Új privát üzeneted érkezett!

Hogy pontosan mikor lesz doki még nem tudom.Majd ha szólnak.
De a hormont mindenképp 3. nap akarom.Úgyhogy még lehet lecsúszom róla. :?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Miért csúszol le róla? Doki beutalóval mész?
Én fizetősre szoktam, sajna, mert a dokim is magán.

maccs01

Nem nagyon van időm,de bejelentkezem,jól vagyunk :) csak a párom papája meghalt,holnap temetjük :cry:
már gyüjtöm az erőt :cry:

és nálunk is apás szülés lesz,párom mindenképpen bent akar lenni.

KépKép
bettike83

Megjöttem!
Mire odaértünk a templomba már mindenki bent volt! Nem bratyiztunk,utána sem beszéltem egyikkel se,még csak oda se mentem köszönni! Nyalják ki! Nekik pont annyi,mint nekem! Hülye buzik! Fúj de kimondhatatlanul utálom mind a kettőt!
Kiskrapek végig ordított! Nagyon aranyos volt! erősebb volt az énekkarnál is! Pedig ők mindent beleadtak! Hát nem nyerte el a tetszését! Gondolta tudod kit öntözgessetek vízzel meg kinek nyenyeréljetek! :D
Utána aztán megnyugodott!
Hála Istennek a kajánál is messze ültünk egymástól,még csak arra se néztem,ahol a pusztulatok ültek! Biztos feltűnt sógornőm családjának a helyzet,de nem érdekel! Ha valaki kíváncsi kérdezzen! Én elmondom szívesen,nem titok ez!

Betti sajnálom Párodat! Kitartás nektek holnapra!
Mi lesza kisfiú neve? Lehet mondtad már,de nem emlékszem!

Lettié Zsófi lesz
Maresé Gergő
Chrisé András
Nálunk Bence
Ugye jók az infóim? Lehagytam valakit?

Kép
Kép
k_inga

Maccs, tudod azért mert apum élettársa beszél a dokival, hogy mikor mehetek hozzá! Mert ha a szakrendelésére akarnék menni kb. 2 hónapot is várhatom. És így lehet később megyek, mint a 3. nap, feltéve ha most lesz olyan majd! Mondjuk nem bánnám ha nem lenne! :D :wink:

Bettike, sajnálom nagyon, részvétem nektek és kitartás!

Kinga, örülök, hogy már túl vagy rajta és hogy messzebb voltál tőlük!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

A mai napom megint úgy elment, mint a vonat... Anyukám ugye most a Mamámnál székes, de haza kellett vinnem Hertelendre (25km) meleg ruhákért, meg körülnézni. Előtte Tesco (nagyon lassan tud menni, mert nagyon fáj a háta/oldala). Hazaértünk, tett-vett és kitalálta, hogy behozza Pécsre az autóját, magyarul ő vezet. Mert én ugye a mi kocsinkkal voltam. Úgy eljütt Pécsig, hogy semmi gond nem volt. Azt mondta, ha 4 kerék van a segge alatt, nincs semmi gond :lol:

Kinga, na látod...túlvagy rajta...Jóistenke úgy intézte, hogy távol kerülj tőlük! Ügyi vagy!

Bettike, fogadjátok őszinte részvétemet!

Niki, csak neeeeem? Nekem már tegnap gyanús volt ez a derékfájás, meg amit írtál, de nem szólok inkább. Nálunk is így volt: vasárnap csináltam, nem első vizeletből, hanem délelőtt, alig-alig lehetett észrevenni (én megfeledkeztem róla, mert csak úgy poénból csináltam) és csak kb 2 óra múlva jutot eszembe és akkor láttam valami iszonyat halvány csíkot. Az én párom se hitte el, nagyon szkeptikus volt... Úgyhogy Niki, drukkdrukkdrukkdrukkdrukk+++++++++++++++++++++++++++.

Kinga, részemről jó az info: Zsófi.
Babának meg Dominika, rögtön be is írhatod az első helyre... :wink: mint a topic első babáját...ha úgy tetszik. Mondjuk nem tudom, a régiekkel mi a helyzet...
Vendég

Gondoltam Nika már kibújt és róla mind tudjuk hogyan nevezték el! :D
Irigylem is Babát,hogy ő már babázhat!

Ma előkerestem a kismamafelsőket,amiket kaptam kölcsönbe,már belenőttem mindbe! :)

Kép
Kép
k_inga

köszönöm lányok.

még nem tudjuk a nevét egyenlőre.

KépKép
bettike83

Kinga, az egyiket láttam iwiw-en :wink:
Vendég

Kinga én is láttam, nagyon jól áll! :lol:

Leti, próbálom elhessegetni a gondolatokat efelől, de nem bírom mert láttam valamit. Ráadásnak ma ebédkor is ettem levest, de már azt is alig bírtam a végén, nem esett jól. Mást nem is ettem.
Bezzeg a kókuszkockát meg egyfolytában enném.

De a gyógyszim most másmilyen és lehet az zavarja a gyomrom.
Betulajdonítom annak. :oops: :oops:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki,
Ilyenkor jön a jól megszokott szöveg: nyugodj meg és csinálj hlnap is egyet!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hallod, nyugodj meg :lol: :lol: :lol:
Tudom, hogy nem lehet!
De amit mégis mondhatok, türelem holnapig! Jobbat úgyse tudsz! Nagyon ismerős a szitu!
MIlyen gyogyót szedsz?
Vendég

Az inzulinrezisztenciámra szedem a Meforalt, de most csak Mercformint kaptam helyette. :(

Értem, most nyugi van holnap reggelig! :D :D :D
Most lefoglalom magam.
A változatosság kedvéért most pariszószt főzöm. Ilyet még soha nem raktam el, majd meglátjuk hogy bírja.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki
Mennyi időt bírsz ki pisilés nélkül? Én este csináltam az első tesztet,úgy,hogy előtte 4 órán át nem voltam wc-n! Egy próbát megér! Én többet éjszaka sem bírtam. Ha azt kibírod,akkor már ma is tesztelhetsz! Mennyit alszol éjjel egyhuzamban? Én nagyon vízmű voltam korábban is! Most meg! :)

Kép
Kép
k_inga

Niki, most annyira kíváncsi lettem! Alig várom a holnapot!
Vendég

Kinga, ha hétköznap este lefekvés előtt (kb. 21h) elmegyek akkor általában csak reggel 5:30kor megyek mikor felkelem. És ha jól alszom akkor egyáltalán fel sem ébredek.
De mivel most hétvége volt, ma reggel felkeltem 6:45-kor aztán visszafeküdtem aludni. Azután fél 10kor keltem és akkor csináltam.
Ma meg már nem férek bele, az előbb voltam. :?
De megéri várni! :D :D

Leti én izgulok is meg nem is!Félek, hogy holnap semmi nem lesz.
Ja csak annyira izgulj, hogy azért aludni tudj. Kb. reggel 8-ig kell várnod. :wink:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hallottátok, Ana megint fordgószél volt nálatok? Ez már azért negyon durva...Most is olyan erős és puszíttó volt? Remélem, minden rendben veletek, Ana!

Niki, holnap 9 körül érek be a melóhelyre, ahogy tudom, megnézem a "termést".

Baba, jelents már egy klicsit, mi a helyzet veletek? Dominika jó kislány? Elköltöztetek? Hogy bírtad? Jól alszik a Hercegnő? Jól eszik?

CSillag, te is gyere már, ne tűnj el!
Vendég

Hali!

Leti, aranyos, hogy hiányolsz, olvasom a topicot minden áldott nap többször is, de írni nem tudtam, mert folyton csak a rossz dolgokat írnám, én pedig nem akarom a jó, de legalábbis normális hangulatot rombolni teljesen feleslegesen. De azért megprólok "pár" szót 8) ...
Még mindig minden nap rámtör a sírás, és depis vagyok, minden nap rosszul vagyok, majd' elájulok, de nem tudom mitől. Majd csütörtökön megyek dokihoz, ott kiderül remélem, hogy van-e gond odabenn, vagy nincs.
Holnap de. mennem kell a nagysrácom tankönyveiért, de ezt is most tudtam meg a suli honlapjáról. Még ma vettünk cipőket a suliba, meg amúgy is kellett már, a legolcsóbb kategóriából, kivéve nekem :P , szép rózsaszínű-fehér sportcipőcskét kaptam apucitól.

Szerdán indul a suli, tanévnyitó, szülői, csütin doki, úgyhogy most ezzel vagyok kissé elfoglalva. De tegnap legalább egy tucat pocakos-várandós csajszit láttam vásárláskor... hát majdnem ott bőgtem el magamat. De nem bánt, hogy mások azok, mert nekik örülök, csak magamat sajnálom, de nagyon... fúj, ez meg olyan szarul hangzott, bocsi. Utálom, hogy önző módon szinte folyton csak magamra gondolok, meg persze a nyomoromra.
Tegnapelőtt megint seggre estem, elcsúsztam, azóta fáj a lábam. Annyira szerencsétlen vagyok, hogy az már vétek. Tegnap apuci megint anyóséknál dekkolt estefelé, igaz, délelőtt meg du. is velünk volt, kinn voltunk a Budaörs-napon. Úgyhogy este durcogtam rendesen. Szinte egymáshoz sem szóltunk. Késő este viszont végül nagynehezen odahívott maga mellé. Pár percig ott fetrengtünk, aztán úgy egymásnak estünk, mintha 1000 éve nem kufircoltunk volna :lol: :oops: Aztán egyszercsak a közepénél kicsattant a gyerekszoba ajtaja, de szó szerint, és nagyfiúnk rontott ki onnan. Gyorsan átküldtük a másik szobába a kislurkó mellé, és vártunk csendben, mintha valami tolvajok lennénk :) , aztán sikerült befejezni szerencsére, amit elkezdtünk :P

Na, látjátok, csak magamról tudok fecserészni :roll:

Bettike, részvétem párod papája miatt.
Viszont tetszik az új vonalzid, bár lehet, a többieknek túl sötét lesz :) , de szerintem aranyos. :wink:

Niki, juj de drukkolok neked, őszintén és nagyon kívánom, hogy végre teljesüljön az álmod, és erősödjön az a zebrás teszt!!!

Ana, most nem is tudom, te hol tartasz, de érted is keresztben a kezem :wink:

Leti, anyukád egy hős, az fix :)

Kinga, nagyon jó érzés lehet most neked, hogy előkaptad a kismamis cuccokat, tuti szép vagy bennük :wink: Örülök, hogy túlélted a nehéz pillanatokat :)

Maccs, eleinte, amikor jöttél, akkor volt egy vonalzód, miszerint szeptemberben kezditek a projektet. Miért csúszott el decemberre? Tuti lemaradtam róla :)

Baba, remélem, jól veszitek az akadályokat :)

Mares, szépen növögettek, lassan tényleg eljön a ti időtök is születésügyileg. Kezdesz már parázni? Én nagyon paráztam ilyenkor már :)

Remélem, senkit nem hagytam ki, ha mégis, elnézést, és dupla ölelést neki!

És mindenkinek nagy ölelés! Szép, kellemes éjszakát kívánok!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag, remélem, hogy mihamarabb feldolgozod, mert ez így nem jó! Tudom, hogy a végleges gyógyír majd valószínűleg egy kisbaba lesz. Kívánom, hogy mihamarabb jöhessen a Kistesó! Nekem a gyerekek adtak erőt. Nem is tudom, hogy lehet ép ésszel bírni, ha valaki első babát várva vetél el... Ha már van gyerek - szerintem - könnyebb a fájdalmat elengedni.

Nálunk azért módosult a szeptember, mert magas a tesztoszteronom, és azt javasolta az endokrinológus, hogy decemberig ne próbálkozzunk babával, mert nagyon, de nagyon valószínű, hogy emiatt nem tud megtapadni, mégha össze is jön. Ebben sajnos igaza is lett, mert volt jópár napos terhességem (7-11. dpo-ig), hcg és lh pozitív, majd a 12. napon negatív és meg is jött hamarabb a mesim. Nem terveztük, csak elszámoltam magam mesivel, és úgy vagyunk vele, ha nem muszáj, akkor nem védekezünk. Decemberi hormoncsekkolásig - elvileg - nem lesz babásodás. Gyakorlatban már igyekszek jól számolni, mert nagy csalódás volt. Szóval nálunk így áll a helyzet, ezért is teperek rá a fogyásra! Minél nagyobb az elhízás, annál valószínűbb, hogy betesz a hormonoknak. Lefogyok, és remélem, hogy minden oké lesz :!: Meg iszom a teát, amitől meg rohangálok a wc-re. Engem teljes mértékben ezzel bíztat az orvosom, szerinte 100%, hogy meglesz a baba, és 9hónapra épen egészségesen megszületik, csak fogyás kérdése.

Most már Rajtam nem fog múlni, dolgozok a megoldásán. Nagyon örülök, hogy már van két ördögfiókám, és szerethetem őket, már ez is egy óriási AJÁNDÉK.

maccs01

Jó reggelt!

Megnyugodtam, mert negatív. És olyan mensis érzésem is van.
De semmi gond, legalább mehetek majd dokihoz, amit már nagyon várok. :D :D

Csillag, egyáltalán nem baj, hogy csak magadról írsz! Legalább tudjuk mi van veled! Ez i bőven jó!
Hogy sikerült megint elesni? Vigyázz azért magdra!
Szerintem a legjobb a békülős sex! :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! Majd legközelebb! Azért szorítottam ám neked!!!

Ma megjött!! úgyhogy rohanok dokibácsihoz beutalóért!

puszi mindenkinek
anabana

Sziasztok!

Maccs: Milyen csodateát iszol????? :D :D :D

Betti: Részvétem párod apukája miatt.Biztos most nagyon kivan.

Csillag:Nálunk is minden vita szexel végződik :D :D :D
Vendég

Csillag!
De jó,hogy jöttél! Nincs is jobb mint az ajtcsapkodós vita utáni sex!

Niki,Ana

Tök jó,hogy jó,hogy ilyen pozitívak vagytok!

Kép
Kép
k_inga

Szevasztok!

Ez a rohadék net szarakodott itt a melóhelyemen.

Nikiiiiiiiiiiiiii,
pedig én úgy szorítottam, de lehet, hogy ezt én most jobban akartam, mint te... :oops: :?
Nem baj, dokcsi után majd minden rendben lesz én tudom.

Ana, neked is szorcsi!!! Mi volt azzal a tornádóval tegnap? Az nem volt annyira veszélyes? Gondoltam rád!

Csillag, ilyet nem ér csinálni! Mindenki elmondja a bánatát is, leszel szíves jönni! És kész!
Ja, ez a kismamát látok című dolog nekem is nehéz volt. Meg a Tesco-ban átmenni a baba-osztályon - ott mindig sírtam a vetélés után. És igaza van Maccsnak, nekem főleg az újabb terhesség segített.
NA MEG AZ IS, HOGY ITT BARÁTOKRA LELTEM! És megtanultam egy csomó dolgot! Ezt nektek köszönhetem!
Úgyhogy KEDVES CSILLAG, szeretettel várunk, azt hiszem, mondhatom ezt mindenki nevében!

A DEALERÜNKNEK SZÜKSÉGE VAN RÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maccs, téged elég rendesen elláttak önuralommal! Ezért felnézek rád! MIndig szerettem volna ilyen lenni, csak sose megy...nekem ha valamit akarok, nincs olyan, hogy MAJD. Azonnal kell. Bár betegségnél ez biztos más...na mindegy! Akkor is ügyi vagy! Főleg, hogy diétázol és bringázol ÉS FOGYSZ család mellett!

GYerekek! Új időszámítás kezdődött! Anyukám 2 hónap és 5 nap várakozás után megkapt a kemoját! Vagyis most kapja... El se hiszem! Hatott a pénteki műsora! Most mindenki tudja, hol a helye.

Basszus, engem folyton hívogatnak, hogy kössek szerződést ilyen őssejt levételre. Ti hogy vagytok ezzel? Lehet 2 éves részletre is kérni...A párom nem hisz benne, szerinte ez is csak pénz lehúzás és átverés.
Szerintetek? Ti kértek majd?
Vendég

Ana, köszi én is neked! Úgy látszik nekünk zebratársaknak kell lenni! :lol: Csak már lennénk ott! :(

Reggel azt hittem meg is jött, de nem! Már semmi jele.

Azthiszem vissza kell térnem a mindennapi hőmérőzéshez, mert nagyon nem jó tudni hogy állok. Abból legalább tudom volt-e pé vagy nem. Úgyhogy leporolom és előszedem. Tudom nem vagyok egy kitartó,de eddig bírtam. :oops: :oops:

Kinga, muszály pozitívnak lenni, bár így könnyű! Igazából attól félek, hogy majd a doki mondja, hogy ne is számítsak babóra. Na akkor leszek igazán padlón!

Leti, te nyugodtan izgulj csak jobban helyettem! Az nem baj! Csak engem ne foglalkoztasson annyira! :D
Mikor derül ki pontosan mégis Zsófikát vársz-e?

Csillag, osztom Leti véleményét, mert nekem is elég rossz, hogyha pocakos anyukát vagy kisgyermekeset látom, sőt még irigykedem is,ha valakinek összejön.
Itt köztetek én vagyok az egyedüli, akinek nincs gyermeke és még a pocakomba sincs. De rengetek erőt adtok és biztattok és ez nagyon jól esik tőletek! Az a két sor is sokat jelentett nekem amit írtál! Úgyhogy én is mondom, hogy kitartás és gyere, nem bánjuk, ha csak magadró írsz! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, ez eszedbe se jusson, hogy a doki azt mondja. Anyukámra is azt mondják, hogy góygógyíthatatlan - de én bízom a csodában - vagy valamiben, ami nem tom mi, csak azt tudom, hogy olyan nincs, hogy az én Anyukám itthagyjon ilyen fiatalon. Bár sokat jelent, hogy ő nem az én agyamat használja.
Viszont te a tiedet használod és az agyad nagyon sok mindent irányít. Nem tud különbséget tenni fantázia és valóság között, ezért vigyázni kell, mjilyen gondolatokat engedsz be a kis fejecskédbe. Hát ezt semmiképp se engedd be!
Az egyik barátnőm most szült júniusban, volt az összes lehetséges lombik és inszeminációs cuccon, mondták neki, felejtse el. Aztán most született a kislánya.
Ha jól emlékszem, Babának is mondta a dokija, hogy nincs is peteérése...

Úgyhogy ne gondolkodj ilyeneken. Fogyózz, mert az nagyon sokat segít. És élj egészségesen. Nagyon sok dolog múlik ezen.

Az, hogy Zsófika, vagy Botika lakik-e nálam, REMÉLEM, HOGY EZEN A HÉTEN MÁR KIDERÜL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: !!!

Ha viszont nem, akkor a jövő héten :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
Vendég

Letti! Mi nem vettünk észre semmit, csak a hírekből értesültünk, hogy volt valami! Szerintem kamu hír.

Niki! nekem jó hőmérő nélkül. bár tegnap titkon megmértem.
anabana

Leti, köszi az észhez térítést! Ezt már, vagy is ilyesmit már mondtak nekem. Sok minden agyban dől el!
Amúgy megmondtam a páromnak és a bartánőmnek is már hónapokkal ezelőtt, hogy én szeptemberi fogantatású babát akarom!
Úgyhogy ezt most is így gondolom, hogy a jövő hónap lesz az enyém!

Egy tuti, hogy a doki is aztfogja mondani, hogy fogyjak még és meg lesz az eredménye!Eddig is ezt mondták. :D

Ana, :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nanicke 2010.08.31 18:41-kor.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Leti, megtaláltam, ebbe van egy kis rész!

http://www.kinderwunschhilfe.de/index.php?id=402

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, ki mondta rá, hogy hülyeség?

Tul.képpen itt is olyasmit ír, amit én is hiszek, hogy az agy irányítja a testet, stb.
Vendég

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nanicke 2010.08.31 18:40-kor.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Csajok szerintem van valami hülyeség a levegőben. Reggel megvoltam győződve, hogy ma már megjön. Feltettem a tampont, délben megyek cserélni semmi. Még nem jött meg. Holnap már tuti megjön holnap lesz a 14 dpo. Így szokott nekem megjönni. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tiszta zizi vagyok! Nembaj a nődokihoz megvan holnapra az időpont a beutalóért!

Már annyira tudom a pe napját, hogy a teszt már csak azért kell hogy 100% legyen. A hőm pedig örülök hogy nem mérem, mert elbizonytalanított, ugyanis volt olyan hogy csak 3 nappal később emelkedett meg és ez normális dolog. Utólag derült ki mikor volt pe,így hő nélkül viszont nem idegesít, hanem már akkor aznap tudom biztosra. De hogy miért nem akar összejönni, pedig mindig elkapjuk. Ez a kis huncut kicselez, de ISTEN BIZONY kitolok vele. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Csillag! Jó az ilyen szex! Mi mostanában nagyon rá vagyunk kattanva az ilyen szexre, csak a veszekedés kimarad! : )Ezért nem is értem, hogy miért nem sikerül, hisz akkora orgiákat csapunk, ami 20-as éveinkre volt jellemző! :)))))

Na pppuuussszzzannnncss!!!!!
anabana

Csináltam tesóméknak pocifotót. Elküldöm nektek is. Csak mert annyira elkezdett nőni, mint a bolondgomba...

Ana, én is érzem, hogy valami nincs rendben a levegőben. AKkora herótom van, hogy itt csak teszek-veszek, meg nézelődök, mert szörfözgetek a neten, meg nem csinálok semmit. A kolléganőm ma mindent elhagy, kiborít, kész van ő is.
Tehát valami van.

Kép
Vendég

Leti

Én is olyan vagyok mint a hátramenet!
Aranyos a pocid! Tényleg kikerekedett szépen!
Én is most kezdtem megindulni rendesen! Apa szerint ülve olyan vagyok mint a Buddha!
Minden nap nyugtázza,hogy hamarosan nem ér át a pocaktól!

Betti
Megvolt a vásárlás? Mit sikerült beszerezni?

Kép
Kép
k_inga

Ana, néha már tökre úgy érzem, hogy utánozlak az írásban. :oops:
Pedig hidd el nem!
De ma reggel miután megcsináltam a tesztet, egész nap úgy éreztem, hogy megjött! Állandóan rohangáltam a wc-re.
Aztán elmentem a DM-be betétet venni, mert nem volt itthon.
Egész nap hullámokban görcsiztem, hol igen hol nem.
Erre fel hazaérek és csak azt látom, hogy csak ilyen rózsaszín, de alig észrevehető valami. Pedig nekem egyáltalán nem így szokott kezdődni. Így én is azt mondom, na majd talán holnap beindul.

Nekem azért muszi a hőmérő, mert hiába van ugye pé az lh teszten, ha közben esetleg nem reped meg. (sajna adódhat ez a betegségem miatt) Lásd korábbi görbéimet.
Még ti is mondtátok, hogy bizony lehet nem volt pé.
Ha legalább mérem, abból látom, hogy tényleg megvolt-e.
De ráérek csak akkor mérni, ha már kezd erősödni az lh.

Ezért is kellene, most dokihoz járnom, hogy nyomon kövesse a petécskémet, hogy alakul magától.

Leti, annyira aranyos gömbölyű a pocid. Erre már aztán tényleg azt lehet mondani, hogy kismamipocak. :lol: :lol:

Kinga, párocskádnak micsoda megjegyzései vannak! Jót mosolyogtam. :D

Képzeljétek ma meghúztam valahogy a gerincem a lapockáim között. Annyira fáj, alig bírom még a fejem is hátrahajtani.
Majd megkérem apcit, hogy kenje be nekem Diclofenac-al, de remélem hamar elmúlik. :( :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti! Nagyon ari, és nagyon nagy a poci! Édi vagy már, kívül belül!

Betti! Részvétel a párod papája miatt. Remélem te jól vagy! Igen sötét a vonalzód, jól mondja CSillag!

Niki! nekem múlthéten pénteken a lapockám húzódott, de a kolléganőm bekente és estére elmúlt!
anabana

Betti! Már a BABA vonalzóját is lecseréltettük, mert ilyen gyászos hátterű volt mint a tiéd! Bocsi!

Tényleg Baba! Hogy halad a költözködés! Bátor kis család vagytok!
anabana

igazatok van,gyászos kicsit.de különben nem is értem miért csinálnak a nagyonbabán ilyen gyászos vonalzokat,mikor ez öröm,és szép,vidám,világos szinekkel kellene.

KépKép
bettike83

no kész lett :)

letti

szép poci :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Leti szép kis pocakád van, ahogy kismanó mondaná :)
Niki sztem is fejben dől el minden, és hidd el még idén ott lesz a kis csoda, ha elhiszed magadnak :) Ez Ana rád is vonatkozik.
Bocsi, hogy nem jöttem, de net csak a férjem gépén van még itt az új kecóban, és ő folyton dolgozik rajta, sajna :S :(
Jelentem a költözködés 80%-val végeztem, márcsak a nappali maradt meg, de oda még kell 1-2 dolgot vennünk, mire azt is eltudom mindet pakkolni...
Nika 3 óránként eszik, ma leesett a köldökcsonkja, és észre sem vettük, kidobtuk vmelyik pelussal :( Férjem azt hitte, hogy nálam esett le, nem vette észre, hogy valószínű a pelusban maradt... Így sajna nem tudjuk elrakni emlékbe... Na nem szomorkodom, majd a köv. gyereknél eltesszük remélhetőleg!!!
Ma megrendeltük a upc-től a netet, meg a kábel tv-t... várom már, hogy legyen.
Most rohanok, hulla vagyok, és lassan jön a köv szopizás...
Elég fárasztó napok vannak mögöttem, és előttem, de nagyon megéri... Főleg mikor rámosolyog, tiszta apja meg én :)
Puszilok mindenkit, remélem mindenki nagyon jól van...
Egyébként csajok mindenkinek apás szülést ajánlok, mert mikor kibújik a babátok, ránéztek a párotokra, annál csodásabb érzésetek nem lesz soha, mikor látátok a szemében a csodát, büszkeséget, meghatottságot :)
Jaj ezek a fránya hormonok
:lol:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Ma reggel megjött mensi, de holnap szeptember és ez lesz az én hónapom!!!!! :lol: :lol:

Bettike megvan már az új vonalzód? Mikor mész 4D-re?

Baba, nem csodálom, hogy fáradt vagy, ennyi felé figyelni!
Nagyon édes lehet Nika! Amúgy jó kislány?

Apás szülés, hát nálunk tutira nem jönne szóba. A párom nem bírja nagyon az ilyeneket.
De aztán ezt majd meglátjuk, ha eljön az ideje. :wink:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hali!

Leti, nagyon helyes pocikád van! :wink:

Baba, egyetértek utsó mondataiddal, mármint az apás szüléssel kapcsolatban. Nekem is nagyon jó érzés volt, mikor végre kinyomult belőlem a szusszon kívül a kismanó, és akkor apuci könnyes szemmel odahajolt hozzám, adott egy csókot, és azt mondta, köszönöm, és hogy nagyon szeret bennünket. 8) Hát kell ennél több? Szerintem maga a születés is csoda, de egy palitól ilyet hallani... :P
Amúgy meg első babámnál roppantul sokat jelentett, hogy benn volt férjem, masszírozta fájós derekamat, támogatott, szó szerint is, és ha kellett, bíztatott így vagy úgy. És bizony kőkeményen rámordított, mikor kétségbeestem. Szar ezt így mondani, de tökre igaza volt, teljesen el voltam foglalva a fáradtságommal és fájdalmammal, és nem arra koncentráltam, hogy nyomjak. Habár azért ez is érthető úgy gondolom.

Bettike, ari a vonalzód :wink: Én is ezt néztem ki magunknak, amikor még úgy volt

Niki, remélem, jobban van a girinced! Párom szegény már 1 hete bebújós fásliban járkál, mert a keze nagyon fáj. Állítólag semmit nem csinált, csak reggel felkelt, és már fájt neki nagyon. :shock:
Én is kenegetem neki, de nem sokat használ. Már tanácsoltam neki, hogy másszon már el a sebészetre, de sosincs ideje szegénykémnek, mert határidős melói vannak, meg határidős családja :lol:

Ana, Niki, ti kis ikrek :D Remélem, nem jött meg nektek :wink: Mert ugye tudjuk, az érzet az más tészta :wink:

Hőmérőzés: én most is hőmérőzök, hogy tudjam, mizújs a ciklusommal, már ha van egyátalán olyanom. :roll: Jelentem, a HCG tesztem halványodik, már borzalmasan halovány, de akkor is még van rajta 2. csík. Sajnos. És ez olyan hülyén hangzik, mert eddig mindig azért könyörögtem szépen csendben, hogy csak legyen ott egy zebra, erre most meg azért kell imádkoznom, hogy tűnjön már el onnan. :?

Maccs, talán igazad van, ha már van gyermeke az embernek, valamivel könnyebb elviselni a másik gyermek elvesztésének fájdalmait... talán. De én pl. a kórházban még azt sem tudtam, hogy szeretném-e látni a kicsinyeimet, a férjemnek is azt mondtam, hogy őt sem akarom látni, senkit sem szeretek, és engem sem szeret senki. Néha még sajna most is rámtör ez a szutyok érzés. Ilyenkor felmerül bennem, hogy de szar anya vagyok, ha így érzek... de nem direkt érzem ezt. :roll: De a kisfiaimat ha nem is tudom, de érzem, hogy rettenetesen imádom, és féltem őket, még akkor is, ha meg vagyok zavarodva lelkileg.

Chris, te jó ég, már te is a 32. hétben vagy a manócskáddal :o Istenem, de jó neked :)

Na puszi mindenkinek

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Oké Niki, közben írtál, akkor hajráááá szeptemberi fogantatású baba :wink: De aztán most nonstop szex, baby! :lol:

esthajnalcsillag

Ejha Csillag!
Holnaptól iskola! Mit szól hozzá a nagylegény? Nincs elkenődve? Lesz legalább ismerős osztálytársa?

Niki
Hajrá szeptember! Nem lehet apuka fáradt! Ha munka van,akkor munka van! Én se hagytam pihenni! Reggel és este dolog volt! Mert ugye ő akkor volt itthon! Amint ketten maradtunk dologidőben,nem volt apelláta! Mondjuk máig emlegeti,hogy ,,azok a boldog szép idők,amikor te készültél kisfiam!" Apa néha visszasírja azt! :D :D :D

Kép
Kép
k_inga

Kinga, sajna nem lesz ismi osztálytársa, bár az egyik hellyel-közzel ismerős kislány az utcából az lesz. De tegnap amikor 1 órát sorban álltam a tankönyvekért, ő addig megismerkedett egy kiscsákóval, akik szintén könyvre vártak, és tök jól eljátszottak hárman (másik manót is vittem). Szóval nem hinném, hogy ismerkedési gondok lesznek nála. :) Amúgy várja a sulit, lehet persze, hogy csak azért, mert nem tudja, az milyen. :lol: Kiderül. Remélem, jól helytáll majd. Apucink azt mondta, hogy ne aggódjak, vele minden rendben lesz. :P

Jó az, amit Nikinek írtál :lol: , ezek a pasik, csak a gyerekgyártás folyamatáért csorgatják a nyálukat :lol:
esthajnalcsillag

Ja, képzeljétek, van egy barátnőm, aki a 3. babáját várja, most 38 hetes várandós. Rengeteg baj volt e terhessége alatt, cukorbetegség pl. De az is, hogy nyitott a méhszája már elég régóta. Most a dokija úgy döntött, hogy valszeg ma megindítja a szülést... ujjal. :shock: Gyógyszeres szülésindítás oksi, na de megujjazni egy kismamit?! :idea: :twisted: Brutális orvosok vannak. Egyébként ő volt nekem is a dokim egy darabig :roll:
És azt mondta barátnőmnek, hogy nagy valószínűséggel tüdőgyulladása lesz a babájának. :?

esthajnalcsillag

Ujjal? Én erről még nem hallottam soha! Hogyhogy ujjal?Azt meg hogy akarja csinálni? tudod kit macerálna ám! Van erre megfelelő gyógyszer vagy infúzió!
Szegény,akkor nem kicsit izgulhat a baba miatt!

Megszületett a szomszédasszony 4. unokája,akkora haja van,hogy csak rendes fésűvel lehet fésülni, a hajkefe nem jó neki! Simán lehet neki copfot csinálni! Minden dolgozó a szülészeten csodájára járt,ilyet még nem nagyon láttak! És ehhez gyönyörű kreol bőre van! Nagyon szép kislányka!

Kép
Kép
k_inga

Csillag! Nagy dolog jön az életetekbe. Kezdődik a suli! Kivi vagyok, hogy majd mit szól a kissrác egy jó hónap múlva!

Kinga! Valóban nagyon jó maga a folyamat! Tényleg visszalehet sírni! Milyen édi a kissrác akit az iwiwre raktál!

Betti! Nagyon örülök a vonalzónak!

Niki! Nekem is megjön, jött ma! Követjük egymást! Így pont 13 nap a luteális fázisom! :lol: :lol: :lol: A hő nélkül tuti tudom mikor volt pe. :oops: :lol:Velem az a baj hogy én már nem hiszem el hogy lehet gyerekem. Sajna hitevesztett lettem! Remélem jó lesz a hormon és megnyukszok! Még 2 hónap, és egy évnél járunk. Borzasztó!!!!

Valami csak lehet, ha pe napján reggel és előtte este is együtt voltunk, a tsh tökéletes és mégsem! Bár még csak 2. hónapja jó a TSH-m. Egyébként ma laborba voltam ált vérképet nézetni, azon gondolkoztam, hogy hülyeség megcsináltatni a hormonokat, mert semmi bajom, csak még egy kis kitartás. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Az örödög bújkál bennem! :lol: Ti értitek ezt a kettőséget?
Az a szerencse hogy nem kenődök már el, hanem várom a piri végét, hogy ..................

Letti! Már nagyon várom, hogy megtudd ki lakozik benned! :lol:

BABA! Le a kalappal előtted! Nem semmi dolgokat visszel véghez! Ennyi idő alatt, így beköltözni! Mit szól a fiad az új helyhez? És a pici lány?

Puszika nyuszika mindenkinek :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:
anabana

Sziasztok!!!

Niki, Ana: hajrá pozitív lánykák!!! ÉS ahogylátom mindenki vad-sex korszakát éli.... bakker, én már néha ki vagyok éhezve....de majd GErgő után :)

CSillag: remélem jobban vagy és leszel, de ez szerintem normálisa, én annó karácsonykor még ünnepelni sem akartam, uram is mondta, hogy fát sem akar állllllítani... ez a kismama megújjjjazás meg mennyire morbid dúrva meg minden??? Ezek után még jobban parázok, mint eddig :)

Kinga: hát igen, a régi szép idők, api is mondta, hogy amint már lehet úgy elkap hogy csak na én meg javasoltam neki hogy majd a szoptatások között megerőszakolom :)

Leti: vasárnap Hertin voltam, csak a net carakodott, nem tudtam neked üzenni, de ugye előtte nap kellett volna.. és akkor tali lehetne :) Melyik nap is derül ki a héten a neme a kis bentlakónak? Pocak meg nagyon édeske :)

Betti: de mégis milyen nevek jöhetnek szóba?

Maccs: hát igen, az örök kemény kitartó nő... bár én ilyen lennék... :oops:

Chris: bakker, te is elkezdted a 32. hetet nem semmi!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Babám: hát sok melód van az biztos!!! Apás szülés nálunk elmarad, api nem mondta én meg nem kényszerítem... de azért remélem örök emlék lesz neki is! :) Kismanó mit szól tesóhoz?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát az én párom is odavan a sex-ért (de ki nem), de ha fáradt az istennek sem tudom rávenni. És általában ez pé idején van. :?
Na de olyankor hagyom pihenni, de másnap nem! :lol: :lol:

Mondjuk, most megnéztem mikor lesz kb. pé , akkor pont otthon lesz esténként ja és elvileg hétvégére esik.

Azért nem semmi ez az ujjal indítás, még a hideg is kiráz tőle. :evil:
Így is utálom, ha a nőgyógyász vizsgál.

Ana, ne légy hitétvesztett. Most ált, helyre a tsh-d és emlékezz volt már halvány pozid. Karácsonyig meg lesz az hidd el! :lol: :lol:

Nálam még nagyon sokminden szóba jöhet. De most vágok igazán bele, hogy elmegyek orvoshoz. Eddig azért nem mentem, mert ugye anyagilag szarul voltunk és nem igazán zavart, ha nem jött össze.

De rám most vár még az igazi kivizsgálás. Mert az, hogy van a pcos csak egy dolog, mert lehet, hogy nem vagyok átjárható, vagy nem érnek elég nagyra a tüszőcskéim, túl sok a cisztám stb.
Lehetne sorolni még. Aztán meg még lehet, hogy sokat stresszeltem is.
Egy tuti a párom tökéletes, mert neki megvizsgáltattuk a katonákat!
Na de nem akarom erről kisregény írni.
Bízom benne, hogy ez az én hónapom lesz, no és a tied!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mares, nálatok hogy áll a gyerek szoba és a holmik. Te leszel itt a következő ugye?

Képzeljétek, ma visszakapunk egy olyan betegünket, aki általában ki idegelt mindig. Ha elkezd megint stresszelni tutira megfolytom!
Bár mondtam a sofőrnek, hogy mikor hozza ki, kilökhetné az autóból. :evil: :evil: :evil: :evil: Tudom nem szabad szemétnek lenni, de annyira utálja itt mindenki!!!!!!!!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?