Új privát üzeneted érkezett!

Bri:
Én K. dokihoz azért mentem, mert egy lány a baráti társaságunkban is hozzá jár. Ő ugyan már a 8.lombiknál tart ( fagyisokkal együtt ) és még semmi, de rengeteg dokit megjárt és Ő csak Őt ajánlotta nekem. Aztán utána olvasgattam beírtam pár fórumba de igazából már főleg csak hozzátok járok, mert ez olyan jó kis összeszokott bandácska. Mint kiderült van itt régi ismim és hát szereztem is újakat :wink:
Szóval tök jó, hogy vagytok.
Jelenleg pedig Te vagy a legjobb példa és őszintén sikerült is visszaadnod a hitemet a lombikba és hogy ne keseredjek el, hogy az első nem sikerült.Igaz nekem annyiból nehezebb volt, hogy nem volt baj és erre építettem mindent.
A következő mostanság lesz 30,-án megyek Uh-ra akkor többet tudok majd. :wink:

puszi

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Csoki
Jaaaaaaaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igen 8) Ezek szerint a legjobb anyaggal dolgoztunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Szrityi
Konkretan nem rad gondoltam :wink: priviben irogatok lanyokkal akik addig addig erdeklodnek amig mar csak azt a levelet kapom,hogy ekkor es ekkor megyek a K-hoz konzira :shock: Mondjuk en ennek orulok.Dokimnak mikor volt ez az uccso lombik mondtam neki,hogy sorry de par lany jon meg az en jovoltambol... :oops: mosolygott nem hinnem,hogy ot zavarja bar eleg sok betege van az biztos de konzira idopontot is ugy adnak ahogy epp felszabadul egy kis ido...de emellett en akkor is a legjobbak kozott tartom ot,mint emberileg,mint orvosilag :wink:

Es hat igen jol mondod...en eleve ugy indultam neki nehez eset leszek...en nem tudtam hanyadik fog sikerulni :roll: Masnak akinek nincs semmi baja talan nehezebb feldolgozni a sikertelenseget...epp errol beszelgettem ancsuvan msn-en kb 10perce :lol: Uhu utan gyere!!Tuszonovelok mennek vgy az meg nem az az uhu? :oops:

Hany lombikja volt a barinodnek?Fagyis beulti az fagyis beulti az nem lombik...lombikbol meg atlagban minden 4.sikerul ha jol tudom :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,

Csak úgy pörögnek itt az események :shock:
Sajnos tényleg voltak mostanában gyanús emberkék, akikről kiderült a végén, hogy valósan lettek gyanúsítva, reméljük most nem ez van

Nem is tudom, hogy hol és kivel kezdjem! :)

Bri
Olvastalak én is a másik topicban, az UH-s sztorit :( nagyon sajnálom, hogy ez történt veled, s bízom benne, hogy sikerül egy rendes dokit találnod, akiben megbízol és meg tudsz vele mindent megbeszélni és megnyugtat, ha aggódsz! Hogy telik az idő, már a 9. hétben jársz :shock: :) mindjárt túl leszel a bűvős 12. héten :)
(s remélem hogy nem nekem szólt, hogy csak magamról írok, bár kicsit bűnösnek érzem magam, mert sokszor, csak olvasok gyorsan, s a kérdésekre válaszolok és már megyek is, de most pótlom) :)

Suzy
nagyon édes, nagy pocid van :) gratula hozzá! Gratulálok az Ádám névhez, szerintem szép nevet választottatok! Ja, és azt nem tudom, hogy honnan tudod, hogy georginának 19 petesejtje lett, mert ezt nem olvastam sehol, bár lehet elkerülte a figyelmem.

Gyancsi
Már a 7. hónap :shock: :) gratulálok :) nemsokára megszületik :) Szuper lehetett az olasz hétvége, legalább egy kicsit pihentetek.

Candi
Sajnálom a tesztet :( mikor lesz a vérvételnek eredménye? De még higgy benne, hiszen a teszt tévedhet, a vérvétel a tuti biztos!

Dike
Hol laksz? Tudod, én is a győri Kaáliba járok. A Szabadrév utcában van, könnyen oda lehet találni. Nem tudom, hogy mennyire vagy arra ismerős, de az Árkád előtt kell elmenni és Vámosszabadi irányába kell tartani, át a hídon és a hídról jobbra, majd a legelső utcában megint jobbra. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb útvonal. Most mi lesz nálad? Első konzi? Bocsi már nem vagyok képben.

Mindenkinek drukkolok, kinek amihez kell! :)

Kicsit rólam/rólunk is: férjecskémnek már csak a torka fáj, tegnap este és ma is csak hőemelkedése van, talán a nehezén már túl van, szerencsére. Eddig még nem kaptam el, remélem így is marad.

Én nem tesztelek, kivárom a pénteket :) direkt nem vettem tesztet, s nem is fogok. Nem érzek semmit sem, ma vagyok ET+9 nap és én 2 naposan kaptam vissza őket. Sokat pihenek, de mellette azért a főzést, mosogatást megcsinálom.

Mindenkinek szép estét kívánok!

Zita
zitácska79

Szia Zitacska!
En irtam le, hogy 19 petesejtem lett,
Ebbol 2 embriot ultettek be nekem.
6 embriot pedig lefagyasztottak.
Vendég

Zita
Nem hiszem,hogy pont rad irtam de oszinten szolva nem is emlexem mar...3oldalt olvastam vegig :oops: Soxor en is csak jovok es jelentek nem mindig er ra az ember irogatni mindenkinek...de en mondjuk mindig potolom :lol: Mindegyik forumon van mindig 1-2emberke aki csak jon mondja mondja de a masikhoz annyit nem mond mukk...na ez nem te vgy :wink: Es en tok megertem,hogy mindenkinek a sajat tortenesei a legnagyobbak...de most kepzeld el ha mindenki csak magarol irna...az nem beszelgetes.Aki meg csak magarol ir(mondom nem rolad van szo ) az meg nyisson blogot aztan ott lehet :lol: ezt mar regen is megmondtam mindig mindenkinek.Nekem is van blogom igaz mostansag kicsit ngyon all 8honapja :oops: de majd meginditom ujbol :wink: Ez meg egy forum beszelgessunk nem igaz :)

Es hat igen mar tul vgyok a 9.heten bar nem is figyelem az idot mert a napok csak ugy rohannak :oops: En 3naposan kaptam oket vissza es nem is merem megmondani neked mikor teszteltem :oops: ET+9 jo mondjuk en kaptam hcg szurikat is beulti utan :roll: szal az is rasegitett a pozi tesztre de ott mar a babak is belejatszottak 8) Mozgas azert kell am...vegboseg kell legyen jottesz a mehnek bar nalatok mar eldolt minden beagyazodas mar megvolt :wink: Varjuk az eredmenyeket 8)

Amugy en meg most sem erzek semmit talan 5.heten lehet az alhasi feszulest melegseget erezni...de nekem az is elmult egy hetre ra a cicibimbo fajas is csak akkor volt...persze erzekenyek de ha nem tudnam,hogy lombikoztam meg nem mondanam,hogy babas vgyok. :lol: Jo van farkasehseg meg almossag de ezen kivul semmi...es en ezugyben nem is aggodom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,

Bri örülök hogy nem rám gondoltál :) ;)

Én is állandóan éhes vagyok, eszek és már 5 perc múlva megint ennék, de ez még biztos nem annak a jele, mert én is kapok hormonokat (utró, crinone, dermestril formájában), s a testhőm is állandóan 37-37,4 ami már néha zavar, mert szakad rólam a víz. Egyébként a teszt, így hogy mindenki kérdezi izgatja a fantáziám, de nem merném megnézni, ha megcsinálnám, így inkább várok, s igyekszem lekötni magam. Pl. holnap megyek kozmetikushoz, szerdán v. csütörtökön pedig a szülőkhöz, ezek majd kicsit elvonják a figyelmemet :)

Jó éjt mindenkinek! Szép álmokat!

Zita
zitácska79

Bri
Nem görcsölök hál istennek, de szedem, mert néha estére be szokott keményedni a hasam, a 30 valahányadik hétig szedhető :!: :roll:
van nekem legyezőm, de semmit nem ér :roll: majd csak jön az enyhébb idő és megoldódik :roll: mert amikor hűvösebb volt nem volt semmi gond, lement a normál tartományba :!:
Örülök, hogy azért apácska is tud veled menni :roll: :wink:
ugye egy kicsit már nyugodtabb vagy :?: :wink:

Zita
Köszi a név és pocak dicsit :!: :wink:
Ő maga írta le, hogy mennyi lett neki :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Eddys- Szerintem ha ennyire nem vagy megelégedve a dokiddal, akkor attól függetlenül, hogy elvileg a legjobbhoz jársz, lehet másikat kéne nézni....Bár ha a sikerességet nézzük, akkor meg mindegy, hogy kedves-e vagy nem, ha gyereket csinál neked akkor kit érdekel, nem igaz??? :wink:

Vanili- Drukk ám, hogy te is nemsokára a 27 héten tartsál :D :D :D

Candi- Mikor mész a vérvételre??Tudod amíg nincs piri addig van remény :wink:

Dike- Nem tudsz esetleg a jövő évi szabidból idénre áthozni??Vagy ilyen nem létezik csak az én fejemben? :D

Angyli- Hozom a képeket, itt lesznek mindjárt a hsz alján :wink: Örülök, hogy nálatok is jól telt a hétvége :wink:

Szrityi- Ezek a természetes dolgok szerintem is inkább csak használnak, de ártani tuti, hogy nem ártanak....És a tudat az nagyon sokat számít, hogy te mindent megtettél a siker érdekében :wink:

Bri- Milyen az a speckó Uh ahova nem mehet be a párod??Amúgy megnéztem az esküvői képet ami a neten van, hát gyönyörű menyasszony voltál....Annyira irigykedem a hajadra, olyan szép, hogy hihetetlen ( lehet azért mégjobban , mert az enyém 5 cm-es :D )....Bementem persze a tengerbe, én fürdök mindenhol ahol lehet :D

Zita- Péntekre egy nagy kalappal neked :wink: Örülök, hogy a párod már jobban és hogy nem kaptad el tőle, az a legfontosabb :wink:

Suzy- Itt ma már nagyon lehűlt a levegő, egész éjszaka esett az eső, holnapra meg 17 fokot mondanak, szóval jön az enyhülés, kitartás :wink:

Ancsuka, Meli, Zsu, Betty- Mi újság Csajok???

És akkor az ígért képek:

a dugó:
Kép

Így evett ivott mindenki a dugóban:
Kép

Túlélő csomagot is kaptunk ( persze az osztrákoktól), cola, újság és egy Pez cukorka volt benne:
Kép

Trieste:
Kép
Kép
Kép
Kép

Pizza:
Kép

Grado:
Kép

A banda:
Kép

A part:
Kép
Kép

Fagyi:
Kép

És végül 27 hetes pocak:
Kép

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok :wink:

Zita :!:

Nagyon drukkolok Érted én ugy érzem, hogy sikerült a baba :wink:
Jók az előjelek, magas hő, állandó éhség megy a további drukk++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Szépek a képek gyönyörű a pocid, és milyen finom lehetett az igazi olasz pizza és fagyi, nyamiiiii :D

Puszi Mindenkinek remélem, hogy jól vagytok lányok és a babukák is remekül érzik Magukat :D
Vendég

Sziasztok,

angyal
Nagyon aranyos vagy, remélem tényleg jók a megérzéseid, ma reggel volt egy enyhe kis görcsöm, meg valami folyás-félém, nem tudom, hogy ez jó jel-e vagy sem, de jól vagyok :) sokat pihenek, még mindig, s voltam ma kozmetikusnál is :)

gyancsi
nagyon szépek a képek, nagyon irigy vagyok :) ;) nagyon szép kismama vagy, az az igazi élet vidám kismama :) egyébként ezt a szabit előre áthozni nem igazán szokták megengedni, sajnos :( köszi a kalappal péntekre :) most már egy kicsit be vagyok sózva, de igyekszem lekötni az időmet, már szeretnék a boldogságtól röpülni, szóval pozitív vagyok, de igyekszem felkészíteni magam a rossz hírre is, de remélem nem lesz rá szükség :)

eddys
én a helyedben csak akkor váltanék dokit, ha már úgy érzed, hogy annyira frusztrál, hogy már őmiatta nem sikerül a babóca, de ha tényleg ő a legjobb, akkor gondold át alaposan és a neked legmegfelelőbb döntést hozd meg! :) én drukkolok ;)

Jók legyetek! ;)

Zita
zitácska79

Gyancsi:
szupik a képek köszönjük , már nagyon édes a poci :-)
szrityi

Bri! nem tudtam v ha mondtad akkor már elfelejtettem h régebbről ismersz:)

ahh de jó neked, én voltam nyújorkban:),nagyon tetszett, laknék ott!
hát azokon a napokon amikor bármi beavatkozás lesz, akkor tuti nem megyek be dolgozni, csak ha vérvételre uhura kell feljárni akkor be kéne mennem.nem tudom, szerintem majd mindig utána nap eldöntöm, attól függ h végzünk h mit választok. áhh mondjuk holnap se tom mi legyen. fél 12kor el kell indulnunk...az azt jelent h fél nap szabi délutánra..vagy fizetetlen táppénz egész nap.mert ugye ez fizetetlennek számít ha viszek igazolást ugye??? az más ha majd beülti után is 4-5 nap táppénzen leszek szóval kiíratom magam,de így az egy vagy fél napokat h szokták megoldani.na szerintetek?

azért van csak 5 napom, mert volt esküvőm, aztán előtte utána is voltam meg nászút alatt is szabin voltam.

zita! Móron lakom.és nem jössz véletlen szerdán? igen konzi lesz.
köszi h leírtad,így már tudom is hol van!
ez a magas hő azért felettébb gyanus:) drukkkkkk

ancsa! sajnos olyan nem létezik:) nagyon jók a képek és csini vagy nagyon!

na de lányok ti h oldjátok meg a melót?

KépKép
dike

Sziasztok,

dike
Én pénteken megyek a Kaáliba, holnap még Győr közelében sem leszek. Én is ebben bízom, hogy gyanús a magas hő, de lehet hogy csak az utrótól és a crinone-tól van, nem tudom. A szabikkal nem tudsz mit kezdeni, tényleg betegszabira kell menned, sajna. Abban bízhatsz, hogy esetleg a beülti pont csüt. vagy péntek lesz és akkor van "ingyen" 2 napod a hétvége :)

Zita
zitácska79

zita! de pl ha holnap nem mek be mondjuk egész napra...akkor az 1 napos táppénz el kell mennem a házidokimhoz h arra az egy napra irjon ki...aztán meg mondjuk ol pénteken is mennem kéne akkor megint doki megint kiirás, vagy h van ez?

vagy csak a munkahelyemre viszek igazolást, és akkor azokat a napokat nem fizetik ki mikor nem vok, tehát táppénzet se, semmit arra a napra?

KépKép
dike

... nekem a leszívás csüt. volt a beülti meg pénteken :)
zitácska79

dike

Ebben nem vagyok jártas, de én a helyedben az első konzi napra nem vennék ki semmilyen szabit, csak fél napra, semmi extra nem lesz benne. Először elbeszélgettek a főnővérrel( a földszinten van az irodája), ő felveszi az adatokat, minden papírt kérni fog (korábbi műtét, zárójelentések, papír, hogy miért mentetek oda, hogy mi a problémátok, hormonok, párodnál andrológus vizsgálati papír) aztán jön le a doki és csinál egy uh-t a fsz-en, aztán felmentek és elmondja a doki az uh-n mit látott és mit javasol és mit kell tennetek még, mert ezután még jön egy csomó minden, férjednél valószínűleg lesz egy spermiavizsgálat a helyszínen is, és valószínűleg már most fognak vért venni tőle. Aztán mennetek kell még aids stb. miatt vérvételre, de azt nem a kaáli csinálja, azt a kórházba kell.
zitácska79

huhuu de izgulok! köszi Zita a beszámolót! most bejöttem dolgozni de 11kor lépek...de viszont ha ma hozok igazolást, az egész napra adja a Kaáli..szal nem kellett volna bejönnöm gondolom. fél napra meg hiába ad, fél napot nem fizet ki a melóhely:(

KépKép
dike

Sziasztok,

Picit elmaradtam (hatarido a munkahelyen), de most ujra itt egy picit.

Ancsa,
Annyira tetszenek a fotoid, nagyon megkivantam ezt a nyarias idot (itt tel van, eso, es hideg, mar alig varom a tavaszt)! Nagyon szep kismama vagy. :) Hm, az a pizza fantasztikusan nez ki!!

Dike,
Akkor indul Nalad is a menet? Tok jo! :))) Mennek a drukkok! Sajnos a szabi kerdesben nem tudok segiteni :(

Vanili,
Jol emlekszem, Neked meg 2 honap van hatra a kezdesig? Az mar hamarosan itt van!!!

Zita,
Holnap lesz a teszt? Szurkolok nagyon!!!!!! En is igy csinaltam, mint te, nem csinaltam tesztet elotte, hasonlo okokbol. Megvartam, hogy a nover ertesitsen. Remelem, Te is ezt az eredmenyt kapod, ird meg majd rogton!

Bri,
En Ausztraliaban vagyok, de en is emlekszem, volt valaki Hollandiabol meg..
Olvastam a sztoridat a beszelgetosarokban. Nagyon kemeny, elhiszem, hogy kiakadtal. :((( Itt is lehet sajnos tapasztalni sokaknal ezt a kozonyos, nemtorodom, es nem hozzaerto hozzaallast. Nagyon meg kell valogatni, hogy kihez megy az ember.
Itt ami engem zavart, hogy semmit nem mondanak meg, hanem gyorsan elintezik a dolgokat par szoval, majd johet a kov. paciens. Peldaul mikor elmondtak a vervizsgalat eredmenyeket, csak annyit mondtak, hogy jok az eredmenyek, akkor legkozelebb ekkor jojjek. Nekem kellett rakerdezni, hogy akkor mennyi a szint pontosan? Ha nem kerdezek, semmit nem mondanak... A poliprol sem tudtam semmit, azt sem, hogy mekkora, hol van. Csak most derult ki, az eheti ultrahangon, mert rakerdeztem...
Amugy fogsz hazautazni terhesseg alatt? Nem tudom, nem-e veszelyes, de mi tervezunk egy utat haza.
Hm, 9 hetes vagy, mar csak 3 hetet kell kibirnod! Tok jo Neked!!!!! :) Szamomra ez az 5 het elottem egy orokkevalosagnak tunik...

Suzy,
Gratula a szep pocakfotohoz :) Milyen nagy mar!!! Mar ilyenkor lehet erezni mozogni a babat, igaz?

Rolam: hetfon voltam az elso ultrahangon, es lattam a szivverest!!!! Annyira elerzekenyultem. Legszivesebben megkertem volna, hogy maradjunk igy 5 hetig...
A polipomrol kiderult, hogy 2 cm-es. Az orvos szerint nem okoz problemat majd, nem kell aggodni. Kivenni nem lehet, mert veszelyezteti a babat. Aztan gondoltam megkerdezek egy otthoni orvost is, irtam az orvos valaszol-ra. Erre a pasi visszairt, hogy ez egy "remhir", es hogy o azonnal kivetetne.... Teljesen kiakadtam.. Aztan beszeltem egy ismeros noverrel, aki megnyugtatott, hogy nem kell aggodnom emiatt. Hat, nem tudom, az az igazsag, hogy meg ha nem is jo hir, nem tudom, hogy irhat egy orvos olyat, hogy ez "remhir"... Eleg lett volna annyi, hogy mit tanacsol. Ezzel viszont csak beparaztatja az embert, pedig gondolhatja, hogy ilyenkor ugyis szetaggodja magat az ember...

A szuleszeti arakrol kiderult, hogy azert ilyen magas, mert van maganbiztositasunk... Itt donthet az ember, hogy allamiban, v. maganban csinalja. Allamiban alig kell fizetni, csak a vervetelekert, meg az ultrahangert. Viszont ott noverek vezenylik le a szulest allami korhazakban. Az elotte levo vizsgalatokat mindig az az orvos vegzi, aki epp bent van. Siman kifoghatsz tanoncokat is.
Privatban van egy szuloorvos, aki vegig veled van, a vizsgalatoknal a terhesseg elejetol, + a szulesnel. Es privat korhazban szulsz, ahol jobb az ellatas, es kulon szobaba kerulsz, ott alhat a ferjed is.
Szoval most el kell dontenunk, ki akarunk-e ennyi penzt fizetni maganra. Sok remsztorit hallottunk az allami korhazakrol, szoval nem tudjuk.... Viszont ez meg rengeteg penz. Bri, nalatok hogy van? Ott kint fogsz szulni?

Bocsi, ha valakit kihagytam, de puszilok mindenkit!!!!!!!
Doringo
doringo

Jó reggelt Lányok!

Angylikám- Köszönöm szépen a dícséreteket, a pizza meg a fagyi, na igen, nem volt rossz :wink: Hogy vagy ma?

Zita- Már csak 2 nap és újjongani fogsz és repkedni a boldogságtól!! :D Tiszta szívből kívánom, hogy így legyen, mert ezt nem is lehet semmivel sem összehasonlítani :wink: Mondtam is a páromnak, hogy mindig terhes szeretnék lenni, mert annyira jóóóó :wink:

Dike- Mára egy drukk hegység, majd gyere a hírekkel :wink:

Szrityi- Köszönöm neked is a képdicsit :wink:

Doringo- Nem semmi ami nálatok van :shock: Hát sajnos nehéz ilyenkor dönetni, hogy melyik a jobb megoldás, privátban ennyi pénzt kiadni, vagy nem...Az a baj, hogy a legtöbbször utólag derül ki, hogy mi lett volna a jobb, amikor már túl van az ember az egészen, mert hát kitudja ezt előre megmondani???? :roll: Nagyon nagy gratula a szívhanghoz :D :D :D :D Fantasztikus!!!!!!!!!!!

Többiek merre??

Én ma megyek valami csavart venni, aztán a barátnőmhöz ( Melindához), főzni is kéne.....Ja és itt megint nyár van, juhéjjjjj :D

Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Doringo, ne aggodj, mert nem gondd a polip, itt is van aki ugy lett terhes.
Nekem pl miomam van mehen kivul 2 centis, azt mondtak nemgondd igy nem is torodom vele.

Gyancsi
Nagyon klasszak a fenykepek, latszik hogy boldog vagy!!

En is izgulok nagyon mert szombaton kell tesztelnem, addig nembirom ki.
Ma azt almodtam teszteltem, es meg az elso csik is eltunt.
Borzaszto volt!!
Puszilom a tobbieket is!
Vendég

Sziasztok csajok :wink:

gyancsikám :!:

Jól gondoltam, hogy finom volt mindkettő kinézetre is guszta volt
:wink:

Kösz drága most jól vagyok tegnap estére volt iszonyatos fejfájásom de vettem be gyógszert és este 22h körül már kiszünt.
Frontok jönnek-mennek és nem igazán birom.
Bár lehülést mondott de ide még nm érkezett meg a sz@r idő.

Jó vásárlást és barátnőzést drága :D

Lányok merre vagytok :?:

Gabi :?:

Melinda :?:

ancsuka :?:

Zsu :?:

Suzy :?:

Megy a sok drukk+++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

Doringo
Köszi a pocak dicsit :!: :wink:
nekem 24 hetesen kezdett el mocorogni Cipike, de azóta egyre jobban érzem és már nem is csak mocorgás, hanem rugdosás, a férjem nagyon élvezi, hogy most már Ő is látja, kezével érzi, de nagyon nem lehet tapogatni a hasam, mert egyből helyet változtat :!: :wink:
Gratulálok a szívdobihoz :!: hát igen ez egy fantasztikus érzés, látvány :!: :wink:
Jajjj, jól megijesztettek ezzel a polip dologgal, de sztem aggodalomra semmi ok, főleg, hogy nem a méhednél van :!: :roll: nekem is van egy borsónyi miómám, de a húgyhólyag felett helyezkedik el, teendőt nem igényel, maradhat :!:

Gynacsi
Szupik a képek, a pocak is nagyon aranyos, szépen kerekedik most már :!: :lol:

Dike
Drukk a konzihoz, gyere majd a hírekkel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: várunk :!:

Zita
Hogy érzed magad :?: hődet mérted :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Doringo
érdemes meggondolni, hogy mit csináljatok, de biztosan nagyon drága a magán, beszélj minél több emberrel :) a vérvétel pénteken lesz, de simán kibírom addig :) voltam gyógyszertárban, de eszembe sem jutott, hogy vegyek tesztet :D

dike
egy óriási kalappal mára, gyere majd a hírekkel, kívácsi vagyok mi a véleményed a doki bácsiról is :)

gyancsi
Remélem ujjongani fogok a boldogságtól, már nagyon várom :) de még mindig úgy vagyok, hogy egy kicsit készítenem kellene magamat a rossz hírre, de nem megy, nagyon pozitív vagyok most és félek, hogy pofára esek, soha életemben nem voltam ilyen pozitív :)

Tegnap egy kicsit görcsöltem este :( de hülye voltam, mert több helyen is voltam és du. lábamat gyantáztam és szerintem egy kicsit sok volt ez nekem egy napra, úgyhogy ma szigorú fekvés, összeütöttem egy kis-édes savanyút gyors rizzsel, de pihi lesz egész nap.

Szép napot nektek!

Zita
zitácska79

Angyli
Itt elég nyomott az idő :!: a frontok már csak ilyenek, sajnos :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita
Rengeteget jelent, ha pozitív vagy :!: :wink: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok :!:
Bri igazad van a természetes dolgokat fogom mostanság kipróbálni :!:
Ancsa nagyon szép csini kismami vagy :!:
Angyal remélem nem fog sűrűn fájni a fejed s nem lesznek ezek a frontok a fejünk felett :!:
Mindenkinek kellemes estét,puszi :lol:
sylvie1376

Sziasztok,

ma görcsölgetek :( amíg fekszem, addig jó, meg éles szúrkálódás is volt a gyomromban :( Férjem szerint ez az amit mondtak, hogy a stimulálás visszaüt a 10-12 napig, na remek :S már tegnap kezdődött, úgyhogy lehet, ha igaz, akkor már csak holnap lesz, hát remélem. A doki azt mondta, ha görcsölök, akkor vissza kell menni, de szerintem ez annyira gyengécske, hogy nincs értelme visszamennem.... egyébként semmi jele nincs még semminek....

suzy köszönöm a drukkot :)

Zita
zitácska79

Helló lányok

Gyancsi szuper képek! Nagyon csini vagy, tök jó ez a hajszín és nagyon édi pocid van!

Suzy puszi Cipikének!

Angyli fenébe a fejfájással! De akkor már jól vagy?

Bri várunk a hírekkel!!! Mindenképp benézek holnap reggel.

Dike téged is!

Doringo gratula a szívhanghoz!

Zita drukkok mennek +++++++++++++++ holnap vagy ET+12-őn?

Szrityi cupp :D !

Gaaabi hol vaaagy???

Puszi mindenkinek!
Vanili
Vendég

Doringo most csak neked gyorsan a poliprol :idea:
Nekem is volt polipom mondjuk nekem ugy jottunk ra,hogy vereztem 3hetig :shock: hat nem kivanom senkinek...vegul meg kuretem volt (kaparas) :roll: De ez is egy long story...es meg tavaly vettek ki kis polipokat a hysteroskopia alatt :roll: ugyanis terhessegnel gondot okozhat :? Mondjuk en nem vgyok orvos :oops: nem latom mi volt uhun en nem tudok igy mondani semmit csak az alapo dolgokat tudom :roll:

Méhpolip
A méhben kialakuló polip (polypus uteri) jóindulatú növedék, amely a méh nyálkahártyájának kitüremkedése. Ritkán, de tartalmazhat a méhpolip rákos sejteket is. Általában a nők 40. életéve után fordul elő. Kialakulásának oka ismeretlen, feltételezések szerint hormonális, illetve gyulladásos folyamatokra vezethető vissza.
Tüneteket ritkán okoz, előfordulhat rendszertelen hüvelyi vérzés, hüvelyfolyás, közösülés utáni vérzés, erős menstruációs vérzés.
A diagnózis felállítása UH vizsgálat és a méhnyakról vett szövetminta mikroszkópos vizsgálatával történik. Kezelése gyakorta méhkaparás (curette), vagy endoszkópos eljárás útján történik. Kiújulása elég gyakori, ezért műtét után is szükség van a rendszeres szűrővizsgálatokra.

Meg talaltam 1-2dolgot :arrow:
http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=1731

http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&top ... tep=0&bw=1

Meg meg talaltam sok mast is de ugy olvasom,hogy ha nincs rossz helyen nem bantjak. :roll: A te dokid latta az uhun elmeletben neki kene tudni :? Es azt is sok helyen irjak,hogy terhessegnel alakul ki.Es ha lehet no keksz :oops:

Na majd holnap jovok csajok bovebben.Jah es holnap megyek dokihoz mert ma szulni volt a dokim :shock: ez az en pechem :x ugyhogy holnap reggel 10:45re megyek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajok :wink:

Szilvi :!:

Bizom a legjobbakban, hogy nem lesz mindennapos a fejfájás :D

Utánanéztél a joghurtos dolognak :?:

vanili :!:

Utálatos dolog ez a buksifájás de kösz már jól vagyok ma még nem fájt szerencsére :D
Hogy vagy :?:

Pihenj pihenj és csak pihenj meglásd minde rendben lesz :wink:
Drukk megy továbbra is++++++++++++++++++++++++

Bri :!:

Várunk a jó hirekkel :wink:

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

sziasztok,

vanili
igen, ma vagyok ET+12 napon

angyal
ma egy kicsit csináltam ezt-azt, raktam el télire a fagyasztóba zöldségzöldet, nemsokára indulok anyuhoz, de mindent csak óvatosan csinálok :)

Bri
jelentkezz a hírekkel

Candi
mizu? van már eredmény?

Csajok tudtok valamit gyomorbántalmakra? szúrkálódás, égés. mindentől ég a gyomrom :( kivéve a szendvicstől, de nem ehetek egész nap hideg kaját :? előre is köszönöm

Szép napot mindenkinek! Drukk, kinek amihez kell.
Zita
zitácska79

Doringo! 5 hét kitartás, pihi! szívveréshez nagy gratula csodálatos élmény lehet!

Zita! nagyon nagyon remélem h sikerül neked, pozitív példa lennél, úgy h holnapra sok sok drukkkk! nagyon olyan érzésem van h sikerült neked, sok terhes panaszkodik gyomorégésre!savad nincs fent? az is lehet jó jel!na meg a görcs is:)
ne haragudj de nem emlékszem, neked ez hányadik lombik volt(miért is kellett), hányat kaptál vissza hány nap után. :oops:

Georgina! neked is nagyon drukkolok szombatra egy kalappal!!!!! te érzel vmit?

Bri! gyere ám a jó hírekkel!

na szóval ez történt tegnap:)

bementünk,tb kártya mindkettőnktől, árlistát megkaptuk,( nagyokat néztem)meg egy leírást. 10 perc után a főnővérhez kellett bemenni ott az összes papíromat,amit kért átnézte(annyira zavarba voltam, h összevissza kutattam 40 lelet között:) lefénymásolta őket. utána emelet várakozás kb 25 perc aztán behívott a doki, aki addigra átnézte a lefénymásolt dokumentumokat,pár dolgot még kérdezett...
utána lementünk uhura minden ok,ép,tüszők méreteire nem emlékszem,endometrium volt 7.7.-na ez mindegy is.még a melleimet is megvizsgálta,amit nekem még eddig egyik doki sem tett meg.addig a férjem várt ott a doki irodájába.visszamentünk oda,elmondta h minden ok belül stb...és h mivel csak 1 petevezető a jó, de az is már valószínű visszazáródott ezért akkor az ivf javasolt!!!!!:):):):):):):):) első nagy öröm!:) aztán spermavizsgálat szept 7 11óra, és aznap nekem vérvétel fél 8,ja mert irt fel bromocriptint a prolaktinra,addig kell szednem. el kell mennem ekg-ra ,házidokitól belgyógyászati véleményt kérni, és hiv.hepatitisB meg vércsop vizsgálat mindkettőnknek.
na szóval megkérdezte h mikor akarnánk kezdeni,én meg mondtam h minél előbb,és erre ő akkor köv ciklus 1. napjától már indulhatnak a szurik, amit majd szept 7.én felír. második sokkkkk:)))nem gondoltam volna h ilyen hamar kezdünk!!!
még a HSG-t is megúszom úgy néz ki:)

szóval nálam nagy az öröm..de a páromon semmit nem látni.:( ez az egy ami nagyon elszomorít,még meg is siratott azt mondta itthon, h műgyerekek lesznek! lehülyéztem,kiabáltam vele, h mondhat ide..utána meg csak azt mondja h jajj csak hülyeségből mondtam.kurva nagy vicc..de amúgy látom rajta mennyire ódzkodik meg szar neki h csak így lehet gyerek.

ma meg is volt az ekg, holnap vérvétel..és várom a szeptember 7.ét:)

tegnap elfelejtettem bevenni a bromot este, remélem ma nem fogom :evil:

mondta h eldönthetjük mennyit szeretnénk vissza 1,2,3 de ő a kettőt javasolja:)olyan jó volt ilyenekről beszélgetni.

ami nálam lesz eljárás, tehát h mensitől szurik az mi? short vagy long protokoll. melyik a jobb?

doki nagyon szimpi volt:)

lányok szerintetek szedjek még vmit, vmi vitamint?
vagy érdemes már elkezdenem enni sok fehérjét...vagy szoljatok mondjátok mit kell tenni. mindent megszeretnék tenni h sikerüljön!
köszi mindenkinek a drukkokat!

KépKép
dike

Sziasztok,

Bri, nagyon koszi a sok infot, nagyon edi vagy!!! :D
Hat, ez a kaparas nem hangzik jol.... Igen, en is mindenfele dolgot olvastam a dologrol, es eleg eltero velemenyek vannak.. Remenykedem, hogy mindket orvos azert mondta biztosan, hogy nem veszelyezteti a terhesseget, mert jo helyen van a dolog, es nem csak nyugtatni akartak. Azt tudom, hogy a mehemben van, csak nem tudom, hol. Hat, imadkozom, mast nem tudok tenni...
Ird majd meg, hogy mi volt az orvosnal!

Zita,
Ezek a jelek nagyon gyanusak... :) Amugy a gorcsoktol ne ijedj meg, nekem is voltak (sot most is vannak neha). Az lehet attol, hogy novekszik a meh! (az orvosom szerint). Ugy emlekszem, Cukigabi is hasonloval nyugtatott, mikor vartam a tesztet es gorcsoltem :)
A gyomoreges ellen azt hiszem a rostdus kajak a jok, talan almat hallottam, de nem tuti. Tovabbra is szurkolok holnapra!!!!

Suzy,
Elhiszem, hogy fantasztikus erzes lehet erezni a babat mozogni benned! Azert az olyan jo, hogy van egy biztos jel, hogy van ott valaki. Amugy nem faj, nem rug meg neha valami belso reszt?

Angyal,
Oh szegeny, erzekeny vagy a frontokra? Akkor ez a nyarad nem lehetett kellemes (mar amit hallok, amilyen ido volt otthon iden). Kitartas! Remelem, jobban vagy.

Gyancsi,
Igen, nehez donteni, hogy mit tegyunk... Most gondolkodunk, hogy inkabb kifizetjuk a maganorvost, es majd a babakocsin meg az egyeb dolgokon sporolunk inkabb, ez megis fontosabb, hogy tudjam, jo kezekben lesz. Hat, meglatjuk, meg torjuk a fejunket.
Otthon ugye a nogyogyaszod visz vegig a szulesig, es o is vezeti le? Ez olyan megnyugtato...

Ma, nagy oromomre, vegre hanyingerem volt.. :) Tudom, hulyeseg ennek orulni, de megis akarom erezni, hogy mi van!
Most ki kell birni tobb mint 3 hetet a kovetkezo vizsgalatig.. Hat, nem lesz egyszeru, le kell valahogy kotnom magam.

Na, megyek aludni lassan. Puszilok mindenkit, szep napot!!
Doringo
doringo

Dike,
Majdnem egyszerre irtunk. :)

Gyorsan Neked egy par sort: szerintem hagyjal idot a ferjednek. Hozza kell biztos szoknia a gondolathoz. Oh, ez a "mugyerek", hat, tenyleg nem jo vicc.. De biztos valahogy fel kell dolgoznia, talan azt is, hogy ilyen gyorsan tortennek az esemenyek majd. Egy ferfinak szerintem nehezebb ezt megerteni, mi harcolunk ezerrel, barmi aron!! Aztan majd meglatod, o is ugyanugy fog orulni.
Mikor teherbeestem ezen a lombikon, a ferjem teljesen kozonyosen reagalt, nem is ertettem. Most kezdi felfogni, es orulni neki. Azt mondta, hogy egyszeruen nem fogta fel, nem is hitte el nagyon. Mert hosszu folyamatra keszultunk fel lelkileg, nem szamitottunk ra, hogy ilyen gyorsan tortennek majd a dolgok.

Szedjel folsavat, nagyon fontos! Az Elevit vitamin tartalmaz annyi folsavat ami kell, + meg tobbet. Annyi, hogy jodot nem tartalmaz, azt valahogy be kell majd vinni, de a mostani fazisban a folsav a legfontosabb. Szeded?

Hu, nagyon drukkolok Neked!! Akkor nem lesz semmi leszabalyozas, rogton a hormoninjekcio? Nekem kellett fogamzasgatlot szedni, aztan Synarel spray-t 3-4 hetig, es csak utana jottek a szurik. Ugy latszik, Teged nem szabalyoznak le elotte. Ez tok jo!!! :)

Most mar tenyleg megyek, puszi, es drukkok!!!!!!!!
Doringo
doringo

Doringo! nem kell semmit szednem, nem szabályoznak le, de hogy hogy???

elevitet szedtem 2 éve de híztam tőle, esetleg más vmi? gravida, meg még vmi van....ki mit szedett?mert megveszem akkor holnap már.

KépKép
dike

Ügyes voltál ma továbbra is csak óvatosan de fontos a mozgás :wink:
A keresőbe ha beütöd, hogy gyomorégésre mi való tuti, hogy lesz egy jó pár tipp :D

Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++

dike :!:

Akkor már nem sok idő és indul a mandula Nálad is :wink:
Ne aggódj a párodnak is jobb kedve lesz majd ha beindulnak az események :wink:

Mensinél szursz az a short/rövid protokoll/ a long az más az annyit jelent, hogy 20-21 cnap inditja a doki a szurit.

Egyél sok méhpempőt az erősiti a méhfalat + E vitamin és rengeteg folyadék ja és folsav nagyon fontos

Sok sikert++++++++++++++++++++

doringo :!:

Igen sajna érzékeny vagyok a frontokra de nem olyan vészes egy-két szem gyógyival mindig tulélem :D
Biztos minden rendben lesz a továbbiakban is Veled és a babával :wink:
Jó pihenést :wink:

Pusza Mindenkinek :wink:
Vendég

Sziasztok lányok :wink:

Kellemes hétvégét kivánok Mindenkinek :wink:

Vigyázzatok Magatokra és a babákra :D

Puszii
Vendég

Hello Lányok!

Georgia- Holnap teszt :wink: Remélem hozol egy szép zebrásat nekünk!

Zita- Mára egy nagy drukkhegység, gyere az eredménnyel, nagyon -nagyon várunk :D

Angyli-Remélem elmúlt a fejfájásod Drága, szar lehet a frontérzékenység, idén volt belőle részed akkor bőven.....Kellemes hétvégét neked is!

Doringo- Hogy érzi magát az újdonsült kismami? :D Én Ausztriában élek, itt is fogok szülni, de az ügyeletesnél, mertz a dokim nem vállal szüléseket ( meg ha vállalna is egy messzebbi kórházban dolgozik), szóval megyek az ügyeleteshez :wink:

Suzy-Itt is nagyon várom ám a képet a babakocsidról :wink:

CukiGabi, Melike, Ancsu, Betty- ????

Sylive- Szép hétvégét!

Vanili-Köszönöm a képdicsit :wink: Októberben mikor mentek, azt tudjátok?

Bri- Mi volt a dokinál?

Dike- Ezek szuper hírek, akkor a dokid nem lacafacázik, belecsaptok a lecsóba, de izgis :D :D Párodnak szerintem is adj időt, a pasik teljesen másképp élik meg ezeket a dolgokat, mint mi!

Tegnap elkezdtem a takarítás egyik felét, ma megcsinálom a másikat, már csak részletekben megy :wink: Ja és vettem az E-bay-en egy vasalót :D Rájöttem, hogy lehet azért utálok vasalni, mert egy nagy fos a vasalóm, a gőz része nem is működik, mert csak a vizet fröcsögi kifelé...Így tegnap leütöttem egy nagyon király darabot, virágocskák vannak rajta ( amúgy tipikus nő vagyok, a virágnak biztos nagy funkciója van a vasalási teljesítményt tekintve:D :D De olyan szép :lol: ).
Íme:
Kép
Lementettem az összes összevaterázott és teszveszezett kisruhák képeit egy mappába és megmutattam Csabinak....Már készültem, hogy ki kel majd megából: HOgy beteg vagy te Asszony, mi ez a rengeteg ruha???? :lol: De neeeeem!Minden tetszett neki és azt mondta ügyes vagyok :lol: Juhuuuuuu, már alig várom, hogy Lilire adhassam őket :D

Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Halihó!

Bri
Drukk az uh-hoz, gyere a hírekkel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dike
3mg Folsav, Én Femibiont szedek, már a terhesség előtt elkezdtem 4-5 hónappal szedni :!:
Sok-sok drukk Neked is a kezdéshez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A párod majd másképp fogja gondolni, látni az egészet, ha benne vagytok és sikerül, idő, idő, idő...sok sikert drága
:!: :wink:

Angyli
Neked is szép hétvégét :!: front mentes napokat :!:

Doringo
Neked a babóm koponya tartásban van, a lábai felfelé vannak ugye, nem érzem , hogy annyira bántaná még a szerveimet, de a lábacskáit érzem sokszor egy bizonyos ponton :shock: na az nem kellemes, de egyébként imádom és boldog vagyok, hogy érzem és természetesen annyira fura, hogy egy másik emberke fejlődik bennem :roll: :wink:
Az mindig olyan nagy boldogság, tudom, mert átéltem, hogy ha van egy igazi terhességi tünet, nekem is volt hányingerem sőt hánytam is, de Én is örültem neki :!: :roll: :lol:
Kitartást a következő uh-ig, vizsgálatig, és mi lesz az :?: lassacskán teszel vonalzót, hogy tudjuk hol tartasz :?:

Zita
Sok sikert egy kalappal++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Hogy vagytok :?: olyan régen voltál...

Szrityi
Meló megy ezerrel :?: de már nem hűtőkamrában ugye :?:

Gyancsi
Ügyi vagy, még jó, hogy nem cseszett le :!: :roll: :wink: lassan eljön a nagy nap és lehet Lili babát öltöztetni a gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhácskákba :!: :lol:
Nagyon szép a vasaló, nekem is hasonló van, szépen vasal, tudja a dolgát, jó márka sztem :!: :wink:

Rólunk:
Tegnap nem dolgoztam, mert a házi védő nénim felhívott szerdán, hogy ha lenne kedvem és lenne időm elmennék-e hozzá tanácsadásra, mondtam örömmel :arrow: így nem jöttem dolgozni :!:
Vittem az összes papírkámat, jót beszélgettünk és megdicsért, hogy milyen szép rendben tartom a dolgaimat...én már csak ilyen vagyok, hogy mindent feljegyzek, leírok és mappába szedem, csak is a jó magam érdekében :!: :wink: 7 kg híztam az Ő mérése szerint az eddigi idő alatt :arrow: azt mondta tökéletes, ne foglalkozzak, hogy a centrális védőben mit mondanak a súlyomra, egyáltalán nem sok és kész :!:
a pulzusom szokásosan meleg időben 107 volt, de tudjuk, hogy miért ilyen magas :!: nézett vizeletet, tiszta volt, Én oda is viszek magammal pisit, mert nem szeretek ott elmenni WC-re, innen a laborból meg tudok vinni steril csövet :!:
A férjem nem dolgozott tegnap, mert ma mentek Bajra annak a rendőr motoros fiúnak a temetésére, így egy kicsit csavarogtunk a délutáni alvás után a városban :!: :roll: vásárolgattunk a babának egy-két dolgot :!: :wink:
lefotóztam már a baba kocsit, de még nem töltöttem fel nektek, pótlom majd :!: :wink:

Nagyon jól telt a napunk, jó, hogy ma péntek van :!: :wink:

Szép, vidám napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita! mikor jössz a hírekkel, nagyon drukkolok!!!!

Femibionból 1 szem naponta....azon kívül kell még mást? mi az a méhpempő?az is egy kapszula? plussz külön kell e vitamin is?

Susy!klassz h minden rendben volt!

gyancsi! szép a vasaló, de én utálok bármilyen is:)

KépKép
dike

Sziasztok,

dike
örülök, hogy ilyen gyorsan tudtok kezdeni :) mi 5 hónap után jutottunk el a beültetéshez és 4 hónapot vártunk a szurikig. Én Femibiont szedek, és mellette folsavat. Régen szedtem Elevitet, de nekem attól szorulásom volt, s mások is mondták, hogy előfordult náluk is. Méhfeltöltésed sem lesz? Nekem csináltak, sőt mindenkinek szoktak... legalábbis a győri kaáliban.

Gyancsi
nagyon szupi a vasalód :) és igenis hogy fontos a virágok, a vasalási minőséget is befolyásolják :D és szupi, hogy philips-et vettél, az egyik legjobb minőségű vasaló, legalábbis szerintem

suzy
a 7 kiló szerintem sem sok :) örülök, hogy minden rendben :)

candi
úgy eltűntél :( :roll: lehet már tudni az eredményt?

Kicsit rólunk:
köszönöm mindenkinek, hogy gondolt rám és drukkolt nekem! Biztosan ennek köszönhetem :) POZITÍV LETT A TESZT! :) annyira boldogok vagyok, és igen, lebegek a föld felett :) egyébként még nem fogtam fel teljesen, hogy terhes vagyok, még nem tudom elhinni. Megkérdeztem, hogy mennyi a HCG szint: 296, ami persze nekem nem sokat mond, de gondoltam majd ti eláruljátok nekem ;) a dokival nem beszéltem, itt a nővérek mondják meg az eredményt, s a további utasításokat is tőlük tudtam meg. És még rajtam kívül ma 2 lány is megtudta, hogy kismama :) Akinek ma volt a tesztje, mindenkinek pozitív lett :D ja és most már vettem tesztet én is, hogy láthassam a csíkokat :) Gabriel tesztet vettem :)
Lenne pár kérdésem, először is, hogy ez a HCG szint szerintetek milyen, szóval hogy 1 v. 2 baba lehet szerintetek, ill. hogyan számolják a terhességet lombikos terhességnél. Mivel 40 hét egy terhesség, lombiknál is úgy számolják, hogy az utolsó menzesz első napja? Előre is köszi a válaszokat! :)

Zita
zitácska79

Elfelejtettem szept. 15-én 10:45-re kell mennem UH-ra, nem tudom hogy fogom addig kibírni :)
zitácska79

Nagy-nagy gratula a kétcsikos teszthez:wink:
További problémamentes babavárást kivánok Neked :wink:

Ismét bejött a megérzésem de jó, van ujabb kismamánk :D :D
Vendég

Angyal!

Köszönöm :) még 2 csíkos tesztem nincs, mert még csak vérvétel volt, én nem mertem tesztet csinálni, de holnap reggel fogok, mert látni akarom a saját kis csíkjaimat :)

Zita
zitácska79

ZITAAAAAAA!!!! szupeeeeer de boldog vagyok én is!!!!!annyira éreztem nálad fuuuuu, szó hoz se jutok! jó érzés h ugyan ott, ugyan az a doki!!!!! kettőt kaptál vissza???hányadik lombik volt?? milyen protokoll? na és még egy kérés, írd le mikor mit éreztél...mikortól görcsöltél,mikortól volt meleged stb...
Nagyon GRATULÁLOK!!!!!!! :D

KépKép
dike

ja és igen..nekem is furi volt h egyből kezdünk, de nagyon örültem neki,nem beszélt méhfeltöltésről!

KépKép
dike

Sziasztok :!:

Dike
A Femibionból Én két naponta szedek 1 tablettát most, de a terhesség előtt amikor a 800-sat kellett szedni, akkor napi 1x ettem, mellette a 3mg folsavat a 12. hétig :!: és 500mg C-vitamin
Én nem szedtem semmi mást, mert nem is voltam lombikos igaz, de a miómám és a PCO miatt nem akartam, hogy bekavarjak mással :!: cickafarkfű tea, méhpempő...stb.

Zita
Nagyon szuper eredmény, nem csináltál előtte tesztet, nagyon ügyi vagy, hogy kibírtad, halkan, de gratulálok :!: :wink: ki fogod bírni az uh-ig már miért ne bírnád ki :?: :roll: :wink:
Nagyon fontos továbbra is, hogy pozitív maradj, ne olvass túl sok minden rossz történetet a neten, most nem főleg :!: :roll: :wink:

3 napos transzfer eseten mar a 9.napon általában mérhetõ a HCG termelődése:
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

Örülök a jó hírednek a Többieknek is sok erőt adtál ezzel
:!: :lol:

Szoríok és drukkolok mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi ma névnapozunk, szülinapozunk...sütögetés lesz, nincs már meleg végre, Cipike is sokkal aktívabb már :!: :wink:

Vidám, szép hétvégét mindenkinek :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

köszi, maradok én is a febionnál, plussz folsav!

ma nem leszek, este leánybúcsú, és még csomó készülődés:)

KépKép
dike

Sziasztok,

dike
nekem short protokoll volt: Gonal először 150 naponta (2-5 c.napig) utána meg 187,5 (6-10 c.napig), Cetrotide 1 naponta (7-10. c.napig), Luveris (8-10. c. napig), de az utolsó csak azért kellett, mert az LH hormon kicsit alacsonyabb volt az elvárt értéktől. Gondolom neked is ugyanígy lesz, jól bevárt módszer :)
Ez volt az első lombikom, 2 embrikét ülettek vissza és 2 ment fagyiba.
Először semmilyen tünetem nem volt, aztán ET+10.naptól állandóan égett a gyomrom, mindentől, kivéve a szendvicstől, meg a kakaótól :) ET+10-12. napig pedig görcsöltem, de csak néha jött rám és enyhe volt, de még most is görcsölgeteg, éjjel is arra ébredetem. Igazság szerint nekem az árulkodó jel a gyomorégés volt, a testhőm először kb. ET+8. napon volt magasabb, azt hittem lázas vagyok és csak azért mértem meg magam, de meg is lepődtem, mert onnantól kezdve 37,1-37,3 volt mindig a testhőm. De nem mindenkinek ugyanazon jelek vannak, valakinek semmilyen jel nincs.

Drukkolok neked dike! meg persze mindenkinek, amihez kell!

Zita
zitácska79

sziasztok,

Suzy,

Neked is köszönöm a gratulációt, s én is bízom benne, hogy másoknak is sok erőt adtam azzal, hogy sikerült elsőre. Azért még izgulok, hogy 12. hétig minden rendben legyen. köszi a hcg szinteket :)
Azt nem tudod véletlenül, hogy a lombiknál is ugyanúgy számolják-e a terhességet? szóval az utolsó menzesz első napja-e a terhesség első napja?
Neked spontán terhességed van?

Szép hétvégét mindenkinek!

Zita
zitácska79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?