sziazstok csajok!
régen voltam, mozgalmas volt a hétvégénk. itt voltak az öcsémék, majd mentünk anyuékhoz, tegnap óta pedig anyóséknál kezdődött meg az alma szüret, így nekem kell főzöcskéznem. ma paradicsomos húsgombócot főzök. először életemben. mindent meg tudok főzni, de ezt eddig nem igazán szerettem, de mióta bogyóka kéri, így rászántam magam!
betti: Boldog születésnapot kívánok!-utólag is.
pléd, takaró, nem tudom. én azokat a polár szöszölős takarókat nem tartom annyira jónak. inkább egy könnyű baba paplant, főleg éjszakára. a tesóméknál is az volt marcinak, és nagyon szerette, sőt még ma is azt használja.
baldachinom nekünk nem lesz. én kicsikét csak porfogónak tartom (bocs, ha valakit megbántottam!). funkciója igazán nincs számomra.
csillag: örület, h már 30 hetes múltál!!!! már nagyon a finishben vagy.
csinálsz képet a babaszobáról?
mit veszel a zuradnak?
nita: klassz, fiatalos anyuka vagy, és csupa öröm és boldogság! gratulálok! drukkoltam, h tudjatok lovagolni.
mia: téged még nem is szúrtalak le!!!! őrült vagy, h azt írod, h csúnya vagy! olyan helyes, mosolygós az arcod. sugárzol te is!!! és csinos kismami vagy!
képzeljétek!!!! változott a program és ma megyünk dokihoz babamozizni. majd este 6ra. nagyon remélem, h megmutatja magát a kis maszatunk.
apa már kislányt szeretne és mindig leszúr, amikor azt mondom, h reménykedek, h kinőtt a kukija.