Sziasztok,
Vegre sikerult a vonalzo
Ugy latszik, a BBCCode kellett, es ez a profilomban le volt tiltva, engedelyezni kellett, es most mar latszik!! Szoval igy mar nyomon kovetheto hol tartok.
Gyancsi,
Szuper, gratulalok az eskuvohoz!!!
Nagyon jo indokot sikerult talalni
Nekunk is kis eskuvonk volt, es ez igy volt jo, egyikunk sem vagyott nagyra, es igy nagyon meghitt volt az egesz
Hogy allsz a babaszoba keszitesevel?
Zita,
A gorcsoktol ne felj. Nekem ET+7 nap ota folyamatosan vissza-visszater. Az orvos azt mondta, ez a meh novekedesetol van, es teljesen normalis, van, aki erzi, van, aki nem (mint hogy a menzesznel is mindenki mas mertekben erzekeli a gorcsoket). Sot, van egy olyan fajdalom is, amikor hirtelen mozdulok, es egy nyilallo fajdalom hasit belem, ettol is megijedtem, de kiderult, hogy ez is normalis, itt ugy hivjak "round ligament" fajdalom, de magyarul nem tudom a szakszot, azt hiszem, valami szalagok, amik tartjak a mehet.
A kis szivverest a 7. heten megis lattam, pedig elotte valo napokban is gorcsoltem.
Vervetelre jarsz vissza, vagy csak az UH lesz?
Megertelek, nekem is meg 2 het + 2 nap van hatra a kov. vizsgalatig, es ugy erzem, megorulok a varakozastol. Raadasnak ami zavar, hogy nincs tunetem egyaltalan, es igy fogalmam sincs, hogy minden rendben van-e. Neha feszul a mellem, aztan elmulik, mult heten emelyegtem egy kicsit, az is elmult. De kulonben semmi. Szoval allandoan parazok, hogy minden rendben van-e?
Angyal,
Jol emlekszem, Neked volt endometriozisod, igaz? Eszembe jutottal, a teremben beszelgettem az edzommel, akinek szinten ez volt. Valami gyogyszert szedett, azt hiszem. Aztan 1 ev utan spontan teherbe esett. Majd mikor 6 honapos volt a baba, ismet spontan teherbe esett, mindketto egeszseges nagy gyerek most mar!!
Gondoltam leirom, hatha jo hallanod egy sikersztorit.
Akkor otthon most olyan ido van, mint itt. Itt is egesz nap esik az eso, huvos van, hat, nem tul szivderito... De az durva, hogy otthon ilyenkor futeni kell!!!
Puszilok mindenkit,
Doringo