Új privát üzeneted érkezett!

Chris,

3 taggal! Kép

Szintén klubtag-jelölt:
Mamacica
Mamacica

Sziasztok !

BMárti !
kicsit vigasztal hogy nem csak én szenvedek.
tegnap este szalonnát ettem.én, aki vegetáriánus.
szóval idejutottam.Kisbence megkívánta én megettem és egész éjjel haldokoltam. de nem égett a gyomrom!!! úgy látszik a szalonna kioltotta a tüzet. a kajában nagyon szélsõséges vagyok,igazán jó ízzel semmit nem tudok megenni. mai napig öklendezek fogmosáskor.

a hasonfekvés nagyon hiányzik nekem is. ha jobban ráfordulok a pocimra oldalfekvéskor hát Kisbence szószerint lerugdos magáról.

lányok nincs valami jó módszeretek a keresztcsonti fájdalomra? megõrülök annyira fáj.
hiába a torna,az ülés,a fekvés, a járás.mintha kést forgatnának a hátamban.
bármilyen ötletet szívesen fogadok.

Orsoly esete engem is nagyon megviselt.itt bömböltem a gép elõtt.remélem gyorsan visszakerül közénk.

a hasam teljesen leszállt.igy 5 percenként pisilünk.
Kisbence
Kisbence

A klubba én is benevezek :-))
Tudjátok mi hiányzik még? Néha néha egy jó forró fürdõ, most hogy hideg lett...
NA pár hónapot avval is várhatok még...

Chris, az üzenettel teljesen egyetértek
dojika (dojika)

Halihó!
Egész klassz 3 fõs Klub tagjának lenni.Kép
És ez az a tagság aminek tudom a három kívánság, ill. a klub tagságának célkitûzése megvalósul.Kép KépKép
Pusszz. Chris
Chris

Bocsika!
4 fõs!!!! Na ezt a "gyarapodást" csinálja utánunk valaki! Kép

Dojika!
Üzenethez való utólagos engedélyt köszönöm.
Pusszz. CHris
Chris

Chris
nem hiszem hogy utolérnének minket, annál sokkal jobb ez a társaság itt :-))

Pusz: Dojika
dojika (dojika)

Kele!

Mocorgás ügyben én is csatlakozom az elõttem szólókhoz: elõször nálunk sem tûrte Apja kezét a Picur, de most már lassan hozzászokik (26. hét).

Evés: nem lett nagy étvágyam a 2. harmadban, szerintem nagyjából megmaradtam a szokásos mennyiségnél; de nem is voltam nemkívánós. Most már azonban kezd annyi helyet elfoglalni a kis Mocorgó, hogy már nem is tudnék jól bekajálni.

Puszi
Juca2
Juca2 26

Sziasztok Mindenki!

Szia Dojika!

Hát most elérzékenyültem, csak úgy. TudjátokKép a hangulatváltások. És most itt ülök a gép elõtt és könnyesen nevetek.
Otthon nincs se gépem, se netem. Hát kik fognak engem jó kedvre deríteni, meghatni, ha már otthon leszek? Kép
Sok pusszz. Chris
Chris

Chris, azért nem feledkezünk meg Rólad, ha már otthon leszel. Valahogy megoldjuk, rendben?
Telefon is megoldás, nem?

Pusz: Dojika
dojika (dojika)

Sziasztok!

BMárti köszi szépen a válaszokat, én is így érzek, pár hari és majd eldurranok.

Dojika! A kádba való fürdést vagy a forró fürdést hiányolod? Mert én úgy tudom hogy kádban az utolsó harmadig lehet fürödni csak ne legyen tûzforró a víz. De lehet hogy tévedek.

Kele
kele (kele)

Sziasztok!

Fürdés: az elsõ harmadban sem tsnácsos kádban fürdeni.

A klubhoz én is csatlakozom, én világ életemben utáltam hason aludni, de néha olyan jó lenne hason pihizni egyet, no ez a mell és hasfeszülés miatt nálam is nehézkes. Szeretném átöleln apát én is úgy hogy ne émelyegjek épp, ne legyek rosszul és sajna ez elég ritkán van. (Ha épp jól vagyok, akkor tuti õ nincs itthon) Sebaj sitty-sutty el fog múlni ez az az elsõ harmad. A kisgyerekek és a kisbabák megbabonáznak hazafelé is láttam kettõt, szinte könnyes lett a szemem, úgy örültem nekik.

Képzeljétek, lehet hogy pszichés, de mintha érezném, hogy most már feljebb feszít a pocim, mint egy héttel ezelött és csodás érzés.

És még valami (bocs a csapongásért) kismanót megmondtam ma a fõnökömnek és egész normálisan viselkedett, kértem, hogy a 12. hétig még kezelje diszkréten, mondta ok. õ "hallgatni azt tud", no hogy ettõl nem dõlt ránk a plafon. Mindegy azért igy sokkal jobb érzés, holnap reggel munkaidõbe nyugodtan mehetünk a körzeti védõnénihez.

Sziasztok:
Norci
Norci

Drága Lara! Én is szeretnék sok boldogságot kívánni a kicsi Hangához! Bár tényleg nagyon régen olvastam a babanetet, és nem tudtam, hogy mi lesz a kicsi neve, de ha lányunk lesz, nekünk is Hanga lesz majd a neve. Még az egyetemen volt egy csoptársam, aki Hangának nevezte el a kislányát. Azóta készülök én is, hogy ha lesz még egy lányom, Hanga lesz (Bartek Hanga). Ugye, nem bánod?
Még egyszer szívbõl gratulálok: Viráganya
Viráganya

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre, már biztosan senki sem emlékszik rám.

Lara!
Millió gratula! Kép Kép Kép
Borzasztóan irigyellek, minden jót kívánok nektek!

Viráganya!
Örülök,hogy újra hallottam felöled, remélem, minden rendben van, minden jót kívánok nektek!

A célegyenesben lévöknek kitartás!

Eszter (holnap 37)
eszter

Sziasztok Kismamák!

Lara! Millió gratula nektek, nagyon sok boldogságot és sok tejcsit kívánok!!! Kép Kép Kép

Orsoly! Nagyon sajnálom, ami veletek történt. Olyan rossz érzés nekem is, hiszen én ajánlottam neked a dokit, bár tudom, hogy nem miatta történt. Kép Kép Kép Azért ha tudod, légyszi írd meg, hogy mi történhetett pontosan.

Hû, BMárti! Perverz vágyaidat illetõleg szívembõl beszéltél! Bennem is ez a 3 dolog utáni vágyakozás fogalmazódott meg! Azt hiszem, a 6. vagyok a klubban... Kép Kép Kép

Eszter! Már hogy ne emlékeznék rád??? Remélem jól vagy, gyere gyakrabban!

Puszilok mindenkit: Laura
Larua

Sziasztok!

Szia Kele!

Én a Kútvölgyiben fogok szülni, remélem, már a jövõ héten. Nekem nagyon szimpatikus a hely, valahogy családias a légkör, mégsem tolakodó.
Próbálok bekerülni az alapítványi szobák egyikébe, de csak azért, mert oda bejöhet a papa meglátogatni a babáját. Ez nálunk különösen nagy jelentõséggel bírna, mert a párom 10 napnál többet nem tud maradni. Valószínûleg vasárnap érkezik. Szóval sajnos akár szülünk, akár nem, neki vissza kell mennie, ha letelt a szabadság.

Nekem is ugyanúgy volt, mint neked és még sokunknak, a baba mozgását sokáig csak én éreztem, mert szégyenlõsen visszahúzódott, mikor más simogatta. Most meg már lejjebb adott a tempóból, és mikor mocorog, egészen alul érzem, valahol a csontjaim között, ezt már más nem érezheti.

Gratulálok Larának! Gyönyörû név a Hanga!!! Még nem is hallottam, de elvarázsolt.
Meg kell, hogy valljam, mi még nem is gondolkodtunk lánynéven, annyira biztosak vagyunk a fiúban. Lehet, hogy meg fogunk lepõdni?

A kádban fürdéshez én hozzáteszem, hogy én mindig is imádtam hosszan kádfürdõzni, errõl a szokásomról egy percig sem mondtam le. Az is igaz, hogy csak most tudtam meg tõletek, hogy nem kellett volna az elsõ harmadban... Szerencsére nem volt semmi baj, kopp-kopp. A terhességemet a negyedik hónaptól a hét és feledikig végigúsztam, hol tengerben, hol medencében, de szinte minden nap. És olyan remekül éreztem magam! Még most is jól vagyok, nem gyötör semmi klasszikus kismamabaj, bár sajnos az étvágyam túl jó!

Na, jó hosszan írogattam, bocsánat.
Kele, írjál a Kútvölgyivel kapcsolatban, ha gondolod!

Sziasztok!
Andi
andiv (andiv)

Sziasztok!

Nagy örömömre szolgál klub-alapítónak lenni Kép, és különösen jó érzés, hogy nem vagyok egyedül a vágyaimmal! Már nem is érzem magam olyan vacakul a hiányuktól! Kép

BMárti
BMárti

Sziasztok!

Kismamáktól kérnék segítséget: 6 hetes terhes vagyok és naponta többször érzek a méhem egyik oldalán egy kis nyomást. Minthogy elsõ gyerekemmel nem volt ilyen, ezért nagyon furcsállom, az érzést (mi több, félek egy kicsit). UH-ra jövõ héten megyek, de tapintásra a méhben van a baba.
Érzett valaki hasonlót, esetleg tudjátok az okát?
Köszönettel:
Manó
Névtelen

Sziasztok lányok!

Kele, Andiv: én is Kútvölgyis vagyok. Nekem tetszik a hangulat ami ott van, tényleg családias. Kb. 4 hét van még a szülésig!

Tegnap voltunk Uh-n. A kisbabám 2,7 kg. A méhszájam még zárt, de már vékonyodik.

Képzeljétek: szülõszoba látogatás is volt, a mûtõben akkor született meg császárral egy kisfiú, akkor sírt fel, az ajtón keresztül lehetett hallani, nagyon megható volt! Kép

Mindenkinek minden jót!
Niki K. ma 36.
NK 36

Sziasztok!

Csatlakoznék a klubtagsághoz BMárti és a többiek! Hogy én hogy imádtam hason aludni! A többirõl nem is beszélve!

A Névtelen kérdezõnek üzenem, hogy elképzelhetõ, hogy a méh tágulása nyomja az ereket és ettõl érzi a nyomást - nekem is voltak fura érzéseim az elején, de nem hiszem, hogy bármi gond lenne.

Azért jobb elmenni dokihoz - pszichésen is.
Bár Te a második gyermeknél biztosan többet tudsz minderrõl.

A fürdésrõl még: Szerintetek árt a meleg víz? (zuhanyozva értem), mert én régóta elég forró vízben fürdõk és tegnap a kispapa rámijesztett, hogy "leforrázod a babát a pociban!"

Remélem mindenki jól van. A második harmadban én sem kívánom a kaját..pedig én jókat ettem az elsõ három hónapban!!

Pusszi Mindenkinek!

Mummy
Mummy

Sziasztok!

Kedves BMárti!
Ezúton szeretném mágpályázni a 8. helyet a "Perverz Vágyak Klubjában". Azt hiszem, ez a dolog minden kismamát utolér elõbb vagy utóbb.

Fürdés: én eddig végig zuhanyoztam, de múltkor két-háromszor megcsúsztam a kádban, ezért inkább ülve folytatom a fürdõzést. Mivel ülõkádunk van nem a meleg vízben ücsörgök, inkább ülve zuhanyozásnak tudnám nevezni. Szerintetek ez érvényes, ezt lehet csinálni?

Pussz,
Zafi
Zafi

Sziasztok!

Andiv, NK36 de jó nektek, ti már a finishben vagytok. Én meg vagyok elégedve a Kútvölgyivel, bár én amióta az eszemet tudom mindig ide jártunk.
Tudtok valamit a szülésznő választásról? Netalán van valakiről valami információtok, hogy kedves, türelmes, aranyos? Ki az orvosotok? Nekem Sz.T. Nagyon rendes, nem is kívánhatnék jobb orvost. Én a magánrendelésére járok, de UH-kon és laboron előfordulok a kórházban is.
Érdemes elmenni a szülőszoba látogatásra is? Mit tudtok az alapítványi szobákról? Mennyi van és mennyi az esély, hogy oda kerülhetünk?
Várom véleményeteket,

Kele
kele (kele)

Sziaszatok!

Lehetek a 9.? KépKépKép LécciléccilécciKép

Viráganya, Eszter, sziasztok!KépKépKép Én úgy örülök, mikor régi ismerõs ír! Örülök, hogy hallottam Felõletek, remélem, minden rendben van, és lesz isKép Ha tudtok, jelentkezzetek sûrûbben!

Névtelen szia!
Nekem is hasonló problémám volt az elején, és a dokim mondta, hogy a méhszalagok nyúlása okozhat ilyen nyomó, vagy nyilalló érzést, ami néha elég kellemetlen és aggasztó. UH-n majd biztos tüzetesen megnéznek, ne aggódj!

Remélem, jól vagytok mindannyian, én most momentán repesek, mert megvan a vevõ az eladó kislakásunkra, hétfõn firkantjuk alá a szerzõdést, aztán indulhat a nagyobb lakás vásárlásának a mókájaKép) Bár ez most nem nagyon tartozott ide, bocs hogy leírtam, de fülig ér a szám!

cupppp mindenkinek,
Beja (34dik végeKép)
Beja

Sziasztok!

Kele: igen a forró fürdõ hiányzik... Imádtam mindig is, zuhanyozni is mindig egészen forró vízben zuhanyoztam... hát ebbõl most "langyos zuhany" lett... fázom is rendesen tõle...

Manó, nekem épp ma (10. hét) kezdõdött reggel egy ilyen fura nyomás érzés, de a furcsa az benne, hogy az UH kép alapján, pont a másik oldalt, mint ahol a Babuci van...
Anno a Dokim azt mondta, héna némi kis fájdalom-érzet, normális... hétfõn egyek hozzá, rákérdezek erre is, majd elmesélem mit mondott.

Képzeljétek, tegnap voltam kipróbálás címén ún. táncterápián, amiröl itt olvastam a babneten...
Hát utána úgy éreztem szét vet az energia, olyan jó kedvem volt.
Kár hogy reggelre elmúlt...

Puszi: Dojika
dojika (dojika)

Sziasztok!

Én már tegnap délután is klubtagságot igényeltem, de elszállt az üzenet.
Ugyhogy mégegyszer szeretnék csatlakozni! Kép Kép Kép
Képzeljétek november 7-én megyünk meglesni babócát a praxisba!! Kép Kép Kép Deeejóóólesssszz!! Kép

pusssz
catnet-Niki(26hét5nap)
catnet

Sziasztok lányok !

Fürdés:
ha nem vagytok veszélyeztetett terhesek, nincsenek görcseitek, haskeményedések ami nem idõszerû és fájdalmas nagyon akkor nyugodtan fürödhettek kádban. addig lehet fürdeni kádban amig nincs nyitva a méhszáj.utána nem célszerû mert könnyebb fertõzést összeszedni.
forró fürdõt nem szabad venni mert görcsöt okozhat és a vérnyomás is hirtelen felszaladhat tõle. én csak kádban fürdök és mondhatom nincs kellemesebb mint hanyatt dölni a langyos vizben és dagonyázni.Kisbence is mindig felébred ilyenkor és ugra-bugrál. igy hallottam a szivhangját is amikor lebuktam a viz alá.
a fájós keresztcsontomnak is ez használt eddig legjobban. az úszást is az egész terhesség alatt javasolják, szintén csak az utolsó hetek kihagyásával. mindenesetre én ha fürdök mindig megkérem a párom hogy legyen a közelben ha rosszul lennék tudjon segiteni.

az én dokim engedélyezte a pancsolást. ha gondoljátok kérdezzétek meg ti is az orvosotok.

a klubba én is szeretnék belépni ezennel. a párom már csak a fejemre nyom egy puszit mert nem fér hozzám.
Kisbence
Kisbence

Szia Kele!
Van egyágyas: 5 ezer/nap és kétágyas: 2 ezer/nap. (szoba). De elõre kell kérni, és szerencse is kell, hogy pont üres legyen...
Az én orvosom V.G. én is elégedett vagyok. A szülésznõk közül nekem Várnainé nagyon szimpi, szülésre felkészítõn találkoztunk. A szülõszoba látogatás és az apásszüléses felkészítõn voltunk. Szerintem megérte azt az idõt.
Már nagyon várom a kisasszonyt! Kép

Lányok!
Ez a klub nagyon jó! Kép
Csatlakozhatom? A hason alvás hiányzik a legjobban! Kép Összebújás: hátulról megölel a párom... Kép Szembõl már nem megy Kép
Puszi mindenkinek!
Niki K.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Niki K.
NK

Bocs, de nagyon fontos kérdésem lenne:
Most vagyok 26 hetes és ma még nem mozgott. Szerintetek ez baj lehet?
Új lány

Sziasztok Kismamák!

BMárti, osztom az összes perverz vágyadat! Kb. a második hónaptól vágyom arra, hogy végre hason alhassak, legalább egy icipicit, és arra, hogy egy szimpla ebéd után ne kelljen órákig szenvednem. Szóval teljes vállszélességgel csatlakoznék a klubhoz. KépKépKép Már nem tudom követni, hányadik tagként...

Fürdés: úgy tudom (a dokimtól és a védönötöl is), hogy úszni az utólsó néhány hét kivételével kifejezetten ajánlott, ha zárt a méhszáj, persze csak nem túl hideg vízben (kb. 24-25 fok felett). Az ülöfürdö tényleg nem ajánlott már az elejétöl, de csak azért, mert legtöbben forró vízben ücsörögnek "órákig", ami tényleg nem tesz jót (vérnyomás, rosszullét, stb.), a szauna TILOS, de pl. a pezsgöfürdözés engedélyezett ritkán, ha pl. fáj a hátad (arra nekem nagyon jót tett), ha nem a legerösebb fokozaton pezsegsz, és nem túl meleg (32 fok körüli) és persze megbízható tisztaságú a víz (ez utóbbi a legnehezebb, ezért talán inkább jobb kihagyni ezt is). Én már egy ideje nem fürdök, mióta elköltöztünk, és frankó zuhanykabinunk van (ez sokkal kényelmesebb), de ha nem lenne, én is fürcsiznék, viszont elkezdtem úszni (jobb késön, mint soha)KépKép, és nagyon jól érzem magam töle. Mióta az új házban lakunk, a kádat még egyszer sem használtuk, pedig direkt kétszemélyeset vettünk... KépKép

Bejelentkeztünk mi is a Praxisba, nov. 9-re kaptunk idöpontot. Már nagyon várom!!

Na jó, most már eldugulok KépKép mi lesz velem decembertöl net nélkül???!!! KépKépKép

Pussz,
Zsuzs (26)
Zsuzs

Új lány,

Szerintem nincs semmi baj, biztosan úgy fekszik, hogy nem nyomja a hasfaladat (csak akkor érzed a mozgást, mivel a méh maga nem érzékeli). Egyél egy kis csokit (vagy igyál egy teát/kv-t), és bökdösd meg, hátha attól megfordul, vagy helyzetet változtat, és utána biztosan érezni fogod. Ha ez sem jön be, és továbbra sem érzed, akkor irány a doki!!! Jobb potyára megnézetni, mint nem elmenni attól aggódva, hogy hülyének néznek! Biztos nincs semmi baj! Ne izgulj! KépKépKép

Zsuzs
Zsuzs

Sziasztok!

Mamacica! Mikor láthatjuk Tomikát? Kíváncsi vagyok nagyon! Kép

Puszi: catnet-Niki(26.vége)
catnet

Halli Mindenkinek!

Befaltam egy óriási pizzát az elõbb és mielõtt visszalendülnék a munkába még megnéztem, hogy mit csevegtetek.

Dojika! Tényleg ennyire jó a táncterápia? Ponotsan miket csináltatok? Tudom, hogy van erre topic, de nincs igazán konkrétan leírva, hogy hogyan zajlik az óra.

Zsuzs! Elküldenéd nekem a Praxis telefonszámát???
Kéérlek! Ez a 3D-UH, ugye? Te hányadik hónapban vagy - azt mondják az 5.hónap körültõl érdemes már menni. Szerintetek is?

A listára hogyan tudok felkerülni? Kata csinálja?

BEja!! Mennyi idõbe telt túladni a lakáson? Csak azért kérdezem, mert én féléve nem tudom eladni a kis belvárosi galériás garzonomat, pedig jó.

JÓ Pocakmozgást!

Mummy
mummy (mummy)

Köszi a tanácsot, elegyítettem a kettõt a biztonság kedvéért, ettem csokit, ittam rá kólát és végre megmoccant. :-)
Új lány

Sziasztok!

Dojika!
Hát persze, hogy jó lesz a kapcsolat telefonon is.

Örömmel üdvözlök minden klubtagot!

Hamarosan mindenki (én is) belépünk az Úgy Szeretnék Aludni Egy kicsit Nyugodtan Klubba. Kép Kép

Pusszz. Chris (27.)
Chris

Sziasztok!

Az Adri barátnõje vagyok és szeretném bejelenteni helyette mert nincs neközelben, hogy megszülettett Marcell nevû kisfia, 2600grammal, 48 cm-rel október 14-n, császárral, 10 nappal korábban, mint eredetileg ki volt írva. Jol vannak, egészségesek.
1-2 héten belül õ is tud majd jelentkezni, amikor már lesz otthon is net.

Sziasztok
Kati
Névtelen

Sziasztok!

Mummy, ha adsz egy mail címet elküldöm amit leirtam ma a hugomnak a tegnapi táncterápiás foglalkozásról.
Neem nagyon jót tett, lehet hogy másnak nem tetszene, de engem ez inkább feltölt mint a torna...
Ja és a pizzát az én Manócskám is nagyon szereti! Meg a hamburgert :-)) Folyton azt ennék...

Chris, akkor mielött átigazolsz a másik klubba majd adj egy telcsiszámot :-))
dojika (dojika)

Szia Adri barátnõje!

Add át a mamának és babájának jókívánságaimat! Kép
Niki K. 36. hét
NK.

Adri!!!!
Nagyon gratulálok a babához !
Sok sikert és egészséget Nektek!

Pusza: Dojika
dojika (dojika)

Sziasztok!

Csatlakozom a PVK klubb tagjaihoz. Mindig imádtam hason aludni, söt TV-t is így szerettem (anno Kép ) nézni.

Mummy!
Igen, most már én csinálom. Írd ide nyugodtan az adatokat, majd felteszlek Téged is. Úgy láttam Gabi hetente egyszer rakta fel a listát. Kivéve ha új babánk, vagy kismamák lett. Én is ezt követem majd.

Adrinak gratulálok, és sok tejcsit a picinek. KépKépKép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Cseri Boglárka 3400 g, 49 cm 2001.07.28
Tvica Kristóf Bence 3400 g, 54 cm 2001.09.04
Cory Balázs 2900 g, 50 cm 2001.09.12
Pocok Anna Lara 4100 g, 57 cm 2001.09.28
Manka2 Benedek Artúr 3450 g, 52 cm 2001.10.10
Beáta Martin 3760 g, 55 cm 2001.10.11
Adri Marcell 2600 g, 48 cm 2001.10.14 ( - ) 10 nap
Lara Hanga 3480 g, 50 cm 2001.10.24
</pre>

Kata007
Kata007

Lara,Adri,gratula a babákhoz!!!!

Mariann 33.hét
Mariann

Sziasztok!

Kata:
A 2. oszlopbeli adatom 1 c.

Ma megyek 3D-re, kíváncsi vagyok mit fogunk látni.

Dojika:
Kérlek, nekem is küldd el, engem is érdekel a táncterápia. Hol van az a topic, amelyik erõl szól? Én nem találtam.
Email címem: casilla@index.hu
Elõre is köszönöm!

Csilla1
Csilla1

Sziasztok Kismamák!
A klubhoz én is csatlakoznék, bár nekem egyre inkább a hason alvás hiányzik. Illetve a rendes alvás. Ha délután eldõlök, mert ki vagyok, éjszaka 3-kor felkelek, és csak fekszem az ágyban. Ha nem, akkor is felkelek vagy 2-3x, legfeljebb gyorsabban vissza tudok aludni. Valaki nem tud ajánlani vmi gyógyírt, hogy éjszakánként ne fájjon annyira a lábam, térdtõl lefelé. Nagyon sajog, sokszor erre ébredek.
A fürdés szerintem nem árt, ha kellemes meleg a víz, addig amíg zárt a méhszáj. Én még egyszer-egyszer most is megmártózom, akkor van gáz, ha ki akarok szállni.
Kati,
Adrinak üzenem, sok-sok szeretettel gratulálok, és jó egészséget kívánok továbbra is! Várjuk a beszámolóját!
Tiduj,
ha kérdezhetek intim dolgot, mikor volt az utolsó mensid idöpontja? Az uh miatt kérdezem.
Mummy,
van egy 3D-s uh csevegö, onnan jó sok infot megtudhatsz, mikor érdemes meg ilyenek...
Ágci
Ágci

Adri, nagynagy gratula Nektek! KépKépKép

Jó egészséget, sok-sok tejcsit! Kép

cupp,
Beja
Beja

Szia Beja!

Akkor szolok a barátosnémnak, hogy tárgytalan a lakás. Örülök, hogy sikerült eladnotok!KépKépKép

Lánykák!

Én ott tartok, hogy éjjelente lefekvéstöl kb. 3-ig oránként (majdnem mindíg egész orakor) kelek a mellékhelyiség látogatása ügyében. Már nagyon fáradt vagyok, hetek ota nem alszom. Irigykedve olvasom, hogy van, aki csak 2-3-szor kel fel éjjel. Hogy tudjátok ezt a finisben megcsinálni?

Márti!

Perverz vágyaid az enyémek is, csatlakoznék tehát. Apát már én is ölelgetném, ugy istenigazábol. A hasonalvás nagyon játszana, de ugyebár 103 cm-s haskörfogattal ez nem müködik. Kaja!!! IGEEEN, most is éhes vagyok, de a gyomorsav miatt nem merek sokat enni. Ritkán jön, de akkor nagyon. Kép Szoval ez van velem igy a 34. hét kezdete kapujában, és még két hétig dolgozom. Aztán nem lesz net, de otthonra nemsokára bevezetjük, és akkor jövök ujra. De nagyon fogtok addig is hiányozni!!!! Addig minden percet kihasználok köztetek, de nemtom, mi lesz otthon egyedül nélkületek az átmeneti idöszak alatt.

Puszi!

Niki
Niki majdnem 34

Sziasztok!

Elõször is Adrinak én is gratulálok, ismeretlenül is puszi a babának, mamának és a papának.

Névtelen kérdezõ. Mi ma 8 hetesek és 5 naposak vagyunk és az 5-6. héten én is éreztem, amit te, de az uh alapján minden rendben volt. Felváltva hol egyik, hol a másik oldalt éreztem a hasfeszülést és néha szinte nyilal érzés volt. Mivel viszonylag vékonyabb alkat vagyok, nyugodt is voltam, gondoltam csak kell a hely a babának. És eddig bejött.

Látom a klubhoz szinte mindenki csatlakozott már, függetlenül attól hogy hanyadik héten tart. Ez egy ici-picit lelomboz engem, mert ezek szerint ezalatt a kilenc hónap alatt végig lesz v.mi, ami nem tökéletes. Mivel én nagyon hányós vagyok nagyon reménykedem, hogy ennél rosszabb nem lehet.
No ez jó hülyén hangzik, mert igazából nem akartam panaszkodni, hiszen rosszulléttõl, vágyaktól függetenül nagyon boldog vagyok!

Norci
Norci

Manó!

Én is éreztem az 5-6. hét környékén ilyet. Nekem sem elsö baba, de nem emlékszem, hogy a lányommal ilyet éreztem volna. Szerintem ne izgulj, nekem is elmúlt mint Norcinak.

Csilla1!
Javítottalak!

Kata007
Kata007

Sziasztok Lányok!

Kedves BMárti, nem igazán értem a hozzászólásod! Minden terhesség más, minden nõ másképpen reagál bizonyos dolgokra, másképpen éli meg a terhességét, más formájú a pocakja, valakinek megnõ a cicije, valakinek egyáltalán nem. Szóval nincs két egyforma terhesség.
Csodálkozol, hogy hogy lehet nagyon meghízni a terhesség alatt? Szerintem többféleképpen lehetséges, vannak egészségügyi okai és szerintem túlnyomó többségben az önmegtartoztatás teljes hiánya vezethet mondjuk +30kilóhoz.
De visszatérve rád, pont te írtad, hogy már 8,5 kiló plusznál tartasz, szerintem ez teljesen normális mértékû, de nem mondanám sem kevésnek,sem soknak. És ha jól emlékszem még Neked is hátravan kb. 2 hónap, igaz?
És ha jól emlékszem, akkor régebben írtál arról is, hogy nem tartoztál a vékonyak táborában. A nagy okos könyvek pedig azt írják, hogy nem mindegy, hogy mondjuk egy 165cm-es nõ 55 kilóról vagy 65 kilóról kezdi a terhességét. És ez teljesen logikus. Szóval aki vékony az nyugodtan hízhat 15 kilót is, míg egy olyan nõnél akin eleve súlyfelesleg van, annak már nem ildimos 10 kilónál többet híznia.
Félre ne érts nem kötözködni akarok veled, ez csak a saját véleményem!

Puszi:
Moncsi
Moncsi

Sziasztok!

Ágci!
március 29.Szerintem azert mutat eltero adatokat az UH, mert mar 1 mm is napokat szamit, szoval szerintem konnyu elmerni.

Tegnap moziban voltunkKép a Moulin Rogue-t neztuk meg ,szerintem nagyon jo volt bar kicsit hangosKép

Evés:Én képes vagyok ám hajnali 3-kor is felkelni enni.De úgy vagyok vele hogy ha bekapok par falatot es utanna tudok tovabb pihenni, az meg mindig jobb mintha ehesen varnam a reggelt.Kép

Tiduj(30)
Tiduj

Elõször is köszönöm a válaszokat. Már nagyon szeretném látni a pici babát. (Már csak 4-et kell aludnom.)
Manó
Névtelen

Szia mindenkinek!

Nem tudom mikor elszek újra gépközelben, de hivatalosan ma dolgozom utoljára. Nagyon fogtok hiányozni!
Igérem, ha a kislányom megszületik valahogyan üzenek nektek!
Ma én is rossz éjszakát hagytam magam mögött, a derekam is fájt, nem tudom meddig maradunk még egyben...
Mindenkinek minden jót, türelmet (de nagyon gyorsan elszalad ez a pár hónap higgyétek el).... Kép
Vigyázzatok magatokra!
Sok-sok puszi mindenkinek!
Niki K. 36.
Niki K. 36.

Sziasztok!

Niki K.! Mi is így vagyunk vele, a párom hátulról még meg tud ölelni Kép, de én öt már sehogy. Kép Sebaj, azt a néhány hetet már féllábon is kibírjuk! Kép
Te is hiányozni fogsz, de biztosan jól esik majd a pihenés, meglátod. Azért remélem kerülsz néha gépközelbe, és fogsz tudni hírt adni magatokról.

Adri! Nagy-nagy gratula! Jó egészséget és minden jót nektek!

Moncsi! Éppen arra gondoltam, a nem értem, hogyan tudnak sokat hízni mások megjegyzésemmel, hogy az az általános elképzelés (amit te is írtál), hogy gyakran az önmegtartóztatás teljes hiánya okozza a nagy súlygyarapodást. Márpedig nekem (és az itt elhangzottak szerint nem csak nekem) nem önmegtartóztatást kellett gyakorolnom, hogy ne hízzak sokat, hanem néha szinte eröszakot kellett tenni magamon, hogy egyek, nehogy éhezzen odabenn a baba. Persze teljesen igazad van, minden terhesség és minden terhes nö más.
Egyébként nem 8,5, csak 7,5 kilónál tartok, az a múltkori három nap alatt felszedett 1,5 kiló szerencsére vaklármának bizonyult. Be voltam ijjedve, mert ilyen ütemü súlygyarapodás már kóros állapot tünete lehet, de szerencsére csak bevizesedtem egy kicsit. Valószínüleg a túl mozgalmas hétvége okozta, egy pihengetös nap teljesen rendbe hozott.
Jól emlékszel, két hónapom van hátra a babavárásból, és arra is jól emlékszel, hogy nem voltam a terhesség elött vékony alkat, igaz, dundi sem. Szóval én a magam részéröl átlagos testalkattal indultam és átlagos súlygyarapodást produkáltam, elmehetnék nagykönyvi példakismamának, ha ez nem lenne ciki egy ilyen lázadó típusnak, mint amilyen én vagyok. Kép

BMárti
BMárti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?