Sziasztok!
Niki K.! Mi is így vagyunk vele, a párom hátulról még meg tud ölelni
, de én öt már sehogy.
Sebaj, azt a néhány hetet már féllábon is kibírjuk!
Te is hiányozni fogsz, de biztosan jól esik majd a pihenés, meglátod. Azért remélem kerülsz néha gépközelbe, és fogsz tudni hírt adni magatokról.
Adri! Nagy-nagy gratula! Jó egészséget és minden jót nektek!
Moncsi! Éppen arra gondoltam, a nem értem, hogyan tudnak sokat hízni mások megjegyzésemmel, hogy az az általános elképzelés (amit te is írtál), hogy gyakran az önmegtartóztatás teljes hiánya okozza a nagy súlygyarapodást. Márpedig nekem (és az itt elhangzottak szerint nem csak nekem) nem önmegtartóztatást kellett gyakorolnom, hogy ne hízzak sokat, hanem néha szinte eröszakot kellett tenni magamon, hogy egyek, nehogy éhezzen odabenn a baba. Persze teljesen igazad van, minden terhesség és minden terhes nö más.
Egyébként nem 8,5, csak 7,5 kilónál tartok, az a múltkori három nap alatt felszedett 1,5 kiló szerencsére vaklármának bizonyult. Be voltam ijjedve, mert ilyen ütemü súlygyarapodás már kóros állapot tünete lehet, de szerencsére csak bevizesedtem egy kicsit. Valószínüleg a túl mozgalmas hétvége okozta, egy pihengetös nap teljesen rendbe hozott.
Jól emlékszel, két hónapom van hátra a babavárásból, és arra is jól emlékszel, hogy nem voltam a terhesség elött vékony alkat, igaz, dundi sem. Szóval én a magam részéröl átlagos testalkattal indultam és átlagos súlygyarapodást produkáltam, elmehetnék nagykönyvi példakismamának, ha ez nem lenne ciki egy ilyen lázadó típusnak, mint amilyen én vagyok.
BMárti