Sziasztok,
Picit elmaradtam (hatarido a munkahelyen), de most ujra itt egy picit.
Ancsa,
Annyira tetszenek a fotoid, nagyon megkivantam ezt a nyarias idot (itt tel van, eso, es hideg, mar alig varom a tavaszt)! Nagyon szep kismama vagy.
Hm, az a pizza fantasztikusan nez ki!!
Dike,
Akkor indul Nalad is a menet? Tok jo!
)) Mennek a drukkok! Sajnos a szabi kerdesben nem tudok segiteni
Vanili,
Jol emlekszem, Neked meg 2 honap van hatra a kezdesig? Az mar hamarosan itt van!!!
Zita,
Holnap lesz a teszt? Szurkolok nagyon!!!!!! En is igy csinaltam, mint te, nem csinaltam tesztet elotte, hasonlo okokbol. Megvartam, hogy a nover ertesitsen. Remelem, Te is ezt az eredmenyt kapod, ird meg majd rogton!
Bri,
En Ausztraliaban vagyok, de en is emlekszem, volt valaki Hollandiabol meg..
Olvastam a sztoridat a beszelgetosarokban. Nagyon kemeny, elhiszem, hogy kiakadtal.
(( Itt is lehet sajnos tapasztalni sokaknal ezt a kozonyos, nemtorodom, es nem hozzaerto hozzaallast. Nagyon meg kell valogatni, hogy kihez megy az ember.
Itt ami engem zavart, hogy semmit nem mondanak meg, hanem gyorsan elintezik a dolgokat par szoval, majd johet a kov. paciens. Peldaul mikor elmondtak a vervizsgalat eredmenyeket, csak annyit mondtak, hogy jok az eredmenyek, akkor legkozelebb ekkor jojjek. Nekem kellett rakerdezni, hogy akkor mennyi a szint pontosan? Ha nem kerdezek, semmit nem mondanak... A poliprol sem tudtam semmit, azt sem, hogy mekkora, hol van. Csak most derult ki, az eheti ultrahangon, mert rakerdeztem...
Amugy fogsz hazautazni terhesseg alatt? Nem tudom, nem-e veszelyes, de mi tervezunk egy utat haza.
Hm, 9 hetes vagy, mar csak 3 hetet kell kibirnod! Tok jo Neked!!!!!
Szamomra ez az 5 het elottem egy orokkevalosagnak tunik...
Suzy,
Gratula a szep pocakfotohoz
Milyen nagy mar!!! Mar ilyenkor lehet erezni mozogni a babat, igaz?
Rolam: hetfon voltam az elso ultrahangon, es lattam a szivverest!!!! Annyira elerzekenyultem. Legszivesebben megkertem volna, hogy maradjunk igy 5 hetig...
A polipomrol kiderult, hogy 2 cm-es. Az orvos szerint nem okoz problemat majd, nem kell aggodni. Kivenni nem lehet, mert veszelyezteti a babat. Aztan gondoltam megkerdezek egy otthoni orvost is, irtam az orvos valaszol-ra. Erre a pasi visszairt, hogy ez egy "remhir", es hogy o azonnal kivetetne.... Teljesen kiakadtam.. Aztan beszeltem egy ismeros noverrel, aki megnyugtatott, hogy nem kell aggodnom emiatt. Hat, nem tudom, az az igazsag, hogy meg ha nem is jo hir, nem tudom, hogy irhat egy orvos olyat, hogy ez "remhir"... Eleg lett volna annyi, hogy mit tanacsol. Ezzel viszont csak beparaztatja az embert, pedig gondolhatja, hogy ilyenkor ugyis szetaggodja magat az ember...
A szuleszeti arakrol kiderult, hogy azert ilyen magas, mert van maganbiztositasunk... Itt donthet az ember, hogy allamiban, v. maganban csinalja. Allamiban alig kell fizetni, csak a vervetelekert, meg az ultrahangert. Viszont ott noverek vezenylik le a szulest allami korhazakban. Az elotte levo vizsgalatokat mindig az az orvos vegzi, aki epp bent van. Siman kifoghatsz tanoncokat is.
Privatban van egy szuloorvos, aki vegig veled van, a vizsgalatoknal a terhesseg elejetol, + a szulesnel. Es privat korhazban szulsz, ahol jobb az ellatas, es kulon szobaba kerulsz, ott alhat a ferjed is.
Szoval most el kell dontenunk, ki akarunk-e ennyi penzt fizetni maganra. Sok remsztorit hallottunk az allami korhazakrol, szoval nem tudjuk.... Viszont ez meg rengeteg penz. Bri, nalatok hogy van? Ott kint fogsz szulni?
Bocsi, ha valakit kihagytam, de puszilok mindenkit!!!!!!!
Doringo