Új privát üzeneted érkezett!

Chris, nagyon szépséges a kismanócskád!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Sziasztok! Délelőtt nem voltam: Anyukámat kórházba vitték...basszus.

Chris: nagyon aranyos a babád neked is! Olyan jó érzés lehet, hogy előre meglátod az arcát, főleg, ha még a hasonlóság is látszik... nagyon jó érzés lehet!
Még mindig nem tekerek, mert egyszerűen nincs időnk elmenni azért a redvás bringáért...minden fontosabb. Elmennék egyedül is, de hát hogy pakoljam be a kocsiba... A párom minden nap 8 után jön haza, tegnap már ki is buktam rá.

Maccs: TE 2x is TEKERSZ EGY NAP????????????????? Nagyon durva vagy!!!!
Vendég

Leti, hát neked sem egyszerű az életed :? Anyukád rosszul lett szegényke? Nem csoda az sem, hogy kibuktál párodra is, én tudom a legjobban, milyen érzés az, amikor egész nap arra vársz, hogy végre hazaessen a párocskád, és veled foglalkozzon, átöleljen, megcsókoljon, ő meg csak a munka, vagy haverok, vagy akármi és akárki más... de ki kell bírni sajna, ha szeret, és te is szereted, akkor az alapok rendben vannak. :wink: Ölelés a lelkednek

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ana: tuodm én, 89el ismertem meg, aztán jött a jólét, meg hogy egész nap nincs itthon, vagy hogy este 8ra esik haza , mint kedden is győrből, és azért valami kaját adok neki akkor, bár szenyót csomagolok neki, vagy ha olyan kaja van akkor azt, ha be tudja tenni hutobe... majd lefogy velem együtt ha itt lesz Gergő, akkor ilyen habzsi-dozsi nem lesz :)

Maccs: hát igen, már most kis vagyis nagy pasi :) Veletek minden oksé???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag, köszi szépen, aranyos vagy.
Nem panaszkodhatok a páromra, nála a haverok csak a sporttársak, akikkel 2-3 havonta 1x ül le külön, egyébként nincs külön igénye. Reggel fél 5-kor megy melózni és örülhetek, ha este 7-kor hazajön. Mondjuk napközben néha-néha orvoshoz eljön velem, erre vigyáz. Tehát "csak" a munka miatt van távol, de tegnap ezen is kibuktam. Hát én is érzékenyebb vagyok mostanság.

MAres, te is szoktál szenyót csomagolni? Én is minden reggel - meg általában ebédet is. Ha van kedvem előző este főzni.
Vendég

Leti

Szegény anyud!

Mares
Az én férjem már korábban is nagydarab volt! Mióta vezet,azóta hízott meg,mert nem volt ideje enni,hanem este mikor megálltak,akkor jól bekajált,aztán tenti. Napközben csak csipegett,megálláskor meg nagy kajálás,hogy ne haljon éhen másnap sem. Sokszor este 9-kor indultak,reggelre ki franciába,lerakni,ott gyorsan kaja,estére haza. Éjfélkor hazaesett és evett,mert kopogott a szeme. Odafelé még csak volt szendó vagy valami,de hazafelé nem. Most kezd rákapni a rendes kajálásra,mióta belföldes. Eszik reggelit,amire évek óta nem volt példa,ebédet és vacsorát is. Most szinten van a súlya is.
Egyébként nem nassol szerencsére,az még fantasztikus lenne. Meg beéri vacsira salátával is,de az ebédnek ütősnek kell lennie!

Kép
Kép
k_inga

Leti, sajnálom ezt a sok hajcihőt és stresszt, de azért vigyázz magadra!Mi a baj, miért vitték be?

Ha már a pasik a téma! :D :D
Én a párom, mikor megismertem 75kg volt, most meg 89kg a 176cm-hez. Kicsit hízlaltam rajta,no de szeret is enni! :D
Bár ha dolgozik mindig jóval lejjebb megy.

Nekem minden nap 4 szendvicset kell neki csinálnom és ez mellett eszi még meg az ebédjét!Szerintem nem olyan sok!
Csak néha már herótom van a szendvicskészítésből! :? :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Niki,

Valószínű, hogy a felfázás elleni antibiotikum offolta le. Verte a víz, sápadt volt, nem volt ereje, majdnem elájult. Szédült, de mindezt folyamatosan még a kórházban is. Nem tudtak tőle levenni elég vért, mert egyszerűen nem jött ki belőle. Ezt én végignéztem, aztán mondtam is, hogy én is maradok a másik ágyon. De nem lettem rosszul csak a fejem fájt egész nap.

Az én párom 180 cm, most 74 kg, de mivel nem látszik minden kocka a hasán, most fogyózik és fogy is, mivel nem vacsizik. Azt tartja, hogy az ő normál súlya 70 vagy az altt...Elég szar így mellette, mi vagyunk az Uru meg a HUru. A Hordó meg a piszkafa...:)
De én szeretem a kis szálkás testét...Nagyon jó a genetikája, remélem, a Kicsiként az ő testi adottságait örökli és mondjuk az én természetemet. Ez a kombináció tök jó lenne...

Én csak 2 szenyát csinálok neki, meg minden nap kap 1 szenyó-üzenetet, amit szív alakú post-it-re írok neki. Ezeket gyűjtögeti a tárcájában és mindenkinek dicsekszik vele, hogy ő minden nap kap ilyet. Minden nap, mielőtt megeszi a szenyókat, elolvassa. Nagyon értékeli ezeket ezért szeretem is neki csinálni.
Vendég

Leti, még mi a franc jöhet ezek után! Bocsi, de ez kikívánkozik!
Nem elég az alapbetegség így is!Egy tuti, stram egy csajszi vagy te, hogy azért így bírod erővel!

Nagyon édes tőled ez az üzi így!
Én tegnap reggel kaptam üzit tőle, ő meg ma tőlem egy csoki kíséretébe! Mert ugye csak a héten annyit találkozunk, hogy hazaér fél12-kor, akkor kap egy puszit azt alszom tovább!

Képzeljétek keresgéltem a régi tankönyveim, hátha jó lesz valamelyik a hugomnak és én miket találtam??!
Találtam egy 10évvel ezelőtti szerelmes levelet,amit egy fiúnak írtam csak nem adtam fel!Nem is emlékeztem, hogy volt ilyen!De jót mosolyogtam rajta.
No meg találtam egy 12éves osztályképet,ahol 13évesek voltunk!
Olyan jó ezeket nézegetni!Lehet még majd kutatom a padláson ezek után! :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szedtem virágot a szobánkba!

Kép

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hazaértem város ból, nem mentem el sétálni, este van egyedül nem merek, meg Gergő is örül hogy végre anyja ül és nem járkál.... mint fel4 óta... :)

Szenyó: én szeretem neki csinálni, de utálom hogy azt eszi... persze nem mindig jön megy.. hanem van hogy itthon home-office-ban nyomja, olyankor rendes kaját kap persze ... :)

Dinuci: ott dolgozik, de ő az észt-osztja... :oops: n de szerencsére a melót nem hozza haza :)

Niki:milyen szép virág!!!!

Leti: a lényeg hogy szeretitek egymást és kész, mással nem kell foglalkozni... hogy ki mekkora vagy hogy néztek ki egymás mellett... :) én imádom apit remélem ő is engem és kész... és az üzis dologból az jön le hogy ti nálatok is ez van!!!!

Küldök is apának mindjárt de csak sms-t, amibe beleveszem GErgőt is... :) az ő kicsi fiát :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ez az sms kérdés úgy van,hogy ha el akarok érni valamit vagy csak kedveskedni akarok,akkor Bence nevében írok. Az bejön! :wink:

Kép
Kép
k_inga

Chris, nagyon szép kismanód, már totál kialakult a kis arca! Nagyon jó kép lett!

Leti, nem minden nap kétszer, csak sokszor előfordul. Viszont van, hogy hülyére izomlázam lesz, és másnap elmarad, úgyhogy ugyanott vagyok, csak még ki is csináltam magam… mert megőrültem :twisted:

Anyukádat annyira sajnálom! :cry:

Mares, köszönöm, jól vagyunk. Ha jó lesz a hormonom decemberben, akkor indul a babaproject.

Leti, milyen rendes a férjed, hogy elkísér dokihoz, szerintem ezt nézd, meg hogy Értetek hajtja magát és a melót. Az én férjem is megy biliárdozni, mikor tele a hócipője, kell a meló után legalább heti egyszer valami kikapcsolódás, mert be lehet golyózni a monotonitásba.
Szenyó üzenetek, szuperjó! Mint a filmekben.

Niki, gyönyörű a csokor, jó érzés ránézni. Régi emlékek, tényleg megmosolyogtatnak.

maccs01

Jó reggelt kívánok!

Maccs, nem is panaszkodom a drága páromra, csak aznap este nagyon hiányzott és kibuktam. De tényleg nagyon rendes.

Kinga, ezt én is kipróbálom, ha majd már tudom a nemét! Majd este 6-kor megírom, hogy Apa gyere haza! :wink:

Niki, de szép ez a csokor! Hát igen öregszünk, öregszünk...egyre több emlék lesz már a tarsolyban.

Fúúj most mondják, hogy holnaptól hideg lesz. Pont a hétvégére. Na mindegy, túléljük. Idén nem lesz BAlaton-átúszás...mondtam én, mivel én nem indulok, meg se tartják...hahaha
Majd jövőre - kíváncsi leszek, hogy tudok majd felkészülni :?

Tegnap voltam dokinál. Minden rendben van, hallottam szívhangot, láttam is az UH-n pulzálni. Kaptam képet is, de nem túl jó a doki gépe, így nem nagyon élvezhető.

Azt mondta, hogy a femibion 400 helyett szedjek gravidát. Arra hivatkozott, hogy a Gravidában van jód. Megnéztem és a Femibionban is ugyanannyi van Nem értem - most minek is váltsak? Elfelejtettem megkérdezni. Nem tudtok erről valamit?

A véremben (4 héttel ezelőtt) a hemtokrit szint kicsit alacsony volt, a trombocita meg épp a felső határon belül, de erre se mondott semmit. VAgy ezért mondhatta a Gravidát? Mindegy, nem parázok, végül is ha ő nem mond semmit, biztos megvan az okája... végül is labor-szakorvos is.

Na, szép napot nektek - én ma nem nagyon leszek, reggel Mamám, Anyukám (kórház), délben temetés, délután Mamám, Anyukám, közben pedig meló. Még jó, hogy holnap hétvége lesz...

Puszika Nektek! Aztán nem lemenni a térképről hétvégén!!!!
Vendég

LETTI! Nem csoda hogy Api hiánya miatt kibuktál, hisz annyi mindenen mész most keresztül. Én is azt látom mint Maresz, hogy jó a kettőtök közötti kapocs. :lol: A vérképről annyit, hogy szerintem nem igen kóros, a terhes nőknek nem más a norma, amit a laborok nem jelölnek. :lol: Kitartás a mai naphoz, küldöm a pozi energy-t!!!!!

Niki! Nékem is tetszik a virág, elfogadnám!

Kinga! Az szerencsés dolog, ha vacsira jó a sali, mert sok férfi a hallatán is rosszul van. Az enyém is megeszi, csak készítsem el. :lol: Cézár saliba van egy kis husi is! Én hétfőn készítettem. Most van egy kis koktél parim, abból fogok egy kis salit készíteni estére!!

Csillag! Hogy vagy? Ürül a hcg? Nálam jöhetne már!! :lol: :lol: :lol:
Oda a reményem, már nem tudok bízni! SAjna! De azért nem vagyok letörtve! A jó sex jól jön :))))))!!!!!!

Maccs! Tényleg ügyi vagy hogy ennyit tekersz! A cél érdekében mindent, Igaz?

Betti! Hogy állsz a fiú kérdéssel? Hogy vagy?

Chris! GYere ha tudsz!

Maresz!Így van Gergő születése után, jöhet a böjt, annál is inkább mert lesz ott időhiány. :lol:

Puszi mindenkinek!!!!!!remélem nem maradt ki senki!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Sziasztok!

Köszi a baba dicsit :D Már alig várom,hogy újra lássuk.
Vasárnap baba dolgok shoppingja :D Azt is várom nagyon.

Ana:Ha kiderül,hogy babát vársz,mindenképpen kell majd emelni az adagon.Sőt,sokszor kell emelni.Hát,ha nem jön a baba,én a helyedben bevállalnék egy átjárhatóságit.Szülés után én is megcsináltatom,ha nem jön majd a tesó.Most is beállt a TSH de nem jött,csináltak egy átjárhatóságit,és többet nem is jött meg.Nekem a műtét miatt tömődött el a petevezeték.

Csillag:Jövőhéten már kezdődik a suli,ovi a srácoknak?

Mares: Mindjárt meglesz Gergő :D Apás szülés lesz?

Leti: Nálad még nem tudni a nemét???

Maccs: Le a kalappal.Napi 2x40p.Mikor méred magad?Én 1 hete nem tekertem,mert nem éreztem túl jól magam.Ma 30 percet tekertem :D
Vendég

Niki: Nagyon szép a virágod!!! :D :D
Vendég

Chris! Mennyi idő után csináltattad meg? TEhát a jó tsh és a műtét között eltelt idő érdekel?
anabana

Ana, köszi az energy-t, rámfér...ANyukám nem akarja, hogy bemenjek, mert akkora fájdalma van...Nem érdekel, délben úgyis bemegyek. Fél 1-kor aludtam el, mert a szomszédba egyetemisták költöztek (koreaiak) és beköltöző bulit tartottak. 4-kor felkeltem Apival és annyira elkezdett járni az agyam, hogy nem tudtam visszaaludni. Már most kókadozom, nem tudok koncentrálni a munkára. De nem kenődök el, úgy döntöttem...

Chris, ti kbegyütt szültök MAressal...
Az enyémnek még konkrétan nincs meg a neve, de úgy tűnik, Baba táborát fogom erősíteni egy fő kislánnyal...:)
Ha meg nem, akkor kisfiúval a többiekét :lol: :lol: :lol:
Vendég

Helló lányok!

Képzeljétek,elvileg 11-én megyünk esküvőre,de ezt csak szóban mondták 1 hónapja,meghívót még nem kaptunk! Na a régi cipőmbe nem megy bele a lábam, a magasat meg nem veszem fel,mert a polgári része egy erdőben lesz! nem akarom kitörni a nyakam! Most vehetek valami normális lábbelit!
Amúgy is rámférne,de ha mégse megyünk morci leszek,ha meg igen,akkor nem akarok előtte 1 nappal rohangálni. Nem mintha felsőm lenne,ami nem szakad szét rajtam!

Kép
Kép
k_inga

Bocs, rosszul írtam: a neve megvan, a NEME nincs meg...

Kinga, hogyhogy kinőtted a cipellőt? Dagad a lábad? Nekem elég durván, már most...
Bírod az éjszakázást? meg a bulizást?
Vendég

Ana:Októberben kezdtem szedni a PM gyógyszert,és február elején csináltattam meg.Nem is jött meg többet.Szülés után is elzáródhat a szövetektől.Sokat olvastam róla.Nem kellemes dolog,de megéri:-)
Vendég

Chris! Ha ilyen godnom lenne, akkor aprilisi ciklusban nem lett volna halvány pozi tesztem. Szerintem nálam nem ez a hunyó. :lol: :lol: 8) 8)
anabana

Leti

Igen,erősebb lett a lábam,mondjuk szerintem csak el van terülve,mert mióta itthon vagyok,csak olyan lábbelit hordtam,ami nagyon kényelmes és lapos. Ez a bajom általában ősszel,hogy alig találok cipőt meg csizmát,mert nem fér bele a lábam abba,amelyik tetszik! Tavalyi csizma szerintem felejtős! Majd azt is kell vennem,mert csak hótaposóm van,az meg nem túl eredeti egy normális gatyával! Meg nem akarok vékony tűsarkút felvenni,pedig azt a cipőt imádtam,de mivel szabadtéren lesz az esküvő,erdőben,az nem túl praktikus,mert belesüllyed az avarba és kibicsaklik a bokám! A férjem meg is ölne,ha abban mennék!
Aztán találtam szandit! Jó erősen fogja a bokámat és vastag a sarka,nem is túl magas,kényelmes! Majd vasárnap kipróbálom a keresztelőn! Csak azokat a köcsögöket ne kéne elviselni! Max szájbarúgom őket az új szandimmal! :lol:

Eddig nem nagyon dagadt a lábam,még ebben a dög melegben sem! Mondjuk nem is sok sósat eszem,mert az megköti a vizet,meg sok dinnye fogy,az vízhajtó! Meg a csipkebogyótea is jó! Azt ihatnál esetleg!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, erdőben? Gumicsizma? :mrgreen:

Leti, az jó lehet, ha megvan a név, de a neme még nem :) Remélem, hogy bejön a névhez :wink:

Chris, 3hete tönkrement a mérlegünk és nem nagyon igyekszünk újat venni, ha érted mire gondolok :roll: Most az a mérce, hogy beleférek egy számmal kisebb régi nacimba :) De még van pár kisebb méretem a szekrényben, még a régi szép időkből, a cél!

maccs01

Kinga, csipkebogyó tea? azt kipróbálom...

Maccs,
van fiú név is meg lány is - de igen,, értem a poént :lol: :lol: :lol:

Egyébként nekem nem kell vízhajtó, mert bárhol, bármilyen helyzetben tudok pisilni. Szerintem a csöppségem a hólyagomat választotta lakhelyül :lol:
Vendég

Letti
A pisiléssel nincs gond nálam sem! Napi 2 liter csipkebogyótea citromlével tökéletes! Én egyébként is szeretem és most még hasznos is!

Maccs
Nagyon kitartó vagy! Nekem az volt a bajom,hogy 2 hét után eltűnt a lelkesedésem és leeresztettem! Egyedül az aerobikot csináltam 2,5 hónapig rendesen,de csak heti 2 alkalom volt,az meg kevés! A trainer ment fél évig,de jött a nyár és a későn bejövetel,aztán fürdés,fekvés! Nem akartam már kicibálni a szoba közepére,mert akkor apa nem látta a tv-t! Most meg már pihen az alsó szinten,nem is használhatom. Majd talán szülés után beviszem és gyakorolok rajta

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!!!

Kinga: azért igen, vigyázz magadra ezen az esküvőn... csak semmi elesés, kényelmeset... persze ilyenkor legikább nekem a papucs, bugyi melltartó a kényelmes, abból is inkább a fürdőruha felsőket hordom, már anyukám meg is szólt, hogy lányom.. .de ha aza kényelmes???

Maccs: na akkor izgalom hegyek, jó lesz minden és mehet a bébike dolog karitól, ez így szuper ahogy van... az ügyben hogy mennyit fogytál meg le a kalappal!

Leti: kitartás ezerrel!!!! Csipkebogyógyól még én sem hallottam mire jó az???

Chris: nem apás lesz, a konkért GErgő feje látszik és tessék anyuka nyomni résznél n em ő hanem a nővérem lesz bent... :) előtte meg utána uram ott leszk, már ha éppen nem az ország egyik végéből utazik haza.. :) nálatok?

Ana: uram különben a salikat is imádja, a bibi az hogy én szeretek főzni.. enni nem mindig belőle.... ő meg mindennek örül :)

Jön a front, érzem, Gergő segge be nem áll, már mindenemet szétrúúúúgta! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
A csipkebogyó jó a vesédnek,tisztítja és nagyon enyhe vizelethajtó,ami kifejezetten ajánlott kismamiknak,akik dagadásra hajlamosak!

Kép
Kép
k_inga

Jó reggelt kislányok!
Jöttem hírt hozni CSIBUC-ról!
"Örömmel tudatom a kedves nénikkel és bácsikkal hogy 2010. aug.28-án 1 óra 8 perckor 3100 gr súllyal és 53 cm-rel elhagytam eddigi luxusalbérletemet, mert szűkösnek bizonyult. A karperecem szerint Korinna Nóra a nevem, szép fekete hamam van és anyával együtt mindketten remekül vagyunk. Korinna"

Grautulálunk nektek CSIBUC!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

CSIBUCNAK NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Mares: Hát,eddig egybehangzóan azt mondtuk nem apás szülés lesz.De ez még változhat.Jó is lenne ha bent lene,meg nem is :D
A dokinő azt mondta azt a rész nem látja mikor kibújik :D
Még nem tudom.

Maccs.:Akkor már 1 mérettel leijebb mentél?
Vendég

Érdekes ez a szülés kérdés! Nálunk apa egyik nap nagyon határozott,hogy jön,aztán pár nap múlva bizonytalan! Majd a helyzet hozza,hogy mi lesz. Nem akarom beerőszakolni,nehogy rossz emlékei legyenek! Max kimegy mikor élesre fordul a helyzet!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert már vár a lecsó eltevés. Csak már muszáj valamit írnom. Egész nap egyedül vagyok és nincs kihez szólnom.
Ez nagyon rossz, mondjuk most is csak írok! :( :( :( :(
Apci már, 10kor itthon hagyott, mert ment vezetni (jogsit most csinálja) utána meg dolgozik megint estig. :( :(

Ana, miért szált el a reményed, megjött piri vagy csináltál tesztet?

Én ha a 35napot nézem, holnap kéne megjönnie, de nem érzem semmit.

Nem vagyok annyira jól, napok óta szarakszik a gyomrom.
Tegnap este meg annyira fájt bal oldalt a derekam, azt sem tudtam hogy feküdjek, sehogy sem volt jó!

Leti, hogy van anyud, írtad, hogy mész hozzá bár ő nem szeretné!?

Maccs, te a tekerés mellett diétát is tartasz valamit? És amúgy a hormonoktól függetlenül a ciklusaid milyenek?Azért azok jók?

Kinga, nyáron egyfolytában papucsba járom, ilyenkor meg mikor bejön a hideg, frászt kapok, hogy cipőt kell viselnem.
Én néha 3 napig iszom vízhajtó teát, amit a herbáriába szoktam venni. Jót tesz mindig és kitisztít.

Na megyek vissza folytatom a lecsót,mert még mire végzem vele!!!

Puszka nektek!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Csibucnak gratula!

Tutira szerzek csipkebogyót, mert a sportcipőm is szűk...ez így nagyon durva.

Nálunk ELVILEG Apás szülés lesz...de januárig még változhat és az én drága kicsi Párom berezelhet. Bár kemény fickó...
A séfünk a melóhelyen mesélte, hogy ő az elején bennt volt, aztán érezte, hogy kimegy a lába alól a talaj - erre a szülésznő kizavarta, mondta neki, hogy itt most magával nem tudunk foglalkozni. Nem mondta, de szerintem örült neki :lol: .

Niki, bennt voltam Anyukámnál délben. Beszéltem a főorvossal, aki kezeli, köztudottan egy tukó, de amúgy jó lelkű. Kérdeztem, mi ez, most ez az utolsó stádium? Erre mondja, hogy nincs semmi objektív, minden a régi, nincs új dolog, ami indokolná - ez pszichés. Na, megörültem ennek, el is mondtam Anyukámnak, aki szintén köztudottqan olyan, mint a főorvos :lol: :lol: vagyis nem tukó, de iszonyat akaratos és tud tukó lenni. NA, tegnap az lett ettől, mondván hogy mit képzel a doki, hogy ő csak szimulál és kívánja, hogy a dokinak ilyen fájdalmai legyenek, stb és úgy sírt. Addig fel se tudott kelni az ágyból, miután én ezt közöltem neki, 2 perc alatt összepakolta Ő!!! a cuccait, hogy nem marad itt egy perccel sem tovább. Elindult a doki után, hogy ezt közölje, aki mondta neki - tukló stílusban: az előbb még fel se tudott kelni az ágyból.
Lényeg a lényeg, hazavittem a Mamámhoz, de olyan szinten dacból felszívta magát, hogy le se feküdt, direkt járkál és szoktatja magát különböző pozitúrákhoz. Végül délután felhívta a doki és bocsánatot kért...ÍGy jól végződött, hétfőn reggel 8-kor megkapja végre a kemot. Ja, annyi kiderült, hogy a tüdejében a daganat megnőtt. A másik dokit is leb...ta, hogy akkor minek kellett eddig várni...Mondjuk ebben igaza van. A dagant nő, ezek meg szarakodnak. De mndegy, most ő lerendezte, mindenki tudja a dolgát...

Niki, nekem néha jól is esik egyedül lenni, amikor senki nem szól hozzám. Jó finom legyen az a lecsó!

Kinga, ezt nem is lehet rájuk erőltetni. Pl. a párom azt mondja, hogy csak akkor lesz bennt, ha övön alul eltakarnak...de hát azt el szokták takarni, nem???

AZt én se akarnám, hogy megundorodjon.

Tényleg, Ana, miért ment el a remény?

Niki, a 35 napos számolás tuti fix?
Vendég

Ja, a dokim nekem is írt fel MAgnesii Citrici-t vagy mit. 4x2-t!!!!!!!!!!!!!! Nem sajnálja, ezt már az Utronál is láttam (3x3). De hogy minek ennyi? Ennyire hajlamos vagyok a görcsre?
Vendég

Letti
Nem mindenhol takarnak el,Fehérváron nem szokás,de annó Móron volt!
Minden hely más és más! Kérdezz rá!
Én csak néha szedek Magne b6-ot,mint pl ma is! Felkaptam az iszapot,aztán elkezdett szúrni a hasam alja! Már jobb,próbálok lehiggadni,az is jót tesz! Hát nem tudom hogy viselem a holnapi napot! Lehet megeszek egy levéllel,aztán kapja be az a két ku.va!

Kép
Kép
k_inga

Kinga,

Úgy látszik, iszap-felkapós nap volt...Nekem tegnap este kezdődött és mára nyugodtam meg. Api kiakasztott. De már elmúlt.
Már 2 vén qva van?

Akkor majd megkérdezem, mert nekem fontos lenne, hogy bennt legyen.
Vendég

Leti, az talán azért jó, hogy újabb dolog nincs!Nem semmi azért anyud sem makacs egy ember! Te is ilyen vagy?! :oops: :wink:

Úgy látszik akkor tegnap tényleg front volt, mert este már azért nem írtam mert mikor hazaértem berágtam a párocskámra nagyon!Képes voltam este megvárni, hogy beolvassak neki! :oops: :oops:
Persze mára már nincs gond! :D

Nálam semmi nem fix,de mivel az utóbbi hónapok ilyenek voltak (34,38,34,34) ezért várom! De már kezdek görcsizni is! :(

A lecsó mellett még nekiálltam kókuszkockát sütni! Ennyit a mai du. pihimről!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, én is ilyen vagyok. Ha valamit a fejembe veszek, nem megy ki onnan...csak én sokkal béketűrőbb vagyok, nem veszekszem azonnal.

Kinga Niki és Letti is gyagyás volt tegnap... :lol: :oops:

Kókuszkocka...nyami nyami.
Vendég

[quote="szleticia"]
írta:
szleticiaKinga Niki és Letti is gyagyás volt tegnap... :lol: :oops:

Ezen jót nevettem!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Végeztem mindennel! Le is fürcsiztem most pihizek meg tévézem.
Mert megérdemlem! :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Letti
Eddig is 2 qva volt,anyós meg a köcsög anyja! Egy kutya!
Basszus,már attól felmegy a pumpám,hogy ha a holnapra gondolok! FÚJJJJJJ!
Niki küldjél sütit,az boldogsághormont termel! Ránk férne!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, próbálj megnyugodni!Bár gondolom nem könnyű!
Sokat kell őket elviselned holnap?

Vedd úgy, hogy küldtem csak légy boldogabb! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Kinga nyugi, egyszer úgyis hazajutsz, felesleges előre pörögni!
Vendég

Most nézem, hogy kedden 11fok körül lesz a nappali hőmérséklet!
Be fog fagyni a se.... reggel! Vegyem elő a nagykabátot? :evil: :evil:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!
úgy látom mindenki jól van.

Azért szállt el minden reményem,mert már régen próbálkozunk. Még nincs piri, de még korán is lenne. Keddre nem várom! Úgy döntöttem, ezután a ciklus után elmegyek a dokimhoz, hogy találjon ki valami okosat, mert már nem bírom. Egyébként jókedvű vagyok, csak azért írtam mert kérdeztétek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszika nyuszika mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Mares, 33. hét, anyukám, nemsoká’ meglesz a babád! Már egyre nagyobb, nem csoda, hogy tágítani szeretné a „lakást” :)

Apás szülés… nálunk nem lett volna, sem a férjem, sem én nem akartuk. Ha szükségét éreztem volna valaki jelenlétének (mivel a családom olyan, amilyen, onnan senkit nem kívántam volna be), az egy fogadott szülésznő lett volna. Egy csomó kórházban nem takarnak le amúgy, meg a nagy erőlködés van, hogy mást is kihoz… Van akinek nem számít, kórházi dolgozók pl. megszokták, én nem. Akiknél volt apás szülés amúgy, ők tök pozitívan élték meg, eddig csak jókat hallottam.

Chris, eddig 42-44 voltam, most már a 40-es nadrág is rámjön, bár nem feltétlenül a legkényelmesebb. Jövőhéten lesz mérleg, mert azért havi egyszer érdemes lenne csekkolni a súlyom.

Niki, ciklusgondom nincs, 28napos, mikor a baba nem tudott beágyazódni és készültek a pozi tesztjeim, akkor 26 napra megjött, gondolom pont ezért.
Egyébként iszom a fodormentalevél-teát napi 2x, azt olvastam, hogy csökkenti a tesztoszteront. Nagyon kíváncsi vagyok! Igen, diétát is tartok, de még mindig rendszertelenül eszek a kívánthoz képest, azaz nem eszek eleget és elégszer.

Leti, anyukád jó kis firma, nekem nagyon tetszik!!!
Magnézium nem fog ártani, inkább szedd, a felesleg kiürül.

Kinga, szép kis HOLNAP lesz, levél mg legyen nálad, biztos, ami biztos alapon. Egyé’ csokit, és csak vigyorogj rájuk. Babád van, klassz pasid, megütötted a főnyereményt, ők meg elmennek a sunyiba.

Ana, mi lenne, ha elmennél párhuzamosan másik orvoshoz is? Hátha valami újat mond, valami újat lát uh-n, vagy egyszerűen csak megerősít abban, hogy már csak idő kérdése, és lesz baba, türelem, rendben vagy.

Beszarok ettől a hülye időjárástól, megsülök a melegben, aztán kereshetem a télikabátom, mert megfagyok másnap a hidegben... állati durva!

maccs01

Sziasztok!

Reggel megmértem a hőmet :oops: , kivi voltam mégis hogy áll.
Csodálkozásomra 36,9-et mutatott. :shock:

Erre fel csináltam tesztet, de nem a legelső vizeletből, mert hajnalba ki kellett jönnöm. Néztük apcival nem láttunk rajta semmit.

De kb. fél óra múlva láttam rajta egy másik csíkot is, megnéztem lámpafénynél is és ott is láttam.
Apci is megnézte,de ő nem látott rajta semmit.
Azt mondta csak odaképzelem.

Viszont most meg megint nem látok rajta semmit.

Most ilyenkor mi van??? :oops: :oops:

Maccs, ezt a teát akkor én is kipróbálom! Ha tényleg csökkenti a tesztót az nagyon szupi lenne.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, drukkolok ++++++++++++++++++

Ha jól emlékszem, ma vagy a 35. napon és még nem jött meg! 2nap múlva (legkésőbb :)) csinálj még egyet. Ha van baba, erősödni fog, egyértelmű lesz.

Tesztó: egy hónap múlva elmegyek csak ezt leellenőriztetni, de nem fogok tudni reális eredményt mondani (tehát a teától v. diétától), ha lejjebb megy, mert ugye mellette fogyok is és a doki szerint a fogyás rendbe fogja rakni. Bánom is én, hogy mitől, csak menjen le, mert az eredményem túl van a legfelső határon, mégha kevéssel is... valahol az intervallum közepén kéne lennem, vagy még alacsonyabban.[/url]

maccs01

Igen a 35. nap. Jó lenne! Akkor várok.

Annó nekem is magasabb volt a kelleténél csak ez nálam látványos is volt! :(
De talán rendbe jön, jött kicsit.

De így is úgy is megyek dokihoz. Ha megjön legalább megyek hormont nézetni!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, a 3. napon mész ugyi? Remélem, hogy nem fogsz, azaz jön a baba :)

maccs01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?