Hali!
Leti, aranyos, hogy hiányolsz, olvasom a topicot minden áldott nap többször is, de írni nem tudtam, mert folyton csak a rossz dolgokat írnám, én pedig nem akarom a jó, de legalábbis normális hangulatot rombolni teljesen feleslegesen. De azért megprólok "pár" szót
...
Még mindig minden nap rámtör a sírás, és depis vagyok, minden nap rosszul vagyok, majd' elájulok, de nem tudom mitől. Majd csütörtökön megyek dokihoz, ott kiderül remélem, hogy van-e gond odabenn, vagy nincs.
Holnap de. mennem kell a nagysrácom tankönyveiért, de ezt is most tudtam meg a suli honlapjáról. Még ma vettünk cipőket a suliba, meg amúgy is kellett már, a legolcsóbb kategóriából, kivéve nekem
, szép rózsaszínű-fehér sportcipőcskét kaptam apucitól.
Szerdán indul a suli, tanévnyitó, szülői, csütin doki, úgyhogy most ezzel vagyok kissé elfoglalva. De tegnap legalább egy tucat pocakos-várandós csajszit láttam vásárláskor... hát majdnem ott bőgtem el magamat. De nem bánt, hogy mások azok, mert nekik örülök, csak magamat sajnálom, de nagyon... fúj, ez meg olyan szarul hangzott, bocsi. Utálom, hogy önző módon szinte folyton csak magamra gondolok, meg persze a nyomoromra.
Tegnapelőtt megint seggre estem, elcsúsztam, azóta fáj a lábam. Annyira szerencsétlen vagyok, hogy az már vétek. Tegnap apuci megint anyóséknál dekkolt estefelé, igaz, délelőtt meg du. is velünk volt, kinn voltunk a Budaörs-napon. Úgyhogy este durcogtam rendesen. Szinte egymáshoz sem szóltunk. Késő este viszont végül nagynehezen odahívott maga mellé. Pár percig ott fetrengtünk, aztán úgy egymásnak estünk, mintha 1000 éve nem kufircoltunk volna
Aztán egyszercsak a közepénél kicsattant a gyerekszoba ajtaja, de szó szerint, és nagyfiúnk rontott ki onnan. Gyorsan átküldtük a másik szobába a kislurkó mellé, és vártunk csendben, mintha valami tolvajok lennénk
, aztán sikerült befejezni szerencsére, amit elkezdtünk
Na, látjátok, csak magamról tudok fecserészni
Bettike, részvétem párod papája miatt.
Viszont tetszik az új vonalzid, bár lehet, a többieknek túl sötét lesz
, de szerintem aranyos.
Niki, juj de drukkolok neked, őszintén és nagyon kívánom, hogy végre teljesüljön az álmod, és erősödjön az a zebrás teszt!!!
Ana, most nem is tudom, te hol tartasz, de érted is keresztben a kezem
Leti, anyukád egy hős, az fix
Kinga, nagyon jó érzés lehet most neked, hogy előkaptad a kismamis cuccokat, tuti szép vagy bennük
Örülök, hogy túlélted a nehéz pillanatokat
Maccs, eleinte, amikor jöttél, akkor volt egy vonalzód, miszerint szeptemberben kezditek a projektet. Miért csúszott el decemberre? Tuti lemaradtam róla
Baba, remélem, jól veszitek az akadályokat
Mares, szépen növögettek, lassan tényleg eljön a ti időtök is születésügyileg. Kezdesz már parázni? Én nagyon paráztam ilyenkor már
Remélem, senkit nem hagytam ki, ha mégis, elnézést, és dupla ölelést neki!
És mindenkinek nagy ölelés! Szép, kellemes éjszakát kívánok!