Sziasztok!
Eltűntem, mint szürke szamár a ködben...
Dolgozom, mint az állat... meg Anyukámat hordozom, este ebédet főzök másnapra és próbálok pihenni. Reggel fél 9-kor kelek most már minden nap, így elcsúszik egy csomó minden
Kinga, láttam a képeket iwiw-en! Nagyon nagy már Bence! Jó az a kis tappancs!
Mares, 38 nap az tényleg mindjárt itt van! Olyan gyorsan mennek a hetek, hónapok! Hááááááát, készülj Anyám, jó izgalmas, mi??? Én is alig várom.
Betti, nálunk is egész nap esett az eső. Teszveszen én is vettem egy közel 50db-os ruhacsomit, pénteken utaltam a 9000 Ft-ot (szállítással együtt!!) várom most már, hogy megjöjjön!
Niki, ügyes vagy, hogy nem féltél! Ez a kabala-dolog annyira aranyos! Sokat jelent, az tuti!
Baba, Kismanó hogy viseli az ovit? Ez tényleg nagyon előnyös, hogy ennyi felnőtt van 10 gyerekre! Jól kifogtátok! Remélem, normálisak is. Én emlékszem, volt egy idióta óvónőnk, aki mindig üvöltött, úgy féltünk tőle, én utáltam miatta oviba járni. CSak akkor szerettem, ha napos voltam, mert akkor én terítettem és intéztem a kajálásokat - már akkor is vendéglátósnak készültem..
Milyenkrémet ajánlotok a pocira? A Brendonban kapható 3-4000 FT-os cuccok helyett van valami, ami elfogadhatóbb?
Csillag, tényleg fura érzés lehet ez az iskola téma... De majd ha jön a harmadik,. visszazökkensz kicsit a régi állapotba, az majd feledteti, hogy múlik az idő
Csütörtökön megyek én is genetikai UH-ra, meg szívultrahangra.
Mares, ott adnak fényképet? Remélem, mert a haverom az a Tuskó lesz ott. És ha nem ad, jól megszidom.