Új privát üzeneted érkezett!

elfelejtettem: nem csináltam tényleg tesztet, persze a nővérek rögtön kérdezgettek már a vérvételnél, hogy csináltam-e tesztet, és totál készek voltak, hogy miért nem, már olyan kíváncsiak voltak :)

de ma csináltam, mert én is akartam látni 2 csíkot :) 2 csíkom lett, bár halvány, halványabb mint a controll csík, majd később még úgyis csinálok :)

üdv,
Zita
zitácska79

Sziasztok lányok :wink:

Nagyon örülök a sok babaesőnek :D

Puszi Mindenkinek :wink:

További kellemes délutánt :wink:
Vendég

Zita! köszi a beszámolót!még egyszer nagy gratula!!!

ja laptetőm volt, remélem jót jelent:)

KépKép
dike

Fuuuu mik vannak itt :oops: es en nem tudok most sem visszaolvasni :x :(

Most csak egy gyors bekukk :oops: Egyszeruen nem tudtam jonni :oops: most meg hetvege van de mar irok mielott rosszra gondoltok :roll:

Voltam dokinal csutortokon.Eleg tutyi mutyi de remelem ez csak lanyos zavaraban volt :roll: Reszletesebben meselek csak meg nem tudom mikor holnap is vendegunk jon talan hetfon :wink:

Baba jol van 2.9cm volt es 9+5nek mertek pont annyi,mint amit szamoltam a beultis topikbol a csajokkal vgyis ok szamoltak ki nekem :oops: azaz ma (szombat) vgyok/voltam 10hetes mar csak 2het 8)

Jovok majd s potolok.Verzes nincs minden rendben.Farkasehseg borzaszto...ez az allando enni akarok :oops: Na mentem pusz pusz es szep vasarnapot!!! 8)

Zita
Ezt az oldalt lattam csak bocsi csajok mar megint csak neki most :oops: a leszivas napjatol -2het az a menzi elso napja :wink: vgy leszivas napja 2.het es onnan meg 38. es nagy gratula :!: :D

Mi lehetett az elozo oldalon :roll: Igerem jovok!!!! :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,

Bri
köszi a választ, akkor végülis nálam ugyanúgy van mint nem lombiknál, mert a beülti előtt 2 hét az pont az utolsó menzeszem első napja, remélem jól értettem, amit írtál :wink: s mivel tegnap volt 2 hete a beültim, akkor elvileg tegnap voltam 4 hetes :)

dike
elárulod nekem mi az a laptető? köszi :)

szép hétvégét nektek!
Zita
zitácska79

Sziasztok,

Zita,
Hatalmas gratula!!!!!! :lol: :D
Fu, ez fantasztikus, hogy elsore sikerult Neked is! Hogy erzed magad?
Nekem a HCG szint az elso meresnel (4 hetesen) 300 volt, tehat nagyon hasonlo a tiedhez. Aztan mertek 5 es 6 hetesen, akkorra nagyon megemelkedett. Mikor lesz a kovetkezo verveteled?
Tudom, hogy most nehez varni.... Annyira aterzem. En is szamolom vissza a napokat. A legkozelebbi vizsgalat szept. 17-en lesz, meg 2-3 het!! Addig semmi... csak izgulok nagyon.

Dike,
Itt ugy latszik nalunk maskepp van a folyamat, es mas szereket szedunk... Itt mindenkit "leszabalyoznak" a lombik program elott, tehat leallitjak a hormontermelest egy darabig, hogy utana mindent pontosan ki tudjanak szamitani. Tehat kellett fogamzasgatlot szednem, es utana egy spray-t (Synarelt), ami nem hagyta, hogy termeszetesen termeljem a hormonokat. Ami fura, hogy nekem mindig szabalyos volt a menzeszem, es nalam nem talaltak semmi problemat, szoval szerintem nem lett volna szukseg erre... Szoval orulj, hogy Nalad egyszerubb lesz!
A vitaminokkal kapcsolatban: itt teljesen mas vitaminok vannak, mint otthon, csak az Elevit egyezik... Szoval csak annyit tudok mondani, hogy ami nagyon fontos, hogy folsavot mindenkepp kell szedni a teherbeeses elott mar.

Ancsa,
Akkor Nalatok orvos vezenyli le a szulest, ugye? Nem noverek?
Nagyon tetszik a vasalo, imadom az ilyen design-os dolgokat :)

Suzy,
Tettem fel egy vonalzot, de nem tudom mukodik-e, most kiderul :)
Varjuk a kepet a babakocsirol!! A hetvegen voltunk egy bevasarlokozpontban, es a ferjem ravett, hogy nezzuk meg a babakocsikat. :) Meg nagyon korai, mondtam neki, de nem birtam ellenallni. :) Ah, alig varom, hogy leteljen a kov. 4 het es lehessen rendesen keszulni!

Bri,
Nagyon orulok, hogy minden rendben. :) Azt hallottam, hogy 10 hetnel jelentosen novekszik az esely arra, hogy a baba megmarad, szoval gratula, atleptel egy hatart! :) Kitartas a kov. 2 hetre!

Hatalmas puszi mindenkinek!!!!
Doringo

Kép
doringo

Nem sikerult a vonalzo... Mit csinaltam rosszul???

Kép
doringo

Sziasztok :!:

Dike
Milyen volt a leánybúcsú :?: a Tiéd volt :?:
ez már a második laptető, ha jól emléxem :roll: :wink: drukk, hozzon szerencsét+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zita
Hogy vagytok :?: felteszed a tesz képet :?: látod, mások is csodálkoznak, hogy nem csináltál a v.v-ig tesztet, csoda, hogy kibírtad :roll: :wink: drukkom megy továbbra is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gratulálok az első sikeres beültihez :!: :wink:

Bri
Örülök, hogy jól vagytok, szoírtok továbbra is neked nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++még 2 hét, minden rendben lesz, csak nyugi, ha lehet ilyet írni :!: :roll: :wink: reméljük legközelebb már nem lesz a dokid ilyen tutyi mutyi :roll: :wink:

Doringo
Elhiszem, hogy nem tudtál ellenállni :roll: :wink:
sztem a második http-től kezd csak a bemásolást :roll: azt hiszem úgy fog sikerülni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita
Bri megírta, hogy hogy kell számolni, ezt nem tudtam pontosan, mert nekem nem volt lombik :!: 3 sikertelen inszeminációm volt, utána egy spontán korai vetélés decemberben és utána március 19-én egy pozitív tesz :lol: és itt az eredménye a pocakomban :!: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Doringo
köszönöm a gratulációt! én még mindig nem hiszem el :) te most hány hetes vagy? Nehéz lesz kivárni a szept. közepét, ahogy számoltam akkor én már 6 hetes leszek, s utánanéztem akkor már elvileg szívhang is van :) ugye így van? :roll:

suzy
jól vagyunk :) esténként görcsölök, de akkor szoktam bevenni magnetront, s attól elmúlik. Igen, majd szeretnék feltenni képet a tesztről, bár elég halovány lett a csík, s nem lett valami szuper a kép, még fel kell tölteni a gépre is, de fogok feltenni, ígérem ;) elég nehezen indult neked a baba projekt, de a végén mégis sikerült :) gratulálok!

Bri
szorítok neked erre a 2 hétre :)

Magamról kicsit: sokat pihenek, persze mellette csinálom a konyhai dolgokat, más házimunkát nem igazán, szerencsére a gyomrom már ritkán ég, de görcsök azok jönnek este, gondolom ez természetes. Szerdától nem kell főznöm sem, mert intéztem magamnak ebédet :) itt az oviban lehet kérni ebédet, így csak hétvégén fogok főzni, még többet tudok majd pihenni.

Mindenkinek drukk, amihez kell!

Zita
zitácska79

Jó reggelt!!

Zita- Hatalmas GRATULA :D :D :D Ez szuper. várjuk a képet a tesztről :D :D Ugyanolyan erősségű mind a két csík csak jó pár nap múlva lesz :wink: Milyen érzés kisbabát várni????? :D Ugye milyen jóóó???

Bri- Sajnálom, hogy ez a doki sem perfekt, de még belejöhet, szurkolunk neki :wink:

Gabi-????Jó rég voltál!!

Ancsuról tud valaki valamit, hogy hol tart?? :roll:

Suzy- Hogy sikerült a névnapozás, szülinapozás??Kinek milye volt?? :wink:

Doringo- Szeptemberig elrepül ám gyorsan az idő :wink: Nálunk dokik vezénylik le és szülésznő a szüléseket!

Dike- Én is Femibionra szavazok, azt szedtem én is az első trimeszterben :wink:

Angyal- Merre vagy???Ja, ma van Apa szabadnapja, akkor érezzétek jól egymást :D

Betty, Melike, Zsu, Vanili, Szrity-???

Mi szinte egész hétvégén csináltuk Lilike szobáját, felfúrtuk a polcokat, meg dekorációt gyártottunk...Volt amit 3-szor csesztünk el, még jó, hogy időben vagyunk :D Ha kész lesz lányok kaptok képet .....Ja és hát úgy néz ki, hogy Csabi kénytelen lesz elvenni feleségül, bármennyire is házasság ellenes, ugyanis itt kint nem létezik olyan , hogy apasági nyilatkozat, hiába ismeri el Csabi, hogy ő Lili apukája akkor is az én vezetéknevemet kaphatja csak, na most az én vezetéknevemmel és Lili keresztnévvel él az unokatesóm, szóval az egy kicsit morbid lenne ha a kislányomat pontosan úgy hívnák.....Úgyhogy marad az esküvő :wink: Na jó igazából két tanuval elmegyünk a közjegyzőhöz és ennyi :D

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Bocsi, hogy csak rólam fog szólni, de begörcsöltem :( csak egy pillanatra, olyan volt mint az endós görcs, s most nem tudom mit csináljak, s utána rögtön wc-re kellett mennem, szóval nem tudom :( nagyon aggódok, nem vérzek meg semmi, csak most érzékeny vagyok ott belül, de nem fáj már semmim. lehet be kéne menni a kaáliba egy uh-ra, nem tudom mit csináljak. lehet csak felfújom a dolgot? mert annyira aggódok....

Zita
zitácska79

Zita
Egyed a magnéziumot és pihenj le :!:

Gyancsi
Nagyon jó volt a szülinapozás, sokat ettem, sokat üldögéltem, szinte egész nap, így nagyon megfájdult a hasam egészen alól, és azt vettem észre, hogy ahogy telik az idő, a baba súlya is gyarapodik ugye, emelnem kell a magne b6-ot, mert feszül, nehéz :!: :roll:
Nekünk is nagyon szerény esküvőnk volt, összesen 14-en voltunk, de jó volt szép volt, boldogok voltunk/vagyunk ami a legfontosabb :!: :wink: akkor gondolom hamarosan meg lesz az esküvőtök :roll: :?: :wink:
Előre is köszike a baba szoba képet :!: :wink:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok csajok :wink:

Kellemes hetet kivánok Mindenkinek :wink:

gyancsi :!:

Vagyok drága tudod rossz pénz nem veszik el :D
Én szombaton is bejelentkeztem :wink:

Most kicsit felnéztem, apjuk alszik délután megy lepakolni az árut.

Ügyesek voltatok a hétvégén drága :D
Várjuk a képeket :D
Nehogy már Te is kimaradj az esküvőből az nem lenne feeerrrrrr :D :D :D

Zita :!:

Sztem ahhoz, hogy megnyugodj, hogy minden rendben van a babával beszélj a dokival, hogy mitől görcsölhettél be sőt jobb lenne ha el is mennél hozzá :!:
Pihenj sokat szedd a magne B6-ot és nagyon vigyázz Magatokra :wink:
Sajna az endósgörs szokott ilyet csinálni anno nekem is volt endóm bár fogalmam nincs, hogy tavaszóta van-e még, mert nődokinál március óta nem voltam.

Biztos ami biztos alapon keresd meg az orvost.
Nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen Veletek+++++++++++++++++++++++++++++++

vanili :?:

Szilvi :?:

Betty :?:

Gabi :?:

Melinda :?:

Zsu :?:

Ugye minden rendben van csajok :?:
Már régen voltatok :(

Bri :!:

Örülök, hogy minden rendben van a babóval :wink:

Pusz Mindenkinek
:wink:
Vendég

bri! örülök h minden rendben volt, van veletek! kitartás a 2 hétre!

Zita! jajjj nekem, inkább hívd fel a dokit! pihi drága kitartás!
annak van laptetője, aki meg kezd egy új oldalt...állítólag szerencsét hoz:)

Doringo! kitartás neked!élvezd a várandóság kellemes napjait:)

gyancsi! grat az esküvőhöz előre is:)

KépKép
dike

leánybúcsú!

nagyon jól sikerült,mi már fél 7re mentünk a bnőmmel, feldíszítettük a helyet.voltak kvízkérdések, apró ajándékok,hatalmas kukis torta, közös ajándék egy fullos vasalódeszka( csak kicsi volt neki, nem szerette).
kapott tök jó pólót, elején a párja fényképével és h hozzá menjek-e felirattal...és válaszokat kellett kérnie fiúktól, jó sokan írtak a pólójára. a hátulján eladva felirat.
volt egy projektor, lejátszottunk a egy filmből egy sztriptíz jelenetet, azt kellett utánoznia:)
táncoltunk, ittunk sokat, a legények 5kor átjöttek meglepni, a leendő férj kurvának volt öltözve, na meg persze az én férjem is átjött, ő rendezte a legénybúcsút. fél 7kor a bnőm barátjával hazamentünk, párom persze még nem..aztán lefeküdtem és forgott a világ.aztán blőőőőőSmile fél 12kor keltem hívtam a párom aki még a kocsmában volt...még tartott a legénybúcsú pár embernél,kimentem..utána elmentünk focimeccsre, aztán 7kor haza...szóvaal jóóó volt.Smile

KépKép
dike

Sziasztok,

suzy
köszi a tanácsot, pont így tettem :)

angyal, dike
felhívtam a dokit, s azt mondta, hogy valószínűleg a pf-eim még mindig túl nagyok, ill. előfordulhat, hogy megint a méhem mögött van az egyik, s attól lehetett ez, valamennyire megnyugodtam, s szerinte most ez nem igényel kivizsgálást, de ha előfordul mégegyszer mondta, hogy hívjam nyugodtan, s akkor megvizsgál.

dike
soha nem voltam még leánybúcsún, még saját igazi leánybúcsúm sem volt, csak ettünk, ittunk, s beszédültünk :D

gyancsi
várjuk a képeket a szobáról és gratula a házassághoz :)

Zita
zitácska79

Sziasztok Lányok :!:
Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvége :!:
Nekem csak az esti órái hisz dolgoztam mint általában minden hétvégén :twisted:
Zita gratulálok a babához :!:
Angyal igen utána néztem a joghurtos tippnek nagyon köszi :!:
Kellemes délutánt,puszi mindenkinek :!: Kép
sylvie1376

Helló lányok!

Látom hiányoltatok :lol:

Beteg vagyok+családi gondok! :twisted:
Jövök amint tudok!Addig is mindenkinek pusz!

Kép
cukigabi
Budapest

Nagyon jó, hogy felhivtad a dokit és ő megnyugtatott.
Bizom benne, hogy nem lesz több görcsölés drága :wink:
Pihenj nagyon sokat++++++++++++++++++++++

Szilvi :!:

Nincs mit megköszönnöd ha tudok segitek :wink:

Gabi :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok és hiszem, hogy mihamarább rendbe jönnek a családi problémák.
Nagyon vigyi Magadra és Roli babára :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Zitácska- Remélem már megnyugodtál és a görcseid is elmúltak :wink: Minden rendben lesz, ne izgulj ( bár amennyire ez most lehetséges :wink: )

Suzy- Ilyen sok magnéziumot szedsz?Én csak nagyon ritkán szedek, csak ha érzem, hogy nagyon húzódik a hasam akkor szokatm inni egyet, de rendszeresen nem szedem...Kéne szerinted???

Ja Lányok október 1-én lesz az esküvő Sopronban :D

Angyli-Én szívem szerintem kimaradtam volna az esküvő nevű buliból, de hát kicsesztek velünk az osztrákok :D Volt valami közös progi tegnap Apával ???A lepakoláson kívűl :D

Dike- Jól hangzik ez a leánybúcsú :D Képek esetleg nincsenek a nagy eseményről?? :D

Sylvie- Remélem jól vagy!

Gabi- Végre!!!! :D Remélem hamarosan jössz hosszabban és megoldódnak a családi gondok ( nincs is annál szarabb szerintem :? )

Bri, Betty, Melike, Zsu, Ancsu, Szrityi, Vanili,Ranita- Merre kóboroltok?

Csajok, hogy tegnap mit csináltam, hogy eltelt a nap ne kérdezzétek :D Ja meg van, az esküvőt szerveztem, de szerencsére sikerült, az anyakönyvvezető nagyon rendi volt, mert elméletileg kétszer kellett volna Sopronba utaznunk, egyszer valami jegyzőkönyv felvételre és egyszer az esküvőre, de megdumáltuk, hogy október 1-én reggel fél 8-ra megyünk jegyzőkönyv feltételre és 12.10 -kor pedig megtartjuk a hetedhét országra szóló lakodalmat :D :D :D ( ruha az lesz amit feltudok venni, Csabinak még gyűrűje se lesz, két tanu meg mi aztán annyi :D )
Ma felhőket gyártok Lilinek illetve gipszből öntök képkeretet :wink:

Mindenkinek puszi!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Remélem, hogy nem görcsölsz és minden rendben van Veled és a babával is :wink:
Nagyon szoritok, hogy továbbra is szépen fejlődjön a kis picur+++++++++++++++++++++++++++++

De jó, hogy már megvan az időpont is az esküvőre :wink:
Sopron nagyon szép város 12 éves koromban voltam binyigliturán vonattal mentünk Győrig majd utána beindultunk Sopron és szépen lefelé haladtunk Kapuvár, Kőszeg, Szombathely,Nagykanizsa, Pannonhalma a pontosági sorrendre már nem nagyon emlékszem.
Olyan régen volt már de nagyon szép emlékek maradtak meg bennem.

Tuti szép mennyasszony leszel :D
Volt bizony közös program mentünk tekeregni na és persze a páfrányos napokat sem hagytuk ki az utóbbi napokban :wink:

Milyen idő van Felétek drága :?:
Itt nagyon sz@r, hajnalban esett az eső le van hülve az idő most is be van borulva.
Itt az ősz.

Lányok merre jártok :?:
Jelentkezzetek be legalább egy mondat erejéig :wink:
Remélem, hogy jól vagytok Mindannyian :wink:

Puszaaa Mindenkinek :D
Vendég

Sziasztok,

gyancsi,
szuper hogy ilyen gyorsan el tudtátok intézni az esküvő időpontját :) és biztos szép menyasszony leszel, bármit is veszel fel :)

angyal
azok a páfrányos napok :) ez így tetszett nagyon ;) nálunk is nagyon rossz idő van, nagyon hideg és mindig esik az eső, már elindítottam a fűtést is :(

Tegnap óta nem görcsöltem, persze apró kis kapargálás mindig van, de szerintem az nem probléma, a petefészkem néha szúrkálódik, de az meg a stimutól van. Nektek is a teszt után 2 hetet kellett várni az első UH-ig? már úgy be vagyok sózva :) lehet el kéne menni UH-ra a kórházba, mert nem bírom ki még 2 hétig :roll:

Zita
zitácska79

gyancsi! szép menyasszony leszel! van pár kép a facebookon csajok tettek...nekem nincsenek meg.

gabi! jobbulást, és lelkednek is!

zita! elhiszem h izgulsz...menj el ha gondolod...sztem én se bírnám ki:)

KépKép
dike

Jól tetted, hogy befütöttél meg ne fázzatokl :wink:
Itt nagyon elkezdett fujni a szél készülődik az ujabb eső.

A páfrányos napokat szó szerint értsd ezt mutatja a mikroszkóp :D :D

Örülök, hogy megszünt a görcsölés pihenj nagyon sokat minden rendben lesz a továbbiakban is.
Vendég

angyal!

Tudom, hogy a páfrányos napok mit jelentenek :) ;) pont azért írtam, hogy tetszik ;) én is pg53-aztam 1-2 hónapig :)
a fűtéssel meg valami gond van, nem akar újra indulni :? :?

Zita
zitácska79

:D :D

Remélem nincs nagy baj a fütéssel a párod majd tutira megcsinálja, hogy jó legyen :D
Vendég

mi is befűtőttünk..azért ez kemény aug 31.én.

KépKép
dike

sziasztok,

egy kicsit szadiztam a termosztáttal és így működik :)

figyu csajok az apró kis görcsök ugye beleférnek? nekem előfordul, hogy úgy kapargál :( napközben is és este, sokszor este, mikor már elfekszem, mert azért nem egész nap fekszek...

Zita
zitácska79

Sziasztok,

Vegre sikerult a vonalzo :) Ugy latszik, a BBCCode kellett, es ez a profilomban le volt tiltva, engedelyezni kellett, es most mar latszik!! Szoval igy mar nyomon kovetheto hol tartok.

Gyancsi,
Szuper, gratulalok az eskuvohoz!!! :lol: Nagyon jo indokot sikerult talalni :) Nekunk is kis eskuvonk volt, es ez igy volt jo, egyikunk sem vagyott nagyra, es igy nagyon meghitt volt az egesz :)
Hogy allsz a babaszoba keszitesevel?

Zita,
A gorcsoktol ne felj. Nekem ET+7 nap ota folyamatosan vissza-visszater. Az orvos azt mondta, ez a meh novekedesetol van, es teljesen normalis, van, aki erzi, van, aki nem (mint hogy a menzesznel is mindenki mas mertekben erzekeli a gorcsoket). Sot, van egy olyan fajdalom is, amikor hirtelen mozdulok, es egy nyilallo fajdalom hasit belem, ettol is megijedtem, de kiderult, hogy ez is normalis, itt ugy hivjak "round ligament" fajdalom, de magyarul nem tudom a szakszot, azt hiszem, valami szalagok, amik tartjak a mehet.
A kis szivverest a 7. heten megis lattam, pedig elotte valo napokban is gorcsoltem. :)
Vervetelre jarsz vissza, vagy csak az UH lesz?
Megertelek, nekem is meg 2 het + 2 nap van hatra a kov. vizsgalatig, es ugy erzem, megorulok a varakozastol. Raadasnak ami zavar, hogy nincs tunetem egyaltalan, es igy fogalmam sincs, hogy minden rendben van-e. Neha feszul a mellem, aztan elmulik, mult heten emelyegtem egy kicsit, az is elmult. De kulonben semmi. Szoval allandoan parazok, hogy minden rendben van-e?

Angyal,
Jol emlekszem, Neked volt endometriozisod, igaz? Eszembe jutottal, a teremben beszelgettem az edzommel, akinek szinten ez volt. Valami gyogyszert szedett, azt hiszem. Aztan 1 ev utan spontan teherbe esett. Majd mikor 6 honapos volt a baba, ismet spontan teherbe esett, mindketto egeszseges nagy gyerek most mar!! :)
Gondoltam leirom, hatha jo hallanod egy sikersztorit. :)

Akkor otthon most olyan ido van, mint itt. Itt is egesz nap esik az eso, huvos van, hat, nem tul szivderito... De az durva, hogy otthon ilyenkor futeni kell!!!

Puszilok mindenkit,
Doringo

Kép
doringo

Jó reggelt Mindenkinek!

Angylli- Igen Sopron szerintem is nagyon jó hely lehet, ráadásul a nevében is benne van, hogy a "hűség városa", remélem szerencsét hoz nekünk :wink: Ez jó volt, a páfrányos napok, hihihi :D És megöntöztétek a páfrányt???? :lol:

Zitácska- Szerintem nem gond ha picit görcsölgetsz, ha nem rendszeres és nem tart túl hosszú ideig, illetve ha nem kíséri vérzés.....Nekem néha az elején olyanokat belenyillalt, görcsölt.....de szerencsére minden rendben volt :wink: Úgyhogy ez nálad sem lehet másképen :D

Dike- Majd mond, hogy hol lehet a Facebook-on megkukkolni a képeket :D

Doringo- Babaszoba alakul, a bútorok már meg vannak, összevannak rakva, polcok felfúrva, igazából pár dekorációs dolog ami még hiányzik ( gipszből öntök ki képkeretet és abba teszünk Apjukkal szalvéta képet stb), illetve egy szopi fotelt szeretnék, aztán kész is...Kérdezte is Apjuk valamelyik nap, hogy mit fogok én csinálni az utolsó 2 hónapban, ha már most minden majdnem kész van :D :D

Annyira édesek vagytok Zita és Doringo, mintha a pár hónappal ezelőtti Önmagamat hallanám...Én is fostam minden kis fájdalomtól, görcstől , nyilalástól, de szerintem ez így természetes :wink: Igen, itt az elején az a rossz, hogy nincs semmilyen visszaigazolásod arról, hogy minden okés odabent....Ezért vagyunk mi már jobb helyzetben Gabival és Suzyval, mert ugye mi már érezzük ha rugdos a baba és az nagyon megtudja nyugtatni az embert :wink: De kitartás Csajok, bízzátok magatokat a Jósitenre, ő majd vigyázz rátok és a babákra, higyjétek el, hogy minden rendben lesz, élvezzétek a várandósság minden egyes napját, mert úgy elfog rohanni, hogy észre sem veszitek :wink:

Nálunk is megy a fűtés tegnap óta képzeljétek :shock: :shock: Azért ez tényleg durva, hogy augusztus 31-én bekapcsolják, bár tavaly meg júliusban volt egy hét amikor fűtöttek, szóval ezek az osztrákok nem szaroznak :D :D

Mindenkit puszilok !
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi gratula az esküvő időpontjához,Sopron gyönyörű hely anno ott volt az előnászutunk :lol:
Angyal most jutott eszembe valahol nekem is megvan a pg53 lehet megkeresem a jövőhéten szabin leszünk édesapával és hátha :P
Egy kolléganőm mesélte,hogy van a bükki füves ember és rendelni lehet tőle gyógyfüveket van a neten valami babaváró csomagja is hát nem tudom ártani csak nem árt :oops:
Esik az eső és nekem nincs kedvem mennem dolgozni olyan jó itthon a csendbe elvagyok magamnak :twisted:
Kellemes napot,puszi mindenkinek :D Kép
sylvie1376

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik! :oops:
Sajnos most sincs időm visszaolvasni, de igérem, még ma bepótolom, és próbálok reagálni mindenkinek!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Remélem, hogy jól vagytok a sz@r idő ellenére gondolom Felétek is esik az eső :wink:

doringo :!:

Ügyi vagy, hogy sikerült megcsinálni a vonalzót nagyon édi :D

Igen jól emlékszel nekem volt endometriózisom, azt, hogy most van-e csak az Isten tudja.
Mindig jól jönnek a sikersztorik köszi, hogy leirtad :wink:
Felétek milyen az idő :?:
Jól vagytok?

:D :D :D

Tuti szép és jó lesz minden a gyönyörű Sopronban :wink:
Igen kaptak folyadékot a kis páfrányok drága :D :D
Felétek milyen az idő ugye most nem vagytok itthon?
Valahol olvastam, hogy Ausztriában és Szlovákiában esett a hó igaz ez drága :?:

Itt nem kapcsolták be a fütést kicsit korai lenne általában ha több napig 12 fok alá megy a napi hőmérséklet, akkor kapcsolják be bár volt olyan év, hogy aláirást gyüjtöttek, hogy hamarább bekapcsolják gondolom a kicsi babák miatt.

Szilvi :!:

Hajrá mit keres a fiók alján a mikroszkóp :?: :D :D
Nyugodtan próbáld meg a gyógyfüveket én nem teszem nem akarok bekavarni örülök, hogy van pé-m minden stimu nélkül.
Jövőhétre+++++++++++++++++++++ :wink:
Ne dolgozz sokat :wink:

Melinda :!:

Örülök, hogy jelentkeztél várjuk a jó hireket :wink:

Ugye minden rendben van nem görcsölsz :?:
Csak egypár szóra nézz már fel légyszi :!:

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok,

angyal
itt vagyok :)
Nekem is endóm volt, elég hosszú történet lenne leírni, összesen kb. 8 évig lappangott, mire rájöttek a dokik, hogy mi ez. Fél év kemény harc volt, de ezt te úgyis tudod, mert volt benne részed! De végül elsőre sikerült a Lombik :)

szilvi
jó pg53-ozást ;)

doringo
szupi a vonalzód! :)

Ma voltam a városban kocsival, mert férjecskémnek holnap sz.napja lesz és vettem neki ajándékot :) persze árnyoldal is volt, begörcsöltem vezetés közben :( gondoltam, ha már úgyis bent vagyok a városban, akkor felhívom a Kaálit, dokival nem tudtam beszélni, fogtam magam bementem, persze a nővérek bunkóztak, hogy miért mentem oda, de hát így jártak :) Volt UH! Mindkét petefészkem a méhem mögött van, főleg a jobb oldali, és az uterus mellett folyadék van, kevesebb, mint 1 dl. A doki szerint ez felszívódik, s a görcseim a pf-em hülye elhelyezkedése miatt van, ill. még mindig nagyok, de már mennek össze :) Mondta, hogy feküdjek, de hát állandóan azt csinálom! :S Na mindegy, lényeg, hogy gond nincs, legalábbis semmi vér! S láttam babócát :) vagyis mégcsak a petezsákot 5*8 mm-es :) és 1 babóca van!
Legközelebb 15-én megyek!

Most csak ennyi! Irány pihibe!

Zita
zitácska79

Ja, és nálunk ma sütött a nap :) , de nagyon fújt a szél
zitácska79

jajjjj Zita!!! nagyon nagy hír, de jóó, gratula az aprósághoz! akkor most már nyugi,pihi minden rendben lesz!

gyancsi! winkler tünde vok keress meg:)

KépKép
dike

Igen sajna tudom mivel jár az endometriózis volt benne részem.
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Veled és a babával is :D

Anno nekem a TSH volt a bibi a lombiknál, azért nem sikerült de spontán rágyurunk azt majd jön az a baba amikor jönnie kell :D
Nem vagyok megkeseredve, amiért nem sikerült most meg már főleg pozitiv vagyok, hogy jövőre elköltözünk ebből a porfészekből :wink: :wink:

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok,

dike köszönöm szépen :) úgy örültem, hogy láttam :)

angyal
nem is kell nekikeseredni, fő a pozitív gondolkodás :) biztosan sikerülni fog, drukkolok :)

Ma ketchupot teszek el, már fő a cucc :) szerencsére ez nem jár túl sok munkával, ott lehet hagyni :)
Férjecskémnek ma van a szülinapja, 34 :) már tegnap megkapta az ajándékot :) vettem neki kismajmos boxert :) meg kiscsibe formájú habfürdőt :) imádja az ilyeneket, tiszta ovis :D

Mindenkinek szép napot kívánok a rossz idő ellenére!

Zita
zitácska79

Szerencsére alapból vigkedélyü vagyok nagyon ritka, amikor nekikeseredek pedig már kijutott a sok sz@rból az életben de mindig összeszedtem magam:wink:
Amióta az eszemet tudom mindig is pozitiv voltam nagyon nagy bajnak kell történnie, hogy elhagyjam magam.
Remélem az ilyen helyzetek el fognak kerülni a jövőben is.
Minden helyzetből fel tudok állni, mert muszáj erősnek lenni ahhoz, hogy célba érjek :wink:

Jó befőzést és nagyon sok Boldog Születésnapot kivánok a párodnak :D

Itt bár hüvös van ma is de a nap már kisütött és a szél nem fuj, egyelőre.
Vendég

angyal

Én is vígkedélyű vagyok, bár szoktam mélypontra kerülni, de mindig talpra álltam eddig, remélem ez így is marad! :) Talán a sok baj teszi az embert még erősebbé!

Köszönöm a köszöntést! :)

Nálunk 20 fok van és süt a napocska, persze néha jönnek felhők!
zitácska79

Több mint valószinű, a sok probléma okozza azt, hogy ilyen erősek vagyunk minden helyzetben :wink:

Nincs mit drága:D :D :D

Itt is akörül van a hőmérséklet :wink:
Vendég

Zita! boldog szülinapot a párodnak!

Angyal! kívánom h minél előbb teljesüljön a z álmod! drukk

KépKép
dike

dike :!:

Köszi :D :D

Szintén drukk+++++++++++++++++++
Vendég

Helló Lányok!!

Sylvie- Akkor hajrá PG53 :D Nekem is volt de valahogy sosem láttam rajta semmit...Lehet azért , mert pé-m sem volt :D Milyen gyógyfüvek vannak ebben a babvárós csomiban?

Melike- Már csak egy hét és túl vagy a bűvös 12 héten, annyira szuper :D Vigyázz nagyon magatokra!!!

Angylikám- Tegnap nagy fos-kaka idő volt, eső meg minden, ma meg mintha megint nyár lenne, kissé bolondos az idő erre-felé....Jól hallottad, állítólag a hegyekben már esett a hó....Még szerencse, hogy nem ott lakunk :D Képzeld itt egy csomószor már ilyenkor bekapcsolják a fűtést, viszont ami nekem fura, hogy télen viszont mindig lekapcsolják éjszakára :shock: :shock: Hát baszki akkor van a leghidegebb :shock: Egy hősugárzót mindenképpen veszünk Lilinek, na meg az ő szobája van pont a nappali és a mi hálószobánk között, szóval elvileg nem tud annyira lehűlni....A bébiőrben van szobahőmérséklet jelző, majd figyelgetem és ha nagyon hideg lesz nála akkor befűtök neki :D

Zita-Gratula a petezsákocskához :D :D Örülök, hogy minden rendben odabent, de hát ez nem is lehet másképp :wink: Párodnak boldog szülinapot :D

Ma azért nem jöttem délelőtt, mert Melindával voltunk a Finanzoknál ( Apeh-féle), mert szegények kaptak egy levelet, hogy fizessenek 500 eurót ( ennyit kaptak vissza a 2009-es adóbevallásból), mert jogtalanul kapták vissza.....Aztán elintéztük, hogy részeletekben lehessen visszafizetni ( 12 részletben) :wink: Aztán voltunk a Baumaxx-ban, Intersparban. Kikk-ben, Hoferben és Wellas Parkban......Szóval lóg a nyelvem és még kitakarítottam a fürdőt, WC-t, főztem , kimostam 2 adag ruhát és vasaltam :D :D Mivel megérkezett ma a király vasalóm, annyira szépséges, teljesen odavagyok érte :D Most viszont pihengetek , netezek, tv-zek :wink: Remélem mindenkinek jól telik a napja!

Puszi!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok :wink:

Kellemes, napos hétvégét kivánok Mindenkinek :wink:

gyancsikám :!:

Azt hittem, hogy valótlan, hogy esett a hó de most már elhiszem, hogy igen :wink:

Tiszta bolondok pont éjszakára kapcsolják le a fütést, hisz, akkor van a leghidegebb :evil:
Nagyon helyes, hogy kicsi Lilinek vesztek egy hősugárzót Isten őrizz, hogy majd a drága gyermek fázzon meg amiatt, hogy nincs fütés nem ezen kellene ott sem spórolniuk :shock:
Ügyi voltál tegnap sokat dolgoztál, de most már csak pihenj
:wink:

Lányok, merre vagytok :?:

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok,

dike köszönöm a sz.napi köszöntést a férjecském nevében is :)

gyancsi
Nem semmi, mennyi mindent megcsináltál :O De azért vigyázz magatokra! :) Én is bíztam benne, hogy minden rendben van odabent, bár egy kicsit aggaszt a a hasűri folyadék, na de doki bá szerint felszívódik.

Meli
Drukkolok, hogy minden jól menjen, csodás, hogy már csak 1 hét van a 12. hétig :) de jó lenne, már ott tartani :roll:

Tegnap én is kidolgoztam a lelkem, jól elfáradtam, de lett 7 üveg ketchupom :) S az első éjszaka, amikor semmi görcsölgetés nem volt :) úgy aludtam, mint egy kisbaba :)

Szilvi, Betty, vanili merre jártok?

Zita
zitácska79

Tegnap volt egy szabadnapom de annyi ügyintéznivaló összejött délutánra végeztem utána kezdtem csak sütni-főzni :lol:
Angyal jó lenne nem sokat dolgozni de tuti sokan lesznek fizetős hétvége van :twisted:
Gyancsi nem nagyon tudom csak futólag olvastam bele de ha beütöd a keresőbe a bükki füvesember felhozza/Szabó Gyuri bácsinak/hívják külföldön is lehet rendelni tőle :!:
Már alig várom a holnap estét,hogy végezzek és csak 18-án menjek ujra dolgozni :twisted:
A jövőhetet édesapával kettesbe hasznosan töltjük majd el :oops:
Ha nem lennék gép előtt mindenkinek kellemes hétvégét,jövőhetet és sok puszit :P :P
sylvie1376

Helló Lányok!

Angyli- Mi is úgy vagyunk vele, hogy az nem érdekel ha én fázom, csak a kiscsaj meg ne hűljön :wink: Mi lesz a progi hétvégén??Bár nálatok Apa dolgozik ha jól tudom.... :roll:

Zita- Hogy csinálod a ketchupot????Gondolom paradicsomból, de részeletesen?? :D Hogy vagy??Görcsök remélem elhúztak a búsba :wink:

Sylvie- Akkor megnézem én ezt a füves embert a neten :D Bár szerencsére most nincs rá szükségem :D Legalább is a babaváró csomagra :D

Többiek merre vagytok??Nagy a pangás erre felé :roll:

Mi holnap szülinapozunk, de az ajándék amit otthonról rendeltünk nem érkezett meg :evil: :evil: ( egy karikatúra)...Tök ciki lesz ajándék nélkül menni, de hát evvan :wink:

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Szilvi
gratula a laptetőhöz :) Mire készülsz a nagy sütés-főzéssel? Jó időtöltést apával a hétvégére és jövő hétre :) ;)

gyancsi
Köszönöm szépen ma egész jól vagyok, de. végig feküdtem :) Végre volt egy görcsmentes éjszakám, lehet elhúznak tényleg a búsba a görcsök :shock: :roll: :) bár tegnap du. a petefészkembe nagyon beledurrantott, hát ez van....
Nem túl szupi ajándék nélkül menni, de majd visztek egy üveg bort, a tényleges ajándékot pedig megkapja később ;)
Kérésedre :)

Ketcup recept:
Hozzávalók:
2 kg érett paradicsom
1,5 dl 10%-os ecet
15 dkg cukor
3 fej vöröshagyma
15 dkg (kb. 6 gerezd) fokhagyma
1 evőkanál mustármag
1 evőkanál fűszerpaprika
1 kanál só.
Elkészítés: sűrűre főzzük, a végén szitán áttörjük és kis üvegekbe rakjuk. Elvileg szalicil nem kell rá, de amikor megfőztem, akkor mindig keverek az egészbe egy kis kanál szalicilt. Évekig eláll. Kb. 8 órán át kell főzni a paradicsomot, s lehet beletenni paprikát is 1-2 darabot :)

Jó ketcupozást!:)

Zita
zitácska79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?