Új privát üzeneted érkezett!

És még laptetővel is indul az új ciklus!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mares: Te meg mindjárt szülni fogsz:-)Még pár hét!Ti nem szexeltek apával,csak a baba után???

Leti:Szép a pocid!
Csillag: Holnap Suli!!!De jóóóóó!

Mi voltunk vasárnap vásárolni.Annyira élveztem :D :D Megvettünk mindent ami kellett.Még várjuk a bölcsőt,meg a fiúk csinálják a pelenkázót!!!!
Vendég

Niki: talán én leszek a kövi, de lehet, hgoy Chirs beelőz, ha GErgő jól érzi magát :)

Chris: én elvileg úgy szeretem ha én lehetek felül, de legutóbb, már nem is tudom amikor próbáltuk, akkor kb 2 perc se volt és nekem pipilnem kellett, uram röhögött, én is... ezért leginkább csak ÉN teszek jót vele... valahogy nekem össze sem jön a dolog.. .nem értem, mintha az agyam nem ott járna, közben meg odavagyok hogy összebújcsizzak apival, és persze rettegek hogy nehogy más után nézzen vagy meguncsizza a helyzetet... de mondtam neki hogy a 36. hét után már csak nem lesz a buta fejem olyan hogy félti a babát... de rossz hogy ezek az intim pillanatok most nincsenek meg... :( ááá mindegy, hülyeséget beszélek......

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris: elvileg megvan minden, mosnom kell, tegnap volt a mosógép szerelő mert folyik a víz, most meg cefet szag van a gép körül... majd próbálok valamit még a babó ruhák előtt mosni nehogy bajuk legyen... ami kell a mosógéphez az meg elvileg a jövő héten jön...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Lányok!

MEGKAPTAM AZ EREDMÉNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46,xx: ZSÓFIKA!!!
és közölték írásban, hogy a kromoszómák teljesen rendben vannak: ugye 23 pár van és xx, ami kislányt jelent. Pont egy körforgalomban vezettem, amikor Anyukám telefonon közölte, mert a Mamához mennek a leveleim és Anyukám most a Mamámnál bandázik. Ma jött meg és ő bonthatta fel elsőnek, ennek nagyon örült.

Felhívtam Apit és elmondtam neki, nagyon örült ő is. És mondta, hogy hétvégén megyünk a Tescoba végre megvesszük az első ruciját...

Annyira jó ezt tudni, most már nevén fogom szólítani, íyg már olyan konkrét az egész!

Ana, téged annyira fejbe foglak vágni (innen Pécsről távirányítással) csak mondogass még ilyeneket, hogy elvesztetted a hitedet. Soha nem adjuk fel! Végig kell csinálni, ezt vedd tudomásul! Ha nem így van, nem is akarod igazán! Tegnap Niki bukik ki, ma meg te, tényleg nagyon össze vagytok hangolódva.
Ne legyen hari, nem úgy mondtam, de ne kenődj el, légyszi, számos oka lehet annak, hogy még nem sikerült, LEGINKÁBB AZ, HOGY VALAMIÉRT MÉG NEM VOLT ITT AZ IDEJE - EDDIG!!!!!!!!!!!!!!!

Niki (és Ana is): legyen a szeptember a ti hónapotok! Jó kis hónap, ez tuti, én is ekkor születtem :wink: :lol: :lol: :lol:

Mares, vasárnap én is voltam Hertin, de csak levittem, a Muttimat összesezdett pár dolgot és már jöttünk is vissza Pécsre.
Ti hol vásároltatok? Jól emlékszem, hogy Bonyhádon?? Vagy ott csak néhány dolgot?

Kösz a poci-dícséretet, ez most egyre jobban nő, egy hét alatt akkorát kerekedett!

Csillag, jó izgalmas lehet a mai nap, Kiscsákó izgul már? Én emlékszem az első iskolai napomra, olyan jó volt! De nagyon tanítónéni-függő, nem?
Vendég

Hellóbelló!

Leti gratulálok Zsófihoz :) Egy újjab sunás a csapatban :) Jó lenne akkor megvenni az első rózsaszín rucit neki :P
Mares, Chris jó lenne lassan összekészíteni a kórházi cumót, mert "Fronthatás jön" :D :lol: Nah ezt én is mindig megkaptam :P Viccet félre téve, lassan szedelöszködhettek, mit vigyetek, mi kellhet, mit kell még venni, jobb nem az utolsó időre hagyni. A 36. hétre már minden készen álljon, hátha vmelyik lurkó előbb jöjjön :)
Niki remélem minden rendben lesz a dokinál.. mikor mész?
Ana, Csillag gyerkőcök gondolom lázban égnek, kezdődik holnap a suli... el se hiszem, h szeptember van... és Rohadt HIDEG!!!
Holnap jön az új védőnénik, telefonban kedves volt, remélem személyesen is az lesz...
Hát csajok kismanó nehezen viseli Domit, állandóan nyúzná, mikor meg nem, akkor rosszalkodik, h felhívja magára a figyelmet... remélem hamar elmúlik nála, mert eléggé fáradt vagyok én nélküle is, bár Dominika jó kiscsaj, éjjel egyszer kell fel enni, és utána alszik reggelig :)
Nah rohanok, felébredt a kiscsajszi... pusszantás

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, ahogy elnézem, nem sok sunás lesz a mieinken kívül... Vissza kell majd magam fogjam a Tescoban - bár Api elég józan, majd ő visszafog :lol: :lol: :lol:

Nem lehet könnyű a két gyerekkel, főleg, ha Kismanó féltékeny egy cseppet. De majd rájön, hogy őt is ugyanúgy szeretitek, ugye? AZ meg egy ajándék, ha Domi alszik éjjel!
Vendég

Lettike! Nem haragszom!
NAAAAAGGGGYYYYYON GRAT ZSÓFIHOZ!!!!!!!

Ez nem az én napom! Nagy morfondírozás után csak elmentem dokihoz, de előtte sokáig emésztettem a dolgot. A dokibácsinak szerintem rossz napocskája van. Ebből mi adódig, hát az hogy kicsikét gyagya. Gyorsan elhadartam mit is szeretnék, erre közölte, hogy Egerben tud ilyen beutalót adni. CSüt. van bent. Mondtam hogy rendben, felírt mindent egy cetlire. Visszakérdeztem hogy mikor is? Erre kiosztott hogy ha ő figyel rám, akkor én is figyeljek rá! Pufff. A "ma "amúgy is gyenge lelkembe tiport. Most megint azon gondolkozom, hogy semmi bajom, minek ez nekem!Még alszom rá egyett. Ezt a napot egy kicsit a mellemre szívtam!

:cry: egy kicsit csalódtam a doki bácsiban, pedig nagyon nem akartam.REmélem ha megyek csüt.-ön kárpótol !

8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

BABA! Majd elmúlik a fiadnál ez a viselkedés! Ez normális, hisz tudod!
anabana

Ana, a dokik márpedig tukók!!!
Most akkor végülis elárulta, hogy mikorra menj?
Vendég

Igen Letti! Csütörtökön. De azért nem figyeltem, mert már számolgattam, hogy jó legyen, még beleférjen ebbe a ciklusba. :lol: Kérdezgettem volna, de lökött volt. :cry:

Na hogy viseled a "lányosanyás" tudatot?
anabana

Ana, nekem a "lányosanyás" tudattal az égvilágon semmi bajom nincs. Alig várom már...
Vendég

Letti

Hatalmas gratula! Kell is egy csaj ennyi pöcsös mellé!

Mi laminált padlót vettünk ma,de "valahogy" én a lámpáknál kötöttem ki és onnan csak egy lépés volt a gyerekszoba dekoráció. Aztán apuka közölte,hogy vagy megyek vele vagy megveszi az elsőt,ami az útjába kerül és akkor nincs apelláta! :D

Ana
Szerintem menj el és nézess meg mindent,amit akarsz,mert akkor nyugszol meg! Lehet,hogy tudat alatt ezen filózol és ezért nem jön össze! Így megnyugszik a lelked és minden helyreáll!

Baba
Hát stramm egy nőci vagy az biztos! Nem könnyű neked mostanság!

Kép
Kép
k_inga

Letti! Hidd el én is örülnék! :oops: :lol:

Kinga! Lehet igazad van!
anabana

Letti! Hurrá!
Én leszek majd melletted a másik kislányos az tutkó! A Csillagos oldal szerint úgyis csak lányom lehet, no meg azt mondják, hogy pcos-ben szenvedőknek többnyire kislányuk szoktak születni. :D
Erősíteni kell a női nemet is! :D

Baba, hát most egy hétig tuti nem mensi miatt. De amúgy is majd apum élettársa intézkedik. De most már remélem minél hamarabb.
Mondjuk most a hormonról lemaradok, de sebaj úgysem kell már jövő hónapban. :lol: :lol:

Ana, tutod mensi és front is van és ilyenkor mi nők érzékenyebben reagálunk dolgokra. Én legalábbis könnyebben megbántódom.
És osztom Kinga véleményét, vesztenivalód nincs, csináltasd meg nyugodtan.

Kinga, előbb vagy utóbb úgy is ki kell dekorálni a gyerekszobát! :wink:

Chris, akkor már megvan szinte minden nálatok! Akkor ezek szerint szépen alakulgat a szoba is!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Ana, szerintem is menj és rendezd le ezt az egész témát, úgyse hagy majd nyugodni!

Niki, gyerünk a csaj-erősítéssel! Kellenek a nők, akik ezt a sok pasit ellátják - nők nélkül olyan elesettek!

Én lehet, hogy megfűzöm Apukát, hogy szeptember 18-án menjünk fel Pestre a Hungexpoban lesz baba börze! Én most erre élesítek!

Meg nézegetem a licit oldalakat meg az összes babakocsi márkát tudom már - de még bazt nem tudom, melyik legyen!
Vendég

Letti, szerintem nagyon jó lehet az a börze!
Elképzelésed azért van, hogy mégis milyet szeretnél?
Nehéz döntés, mert rengeteg fajta, féle van.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hát bolygósítható kereke legyen és a 3 funkciót tudja: fekvő, spotkocsi és autósülés-babahordozó.
Jó lenne az a 3 kerekű is, mert akkor tudunk vele majd kocogni (:lol: :lol: - ezen Anyukám kiakadt) de nem tudom pl, hogy ez a kerék télen emnnyire jó... Én egyelőre 30 ezret szánnék rá, de a Húgom is be akar szállni, így valszeg jutni fog újra is. Valami semleges színt szeretnék, ha a második fiúcska lenne...

Elfogadnék némio segítséget, ha valaki ebben gyakorlott...Baba???????

A barátnőm pl. Peg Perego rajongó és szerzett is egy tökjót Vateráról.

Nekem a márka mindegy, fontosabb lenne, hogy sok legyen a funkciója.

Még egyébként várok, hátha letisztul egy kissé...:)
Vendég

Letti

Olyat vegyél,amelyik strapabíró és jó rugózású! A sógorék sportkocsit vettek a gyereknek, mert az befér a kocsiba és 3 hónaposan keresztbe áll a kereke elől,mert egy műanyag szar az egész és ezeken a hepehupás utakon kikopott a racsnija! Na ennyit a bolygókerekes sportkocsiról! Nem vagyok ellene,ha már tud ülnia gyerek és csak lótni futni kell,de nem ám egy újszülöttnek! Mikor megvették látszott,hogy ratyi,de 45 ezer volt bébihordóval és el voltak tőle ájulva! Meg már most alig fér el benne a gyerek,és nincs rajta overál meg kabát!

Kép
Kép
k_inga

Fú, hát igen, Kinga...ezért várok még. Mondjuk a terep funkció nem érdekes, mert belvárosban lakom, inkább a mozgékonyság lenne fontos.
Vendég

Leti!

Nekünk bébé car van, vateráról vettük, és sztem nagyon jó, csak az első kerekei bolygósak, így könnyebben tudom navigálni... van hozzá minden. Piros szürke színben vettük... de a peg pregoról is hallottam jókat... sztem menj el egy baba boltban, és szánj rá 2-3 órát, nézz szét, tuti találsz neked megfelelőt... a lényeg, h a csomiba beférjen, elbírd, és könnyen tud szét-, illetve össze szerelni egyedül is...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

A Peg Perego nagyon jó! De Top Ridert ne vegyél,hacsak nem akarsz fél éven belül újat venni,mert gallyra ment!

Kép
Kép
k_inga

letti

gartula Zsófihoz mégegyszer :) én már az első rucikon tul vagyok,de most rendeltem egy csajszitól polyát,meg overált,ugye tli bébi lesz és jól be kell bagyulálni,meg ne fázzon :) sapik vannak,textilpelus megvan,egy lepedő is van már.azon nagyok néha kiakadva h az aukciós oldalakon,,az agyon használt lepedőt,pelust is annyiért akarják adni mintha ujonnan venném.multkor jártam az auchanban,és 550volt a jó minőségű baba lepedő,és az 2 új textilpelus is 500körül volt,vaterán,teszveszen,kaptam volna ezért a pézért használtat,sőt még sokkal többért,mert ha a psotát is számoljuk+plussz a termék,akkor 1000ftnál van egy lepedő is.van mikor megéri,de ritka.

én mostanában az ikeresek.hu-ról szoktam rendelni,ott ikres anyukák árulják a kinőt rucikat,kocsikat stb stb.és nem drágán,érdemes körbenézni.

KépKép
bettike83

akor ezt az oldalt tegnap találtam,olcsón árul saját készitésű sapikat,harisnyákat,zoknikat,gondolom ezek nem saját készitésűek.gondoltam hátha valaki hasznát veszi az oldalnak.én majd lehet rendelek harisnányát meg zoknit is a picinek,mert ezekből még hiány van.

http://www.manobolt.hu/babaruha/2913

KépKép
bettike83

nekem hasonló babakocsi van :)

http://tucsokbababolt.hu/vmchk/babakocs ... kocsi.html

bár már olyan rég láttam,mert ugye vagy 2 honapja betettük anyoshoz és én azóta rá sem néztem a baba dolgokra.csak azon agyalok nehogy túl lányos legyen.

azt hiszem pont olyan szinű mint a képen a kockás mellett lévő tégla szinű kocsi.ez végülis unisexnek volt kitalálva,szoval talán nincs vele gond.és ugye téli baba lévén jó hogy volt hozzá lábszák is,mert csak hideg van és az is védi a babát.

http://tucsokbababolt.hu/vmchk/babakocs ... kocsi.html

KépKép
bettike83

Betti! Ez klassz kocsi! Nekem is tetszik, sőt hasonló van nekünk is.

Letti! Túl vagyok a krízisen. Lehet rossz napja a dokinak is. Adok neki még egy esélyt, de ha holnap is gyagya lesz, akkor lecserélem.

Maresz! Valamelyik nap írtál a sex-el kapcsolatban. MIntha magamat hallottam volna. Ugyanígy éltem meg a terhességemet a lányommal. Nyugi a párod nem fog félre menni!!! :lol: :lol: :lol: Ez Tuti! Utána viszont édes együttléteket élhettek át! :lol: :lol: :lol: :lol:

CSillag! Kivi vagyok a gyerek első napjára a suliban! Írj majd!

Akit kihagytam annak millio+1000 puszi
anabana

ana

nektek honnan van a kocsi?még régről,vagy kaptátok?

nekem kifejezetten ezek tetszenek.

láttam és sokféle érdekes,modern kocsit is,nem mondom h nem jók,de ki ad értük egy rahedli pénzt...
ez a kocsi meg kis strapabiro és 2 gyereket is kiszolgál.de aztán ki tudja,lehet mire majd egyszer jön a második,akkor már másmilyen fog tetszeni,ezt meg eladom :)

ha már a szexnél tartunk,nálam ko az egész,nagyon elvagyok nélküle :? meg már nem olyan,hol itt fáj,hol ott fáj,vigyázzunk a babára stb stb,és ezekkel a dolgokkal elmegy az ember pici kedve is az egésztől.

KépKép
bettike83

Betti! régről van meg. Most hogy a sógoroméknak picijük van előkerült. Az enyém mózsekosaras, le lehet cserélni sport részre, ha már ül a baba. Még mindig kiváló állapotban van. Nem néz ki elavult sza.. nak. Ma is lehet ilyeneket kapni. Nem bolygós kerekű, de nagyon könnyen kezelhető. Magas, nem olyan mint némelyik, hogy olyan mintha a földön feküdne. A sógorém kaptak egyett, de olyan kis gagyi, hogy borzasztó. Majd szétesik, pedig nem olyan régi mint a miénk. Mondjuk annó 12 éve 40000 ft volt.
anabana

ana

akkor már csak a bébike kell bele,és jönni fog hiddel,csak van akinek meg kell küzdeni érte.sokunknak sajnos.

KépKép
bettike83

Köszi Betti! Édes vagy!

Úgy vagyok már vele, hogy a spirált nem tetetem vissza, gyógyszert úgysem szedek. Ha le is mondok róla, egyszer véletlenül csak összejön. 40 éves koromig ráérek :lol: :lol: :lol: :P :P :P :oops: :oops: :oops:
Amikor én szültem, akkor egy 46 éves nő volt a szobatársam. Az első gyerek 40 fölött sikerült nekik. A menszesze már el -el maradt a kora miatt (klimax),és megsem gondolta hogy sikerülhet, mire kiderül számára hogy miért nem jön meg, akkora már nagy volt a baba és nem lehetett elvetetni. Ja és gyógypedagógus. Nem egy agyatlan bige volt. Volt egy másik szobatárs előtte ő meg egy gyerekorvos egerben a férje meg belgyógyász.
anabana

ana

na igen,hiddel,mikor feladod kcsit és nem tőrődsz vele na akkor fog jönni....ez nálam tökéletesen bejött,és ez nem volt tudatos,csak úgy döntöttem befejezem,és más felé is probálok menni,élni,utazni stb és következő honapban bejelentkezett ez a kis drága.

KépKép
bettike83

Betti

Én ugyanilyen téglaszínű kocsit néztem ki. Ha nem lenne a miénk,én tuti olyat vennék! Masszív és szép és szerintem nyugodtan belerakhatod a kisfiút is,kislányt is! A miénk világoszöld-olivazöld,de úgy belerakom a kislányt is mint a huzat,feltéve ha lesz egyszer lányom!

Ana
Komaasszonyomnak is olyan kocsija van,mint a tiétek,annyi baja lett,hogy a kupoláján a gumi elöregedett,de kicserélték és tök jó! Kicsit rozsdás alul a kosár részen,de kit érdekel? 2 gyerek kinőtt már belőle.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Ma nem tudtam jönni, mert egész nap olyan szar volt a net a melóhelyen (és az egész belvárosban), hogy dolgozni is alig tudtam.

Most már itthonról írok.

Ana, örülök, hogy túlvagy a krízisen. drukkolok, hogy a doki ne legyen köcsög...:)
Manapság 40 évesen se késő szerintem.

Betti, én már annyi webáruházat, egyéb boltot, stb átnéztem már, de annyira bele vagyok zavarodva, hogy most nem is érdekel semmi más, csak a 12-i pécsi és a 18-i budapesti börze.
Ja, meg ma a teszveszen vettem egy 45 db-os csajos ruhacsomagot 9000 Ft-ért. Örülök, mert ez volt az első vásárlásom ilyen helyen. Könnyű dolgom volt, mert az aukció közel volt a fix árhoz, így rányomtam a fix árra és elvittem úgy. 300 Ft volt a különbség..ja, a postaköltség ebben már benne van.

Baba és Kinga, köszi a tanácsot. Megnézek 1 csomó kocsit élőben is, persze Apukával, mégis ő a műszaki agy...

Tök kíváncsi vagyok már, hogy Csillagnál mi volt a helyzet a suliban... tök izgi lehet.

Mares, neked nem szar, hogy kezdődik a suli nélküled? Hiányzik?
Vendég

kinga

akkor örülök,sztem is simán jó fiúnak és lánynak is :)

letti

ügyes voltál akkor,majd dobj egy képet a rucikrol.

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Tegnap nem voltam itt nálatok ebben a fórumban, mert próbáltam még jobban utána járni a dolgoknak amit a dokinál hallottam kedden este. Elvileg minden okés, csak a külső méhszájam kicsit kinyílt, a c0 helyett most C1 van a kiskönyvben... (fájt is nagyon amikor megnézte) azt mondta nem emel és nem cipel. De nem riogatott hogy gond lenne. Azt mondta hogy ha magzatvíz elmenne akkor irány a kórház de Gergővel lebeszéltem hogy a 36. hétig tutti ott marad ahol éppen van, felőlem még a mostaninál is jobban nyomhatja a bordáimat :) Védőnénivel is bezséltem a leletről azt mondta hogy sétálni csak sík terpen és ablakot pucolni ne most akarjak...

Bettim: sztem mi kocsink hasonló, King Raf Pol márka ha jól tudom, stram, ilyen régi vágású, nekem a modern annyira nem jön be meg ugye meleg kell hogy legyen a tél miatt! de madj dobok képet!

Lettim: gratula Zsófikához, júúúj, tescoba olyan tutti cuccok vannak és most leárazás is van, menjetek csak és csemegézzetek!!! Ja és a kocsi Bonyhádról való a www.aprosagokboltja.hu címről , a ruhát nagy része tesco, a kellekek meg IKEA!!! Mert onnan van lepedő, pelenka, kifogó, agyhoz védő... sok jó cucc jó áron Hát igen, idén nélkülem volt évnyitó, 2001 óta ott vagyok... hát van ez így...

Ana: hát reméem nem megy el a kedve tőlem, de most hogy tudja a dokis dolgot mondta hogy akkor most hogy picit nyitva vagyok gondolja a sex felejtős... hát mondtam a hagyományos igen, a fiatalos pettinges azért nem... mert hiányzik a közelsége apinak! :( Hát a doki mé volt ilyen veled, de igen, ha front van és meg is van az embernek akkor igen könnyen eltörik a mécses... de azért figyelhetne, hiszen lelked is van!!!!!

Csillag: jaj, elkezdődőtt a suli, remélem cuki az osztályfőnők és a társak is!!!

Niki: csak legyel te is optimista, ki tudja mit hoz ez a borós idő, ugyse lehet más tenni csak összebújni apival :) :P

Baba: igen, készülődök, bár doki mondta hogy még ezzel simán túl is hordhatom, ... És igen, strammmm vagy hogy 2 gyerek meg költözés meg minden... Kismanó remélem hamar megszokja Dominikát!!! Szopizik rendesen jól? KÉéééééép??????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

birja is még pár hétig Gergő,vigyázz magadra és nem lesz baj.

nekem is ezek a tipusúak tetszettek mindig,rgi tipus de mégis modernabb mert ugye a későbbiekben átalakitható sportosra is.télen jó meleg a lábzsák és a mozeskosár miatt,nyáron pedig mindent ki lehet belőlle szedni és szellős.

KépKép
bettike83

BEtti : én bent tartom, ő bököd a lábaival mitnha ki akrna jönni :) jó csak vicceltem..

este jövök még ha api enged a géphez

pussszka

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok! Megjöttem. Egerben voltam doki bácsinál és letudtam a 3. cn-es hormonvérvételt. Most dolgozom. Dokibácsi a régi volt. :lol: Megkérdezte, hogy van-e még kérdése anasztázia?!!!! Megsem szólaltam. Elmondtam hogy a 3. Cn van ebből kiszámolta hogy a 21. 23-án lesz. Hát nem erőssége a matek!Ugye? Nem baj 20.-a. Mindegy a labor godolom leveszi. Terheléses cukor is lesz. De ugye jó lesz ? Tegnap nézték a cukrot 6 ig jó és nekem 5,4. pcos-t írt a papírra, de gonolom azért hogy legyen valami rajta. Legközelebb majd megkérdem, mert sem ő sem más nem mondott nekem ilyet az Uh után. Meg egyébként is, szerintem csak kellett valami a beutalóra. Ja a leletere meg azt mondta hogy kb 2 hét mire minden kész, majd postán vagy valahogy értesít. Telefonszámom nem tudja!

:roll: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CSajok ez az utolsó lépés amit megteszek az ügy érdekében. Többet már a szex-en kívül nem vagyok hajlandó!

Maresz! Nekem is korán így volt. Ha hazamegyek megnézem hanyadik héttől, de az tuti nem kell megijedni. A sogoroméknak is még ezután sok hétig bennmaradt. Ne parázz!!!! :o :o :o
anabana

Lányok!

Képzeljétek el, mindig hibátlanok a laborleltetim. Kivéve januártól! A vasam most és akkor is kevés. Kaptam rá vitamint, de úgy tűnik kevés volt. Azt olvastam hogy meddőséget is okozhat!

Tudtok erről valamit?
anabana

Ana

A kevés vas nem jó! Nekem a terhelés előtt mondta a védőnő,hogy előtte este 7 után nem szabad enni,csak tiszta vizet inni. Ezt nem mindenki mondja el,az egyik csaj így lett tévesen cukros,mert este még bevacsorázott lefekvés előtt! Egyébként 7,8-ig elfogadják a terhelést. Nekem az éhgyomri 4,3 volt, a terhelésre meg 6.

Szerintem nem lesz rossz neked sem,ha ezt betartod!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Bocsi mindenkitől, de most csak Anának válaszolok! Ha hazaérek este visszaolvasok!

Az írásodból tökre azt veszem ki, hogy aggódsz! Nyugi ne aggód ennyire! Tudom könnyen beszélek! (mondja az aki állandóan aggódik) :oops: :oops:

Sajna a vashoz nem tudok hozzászólni.
De a pcos-hez igen. Szerintem csak azért írta a papírodra mivel 3. napi hormonvérvételt kért és mivel kötelező az iránydiagnózist ráírni.
De tudomásom szerint,aki pcos-es annak ált. cisztásak a petefészkei.
Emlékeim szerint neked meg tiszták így kizárt dolognak tartom, hogy az legyél.
Ana a 21. napi vérvételnek az a lényege, hogy pé utáni 7. napon kell menni.
Ahogy ismerlek, meg majd úgy is megkérdezed te!? :D :D

Úgyogy sexiz csak apcival, nyugod meg és ne is tégy mást!!!!

Puszka mindenkinek! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! Édi vagy! Nem parázom! :lol: :lol: :lol: :lol: Igen én is így gondolom, hogy csak azért írta. Egyáltalán nincs egy ciszám se, kivéve a cicimet! De az messze van. Ez vicc volt! Ezt nem tudtam hogy pe után 7. nap. Akkor ez előbb is lehet! Most a 12. napon volt. Ezt nagyon köszi, mert majd számolom mikorra jön ki. Köszike az evés infot is! A többit egyébként a tündéri laborosok elmondták. 75gr gyógyszertári szőlőcukor kell. Vihetek citromlevet, ha nem bírom az édeset.

Puszi, azért megnyugtattál, hogy te is így látod hogy a pcos csak azért van hogy írjon valamit. Te mégis jobban tudod. 100% hogy így van, ő is uh-ott és mindent rendben talált. :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

basszus
szarakodik a net, a Mozilla megint megőrült és nem engedett be!

Kép
Kép
k_inga

Na most talán majd lesz valami,de nekünk az explorer nem jó! Most kivételesen elindult.
De már jól bepöccentem miatta! Havonta bekattan! Nem is baj,hogy lecseréljük a netet! Ez egy sz..!

Mares

Nekem apa mondta,hogy ha aza doki lesz ügyeletben szüléskor,akinél akkor voltam,mikor bevéreztem,akkor összespaniferezia lábam és megvárjuka váltást! :D

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

A melóhelyen még mindig nem használható a net...dolgozni se tudtam rendesen...jó a Herót is segített azért :)

Ana, remélem, minden rendben lesz, én azt érzem. A PCOS azért egy kicsit durva lenne, igaza van Nikinek szerintem is!

Kinga, ez a spanifer ügy ez tetszett...a spanifer régi emlékeket ébreszt bennem. A párom sokat járt külföldre, volt, hogy én is mentem vele: Párizs, Spanyolország, Olaszország több helyre, Németország, rengeteg helyen jártunk és rengeteg autópálya-wc-t ismertünk meg. Párizsban kinnt ragadtunk, ott akkor egy csomó mindent megnéztünk. Ő autókat fuvarozott, onnan a spanifer. Te párod ugye belföldes - ő is járt külföldön?

Nem csoda hogy nem akarja látni azt a dokit! Inkább az ő kezét -lábát spaniferezze le. Ja, az nem jó...Basszus.

MAres, vigyázz magadra! Csak nem lesz semmi gond! Mondd Gergőnek, amit eddig is és nem lesz gond...

Nekem ZSófika trambulinosat játszik a hólyagomon. Szerinte azon ugrál. De nem baj, megengedem neki! Ma egy csomót rugdosott, főleg a rakott krumpli után. Nem tudom eldönteni: tetszett neki, vagy nem????
Vendég

Sziasztok!

Előre is bocsi: 1. mert csak most jelentkezem
2. mert ismét csak jelentést teszek :oops: :mrgreen:

Nos, a suliról:

kicsikémnek egyenlőre bejön a suli, bár ma reggel is úgy bújt hozzám, mikor úgy volt, hogy megyek haza. Olyan cuki volt, mint egy kis magányos cicuska. :( A legszívesebben hazahoztam volna :roll: Dehát sajna nem lehet :?

Szóval aranyos a kis drágám. Anyukám most még besegít, mert még holnapig itt van, így a kisebbik lurkót nem kell reggel magammal hurcibálni, no meg délután. De hétfőn már nem lesz itt, és nem tudom, mi tévő legyek, mert lehet, hogy be kéne adnom a nagyobbat napközibe, de olyan válogatós kajába, hogy ha ott ebédel, lehet, hogy nem is ebédel. Akkor meg éhezik, mert kb. fél 5 körül mennék érte. Viszont ha nem adom be, akkor a kisebbik lurkó jár pórul, meg én is, és a nagyobbik is, mert mire hazaérünk, már nem jut idő alvásra a kicsinek, és akkor közben nem tudok a nagyobbikkal tanulni, foglalkozni. Ez meg nagy rákufirc lenne. Ha beírtom, akkor meg a nagyobbal szúrok ki, mind kaja ügyben, mind pedig azért, mert ma azt mondta, ő nem szeretne csak "röviden benn lenni a suliban". Tehát annyira dilemmában vagyok, mit is tegyek, mi lenne a jó. Annyira szeretem mindkettőt, és egyiknek sem akarok traumát okozni a kis lelkében, de egyiknek fogok... :cry:

Ha van valakinek erre vonatkozólag tanácsa, akkor kérlek osszátok meg velem! Köszönöm előre is!

Amúgy minden okés a suliban, ma meglestem, ahogyan első tesijük volt, és hamarabb odaértem, kukkoltam :lol: . Annyira édes volt a kincsem, ahogyan ott szaladgált :P

Nos, ma megvolt az új dokimnál tett látogatásom is. Nagyon kedves orvos, türelmes, szépen elmondott mindent... azt mondta, mindent rendben talált, sőt, mint ahogyan én már itthon rájöttem, megvolt az ovulációm is. De mindenképpen javasolt 2-3 ciklust, hogy utána kezdhessük a "kisasszonygyártást" :lol:
Sajna úgy látta, vannak fehér kicsi foltok az UH-os vizsin, azt mondta, valszeg miómák, de mondta, hogy kb. félév múlva nézessem meg újra. Aztán kérdeztem, hogy kell-e újabb vizsire menni? Azt mondta, jó lenne egy 6 hetes kontroll is, így 27-én megyek hozzá újra. Itt mindenki nagyon kedves volt, remélem, ilyen is marad mindenki, és nem változnak meg, mint az előző dokim! Most ebben nagyon bízom!

Hát ennyi a sztori, bocsánat, hogy csak ennyit írtam, de totál sok dolgom van, és ráadásul idegileg is kivagyok, sokminden van, de mindegy... Ölelek mindenkit![/b]
esthajnalcsillag

Helló lányok!

Na megjöttem. Kaptam ma fizut és apcival elrohantunk költeni!
Vettünk cipőcskét magunknak, sajna muszi volt!
Na persze semmi extra, óccsó kínai! :mrgreen: :mrgreen:

Sokat nem tudok babakocsi témához hozzászólni, mert nincs tapasztalatom. De azt tudom, ha kell én is olyasmit szeretnék mint Letti. Legalábbis jó lenne, ha lenne hozzá hordozó is, hátha addigra lesz majd autónk!

Ana, tudod, hogy nincs mit. De azóta is gondolkodtam és tuti 100% hogy nem vagy pcos-es. Viszont a pé-re akkor tényleg figyelj a 7. nap miatt.

Kinga, megkérdezhetem melyik drága doki volt az? Kihez ne menjek?

Letti, hát a pisiléssel én is rohangálok egyfolytában, pedig nekem senki nem ül a hólyagomon. Na jó, de én vízhajtó teát ittam. :lol:

Mares, vigyázz azért magadra, akkor most tényleg szigorúan pihizz! Persze a netet vedd magad elé! :lol: :lol:

Mostanában nekem is szarakszik a Mozilla, állandóan összeomlik!

Segítsetek!!!
Nincs valami jó ötletetek, hogy mit főzzek a hétvégén??
Azon agyalok. Valami sülthúsifélét kéne az egyik nap.
De a másik! Semmi ötletem. :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki,

Nekem ez bejött a családnál:
kapros-túróval töltött s.karaj, szalonnába göngyölve, sütőbe, vele együtt burgonya cikkek, paradicsom, paprika cikkek, lehet gomba is, cukkini, ami van otthon. Olaj alá, rá valami fűszerkeverék, amit szerettek és egy kis fehér bor. Alufóliával letakarni, amíg meg nem puhul, utána fólia nélkül készre sütni. Hogy tetszik??? Elég gyorsan megvan.
Vendég

Nekem Google Chrome a böngészőm, semmi bajom vele, nagyon profi!
Vendég

Letti, Tényleg ezt már a múlkor is írtad! Már akkor is bejött!
Majd megkérdem apcit is mit szól hozzá!

Csillag, hát ez tényleg nagy dilemma! Az nem lehet, hogy csomagolsz valamit a nagyfiadnak, hogy ne éhezzen. Vagy nem igazán akar napközis sem lenni.

Az én öcsikém is válogatós a kajába, de az anyucikája mindig csomagol neki. Még ebédet is. Hál istennek ott sokan visznek maguknak enni és megtudják még melegíteni is.

Örülök, hogy sikerült a dokitalálkozó! :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

CSillag, hát ez nem egyszerű...szerintem a napközi nem ér semit. Utána még úgyis tanulni kell vele, mert ott nem foglalkoznak velük személyre szólóan...

Nekem is 3 ciklust javasoltak - és pont annyit is vártunk - igaz, ez a 3 ciklus eltartott 5 hónapig :? de még így is hamar összejött, azt kell, hogy mondjam!

Dokik! Én inkább nem mondom...AMit Anyukámmal is művelnek... Pfúúúúúúúúúj
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?