóla a pelenka, abban a pillanatban kijön a felesleg. Meg apának van egy melegítő nadrágja, amit utálhat a lány, mert naponta megy a mosógépbe.
Na jó hosszú lettem!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Anikó!

Szerintem jól döntöttél, hogy veszel inkább játékokat külön. Bizti találsz egy jó szőnyeget is valahol sokkal olcsóbban.
De irígy vagyok a KIkáért! Ott annyi minden lehet nagyon jó áron.
Olvasás: igen már folyékonyan megy, már az ujjunkat sem kell ám húzni a sorok között. Kép

PUSZ: szép álmokat!
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Andi,
én szeretem ezeket a hosszú hozzászólásokatKép Olyan, mintha tényleg beszélgetnénkKép Apa nadrágjáról még nem láttunk képet! És a többi új pólód bemutatása is elmaradtKép
Én sem vagyok allergiás a tejre, mai napig minden reggel kakaót iszokKép De egyik gyerekem se kapott semmilyen tejes dolgot 1 évig, csak az állítólag módosított összetételű tejpépeket.
Ha így haladsz 1-2 nap és régi felhasználó leszelKép

Anniko,
biztos te híztál a gyerek helyettKép Csak azért gondolom, mert nálunk is így voltKép Hát nem tudom mi lesz kedden a mérlegelésen...

Hajni
nalika

Hajni!

Akkor összeszedem magam!

Apa nadrágja: majd ha tele lesz büfikével, akkor jó lesz? Kép
Tej: én sem óhajtok neki adni, mert megbosszulhatja magát. Sőt mondta a doki, hogy volt olyan anyukája aki a szoptatás alatt sem ihatott, mert beteg volt tőle a gyerek.
Most nálunk a sütötök, répa, finom főzelék megy leginkább. Már vettem neki húsos menűt a hipptől. Azt 5 hónapos kortól lehet adni, de én még várok vele, csak akciós volt és vettem egyet egyet. AZtán majd meglátjuk, hogy melyiket köpi ki.
Ti kedden mérlegeltek?
Mi szerdán szurikával egybekötve. Már hallom a doki nénit, hogy kövér a gyerek. MAx 6700 gr. lehet szerintem. És elmúlt 5 hónapos. Még a súlyát sem duplázta meg, pedig általában azt tartják, hogy 5 hónapos korára kell.
Na persze, ha így zabál, mintr az utóbbi pár napban, akkor lehet, hogy elérjük a duplázást.
Almától olyan szorulása van, hogy csak na. De szereti nagyon az őszibarackot almával, sárgabarackot.
Ja és valaki felmentett a többi póló bemutatása alól! Kép Vagy nem ?

Láttátok a tv-t? Lefőzik a kaját és ha már nemlesz zárolva a paprika akkor majd eladják. Nesze nektek HUNGARIKUM.

És tényleg mi van a kolbászokkal, szalámikkal stb. Rohadt nagy disznóság. Most voltak rokonok amerikából. Jó hogy nem vittem nekik egy kis mérget ajándékba. Kép
Lesülne a képemről a bőr, mikor írni kéne nekik, hogy bocsi, jószívvel adtam a szép ajándékokért, nagyon finom is, csak egy kicsit mérgező!
De egyszerűen nem értem, hogy miért kell behozni. Itt meg az ismerősöktől nem veszik át akik termesztik az igazi magyart, mert sok a paprika.
Rohadt egy dolog ez!

Na pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Nalika
Húúú, most aztán fúrhatja a kíváncsiság az oldalam, amíg arra nem járunk és az sajnos sokára lesz.Kép Jövő csütörtökig tuti nem, akkor meg elutazunk 4 napra, szóval legalább 2 hét. Ki fogok addigra lyukadni!Kép

Lányok
Köszi a nyugtatást ökölrágás ügyben.Kép Akkor ez jó pár hónapos akció lesz?Kép Előkapom mindjárt a kis partedlijét!Kép

És itt vannak a képek az új rucijainkról, persze mondanom sem kell, hogy Kenguru Goldosak, én is nagyon szeretam őket!Kép Sajnos a sapi kicsi lett, miután levettem a buksijáról ott volt a piros csík, így mehetünk vissza kicseréltetni.Kép Remélem van nagyobb méretben, annyira cuki benne! Pedig erre is 2-es méret van írva, de szűkebb, mint néhány 1-es.

Szóval ez a rugi lesz az esküvőre. Közepesen vékony, nehogy melege legyen, mert tuti meleg lesz mindenhol.
Kép
Kép

Ez a cuki sapi, ami sajnos kicsi.Kép
Kép

És ez az anorák, aminek lekapcsolható a zsák része és akkor csak kis kabátka. És eleve 2 méretűre állítható, mert 2 patent van rajta.Kép Jó nagy rá, szerintem még jövőre is jó lesz.Kép
Kép
Kép

Bocs, hogy megint ennyi kép lett, de soha nem tudok ellenállni.Kép

Puszi mindenkinek és jó éjszakát.Kép

Orsi

avocado

Orsi!

Jók a képek! Kép
Ökölrágás: nyugi, lesz még rosszabb is Kép
Szép álmokat nektek!
Izlésed változatlan, meg vagyok elégedve veled! Kép
MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Orsi,
nagyon jók a képek! ötletes az overálKép
A meglepi végülis elég karácsonyi témájúKép

Andi,
a férjem rokonaitól szoktuk kapni a paprikát, az biztos nem rossz.
Akkor jó duma volt, hogy azért kellett behozni, mert kevés volt a termés, mi? Meg azt mondta a bácsi, hogy nem lett kész időre a nyomda a másik fajta zacsival, ezért töltötték a drágább zacsiba a sz@r paprikát! Elég érces hanggal kommentálta a riporter is.
Apa nadrágjára nagyon kíváncsi vagyok! Lehetne esetleg egy előtte és utána képetKép
Kedden szurival egybekötött mérlegelés leszKép

Pussz,
Hajni
nalika

Andi,
nálunk a borjúhúsos nem tudom mivel volt mindig a favorit, olyat is vettél?

Bocs mindenkitől, hogy sok vagyok, de én ugye másokkal nem nagyon szoktam beszélgetni...

H.
nalika

Hajni!

Nem hinném hogy sok volnál. Kép
Igen vettem 4 félét. MAjd meglátjuk. Remélem nem köpi ki a kisasszony.

Nekünk is házi paprikánk van. Itt Szegeden nem hinném, hogy baromi sokan vennének zacskósat. De egy külföldi rokonnak nem akartam egy nylonban adni paprikát. Még jó, hogy gyárit sem adtam.
Az ismerőseimnek gyönyörű színű paprikája van, tuti téglapor nélküli és nem kellett a feldolgozónak. Itt a termesztők eladják inkább feketén, mert nem veszik át a híres igazi szegedi paprikát!
Most majd vennék, csak nem lesz mit!
Apa nadrágja: megkaphatod előtte utána képekben. Majd valami jó szinűt etetek a gyerekkel ami szépen látszik a piros melegítő alsón! Kép
Apát meglátja a gyerek akkor vigyorog és büfizik egyet. Kép
Nemsokára lesz a szülőszoba, azt megnézem.
Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Jó estét!

Nalika: Soroksári úti Megatoysban voltam rucikért. Vannak nagyon szép darabok. És még mindig olcsóbbak, mint a Brendonos ruhák. Azért húzták ám a fogam a 3 ezer forintos rugik láttán. Kép
Azért nem szégyellik magukat a gyártók és eladók: a gyerekruhák olyan drágák, mint a felnőtt, és az ember gyerekét nem csavarhatom pokrócba, azaz megveszem a gyerekruhákat.

Zsuzsa: én is nézegettem már a Megatoysban hintákat, de hát a gyerkőc még ülni sem tudKép

Zita: tudtam, hogy valaki leüti a feldobott labdát!Kép Tudd meg, hogy terhesség előtt igazi csokifaló voltam. Terhesség alatt alig ettem valami kis édességet, és a mai M&Ms csokika is a moziból maradt! Még egy kis sport szeletnyi csoki is több napig itt van!
A versenysúlyom 10 kg-val odébb van. A terhességet pedig a mostanihoz képest 7 kg-val kevesebbel kezdtem. Szóval a popsi és a combi környékét le lehetne faragni jócskán!
Nézek valami teljes tápértékű fogyókúrát.Kép
Meg mozogni kéne, de hol mensizek, hol beteg vagyok, hol időhiányban szenvedek. Szóval mindig van ám kifogás!

Lányok! Régebben olvastam a következőket:
"Akik a 80-as évek előtt születtek azok HŐSÖK.
Csodálni való, hogy is tudták az 50,60,70 évek szülöttei ezeket az éveket megélni, túlélni. Nem volt az autókban biztonsági öv és gyerekülés. A gyerekágyaink festékjében még ólom is volt. A gyógyszeres üvegeket könnyedén ki tudtuk nyitni meg a vegyszeres üvegeket is, a fiókok, ajtók nem voltak ellátva biztonsági nyitóval és a kerékpáron nem volt sisakunk. Mi a csapból ittuk a vizet nem az üvegből. Mi fadarabokból és csapágyakból építettük meg az első autóinkat és nem volt annak fékje, természetesen voltak emiatt
balesetek. Mi kimentünk játszani! Egész nap kinn voltunk, szüleink csak sejtették, hol vagyunk, hisz alig volt otthon telefon, nem hogy mobil. Egész nyáron fűben és erdőben játszottunk mégsem lettünk kiütésesek nem tört ránk allergiás roham. Ha valamink eltört vagy betört senkit nem pereltek be ezért. Mi voltunk a hibásak, Nem? Sokszor lilára kupáltuk egymást és szüleink nem szóltak bele.
Túlélted! Rengeteg egészségtelen dolgot ettünk: Zsíroskenyér,kolbász, disznóhús, ISKOLAI MENZA. Ittunk alkoholt is és senki nem lett ettől kövér meg alkoholista. A kakaóban nem volt A,B,C,D és E
vitamin. Az üdítő cukorral készült. Mosatlanul a fáról ettük a gyümölcsöt, és a WC pereme alatt csak úgy hemzsegtek a baktériumok.Egymás poharából ittunk és egészségesek maradtunk. Nem volt nekünk: Playstation, Nintendo, X-Box, Videojátékok, 64 Tv adónk , Filmek videóról vagy DVD-ről, Surround Sound, saját tv, computer, Internet, Fitness-Club kártyánk, mobilunk, etc.
Nekünk BARÁTAINK voltak!!
Kimentünk az utcára és találkoztunk velük vagy egyszerűen becsengettünk hozzájuk és beengedtek. Nem kellett a szülőket megkérdezni sem a miénket sem az övéket! Nem vittek és nem hoztak a szülők.. Hogyan is volt ez lehetséges??Fadarabokkal botokkal labdával játszottunk és nem ütöttük ki egymás szemét. A fociba csak az állhatott be, aki tudott. Ha nem volt jó, kívül állt és csalódottan nézett, megbirkózott a tudattal. Vagy elment másokkal mást játszani.
A szexhez nem kellett pornófilm és szálloda sem. Ha valamit rosszul csináltunk, vállaltuk a következményeket. Ha egy tanár nyakon vágott, nem szúrtuk le egy késsel és nem pereltük be. Örültünk, hogy csak egyet kaptunk. Ha a törvénnyel szemben vétkeztünk, szüleink nem álltak mellénk. Na de ilyet!! Volt nekünk kötelességünk, bűntudatunk, jóérzésünk, felelősség érzetünk, szabadságunk ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét. Ezek voltunk mi!! Nem úgy néz ki hogy veszélyben nőttünk fel? Nem vagyunk mi hősök??
Dehogynem."

Jó éjszakát!Szép álmokat!

kisdió

Kép
kisdió

Kisdió,
KépKépKép bár én azért ezekre találnék magyarázatot, de úgy elvenném a bájátKép
Nem is tudtam megbeszélni veled, hogy mi volt a gond az orvosoddal, de majd legközelebb!
Nálunk valszeg már bezárt a Megatoys, mert a Kismamában is csak a Soroksári úti van benneKép

Zita,
erről jut eszembe, helyes vagy a képen! Végül tényleg egyedül mentél el?

Andi,
megyek én is szülőszobát nézniKép Aztán lehet, hogy még visszanézek..

Hajni
nalika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?