Igen! Minden baba gyönyörű! Jó nézegetni a képeket, tegyetek fel sokat. Ilyenkor mindig mosolyogva állok fel innen...
.
Képzeljétek! Tegnap 100%-ban tökéletes napunk volt... és este 10-kor elalukált és reggel 6-kor kelt legközelebb a kis kincsünk. Napközben, ha nem gügyögtem neki, akkor nézelődött, ügyesen elfoglalta magát. Mondjuk ilyenkor mar is a lelkiismeret, hogy elhanyagolom a gyerekem... de nem lehetek mindig vele és nem is kell/lehet állandóan foglalkoztatni
Ugye? Vigasztaljatok meg lécci, lécci..
Lehet azért nem aludt jól, mert fejlődésileg ugrott...
A tejcsináló u...u... homeos bogyót nem szedem, csak minden másnap. Így éppen annyi tejem van, hogy jól kiszívja és éppen-éppen nem fáj nagyon a mellem... Szerintetek gond, hogy nem szedem minden nap? Lehet, bugyuta a kérdés... de sosem szedtem homeos tiktakot , ez az első és nagyon nem értek hozzá.
Tiva 1-2 napja naponta köhög 3-4-et és néha tüsszent. Ilyenkor egy ilyen pici babát már kell dokihoz vinni? Vagy várjak vele? Eszik, kakil, alszik rendesen. Tudjátok, ha a családom kérdezem, akkor Ők mentőt hívnának
Na! Ilyenkor offolok én is rendesen
Ki is kérdezte, hogy mi az az "offolás"?
Csak ilyeneket tudok írni, mert az én babócám még ebben a korban van... így mindig is le leszünk maradva fél évvel... pontosabban nem lemaradva, hanem mi itt tartunk... pontosabban Tiva baba. Meg Ákos baba is.... ... És Kíra baba is...
Tényleg! Anikó?
Jaj! És voltam nődoki bánál is.. g-re megírtam
(meg fogom írni) ... túl vagyok a sokkon ...
Jó lenne az a bababörze... bár nem tudok róla semmit. Meg oda még nem való Tivadar... Marad a vatera. Most éppen téli ruhákat kéne böngésznem, alig van meleg holmink. Meg pihenő szék is jó lenne... és látom a hinta témát. Szimpi az ötlet, bár nálunk egy ilyen hinta éppen elfoglalná a szabad négyzetmétereket .
Na megnézem a csöppet... megszagolgatom és egy-két pusszancs, ha már ott vagyok