Új privát üzeneted érkezett!

Bettike, nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
csillagvirág14

különben sokan azt mondják h nagyon vékonyak ezek a paplanok és merevek,a baba oldalánál eláll egy picit.ugyhogy mint csillag is,inkább pléddel takarták a babát.

ennyiből jó h nem rendeltem meg mert akkor csak feleslegessen lenne meg,hanem találtam egy szép ágyneműgarniturát,baldachinnal,fejvédővel,paplan és párna huzattal,kék szinben,3800ft.de szép és jó állapotban van.nekem meg van kis takarom és arra rá tudom huzni.és akkor van egy szép garniturám.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Csillagvirág
Téli cuccok még alig voltak, sőt őszi is csak kevés, még próbálják a nyári dolgokat kiszórni. Pedig én már kötött pulcsit, meg kardigánt keresnék.

Betti
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Szép a kiságy, meg a huzat. Baldachinunk nekünk se volt, viszont nővéreméktől megörököltünk gyönyörű fehér (márkás, még anno a főnökasszonyától kapta), és mintás takarókat.
Én most egy ilyenre vágyom:
Kép [/img]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.05 09:13-kor.
Vendég

betti! nekem is nagyon tetszik, ruci is tök jó!:)

rita! hát ez tényleg jó vásár volt!

mona! jó utat,vigyázzatok magatokra!

Bettike! sok boldog születésnapot!

KépKép
dike

brita,dike

köszönöm szépen,aranyosak vagytok :)

én mondjuk baldachinosat szerettem volna mindenképpen,az úgy feldobja a kiságyat.

KépKép
bettike83

Rita, tuti jóóóó ez a bölcső!!!!!!!!!!!!!

Bettike, most néztem meg megint azt a szép overált, amit vettél és láttam, hogy 56-os. Remélem nem veszed okoskodásnak, amit most írok, ez csak egy tanács. Szóval szerintem azért ne tankolj be rengeteg 56-os ruhácskát, mert alig fogjátok tudni hordani. Bence 51 cm-rel született és 6 hetes korában már át kellett térnünk a 62-es rucikra... És ha belegondolsz, sok baba születik 54-56 vagy akár 59 cm-rel...

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag

dehogy veszem annyak.és nem igen veszek 56os rucikat,ez az egy overál amit vettem,na meg pár talán a multkori 2 rugi.más talán nincs.amit úgy kaptam,abból van elég sok 56 os,de majd kiderül.a párom 55cmel született én meg 51el..no majd meglátjuk,de azért remélem jó lesz rá ez az overál :) ha csak eg ideig akkor is.ja és elég nagynak tűnik,és a csajszi is irta h 3-4 honapos koráig használta,igy talán nem lesz gond.

21 hetes poci

Kép

Kép

KépKép
bettike83

Bettike, nagyon szépen gömbölyödik már a pocid! :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14

csillag

én is észrevettem,és már néha kezd tényleg terhes lenni :D végülis már 22 hét,kell h nöjjön,meg a lurkó is :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!!!!
szuper volt a hétvégénk:)))))))
3 nap lovagoltunk......szalonnát sütöttünk......holnap hozok képeket!!!!!!!!!

Virág szombat délután miután mindenki lóra szált elkezdett szakadni de lovagoltunk tovább ameddig csak tudtunk...jól eláztunk.......végül feladtuk:(((((
ha a Hungexpós börzét mondod az nem 19-én hanem 18-án lesz...oda én is megyek:)))))

Bogi szuper hírek....akkor gyerünk:))))))szülessen le az a kicsi lányka)))))))

Kati SZUPER LETT A LAKÁSOTOK:))))))))))

Beze örülök ha segíthettem:))))

Mia szép pocód van:)))))))))
nagyon jó a fejed is nem is való horror filmbe:))))

Betti szép nagy pocakod van neked is:)))))))
nekünk még mindíg cvan baldahin a Barni ágyán......olyan szééééééép:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita
tük jó lehetett nektek,jól is teszitek,kapcsolódjatok ki sűrűn :wink: :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kati: Gyönyörű lett a lakásotok, örülök, hogy boldog vagy!!! :D

Bettike: Szuper kismami vagy! NAgyon szép pocika :)

Virág: TÖk jó, hogy jutott egy kis idő magadra és tudtál egy kicsit wellnessezni otthon. Én már idejét sem tudom, mikor volt ilyenben részem. :?

Nita: Jaj, de szuper programotok volt! Imádom a lovakat! Ez a BOgi nagyon cuki! Te meg tök jól nézel ki abban a lovaglószerkóban... subidubidúúú

Bogár: Babásodás miatt nagyon drukkolok! Aranyanyám, sikerülni fog!

Mona: Jó nyaralást!!! Remélem, jól érzitek egymást :D hehe

Dike: Drukk neked is! Sokat gondolok rátok!

Csajok nem állnak mögöttem kellemes napok. Pénteken majdnem bementünk a kórházba. Egy kis folt volt a tisztaságimon (nem vér). De lefeküdtem, pihiztem, és azóta semmi. Nagyon remélem, hogy kibírom még itthon a kórházi napig. Annyira szeretném már tudni, hogy Zsófival minden oké. Jó lenne egy uh, de nem merünk kimozdulni. :( Cukival minden oksi, de most valahogy letojom ezt is...

kovacszsuzsi

JJaaaj, Mia, kihagytalak :oops: :oops: Szóval szerintem nagyon helyes az arcod, ne szidd magad :) És a pocid is tök ééédi! HElyes csajszi vagy csájjé!

kovacszsuzsi

ó Zsuzsi köszönöm:)))))
tényleg szupi volt a hétvége:)))))))
hála hogy azóta nincs semmi folt.........pihizz amennyit csak tudsz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, nagyon jók a fényképek! Csak úgy sugárzol a boldogságtól! Jó kis program lehetett!
Babaexpo kapcsán a győrire gondoltam amikor a szept. 19-es dátumot írtam, nem a Hungexposat. :wink: Én már nem tudnék felautózni Pestre...

Zsuzsi, pihizz nagyon sokat, nagyon drukkolok, hogy otthon maradhass addig amíg lehet... Na meg persze a legfontosabb, hogy Zsófival és Veled is minden OK legyen.

Tegnap én is megijedtem, mert elég rendesen görcsben állt a hasam... plusz még sokat keményedett is... A dokiig meg uh-ig még egy hét... :?

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág ok........gondolom már hosszu volna az autókázás..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsuzsi

vigyázz magadra nagyon,remélem nem lesz semmi baj.

nita

de jó volt nektek,látom jól éreztétek magatokat :)

KépKép
bettike83

csillag

mit mond a doki,miért keményedsz ennyit?
ez nem jó :? én is napokig keményedtem,de aztán szépe fellazult a poci hála az égnek.erre az időre,esőre...

KépKép
bettike83

Bettike! nagyon szép a pocid!

Nita! szuper program, szuper képek!

zsuzsi! nem lehet gond, pihizz drága!

holnap fél 8ra Kaáli vv és spermavizsg. kérek egy kis drukkot, h a prolaktinom lemenjen, és a páromnál se legyenek gondok!

KépKép
dike

Bettike, valószínűleg alkati kérdés nálam ez a sok keményedés, hisz akkor is ugyanígy voltam, amikor Bencét vártam. Érzékenyebb a méhem az átlagnál. Mindenkinek (a nem terheseknek is) vannak méhösszehúzódásai, csak nem lehet érezni. Nálam a pocakosság alatt viszont sajnos igen. Ezek a keményedések nem olyanok, hogy egyfolytában érzem, hanem naponta több alkalommal kb fél-egy percre bekeményedik és nagyon feszül a hasam. Utána elernyed.
Egyébként ugyanígy indul majd a vajúdás is... Amikor Bencust vártam, annyira hozzászoktam ezekhez a keményedésekhez, hogy nem voltam biztos benne, hogy ez már a vajúdás és nemsokára szülni megyek... :shock: nálam ugyanis nem folyt el a magzatvíz... :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág most már nem sok van hátra.....még legalább 6 hetet maradjon bent az ifjabbik!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, én is erre gyúrok... (agyban is), csak jobb lenne még 8 hetet bent tartani Gergőt. Remélem sikerül! :D

Dike, mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++

Kép

Kép
csillagvirág14

" csak jobb lenne még 8 hetet bent tartani Gergőt. "

Gergő okos és bent is fog még maradni!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csillag

akkor sajnálom,de tényleg már a nehezén túl vagy végülis,már csak max 8 hét,vagy 10 :) olyan gyorsan tellik az idő,te is már 30 hetes vagy,nem semmi :)

a piciknek ti vettetek ágynemű garniturát?már arra gondolok h vannak ezek a kis papalanos megoldások de sokan azt irják h nagyon vékonyak ezek a kis paplanok.és ezért vagyok gondban mert akkor nem venném meg,főleg ha nem lehet használni,de viszont baldachint és fejvédőt szeretnék.vagy még arra gondoltam h csak egy sima huzatot veszek plussz normál takarót ami a huzatba való,vagy ott a plédes megoldás,ezek a polár plédek félbe hajtva jó melegek.

adjatok nekem tanácsot mit csináljak?ti hogy csináltátok?

KépKép
bettike83

Betti én egyiknek se vettem garnitúrát....van jó vastag pléd....Máténak mondjuk már takaró
de majd most már veszek takarót és párnát is lassan Barninak is.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Betty
Jó magasan van már a pocid, csini vagy. Overálból tényleg célszerű 62-est venni, de rugikból, bodykból jöhet 56-os is. Regi sokáig hordta.
Már egy-egy apróságot én is vettem a turiból, ami tényleg nagyon szép, kis kesztyűk, kis sapkák, zokni (mert abból sok kell), harisnya. Szép lassan gyűjtögetek, valamiből kevés van, mint pl. bodyból, akkor is ha lány lesz. Van egy olcsóbb turi Győrben, mindössze 1490 Ft kilója, és a hét folyamán egyre olcsóbb, szóval egy-egy bodyt veszek, ha arra járok.

Csillagvirág
Nálam is biztos alkati dolog a keményedés, mivel Reginél is ugyanígy volt, és anyukám is úgy emlékszik, hogy neki is voltak görcsei egész korán. Egyébként érdekes, hogy nekem általában pihenéskor jön elő, tegnap lejártam a lábam a városban, reggel 8-tól fél 1-ig le se ültem, és csak a lábam fáj nagyon, de a hasam nem keményedett. De ilyen nagy sétát nem csinálok többet, mert ma reggel iszonyatosan fájt a lábam. A városban is több helyre mentem, aztán kigyalogoltam a terhesgondozóba, majd még a plázához, és utána buszozás, álldogálás, olyan jó volt hazaérni anyuékhoz és leülni egy 20 percre.

Dike
Így utólag is mennek a drukkok mára, szorítok érted/értetek.

Ki mit főz ma?
Nálunk maradt tegnapról borsófőzelék, és még turós csuszát csinálok estére.

Tegnap tartottunk anyukámmal egy jó kis vásárlós napot. Végre elindult az iskola, úgyhogy ő is ki tud mozdulni, nem kell a gyerekekre vigyázni. 8-ra odamentünk az egyik turiba, itt kisebb a választék, de nagyon olcsó, kilója 1450 Ft, hétfőn van árucsere, szóval elég minőségi cuccokat fogtam ki, mindössze 2600-at fizettem, két kardigánért, az egyik H und M-es kismama kardigán, térd fölöttig érő, a másik pedig viszonylag vastag kardigánt. Meg felső, és kötött pulcsi. Reginek pedig egy teljesen jó állapotú rozsaszín-lila csizmát-hótaposót, a belső talpbetétje is teljesen ép. Ezt lemérettem külön, mert kiváncsi voltam mennyi, és 535 Ft. Plussz még Reginek melegítő, meg egy fehér body.
Aztán átmentünk a másik turiba is, ott még tudtam hosszú kötött pulcsit venni, meg egy felsőt, Reginek 2 harisnyát 4 trikót, és egy nadrágot, úgyhogy egyellőre jók vagyunk ruha-ügyileg. Turis vásárlást erre a hónapra befejeztem, még a decathlonba megyünk be, ha megjön az őszi árú nagy része. Nem nagyon férek bele a melegítőimbe.

Tegnap elmentem az AFP-s eredményért is, AFP: 48,3 ng/mL - MOM 1,33
Holnap megyek védőnöhöz, csütörtökön meg dokihoz.
Vendég

Brita szupi vásárlást csináltál:))))))ilyen hosszú kardigánt én is szeretnék.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettike, már írtam, hogy mi plédet használtunk az első évben. a takargatással óvatosan kel bánni, mert a babák hőfelvétele és leadása még nem olyan, mint a felnőtteké vagy a nagyobb gyerekeké. A kezük általában jéghideg, de ez nem azt jelenti, hogy fáznak! Mindig a tarkójukat kell nézni, ha ott nem hideg vagy nem izzad, akkor jó.
A plédre, amit használtunk nem tettem huzatot, mert így sokkal puhább, bújósabb volt. Szóval szerintem ha találsz valamilyen szép plédet, akkor teljesen felesleges ágyneműgarnitúrát venni... (de ez az én meglátásom... lehet, hogy más másképp tartja jónak...)

Rita, Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szép ruhákat találtál magadnak és Reginek. Hol van ez az olcsó turi, Még nem hallottam róla...
A hosszú sétákkal azért most már óvatosabban bánj, nehogy baj legyen! Minden elismerésem a Tiéd, hogy ennyit bírtál gyalogolni. Én a tizedét sem tudnám megtenni...

Ma voltam védőnőnél, 1 kg-ot híztam úgy, hogy most sokkal jobban fel voltam öltözve, mint az előző mérlegelésnél, úgyhogy szerintem most is csak fél kg jött rám az elmúlt 3 hétben. :D

Ebéd: ma luxus életem lesz, mert a faluban a vendéglőben eszünk menüt, utána a férjem elviszi Bencét Anyukámhoz, én meg először hazajövök, majd sutyiban elmegyek ajándékot venni a Zuramnak, mert a hétvégén lesz a szülinapja. (Neki azt mondtam, hogy azért vigye el a szüleimhez Bencét, mert fáradt vagyok... :wink: )

Kép

Kép
csillagvirág14

Bettike, még annyit a takarókról, hogy én méregdrága, nagyon jó minőségű brendonos garnitúrát vettem (takaró, párna, fejvédő) és a takarót csak bővel azután kezdtük használni, hogy Bence egy éves volt... Ja, és még annyit, hogy a mai napig úgy alszik Bence, hogy először a plédjével kell betakarnom és utána teszem rá a vastagabb takarót.

Kép

Kép
csillagvirág14

Virág én is úgy csináltam mint te...van ilyen jó kis vastag plédje Barninak...olyan pihe puha...a börzén vettem......meg most is fogok csak nagyobbat!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziazstok csajok!

régen voltam, mozgalmas volt a hétvégénk. itt voltak az öcsémék, majd mentünk anyuékhoz, tegnap óta pedig anyóséknál kezdődött meg az alma szüret, így nekem kell főzöcskéznem. ma paradicsomos húsgombócot főzök. először életemben. mindent meg tudok főzni, de ezt eddig nem igazán szerettem, de mióta bogyóka kéri, így rászántam magam!

betti: Boldog születésnapot kívánok!-utólag is.
pléd, takaró, nem tudom. én azokat a polár szöszölős takarókat nem tartom annyira jónak. inkább egy könnyű baba paplant, főleg éjszakára. a tesóméknál is az volt marcinak, és nagyon szerette, sőt még ma is azt használja.
baldachinom nekünk nem lesz. én kicsikét csak porfogónak tartom (bocs, ha valakit megbántottam!). funkciója igazán nincs számomra.

csillag: örület, h már 30 hetes múltál!!!! már nagyon a finishben vagy.
csinálsz képet a babaszobáról?
mit veszel a zuradnak?

nita: klassz, fiatalos anyuka vagy, és csupa öröm és boldogság! gratulálok! drukkoltam, h tudjatok lovagolni.

mia: téged még nem is szúrtalak le!!!! őrült vagy, h azt írod, h csúnya vagy! olyan helyes, mosolygós az arcod. sugárzol te is!!! és csinos kismami vagy!

képzeljétek!!!! változott a program és ma megyünk dokihoz babamozizni. majd este 6ra. nagyon remélem, h megmutatja magát a kis maszatunk.
apa már kislányt szeretne és mindig leszúr, amikor azt mondom, h reménykedek, h kinőtt a kukija. :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)

Csááá!

Betti: Pankának az IKEA-ban vettem polár plédet és azt húztam be ikeás gyerekhuzatba (pont akkora méret). Párnát nem használtunk, sem paplant. Csak a huzatba húzott plédet. Volt fincsi cuki babaplédje is, de ő azt szerette, ha egy kicsit hűvös a huzat, ééérted... Úgyhogy volt 3 huzat, azt váltogattuk. De... van olyan baba, aki imádja pl a hálózsákot. Mivel ZSófi őszi gyerek lesz, neki vettem vastagabb hálózsákokat és egy vékonyabbat is. Szóval sok lehetőség van, a legjobbat kell megtalálni. Szerintem a paplan nem jó egy újszülötnek, mert könnyen a fejére húzhatja és ... szóval vigyázni kell. A feje alá legtöbbször textilpelust tettem, de sokszor az ikeás huzat párnahuzatát használtam. Panka nem volt bukós baba, ezért így még dekoratív is volt az ágya. Ja, és mi használtunk baldachint, de az is ikeás volt. És volt rácsvédő is, az is onnan. Szóval az én véleményem az, hogy nem érdemes ezeket a nagyon drága ágyneműket megvenni, mert nem tudod annyira hasznát venni. Persze lehetnek kivételek...
:wink:

kovacszsuzsi

Találtam képet Panka régi szobájáról, amikor még nem itt laktunk. Ez még a születése előtt készült..

A pelenkázót Balázs csinálta ikeás polcokból :) Mai napig használjuk :) A kiskád is ikeás, 1000 Ft. Szóval szerintem megéri ott is körülnézni. Asszem Győrben van, nem?

Kép

Kép

kovacszsuzsi

Kati, babaszoba képet nem tudok tenni, mert egy jó ideig még nem fogjuk összerakni a kiságyat... Egyébként ugyan külön szobában lesznek eleinte Bencével, de a két szoba egymásból nyílik, szóval ha nyitva van az ajtó, akkor gyakorlatilag egy légtérben lesznek. A belső szobarész Bencéé, a külső most egy játszós szoba. Onnét csak egy komódot veszünk ki a komódsorból (3 van egymás mellett) és ott lesz Gergő ágya. Semmi extra... Mellette marad két komód, az egyik tetején lesz egy pelenkázó szivacs, a másik tetején pedig egy babamérleg. Ja és még rendelek a neten babadekorációt innét:
www. meska.hu
Hungarocellből készült képeket veszek és azt teszem a tetőteres falra a kiságy fölé.
Ebben a szobában éjszaka is tudok majd félkómában szoptatni, mert van egy kihúzható kanapé a komódsorral szemben. :)

Zsuzsi, ugye minden OK Veled? Nem volt azóta semmi a tisztaságin...???

Kép

Kép
csillagvirág14

Zsuzsi, tök cuki ez a szoba! Hasonló lesz Zsófinak is?
Győrben nincs Ikea... sajna... csak Kika, de az elég drága... :?

Jaj, képzeljétek, Bence tegnap először pizsamában, esti mesélés közben mondta, hogy menjünk, pisiljünk a bilibe! eddig ilyet nem csinált, mindig fürdés előtt ment utoljára a bilihez...
Ma délelőtt meg a WC-re kéredzkedett... :shock: Úgy örültem neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tök szárazak az éjszakai pelusaink. Lehet, hogy nemsokára megpróbálom levenni róla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagvirág14

Csillag: Celem azóta minden rendben. Szerencsére. Ma megkockáztatok egy rövid utat a Deichmannig, mert Pankának muszáj cipőt venni, hétfőtől ovis lesz.
Köszi a szobadicsit. Zsófinak nem ilyen lesz, kicsit talán hasonló. Majd meglátom, mert a férjem csinálja meg...

kovacszsuzsi

köszönöm lányok a választ.párnát én sem akarok a feje alá,takaro pedig tényleg legjobb ötlet egy puha kis pléd :) azért jó h ti itt vagytoksok gyakorlott anyuka akitől bármikor kérhetünk tanácsot :wink: :) köszönöm :) sztem egy kezdé anyuka sok felesleges dolgot megvesz amit nem is használ,mert ugye szeretnénk ha minél szebb lenne a szobácskája,de tényleg pl a baldachin a pici babánál semmit nem számit,csak max nekem tetszik :D sok esetben van ugy h megveszi az ember a drága játékokat,és a gyereknek mi kell,egy sima műanyag űveg,mert azzal igazán jó játszani :D

KépKép
bettike83

Kati bizti finom lett a husgombóc paradicsom szószal:))))))
baldahin:engem nem bántottál meg..nekünk Máténál és most is van...:)
vannak ezek a sötétebb anyagból készültek.ezek nagyon jók mert ha alszik a bab lehet vele "sötétíteni".Máténál ez a fajta volt Barninál most nem ilyen van....
Barninak most ilyen van:

Kép

Zsuzsi szuper volt Panka szobája jó az ízlésetek:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csillag: szupi :9 én egy hét után vettem le róla végleg a pelust éjszaka mert mindig száraz volt :)

Baldachin nekünk is fent volt de minek :):):9 mindig forditva feküdt az ágyban funkcionálisan nem használtuk aztán meg le is vettük :)
kispárna nekünk is olyan volt ami az ágyneműhöz volt végülis nem is párna csak egy szép vékony anyag szerű de mégis csak azt mondhatom hogy párna.most már kicsit magasabban fekszik Gergő mert igényli de még mindig csak kiis párna van a feje alatt :)

csajok szupik a gyerekszobák :) én nem tudok feltenni róla képet mert a rossz wnchesteren vannak a képek majd ha meglesz csinálva akkor majd előkerítem vagy megkeresem majd itt a babaneten ahová fel volt rakva szülés előtt mikor összeraktuk as zobát :)

nika70
Salgótarján

tényleg szépek a szobák.

KépKép
bettike83

komolyan irigylem aki most kismama:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, én ezerrel próbálok Neked kedvet csinálni a dologhoz... :wink: (csak lehet, hogy túl sokat nyavalygok??????? :roll: :P :roll: )

Kép

Kép
csillagvirág14

hogy hogy nita? :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

bettike, én vettem 2 komplett ágynemű garnitúrát, felesleges pénzkidobás volt, később szőnyegnek használtuk. A baldachin szép, de tényleg csak porfogó. :? A puha, plüss takaró viszont jó volt, később pedig áttértünk a hálózsákra.

Csillag, neked is szokott fájni a szeméremcsontod? Zsuzsi, neked? Nekem néha annyira, hogy a járás is nehezemre esik... :shock:

Bencusnak nagy gratula, nagyon ügyes!!! :D

Bogi, hogy vagy/tok? Küldhetnél egy kis meleget, 2 napja nem láttam napot!!! :evil: A t.öm kivan az állandó esővel!!! :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Virág dehogy nyavalyogsz!!!!!!!:)))
Betti nem tudom....jó kismaminak lenni......de a hisztik azok nem hiányoznak meg az éjjeli kelések,............brrrrrrrrrrr.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Beze, nekem is szokott fájni a szeméremcsontom, de most valahogy nem annyira, mint Bencénél... akkor a lábamat is alig tudtam megemelni... :shock: kínszenvedés volt felmenni a lépcsőn...
Most inkább már a bordáimnál kezd fájni, vagy nem is tudom, hogy mit mondjak rá. Ha a bal oldalamon fekszem, akkor egy ponton elkezd lüktetésszerűen zsibbadni, úgyhogy aludni már szinte csak a jobb felemen tudok. Nekem most ez a legsz@rabb... Arról meg nem beszélek, hogy pár száz méter séta után ólomsúlyúnak érzem a hasam és alig tudok menni...
(Nita, most se nyavalyogtam????????? :lol: )

Kati, gyere ám és mondd el nekünk, hogy mit látott a dokid az uh-n!!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka ???????????????

Kép

Kép
csillagvirág14

Beze: NEkem is nagyon fáj a szeméremcsontom. Sokszor alig tudok járni. Nagyon kellemetlen. NEkem ez Pankával nem volt. Lehet, hogy ez összefüggésben van azzal, hogy a gyermekecske fejvégű-e, mert Panka faros volt végig, és nem úgy nyomott, mint most Zsófi (ő fejvégű volt legutóbb, bár azóta fordulhatott). Én ezt a fájdalmat utálom, mert nem nagyon akar múlni...

kovacszsuzsi

nekem a derekam szokott úgy beálni h alig birok mgmozdulni.meg a far csont,olyan mintha becsipődne.nahát ez elég rosz érzés.

nita

igen,a terhességnek vannak szép oldalai is és azét valjuk be,elég sok kellemetlen is,de ettől függetlenül csodálatos érzés,főleg mikor mocorog és mikor megyek valahova akkor büszkén mutatom a növekvő pocit :)

KépKép
bettike83

Virág most se nyávogsz!!!!!!!!!!!!ez csak a terhesség velejárója........:)))

Betti néha vannak..nekem Barninál volt csak annyi hogy a 36 vagy 37.héten begörcsölt a vesém mert a drágám párnának nézte........ :oops: :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?