Új privát üzeneted érkezett!

Kidekoráltam kicsit a kiskönyvet. Az elejére csak 2 pici matricát tettem, inkább a hátuljára rajzoltam egy pandát. Az volt a kedvenc plüssöm kiskoromban. Le is fóliáztam az egész könyvet átlátszó öntapadóssal.

Kép

i.kata

Hűű, laptetőmet gyorsan átruházom elsősorban Hbzs-re, mert most nála van esemény, de persze jut belőle mindenkinek, akinek szüksége van rá (de már nem sokáig kell ez itt senkinek!!! :wink: )

i.kata

Kata!
Nagyon helyes lett a kiskönyved :)
A gépünk délelőtt indul!
sonjus

Kata: Tök jó lett a kiskönyved!!! A fóliázást majd én is meg akarom csinálni mert úgy tartósabb lesz!!! Meg akarom őrizni!!! Enyém is megvan és az öcsémé is anyu eltette,sőt még a karszalagunk is megvan!!!!!

Kata: Az mit jelent hogy a laptetődet...... lehet hogy túl egyzserű azért nem értem!!! :oops:
lojcika
Nagyvenyim

kata, meglásd, nem olyan sokára Neked is lesz ekkora :)
csinos lett a kiskönyved, klassz, hogy ilyen ügyes vagy. én max. egy nagyhasú pálcikaemberrel fogom tudni dekorálni... :oops: :oops: :oops: :oops:

lojcika, akinek laptetője van, annak tuti sikeres lesz a beülti - topikbabona :)

nekem már annyira elegem van ebből a mai napból, hogy csak na, bő fél óra, és megyek haza. remélem, nem lesz dugó... :? :? :?

Kép
Kép
tündérlétra

Lojcika,
Szilva megválaszolta:-) Ez egy babona szerintem az összes babára váró topikban :lol:

Szilva,
jövőhétttől tuti nagy dugók lesznek a sulikezdés miatt :roll:

Hétfőn már találkozunk is az építésszel, nagyon várom :lol:

i.kata

Ágnes!

Igen Sipos doktor "unszolt" bennünket,de csak a terhesség utolsó heteiben,mert mindketten tovább maradtak a pocakban,mint 40 hét,így rásegíthettünk volna,de hát ez van... :oops: :lol: Még csak alig egy ujjnyit sem voltam a 41. héten kinyílva.Jól érezték magukat bent a drágáim! :wink:
Mi jót főzöl hétvégén a "kis" családodnak? :lol:

Hbzs!
Hogyne emlékeznék!Még az üveget is elraktam emlékbe! :P
Akkor jó kézimunkázást,olvasást és dvd-zést! :wink:
Küldöm a milliónyi drukkomat! :wink:

Szilva!
Szóval előreláthatóan hiperaktív lesz a gyermeked majd? :lol: :lol: :lol: :wink: Meglestem! :lol:

Beus!
Már alig várom a következő baba fotókat! :P Puszi!!!!!!!!

Kata!
Szupi a kiskönyv!!!!!! :P
De jóóóóó!Már építészhez is mentek! :shock: Most aztán felhalmozódhatnak a boldogság hormonok! :lol:

phpBB: Kép
belluska

Belluska,
hát most nem fogok unatkozni, az biztos :lol: Még faragnom kell a m2-ekből, de már nem tudom honnan csípjek le :?

Hbzs,
nekünk még mindig van egy pici a lekvárból a hűtőben és szerencsére nem is romlik, nem úgy mint a boltiak :lol: Csak én eszem, de én imádom, viszont ritkán csinálok olyan kaját, amihez lekvár kell, szóval jól be van osztva :lol:

i.kata

sziasztok,

hol van mindenki?????????????

kata, bakker, eszembe sem jutott, hogy jövő héten már suli lesz! akkor tényleg biztosan felbolydul a város :? :? :?
kíváncsi vagyok, mi lesz hétfőn az építésszel! hogy lesz, teljes mértékben Ti tervezhetitek a házat, vagy vannak megkötések? Pesten maradtok, vagy vidékre költöztök?

belluska, igen, kíváncsiságból megcsináltam azt a kérdőívet, nem mintha bármi jelentősége lenne... bár nem tudom, hogy bírnék egy hiperaktív gyerekkel, valószínűleg záros határidőn belül megőrülnék :)

sonjus, pakolsz már? :)

hbzs??????????????????? mostanság mintha eltűntél volna, mi a helyzet?

L. dolgozik, én már csináltam egy gyors takarítást, és most lazulok, amíg egyedül vagyok. netezek, dvd-zek, ilyenek. meg ha lesz kedvem, kilakkozom a körmömet :lol: :lol: :lol:

puszi Nektek!

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok! Mindenkinek nagy ölelés!
Sonjuskám, láttam a kérdésed, de eddig nem tudtam annyi időre ideülni, hogy írjak is bármit. Háát, velem nincs semmi. Majd szept. végén, vagy okt. elején elmegyek kontrollra, és ha jó az eredmény, akkor remélem novemberben megpróbálkozhatunk lombikkal. Nagyon várom már, hogy legalább esélyünk lehessen babára. Más nincs ebben az ügyben. Elég szigorú vagyok a diétára, nulla édesség, idők betartása. Vannak kilengéseim, mint pl. nyáron egy kis ice-coffee, na meg ha nagyon fincsit látok, akkor egy nagyon apró ízlelés. Sajna?? rászoktam a kávézásra, ha már "mindenről le kell mondanom". Röhejes, mert régen nem ittam meg a kávét. Finom volt az illata, de nem mozgatott. Nem ettem meg a csokis fagyit, a csokikrémes sütit, vagy ami töltetlen sima csoki volt. Ma tuti meg tudnám enni - de nem teszem. Néha nagyon rám tör, hogy ennék valami fincsit, de próbálom nagyon megállni, szóval egy nagy hős vagyok! :) Magam előtt.

Lassan kezdődik a suli, mennek bent még mindig a harcok, hogy ki mit miért, meddig, minek csinál... Ilyen szempontból már nagyon elhagynám a pályát, mert ha a szülő és a kolléga nem támogat, minek is töröm magam?? Persze, a kicsikért, de nem a kicsik bántanak :( Olyan féltékenyek a pedagógusok egymásra, hogy hihetetlen.
Nagyon izgulok, mert mindent nagyon jól szeretnék csinálni, és elsős így még nem voltam. Más osztályfőnökként összefogni az egészet, mint 45 percben heti egyszer angolt tanítani. Várom, hogy elinduljon az év, hogy felvegyük végre a munka fonalát - belerázódik a kicsi is, meg én is, és akkor már megnyugszom. De addig sok dolog van még...

Olvasgatlak ám titeket, és nagyon megy mindenkihez a drukkom. Bocsánat, ha nem mindig szólítgatlak meg titeket nevesítve - de mindig szívesen olvasgatom amiket beszélgettek :)

Ja, még valami. Mi is H.országban voltunk nyaralni :) Porec-ben, de voltunk Rovinjban, Vrsarban és Plitvicén is. Mindenféle időnk volt - eső és kánikula is. A lényeg, hogy végre ki tudtunk kapcsolódni :)

Kép
babszi

sziasztok

csak egy pár gyors mondat erejéig ugrok be :)

Babszi
tudom hogy szuper ofő leszel, én pl pont ilyen osztályfőnököt szeretnék majd Pepének mint Te! remélem mielőbb tudtok majd kezdeni és rendben lesznek az eredmények, tényleg egy hős vagy hogy ennyire meg tudod állni a "bűnözést"

Hbzs
szombat esti drukkjaim szállnak feléd :D

szép hétvégét mindenkinek :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Jó reggelt!

Hbzs,
jajj, már nagyon izgulok, csak pár nap :lol:

Babszi,
tényleg egy hős vagy, én sosem tudtam ennyire szigorú lenni magamhoz. Ennek a kitartásodnak biztosan meglesz az eredménye.
Nekem fogalmam sincs milyen tanárnak lenni, de gondolom sokkal jobb úgy bemenni a suliba, hogy ott vannak a te sajátjaid is:-) Igaz remélem nem kell már sokáig dolgoznod, de amennyit velük leszel, biztos nagyon tartalmas lesz.

Szilva,
van olyan építész (ezeket nem is nevezném építésznek), aki egy az egyben elkészíti a terveket az általad megrajzoltak alapján. Én nem szeretnék ilyet, úgyhogy odaadjuk neki az alap elképzelésünket lerajzolva és ő csináljon belőle egy szerkezetileg korrekt tervet. Igaz elég precízen végiggondoltam, elvileg ha nincs benne valami statikai baki, akkor kivitelezhetőnek kell lennie.
Tatabányán egy új építésű részen fogunk építkezni.

Fitie,
tegnap Bécsben voltunk, és hazafelé bevásároltunk kajákból. Egyből kiszúrtam a sajtos pultban a holland köménymagos sajtot. Jajj, isteni finom :lol: Vettünk fél kilót, ehetem pár hétig :lol:

i.kata

Fitie, olyan lelkiismeretfurdalásosságom van mindig, amikor csak eszembe jutsz (sűrűn!). Küldtél nekem csodaszép mintákat, én meg nem viszonoztam, csak ígérgettem. Privátban adsz majd meg címet nekem, ahova küldhetek? Dátumot nem ígérek, de rajta leszek a fénymásolaton, ha az is jó. Nekem a magazin van meg, és olyat másolok neked amilyet akarsz belőle!! :) Sajnos scannel nincs...

Kata, nagyon köszönöm! Ha szigorú voltál magadhoz, ha nem, te most babás vagy, és tudod, mert sokszor írtam, hogy ez nagy remény nekem - talán még egyszer én is lehetek babás. Mindig mondom, hogy én bizony ikrekért megyek vissza az intézetbe :) De jó lenne!

Hbzs, annyira izgulok érted - olyan nehezen bírom már az eredményig! Mennek a drukkjaim, ha még beférnek a többiek mellé :)

Húú, hétfő van, holnap évnyitó, szerdán már tanítunk és szülőit tartunk. "Csak" potom 4 oldalas lett a szülői vázlatom, és csak a legfontosabbakat írtam össze, amit egy elsős szülőnek tudnia kell. Ki fogják bírni a szülőit? Megint kidob a portás a suliból, hogy már ő is menne haza :):):)

Kép
babszi

Babszi,
én is mindig úgy mentem, hogy ikrekkel megyek haza, de mostmár nem bánom hogy így "szimplán" alakult :lol: Nekem S. doki is azt mondta örüljünk, hogy nem ikrek lettek, mert szletésük után a mennyiség a minőség rovására megy. Jó gondolom ez akkor igaz, ha nincs aki besegítsen.
Ki fogják bírni a szülőit, ők is ugyanúgy izgulnak, hogy a gyerek iskolás lett, mint te, hogy ofő lettél :wink:

Sonjus,
holnap indultok :lol: :lol:

i.kata

Kissé hűvös, de holnap nászútra indulós jó reggelt mindenkinek :D

Tegnap kivasaltam (úti vasaló betéve), bepakoltunk :)
Bőrönd még lazán, hogy ne gyűrődjön :) Apróságok vannak még elöl, párom szerint, egy egész DM van az asztalon, pedig nem is :oops: Napozó krémek, frissítő és nedves törlőkendők, gyógyszerek (amiket ő pakolt oda!) Ma még összerakom az egyéb pipere cuccokat és a cipőket. Képzeljétek kimostuk az egyik cipőm és kiderült, hogy el van törve a gumitalpa, szóval mehet a kukába, de ez még hagyján, megfogta a mosózsákom, ami eredetileg fehér volt, most meg kék :D
Na ilyen izgi dolgok történtek velünk :) és már totál be vagyok sózva :)
Elszámoltam a szabim, azt hittem, hogy nem lesz elég év végére, így ma még dolgozom, de pénteken rájöttem, hogy van még + 2 napom :( Már mindegy, remélem hamar telik majd a mai nap :)

Babszi!
szerintem szükségük lesz a szülőknek arra a sok mindenre amit összeírtál! Örülni fognak, hogy ennyire készültél! Hajrá novemberi ikrek ;)

Mindenkit ölelek, Hbzs-ért (is) drukkolok +++++
sonjus

Sonjus,
hű de izgi:-) Kell is a sok naptej, mert pillanatok alatt le lehet égni.
Itthon csak 12 fok van, de ott éppen 34 :roll: Én most a horvátoknál a 30-as krémmel is leégtem árnyékben! :oops:

i.kata

sziasztok,

babszi, biztosan meglesz az eredménye a szigorú diétának, és novemberben (vagy akár előbb :wink: ) mehettek a sikeres lombikra! én nagyon drukkolok! :)

fitie, Ti hamarosan kezdtek? nem mentettem le a táblát, és most nincs időm visszakeresni. Pepéről nem dobnál képet? :)

kata, gondolok Rátok este, hogy minden rendben legyen az építésszel, majd gyere mesélni.
Tatabányáról fogtok bejárni pestre? vagy nincs helyhez kötve a munkátok?

sonjus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kellemes nászutat, azt hiszem, mást nem mondok/írok :)
Kép

hbzs?????????????? legalább valami életjelet adjál :) 3 nap múlva tesztelhetsz, akkor talán ma van az évfordulótok (hacsaknem rosszul emlékszem :))... Kép

én teljesen kikészülök ettől az időtől, nem tudom, Ti hogy vagytok vele... és már nagyon izgulok a szerda este miatt... :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva,
én most elvileg lent dolgozom Tbányán, gyakoratilag meg itthon vagyok, de mostmár táppénzen. Férjemnek most mindegy hol van, mert home office-ban dolgozik, de ha esetleg úgy alakul, akkor ő vállalta, hogy feljár minde nap.

i.kata

Hbzs,
már csak 3-at kell aludni :wink:
Nagyon drukkolok! :lol:

i.kata

Sziasztok!

Nem vesztem el, és drukkolok is Mindenkinek, csak családilag "leléptünk " a hét végére Hortobágyra.

Hbzs. nagyon várjuk a +++++++++++++++++++++-kat.
ágnes13

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!!! Jól estek a kedves szavak!
babszi

Hbzs!
++++++++++++++++++++++++++++++++
Millió drukk és már alig várom a pozitív tesztet!

Ladiva!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!! :P
Sok simi a kis drágának! :wink:
Kép

belluska

Jó reggelt!

Ladiva,
sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!
Kép

Sonjus,
érezzétek nagyon jól magatokat!
Aztán várjuk az élménybeszámolót :wink:

i.kata

sziasztok,

sonjus, jó utat, jó időt, és jó pihenést kívánok Nektek!

ladiva, boldog névnapot kívánok!
Kép

szerintem ma már nem jövök, elég sűrű napom lesz. legyetek jók :) puszi.

Kép
Kép
tündérlétra

kata, mi volt tegnap az építésszel? nem is mondtad... :cry: :roll: :cry: :roll: :cry: :roll:

Kép
Kép
tündérlétra

Köszi szépen lányok, édik vagytok!

Hbzs, drukkolok!
Vendég

Sziasztok!
Ladíva : Boldog névnapot!!!
Kép

Sonjus: Kellemes nászutat kívánok!

Kép

Hbzs: Jaj már nem sok van hátra..... de jól eltűntél,pedig szívesen olvasnálak....

Én ma voltam cukorterhelésen,holnap lesz eredmény.És védőnőnél is ma voltam ,van cukor a vizeletben. De azt mondta hogy lehet hogy a mai cukorterhelés miatt!!!!
Ma betöltöttük a 28.hetet már csak 12 hét van vissza! :D

Annyira örülök ennek a hűvösnek,szerintem kicsi fiam is jobban érzi magát!!!
Csütörtökön megyünk 4D-re,végűl a genesisbe jelentkeztem be.Úgy várom már!!!
Mindenkinek pusszancs!!!
lojcika
Nagyvenyim

Szilva,
azért nem írtam, mert nem volt semmi különös. Vittünk egy rajzot, hogy mik az elképzeléseink, aztán azt mondta az építész, hogy van még mit csiszolni rajta. Nem tudom mire számított, hogy egy komplett tervet dobok össze? Nem vagyok építész... Kicsit fura volt, de remélem azért az alapöteleteket megtartja és olyat alkot, ami nekünk is megfelel.

Lojcika,
majd hozzál képeket :lol:

Ladiva,
pocakfotó? :wink:

i.kata

Ladiva utólag is boldog névnapot:) amúgy hogy vagy? Küldhetnél pocak fotót:D

Lojcika majd hozzál képeket, biztos gyönyörű lesz Benett baba, és szépen mutogatja majd magát:)

hbzs mennek a drukkjaim:D nagyon izgulok érted!

ágnes nem is mesélsz a kirándulásról? Hogy sikerült?

Szilvia Forgács konziiiiiiii jujjjjj gyere majd mesélni.

Én átrakattam a Hajdú dr nőt a következő hétre, mert a férjem akkor lesz csak itthon.

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

sziasztok,

lojcika, tartsd a diétát, kitartás! szerintem az nagyon nem jó, ha már a vizeletben kimutatható a cukor, legalábbis én tuti megijednék... :oops: :oops: :oops: :oops:
remélem, jó lesz az uhu, várom én is a képeket!

kata, és mikor kezdődik az építkezés?

beus, persze, jövök majd, és mesélek az első konzultációról :) a mai napon nem ígérem, nem tudom, mennyi ideig tart egyáltalán, és elég későn megyünk. Ti hogy vagytok? pocakfotó? :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva,
óóó, az még szerintem legalább 1,5-2 hónap lesz az engedélyek miatt.

Hbzs,
teszteltél már esetleg?
Nagyon drukkolok holnapra!

i.kata

Beus, köszi neked is. Na jó, készítünk egy pocifotót a napokban, felteszem.
Vendég

Voltunk ma S. dokinál, minden rendben van a picivel, de képet most nem tudok tenni, mert ma elfelejtettük lefotózni :oops: Amúgy sem látszott volna szépen egyben, mert még mindig hüvelyi uh volt, mivel a 12 hetes uh-on volt egy folt a baba mögött (ez szerencsére eltűnt) és azt kereste most is a doki.

i.kata

Sziasztok!

Tündérlétra: Azt mondta a édőnő nagy valószínű hogy a cukorterhelés miatt volt a cukor a vizeletbe.De azt mondta hogy ez amúgy sem gondd van akinél az egész terhesség alatt van a vizeletben és ezzel nincs teendő hisz ez nem probléma! Amúgy a cukorterhelés eredméyne jó lett ma elhoztam!

Kata: Örülök hogy minden renben nálatok!És hogy a folt is eltűnt!

Majd rakok fel képeket de holnap nem bizti lehet hogy csak hétvégén!!! Mert névnapomra megyünk ajándékot vadászni...kanapét kapok!

Hbzs: Nagyon várom a híreket!! Továbbra is nagyon szorítok!!!!

Pusza!!!
lojcika
Nagyvenyim

Kata!
Szuper,hogy minden oké a babával!Nagyon örülök,hogy a foltocska is eltűnt!Sok simi!

Hbzs!

Már annyira izgulok értetek!Remélem holnap szuper hírrel jössz majd!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva!
Majd gyere mesélni,ha tudsz még ma! :wink:

Beus!

Puszillak és sok simi a pindurkáknak! :P

Ladiva!
Én is várom a poci fotót! :lol: :wink:

Lojcika!
Biztosan szuper élményben lesz részed ismét az uh.-on!Majd feltétlenül kérünk képeket!

belluska

helló, sorszám májusra, bővebben holnap. Puszi.

Kép
Kép
tündérlétra

Jó reggelt, vagy inkább hajnalt?! :roll:

Hbzs,
óriási drukkok mennek!
+++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva,
tegnap én is hallottam Sipos dokitól, hogy már májusra adják a sorszámokat. Meg is gyezete nekünk viccesen, hogy ha kistestvérben gondolkodunk, akkor már lassan kérhetek is sorszámot, én meg mondtam, hogy nekem megmaradt a novemberi időpontom, majd felhasználom jokernek :lol:

i.kata

jó reggelt,

hbzs, nagyon várunk ma is, ne csigázz minket tovább! :)

szóval a lényeget megírtam tegnap (elég későn értünk haza, és telefonról írtam, azért voltam olyan szűkszavú), már 4 számjegyű a sorszám... :shock: :shock: :shock: :shock:
kb. másfél órát csúszott az időpontunk, amikor odamentünk, akkor 4 pár volt előttünk (plusz, akik bent voltak), úgyhogy sejtettük, hogy ebből nem lesz pontos időpont.
L-nak csinálnak egy újabb spermavizsgálatot, Forgács doki azt mondta, hogy 2 andrológusi javaslat kell az oepes icsihez, én kaptam a bálint analitikába beutalót ir vizsgálatra, illetve 3. és 21. napi vv-re - ez utóbbit az intézetbe. egyelőre ennyi. szimpik voltak (Ibolya nővér volt :)), amennyire lehet, kellemes volt a várakozás, a többit meglássuk. én azért reménykedem, hogy olyan március körül tudunk majd kezdeni. L. is elégedett volt, annak ellenére, hogy a végére már kopogott a szeme az éhségtől (pedig evett, mielőtt elindultunk).
ja, és lemértem, 7 perc alatt ott vagyunk :)

Kép
Kép
tündérlétra

Szilva,
nagyon drukkolok, hogy korábban kezdhessetek, remélem addig lesznek változások a lombikok szabályozásában, mert sokkal több beteget el tudnának látni...
Majd amikor mész 3. és 21. napi vérvételre, akkor egyél előtte nyugodtan, nem kell hozzá éhgyomor. Csk azért mondom, mert a régi papíron még éhgyomorra írták, de fölösleges, és a vérvételesek, akik először mennek, ott szoktak "hisztizni", hogy már kopog a szemük, de még mindig nem kerültek sorra...
Aztán lehet te már újabb papírt kaptál. :wink:

i.kata

kata, régebbi papírt kaptam én is, de Forgács doki le is húzta, hogy éhgyomorra, és mondta is, hogy lehet előtte enni-inni :) azért köszi a jótanácsot, aranyos vagy :lol: ezt egyébként a családtervezésen is mondták, hogy erre a vv-re nem kell éhgyomor.
na, megyek, mert ma nem bent kezdek a munkahelyemen, hanem máshol egy megbeszélésen, és 10re oda kell érnem. majd még jövök, puszi!

Kép
Kép
tündérlétra

Hbzs,
gyere légyszi!

i.kata

hbzs gyere, írj, hogy mi van... már kész vagyok teljesen!!++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

beus84

Kedves Lányok!
Bocsánat, hogy 1 hete voltam itt utoljára, de az asztali gépnél nem akartam görnyedni, az esték pedig valahogy mindig máshogy alakultak, amikor a férjem hazajött a laptopjával. S azt hiszem, jó is volt egy kis "csend".
De most, visszaolvasva, hogy mennyit hiányoltatok, s mennyire drukkoltatok nekem, nagyon megríkattatok! :cry: Meg sem érdemlem, hogy ilyen kedvesek vagytok velem! :cry:
Szóval a lényeg: sajnos negatív lett a teszt. :cry: Pedig most nagyon-nagyon bíztunk benne, hogy végre pozitív lesz! Senki sem érti, hogy miért nem sikerült, Sipos doktor sem. Szombaton még kért egy újabb tesztelést, mivel még nem jött meg a menszeszem, s utána majd megbeszéljük a továbbiakat...
Mindenkit szeretettel ölelek! Igyekszem mielőbb visszaolvasni, s akkor majd ismét jelentkezem!

Kép
hbzs

Hbzs,
nagyon sajnálom!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

i.kata

Hbzs,
őszintén sajnálom.
Vendég

hbzs :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
Kép
tündérlétra

jaj hbzs :( nagyon bíztam benne én is. De reménykedjünk még a szombatba, lehet még egy szikra remény... nagy ölelés!!!

Kép

beus84

Hbzs, veled érzek, de nagyon erősen szurkolok, hogy szombaton mégis legyen nagy meglepetésetek!

Tündér, azért nem semmi, hogy 4jegyű lett a sorszám! Tuti nehéz kivárni a sor végét. Számolgattam, ha nekem nem sikerül, akkor hol lesz a sor vége...:( De azért bízom benne, hogy minden oké lesz majd!

Kata, most néztem rá a vonalzódra - nem semmi, hogy lassan a 16. hétbe csúszol!!! Annyira megörültem neki! Feltétlen számolj be arról, amikor végre megmozdul a kicsi!! :)
babszi

Drága Hbzs!

Annyira sajnálom! :cry: :cry: :cry: :cry:

belluska

Drága Hbzs!Szivem legmélyéről sajnálom,de ne add föl szombatig,hátha csak későn érő a bébi.... :o Volt már ilyen is itt a topikban...Szoritok!Mindenkit puszillok...Belluska hivlak majd! :lol:

salygabó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?