Halihó!
Tegnap este érkeztünk vissza a Balatonról, majd teszek képet, ha lesz rá érkezésem letölteni a gépről...
Nagyon jó kis helyünk volt, szuper szállás, közel a strand, de volt olyan sz@r időnk, hogy hajjaj.
Egész héten borult volt az ég, napot alig láttunk, a víz tök hideg, Lalit bele sem lehetett húzni, nagyon fáztunk benne, inkább játszótereztünk.
Voltunk a veszprémi állatkertben, elég lepukkant szerintem, meg Badacsonyban is kirándultunk. Egyébként jó volt, csak az idő kicsit elrontotta. Persze ezen a héten már dög meleg van.
Csajok, én is GYES mellett dolgozom, 8 órában! A gyerkőc 3 éves koráig lehet, csak arra kell figyelni, hogy időben be legyen jelentve, ha meg akarjátok szüntetni a gyest, különben büntetnek (állítólag). A megszüntetés tehát nem automatikus, nem nézi a rendszer, hanem az igénylőnek kell szólnia, ha a gyerkőc betölti a 3 évet. (Én így tudom.)
Karmen, a mi leendő ovinkban (Gyertyámos) van 1 hónap türelmi idő a "visszaesőknek", vagy akik még nem megbízhatóan szobatiszták - de nem pelenkázzák őket, szóval nem azt takarja, csak nem kell kivenni a gyereket azért, mert még előfordulnak balesetek.
A bölcsi katasztrófa, javában építkeznek, állítólag valamikor október végén
fogják átadni teljesen, hát az eszem megáll, ez lett az 5 hétből...
Vagy legalábbis egyszer sem volt arról szó, hogy októberig elhúzódik az egész, legalább mondták volna, hogy tudjuk, mire számítsunk.
Mindenhol törmelékhegyek, teherautók és sóderkupacok között átslisszolva lehet bejutni, irtó nagy kosz van, a lábam-fehér szandim szürke lett, mire kiértem reggel a bölcsiből. A gyerekek összezsúfolva két (ennyit láttam hirtelen) szobában, a gondozók azt sem tudták reggel, melyik ordító-visító gyereket vegyék ölbe.
Nem irigylem sem őket, sem a gyerekeket, ha lenne megoldás, azonnal kivenném Lalit még egy kis időre, de nem tudom megoldani.