Helló lányok!!!
Gyancsi!
Hát az osztrákok jól elintézték nektek a házasságot
Én is minden reggel a vassal együtt szedem a magnéziumot.
Képet akarok Lili szobáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép vasaló!Nekem valami dizájnos vasalódeszka kéne,mert annyi Roli cuccot vasaltam ki,hogy az akciós deszkám elhajlott.
Egy egész grillcsirkés kocsi???
Aztaaaaaaaaaa!
Angyal!
Páfrányos napokra+++++++++++++++++++Fránya endó remélem nincs!
Zita!
Én nem emlékszem pontosan az uh-ra,de a vv után szerintem én 10 nappal voltam uh-on.
Pihenj sokat,nekem is voltak kicsi görcsök.Nem lesz semmi baj!!!
Doringo!
Te se parázz,nyugi,lesz ott még tünet
Gyancsi nagyon jól leírta a dolgokat,pont ilyenek voltunk mi is.
Meli!
Gyere te is mesélni!!!!Hogy vagytok?
Sylvie!
Kellemes időtöltést apával!
Szrityi!
Nagyon sajnálom a pé-t!Drukkolok,hogy mostmár csupa jó dolog jöjjön nálatok is!!!!
Bri!
Hát neked ezek a kinti dokik nem nagyon jönnek be
miért ennyire más ott a világ????Van olyan doki akit még esetleg ki tudnál próbálni?Nagyon jó lenne egy olyan akibe megbízol.
Vérzés remélem elmúlt!!!!!!!!!!!!
Vani!
Ari vagy hogy kerestél.Minden oké már,betegség is elmúlt nagyjából.
Avatarod nagyon találó!Vastag zokniban ücsörgök én is itthon,de azért se kapcsolom be a fűtést!!!!!!!!!!!!!!!!
Október 29 az én napom
Már nagyon izgulok!!!
Októberi akciózóknak millió drukk!!!!
Bettynek meg szeptemberre!(Mostanában nem néztem a blogját,de mindjárt meglesem hol tartanak.)
Rólunk!
Az említett családi problémának temetés lett a vége
Párom nagyija volt nagyon beteg,várható volt,de azért mégis hirtelen jött.Aztán ugye beteg is voltam és nem tudtam mit veszek fel a temetésre,mert ugye mikor hüljön le az idő..........és az öltözködés egyre nagyobb gond.De mostmár beszereztem mindenféle ruhát.
Már csak egy gondom van!!!A mi drága Zbinyekünk férjhez megy és jövő szombatig kell valami ruhát beszereznem,mert ugye csak nem mehetek a legjobb barátnőm nagy napjára farmerba????????(Ugye Szilvi????
Remélem azért ezt belátod!)
Roli nagyon aktív mostanában.Utolsó uh szerint még mindíg a popsiján csücsül,szépen elhelyezkedett a medencémben.Remélem hatásos,hogy naponta elmondom neki,forduljon meg szépen,mert anya nem szeretne császárt.Dokim most először hozta fel ezt a lehetőséget.Persze,ha nincs más megoldás................
Tudom még van ideje befordulni,de valahogy nekem az az érzésem,hogy nagyon jól érzi magát így.(Bár az én megérzésem azt hiszem nem túl mérvadóak
)
Amúgy minde oké vele,szépen gyarapodik.
31+3