Sziasztok!
Előre is bocsi: 1. mert csak most jelentkezem
2. mert ismét csak jelentést teszek
Nos, a suliról:
kicsikémnek egyenlőre bejön a suli, bár ma reggel is úgy bújt hozzám, mikor úgy volt, hogy megyek haza. Olyan cuki volt, mint egy kis magányos cicuska.
A legszívesebben hazahoztam volna
Dehát sajna nem lehet
Szóval aranyos a kis drágám. Anyukám most még besegít, mert még holnapig itt van, így a kisebbik lurkót nem kell reggel magammal hurcibálni, no meg délután. De hétfőn már nem lesz itt, és nem tudom, mi tévő legyek, mert lehet, hogy be kéne adnom a nagyobbat napközibe, de olyan válogatós kajába, hogy ha ott ebédel, lehet, hogy nem is ebédel. Akkor meg éhezik, mert kb. fél 5 körül mennék érte. Viszont ha nem adom be, akkor a kisebbik lurkó jár pórul, meg én is, és a nagyobbik is, mert mire hazaérünk, már nem jut idő alvásra a kicsinek, és akkor közben nem tudok a nagyobbikkal tanulni, foglalkozni. Ez meg nagy rákufirc lenne. Ha beírtom, akkor meg a nagyobbal szúrok ki, mind kaja ügyben, mind pedig azért, mert ma azt mondta, ő nem szeretne csak "röviden benn lenni a suliban". Tehát annyira dilemmában vagyok, mit is tegyek, mi lenne a jó. Annyira szeretem mindkettőt, és egyiknek sem akarok traumát okozni a kis lelkében, de egyiknek fogok...
Ha van valakinek erre vonatkozólag tanácsa, akkor kérlek osszátok meg velem! Köszönöm előre is!
Amúgy minden okés a suliban, ma meglestem, ahogyan első tesijük volt, és hamarabb odaértem, kukkoltam
. Annyira édes volt a kincsem, ahogyan ott szaladgált
Nos, ma megvolt az új dokimnál tett látogatásom is. Nagyon kedves orvos, türelmes, szépen elmondott mindent... azt mondta, mindent rendben talált, sőt, mint ahogyan én már itthon rájöttem, megvolt az ovulációm is. De mindenképpen javasolt 2-3 ciklust, hogy utána kezdhessük a "kisasszonygyártást"
Sajna úgy látta, vannak fehér kicsi foltok az UH-os vizsin, azt mondta, valszeg miómák, de mondta, hogy kb. félév múlva nézessem meg újra. Aztán kérdeztem, hogy kell-e újabb vizsire menni? Azt mondta, jó lenne egy 6 hetes kontroll is, így 27-én megyek hozzá újra. Itt mindenki nagyon kedves volt, remélem, ilyen is marad mindenki, és nem változnak meg, mint az előző dokim! Most ebben nagyon bízom!
Hát ennyi a sztori, bocsánat, hogy csak ennyit írtam, de totál sok dolgom van, és ráadásul idegileg is kivagyok, sokminden van, de mindegy... Ölelek mindenkit![/b]