Új privát üzeneted érkezett!

Nóri! Boldog szülinapot a lányoknak! A torta nekem nagyon tetszik!
Tesomnak irtam már de még mindig nem adta meg a varrónö nevét csak annyit mondott hogy ö vette az anyagot és azt varrta rá a nö. Árat nem tud de nem volt drága.

Lányok, végre Norbi is szobatiszta lett, 3 napja már nincs baleset. Nagyon büszke magára, folyton mondja hogy mehet akkor végre oviba:) Ezek után lehet nem fogja megérteni hogy lesz bölcsi még aug. végén pár napig és nem büntetésböl.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csibe, ez baromság, ahol most van beiratkozás két év múlvára (max előjegyzésről lehet szó). Én ilyen helyre csípőből nem vinném a gyerekem. Sőt, minden ilyen intézményt megvizsgálnék, hogy NE lehessen ilyet csinálni sehol sem. Tudom, hogy sajnos sok ilyen van, de lassan odáig jutunk, hogy születéskor már az iskolába jegyeztetjük elő a gyereket vagy a bölcsibe is lesz felvételi vizsga!?
Én nem engedélyeznék ilyet, és ahol mégis csinálják, fegyelmit adnék a vezetőnek... Ha van beíratás, akkor lehet menni sorbaállni.
Mi a módszertaniba jártunk, és a rendes, áprilisi beíratáskor volt Petinek helye szeptembertől.

Egyébként láttam az iwiwen a képet Péterről, nagyon aranyos kiskrapek. :) Még egyszer gratula!

Kármen, a szobatisztaságról annyit, hogy tavaly még járt ugye Peti bölcsibe az óvodai beszoktatás előtt egy hetet, és úgy jöttünk el az utolsó nap, hogy ott még bekakilt. :twisted:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi is bölcsiztünk Levivel a héten, és nagyon büszke vagyok rá, hihetetlen jól bírta. Várta is már nagyon, elméletben nagyon tudta mi fog történni, és úgy tűnik meg is értette. Semmi gond nem volt vele. Simán marad nélkülem, nem sír. Jól megvan a gondozónőjével. A feketeleves majd jövő héten jön, akkor már 8-ra megyünk és hét vége felé megpróbáljuk az ottalvást is.

Zita: Meló 23-án indul.
Biciklit nem intéztem, még Gergővel se bezséltem róla :( Egyszerűen semmire nincs időm...és még nem is dolgozom. :( De megemlítem neki hamarosan, aztán meglátjuk. Az is lehet, hogy már elkelt :o

Karmen: Gratula Norbinak!

Mi Luxemburgban nyaraltunk, utána volt még egy kicsi Pest és Gödöllő is és Veresegyházi Macipark is. Nagyon klassz volt. Luxemburgba barátaink hívtak meg bennünket. Ők 2 évre kiköltöztek, egyébként szegediek.
Érdekes élmény volt, olyan játszóterek vannak ott, hogy az állunk leesett, jártunk vagy 10 különböző játszótéren, egyik jobb volt mint a másik :) Nagyon gyerekcentrikusak, meg úgy egyébként is teljesen más az élet, mint itt. Az emberek nyugodtak, mosolygósak, a zebrán úgy mennek át, hogy közben újságot olvasnak....szét se néznek....TUDJÁK, hogy meg fog állni az autó nekik, és valóban. Hihetetlen. 1 hét alatt se szoktuk meg, hogy ha megjelentünk az átkelő közelében, már álltak meg az autók, és nem fékcsikorgatva 5 mm-rel a zebra előtt, hanem méterekkel előtte. A közbiztonság se kutya, simán ott lehetett hagyni bárhol a cuccainkat, SENKI nem nyúlt hozzá. És ez ott így természetes. És ha mentél az utcán egymás után érkező 10 ember közül talán kettő sem volt egyforma nemzetiségű.
Kép
homokozó

Kép
markoló

Kép
a hercegi palota előtt

Kép
A játszótér (lehet vizeskedni, pocsolyázni, azokban a járatokban direkt van víz, lehet pumpálni bele, nyáron ott hűsölni a gyerekeknek)

Kép
Ugyanaz a játszótér, de ez még mindig csak kb. 1/5-e az egésznek.

Kép
Az Ardenekben, Esch-sür-Süre városában kirándultunk többek közt

Kép
A háttérben az EU-s intézmények, Európai bíróság, parlament, stb.

Kép
és a felhők fölött tényleg mindig ragyog a nap :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv.

Láttátok, hogy 600000 megtekintése van a fórumban?

Bea, jók a képek, a fagyasztótok szagmentes már?

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe, nagy gratula Péterhez, jó egészséget, sok boldogságot nektek! Képet teszel nekünk? :lol:

Karmen, nektek is gratula Norbinak a szobatisztasághoz! :lol:

Bea, aztaaa, jó kis helyeken voltatok. Érdekes, amiket írsz az ottnai mentalitásról, én el sem tudom képzelni, hogy máshogy is lehet, mint itt nálunk... :roll: Képek tök jók, egy pillanatra elcsodálkoztam, hogy mintha egyel több gyereketek lenne, rokon gyerek? :D A játszóterek bombajók, na egy ilyen nem lenne hosszú életű Mo.-n... :roll: :twisted:

Találkoztunk ma a Tescoban gyógytornász Beával. Ezer éve nem láttam. 8)

Kép
szilcsi

Bea! Nagyon ügyes Levi, remélem szereti fogja ö is a bölcsit! Munkához meg sok sikert, remélem beválik a számitásod! Klassz lehetett a nyaralás, nagyon szép helyeken járhattatok! Hatalmas játszóterek irto jok lehetnek! Fagyasztó irtó bosszantó lehetett:(

Exi! és ovi átvette ugy hogy nem volt szobatiszta még Peti? mennyit kellett ott ugy járnia? Nekünk csak ismerösök mondták sorra hogy ovik nem engedik igy majd Norbit elkezdeni, de még az ottani ovonénikkel nem beszéltem. Könnyebb eset lett volna ha naponta csak 1x kakil, annyit lehet elnéztek volna mert utána már akkor bugyit adhattak volna rá, de ö naponta 2-3x szokott (normálisat amugy de mindig ilyen volt, többször is van egy nap) ezt meg én sem hittem igy elvállalnák. Még ha csak bepisilt volna, de pont nem azzal volt a gond, az május óta rendben volt.

Enikö! Ti is utaztok holnap a Mátrába? Orsi is megy:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: Nem , mi nem megyünk a Mátrába! Majd jövőre :) Amúgy akartam már kérdezni ki a tesód? Biztosan láttam már, hisz kb minden Fészek rendezvényen ott vagyunk, de lövésem sincs ki a testvéred! :oops: :oops: :oops:
Gratula a szobatisztasághoz, nagyon ügyes Norbi :)

Bea: Nekem is teccenek a képek, voltunk otthon és meséltem is róluk anyuéknak :) Szép helyen voltatok! Én szivesebben mennék pl Luxemburgba, Prágába vagy Helsinkibe "nyaralni" mint akármelyik tengerpartra..... A tenger valahogy rohadtul nem hoz lázba, a régi épületek, várak, látnivalók viszont igen! :) Furi vokk evvan :D

Csibe: Itt is gratula :D JÓ egészséget nektek :wink:

ILcsi. Tali?

Puszka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kármen, nálunk azért volt érdekes a helyzet, mert Peti itthon sose kakilt be, de a bölcsiben szinte rendszeresek voltak a balesetek, még az utolsó hetekre is kértek pelust, de a sarkamra álltam, és nem vittem...
Az óvodavezetőnek is elmondtam, hogy mi a helyzet, szinte csak mosolygott. Na meg egyébként is úgy voltak ezzel, hogy vigyünk oda is váltásruhát, mert mindig lehetnek balesetek. Szóval igen rugalmasan álltak ehhez a dologhoz.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exi!
Lehet, hogy pár nap nem alvás miatt, ill. kutyafuttában rosszul fogalmaztam, nem beíratom babát, csak előjegyeztetem. Egyébként Gabót annak idején én is januárban írattam be, és aug.-ban kezdte a bölcsit, ill. a legújabb rendelkezés szerint a bölcsikben nincs kijelölt beíratkozási nap, folyamatosan lehet beíratkozni.
Igazából ezért nem szoktam véleményt írni egy-egy beíráshoz, ezután sem teszek másként.

Zituska!
Elárulod ki a közös ismerős? Nagyon kíváncsi vagyok! :wink:

Enikő!
Ha már itt vagyok rákérdezek:paravánból lesz vmi? :)

Teszek egy képet a tesókról:
Kép

Szép napot Mindenkinek!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe, sejtettem én, csak érdekesnek találtam...a kialvatlanság eszembe se jutott... Bocsi. A beíratkozást pedig nem tudom, hogy most hogy van, de jobb lenne, ha ott is lennének kijelölt napok... Lehet, hogy akkor is így volt, mikor Feri íratta be Petit, de az biztos, hogy egy héten egyszer volt "ügyfélfogadás".

A képet épp most láttam az iwiwen, de amit mellé írtál, annak én nem láttam a végét. Mi volt?

Ági és
KépKép
exdeus

Bea!
Nagyon klassz helyeket láttatok:). Szivesen elruccanék ilyen helyekre..
Mintha egy másik bolygón jártatok volna...
Nem ártana ha megfertőzné Magyarországot is (jobban) az a mentalitás..
Levinek sok sikert a bölcsikezdéshez, Neked meg a munkához!

Csibe!
Nagyon szépek a tesók együtt!
Nem tudsz aludni kicsit akkor sem mikor lehetne, vagy a fiatalúr nem hagy..??
Apa otthon tud lenni kicsit veletek, vagy van más segítséged?

Intézményekről én csak annyit mondanék, mindenkinek más az ízlése, de tökéletes hely nincs.

Szilcsi! Anett!
Nálunk is újítják a bölcsit, és még nem tudják mikorra lesz kész.
Szerencsére nem kellett átmennünk máshová, de nem tudom mi lesz, ha nem lesznek kész, és jön mindenki.
Nekem nagyon nehéz volt a szünetet is megoldani, nem tudom hová tenni a gyerkőcömet..
A hátamra mégse köthetem..
Remélem hamarosan többet tudunk majd..

Karmen!
Gratula Norbinak a szobatisztasághoz!
Orsinak hogy megy az úszás? Jártok magánba? Milyen?
Hiperaktivitással ti hol jártatok? Lenne pár kérdésem :wink:

Zita!
Kezded a tanfolyamot?
Gyerekek hogy vannak?:)

Üdv.:Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Karmen, Anett: köszi a köszöntést!

Nincs ötletetek, hol lehet gyerek kispárnahuzatokat kapni nem túl drágán? :roll:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok!

Exi!
Ha az iwiw-en rákattintasz, akkor kiadja nagyban és el tudod olvasni, de azt írtam, hogy tettem egy másik képet, amin Péter sokkal kipihentebb, mert amit apa tett fel, azon alig fél órás!

Szilde!
Holnaptól már itthon lesz apa velünk, sajna volt egy határidős munkája és pénteken meg ma be kellett mennie.
Fiatalúr hagy aludni, nem panaszkodom, 3 óránként kel, szopizik, aztán alszunk. :D
Teljesen egyetértek veled,nem vagyunk egyformák, minden nem jó Mindenkinek!

Sziasztok!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe, na akkor majd megnézem. :)

Kérdés: nincs valakinek innen a Szikin üdülője? Vagy vki közeli ismerősének? Most hétvégére kéne...

Ági és
KépKép
exdeus

Enikö! Majd megirom MSN-en biztosan ismered akkor. A gyerekeit láttad a multkor velem voltak, amikor találkoztunk Veletek.

Edit! Orsi kezd lenyugodni sokat változott elég hirtelen. A remegésnél mindig rászoltam, hogy nem kell ennyire izgulni, ne dörzsölgesse és rángassa az ujjait, kezét, azota erre is figyel, már csak ritkán van. Majd összel ha beszokott az uj oviba akkor kell vinnem, de nagyon sokat változott, mire iskolás lesz már nem lesz vele gond. Uszni nem bántam meg mert nem kerül nekem többe mint amikor Némó volt, igy meg viszont végig csak vele foglalkozik, eddig 2x voltunk akkor csak Orsi volt. Nem is hagyja annyit pihenni D. mint amikor sok gyerek volt, és jobban ki is tudja javitani a technikáját Orsinak, szoval nem tervezem visszavinni a Némóhoz.

Csibe! Gábor tiszta te vagy!! Látom nagyon büszke a tesóra!! Képzeld valamelyik nap előkerült egy régi video amikor találkoztunk a Pedigree napon a pici kutyáinkkal. Kerestem de ti nem látszodtatok rajta csak meséltem itthon hogy most született meg a 2. baba stb. Megvan még a kutyus? (Ella?)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita: Hívom a biciklis számot már 2 napja, de nem elérhető :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
Majd megpróbálom én is hivni! :wink:

Nóra!
Szerintem a Tescoba van minden féle ágynemű huzat. :wink:

Szilde!
Még nem kezdődőtt el a tanfolyam.
Szeptemberben. :wink:
Gyerekek jól vannak, Márk majdnem két hétig nyaralt rokonoknál, most jött haza. :)

Karmen!
És mikor van a Dávidnak a magán órája?
1200 ft az is?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Csibe :)

Szaszákné Bea a közös ismerős, Ő pletyizett! :wink: :D

Bea :)
Jók a képek! :D
Örülök, hogy bölcsi ok Levinek! Biztos így is marad, ne aggódj!

Bocs, rohanás van, nem tudok most többet írni... :(

Kép
Kép
zituska28

Zita! nekem ennyit árat mondott, nem tudom másnak mennyiért tart. Megállapodás kérdése mikor tanit, én mondtam hogy v kora du v hétvégén legyen. Akkor nem tud nyilván magánt oktatni ha Némóban éppen tanit. Amugy szerintem rugalmas, én igy értettem.

Enikö! Füge lesz? mikor?

Kép

Kép

Karmen
karmen

ATZita: köszi, nekem ott még nem sikerült találnom. Múltkor láttam a Cora-újságban 300 Ft-ért, de arról lemaradtam. Milyen tanfolyamra mész?

Zituska: írtam mailt, megkaptad?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Nóra!
Pénzügyi-számviteli ügyintéző. :wink:

Zituska, Bea!
Lehet dolgozni a Gyes mellett 8 órában ugye?
Vagy ezt is megszüntették? :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita: Még lehet, de épp tegnap olvastam, hogy majd nyilván nem lehet.
http://index.hu/belfold/2010/08/18/viss ... es_a_gyes/

Csibe: Nagyon édesek a fiúk! :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zita! Beszéltél Dáviddal? Mikor fogtok járni? Ua. az ár?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Nem beszéltem Dáviddal.
Volt még üdülési csekkünk, vettem Márknak még egy 10 alkalmas bérletet. :wink:
Ahogy mondtad, te is hogy 1200 ft az óradij meg Márknak a belépő, meg nekem a belépő, pláne ha nincs kisérőjegy, benzinköltség, stb..., lassan 3000 ft ra jön ki egy óra. :shock:
Márk szerencsére nagyon lelkiismeretes, amit Dávid mond neki azt csinálja, ha kész van, odamegy és szól Neki, hogy kész van. :D Szépen siklik, gyakorolja a kartempót. :wink:

Bea!
Sajna Nekem se veszi fel a biciklis a telefont!
:roll: Bocsi!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Nóri :)
Bocsi, csak most néztem a leveled, nem használom rendszeresen a másik címem..
Válaszoltam! :)
Lányokat utólag isten éltesse!

Zita :)
Én 4 órában dolgozom (elvileg 8) )
De én is úgy tudom, lehet 8 órában is dolgozni gyes mellett.

Enikő :)
Zalánnak nagyon boldog szülinapot kívánok utólag!!
Szuperek a képek, torta nyamiiiiiii! :D

Csibe :)
Nagyon cukik a fiúk! :D:D
Még egyszer nagy gratula! :)

Bocs, ritkán jövök, már a Sárgán vagyunk, de nem túl gyerek barát most a portánk, mert a füvünket kinyírta a víz, újat vetettem, de az meg nem igazán akar kikelni, így az én gyerekeim is inkább szomszédolnak. 8)
Azé' meg lehet látogatni minket, mi dumálunk egy jót, de a gyerekeknek elég uncsi.. :roll:

pussz!

Kép
Kép
zituska28

Zita! Én GYES mellett dolgozok, lehet 8 órában. 2006 óta, akkor is így mentem vissza. Hát igen, ezért mondtam hogy számolj, mert elöször én is csak az 1200-ra gondoltam, aztán jutott eszembe a többi költség még mellé. De nekem ahogy mondtam a beutazás miatt eddig is kb ennyi volt, akkor meg megéri sokkal jobban ha csak vele foglalkozik. Csak pár száz ft most a különbségem. Orsi is szot fogatott neki a Némóban csak túl sok volt a gyerek és úgy láttam, éreztem hogy nem tud eléggé ráfigyelni, pár tempot jol csinál aztán rosszul és nem akarom ugy idegzödjön belé mert nehéz a rosszat utána kijavitani. Most nem voltunk szombaton és jövö héten sem mert azt mondta nyaral. Némóban oktatott?

Enikö! Füge lesz, mikor?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Szerintetek hol érdemes tornadresszt, tornacipőt venni a városban?
Ti hol vettetek és mennyiért? Nem csillagászati összegért...
Ha van esetleg kinőtt, és eladó akkor vennék is.
Köszi.

Edit

szilde
Szeged

Halihó!

Tegnap este érkeztünk vissza a Balatonról, majd teszek képet, ha lesz rá érkezésem letölteni a gépről...
Nagyon jó kis helyünk volt, szuper szállás, közel a strand, de volt olyan sz@r időnk, hogy hajjaj. :( Egész héten borult volt az ég, napot alig láttunk, a víz tök hideg, Lalit bele sem lehetett húzni, nagyon fáztunk benne, inkább játszótereztünk. 8) Voltunk a veszprémi állatkertben, elég lepukkant szerintem, meg Badacsonyban is kirándultunk. Egyébként jó volt, csak az idő kicsit elrontotta. Persze ezen a héten már dög meleg van. :roll:

Csajok, én is GYES mellett dolgozom, 8 órában! A gyerkőc 3 éves koráig lehet, csak arra kell figyelni, hogy időben be legyen jelentve, ha meg akarjátok szüntetni a gyest, különben büntetnek (állítólag). A megszüntetés tehát nem automatikus, nem nézi a rendszer, hanem az igénylőnek kell szólnia, ha a gyerkőc betölti a 3 évet. (Én így tudom.)

Karmen, a mi leendő ovinkban (Gyertyámos) van 1 hónap türelmi idő a "visszaesőknek", vagy akik még nem megbízhatóan szobatiszták - de nem pelenkázzák őket, szóval nem azt takarja, csak nem kell kivenni a gyereket azért, mert még előfordulnak balesetek.

A bölcsi katasztrófa, javában építkeznek, állítólag valamikor október végén :idea: fogják átadni teljesen, hát az eszem megáll, ez lett az 5 hétből... :roll: Vagy legalábbis egyszer sem volt arról szó, hogy októberig elhúzódik az egész, legalább mondták volna, hogy tudjuk, mire számítsunk. :twisted: Mindenhol törmelékhegyek, teherautók és sóderkupacok között átslisszolva lehet bejutni, irtó nagy kosz van, a lábam-fehér szandim szürke lett, mire kiértem reggel a bölcsiből. A gyerekek összezsúfolva két (ennyit láttam hirtelen) szobában, a gondozók azt sem tudták reggel, melyik ordító-visító gyereket vegyék ölbe. :roll: Nem irigylem sem őket, sem a gyerekeket, ha lenne megoldás, azonnal kivenném Lalit még egy kis időre, de nem tudom megoldani. :cry: :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Na ne!
Még októberig?? Nálatok mikor kezdték?
Nálunk Júli 12-től... :shock: :roll:

Annyira gáz ez így szerintem. Eddig annyira ügyeltek még arra is, hogy mindenki mosson kezet jövet-menet, hogy ne jusson be fertőzés, most meg minden csupa kosz, dzsuva...
(Eddig Kevin már két hónapja nem volt beteg, de most elkapott egy csúnya vírust..Persze lehet véletrlen egybeesés is)
Nesze neked hiiénia, meg Eu szabályozás..
Gyanítom ezt így nem is lenne szabadna papíron működtetni,de akkpr senki sem tudná hová tenni a gyerekét...??!!

E.

szilde
Szeged

Gyes: nekem küldték a levelet, hogy ekkor és ekkor megszűnik, nem kellett bejelentenem, hogy 3 éves lett Dorka.

Zituska: köszi! (Azért oda írtam, mert itt az a címed van regisztrálva.)

szilcsi: bölcsi, hát ez pompás :twisted: :cry:

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hali!

Mi nyaralni voltunk azért nem jelentkeztem!

Csibe óriási gratula, paraván ügyben 1-2 napon belül jelentkezik a párocskám! :wink:

Karmen: Nincs már füge kivágták a fát :(

Szilde: Tesire póló a suli egyenpólója kell legyen nálunk, (minkét gyerek iskolájában) alsót a Sever centerben vettem ha jól emlékszem 500 ft volt, fekete torna nadrág. Ünneplős fölsőt is ott vettünk, érdemes még szétnézni a Mars téren az Irén csarnokban ott is vannak jó butikok, pl 300 ftért gyerek nejlonharisnya (ünneplős-fellépős szoknyához kellett) jó erős anyag, nem az a car szakadós kínai...

Néhány kép a nyaralásról, bocs több, mint 900 képet csináltunk, nem tudtam választani ) :

Balatonalmádi: Marci anyai nagynénijével:
Kép

Szlovákia, a pozsonyi vár: Kép
Kép

Ausztriában egy ház udvarában találtuk ezt a bazi nagy meseszép makettet, muszáj volt megállni és fotózni :D
Kép

Nagycenk Széchenyi mauzóleum, kisvasút kiállítás, erdei kisvasút...stb: Infók: http://www.nagycenk.hu/ Itt a környéken rengeteg mindent megnéztünk, kastélyokat, templomokat, millió gyönyörű hely van amit meg lehet nézni, a gyerekek imádták :D
Kép
Kép

Ééééééééééés ez volt a kedvencem az egész túrán a párom hozott ez ide, nem is tudam róla :D meglepi volt, sikítottam amikor megláttam :D !: Ez is egy olyan hely ahova az életében legalább egyszer minden magyar embernek el KELL mennie! De lehet többször is :) Végig szól a Kárpátia, Ismerős Arcok, HUngarica és egyéb magyarérzelmű zenéket játszó zenekarok muzsikája, a táj lenyűgöző fent a hegyen ami az utolsó előtti képen látszik az "Írott kő" van, az osztrák határnál van!
Magyarország, Velem nevű község Novákfalva (infók itt: http://www.novakfalva.hu/

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És zárásként 4 napot Gyékényesen töltöttünk! Lent van Nagykanizsa alatt a Horvát határ mellett: Infók: www.posseidon.hu vagy www.gyekenyes.hu
Ez a falu egy kuriózum, kristálytszta a tó vize, szuperjó gyerekpancsolós-homokozós típusú strand van (ingyesen strand) a víz annyira tiszta, hogy 2-3 méter mélyen lelátni az aljára, látjuk ahogy úsznak a halacskák, és beljebb a tó mélyén vizibicikliztünk láttuk a rengeteg édesvízi medúzát :D Ivóvíz tisztaságú a víz, mintha a tengeren lettünk volna, olyan látvány volt! Megfizethető falusi-magyar árakon! Picit messze van ide, de megéri elmenni, nagyon szééééééééép!

Kép

Kép

Kép

ceniko
Szeged

Üdv.

Csibe, láttam Gabót és a mamát a hétvégén a Szikin. Jól le lettem locsolva. :)

Szilcsi, nekem tavaly automatikusan küldék a GYES-t megszűntető határozatot, és utána nem is küldtek pénzt.

Enikő, a férjemet érdekelné a makettes kép eredeti méretben. Átküldenéd e-mailben? Gyékényes info elraktározva. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Szilcsi! Nekem a MÁK küldött levelet hogy a GYES várható lejárata mi lesz ill elötte is küldött hogy ekkor fog lejárni. Ovi. Hát ha baleset az hogy becsurran neki v bepisil szerintem nem ua mint Norbinál lett volna, hogy naponta 2-3x bekakált. Szerintem még 1 hónapig is nagyon huznák nálatok is a szájukat hogy mossák le olyankor a lábát, fenekét mert valljuk be ha pelust nem adnak rá akkor az kenödik mindenfelé. Szerintem ehhez tul finnyás egy ovonéni (tisztelet a kivételnek de én igy gondolom). Én ezért aggodtam annyira. Föleg hogy Norbinak ugye sokszor nagyon hig, krémes, nem olyan vészesen mint tavaly ilyenkor (akkor fél évig gond volt) de nem is mindig jo.

Bölcsi nálunk is átépités alatt, most Norbiék a családi napköziba járnak. Viszont tök szuper, mert eddig nagyon picike udvaruk volt, de most hogy több gyereket várnak majd ha készen lesznek, kaptak az ovi udvarából egy 4x akkora területet mint ami eddig nekik volt. Az ovi udvara igy is hatalmas, szóval ésszerü döntés volt. Nálunk is októberre lesznek készen az épitkezéssel, de igy volt a terv is.

Enikö! Hü de szuper helyeken jártatok!! Gyékényest én is megjegyzem:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ági próbáltam átküldeni a fotókat (4 darab kb 900MB-os kép) de visszadobta a szerver. Nincs nagyobb tárhelyű emilcímed?

Gyékényes télleg marha jó, kisgyerekekkel álomhely!!!!!!!!!!!!! Van árnyék és napsütés is, parton is a vízben is, hegyek veszik körül, de nem túl nagyok, meseszép...

ceniko
Szeged

Enikő!
Mi most megyünk hétvégén az egyik középiskolai barátnőmékhez, akik Gyékényesen laknak! :lol: :wink:

Exi!
Láttalak szombaton a Skoda talin! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi!
Bölcsiztek?Milyen az új átépített bölcsi?Mi kedden kezdjük az ovit! :roll:

Enikő!
Nagyon szép helyeken voltatok! Kopogtatót nem gyűjtesz most?
20140113113746

Anett, igen, bölcsizik Lalkó. Az építkezés nincs kész, az új részből semmit nem lehet látni, nem lehet bemenni, még dolgoznak javában, de fentebb írtam már róla. Állítólag október végére lesz kész... Az ovitól ne félj, Málna már járt közösségbe, nem lesz gond!

Kép
szilcsi

Zitaa, én nem láttalak. :( Érdekes lett volna, ha épp az egyik szervező hiányzik. 8)

Ági és
KépKép
exdeus

Zita! köszi az SMS-t akarta válaszolni de mivel nekem nem vette fel, nem értem el (és vissza sem hivott) igy nem irtam neked de. Kiváncsi vagyok hogy csak most nem vette fel v látta én keresem és direkt.
Orsinak ma megvettük a bérletet, ott 4e ft, akár minden nap járhat, de csak heti 2x fog menni edzésre. Fényképes a bérlet amugy, mondták kérnek majd még hozzá (nem küldtem).

Enikö! Hogy olyan marha nagy a foto? Nekem max. felbontásban is képenként nincs 5Mb nagyobb. 900Mb meg 4 fotó szerintem egyik fényképezövel sem lehet
Fügét sajnálom, annyira kivánom pedig:(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita! Hivott az elöbb tényleg oktatott most de megint elmegy pár napra. Na legalább visszahivott, már kezdtem pipa lenni:) De neki ne mondd!!:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Írtam privit 8)

Kinga

Csajok!
Felraktam pár dolgot az adok-veszek-be :wink:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Karmen!
Nem nagyon szoktam beszélgetni vele, szóval biztos nem mondom :wink:
Tegnap Márkot büntiből áttette a Juci sávjába. :shock:
Azt hittem Márk játékból átúszott, de mikor láttam, hogy elkezd sirni, akkor gondoltam, hogy nem. Kérdeztem Dávidot, azt mondta, hogy mindent csinált, csak azt nem amit kellett volna. :roll: Érdekes, hogy előtte való nap is ugyanolyan szarul csinálta Márk, akkor nem foglalkozott vele, tegnap meg aránylag sokat nézett rá. :o
Most Orsinak hová vetted a bérletet? És 1 hónapra 4 ezer?

Exi!
A bejáratnál láttalak 4-fél 5 körül. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Én meg tegnap láttalak az usziban, de nagyon Márkra koncentráltál :wink:
Most már értem miért 8)
Lehet hogy D már elfáradt és nem is árt neki ha elmegy egy kicsit nyaralni..mondjuk ez nem vígasz a gyereknek...
Holnap Juci helyettesíti, Kitti nála fog úszni.
Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zita! Orsit is volt áttette Eszti sávjába de látszott rajta hogy nem mérges csak a gyerekekkel kell néha legyen szigoru is, én amugy egyetértettem vele, nem sokáig hagyta ott és a gyerek sem zokogott ezen. Nem kiabált vele, mindig nagyon türelmes hangon beszél és szidja le Orsit, tudom mert végig ott vagyok.
Orsi a Murénába ment át. Havi 4e ft.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi!

Én tegnap telefonáltam az Államkincstárhoz, mert sokkolódtam amit írtál, hogy be kell jelenteni a Gyes megszűnését!
NEM KELL!!!!!HIVATALBÓL FIGYELIK!!!!Ez így is normális én még ilyenről nem is hallottam soha,szóval nyugi,nem büntetnek,nincs miért!
20140113113746

Üdv.

Csak egy kis dicsekvés.
A jobb oldali a kocsié, a másikat csak elhoztam, mert nagyon jól nézett ki. :)

Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Anett, köszi, hogy utánakérdeztél! Nekem ezt a MÁK-ban mondta az ügyintéző, akinél leadtam anno az igénylésnél a papírokat, hogy nekem kell jelentenem, ha már nem igénylem tovább a GYES-t. :roll: Jó kis magyar bürokrácia, magyar szervezés... Nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb... :roll: :?

Szép kis időnk lett, Lalira kiskabátot adtam reggel, tök hideg volt. :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok!:)
Hogy vagytok?
Nagyon el van mindenki veszve...,nem is csoda...
Kislánykám túlesett az első napon az iskolában...,nagy dolog ez...
Veletek miújság?Bölcsi, Ovi, Iskola, Munkahely..?

Bea!
Munka milyen?

Üdv.:

szilde
Szeged

Sziasztok!!

Boldog névnapot Erikának és minden ünnepeltnek. Nagy ölelés az új iskolásoknak, ovisoknak, bölcsiseknek!!!

Nálunk is ovi újra, már nagyon várta Ábel. A beszéde egyre jobb,de azért megyünk logopédushoz.

Konsti is beszél, wc zik és mindenben utánozza a testvérét.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Boldog névnapot Erikának és minden ünnepeltnek. Nagy ölelés az új iskolásoknak, ovisoknak, bölcsiseknek!!!

Nálunk is ovi újra, már nagyon várta Ábel. A beszéde egyre jobb,de azért megyünk logopédushoz.

Konsti is beszél, wc zik és mindenben utánozza a testvérét.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?