Gigi, meg egyben vagytok?
Lanyok, az em babam is rengeteget csuklott a pociban, es idekinn is meg mindig. Ettol nem lett semmi baja. Persze sajnalja az ember, mert van, hogy meg az ivas sem segit neki (ijesztgetni meg azert nem fogjuk, bar sokan egy csepp citromlet javasolnak, attol meglepodik, es abbamarad a dolog), de aggodalomra semmi ok.
Greenolive, en eloszor torulkozot vittem tornara, de irto kenyelmetlen volt a kemeny padlo, ugyhogy aztan inkabb polifoam-ot (akar kettot is).
Monesz, igen, Urban dokinal szultem es nekem is tetszik a Virag
Babarozsa, hogyhogy most ennyi idore szalma lettel? Egyebkent nekem is tetszik a Kinga
Nahat most csupa olyat irtatok, amiken en is gondolkoztam.
Ildi, en sem tudok rola, hogy a majkrem tiltolistas lenne. Mondjuk en pocakkal semmilyen majat nem kivantam, sot azota sem eszem, fura. A dokim anno azt mondta nekem a husfelekrol, hogy leginkabb szarnyast es halat egyek, sertest kevesbe, marhat meg kevesbe. Belsosegekre nem emlekszem.
Votiv, tegnap neztem a kikat, semmi nem volt. Egyebkent en allandoan almodok, remeseket is, de a szulesrol csak egyszer almodtam elotte: gyors es fajdalommentes volt, az ujszulott baba meg legalabb feleves es mosolygott es nem a nodokim, hanem a gimis osztalyfonokom vezette le
Ja, meg egy olyan is volt, hogy a parommal beindultunk a korhazba az autoval es uton-utfelen megallt mindenfele csip-csup ugyeket intezni, masfel oranal mar ramordultam, hogy most bevisz-e vegre, aztan benn azt mondtak, teves riasztas es hazaengedtek. Egyebkent a valosagban is eloszor potyara mentunk be, de legalabb gyorsan
Ujbaba, mozesben nem autozhat a bebi, csak az autosules lehet.