Új privát üzeneted érkezett!

Niki

Dícsérd meg a párodat a nevünkben is!
Az én férjem szívesen kotyvaszt,meg is ígérte,hogy ha elköltözünk,akkor gyakran besegít nekem a konyhában,főleg ha vacsit főzünk és nem ebédet,mert akkor nincs itthon még. Mondtam neki,hogy semmi akadálya,főleg ha meglesza lurkó,akkor szívesen ráhagyom a főzést!

Kép
Kép
k_inga

kinga

akkor a te párod is ügyi :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kinga kipróbáljuk ezt a gripe watera-t hátha bejön, mert jó lenne, ha nem fájna a pocija...
Niki köszönjük, sztem is cuki a hordózóba, és kivételesen, se nem sírt benne, se nem aludt.... ez ritka szösszenet.
A párocskád dobhatna ide is pár palit, nekem sajna nincs időm sütögetni, de szívesen bezabálnék belőle :P
Egyébként kenegessétek ezerrel a pocitokat, végig... nekem a 40. hetet töltöttem be pontosan, mikor a kádból kimászva szakadtam szét, nem nagyon, mondjuk mihez képest :S Pedig nekem nem viszketett nem feszült sosem, naponta olajos terhességi csíkok elleni krémmel kentem. Szóval csajok, kenegetni, kenegetni, és akkor talán nektek sikerül elkerülni...
Bettike csudiszép pocid van, bárcsak nekem is lenne még pocim, hiányzik, hogy nem eszem le :P :lol:
Mares remélem sokat pihensz, nehogy előbb jöjjön a fiú...
Csillag és milyen az iskola??? Tetszik, várja a nagyobbik lurkó??? Sztem is jobb, ha otthon tanulsz vele, mert akkor legalább tanul is a gyerek, és viheti is vmire az életben, mert a napköziben 20 gyerekre jut egy tanító... jut is eszembe, képzeljétek Kismanónk ma ment elöször oviba, kiváncsi vagyok, hogy tetszik neki, és hogy aludt-e délután... 10 gyerekre jut itt 1 ovonő és 2 dadus... mintha magánoviba járna a gyerek... csodálkoztam is...
Mindenkinek puszi és ölelés...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba

Akkor szerencsés ovi helyzetben vagytok! Reméljük jól is érzi magáta kisember! Addig sem féltékeny a kishúgára! :D
Milyen volt a védőnő? Mondtad,hogy telefonban aranyos és,hogy megy fel hozzátok.
Bepakoltam egy csomó cuccot a szekrénybe a házban,anyukám mondta is,hogy végre van egy kis helye itthon,legalább a szárítót fel tudja állítani. Mondtam neki,kitartás anyuka,lassan megszabadulsz tőlem! :D De a törékeny dolgokat még nem vittem el,majd csak ha minden a helyére kerül és végre ideér a vízszerelő,mert én már bepakolnáma konyhabútort is,de azt még mozgatni kell és akkor annyi a dolgaimnak. A felső szekrényeket is igazítani kell apának,mert a gyári csavarjai rövidek,így nem jól áll. Majd megoldja valamikor,de már mától nincs szabin. Ma befejezika parkettázást,holnap dokihoz megyünk. Mindig jut valami. El kéne hozni az ágyat is,de szerdától esőt jósoltak,nekünk meg nincs akkora zárt kocsink,futón elázik! :evil:

Kép
Kép
k_inga

Mindig olyan gyorsan pötyögök,hogy az "a" betűt egybeírom a szavak végével! Vissza meg nem olvasom,mielőtt elküldöm,úgyhogy bocsi,nem azért van,mert nem tudok helyesen írni! :D :D :D :D

Kép
Kép
k_inga

Ejnye!

Hol vagytok?Miért csak én vagyok egyedül?

Naaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gyertek elő!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
k_inga

Szia, én itt vagyok, bár nem vagyok éppen fitt formámban :?

Totál rosszul vagyok a tudattól, hogy a fiam iskolába jár. Nem tudom miért, egyszerűen sírhatnékom van tőle. :roll:
Amúgy kapott már 2 pirospontot, bár az egyik csak karika, de eddig még jól ment neki a suli. De mindig nagyon boldog, amikor meglát délután, hogy értementem. Ma már öcsivel mentünk busszal, hazafelé meg gyalog jöttünk, az út kb. fél óra, de amit ez a két lurkó levágott nekem durcit, hogy ők busszal akartak jönni, meg a végén a nyakamban cipelhettem a kicsit, aztán utána az iskolatatyót :twisted: Mondtam nekik, hogy holnap valszeg megvárjuk a buszt. Csak olyan szarul közlekedik, hogy mindig félórával hamarabb odaérünk, és akkor mit csináljak addig öcsivel? :roll: Ha későbbi busszal mennénk, akkor meg már elkéstünk. Szóval gáz... Hazafelé detto, 20 percet kell legalább várni... áááááá

Az új vonalzók nagyon szuperek!

Remélem, mindenki jól van! Puszi, most szaladok tovább

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Hellóka!!! :D

Most már én is itt vagyok! Csak eddig apcival foglalkoztam.
Ma ment először éjszakára. És hosszú volt a bújás! :D :D
Nem mondom, hogy nem félek, de kezdem megbarátkozni a gondolattal! :(
Már megint olyan édes volt. Még régebben mikor koleszos voltam, akkor kaptam tőle egy plüss kistehenet és mindig azzal aludtam a koleszba. Most leporolta és befújta a parfümjével és idecsempészte a párnámra! :D
Nem is olyan rossz ez a 3 műszak! Így legalább nem vagyunk annyit együtt és nem megyünk egymás agyára, ahogy eddig!
Most tökre úgy érzem, hogy kezd a kapcsolatunk felfrissülni!

Kinga, lassan szépen a végére értek! Gyerkőc szoba is készülget?
Minden megvan már hozzá vagy még van mit venni?

Csillag, az tök jó, ha már a gyerkőcnek az elején sikerélményei vannak. Akkor jobban fogja szeretni.
Az én öcsém napközis, de ha őszinte akarok lenni nem ér semmit.
Hazamennek és utána otthon is tanulnia kell, ahelyett hogy játszhatna. :?
Úgy látszik nálatok sem jobb a buszközlekedés!

Többiek merre vagytok, bújjatok elő!!!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Na ilyen sem volt még,hogy én kezdem a sort!

Csillag

Anyának nehezebb ez az iskola,mint a nebulónak? Hát igen kérem,szépen lassan nődögél a gyerek és hamarosan arányban lesz a szája is vele,mert amit ott hell,az nem mindig piskóta! Nálunk is ez volt unokatesóval,néha mond olyanokat,hogy négy mamlasz felnőtt áll mellette és nem jutunk szóhoz a döbbenettől. :D
Majd belerázódtok!

Niki

Ez a módszer nálunk is működött,csak birkával, a finn fuvaroknál vezettük be. Azóta aztán megszoktam a helyzetet.
Velünk egy szobában lesz a törpe, mondjuk egyelőre nincs is más választása,max a konyha. :D
Az ágyunk mellé megy a kiságya,bele a légzésfigyelő. Én parás anyuka leszek ilyen téren. Ha esik-kel,az nem számít annyira,de ha rám volt bízva egy gyerek és aludt,akkor én nagyon sokszor rénéztem,hogy tuti jól van-e! Főleg Adél 4-6 órát egyhuzamban a babakocsiban. De soha semmi baj nem volt,de szerintem a sajátomat még ennél is jobban féltem majd.

Már elég sok dolog megvan,elvilega szomszédból kapunk még kisruhát,mert az nem sok akad,ami a mérete lesz mikor születik,meg pelenka kell,fürdető,köldökápoló szerek. A többi nagyjából megvan,aztán ami elmaradt,azt menet közben pótoljuk.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Api elment Győrbe csütörtökig,k uralhatom a gépet, kint úgyis szakad a fránya eső fúj fúj fúj :evil:

CSillag: jó hogy tudtatok dönteni, az a legjobb, ami mindenkinek jó!!!

Baba: Dominikának sok sok puszit küldök a kis pocijára hogy ne fájjon neki kis drágának!!!! Vigyázok, de sokan így is túl hordják a babót! ( mondjuk dokim nem lesz október 7-14ig én meg 15re vagyok kiírva mondtam is neki hogy akkor előbb szülünk!)

Kinga: párod rendben hazaért??? mármint megfázás meg ilyen nem volt??? ÉN sok cuccot kínai-ba vettem, utána majd nővérem tart rájuk igényt, mondjuk farosom nincs, inkább cica naci, ott legalább nem szorít a hasinál meg egész lent... de komolyan erdőben lesz a szertartás ilyen időben???? bakkker...... :shock:

Niki: palacsinta jöhet hozzám is bár én mostanság csak csinálom de nem kívánom, mert édesen csinálom és most a sós a jó nekem...vagyis GErgő azt mondja az jó nekem!

Leti: jaj, ma tettem api laptopjaba kis cetlit, hogy imádjuk én és Gergő, remélem mikor felér Győrbe és kinyitja majd örül neki!!! Azéert a sok soik sok takarítással óvatosan!

BEttike: hát igen, baba cuccok horror áron vannak... sajna ki kell fogni.. .de láttam én Brendon-ban már simán overált 10-15ezerét...... NAGYON BOLDOG SZÜLCSINAPOT UTÓLAG IS!!!!!

eMBEREK, sztem GErgő kész van, annyiyt mozog, köldököm, alul, bordám, hólyagom. mindenem....áááááááááá Tekergő ez a gyerek :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

nagyon nagyon kevés az a 38 nap!!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
Igen,rendben hazaért,hazahozták kocsival,de a pulcsiját kölcsönadta az egyik srácnak,mert az övé megsemmisült.
Igen,komolyan erdőben lesz,úgyhogy épp azt beszélgettük itt jópáran,hogy a fiúk jönnek farmerban,én mega kényelmes kismamanacimban,barátnőm is lazán,aztán majd az étterembe menetel előtt átöltözünk csinosba. Itt is esőt ígérnek,szombatra meg nagy szelet! Marha nagy öröm lesz az erdőben fagyoskodni.
Én mondtam,hogy vigyünk gmicsizmát is! :D
Azért majd a menyassznyi ruhára kíváncsi leszek! Meg lesz egy csomó kisgyerek,fele esik-kel sima terepen is,nemhogy itt!
Bence is elég aktív! Ma megyünka doktor bácsihoz,remélem ott is produkálja magát!

Kép
Kép
k_inga

mares

tudom,tényleg horror áruak a cuccok.néha mondjuk kifogom olcsón teszveszen vagy ilyen helyeken.tegnap megjött a polya is,gyönyörű :)

KépKép
bettike83

Helló!

Már épp írni akartam, hogy hova tűnt mindenki!!!!!!

Kina, akkor egész jól felkészültetek már! Az nem baj, ha veletek lesz egy szobában, pláne ha jobban megnyugszol ettől!
Aztán gyere ám, hogy mi volt dokibácsinál!! :lol:

Mares, te jó ég már csak 38 nap! Az mindjárt itt van!
Utánad meg Chris, úgyhogy kell a kismami utánpótlás! :D :D

Többiek hol vagytok!???????? Ana, Chris,?
Leti, remélem nincs baj, mert te vagy itt aki szintén tartja minden nap a frontot!!

Bújjatok elő!

Ja és túléltem az éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elaludtam és csak reggel keltem fel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

itt esik az eső :? néha én is benézek de tényleg nincs nagy forgalom.

KépKép
bettike83

Hahó!

Megjöttünk. A doki bácsi szerint tökéletes a gyermek! Minden mérete megfelel a korának, már 1kg! Most nem volt olyan kis szemérmetlen,de a heréit láttuk,azt mondta beszéljük meg vele,hogy forduljon meg a 4d-re,mert most kifli alakban feküdt és nem sok minden volt jól kivehető! Az meg azért csak egy élmény lenne. Holnap telefonálok is időpontért. Ja meg kaptam vasat,napi 1-et kell szedni. Iwiw-re raktam képet!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Eltűntem, mint szürke szamár a ködben...

Dolgozom, mint az állat... meg Anyukámat hordozom, este ebédet főzök másnapra és próbálok pihenni. Reggel fél 9-kor kelek most már minden nap, így elcsúszik egy csomó minden :)

Kinga, láttam a képeket iwiw-en! Nagyon nagy már Bence! Jó az a kis tappancs! :wink:

Mares, 38 nap az tényleg mindjárt itt van! Olyan gyorsan mennek a hetek, hónapok! Hááááááát, készülj Anyám, jó izgalmas, mi??? Én is alig várom.

Betti, nálunk is egész nap esett az eső. Teszveszen én is vettem egy közel 50db-os ruhacsomit, pénteken utaltam a 9000 Ft-ot (szállítással együtt!!) várom most már, hogy megjöjjön!

Niki, ügyes vagy, hogy nem féltél! Ez a kabala-dolog annyira aranyos! Sokat jelent, az tuti!

Baba, Kismanó hogy viseli az ovit? Ez tényleg nagyon előnyös, hogy ennyi felnőtt van 10 gyerekre! Jól kifogtátok! Remélem, normálisak is. Én emlékszem, volt egy idióta óvónőnk, aki mindig üvöltött, úgy féltünk tőle, én utáltam miatta oviba járni. CSak akkor szerettem, ha napos voltam, mert akkor én terítettem és intéztem a kajálásokat - már akkor is vendéglátósnak készültem..:)

Milyenkrémet ajánlotok a pocira? A Brendonban kapható 3-4000 FT-os cuccok helyett van valami, ami elfogadhatóbb?

Csillag, tényleg fura érzés lehet ez az iskola téma... De majd ha jön a harmadik,. visszazökkensz kicsit a régi állapotba, az majd feledteti, hogy múlik az idő :?

Csütörtökön megyek én is genetikai UH-ra, meg szívultrahangra.

Mares, ott adnak fényképet? Remélem, mert a haverom az a Tuskó lesz ott. És ha nem ad, jól megszidom.
Vendég

Újra itt, apci megint elment dolgozni!Azt mondta, hogy nem sok kedve van itt hagyni!Pedig szegénykém még szombaton is megy! :?
Jövő héten meg megint nem találkozunk mert du. dolgozik.
DE utána jön a délelőtt és a peteérős hét! :D :D :D

Leti, sokat jelentett az is, hogy írtad agyban dől el minden!
Nem agyalok azon, hogy félek meg stb... inkább elfogadtam hogy ez van és meg lehet szokni.
Szív uh-ra te mész?
Nem semmi napjaid vannak, de az jó hogy pihizel is!

Kinga, nagyon édes a tappancsos kép!Szupi, hogy minden OK!

Hát itthon már annyira hideg van a lakásban, hogy be kellet kapcsolnom a kazánt! Hát így a jövő havi gáz elszámolásra jócskán ráfizetünk az tuti!Már most gyűjthetek rá! :evil: :evil:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hello Niki!

Aranyos vagy, de azért nem irigyellek az egyedüllét miatt. Én nem szeretek egyedül alaudni, ha nincs mellettem a Szerelmem, tök szarul alszom. Félni mondjuk nem szoktam, mert zárható függőfolyosós lakásban lakunk, a szomszédunk a közös képviselő, ráadásul egy tipikus pletykafészek, aki mindent figyel, íyg mindent tud. Tehát ha ide ne adj Isten betérne valaki, ő arról időben tudna. A régi szomszéádainknak pl. több hétig az ajtóban lógott a kulcscsomójuk, mert elromlott a zár...nem ment be senki!

Nálunk is hideg van én is ma kapcsoltam be először a fűtést (gáz) - a mi elszámolásunk januárban lesz, éves elszámolás.

Nem én megyek szív ultrahangra, hanem a babáét nézik, állítólag abból is kiszűrhető 1 csomó minden.

Egyébként Niki szerointem nem egészséges, ha a párok közül az egyiknek nincs munkája, az mindig a párkapcsolatra megy, ez tapasztalat. Voltunk ebben a cipőben is, bár ott más is közrejátszott. Igaz, keveset találkozunk hétközben, de nagyon várjuk azokat az órákat, meg sokszor hívjuk egymást szerelmetes szavakat suttogva...

Az előbb tiszta ideg lettem, Anyukám belázasodott, kemo után meg nem mindegy, mit szed be. A dokija nem válaszolt az sms-re, én meg nem tudtam nála elérni, hogy bevigyem a kórházba. De végül felhívta a doki és csak akkor kell bemenni holnap, ha 2 gyógyszer után nem megy le. Rubophent engedett neki szedni. Basszus, annyira izgultam. De most leesett a kő...
Vendég

Leti, én attól tartottam, hogy félni fogok mivel mi ugye elég nyitottak vagyunk mindenfelé. De az utcába szembe és sréhen is olyan emberek laknak,akik ha megáll egy autó akkor már néznek is ki az ablakon. De ezt leküzdöttem.
Hát ami az alvást illeti azért az elég érdekes volt.
Ugye én bújós vagyok és mindig a párom közelében vagyok, hogy érezzem. Hát basszus tegnap éjjel majdnem leestem az ágyról mikor fordultam, mert nem volt ott. :D :D
Az azért hiányzik, hogy nincs mellettem. :(

Nekem is éves elszámolás lesz a kövi hónapba.Ráadásnak kiszámoltam és már így is meghaladtuk az eddigi fizetett általányt.
Így most tutira 20 vagy 30 ezret rá fogok fizetni.

Nem is tudtam, hogy van ilyen babának is!De az akkor jó, ha az is megvan!

Sajnálom anyud, remélem a Rubophen leviszi neki és jobban lesz. Sajnos nálunk csak az Algopyrin szokott segíteni.

Na most megyek, megpróbálok aludni!
Jó éjt, ha még valaki olvassa!

Ja és a többieknek is tessék előbújni! Maccs, te is!! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt LÁnyok!

Na mi a helyzet ilyenkor reggel?

Ana, te is jól eltűntél ám! Reméljük, jó hírrel jössz elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maccs, te merre jársz? És Chris? Egy kis életjelet, plíííííííííííííííííííííz!

Ma nem alszom vissza, mert akkor 10-re érek be a melóhelyre és ma sok a dolgom, meg lehet Anyukámnak se ment le a láza, akkor kórház is lesz.

Szép napot, Lányok, nem tudom, ma mennyi időm lesz írni!
Puszi puszi mindenkinek!
Vendég

Halihó!
Tegnap hívtam unokatesómat, ő is babát vár,utánam van 1 hónappal. Elment a 18 hetes uh-ra, a kombinált teszt második felére a kórházba. (egyébként ő is az én dokimhoz jár havonta maszekon,így nyugodtabb,hogy alaposan megnézik minden hónapban!)
Kettőt húzott a doki a hasán és mondta,hogy nincs gyomortelítődés,nem nyelt megzatvizet,menjen vissza 1 hét múlva. Visszament,másik orvos megnézte,futtában,mert sokan voltak. Ő sem látott működést,menjen 1 hét múlva. Akkor már megijedt,hogy miért van ez és rákérdezett. Erre tök flegmán odavágta a doki,hogy biztos el van záródva a nyelőcsöve,de majd ha megszületik azonnal megműtik.
Szegény könyörgött,hogy had várjon kint 2 órát vagy másnap hadd menjen vissza,de leb..ták,hogy mit képzel,ezer beteg vár rajta kívül.
Sírva vezetett haza,de a mi dokink meg nem rendelt. Felhívta a helyettesét,azonnal fogadta és megnyugtatta,hogy semmi baja a gyereknek,van gyomortelítődés csaka kollégának nem volt biztos ideje és türelme rendesen megnézni( a spécipp uh-val). Mondta,hogy nyugodjon meg,jól van a kisbaba,semmi baja,ez biztos.

Most akinek nincs pénze vagy nem ismer maszek orvost,az várjon heteket,sík idegen,amivel szintén árt a babának,mert 2 köcsög nem végzi rendesen a dolgát! És nem látja,amit látni kéne. Mellesleg ott nekem se látták mitől véreztem,mert nem értek rá alaposan megnézni. Így menjél el nyugodtan sztk rendelésre Fehérváron,amúgy is csak úgy 3 havonta van uh,akkor is ilyen!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Olvaslak ám titeket,de még mindig nem jó a gép,és nem tudjuk mi a baja.Ma reggel 8x indult újra

:twisted:

Mi jól vagyunk,múlt héten csüt.voltunk nődokinál,minden rendben szerencsére. :D

Ana: TSH értékem 0,51 lett :shock: Az még belefér:-)Te mikor mész?

Leti:Te meddig dolgozol?Mármint hanyadik hétig?

Kinga: Megnéztem a kicsi fiadat,nagyon cuki-)

Csillag: Az tök jó,hogy a fiadnak tetszik a suli :D

Niki: Én is utálok ám egyedül lenni.Főleg este.De szerencsére ez nem szokott elő fordulni:-)

Betti: Nagyon utólag ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!Szemtelenül fiatal vagy te is!!! :D

Mares: Pihenj nagyon sokat!!!!Már nincs sok hátra!!!!!

Én már mindent kimostam,kivasaltam,még várjuk a bölcsőt,és a pelenkázót!Bizony nagyon rohan az idő.Már alig várom,hogy megszülessen Andriska.Jövő héten kell hívnom a szülésznőt.UH-ra csak a 37.héten megyünk.Az még jó messze van.Du.rakok majd poci képet.Jól megnőttem :D :D
Vendég

Sziasztok!

Kinga, ez elképesztő! Sajnos nekem nem mondasz ezzel újat, Anyukámmal ugyanezeket tapasztalom. Ja és eszembe nem jutna sztk-ba menni... Egyszerűen taplók ott. Főleg, ha látják, vagy úgy gondolják, hogy megengedhetenéd magadnak a magándokit. Anyukámmal is ugyanezt csinálják. Nagyon gusztustalan. Tegnap rendelték őt is vissza a sugár-dokihoz, hogy megvizsgálja és megnézze, mit ért az egész. 2-re volt időpont (ja, tegnap kedd volt és hétfőn kapta a 2. kemo-ját, k. szarul volt tőle eleve). Várt fél órát, közben beslisszolt egy csókos beteg előtte. Míg ott ültünk, betobzódott a klinikára egy külföldi egyetemistákból álló osztály/csoport (azt tudni kell, hogy ők kemény pénzeket fizetnek az oktatásért és az Egyetem kinyalja a seggüket). Kijön a doki, és közli, hogy ő most márpedig elmegy oktatni, min. 30 perc. Na, Anyukám bepöccent ismét, csak most nem volt alkalma senkit kiosztani, közölte a nővérrel, hogy küldjék el postán a zárójelentést. Aztán eljöttünk. Szem,ét mocskos trógerek és nem is tudsz kinek szólni, mert ez egy zárt kaszt, ahol megvédik egymást és különben is, ha pofázol, lehet, hogy az életeddel játszol. 1 dolgot tehetsz: fizetsz mint a katonatiszt akkor megkapod a megfelelő bánásmódot. Hypokratesz basszus forog a sírjában. A köcsög buzik.

Chris: én novemberben (kb. a 32-33-34. hétig) még szeretnék dolgozni és utána is otthonról. Aztán majd kiderül, hogy Zsófika engedi-e. Remélem, mert mint mondtam, kilátásban van egy nagyobb összegű prémium... Abból vásárolnék... Meg az őssejt témában még nem döntöttünk.

Valaki közületek vetet le őssejtet?
Valószínű, mi sem...de ki tudja:)

Chris, várom a poci képet!
Vendég

Szép napot nektek!

Kinga, basszus le sem szarják, hogy az ember mennyire tud aggódni.
Úgy vizsgálnak mintha szalagon dolgoznának! Hopp kész is és már jöhet a következő!

Én kénytelen leszek a kórházba menni, mert anyagilag nem bírnánk a magánt. De mivel protekciós leszem, remélem azért jobban odafigyelnek rám! Szar, hogy ezt ki kell használni,de mit tegyek mást.
Hát majd meglátjuk! De hál istennek én akkor megyek majd, mikor nincs rendelés. Mert ki nem állhatom én is ha előttem be pofátlankodnak amikor már 2 órája ott ülök.
Remélem ezért nem "köveztek" meg, mert én is kihasználom ezt!
:oops: :oops: :oops: :oops:

Chris, örülök, hogy vagy azért! Várjuk azt a pociképet!

Letti, és még ezért a szarért fizetjük a TB plusz a magándokit is.
Én februárban voltam még magándokinál és egy hónap alatt otthagytam kb.35e forintot. Aztán jött a munkanélküléség meg egyéb! Így maradt a TB! :( :( :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szisztok!!!

Jóregggelt!

Esett, hideg van, komor az idő....ááááááá egyetlen öröm, hogy itt mocorog bennem a kis drágám :)

Kinga: ez annyira dúrva hogy csak na... komolyan, mit megnem mernek tenni, de szeirntem nem csak orvosi hanem más téren is, ha nem értesz hozzá, ha nem tudod miről van szó úgy leszarnak nagy ívben hogy csak na! És nem értik hogy itt életekről van szó!

Leti: anyud még lázas??? Azért igen, aki nem puszi pajtás beteg, vagy nem fizet, az már nem is ember?? Akkor mire a tb... vagy az csak úgy van??? hm........ kész vagyok.... Mi gondolkodtunk az őssejt elvételen, de végül elvetettük, pénzt még kigazdálkodtuk volna ( 2-300) de az értelmét, lényegét, jelenlegi használhatóságát, nem látjuk... meg doki is egy mondta, vagyis inkább nem bíztatott rá... de nem is ellenezte... ez meggyőzött minket!Ja és képet eddig a fizetős Medison-nál kaptunk csak!!!!!!!!

Chris: dejó hogy megvagy! Nálam még a pólya meg a pelenka része nincs kimosva, ruhák kész, kórházi cucc bepakolva, kiságy fogjuk rá... ( még néha focilabdák vannak benne) nincs még rácsvédő, baldahin nekem meg nem tetsziki... de azért alakulunk... igen pociképet hozzál!!!

Niki: én is utálok uram nélkül aludni, tegnap este nem aludtam el könnyen, sztem ma is így lesz de holnap délután már látom a drágámat!!!! ( meg elvitte este kollegákat sörözni, volt két csaj is ééés én meg ilyenkor kész vagyok.... :((((( -> főleg hogy most ugye egyáltalán nincs sex mióta megtudtuk hogy nyitva vagyok, előtt is óvatosan...) persze imád meg minden, de én nő fejemmel ilyen vagyok....
Peteéréses hét hajrá!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, nem csak te vagy ilyen! Én már attól falnak megyek, hogy vannak nők is a munkahelyén! Eddig csak olyan helyen dolgozott, ahol csak pasik voltak. Féltékeny vagyok mint állat,de próbálom magamba folytani. Nem akarok az agyára sem menni! :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki: jaja, én is csak finoman :) :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Megjött a kép..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.15 09:10-kor.
Vendég

Hello elveszett Lyányok!

Mares, Anyukám hál'IStennek már nem lázas. Most mindjárt viszem le Hertelendre, mert most a Mamámnál bandázik és kell neki meleg ruci.

Chris, tyűűűűűűűűűűűűű, micsoda poci! Tényleg szépen növöget Andrsika!

Ez a zöldszemű szörny mindenhol leselkedik! Tegnap a Páromékhoz is jött egy próbanapos bombázó és ott van vele egy irodában egész nap, bár nem kettesben... Mondtam is, hogy nem szeretem az ilyen nőcskéket, mert én most ronda vagyok...de azt mondta, neki én vagyok a világon a legszebb. Tehát osztom a véleményeteket. Egyébként szerintem a pasik akkor mennek félre, ha nem kapják meg az elegendő törődést és itt most nem feltétlenül a szexre gondolok, opersze az is bele tartozik. Csak sztem a pasikkal ugyanannyit kell foglalkozni, mint 1 gyerekkel. Én ezt látom a működő kapcsolatkban. És ez k. nehéz...
Vendég

Sziasztok!
Én olvastam minden nap a hozzászólásokat, csak kedvem nem volt írni. Vasárnap foglaltam a könyveket törökülésben a szőnyegen, :) és aztán nem ment a felállás. Csajok! kiment a derekam. A doki 3 napi fekvésre itélt és 2 gyogyim is van. Kérdezte hogy mit írjon, ugye mert múltkor szóltam hogy bébit szeretnék. Na most mondtam hogy hagyjuk, mert örökké nem nézhetem. Az egyiken rajta van hogy a termékenységet megnehezítheti.:) Ennél jobban már nem hiszem! :lol: :lol: 8) 8) 8)

Letti! Dalma után született egy kislány a családban, most 2.-os. Neki már akkor levetették. Igaz, hogy olyan régen volt hogy az övét még külföldön őrzik. Született utána egy kis uncsitesó, neki is levették, és most jön egy bébi a családba szept közepére. Neki is leveszik. A drága nagyszülők fizetik minden unokának. Ők a férjem rokonai.

Chris! Örülök az értékednek! Én holnap megyek! ERedmény jövő hét keddre lesz, mert a dokinak küldik és akkor megyek. Már csak fél szemet szedek, mert a körzeti dokim ezt ajánlotta, de szerintem is elég. A pocid csodás! Gratulálok, hatalmas!

A többieknek sok sok sok nagy ölelést küldök! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :oops: :oops: :oops:
anabana

Ja! A lényeg lemaradt!

Niki! nagyon veled vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A zöldszemű szörnyről annyit: hogy attól hogy van egy édi pocakotok még lehettek vonzóak. Sőt sok férjnek szerintem még így vonzóbb a neje, hisz az ő gyermekét hordjátok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nyugi Csajok! Szeretnek benneteket! Ahogy a képeken látom egyikőtök sem kiábrándító, sőt sőt sőt!!!!!

Puszi az édi pocitokra!
anabana

Ana

jaj szegénykém,tudom miről beszélsz,nekem is volt már,páromnak meg szinte éves tervben van! Hát gyógyulgassál szépen!

Letti

Anyukádat rendesen szívatják! És amit írtál az teljesen igaz!

Chris
Milyen nagy pocakod lett tényleg! Nem kicsi a gyerek! :D
Én is várom már a rendezkedést,de a mosást még kicsit szüneteltetem,remélem csak decemberre jöna fiam,adig meg még van időm!

Mares
Mi nem vetetjük le a vért,keret sincs rá sajnos és úgy vélekedünk mint ti!

Niki
Ezt a féltékenységet tényleg nehéz leküzdeni! Most,hogy volt a legénybúcsú,én tök nyugodt voltam,főleg,hogy nem a férjemé volt,így kisebb a kockázat! Elmesélte,hogy volt csaj,eléggé bevállalós,de megdöbbenve vette észre magán,hogy vagy öregszik vagy nem tudja,de nem mozgatta meg a fantáziáját. Valahogy mióta Beni a hasamban van megváltozott minden! Most ha meg is néz egy nőt(mint minden pasi) nem történik semmi! Neki mi vagyunk tökéletesek. Úgy fogalmazott:"mióta bébihordó lettél(kolléganőm csak lazán kengurunak hív) nekem nem tetszik másik nő" Ez egy nagy dolog szerinte,hogy kihordom a kisfiát és imádom őt!
Azért bevallom jól estek a szavai! Mondjuk nem voltam féltékeny,de azért jólesett a lelkemnek!

Kép
Kép
k_inga

Kinga: édeske a párod :)

Ana: remélem jobban leszel és a gyogyi nem korlátoz semmiben!

Chris: pocakod édes...

júúúj fáj a köldökömnél, feszít ottan, már algi látszik a helye :( és néha direkt ott rodeózik Gergő :) fekve jobb...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares

Ez nálam is gyakran előfordul!

Nem tudom mi a francért de ma egész nap szúrkál a hasam alja. Már vettem be magnesii citricit egy órája. De nem akar szűnni. Bence se viszi túlzásba a mocorgást,néha megmozdul,de nem olyan heves mint szokott lenni. Remélem estére beindul,majd ha az apja hazajön és beszél neki,talán jó lesz.
Jobb oldalon a petefészek környékén nyilall bele időnként.

Letti
Neked is ezta magnéziumot adták,ugye? Mennyit kell szedned belőle?

Kép
Kép
k_inga

Kinga: lehet belőle még 3X2őt is... de talán a szalagok nyúlnak nem???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó estét.

Kinga én is ugyanazt kaptam, elvileg 4x2-t írt a receptre de rájöttem, azért, hogy többet tudjak kiváltani. A kiskönyvembe 3x1-et írt. Persze nem bírom betartani, hogy mindig beszedjem. Ne aggódj Kinga, elvégre nem kisebb dolog van bennünk, mint egy GYEREK! Belefér néha kis fájdalom. Nekem is szokott alul fájni. Utána általában rögtön pisilni is kell.

Ana, én neh hari de ezt nem értem: mit csináltál a könyvekkel???
Hát vigyázz magadra! De ne aggódj, a hülye gyógyszerekre felírják az összes olyan mellékhatást, ami akár 1x is előfordult.
Szerintem ez nem törvényszerű.

Niki, szerintem nem gáz kihasználni a protekciót. Mindenki úgy boldogul, ahogy tud. Te eügyis vagy, te menj csak protekcióba...én majd ha lesz lakzim, valamelyik kollégám megcsinálja aprópénzért...én nem vetlek meg.
Vendég

Chris, nagyon édi pocid van! Ilyenkor elkap némi írígység, mert nekem soha nem lesz ilyen szép íves a zsírpárna miatt! :oops: :oops:

Kinga, ez nagyon jól eshetett mikor ezt mondta a párod.
Remélem már jobban vagy!

Ana, sajnálom a derekad, remélem hamar redbe jön,mert így nem lehet akkor sexizni sem nagyon! És nálad hamarosan pé jön!
És pedig ez a mi hónapunk ezt megmondtam és ezt mondogatom egyfolytában. :lol: :lol: :lol: :lol:

Letti, köszi! :D

Most elmesélem nektek mi történt velem 1 hét leforgása alatt. Eddig senkinek nem mondtam csak a párom tudta.

Szóval jelentkeztem A Fejér Megyei Hírlap Fogyjon velünk játékára, ahol 4 fogyi szalon kiválasztott 4 embert, akiket ingyen lefogyasztanak 3 hónap alatt. Beadtam a jelentkezést és a sok 100 emberből ma behívtak elbeszélgetésre.

A mai napon 5 emberből választottak egyet, de sajna nem én lettem a kiválasztott, de tartaléknak beválasztottak.
Ez annyit jelent, hogy ha bármi történik a kiválasztottal én kerülök a helyére. Na már most ezért nekem is csinálni kell a kezelést, de nem ingyen, hanem 40% kedvezményt kapok minden kezelésből.
Ezt megbeszéltem apcival és azt mondta vágjak bele, ha szeretném. Na már most ez "hírnévvel" is jár, mármint benne leszek 3 hónapon keresztül az újságban időnként és itt a netes oldalukon is. És nemigen szeretem mikor megbámulnak az utcán,de most tutira megfognak.

Mondjuk már elfogadtam, de még mindig dilemmába vagyok.
Már korábban is néztem ezt a kezelést már csak a bőröm miatt is,hátha javítanak rajta,de drága volt. Viszont most kaptam egy lehetőséget olcsóbban.Persze még így sem lesz egy olcsó mulatság! :oops:

Nektek mi a véleményetek??!!Szerintetek? :oops:

Persze, ha bármi olya közbe jönne abba lehet hagyni!(ezt mondták) Mondtam is apcinak úgy sem csinálom sokáig, mert ebbe a hónapba babás leszek! :D :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti! a tankönyveket befoglaltam! Borítót raktam rá! :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek az együttérzést!

Niki! Már azért jobban van. Ne félj a sex a menne! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Jó reggelt !

ANa, én is erre gondoltam! Akkor jó.
Vigyázz magadra!

Niki, ez egy tök jó lehetőség, híres ember leszel!! :lol: :lol: :lol:
Mindjárt indulok az UH-ra, úgyhogy megyek is készülődni.

Puszcsi-muszcsi
Vendég

Ja és Niki, a poci maitt ne aggódj! Létezik az a pont, ahol a zsírpárnát kinyomja a baba-poci...csak kicsit később, mint annak, akinek nincs zsírpárnája. Úgyhogy nyugi! Nekem mára eloszlott a zsírpárna (persze ott van) és látszik a babapoci.

A zsírpárnára meg azt szoktam mondani, hogy az ZSófika raktára, neki gyűjtöttem:)
Vendég

Sziasztok!

Letti, hát kezdek beletörődni, hogy "híres" leszek, bár én nem vagyok egy magamutogató! :oops: :oops:
Most így elkezdem ez mellett a diétámat is újból. Mert így aztán tényleg be kell lendülni, mert mindenki látni fogja mennyit fogyok.
És remélem a kezelések is használni fognak. :) Na majd meglátjuk mi sül ki belőlem szó szerint! :) :)

Azt már rég kérdeztem és hogy érzed a mocorgást mostanában?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Köszi lányok at infót!
Én is a szalagokra fogtam,meg talán erre a gyagyás időre,elvégre ilyenkor a szülések is meg szoktak indulni.
Tegnap lusta volt a gyerek,apának se sokat mocorgott,gondolta ez nem kívánságműsor, én nem ugrálok nektek ha nincs kedvem! Ehhez jobb ha már most hozzászoktok! :D

Letti

Hozzál képet is!

Niki
Mikor leszel banne az újságban? Jól megnézlek ám minden nap!Még kampányolok is neked,ha kell! :)
Azért rendesek,hogy kaptál kedvezményt és a bőrödnek azért tutira jót tesz majd a kezelés! Meg ne mondd ám nekik,hogy babát terveztek,mert akkor kiraknaka szemetek! Az nekik nem jó reklám!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Köszi a poci dicsit:-)

Niki: Szerintem nagyon szuper,én belevágnék :D Ezek milyen kezelések?Milyen diétát csinálsz?

Kinga: Szerintem is csak nő a pocid,nekem is volt ilyen,magnézium és pihenés!!

Leti: De jóóóó! Mész uh-ra!!! :D Kérünk képeket!!!
Vendég

Kinga, köszi hogy így szurkolsz. Még nemtudom mikor leszek benne, de valamikor tutira. Majd azért szólok. Hétfőn kezdődik, akkor megyek megbeszélésre a szalonvezetővel.
Eszem ágában sem volt említeni, hogy babát akarok!

De azt megemlítették, hogy a tartalékosok azért kellenek, mert ha netán a kiválasztott mondjuk babás lesz,akkor kell helyette más.
Na erre persze, hogy ha megemlítem még tartalékos sem lehettem volna.

Ha meg bejön, akkor meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: leszek és nem csinálom tovább!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris, a diétát folytatom azt, amit eddig a dietetikus előírt.
Végülis semmi más, mint kevesebb szénhidrátot eszem. Eddig sikerült vele 20-at leadni, akkor most is jó lesz szerintem és nem éheztem mellette.

Ezek a kezelések meg ilyen Q-frekcenciás gép és ez mellett vannak ilyen test tekercselések meg masszázsok.

De hogy konkrétan mikor mi lesz az majd hétfőn kiderül. Akkor beszéljük át, hogy mi legyen pontosan.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris csudiszép pocid van, jól növögetsz azért, mint én annó :)
Kinga tuti, h nő a pocid, ne aggódj szedj vitamint... azért ha egy teljes napot nem mocorog és nem tudod felkelteni igyál egy kis kólát vagy kávét, ha akkor se megy, indulás a dokihoz... jobb azért odafigyelni.
Leti remélem minden oké, és tudsz képet is hozni nekünk...
Niki melyik újságban leszel benne, mert tuti megveszem én is... sztem ne aggódj semmin, szuper lesz, jobban fogod magad érezni a bőrődben egy kezelés után, legyen az bármilyen kezelés is...
Amúgy csajok meséljetek, milyen a babamozgás? Amúgy izgultok már a szülés miatt?
Folyton azon izgultam, h csak ne fiú legyen :P hiába mondták, h kislány... Mikor kibújt, 2 mondtatom volt:
- Mekkorra a feje... s miután elvitték fürdetni, megkérdeztem a férjem
- Ugye puncija van? :)
Nah kellett emlegetni a kis törpeszivattyút, fel is ébredt, megint fáj a pocakája. Amúgy kismanót ma vittem oviba, és sírva fakadt, hogy inkább haza jönne velem... még szokatlan neki, és napok óta megint bepisil... aszem nehezen viseli a sok újdonságot.

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Köszi Baba. Nagyon szép Dominika,mindig nézem iwiwen:-)
Már teljesen berendezkedtetek az új lakásba?
Én nagyon izgulok a szülés miatt,és várom is.
A babamozgás csuda jó.Néha kitolja a popsiját,a térdét,és meg lehet simizni :D Ez annyira jóóóó érzés.
Biztos hiányozni fog a poci hullámzás szülés után,de majd jön a következő baba... :D :D :D :D
Hétfőn jön a bölcső:-)
Kíváncsi vagyok rá nagyon :D
Vendég

Baba

Kismanó szegénykém sok feladatot kapott egyszerre. De okos nagyfiú,hamar megbarátkozik a gondolattal!
Én még nem gondolok a szülésre,teljesen élvezem a pocakosságot!
Olyan jó,mikor érzem,hogy mocorog! Ma sem viszi túlzásba,talán majd lassan megélénkül,ilyentájt szokott. De ma már semmi hasfájás!

Betti
Majd dobj képet a bölcsőről!

Olyan édes baldachint találtam,vettem is ma hozzá tartót,azt meg majd megrendelem!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

na, voltam mindehol, azt mondták, minen lelet tökéletes. A korához képest fejlettebb, mensi szerint ma 22+1 vagyok, mérések szerint 22+6.

viszont történt valami, amitől megint annyira beparáztam, hogy majdnem sokkot kaptam. Ahogy ott várakoztam a szív UH előtt, fel kellett állnom, látom ám, hogy alattam kicsi tócsácska...

Bementem a genetikára, ott mondta egy kedves doktornő, hogy minden rendben, én azért megkérdeztem, hogy meg tud-e valaki vizsgálni, mert valami folyik. Az addig mosolygós arca elkomorodott, és nagyon megijedt, azt mondta, az nagyon nem jó, mert az a vetélés is lehet...Na hát nekem se kellett több, majdnem elájultam. 5 perc múlva meg is vizsgált, és hál'Istennek a méhszájam zárt és mondta, hogy semmi nem csöpög, nem folyik. Hát, kellett 1 óra, mire megnyugodtam... De hát akkor most mi lehetett az? Szerintem, basszus bepisiltem!

Kéééééééééééééééép???????????? Az felejtős! Nincs nyomtatójuk! Bezzeg, most láttam, lehet menni fizetős UH-ra a klinikárs - na ezért nem kaptam fotót. Még csak nem is láttam, mert nem mutatta felém a monitort.

Baba, én is mindig megnézem Dominika képeit! nagyon hasonlít rád! De a humorérzéked megmaradt a szülőszobán is ezek szerint...:)

Niki, én is hadd tudjam, melyik újság!!!!

Chris, ez a mozgolódás tényleg csudajó dolog! Ha engem kicsit felhúznak a melóhelyen, Zsófika rugdos egyet és az tökre megnyugtat. Olyan boldogság fog el. Mi még nem érezzük kívülről, mert hát ühüm...kicsit vastag a hasfalam - jó párnás. Tagnap is Apuka folyamatosan fogta a hasam, Zsófi meg produkálta magát neki. de nem érzett semmit, pedig mindig szóltam, hogy na most érzed? És most? De nem érezte. MAjd talán egy-két hét múlva, nem vagyok türelmetlen!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?