Sziasztok!
Csibucnak gratula!
Tutira szerzek csipkebogyót, mert a sportcipőm is szűk...ez így nagyon durva.
Nálunk ELVILEG Apás szülés lesz...de januárig még változhat és az én drága kicsi Párom berezelhet. Bár kemény fickó...
A séfünk a melóhelyen mesélte, hogy ő az elején bennt volt, aztán érezte, hogy kimegy a lába alól a talaj - erre a szülésznő kizavarta, mondta neki, hogy itt most magával nem tudunk foglalkozni. Nem mondta, de szerintem örült neki
.
Niki, bennt voltam Anyukámnál délben. Beszéltem a főorvossal, aki kezeli, köztudottan egy tukó, de amúgy jó lelkű. Kérdeztem, mi ez, most ez az utolsó stádium? Erre mondja, hogy nincs semmi objektív, minden a régi, nincs új dolog, ami indokolná - ez pszichés. Na, megörültem ennek, el is mondtam Anyukámnak, aki szintén köztudottqan olyan, mint a főorvos
vagyis nem tukó, de iszonyat akaratos és tud tukó lenni. NA, tegnap az lett ettől, mondván hogy mit képzel a doki, hogy ő csak szimulál és kívánja, hogy a dokinak ilyen fájdalmai legyenek, stb és úgy sírt. Addig fel se tudott kelni az ágyból, miután én ezt közöltem neki, 2 perc alatt összepakolta Ő!!! a cuccait, hogy nem marad itt egy perccel sem tovább. Elindult a doki után, hogy ezt közölje, aki mondta neki - tukló stílusban: az előbb még fel se tudott kelni az ágyból.
Lényeg a lényeg, hazavittem a Mamámhoz, de olyan szinten dacból felszívta magát, hogy le se feküdt, direkt járkál és szoktatja magát különböző pozitúrákhoz. Végül délután felhívta a doki és bocsánatot kért...ÍGy jól végződött, hétfőn reggel 8-kor megkapja végre a kemot. Ja, annyi kiderült, hogy a tüdejében a daganat megnőtt. A másik dokit is leb...ta, hogy akkor minek kellett eddig várni...Mondjuk ebben igaza van. A dagant nő, ezek meg szarakodnak. De mndegy, most ő lerendezte, mindenki tudja a dolgát...
Niki, nekem néha jól is esik egyedül lenni, amikor senki nem szól hozzám. Jó finom legyen az a lecsó!
Kinga, ezt nem is lehet rájuk erőltetni. Pl. a párom azt mondja, hogy csak akkor lesz bennt, ha övön alul eltakarnak...de hát azt el szokták takarni, nem???
AZt én se akarnám, hogy megundorodjon.
Tényleg, Ana, miért ment el a remény?
Niki, a 35 napos számolás tuti fix?