Voltak kint a rendőrök, helyszíneltek, jegyzőkönyv. Hát a ködlámpa darabja kb 20.000 forint és nem biztos, hogy a biztosító kifizeti
Köszi, 40 ezer mínusz. Kifejezetten jól jön. Főleg most, hogy lassan az új babócának is be kéne vásárolni. Mert az addig oké, hogy van egy csomó ruhácska, na de a Gabitól nem vehetem el a fürdőlepedőit, az ágyneműjét, a takaróját, a pokrócait, és persze azt se szeretném, ha csak használt ruhája lenne, szeretnék neki azért 1-2 új rugit. Főleg, ha kiderül, hogy lány, akkor meg végképp
Meg most beszélem épp rá a páromat,hogy adjuk el a Gabi babakocsiját és vegyünk egy újat. Több fő indokom is van.
1. direkt babakocsi mentesen közlekedem vele már nyár eleje óta és nagyon beleedződött már a gyaloglásba a fiatalúr.
2. az ő babakocsiját (nagyon is jól tudja, hogy az övé) nem szeretném átadni a kicsinek, nehogy ezért legyen féltékeny. Viszont meg lehet vele beszélni, hogy ezt most eladjuk, mert ő már nagyfiú és a kicsié a másik.
3. Olyan buta bevásárló hálója van alul, hogy minden kiesik belőle. alig 10 cm magas a pereme. Bevásárolni ugyan nem járok vele, de tavasszal eleget szenvedtem, hogy folyton kiborult belőle a homokozó vödör, a labda és kipottyant a kabát, a sapka egy-egy járdára való fel-le billentés után. Most tavasszal meg 2 gyereknek viszem majd a cuccait a játszóra. A homokozó, a kabát-sapka a nagynak, plusz a takaró a kicsinek, meg még ki tudja, és a kutyákkal naponta 2x kell mennem sétálni. Szóval jó nagy és mély bevásárlóhálós babakocsit szeretnék. Mert nemcsak a tavasz jön, hanem a nyár is, amikor a fiam vedel mint a kacsa, a kicsi... azt még nem tudom
Lehet ő még szopizni fog
Szóval vannak érvek, erre meg jön egy barom és keresztűlhúz mindent.
Ráadásul pont olyan cuccok kellenek a picinek amely egyike se 2 forint. Egy pokróc még akcióban is 3000 forint legalább és kell minimum 2 db, a fürdőlepedőből is kell 2 db, plusz két kifogó, meg mégegy a Gabinak, mert az egyikkel baleset történt és óriás luk van rajta, a paplan se 2 fillér...
Bocsi, hogy ennyit írkálok most össze-vissza, de most nincs gyerek aki nyaggatna valamiért. Mert hiába van itthon mindenki, én kellek neki állandóan, és nem hagyna írni.
Lassan megyek érte, aztán majd este jövünk, én is dumálok még anyámmal. De legalább sikerült végre megfürdetnem a kutyámat
Most szép fehér a fehér szőre és csillog a fekete
Persze most hogy tiszta befoglalta a párnámat, mintha tudná, hogy most nem fogom megszólni. Együtt húzzák a lóbőrt a párommal
Írtam, hogy a minap (28-án, utánanéztem
) 1 órán keresztül 2-5 perces jóslófájásaim voltak? Kisség megijedtem, mert ez a terhesség eddig teljesen más volt mint a gabival, vagyis se keményedés, se fájás eddig egy szál se volt. Gabival megszokottá vált már a 8. hónapra, hogy folyton keményedem, na de eddig ilyen most nem volt. Ráadásul nem is keményedés volt, hanem ténylegesen enyhe fájások. Másnap meg mi történt? Az addig oly jellemző székrekedésem hasmenésbe csapott át. Na nem olyan durván, de azért az. Azóta meg keményedem is, és néha furcsán fáj a pocak alsó fele, de nem csak oldalt, hanem teljes egészében. DE! babóka rugdos, mozog, mint most és semmi jele, hogy baj lenne. Csütörtökön megyünk úgyis a kórházba Uh-ra, majd rákérdezek mi újság ezzel. Ja most kezdtem a 32 hetet vagyis a 8. hónapot!!!! Repül az idő!
na megyek zuhanyzom egyet, utána lassan nekiiramodom Gyömrő irányába...
puszi
sasha