Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolásokat tényleg jó ideje nem voltam, de azért próbáltam követni az eseményeket.

Zita:
Gratulálok !!!
Csináltál már tesztet?
Görcseid elmúltak minden rendben van?

Bri:
Te is rég voltál de tök jó hogy a béjbi jól van.Tényleg mindjárt átléped a bűvös 12.hetet.

Gabi:
remélem nem olyan nagy a baj és hamar rendeződik nem jó ha idegeskedsz gyere majd várunk.

Gyancsi:
Gratula az esküvőtökhöz még akkor is ha nem épp így terveztétek :-)
Köszönöm, hogy hiányoltál aranyos vagy.
Babaszoba képeket teszel fel, vagy küldesz nekem?

Dike:
Nagyon jól hangzott a lánybúcsús sztori, szerintem tök ötletes volt, hogy a végén egybe kerültek a fiúk és a lányok.

Suzy:
Mi újság nálatok? Cipike jól érzi magát odabent?
legalább ők nem fáznak esténként amikor lehül az idő neki jó meleg van odabent :-)

Velem annyi van, hogy K. doki leállította a fagyis beültinket mert most a változatosság kedvéért nincs peteérésem.Eddig ilyen még nem volt legalább nálunk ez rendben volt . Következő ciklusban majd clostit kell szedni és újra Uh-k. Hát nem vagyok most feldobva :-(

Többieknek puszi akiket kihagytam.

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Csajok en is akartam jonni 2napja de alvaszaaraim vannak :oops: Ma meg megint verezgettem :twisted: Ugyhogy semmi kedvem nem volt :oops: Holnap megyunk egy kissebb kocsiutra hetfon este jovunk meg :roll: Kedden max jovok ha nem lesz problema :? De az tuti akkor elso utam a dokihoz fog vezetni a marhaja 3hetre hivott vissza multhethez amikor is voltam csutin :roll: A masik topikomban irtam a dologrol ide is akartam csak mar nem jutottam el de jovok visszaolvasok es irok mindenkinek ahogy szoktam :wink:

Pusz-pusz mindenkinek es szep hetveget :!: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

szrityi! sajnálom tényleg....de ilyen előfordul:( na de majd lehet együtt babásodunk:) hajrááá!

bridge! nagyon vigyázz magatokra!

KépKép
dike

Sziasztok lányok :wink:

gyancsikám :!:

Nagyon egyformán gondolkodunk :wink:

A mai programom csak a főzés mindjárt kész a toroskápi majd kicsit netezek, filmet nézek este meg a Megasztár olyan jókat szoktam rajta derülni :D :D

Zita :!:

Örülök, hogy minden rendben van Veletek :D
Ügyes voltál.

szrityi :!:

Sajnos vannak ilyen peteérés nélküli hónapok nekem is volt már benne részem de kitartás drága a jövő hónapban minden oké lesz nagyon drukkolok továbbra is++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Kivánom a legjobbakat drága+++++++++++++++++++
Nagyon vigyázz Magatokra :wink:

Elveszett csajok jelentkezzetek :wink:

Puszzzzz Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok,

Szrityi
Igen, már csináltam tesztet, a vv utáni nap már mertem :) bár, elég halvány lett, de két csíkos :) azóta voltam már uh-n, és láttam a kis zsákocskát is :) Sajnálom, hogy a szervzeted pont most szórakozik, de a Closti majd mindent rendbe tesz ;)

Bri
Remélem most már elmúlnak ezek a vérezgetések, s mindenképpen menj dokihoz, nézzen már meg, hogy mi zajlik odabent! Drukkolok! S vigyázz nagyon magadra/magatokra! :)

Candi mi van veled? már hetek óta nem jelentkezel :( :roll:

Velem semmi extra nem történik, főleg, hogy minden nap jelentkezem :) Én is csak főztem ma, s elkezdtem olvasni az Alkonyat 2. részét :) sosem szoktam olvasni, de most rávettem magam, s nagyon tetszik, de hát már a film is nagyon tetszett!

Szép hétvégét mindenkinek!

Zita
zitácska79

Sziasztok :!:

Gyancsi
Én szedem a magne b6-ot a keményedés és a lábgörcs miatt, jó tesz a magnézium a babónak, sok mindent elszed és Én így pótlom :!: majd csak a 30 valahányadék hét után nem kell már szedni :!: :wink: ártani nem árt, ha szeded, de nem muszáj szedni :!: :roll:
Gratulálok az esküvőhöz, biztosan szépek lesztek, képeket majd kérünk ám :roll: a heted hét országra szóló lagziról drága 8)

Angyli
Hogy telik a hétvégétek :?:

Zita
A görcsök miatt ne aggódj, sztem szedjed a Magne b6-ot és tuti nem lesz gond :!: ...Én is mindig nagyon be vagyok sózva, ha mennem kell uh-ra, alig bírom kivárni azt a bizonyos 4 hetet, hogy leteljen :!: :wink:
Gratulálok a petezsákocskához :!: :wink: szoírtok, hogy továbbra is minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++természetes, hogy nagyon aggódsz, izgulsz :!: :roll: :wink:

Sylvie
Nagyon jó pihenést kívánok nektek :!: :wink: érezzétek jól egymást drága :wink:

Szrityi
Köszi drága mi nagyon jól vagyunk, Cipike nagyon aktív most már, reggel általában 4 után ébreszt, mert erre nem tudok nem felkelni és olyan boldogsággal tölt el, hogy utána nem tudok visszaaludni :!: :roll: :wink:
Sajnálattal olvasom, hogy nincs pé-d, de hiszem, hogy a Closti majd segít ebben :!: szorítok, hogy rendeződjön és tudjatok sikeresen előre lépni++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kutyusok hogy vannak :?: :wink:

Bri
Nagyon sajnálom ezt a vérezgetést, tudom, hogy tele van vele a t..-d, a legjobbakat kívánom és szorítok Értetek is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++remélem a dokker mindent rendben talál, várom a további híreket :!: :roll: azonnal kellene ilyenkor az uh, nem tudod valahogy megoldani :?: és rendes vér vagy csak valami maszat :?:

Rólunk is írok mindjárt, csak előbb pótlom a baba kocsi fotót :!: :wink:

Kép
Kép Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

és akkor a tegnapról egy kicsit bővebben:
nagyon jó eltelt a szombatunk a drága férjemmel, későn keltünk, egy kis fincsi sült császár szalonnás reggeli tükör tojással...aztán takarítás, csodaszép idő volt ma...2-re mentünk a 4D-s uh-ra :!: :wink:
Valami fantasztikus volt :lol: annyira jól éreztük magunkat, Cipike annyira kis izgága babó, hogy alig lehetett követni mikor merre van, de sikerültek a képek és a DVD-s...egyszerűen nem tudunk vele betelni, már 2-szer megnéztük és még mindig ámulunk és bámulunk :!: :roll: :wink: Sztem az arca totál rám hasonlít, apácska el is volt keseredve :roll: :wink:
Minden a legnagyobb rendben van Cipikével, már 1140 g és csodaszép kis kukis :!: :wink:

És egy pár kép a 4D-ről...

Kép ARC

Kép KUKI, oda is van írva, csak a kicsinyítés miatt nem nagyon lehet elolvasni :!: :roll: :wink:

Kép MOSOLY

További szép hétvégét :!: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

susy!!! nagyon széép, de jól ki lehet venni mindenét, csodálatos kis baba!

KépKép
dike

Sziasztok csajok :wink:

Suzy :!:

Kösz jól telik a hétvégém bár az ember nélkül, mert neki csak a hétfő szabad de estére már együtt vagyunk.

Örülök, hogy jól vagytok nagyon vagány Cipike verdája tetszik :D :D
Nagyon szép kisbaba :wink:

Remélem, hogy Mindannyian jó vagytok a sz@r idő ellenére is itt piszkosul el van borulva bár jelenleg nem esik de készülődőben van az ujabb eső.

Vigyázzatok Magatokra és a bébikre lányok :wink:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Dike
Köszönöm, kedves vagy :!: :wink:

Angyli
Én is a férjem nélkül vagyok, dolgozik Ő is ma, de este 6 után együtt leszünk mi is :!: :wink:
köszi neked is Cipike dicsit :!: :wink:
itt nálunk szép napos idő van, csak éjszaka esett az eső :!: :wink:

További szép vasárnapot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hello!
Bocs hogy így betolakodom, de azokat a fórumokat néztem ahol van hozzászólás mostanában. Segítséget kérnék, ha valakinek szüksége lenne rá:
Eladó lenne egy babaváró csomag Gyuri bácsi ( a bükki füvesember) teáiból.
Csalántea, diólevél, málnalevél, irrigáló nőknek, teakeverék nőknek, férfiaknak, fagyöngy tinktúra. Priviben is válaszolok!
Mégegyszer bocs. :oops:

Kép
kissedi

Helló Csajok!

Zita- Köszi a ketchup receptet :D Hogy vagytok???Remélem már elmúltak a görcsök :wink: Nem csináltál tesztet mostanában?

Szrityi- Nagyon sajnálom, hogy ez a hónap kimarad :( Miért kell peteérés egy fagyis beültinél???Vagy ugyanúgy kell csinálni , mint ha rendesen lenne stimu csak nincsen??Bocs, ha hülyeségeket kérdezek :oops: Babaszoba még nincsen teljesen kész, de ahogy meg van ( szerintem ezen a héten), már teszem is fel nektek, mert annyira kiváncsi vagyok a véleményetekre :D

Bri- Hihetetlen, remélem már nem vérezgetsz!!!!!Majd gyere a hírekkel ahogy tudsz, sokat gondolok rátok!!!! :wink:

Anygli- HOgy sikerült a toroskápi?? :D Te várj nem az X-Faktor megy most???Vagy van Megasztár is??? :wink: Nem vagyok képben :D

Suzy- Itt is nagyon szépséges Cipike, annyira cukin írsz mindig róla :D Hát ez a kislegény szeretetben nem fog hiányt szenvdeni az biztos :D Csodaszép, mint az Anyukája!!!!

Többiek-???

Mi ugye szombaton szülinapon voltunk....A Zember már délután egykor ott volt, ment segíteni sörpadokat felállítani stb....Na mire én odaértem délután 4-re ő már nem volt szomjas :D Képzeljétek az ünnepelt oda rendelt egy grillcsirkés kocsit, az ott leparkolt, kinyitotta a kocsit és mi ott grillcsirkéztünk, sültkrumpliztunk , ami belefért :D Nagyon -nagyon jó volt.....Olyan 8 körül Csabi kicsit rosszul lett, leesett a vércukra ( sajnos ez elég sűrűn előfordul nála), így ő egy picit ledőlt de nem lett utána sem jobban...Csinált önmagának egy cukorterhelést, cukros vizet ivott már a végén, hogy jobban legyen.....Úgyhogy mi olyan 9 körül eljöttünk, amit már én sem bántam , mert a pocakom addigra már keményedett eléggé...De összességében nagyon szuper volt :D Majd hozok képeket :wink: Vasárnap pedig bolhapiacon voltunk, vettünk egy csomó mindent, vázákat, takarót Lilinek, dekorációt, gyertyatartót persze mind nevetséges áron ( 1 centért például :D ).Úgyhogy jól telt a hétvége, csak gyorsan :wink:
Egy hét múlva láthatom Lilit, de jóóóóóóóó :D

Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Helló lányok!

Na ég a pofám rendesen,hogy még mindíg nem írtam! :oops:
Pótolom!!!!

Puszi mindenkinek!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Zita GRATULÁLOK!!! És akkor tovább +++++ :D .

Suzy jaj de cuki a bébi, és tuti ez a kuki felirat :lol: . Tök jó a babakocsi is! Fuuu, kezd izgi lenni a helyzet (na nem mintha nem lett volna izgi az első pillanattól :wink: ).

Szrityi, hajrá a kövi hónap, sajons ilyen előfordul hogy nincs pé, évente úgy tudom ha kétszer-háromszor van ilyen az normális... De nem baj, következőnek tuti lesz és szép vastag mnyh is!!!

Gyancsi szupi programjaitok vannak, várjuk a képeket!!! Pocaksiimi!

Angyli nagy puszi és +++++++++++ a spontán bébihez :wink: !

Bri most akkor már csak egy hét a szuusszanásig ugye? (Biztos még a másik kis petezsák ürül ki... :( ). Gyere majd!

Betty drukkok mennek!!!

Gabi remélem minden rendben, hol vagy?

Puszi mindenkinek
Vanili
Vendég

Látom itt vagy Gabi, pont most kerestelek :D .
Vendég

sziasztok,

Gyancsi:
K. doki azt mondta azért kell, hogy legyen peteérés mert az akkor keletkező hormonok segítenek aztán a beágyazódásnál. Szerintem becsapják így a szervezetet mert azt hiszi nem kívülről jött a segítség hanem önmagától tudott megtermékenyülni.
Mivel nincs pé.így utólag már nem tudják segíteni de a köv. hónapban a gyógyszer segíti. Ez is tök érdekes, mert azt mondta, hogy jobb lenne napi 1 tablettát szednem ( ez nekem régen elég volt ) mert a 2 tabletta levékonyíthatja a méhnyh-t.
Ha most spontán lett volna pé akkor beültette volna a fagyikákat de így nem, meg hát most a méhnyh-is sz@r volt csak 4,5 mm. Az kevés.
Én várom a képeket mert olyan lelkesen mesélsz miket csináltatok, hogy teljesen felcsigázod az ember kiváncsiságát :-)

Vanili:
Tudod mi a kövi hónap?
Októóóóóber!!!!!! Kinek lesz még akkor fagyikája? :lol: :lol: :wink: :wink:

Gabi:
Jó látni téged is!!! Gyere majd részletesen ha már tudsz...

Suzy:
Cuki a kis kukis Cipike
Jó a profil képe :lol:

Bri:
Hát nagyon izgulok,hogy babuval minden rendben legyen és ahogy Vanili írja talán baba2 ürül még mindig.

mindenkinek puszika

szrityi

Igen Szrityi együtt fagyizunk! És Zsu is! Zsu gyere elő erre az alkalomra :D 8) !
Vendég

bri! remélem semmi nagy gond nincs! szorítok!

csoki,szrityi, vanili... huu de izgi lesz az október, előre is hatalmas drukkokkk, és energiák+++++++++++++++++

holnap vv és spermavizsg, remélem minden jó lesz!

KépKép
dike

Sziasztok csajosok :wink:

gyancsi :!:

Isteni fini lett a toroskápi :wink:

Az X-faktor az RTL-klubon megy a Megasztár pedig a TV-2-n.
Mivel mindkettőt szeretem nézni ezt ugy oldom meg, hogy szombaton este Megasztár vasárnap meg a neten nézem meg az X-faktort a nézze vissza RTL-klub most.hu-n.

Örülök, hogy jó éreztétek Magatokat remélem, hogy a párod már jobban van :wink:
Várom a fotókat :D
Ügyi voltál ismét a vásárlás terén főleg ilyen jó áron megvenni ennyi mindent:wink:

Gabi :!:

Semmi baj drága, ahogy tudsz majd jelentkezel egy a lényeg, hogy minden rendbejöjjön+++++++++++++++

vanili :!:

Köszi a drukkot drága utnak inditottam én is Feléd nemsoká október+++++++++++++++++
puszii

Csók Mindenkinek elveszett lányok jelentkezzetek :wink:
Vendég

csajok lecseréltem az alkalomra az avatarom 8)

Angyal köszi!!!!

Dike, én egy személy vagyok, vagyis csoki-vanili :lol: páran lecsokiznak :lol: mint Bri és nem is tudom még ki, páran meg vaniliznek. Egyébként még az egy évvel ezelőtti fagyis beültire választottam ezt a nevet (utána egyszer kiregiztem majd vissza), hát megint aktuális :wink: . Köszi a drukkot, kedves vagy! Én is küldök neked ++++++++++++++ úgy látom neked is nemsokára jön a stimu, izgi lesz ez az ősz, együtt babásodunk!

Csajok kiért kell még izgulni? Ki készül stimura? Betty gyereee mááár!!!
Vendég

Ja Gabi neked is izgi lesz az otóber!!! Mikorra vagy kiírva?

Gyancsi, Suzy ti mikorra vagytok kiírva?
Vendég

Helló lányok!!!

Gyancsi!
Hát az osztrákok jól elintézték nektek a házasságot :wink:
Én is minden reggel a vassal együtt szedem a magnéziumot.
Képet akarok Lili szobáról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép vasaló!Nekem valami dizájnos vasalódeszka kéne,mert annyi Roli cuccot vasaltam ki,hogy az akciós deszkám elhajlott. :shock:
Egy egész grillcsirkés kocsi??? :shock: Aztaaaaaaaaaa!

Angyal!
Páfrányos napokra+++++++++++++++++++Fránya endó remélem nincs!

Zita!
Én nem emlékszem pontosan az uh-ra,de a vv után szerintem én 10 nappal voltam uh-on. :roll:
Pihenj sokat,nekem is voltak kicsi görcsök.Nem lesz semmi baj!!!

Doringo!
Te se parázz,nyugi,lesz ott még tünet :wink: Gyancsi nagyon jól leírta a dolgokat,pont ilyenek voltunk mi is. :wink:

Meli!
Gyere te is mesélni!!!!Hogy vagytok?

Sylvie!
Kellemes időtöltést apával! :wink:

Szrityi!
Nagyon sajnálom a pé-t!Drukkolok,hogy mostmár csupa jó dolog jöjjön nálatok is!!!!

Bri!
Hát neked ezek a kinti dokik nem nagyon jönnek be :twisted: miért ennyire más ott a világ????Van olyan doki akit még esetleg ki tudnál próbálni?Nagyon jó lenne egy olyan akibe megbízol.
Vérzés remélem elmúlt!!!!!!!!!!!!

Vani!
Ari vagy hogy kerestél.Minden oké már,betegség is elmúlt nagyjából.
Avatarod nagyon találó!Vastag zokniban ücsörgök én is itthon,de azért se kapcsolom be a fűtést!!!!!!!!!!!!!!!!
Október 29 az én napom :lol: Már nagyon izgulok!!! :roll:

Októberi akciózóknak millió drukk!!!!
Bettynek meg szeptemberre!(Mostanában nem néztem a blogját,de mindjárt meglesem hol tartanak.)
Kép

Rólunk!
Az említett családi problémának temetés lett a vége :cry: Párom nagyija volt nagyon beteg,várható volt,de azért mégis hirtelen jött.Aztán ugye beteg is voltam és nem tudtam mit veszek fel a temetésre,mert ugye mikor hüljön le az idő..........és az öltözködés egyre nagyobb gond.De mostmár beszereztem mindenféle ruhát.

Már csak egy gondom van!!!A mi drága Zbinyekünk férjhez megy és jövő szombatig kell valami ruhát beszereznem,mert ugye csak nem mehetek a legjobb barátnőm nagy napjára farmerba????????(Ugye Szilvi???? :wink: Remélem azért ezt belátod!)

Roli nagyon aktív mostanában.Utolsó uh szerint még mindíg a popsiján csücsül,szépen elhelyezkedett a medencémben.Remélem hatásos,hogy naponta elmondom neki,forduljon meg szépen,mert anya nem szeretne császárt.Dokim most először hozta fel ezt a lehetőséget.Persze,ha nincs más megoldás................ :roll: Tudom még van ideje befordulni,de valahogy nekem az az érzésem,hogy nagyon jól érzi magát így.(Bár az én megérzésem azt hiszem nem túl mérvadóak :lol: )
Amúgy minde oké vele,szépen gyarapodik.

31+3
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jaj nem tudom kit de tuti kihagytam valakit/valakiket! :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

És már tudom is!!!

Zsu!
Gyere elő egy szóra legalább!Meddig lesz munka?

Ancsukáról ki tud?????????

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi :!:

Őszinte részvétem drága :(

Kösz a drukkot én is bizom benne, hogy endó nincs :wink:
Jó sokat vasalhattál, hogy szegény vasalódeszka is megérezte :D

Ügyi csajszi vagy tutira találsz megfelelő ruhát magadnak a lagzira :wink:
Az a lényeg, hogy Roli baba jól érzi magát és már nem sok van a célig :wink:
Szép a poci :wink:

Puszi nagyon vigyázz Magatokra :D
Vendég

Gyancsi
Hát ez szuper hétvége lehett :roll: :lol: imádom a grill csirkét, nyami...a párodnak nem lehet könnyű ezzel a cukor bajjal, szokott magánál tartani szőlőcukrot vagy kocka cukrot :?: mert ha olyan helyen van, hogy nem tud inni cukros lötyit vagy mást :roll: úúúúúú, belegondolni is rossz :roll:
Gyorsan eltelik a hét és láthatjátok Lili babót :!: :wink:
Köszi a Cipike dicsit :!: :wink:

Vanli
Köszi drága vagy Te is :wink: :!: van izgulás, mint mindig mindenért :oops: :wink:
November 28-ra vagyok kiírva :!:
Jó az új avatarod :!: :wink: nagyon találó :!: :lol: hajrá fagyikák++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi
köszike, drága vagy :!: :wink:

Dike
Drukk a holnaphoz és az elkövetkezendő napokhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu
Ha van időd és kedved gyere egy pár szóra :!: :wink: hiányzol ám nagyon drága :!: :wink:

Gabi
Fogadjátok részvétem, sajnálom :!:
Ügyesen megoldottad a ruha dolgot :!: :wink:
De jó lesz nektek, érezzétek jól magatokat, legyél csinos drága :!: :wink:

Zbinyek
Micsoda jó hír :roll: :lol: gratulálok, legyetek nagyon boldogok :!: :wink:

Angyli
Neked is küldöm drukkjaim drága :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bri
Remélem jól bírod az utazást, drukk, hogy végre megszűnjön a vérezgetés++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Olvaslak, szorítok, puszikállak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Itt vagyok...csak mostanság nincs sok időm! Jó lenne beszerezni egy mobilinternetet, és akkor a melóhelyen is tudnék netezni....

Szrityi, Vanili, igen! Ngayon úgy tűnik, hogy együtt fagyizunk októberben...

Gabi, részvétem! Nagyon sajnálom!
Szép a Roli-lak nagyon!És még van ideje befordulni...
Munka még a hónap végéig lesz, aztán tudok jönni többször is!

Suzy, a múltkor beszéltünk folsavról telón....mi volt a neve?nem jut az eszembe, mert gondoltam elkezdem szedni, hátha nem elég a femibion!
Nagyon jó járgánya lesz Cipinek! :D

Bocsánat, hogy nem írok mindenkinek! Most is már nagyon fáradt vagyok!Októbertől itthon leszek gyerkőcökkel a pocimban, és akkor több időm lesz netezni!
Olyan fura lesz, hogy kb. akkor lesz a beülti, amikor születne az első babóca... :roll: Sokszor eszembe jut... bízom benne, hogy ezúttal velünk marad/nak.
Vendég

Szép jó reggelt :!:

Zsu
Annyira örülök, hogy jelentkeztél drága :wink:
Jó, ha szeded a folsavat már most, mert a Femibion mellett is szedni kell, javasolt a 12.hétig :!:
3 mg folsav tabletta, így kérd a patikában, 50 szemes és 1040ft :!:
És milyen a munka :?:
Örömmel olvasom ahogy írtál a sikeres októberi beültidről :wink: drukk hozzá++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++akkor annak sikerülnie kell, Én hiszek a sors szerű dolgokban :wink:
Nem is csoda, ha gondolsz rá...ezt nem lehet elfelejteni soha :!: :roll:

Hogy vagytok :?:

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu :!:

Örülök, hogy jelentkeztél drága :wink:
Drukk az októberi fagyis beültihez, amely hiszem, hogy eredménes lesz egy-két babóca személyében+++++++++++++++++++

Hahó csajok, merre vagytok egy kis életjelet kérek :wink:

Ma vagyok holnap nem, mert befőzés lesz csalamádét fogok eltenni amit anyósomnál csinálok ott meg nincs net de nem is baj, mert akkor tuti nem lenne befőzés :D :D

Vendég

Zsu, Vanili :akkor hajrá októberi fagyikák!!!
Én mondjuk már most megfagyok ( fázós vagyok)!!!! De szegény picurkáink ott ülnek hónapok óta abban a borzasztó mínuszban. Tuti fázós babuk lesznek :wink: :lol:

Zsu:
Te már most kezdesz előre folsavat szedni? És beültitől meg femibiont mellé? Gondolkoztam én is szedjek-e vagy mit csináljak ?
Akkor azt kellene szedni amit Suzy javasolt? Ma úgyis kellene mennem a patikába, mert férjuram tiszta nátha meg fáj a torka
( tetőt javított 1 szál pólóban a hétvégén )akkor veszek magamnak is valamit. Bár még van otthon Gravidám lehet azt kellene beszednem? Tanácstalan vagyok... :roll: :lol:

Gabi:
Őszinte részvétemet küldöm Nektek!
Örülök, hogy jöttél.
Hűűűűű már mekkora a Roli-lak. Várod már hogy kezedbe foghasd a Rolit igaz? Tök furi, hogy mikor taliztunk még semmi nem látszott rajtad most meg mindjárt lejár a 9 hónap.
Szombaton mi is esküvőre megyünk még én sem tudom mit vegyek fel mert csak nyári esküvői rucijaim vannak de még "shoppingolok" valamit addig. Csak hát általában ilyenkor nem kapok olyat amit szeretnék.

Zbinyek:
GRATULA!!!!

Mennyi esküvő meg fagyika lesz itt az év vége felé lányok....

szrityi

Angyli
holnapra jó befőzést nektek :!: :wink:

Szrityi
Nyugodtan kezd el szedni a folsavat és a magzatvédő vitamint is, Én már egy évvel korábban el kezdtem szedni a folsavat és elég korán a Femibiont is :!:
A férjednek jobbulást :!: nem is csoda, hogy megfázott, elég hideg van egy szál pólóban :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Suzy!!!!
Akkor megyek veszek is a patikában meg még beszedem a Gravidámat is.

szrityi

Sziasztok,

suzy
nagyon szupi a babakocsi :) nagyon édes a kis picurkátok :) és mi lesz a neve?

gyancsi
nagyon jó kis buli lehetett, grillcsirke nyámm-nyámm és egy egész kocsi, nem semmi, teljes kiszolgálás és fincsi kaja.
3-4 napig nem görcsöltem, de ma igen, pont tegnap panaszkodtam férjecskémnek, hogy aggódok, mert nem görcsölök, na hát tessék most meg azért mert igen :roll: igazodjon ki rajtam valaki :roll: :)

cukigabi
részvétem :(
nagyon csinos a pocid :) okt. 29. már mindjárt itt van, én okt. 23-án még csak 12 hetes leszek, ebből a szempontból olyan messzinek tűnik. Érezzétek jól magatokat a lagziban!

Zsu, szrityi, vanili
drukkolok nektek okt-re! :) ;)

dike
doringo
candy
merre jártok?

bri
hogy vagy? Babóca? Voltál dokinál?

Tudtok valamit candyről? Az az utolsó infóm róla, hogy csinált tesztet, de sajnos negatív lett, s másnap ment vv-re, de azóta nem jelentkezett :(

Zita
zitácska79

szrityi
jól teszed, ha előre szedsz folsavat, meg Gravidát vagy Femibiont, s szedhetsz pluszban még napi 500 mg C vitamint ;)
zitácska79

Sziasztok lányok!Köszönöm szépen a gratulációkat nektek!Szoktalak titeket olvasni ahogy tudok jönni és igaz,hogy ritkán írok de mindenkinek drukkolok és izgulok értetek!
Gabi drágám!Mindegy mibe jösz az esküvőre mert egy kismamámánál nincs szebb a világon!
Gyancsi neked is gratulálok az esküvődhöz.Sajna úgy nézz ki,hogy kifogtuk a rossz időt de hátha.... :? :?
Majd rakok fel képet magunkról a nagy napról mert azért menyasszonyi rucuban leszek a nagy napon,bár több mint 10 éve együtt vagyunk!:)Megis jegyezte az anyakönyv vezető,hogy "10 év után már minek?" :D !Jó fej nem?
Na ,léptem csajok,apának kell a gép!
Mindenkit puszilok és millió drukk!

Kép

Kép
zbinyek

Halihó :!:

Zita
Köszi a dicsiket, kedves vagy :!: :wink: ÁDÁM :!:

Szrityi
Igazán nincs mit, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++

Zbinyek
Mi is 11 év után házasodtunk össze, de hát ez kit érdekel, mondjanak bármit :!: :roll: :lol: kedves hölgy lehet az anyakönyvvezető :roll: inkább ne szólt volna semmit :!: :roll:
Várom a képet :!: :wink: sok-sok boldogságot :!: :!: :!: :wink:

Többiek :?: :?: :?:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Szrityi, én folyamatosan szedem a femibion,már másfél éve, a folsavat csak tegnaptól,szerintem szedjed nyugodtan te is!

Angyal, csalamádé az nagyon finom, jó munkát drága! :)

Zitácska, mikor kell uh-ra menned? drukkolok nagyon! :)

Zbinyek, gratulálok! :D (hülye anyakönyvvezető)Várjuk a képeket! :)
Mi 7 és fél után házasodtunk össze, és a mi anyakönyvezetőnk 3 nap alatt elintézte nekünk, nem, kellett kivárni az egy hónapot.Vasárnap lesz egy éve... :roll: hogy megy az idő...hihetetlen

Jaj, rohanok, elkések..
Vendég

Csajok írtam egy csomót és elszállt, ááááááááá :evil: :evil: :evil:

Zsu- Vanili- Szrityi- Mega Giga Drukkok nektek csajok októberre, izgalmas hónap lesz :D :D :D

Gabi- Résztvétem a párod nagyija miatt :( :( Sajnos nálunk sem élnek már egyikünk nagyszülei sem :( ....Roli -lak meseszép :D Lili szobáról jövő héten teszek fel képet!!! :D Én most leptem meg magam egy vasalódeszkával is ( Lidl-ben volt most akcióban, szerintem otthon is van, mert ugyanaz szokott lenni itt is) :wink:

Suzy- Párom nem hord magánál semmit, de szerintem veszek egy tonna szőlőcukrot és bedugdosom mindenhova ( pl pénztárcába) :D Hogy vagytok Drága?

Anygli- Mlyen volt az X-Faktor és a Megasztár???Én még anno a Megasztárt néztem otthon, tök jó volt :D

Zita- Remélem elhúz a görcs most már végérvényesen :wink: Pihengess Drága!

Candiról nem tudok én sem semmit, a vv óta nem jelentkezett :roll:

Zbinyek- Gratula az esküvőhöz, majd várjuk ám a képes beszámolót!

Bri, Ancsuka, Betty, Melike, Ranita, Princzi, Kamilla....-???

Én tegnap megint sokat pörögtem, kimostam a baba ágyneműket, lemostam a babakocsit, a huzatot, a műanyag -fém részeket lefertőtlenítettem, lefóliáztam....Gipszképeket csináltam, vasaltam, vásároltam, főztem..... :D Képzeljétek lehet a Zember nem fog kapni szabadnapot az esküvőre ( mondjuk még nem mondták biztosra), így vagy nem lesz esküvő vagy október 26-án lesz, ami itt kint egy ünnepnap, otthon pedig munkanap....Viszont pont akkor kezdem a 9-ik hónapot.....Szerintetek nagy felelőtlenség akkor hazautazni az esküvő miatt Sopronba?????Nem tudom mi tévő legyek :roll:

És akkor a képek a szülinapról, illetve a 29 hetes Lili-pocakról:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Mindenkit puszilok!
Ancsa

KépKép
gyancsi

gaby! őszinte részvétem a párod nagyija miatt.:( szép nagy pocid van!

susy! akkor nekem is kell még folsav a femibion ,mellé, nincs benne elég? ma veszek akkor.

szrityi! mi is megyünk szombaton esküvőre Székesfehérvárra...vki esetleg nem oda jön?: :lol: és még én se tudom mibe megyek, de sztem nem fogok lengén öltözni ilyen időbe.

zbinyek! nagyon sok boldogságot nektek!

gyancsi! nagyon szép a pocid és te is nagyon nagyon csinos vagy!!!!

nekem tegnap: prolaktinra azt mondta a doki h elég lett a fél bromocriptin, szépen levitte. ez most azt jelenti h abba hagyhatom v tovább kell szednem. elfelejtettem megkérdezni. párom spermaképe rengeteget romlott 70 millióról 18 millióra, de még elég ivf re. felírta a szurikat, 3 napig 150 gonal utána 2 napig 112,5 egység gonal. semmi mást nem kapok, szerintetek h h?

1 nap ha megjön fel kell hínom a kaálit és időpontot kérni 6 napra, akkor lesz vvtel és uhu. 27 napon vok. csak ne hétfőn jöjjön meg mert akkor vasárnapra esik a 6 nap.

mensi meghozó drukkokat kérek!:) :lol:

KépKép
dike

Gyancsi szuperül nézel ki, tök jó fotók!

Gabi részvétem :cry: ... Szép nagyon a pocid! Megvan már a ruha?

Zbinyek, gratulálok!

Bri gyere majd!

Suzy juuj az a dátum is milyen közel van már!!!

Zita köszi a drukkokat!

Betty mindjárt bekukkolok a blogodba!

Angyli csalamádé nyami nyami :lol: !

Zsu sziiaaa! Végre itt vagy fagyitárs :lol: . Jó buli lesz így hármasban fagyizni Szrityivel :lol: .

Dike ez egy short protokoll amit kaptál, meglátod minden szupi lesz! És tök jó hogy elég az eredmény a sima lombikra! Úgy tűnik hogy nem állítja le semennyire a petefészkeidet a doki (nem adott decat vagy hasonlót amit szoktak), vagyis csak "rástimulál" jó kis adaggal... Azaz te is gyártasz petét meg ő is :) . Szerintem jó sok tüsződ lesz! ++++++++++++++++++++ drukkok mennek!
Ja és drukk a mensihez ++++++++++ haha :lol: .
Vendég

Suzy :!:

Köszi drága :D
Hazaértem most már pihenni fogok, mert a hasam görcsölget piri meglátogatott :wink:
Remélem, hogy jól vagytok drága a sz@r idő ellenére is :wink:

szrityi :!:

Egyetértek Suzyval kezd el szedni a folsavat bár én nem készülök lombikra már többet csak spontánkodunk de én is szedem biztos ami biztos alapon :wink:
Drukk+++++++++++++++++

Remélem, hogy jól vagytok drága pihenj sokat :wink:
+++++++++++++++

zbinyek :!:

Sok boldogságot kivánok várjuk a szép képeket :)

Zsu :!:

Köszi drága sikerült jól elfáradnom bizom benne, hogy jól érzed Magad :wink:
Nagy drukk októberre++++++++++++++
Mi is nagyon szeretjük a csalamádét ma annyira belejöttem, hogy ugy döntöttem, hogy jövő hétfőn még veszünk ubit és csinálok még, hogy legyen mit enni majd télen is :D

gyancsi :!:

Jó volt az X-faktor és a Megasztár is drága van benne sok csillag de rengeteg olyan is aki kabaréba való :D
Ügyes voltál tegnap is mint mindig :wink:
Az én meglátásom szerint nem felelőtlenség hazautaznotok de majd meglátjátok, hogy érzed Magad és attól függően döntöttök mi legyen :wink:

Szép a poci édi vagy, ahogy nevetsz minden képen :D

dike :!:

Örülök, hogy jó lett a prolaktin erdményed :wink:
Több helyen olvastam, hogy a spermium javitására a FER-14-et javasolják + az E-vitamint.
Küldöm a mensihozó drukkot+++++++++++++++++++++

vanili :!:

Ari vagy drága bizom benne, hogy Te is jól érzed Magad :wink:
Nagy drukk októberre+++++++++++++++++++

Többiek?

Jelentkezzetek csajok :D

Vendég

Sziasztok,

Zsu
szept. 15-én 10.45-re megyek UH-ra :) már alig várom, tüneteim nincsenek, néha kicsi görcsök, de semmi több.

Zbinyek
Bár nem találkoztunk még, de sok boldogságot kívánok! :)

Gyancsi
Szerintem kérdezd meg a dokidat, hogy mennyire veszélyes repülni 9 hónaposan, reméljük semmi gáz nem lesz, bár egyetértek angyallal. Nagyon csini a pocid, s nagyon életvidám kismama vagy! :) Tegnap görcsölgettem egy picit, meg ma reggel, de szerintem csak azért, mert már nagyon fáradt vagyok. Már vasárnap óta minden nap télire rakok el valamit, meg takarítgatok, amit bírok. De holnap már jönnek barátnőim a maradék melót megcsinálják

Dike
Ne aggódj, ha éppen vasárnapra esik a 6.nap, akkor szombaton fognak behívni, de úgyis megmondják telefonban, semmi jelentősége nincs annak az 1 napnak. Drukkolok a mensihez! Gondolom életedben nem vártad ennyire, hogy megjöjjön! :D Nem sok minden Gonalt kapsz. Én nemrég írtam le, hogy micsoda mennyiségeket kaptam. 1-3 napig 150, aztán 187,5. Engem eléggé „megnyomattak”, bár biztosan az endó miatt, hogy mindenképpen legyen elég petike, bár ennek ellenére a 17-ből csak 4 termékenyült meg, mivel a spermiumok nem voltak a legjobbak. Ha a hormoneredményeid jók, akkor a Gonalon kívül Cetrotide-ot fogsz kapni, valamint Ovitrelle tüszőrepesztőt, a leszívás előtt 2 nappal este 10-kor kell majd valószínűleg neked is beadnod :) még jó, hogy egy helyre járunk :)

Angyal
A FER 14-ről én is olvastam már, állítólag nagyon jó!

Most már pihizek, mert fáradt vagyok és felébredtem már negyed 6-kor, s azóta csak robotoltam :(

Mindenkinek drukkolok, amihez kell!

Candy jelentkezz!

Zita
zitácska79

elfelejtettem kérdezni, hogy mi a véleményetek a terhesség alatti hajfestésről? Nekem melírozott hajam van, s szeretném megcsináltatni, de kicsit félek a chemicaliától, mert állítólag maga a szag veszélyes :roll:
zitácska79

Jó pihenést drága :wink:
Sajnos a festéshez nem de a csajok biztos tudják mi a teendő :wink:
Vendég

zita! na én is úgy gondolom, h elég kevés dózist kaptam, de gondolom ha nem elég, majd csak adnak többet,:) azt a c betűst majd a vége felé kell, a 6. nap után? párodnál milyen volt a sperma eredmény? annyira rossz h eddig maximálisan jó volt az eredménye most meg ilyen szar lett:(
nagyon várom h megjöjjön igen, még soha nem vártam ennyire! örülök nagyon h egy helyre járunk jó lenne összefutni, bár már te nem sokáig jársz oda!:)

te milyen vitaminokat szedsz? mit ettél-ittál másképp a stimu alatt?

KépKép
dike

dike
nálunk már fagyasztáskor sem volt túl jó a sperma, sok volt a kóros kép, ez van, a lényeg, hogy a pocimban van már egy :) remélem ott is marad :) bár sajnálom, hogy ennyi jó petike "elpazarlódott".
Ha jól emlékszem a 6. nap körültől kaptam a Cetrotide-ot.
amiket szedek: folsav, Femibion 800, 1000 mg C vitamin (2 naponta), meg persze, amiket még a doki felírt.
A beülti után majd fehérjedús kajákat kell enned a túlstimulálódás ellen, én végig azt ettem, s még így is hasűri folyadékom lett :( úgyhogy most még jobban figyelek, mert én csakis kizárólag fehérjét ettem, semmi mást, meg persze sok folyadékot kell inni, majd neked is írják a záróra.
A beülti után ezeket fogod "alkalmazni": Crinone, Utrogestran, Dermestril tapasz, folsav, aspirin100, Isostar ital (napi fél liter), és min. napi 1,5 liter folyadék, plusz fehérjedús diéta: csirke, hal, tejföl, túró, stb. Már unni fogod a végére, már én is unom, tegnap egy saját receptet találtam ki, hogy ne legyen uncsi már a kajám :)

Csirkemell ala Zita :)
Mexikói zöldségkeverék alapot megpárolunk kevés olajon, erre jön a kockára vágott csirkemellfilé (kb.15 dkg), só, bors, delikát, apróra vágott fokhagyma, kakukkfű, rozmaring. Együtt pároljuk a husit a zölségekkel, amikor megpuhul a hús, akkor felöntjük tejföllel (kb. 2 dl). Együtt összeforraljuk egy pár percig és kész :) kb. 15 perc alatt elkészül és nagyon finom.

De persze majd te is ki fogsz találni pár új receptet, ill. neten is nagyon sok van, linkelek is neked párat: http://linborikonyha.blogspot.com/searc ... %C3%A1gyon http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30282905

Jó sütést! :)

Zita
zitácska79

dike
meg persze fehérjedús a medve sajt is :) én minden nap reggelire azt is eszek :)
zitácska79

dike
tök jó, hogy most keresgélek és találok még egy csomó jó receptet :) http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=32247178
de most már abbahagyom, mert uncsi leszek :D

puszi
Zita
zitácska79

laptetőm van :)
zitácska79

Jó reggelt!

Dike- Mindenképpen hívd fel a dokidat, hogy akkor kell-e tovább szedned a Bromocriptint....Hát a sperma 70-ről 18-ra tényleg nem a legjobb, de még így is bőven jó lombikra ( 10 felett már imszemre is ha jól tudom :wink: ), szóval azért annyira nem rossz :wink: Mensihozó drukkokat küldöm++++++

Vanili, Zsu, Szrityi- Hajrá október :D :D Jó lesz nektek együtt babásodni :D

Angyal-Hogy csináltátok a csalamádét??Bár azt sem trudom, hogy itt hol kapnék hozzá valót, tudod olyan vegyes vágottat :? Pedig én is nagyon megkívántam ahogy írtál róla :D

Zita- Nem kell repülni, csak autókázni Sopronig, kb 250 km oda és ugyanennyi vissza, szóval annyira nem vészes szerintem, ráadásul végig autópálya, úgyhogy olyan 2,5 óra alatt odaérnénk....Na meglátjuk, szerintem egyébként bemerem vállalni :wink: Most legalább is így érzem :wink: Én festettem a hajamat a terhesség alatt is, főleg melír egyáltalán nem gáz szerintem, jól szellőző helyen csináltasd és akkor nyugodtan mehet :wink:

Tegnap voltunk úszni Apjukkal, de most valahogy nem tetszett Lilinek, akár hányszor elkezdtem tempózni, ő mindig bekeményítette a hasamat, úgyhogy 20 hossz után feladtam :? Nem tudom mi volt vele, ilyet eddig nem csinált :roll:

Na mennem kell, bolt, posta, gyógyszertár, barátnőm-ezt a kört kell megtennem :D

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?