Új privát üzeneted érkezett!

Dec8
Visszadobta a mailt a profilos mailcímedről, tele a mailbox. szój, ha újra küldhetem.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

ja, képzeljétek a bölcsi nincs nyitva két ünnep között. Ti hogy oldjátok meg?? Vagy senkinek sincsenek ilyen gondjai??
Nekem ugyan van 6 nap szabim, viszont ha ezt az időszakot már lestoppolták mások, akkor nem vehetem ki ekkor. Ennek meg sajna elég nagy a valószínűsége, mert sokan vidékiek és utaznak Kép Viszont én nem tudtam időben stoppolni, mivel még mindíg nem kezdtem el melózni.
A párom anyjára nem számíthatunk, mert ha ő vigyáz is gyerkőcre az nem a Dodi, hanem a Kristóf lesz. Az én anyummal meg nem marad el, mert szinte nem is ismeri, olyan ritkán látja + ő nem is lenne hajlandó felutazni Pestre. Szóval kisé gáz van, asszem

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit!

Nálunk is zárva bölcsi két ünnep között, de minálunk is cég is bezár olynakor, szóval ez nem gond. Viszonta nyári 5 hét az angyon húzós, főleg hoyg anyukám megint Balatonon elsz valószínűleg, szóval vagy odaviszem Emmát vagy nem tudom.

gumicukor!

Rá lehet kérdeznia trécseiben a konektorokra, d elehet hogy egyéb módon van megoldva. Pl nálunk sincs semmi bedugva mert fi vagy pi vagy milíenKép relét szerltetett be aférjem és azt mondja így nem tud megütni senkit, azonnal levágja a rendszert.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

ja, és szerinte az új lakásokat már csak ilyne relével lehet átadni, hát ezt nem tudom hogy igaz e de nem lenne hülyeség.

Kb 10 ft volt anyagköltségen, nekünk inegyen beszerelte egy ismerős.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Megkérdeztem Ágit, hogy jönnek-e.
Ők is szeretnének jönni, csak akkor nem jönnek, ha a céges Miki buli is akkor lenne.
A bábot még megbeszélem velük, szerintem még ma sikerül.
Szóval akkor írjátok fel a listára légyszi:
Ági, Pertra, Olivér,+Apa

Üdv
PSzi
pszi

Pszi
Akitől még nem kaptam a gyerkőcre vezetéknevet+keresztnevet, plíz írjátok meg, oks?

kataa
mailcímem: karolina.csik@freemail.hu

Ágiék ugye Lukács Petra és Olivér ugye?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti
OkKép

Gumicukor
Akkor ha Dec8 csinalja a cimkeket nem is kell neked irnom
Teljes nev:Al-Azzawi Alex az Alexandert soha nem hasznaljukKép
Szoval akkor bejott a Recsei,Alex is onalloan kozlekedik a lepcson es egyedul csuszik le ugyhogy nekem csak lentrol lehet integetniKép
Persze en is csuszok azert ,mert nekem is bejonKép
Gyors fogzastKép

Rit
Ok kihuztalak,aztan meg johettek kesobbKép
Hat nalunk is zarva a bolcsi.Szerintem mindenhol.Nekem meg ez nem gond,esetleg ha par napot itt leszunk,szivesen bevallalom Dodit,ha sehogy mashogy nem tudod megoldaniKép

MAno
IGen nalunk is olyan, a ferjem megkerdezteKépDe azert mi a szobajaban beraktunk vakdugokat,en mint parazosKép

Pszi
Hat meg en sem tudom a ceges culit,remelem nem akkor lesz,bar az sem nagy gond mert akkor maximum a Recseibol megyekKép

Szerintem ugyis lesz egy ket olyan akinek az utolso pilanatban lesz beteg a gyerekoc,az sem gondm majd kesobb eljuttatom hozzajuk a babot.Bar inkabb ne legyen igazamKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Hát az lehet. Kép Sosem haszálom Kép
küldj a munkahelyemre:
koltai@pestesely.hu

Üdv
dec8
dec8

Dec8
En is kuldtem nekedKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
A DVD listádat is megkaptam Kép
Bocsi, kijavítom a címemet mostmár lassan

Üdv
dec8
dec8

Pszi
ok. elküldtem újra a miki-ragacsokat.

Kataa
Nem semmi neve van Alexednek! A papa gondolom nem magyar. Bocs, de nem emlékszem pár részletre.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Lefixáltam a Récseiben a bulit, de előleget nem kellett fizetni, mert végül is nem rendezvény lesz. Mindenkit regisztrálnak majd és annyit fizet, amennyi időt ott tölt.
Sajnos most kifogtunk egy kisfiút aki elég kis vadorzó volt. Azzal kezdte, hogy megfogta Betti arcát és két oldalról belecsípett. Később a motorral többször nekiment, lökdöste, és végül megkoronázta egy boxütéssel. Biztos tetszett nekiKép Enyhén lilult már a fejem, végül szerencsére elmentek.

Kataa, a barátnőm még nem jelzett, de szerintem neki is jó lesz egy cicus. Rosental Szilvia a neve.

TV: nálunk reggel megy a BBcprime, fél 9-től a tv2, 9-kor a Stahl J. után kikapcsoljuk vagy zenére teszem. Volt egy időszaka Bettinek, mikor napokig tv-t nézett, de már leszokott szerencsére.

Nagyon izgulok, hétfőn fogjuk a bölcsiben megbeszélni a részleteket és kedden vagy szerdán kezdjük a benti beszoktatást. Januárig remélem sikerül.

Puszi, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!
Nóri neve: Gelányi Nóri.
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!
Nem tudom, mi van ma, de olyan fáradt vagyok egész nap, hogy majd' elalszom.

Tegnap este még sütöttem kakaós kalácsot Noéminek (már pár napja ígérgetem). Tök jó lett, de szerinte "száraz a teteje", így most ehetem egyedül a három rudat. Már a fülemen is kakaós kalács jön ki.

Manó!
Én enm értem ezt a hosszú beszoktatást. Nálunk is két hét lett volna elvileg, de azt mondták a gondozónők, hogy teljesen rugalmasak, abszolút a gyerektől függ, milyen ütemben szokik be. Ádám pl. simán beszokott egy hét alatt, de még a második hétem mondták, hogy legyek azért készenlétben, mert ha nagyon sír vagy ilyesmi, akkor telefonálnak, hogy vigyem el, de nem kellett ottmaradnom. Mondtam, hogy oké, végülis 2 percre dolgozom a bölcsitől, hamar ott tudok érte lenni.

Rit!
Nálunk is bezár a bölcsi és az ovi. De általában szokott lenni "ügyelet", vagyis, akik nem tudják elhelyezni a gyerekeiket, azoknak egy összevont csoport működik. Mondjuk, nem tudom, hogy nem csak a tavaszi szünetben van-e ilyen. Nyáron az oviban tuti van, a bölcsit nem tudom. de szerencsére nálunk nincs ilyen gond, mert nekem ugyanúgy szünet van, mint nekik. Ez a pedagógus szakma előnye...

Ádám autókat cipel minden reggel a bölcsibe (néha buszt), és autókkal is alszik. Jelenleg néggyel Kép. Nem tudom, hogy csinálja, hogy nem nyomja meg magát. Mindenesetre kb. kétnaponta kell az ágya mögül szedegetnem a leesett autókat, mert mindig kihullanak a kiságy rácsai között.

Szilcsike!
116 nem is sok, én 120 voltam Ádámmal, és ő "csak" 3850g lett. De teljesen pontosan tippelték meg az uh-n, mert 3,8-4 kg közé saccolták.

Panda

panda
Halásztelek

Conti
Ok,kosziKépAkkor cica leszKép
Hat szeretetbol Alex is szokott minket arcon csipkedni,de a motorral nekimenes az mar nem azKépKép
Drukk hogy jol induljon a bolcsizes nektek isKépJanuarig legalabb a betegsegek nagyreszen is tul leszKép

Gumicukor
hat szerintem ezt mar itt mindenki tudta,de a kedvedert megegyszerKép
Alex apukaja csak felig magyar anyai agon.Apukaja iraki,itt tanult a Muszakin es ismerkedett meg anyosommalKép
Amilyen szoke Alex inkabb kerdezik hogy nem sved a ferjem? Kép

Panda
En is ilyen vagyok ma.De Alex is,mar 7-kor lefektettem ,meg enni sem kart csak kokadt a feje.KépRitkan van ilyenKép

Ma delutan amig a vacsit foztem Marika Alexxal a jatszon volt,utana meg a Tescoba mentunk.Ok setaltak en meg vasaroltam.Az unokaocsiknek a favonathoz vettem ujabb kiegeszitoket,nekem is ugy tetszenekKépVegre megvan az osszes kari ajandek nekikKép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Pemeskéjéknek is cica legyen!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok
Feldobom a vegleges listat,remelem mindenkinek jol irtaM,he nem szoljatokKép
Meg Nyuszi es Agi hianyzik!!!!

Nyuszi+Emike+Danny+Apa
Ilke +Lili(maci)+Balint+Apa
Mano +Emma(tehenke)
Beszti +Beni(tehenke)+Natan(vakond)+Hanna
Judy +Gergo(maci)+Gellert+Apa
Gumicukor+Dani(kisvakond)+Apa
Magdi+Nori(Maci)
Szilcsike +Szilvike(tehenke)+Tomi+Apa
Conti +Betti(cica)
Banyoci+Gyurci(tigris)+Apa
Kataa +Alex(tehenke)
Szilvi+Timi (cica)
Sasha+Gabi(kutya)
Dec8+Hanna(zebra)+Apa
Forti+Levi(cica)
Pszi+Balazs (vakond)
Halacska+Anna(cica)
Pemeske+Greta(cica)
Panda+Adam(kutya)+Noemi(cica)+Apa
Parazita+Solymi(vakond)+Apa
Agi+Petra+Oliver+Apa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hát tegnap az elalvás a bölcsiben nagyon rossz volt EmmánakKép 12-1-ig simán elüldögélt, ez ugye ddig is volt, nem volt gond. De 1-2-ig hisztizett, keményen. Üvöltözött, hogy nem akar Emma, csapkodta magát az ágyban, rúgdosott, ordított. Érdekesképp nem hívott engem, tehát nemazt kisbálta hogy Anya, anya vagy ilyesmi, csak sziplán nem akart aludni. perzse az össze gyerek felébrdt méga szomszédos csoportokban is, mert az udavaron alszanak és ott nincs fal közöttük. Aztán 2-kor kiájult a gondozónő karjában, majd betették az ágyba és aludt 1/4 4-ig. Mikro felébrdt még pityergett kicsit, úgy hozták ki nekem. Azt hittem majd ma nem akar menni, de reggel vidáman készülődött, a Mici maci mellé most hozta a coccolino macit és ésa a kisőárnáját az alváshoz. és a szoba ajtajában adott puszit, és amondta hogy Szia anya és rohant be. szóval most enm tudom mi van. Ma 1/ 4 4-re megyek csak érte.

Kataa!

és a tescóban már kapható a favonatos szett? mikro egy hónapja néztük még nem voltKép mennyibe kerül egy alapszett, nem tudod véletlen? Igaz, csak karácsonyra szeertném Emmának.

Manó

KépKép
manó

Mano
Az alapszett 5490 ,ha jol emlekszem.De mi tavaly a mikor vettuk a fiuknak akkor meg egesz mas volt ,nem voltak ezek a szupi kiegeszitok.Most vettem nekik uj hidat,allatkerti vonatokat,allatokkal.vasutallomast emberekkel+lampakkalKép meg kulon meg sineket,mert abbol sosem elegKép
Rmeelem ma jobbna alakula az alavas,de biztos ezzel is ugy van hogy be kell torni egy kicsit,ma mar jobb lesz hidd elKép

Nalnuk mar szi anya volt,es ment beKépAz alvassal nem is volt gond,itthon is meg volt szokva hogy alvasido es keszKépSot ott ha nem alszik akkor sem dumal hanem fekszek szepen csendbenKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Megjött, akkor te javítgatod a neveket, mert nekem nem hiszem hogy lesz rá idő, meg nem is vagyok pesten a jövő héten, úgyhogy nem hiszem hogy fogok tudni netezni Kép Köszi.
Aztán majd nyomom és postázom.
Ja Hanna neve Koltai.

Kataa
Megjött a címed.

Üdv
dec8
dec8

hali

azt elfelejtettem tegnap írni, hogy a Récsei játszóházba ne öltöztessétek fel túlságosan a gyerkőcöket. mi csak 3an voltunk szerdán, de bazi meleg volt, ha meg leszünk vagy 50-en, akkor még jobban. igaz an légkondi, de egy sima rövidujjú póló egy vékonyabb naci elég a gyerkőcökre. én is vetkőztem, mert nagyon meleg volt, daniról is folyt a víz, pedig nem is rohangált.

Panda
Lekvárral próbáltad már a kalácsot, vagy tejbe mártogatva? Hátha úgy Noémmi szívesebben megeszi, úgy más nem olyan száraz.
Teganp Dani ismegsiratott egy szem hétvégéről megmaradt muffint Kép Kinnt maradt a konyhaszekrényben és kicsit már összeszáradt, de azért ő elkérte, beleharapott és mondta, hogy nem jó. Na, jó, mondom akkor megeszi anya. Hát elkezdett sírni, nehogy megegyem, mert hogy nem jó, száraz. ki is dobtam és még mindig siratta a kuka mellett, hogy mi történt azzal az 1 muffinnal. aztán sikerült elterelni a zabtejbegrízének gőzével, azt bámulta, ahogy felszállt a lábosból Kép

közben Dani rákapott a Dentinox gélre Kép Kéri, hogy kenjük be a fogát, mert fáj belül. pedig már áttört és ha tényleg fáj neki, akkor sírni szokott. persze most csak úgy kérte. Úgyhogy elkezdtem neki lelki alapon orvosolni a fogzási fájdalmat. kinyitom a tubust, úgy teszek, mintha tennék az ujjamra és bekenem az ínyét. Ő meg jólesően mondogatja, már nem is fáj Kép

Ja és pár napja, már nem asszisztálva kell altatni. Elmondunkk neki egy mesét (mikor ki altatja, apa vagy én) kicsit még ott ülük 12- percet, ilyenkor még nem alszik, csak fekszik. Aztán puszi, és kimegyek a másik szobába, mondom neki, hogy anya, apa kint vagyunk a másik szobában, aludjon nyugodtan. És csend van, egy szem sírás nem volt, magától elalszik, még dumálás sem jön a szobából.
apával már meguntuk, hogy ha ott vagyunk ,akkor direkt szerepel és azért nem alszik el hamar, mi viszont félig igen éskókadtunk, amikor már végre elaludt. Így nyertünk egy fél órát is magunknak.

Még ezek a nevek hiányoznak:
Judy +Gergo(maci)+Gellert+Apa
Magdi+Nori(Maci)
Szilvi+Timi
Forti+Levi
Pemeske+Greta

Írjátok meg, hogy küldhessem dec8-nak mielőbb!

Akkor legyen ismét ragacs is? Mert akkor még azt is javítanom kell. Maradhat rajta a nicknév?

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Dec8
Persze raersz meg a cimkekkel,eleg nekem november kozepe utan isKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor
Nalunk is ez volt a Panadollal,hogy mar direkt mondta hogy faj es ker.Bar en lebeszelem rola mindig,nem kell kanalazni a semmit de megis.Nalunk a gel semmit nem hasznalt,Panadolt is csak nagy ritkan kaptt,de bizti jo az ize ha igy ragaszkodik hozza ha meglatja a szekrenybenKép
Jo is az esti szabadidoKépMi mar regen igy csinaljuk (kb 13 hos kora otaKép,furdes,oltozes,mese ,enek(kb 5-8 perc)aztan szepen elbucsuzik es befordul a fal fele.O sem alszik rogton,csak ha nagyon faradt,kicsit dumalgat es 10 percen belul alszik.Ez is szoktatas kerdeseKép

Szerintem nem kell mar ragacs rank.Esetlega gyerekekre?De ahogy gondoljatokKép

Hu nekem inkabb vasalnom keneKép

Kép
Kép
kataa

nem 12 percet, csak 1-2 percet Kép
ok, akkor ne legyen ragacs, szerintem is már csak megismerjük egymást, ha meg nem ugrik be, akkor úgyis megkérdezzük majd.

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Név: Fodróczy Gergely

Ilke, Zsuzsa
ti már kimerézkedtetek a bébivel?

pusz
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor, Szilvi-Timi párosból a név: Rosental Szilvia
Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa!

na akkor megpróbálom rávenni a férjem hogy menjünk el és vegyük meg, mert karácsonyra lehet elkapkodják. nekünk még alapszett kell, mert még nincs neki semmi, és imádja a briót a játékboltokban, de az aranyárban van. de a tescóban meg csak karácsony közeledtével árulják ezt, különben nem. Amúgy meg fogom ismerni? Milyen dobozban van? És ti melyik tescóban voltatok?

ja, ma voltma felétekKép legalábbis ahol régen laktatok, mert anyukámhoz elugrottam ahol dolgozik, a Rádai utcába, mert vett nekem egy jó kis nadrágkosztümöt. Jó lett szerencsére, aztán még elemntünk a butikba (vitrin), az is ott van a körúton, ahol laktatok azzal majdnem szembe és még vettünk egy szövet nadrágot 1190-ért. A kosztüm 5000 ft volt, nadrág+blézer. Szerintem tök jó ár, úgy örülök, valamit muszáj beújítgatnom mert ugye dolgozni kell.

Ragacs: Hát, én biztos van akit nem ismerek majd meg, mert írtó rossza az arcmemóriám, d esokakat megismerek. Úgyhogy végülis nem gond ha nincs rajtunk már név.

Gumicukor!

Emma is isőnként előveszi a dentinox gélt és mutataja hogy fáj a foga. hát nem tudom, már kint an össze sfoga, d eaz utolsó kettő még nőhet végülis, így be szoktam kenni neki picit.

Kataa!

A panadolt Emma is szereti, d eazért abból nem kér csak úgy. viszont próbáltam neki nurofenre cserélni, azt utálja.

Amit viszont imád és jön napjában többször is hoyg adjak neki (persze csak 1x kap) a multivitaminos rágótabletta. pedig megkóstoltam, szerintem iszonyú ízű.

manó

KépKép
manó

manó
nekem szerencsém van, mert nem kell kosztümben járnom a melóhelyre,csak ha Bécsbe megyünk megbeszélésre vagy másra, akkor. egyébként csak sima csini vagy laza farmeros. néhány szoftverfejlesztő meg csak szakadt pólóban és kínai papucsban szokott flangálni. elég lehangoló látvány tud lenni némelyik, jókat röhögünk rajtuk. bár a legutóbbi bécsi megbeszélésre kiöltöztünk, aztán mindenki csak kis pulcsiban vagy ingben volt... az osztrákok is néha elég igénytelenek tudnak lenni.

mi nem szedünk semmiféle multivitaminos rágóizéket, egyedül a D-vitamin cseppeket. sok gyümölcs és rengeteg kintlét, meg egy kis kosz Kép

hurrá, mindjárt megyek haza!!!

szép hétvégét mindenkinek és jó pihizést!

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

nekem sme kötelező a kosztüm, de én szertemKép Nem a játszótérre, meg itthonra, d emunkába jól érzem benne magam.

D vitamin: de jó hogy eszmebe juttatad. olyan régen szeretzném kérdezni, hogy ki adja még? mert nekem azt mondták hogy nyáron már nem kell, majd ősszel. Aztán most bölcsi előtt kérdeztema dioki nénit, aki azt mondta hogy Emma oylanmaga slány és az össze foga is kint van, hogy már nem kell szednie, és nem is írt fel újat ezért. Van még itthon tavalyi kb fél üveggel, d emost nem tudom hogy mit csináljak.

Multivitamin: hát szerintem nem árt, bár én is cska bölcsi miatt kezdtem el adni. A sok gyümölcs nálunk nemmegy, egyedül az almár ezsi meg, igaz azt kap mindne nap, sok kintlét az sajna már nem rajtam múlik, legfeljebb hétvégén, a kis kosz az viszont garantáltan megvanKépKépKép

manó

KépKép
manó

Gumicukor!
Tegnap írtam Kép, de azért mégegyszer Kép:
Gelányi Nóri a Nóri.

Manó! Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy 3 éves korig októbertől-tavaszig 2 naponta még kell adni a D-vitamint. Úgyhogy nálunk Nóri is kapja.

Egyéb vitamint nem adok neki, minden nap kifacsarok 1 narancsot, meg akácmézet szoktam neki adni , szerencsére nagyon szereti, ő szokta kérni "Kérek kanál méz" Kép. Meg nap közben egyéb gyümiket is szoktunk nasizni, ennyi vitamin szerintem elég, igaz Nóri még nem jár közösségbe.

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi!

Akkor lehet hogy ami még itthon van azt beadom neki. Igazából a védőnő nekem is így mondta, csak a doki nem, tekinettel a fejlettségére és a fogai számára.

Emm anem szereti a mézet semKép Adtam neki most hogy itthon volt, hogyhátha fáj a torka és arar jó. Bevette szájába, majd egy az egyben kiköpteKép csuoi ragacs letta pulóvere. Amikor hazajött a férjem ezt el is mutogatta neki, tiszta mókás voltKép

Manó (lassan induloka bölcsibe, nem tudom hogy viselte ma aza lvást a drágám)

KépKép
manó

Gumicukor
Már írtam, de ha véletlenül nem olvastad, írom megint Kép
Gondos Levente

Képzeljétek ma felhívott a gondozónő a bölcsiből, hogy úgy készüljek, hogy a jövő héten őszi szünet lesz, és ugyan lesz ügyelet, de a Levi lenne az egyetlen gyerek és meg tudnánk-e oldani, hogy korábban menjünk érte!
Ebben csak az a pláné, hogy kb. 1 hónapja kérdeztem pontosan a szabim miatt, hogy mikor szokott szünet lenni és csak a télit(két ünnep között) és a nagy nyárit(5 hét) említette!
Azt nem hagyon hogy a Levi egyedül legyen bent egész nap, így a jövő héten szabin vagyok itthon!

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Ez durva, nekem azt mondták hogy őszi szünet cska az oviban van, bölcsiben nincs.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Pancsi is kapja még a D-vitamint (védő néni szerint 3 éves korig kell adni).
Én még a Vitacolant adom neki naponta (már amikor el nem felejtem) mert nem csak C vitaminra van szükségük, amit a gyümiből nyernek. Egy gasztro mókus egyszer azt mondta, hogy az ételekből vajmi kevés vitamin "szerezhető be". Bár a "mű" vitaminról sem hiszem, hogy a legjobb megoldás.

Munkahelyi öltözék: nálunk a reklámügynökségen vegyesen szokott kinézni a banda. Nyáron az ujjközé bemenő papucs hódított, aki prezentál az csiniben nyomja egyébként nadrág, poló pulcsi. Én lazázhatok minden nap. Nem bánom mert én az a fajta vagyok, aki fullad szoknyában és blúzban. Kép
Ma én is leléphetek előbb. Repülök Pancsihoz.
Jó hétvégét Mindenkinek!

Cupp,
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Már előre parázok, hogy oldjuk meg ezeket a szüneteket. Gondolom felváltva apa, anya de akkor nem mehet el egy család együtt nyaralni?!

Nem irigyellek benneteket!
Ha nagyi nem tud segíteni akkor muszáj beszervezni szittert de ebben az esetben meg rá keres az ember lánya. Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Lányok!
A férjem beújít egy digi fényképezőgépre és a régit (HP PhotoSmart C912) el szeretnénk adni.
Itt vannak bővebb infók a gépről:
http://index.hu/tech/digicam/mutat_mc?formid=67

Adunk még hozzá hordtáskát, vállövet, USB és TV kábelt, akkumulátort + akkutötltőt, ceruzaelem adaptert, távirányítót, szoftvert.
Egyedül memória kártyát nem, de azt lehet kapni 128MB-osat már 3000-4000 Ft-ért.

2 évet használtuk, kitűnő állapotban van.
Az ára 40.000 Ft (Mi 200e Ft -ért vettük).

Bocs, hogy ide írtam, de hátha érdekel valakit.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Manó!

Őszi szünet nincs az oviban, csak az isiben. Viszont ettől függetlenül tőlünk is azt kérték, hogy csak egy héttel később kezdjen Beni.
Ilyenkor csak az vállalják (??) akit mindenképpen kell.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok

Most nincs idom olvasni csak:

Kataa

Mi vakondot kerunk es lanykam neve :
Emilia Curtis

meg jovok

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mikibuli,
Név: Németh Lili

Dvitcsi,
Mi nyáron nem adtunk Lilinek, hisz csak aludni jött be a lakásbaKép. De most megint elkezdtük, viszont már csak heti 3-4 cseppet kell adni a dokinéni szerint.

Vitaminok,
Lili sem kap semmi vitamin kiegészítést. Igaz eszik minden nap friss gyümit, a reggelihez pedig zöldséget. Én pedig igyekszem úgy főzni, hogy minden kajcsiban legyen jó sok zöldség, változatosan. Ez így biztosan elég neki, mert idén még nem volt beteg, sőt nem is emlékszem, hogy mikor volt egyáltalán valami baja is, kopp-koppKép. Friss narilé a reggelihez nálunk is megy.

Judy,
Mi hét elején kezdtük a levegőztetést a kertben. Ma már fél órát voltunk kint, mert olyan szépen sütött a nap. Szerdán a védőnénihez tervezzük a sétát (2 utcára van innen). Kíváncsi vagyok mennyit fog nyomni Bálint, mert az 56-os body-k már nem nagyon jók ráKép. Lilit is lemázsáljuk majd, ő már rég volt mérve. Éjszakák nálatok milyenek? Nálunk volt a héten egy pár, amikor 2 óránként evett, meg is látszik rajtamKép. Remélem a hétvégén tudok majd napközben is aludni.

Forti,
Nem semmi ez a bölcsi, és mi lenne ha nem tudnál eljönni szabira?

Gumicukor,
Köszi, hogy szóltál az öltözék miatt.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Cska gyorsan: a lányom ma 12-ko relsőként kidőlva aludt a bölcsiben, mire a gondozónéni kiért az utoljára ebéddel végzőkkel, már húzt a alóbőrt. Aztán ennek böjtjeként 1-kor felkelt és onnantól a gondozónéni szórakoztatta, de állítólag semmi baj nem volt vele. Mikor mentem érte 1/4 4-kor bőszen csúszdázott a szobacsúszdán,a tetejéről mászott le hozzám nagy vigyorral. Úgy örülök, hogy 1 nap alatt beletörődött az ottalvásba. bocs hoyg most csak rólunk.

manó

KépKép
manó

Képzeljétek délután lementünk a dokinénihez, hogy ránézzen Levire, kell e még gyógyszert szedni vagy meggyógyult-e már a torokgyulladásból. Gyalog mentünk mert egész jó idő volt (1 km a rendelő), és odafelé találkoztunk a délutános bölcsis gondozónővel. Megálltunk kicsit dumálni, és mondja hogy ha megkapjuk az igazolást a dokitól, akkor a jövő héten kedden találkozunk. Néztem rá nagy hülyén, hogy mi van??? Erre mondja, hogy a Kata biztos rosszul mondta a telefonba, mert van bölcsi, de viszont minden gyereket elvisznek előbb (kb. fél 3 felé), és akkor csak a Levi lenne az, aki 4-5-ig bent lenne! Tehát csak azt kéne megoldani, hogy előbb elhozzuk a gyereket a bölcsiből. Így akkor kedden megint megyünk, Levi megkapta az igazolást hogy egészséges, én pedig a jövő héten csak fél napokat dolgozom (2 nap szabira jön ki), és akkor tudok érte menni előbb.

Ilke
Dvitamin: Tök érdekes, nekünk azt mondták hogy szigorúan minden nap adjak neki 1 cseppet. Tudom amit te írtál az is kb. annyira jön ki, csak meglepődtem és közben meg is nyugodtam, mert a Bp-i dokinéni tavaly asszem kevesebb mennyiséget mondott, holott a Levi akkor még sokkal kisebb volt. Így egy kicsit össze voltam zavarodva, hogy nem lesz esetleg sok a napi egy csepp. De ezek szerint nem!

Forti

Kép
Kép
forti

Kataa
Én megkostoltam a Dentinoxot (nagyon fájt az ínyem foghúzás után,) de nem volt jó íze, olyan kamillás, mondjuk használni sem használt semmit. Egyébként én szinte mindig megkóstolom amit adok neki, bár a bébiételek a legrosszabbak Kép
A panadolt ő is imádja, mindig mondja hogy beteg vagyok.
Nálunk is így alszik Hanna.

Manó Gumicukor
Hanna semmilyen multivitaminos izét nem eszik meg, úgyhogy próbálkozásaim után mindig én nyomom be őket. Hát tényleg nem valami jók. Úgyhogy mi Cebion cseppet eszünk (de csak így tél felé), meg a D vitamint. Minket külön felhívott a védőnő, hogy azért csak adjam a télen a d-t. Hanna 85 cm, és 2 foga hiányzik még. 5x1 cseppet kap.
Egyébként én is ált. kosztümben járok, vagy leglább szövetnadrág és blúz, kardigán. A főnököm mindig meglepetéseket szerez, mint pl. 1 óra múlva menjek az ilyen-olyan bizottságba megvédeni a költségvetést stb. Na akkor aztán nem mindeg ymibn jöttem el reggel Kép

Forti
Nálunk nincs őszi szünet, én vettem ki Mancit a nagyinak (tanár), ha én nem vagyok otthon jobb szeretm, ha nagyizik főleg ha lehet. Ott tuti nem lesz beteg. És az a rémképem hogy akkor lesz beteg amikor nem vagyok itt. Nekem pl. már nincs is ennyi szabim mint a szünet és akkor még előttünk a téli is (de hát a nyári 5 hét ugye eleve 20 nap)

Lányok
Manci mostanában 1/2 5-5 kor kel és nem hajlandó visszaaludni akármit csinálunk, emelett ha otthagyom pucérra vetközik akármi van rajta. Gőzöm sincs mit csináljak vel. Így persze az egész délelőtt egy szenvedés (nekm az egész nap).
Nekem borzasztó a memóriám, és csak egyszer találkoztam veletek, az is egy éve volt, úgyhogy jól jönne a matrica, de ahogy gondoljátok.

Ma elmegyünk az IKEA-ba és veszek egy csomó mindent a leendő irodámba. Olyan izgi, persze pénzt is kaptam Kép Veszek igazi főnök széket Kép

dec8
dec8

Ja tegnap egésznap cimkéket nyomtam (jövő héten körlevelezünk Kép)

dec8
dec8

SziasztokKép

Dvitamin: Én is adom még a Gergőnek, bár ő jó magas és szépek a fogai, de majd jövő héten úgyis jön a dokibácsi megvizsgálja őt is, meg a kicsit, majd rákérdezek.

Holnap ünnepeljük a párom és a Gergő szülinapját. már megrángatta apja fülétKépKép Jönnek vendégek és lesz tortája, meg lufit is kértKépKép Távirányítós autót fog kapni, már úgy váromKépKép

Ilke
Az éjszakák még nekünk is rapszódikusakKép Ma pl evett fél egykor, négykor, aztán hattól nyüglődött picit, úgyhogy magam mellé vettem az ágyba és úgy aludtunk fél nyolcig, szerintem közben is cicizett néha.
Nekem a gyerekdoki és a védőnő is három hét szobafogságot mondott, de ilyen szép időben kiviszem én is. Gellértre még jók az 56-os bodyk, de ő 3200-al született. Hétfőn fogjuk mérni, kiváncsi leszekKép
Én is napközben próbálok aludni, olyan jól esik. Meg korán lefekszem a gyerekekkelKépKép
Lili hogy viseli a kistesót?
Gergő egész jól, egyszer vágta csak kupán, amúgy simogatja, puszilgatja. Viszont elég rossz evő lett és az elalvás se megy olyan könnyen, mint azelőttKép

na pusz, megyek főzni
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Dec8! Nóri vetkőzéssel kezdte a szobatisztaságot. Nem lehet, hogy Hannát zavarja a pelus? Kép (ha már szobatiszta, akkor bocsika Kép) Ha nem, akkor próbáljatok bilizni. A vetkőzés nálunk is megy, naponta 20x öltöztetem, most nap közben bugyi, poló és zokni van rajta, de ha nem figyelek, akkor egy pillanat alatt lekapja magáról.
Hány kg Hanna a 85 cm-hez?
Nálunk Nóri 87 cm és 12 kg.
Márk pedig 8 kg(6 hónaposan!!!), egyforma pelust adok rájuk! Kép Nóri után olyan furcsa egy ilyen "nagy " gyerek. Kép

Címkék: Én még senkivel nem találkoztam Kép, de ha nem lesz címke, akkor rakok fel magamről képet. Hátha valaki felismer Kép!!!!! (azért fotók alapján remélem én is felismerek egy-két emberkét Kép!!!

Szép hétvégét, sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Jó estét!

Beszti!
Tegnap elolvastam a méledet, amit hétfőn küldtél, köszi KépKépKép!

Nálunk se az oviban, se a bölcsiben nincs őszi szünet, ott sem, ahol én dolgozom.

D-vitamin
Mi most fogjuk újra kezdeni, igaz, megkérdezték a bölcsiben, hogy adják-e ott, de mondtam, hogy majd itthon. Különben Ádám mániákus vitaminzabáló, de ennek nem örülök annyira, mert a gyümölcsök közül csak az almát és a banánt eszi meg. Onkább azokat enné, mint ezeket a vackokat Kép.

Nekem teljesen mindegy, miben megyek dolgozni, mert úgyis át kell öltöznöm munkaruhába Kép. Én mondjuk szeretem a szövetnadrágot és a farmert is. Régebben nagy szoknyás voltam, de mióta megszülettek a gyerekek, a kényelmesebb utazás miatt inább nadrágot hordok. A magassarkú cipőtől is teljesen elszokott a lábam, mert gyalogolni és buszra szállni két gyerekkel inkább a lapossarkú jön be.

Nyuszi!
A gyerkőcök így "angolosan" vannak anyakönyvezve is, vagy itt a magyar sorrend szerint írják a nevüket a hivatalos papírokra? Mármint ott, ahol egymás mellé kell írni a neveket, pl. egészségügyi kiskönyv, ilyesmi.

További jó hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Mi megvagyunk!

Szorgalmasan olvasgatom a topikot, csak írni nem tudok, ha van gyerekem. Jelentem most nincsKép Tegnap otthagytam anyukáméknál, igaz, nem akartam, de így sikerült.
Elindultunk reggel 10 óra felé (Gyömrő) és még Vecsésre se jutottunk elKép Az Üllői út végénél Bp-n van egy vasúti sorompó... na onnantól Vecsés kb 1 perc, vagy még annyi se. 25 perc után feladtam és csináltam egy hátraarcot... Még 2-esbe se tudtam felváltani a kocsit, nagyon durva dugó volt. A gyermeteg meg persze már rég megitta az összes teáját, én meg nem kockáztattam meg, hogy egész Vecsés-Üllőn keresztül ordítson, mert sajtkukac van a fenekében és még innivaló sincs.
Délután 2-kor újra megpróbáltunk eljutni Gyömrőre... sikerrel. Sikernek könyvelem el, hogy 30-cal lehetett száguldozni Vecsésen, Üllőn se volt jobb a helyzet...

Párom most jön, hogy kilopták a kicsi Twingómból a ködlámpátKépKépKép A k*rva anyukatKép Szegényke már így is totál ko, mindenki meghúzza, rátolat, főleg bevásárlóközpontoknál, erre lelopják a ködlámpát...

sasha

Kép
sasha

Voltak kint a rendőrök, helyszíneltek, jegyzőkönyv. Hát a ködlámpa darabja kb 20.000 forint és nem biztos, hogy a biztosító kifizetiKép Köszi, 40 ezer mínusz. Kifejezetten jól jön. Főleg most, hogy lassan az új babócának is be kéne vásárolni. Mert az addig oké, hogy van egy csomó ruhácska, na de a Gabitól nem vehetem el a fürdőlepedőit, az ágyneműjét, a takaróját, a pokrócait, és persze azt se szeretném, ha csak használt ruhája lenne, szeretnék neki azért 1-2 új rugit. Főleg, ha kiderül, hogy lány, akkor meg végképpKép
Meg most beszélem épp rá a páromat,hogy adjuk el a Gabi babakocsiját és vegyünk egy újat. Több fő indokom is van.
1. direkt babakocsi mentesen közlekedem vele már nyár eleje óta és nagyon beleedződött már a gyaloglásba a fiatalúr.
2. az ő babakocsiját (nagyon is jól tudja, hogy az övé) nem szeretném átadni a kicsinek, nehogy ezért legyen féltékeny. Viszont meg lehet vele beszélni, hogy ezt most eladjuk, mert ő már nagyfiú és a kicsié a másik.
3. Olyan buta bevásárló hálója van alul, hogy minden kiesik belőle. alig 10 cm magas a pereme. Bevásárolni ugyan nem járok vele, de tavasszal eleget szenvedtem, hogy folyton kiborult belőle a homokozó vödör, a labda és kipottyant a kabát, a sapka egy-egy járdára való fel-le billentés után. Most tavasszal meg 2 gyereknek viszem majd a cuccait a játszóra. A homokozó, a kabát-sapka a nagynak, plusz a takaró a kicsinek, meg még ki tudja, és a kutyákkal naponta 2x kell mennem sétálni. Szóval jó nagy és mély bevásárlóhálós babakocsit szeretnék. Mert nemcsak a tavasz jön, hanem a nyár is, amikor a fiam vedel mint a kacsa, a kicsi... azt még nem tudomKép Lehet ő még szopizni fogKép Szóval vannak érvek, erre meg jön egy barom és keresztűlhúz mindent.

Ráadásul pont olyan cuccok kellenek a picinek amely egyike se 2 forint. Egy pokróc még akcióban is 3000 forint legalább és kell minimum 2 db, a fürdőlepedőből is kell 2 db, plusz két kifogó, meg mégegy a Gabinak, mert az egyikkel baleset történt és óriás luk van rajta, a paplan se 2 fillér...

Bocsi, hogy ennyit írkálok most össze-vissza, de most nincs gyerek aki nyaggatna valamiért. Mert hiába van itthon mindenki, én kellek neki állandóan, és nem hagyna írni.Kép Lassan megyek érte, aztán majd este jövünk, én is dumálok még anyámmal. De legalább sikerült végre megfürdetnem a kutyámatKép Most szép fehér a fehér szőre és csillog a feketeKép Persze most hogy tiszta befoglalta a párnámat, mintha tudná, hogy most nem fogom megszólni. Együtt húzzák a lóbőrt a párommalKép

Írtam, hogy a minap (28-án, utánanéztemKép) 1 órán keresztül 2-5 perces jóslófájásaim voltak? Kisség megijedtem, mert ez a terhesség eddig teljesen más volt mint a gabival, vagyis se keményedés, se fájás eddig egy szál se volt. Gabival megszokottá vált már a 8. hónapra, hogy folyton keményedem, na de eddig ilyen most nem volt. Ráadásul nem is keményedés volt, hanem ténylegesen enyhe fájások. Másnap meg mi történt? Az addig oly jellemző székrekedésem hasmenésbe csapott át. Na nem olyan durván, de azért az. Azóta meg keményedem is, és néha furcsán fáj a pocak alsó fele, de nem csak oldalt, hanem teljes egészében. DE! babóka rugdos, mozog, mint most és semmi jele, hogy baj lenne. Csütörtökön megyünk úgyis a kórházba Uh-ra, majd rákérdezek mi újság ezzel. Ja most kezdtem a 32 hetet vagyis a 8. hónapot!!!! Repül az idő!Kép

na megyek zuhanyzom egyet, utána lassan nekiiramodom Gyömrő irányába...
puszi
sasha

Kép
sasha

Magdi

Hanyas pelust adsz rajuk? Kép
Mi Pamperst hasznalunk es ott azert meg a 7kg-s 5 honapos fiam utan van meg 2 fokozat, vagyis meret. De nalunk is ez a helyzet, epp a multkor rohogtem, hogy Emike 1 evesen volt 8kg! Most meg 11.5kg majdnem 2.5 evesen...

Zita

Nincs semmi felirat az angol temetokben a parom szerint, leszamitva a "No dogs, no bicycles" tablat a bejaratnal...Kép De azert megkerdezem az anyosomat is. Bar azt mondja a parom, hogy ugy altalaban nincs nagy kulturaja a temetobe jarasnak naluk. Azert szomoru valahogy ,nem?

Halacska

Akkor mostmar irsz ide rendszeresen?Kép
Olvastam a mailedet, kepzeld, Emike is olyan furcsan ragoz egyes igeket, mint Pancsi. Pl. olvasi (0lvassa), mondi (mondja)Kép De nem mindig, es csak egyes szam harmadik szemelyben ,valahogy nem talal ra a helyes targyas ragra.Tok fura.Kép

Panda

Anyakonyvezve u,illetve altalaban az adatlapokon ugy van a nevuk, hogy kulon sorban szerepel a kereszt- es csaladnev, tehat mindegy a sorrend. A kiskonyvben magyarosan van es altalaban csak a keresztnevukon szolitjak oket a rendeloben.Kép Bar volt egyszer mikor Emi kisebb volt, hogy a Heim Palban a borgyogyaszaton a folyoson hangosan szolitott minket a nover, mikor sorra kerultunk es kurtisznak birta kiejteni... majdnem hangosan felrohogtem.Kép Keresztnevet direkt ilyen internacionalisat valasztottunk, hogy megkimeljuk mindket oldalt a rossz kiejtestol.Kép(anyosekat, meg az itteni csaladtagokat)
Nem semmi hogy ADam meg mindig szopizik!

Sasha

Autos sztori.Kép
Pihengessel sokat, hadd maradjon bent meg az a kis picuri!Hogy eltelt az ido, mar nemsoka erted is izgulhatunk!Kép

Emike legutobbi beszolasai:
"APa hazajott, mama menjen haza a sajat hazaba..."Kép
"Anya gyere mar es foglalkozzal egy kicsit velem"

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Nekunk is jo suru volt a hetvege,most valahogy Alex nagyon beindult a beszeddelKépMar szinte mindent mond utanunk es magatol is meglepo dolgokat.Olyan jo igy beszelgetni veleKép
Bar ez az oraigazitas bekavart,mert bar este fenn tartottunk kicsit tovabb megis mnidig 6-kor keltKépDe olnap mar mindegy mert megy bolcsibe.Ja es tudja a ket gondozono nevet is,surun emlegette oket:Marti es Gyongy neniKép

En nem is tudtam hogy a magassaghoz van koze a D vitaminnakKépAlex 89 cm es 13 kgKépEste lemerte magat meztelenul a merlegen,ugyhogy ez tuti pontos eredmenyKép

Sasha
Szegeny autodKépHat igen egy gyerek az mindig jo kis beruhazasKép Es veletek alszik majd? Gabi mar nem ugye?

Nyuszi
Minket is kersztnevunkon szolitanak mindenholKépAz Alex amugy is ritka nevKépMeg a kiejtessel is bajlodnakKép

Pszi
Agit kerdezd meg lecci hogy mi legyen,mert ha ok megvannak rendelhetnem a babokatKép
Na pusz
kataa

Mano
A Vitrint ismerem,nemreg nyilt,de mar tobbszor voltam bent,es vettem is olyan joookatKéphihetetlen aron,pedig nem gagyi kinaiKépaz elado csajjal osszehaverkodtam es mondta hogy 3 naponta mikor jon uj aru es akkor erdemes benezni,mert a jokat rogton elviszikKép
A Budaorsi Tescoban voltunk,ez van legkozelebb hozzank,de a karacsonyi jatekreszen volt majdnem az aruhaz vegen.Vilagos zold dobozokban van ,tuti meg fogod ismerni,en is a szin utan mentemKépKép
Tenyleg tavaly is amikor az alapot vettuk a fiuknak kari korul volt nagy valasztek,utana mar nem.
Hat kar hogy nem vagyun kegy meret,mert en meg azon gondolkodom hogy eladnam a kb 8-10 szuper allapotu koszumomet,mert mire en visszamegyek ezek mar reg kimennek a divatbolKép
Kerdes hogy hogy csinaljam,mert azert ez nem turkalo minosegKép
Ebbol is latszik hogy bar nalunk nem volt kotelezo de en imadtam oltozkodniKépSot amikor Alex szuletett vettem az elso farmerem es sportos cuccokatKép
En is adok D vitamint minden nap 1 cseppet,de csak osz ota,nyaron nem kellettKépes kap Cebion cseppet de ezt is csa ka bolcsi ota ,meg a tel miattKépA homeso bogyot meg megissza siman,edes isKép
En nagyon odafigyelek mit eszik,ugyhogy mindig van csomo zoldseg,gyumi es szerencsere meg is eszi oketKép
Ha mar a szopi nem ugy sikerult akkor a taplalkozasa legyen nagyon jo.Nalunk a max edesseg a turo rudi.Nehany rokonom hulyenek nez,de ezekhez ragaszkodomKép
Orulok hogy Emma betort alvasilagKépAlex is csak 1 orakat alszik ottKép

Magdi
En is adok mezet Alexnak,harsmezet,ha beteg akkor kanallal is egyebkent a tejebe.Ezek nagyon jo immunerositokKép

Forti
Na akkor meg jo hogy talalkoztal a gondozonovelKépNalunk sincs csak teli szunetKép

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?