Új privát üzeneted érkezett!

Óóóóó, laptetvet kaptam :shock: Juhéééj

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag

Pont téged üldöznénk ki? És pont mi? Szerintem az a banda nem abból a fajtából való!

Leti

Ez jó hír! Ideje lenne már egy kislány is a csapatba,kiért versenyeznek majd a legények?

Akartam estére pöfeteget rántani a fiúknak,úgy kaptuk a gombát! Anyu tegnap 2-t rántott ebédre,azt direkt meghagyta mára. Elkezdtem fölszeletelni,tiszta zöld meg kukacos volt a belseje,ment a szemétbe! Szegény férjecském jól megjárta,nagyon edzett rá. Fel is hívtam,szoktassa magát a gondolathoz!
Én speciel azt sem eszem meg,de nálunk komoly harcok dúlnak érte férfifronton!
Hát ma tűzszünet lesz!

Kép
Kép
k_inga

Csillag,
Majd a laptetű szerencsét hoz! A peteérést meg a megtermékenyülést majd a sors és a természet elintézi! CSak add át magad a jó dolgoknak!

Kinga,
A pöfeteg gomba tényleg rizikós egy fajta. Anyukám szerint meg lehet ismerni, nekem sose engedi, hogy vegyek, mert azt mindig csak ő vehette. Mondjuk annyira nem vagyok oda érte én sem. Holnaptra kéne valamit főznöm, de nem tom mi légyen az.
Vendég

GYerekek, meséltem már, hogy a Húgom nyert egy egyhetes utat 2 főre all inclusive ellátással 4*-os szállodában - kapaszkodjatok: BARBADOS-ra (Karib-szigetek).

Először Anyukámat akarta vinni, de közölte a doki (titokban), hogy Anyukám gyógyíthatatlan, nem hiszi, hogy novemberben repülőre tudna ülni...

Nem semmi - meghát a hír is, amit ez miatt tudtunk meg. Így most a két tesóm megy. "Kicsit" lehangoló a hír. Már csak a csodában bízhatunk Anyukámmal kapcsolatban.
Vendég

Csillag nem mész te sehova innen és nyugodtan sírd ki csak a gondokat ide nekünk!

Kinga, én még soha nem ettem pöffeteget, de kíváncsi lennék rá milyen,mert imádom a gombákat!

Leti azért ezt nagyon durva így megtudni!Gondolom a hugod örül is meg nem is!

Mares, először nem láttam a képet, de most hogy jobban megnéztem már igen!Nagyon édi!
:D

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Ana, igen, örül is meg nem is.
Most mindennel így vagyunk - van egy kis öröm a családban, de beárnyékolja ANyuci betegsége. Nem baj, csak legyen még sokáig velünk. Nem könnyű, csak bírja ki!
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok,köszi,csak kb.2 percenként újraindul a gép.Valami szarakszik benne,így már többször nekiláttam írni,de mindig kikapcsolt a gép.Holnap megyünk uh-ra.
Lányok,szépen nő a pocitok!

Csillag:Sokat gondolok rád.Kívánom,hogy minden rendbejöjjön mielőbb.

Baba:Éjszaka megy az alvás?

Ana: Mikor lesz megint TSH?

Mares:Nagyon édi Gergő!

Én nem nyaralok :cry: Ma egy kicsit túleröltettem magam,takarítás,bevásárlás,...kicsit szúrt is a hasam.
Holnapot már nagggyon várom!
Vasárnap meg megyünk babacuccokat venni,azt is várom ám!!!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.08.25 07:32-kor.

maccs01

Sziasztok!

Chris, jó programjaid lesznek. Vegyél sok szépet :lol:

Leti, nyomom még a brinyót, mindjárt itt a december, egészséges akarok lenni! Azt álmodtam, hogy szeptembertől (ovi-bölcsi) úszni járok reggelente... bele is éltem magam, úgyhogy bérletem lesz sztem a nőgyógyászomhoz, mert én tényleg nagyon érzékeny vagyok a fertőzésekre, de megyek uszodába bicó mellett, főleg a szauna miatt. Nagyon-nagyon készülök a decemberi hormonvizsgálatomra, januártól indul a projekt. A férjemnek kell még egy gyerek, ezt már többször elmondta nekem, annyira meg van elégedve a felhozatallal.

Szerintem, ha eddig nem bringáztál, akkor ne kezd el most babásan, nagyon megerőltető tud lenni, és van, hogy csak akkor érzed igazán, amikor lekászálódsz a nyeregből, szóval inkább sétálj.

Letelt a két heted, hurráááá! Végre, no para! Már nagyon várom a kromoszómát :)
A húgod egy szerencsés! Sajnálom, hogy nem lehet felhőtlen az öröm.

Minap hallottam, hogy egy doki, aki rákos betegeket operál, arról van meggyőződve, hogy a rák okozója tulajdonképpen egy gomba és mint gombás betegség a szódabikarbónával gyógyítható (teszi is, gyógyulnak az emberek). Azt ajánlja, hogy reggelente egy kávéskanállal vízbe (reggeli előtt) elkeverve éhgyomorra igya ember és akkor garantáltan nem lesz rákja.
Erre kontra, hogy több fórumon is elkezdték nyomatni, hogy milyen állatira rossz a szódabikarbóna (lehet, hogy azért, mert szinte ingyé van?), míg a drága gyógyszeres kezelés mennyivel jobb...

Kinga, nagyon csinos vagy és szép a pocakod! Nagyon boldog vagy a képen.

Baba, további szép babázást, és örülök, hogy tejcsárda vagy :):):)

Ana, nekem egyik gyerekemnél sem voltak tüneteim, csak kb. az 5. héttől. Ilyen is van. Még nyugodtan lehetsz semleges érzésű a mesiig, mert simán lehetsz terhes. Kívánom!

Mares, nagyon szép a picibabátok.

Csillag, örülök, hogy írtál. Nem korai még a fertőzésveszély miatt még a szex? Nekem 6hetet javasolt az orvos. HCG elvileg kiürül két hét alatt, ha nem, akkor uh javasolt, hogy megnézzék nem maradt-e valami, ami miatt termelheti a szervezet. Ha megjött a mesid, az jó, nekem 40 napra jött meg cirka, vagy még több, rohadt ideges voltam a várakozástól.

Egyik gyerekemre sem jött be a "nem-meghatározó" oldal. Megcsináltam kiírt és valós születési dátumra.

maccs01

Csillag!

Egyettértek Maccsal, nem kellett volna annak a HCG-nek már kiürülnie?

Maccs! Örülök és nagyon tetszett hogy nálatok jó a felhozatal. Szerintem decemberre, te leszel Makkmarcsi!!!!!Ja és az is örömmel tölt el hogy neked nem jött be az oldal.Így még 2012 előtt van remény fiúgyerekre:). Köszi a kívánást, már nem nagyon tudok bízni, bár lelkileg most erős vagyok és jól érzem magam. Egyszer csak eljön a mi időnk is.

Letti! Nikinek szántad az első sorod! Ugyes hugod van, nekem is kéne egy ilyen! :lol:

Chris! De jó hogy előkerültél! A párod rendben van? Már nem sok időd van a végéig!Szept elején lesz TSH és akkor endora is mennem kell. De szerintem már tökéletes, csak ez a .........gyerek nem akar jönni!

Puszika mindenkinek :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D
anabana

Ezt találtam a hcg kiürüléséről:

Válasz:
A kereskedelemben kapható tesztek rendkívül megbízhatóak, csaknem 100%-ban. A hiba bennünk van.
A HCG szint csak akkor mérhető, akkor lesz a teszt pozitív, ha a termelt HCG mennyisége elért egy értéket. Ez a jelenlegi teszteknél kb 25 IU (nemzetközi egység)-nél van, ami a fogamzást követő 10-12. napnál következik be. Ha a terhesség elhal, a HCG szint csökkenni kezd, és a hormon kiürül. Egy darabig még mérhető (pl. terhesség megszakítás után két-három hétig), majd a mérhető szint alá csökken. Eleve kóros terhességnél a szint lassabban emelkedik és később lesz kimutatható, alacsonyabb csúcsot ér el ezért hamarabb lesz mérhetetlen. Ugyanez a helyzet a méhen kívüli terhességnél is.
Dr. Csákány M. György
2004.06.03
anabana

Sziasztok!

Ana, igazad van, tényleg :? Bocsika :oops:

Maccs, nem a gyerek születését kell nézni, hanem amikor készült!
Egyébként én is azt szeretném, ha nem jönne be, mert a következőt fiúra szeretnénk, ha ő most lány lesz és az ábra nem ezt mutatja - 2013-ig meg nem várok - akkor leszek 40 éves.

Na mindegy, először legyen meg Ő, aztán majd tovább gondolkodunk.
Vendég

Letti!

Ezen az oldalon van olyan számolka is ami a gyerek születési dátumával számol. A lányomra bejött, és ha most sikerült volna, akkor is lányt számol. Ebben én nem hiszek. A kínai fogamzásnaptár is ilyen és az se jött be sok embernek!!!!
anabana

Ana, mondjuk alapban én se nagyon hiszek benne. Mert ha hinnék, tuti nem jönne be... :?
Vendég

Leti, a teszt-módban a gyerek születésnapja számít.

Ana, Makkmarcsi - nagyon röhögtem :lol: Régi idők meséi - imádtam őket!
Én korai szakaszban most már nem fogok többet tesztelni - januártól -, csak ha nem jön a mesi. Utána megyek progira és ennyi. Én sem fogok rágörcsölni a témára. Egészség legyen, aztán ennek következtében baba is lesz!

maccs01

ja azt elfelejtettem irni hogy 20 hetes volt a picur és 336gramm :)

KépKép
bettike83

Betti, ezek nagyon szép eredmények, korának megfelelő!

maccs01

Maccs, akkor bocsika - a felületességem megint elhatalmasodott...Nikit is Anának néztem...tegnap úgy látszik, szét voltam csúszva.

MA úgy volt Anyukám megkapja a kemot, amit nagyon várt, mert egyre durvábbak a fájdalmai. Erre nem kapta meg, mert a vizelete gennyes - felfázott, miközben kapta a sugarat - ott feküdt valami k. hideg asztalon k. hidegben, mert ott nagyon kell mennie a klímának, hogy a gépek ne haljanak be. Így most kapott egy 35. féle gyógyszert - hát most már rohadtul unom ezt a szarakodást.

De hát alá vagyunk rendelve ezeknek a dokiknak.
Vendég

Leti, én is néha szétcsúszva :)

Anyud meg, szegény, hát az ember próbál bízni a dokikban, különben nem merné gyógyíttatni magát... és aztán remélünk, hogy jól csinálja...

maccs01

Helló lányok!

Leti
Basszus ez már azért durva,amit szegény anyudnak át kell élnie!

Ma végre befejezték a festést,de nem volt energiám mindenhol felsikálni a padlót! Úgy elfáradtam,alig bírtam lábra állni! Négykézláb sikáltam,mert hajolni még rosszabb volt! Akadályoz a pocakom! Anyukám megígérte,hogy majd segít,nekem a könnyebb része marad. A fürdőben is ő mossa majd le a csempét,mert plafonig van és létra nélkül nem érjük fel. De mivel félek a létrán amúgy is,hallani se akarnak róla,hogy én másszak fel. Nem tudom mi lenne velünk nélkülük,Tesóm is most bent van a háznál,fűrészelik a fát,férjem meg szokás szerint dolgozik. Ha anyámék meg tesóm nem lenne,én meggörnyedhetnék a takarításban,a férjem meg átállhatna zombi üzemmódba!
A kedves anyósom persze nem is érdeklődik semmi iránt! Mert ez egy szutyok putri szerinte.
Vasárnak keresztelik a sógorék gyerekét,szerencsére nem mi leszünk a keresztszülők,de már előre hányingerem van attól,hogy 1 légtérben kell tartózkodnom anyóssal meg a köcsög anyjával! Legszívesebben el se mennék! De ez alól nem igazán tudom kihúzni magam,mert a sógiékkal meg jóban vagyunk.

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!

Bocsi, h nem tudok mindig jönni, de Nika és Manó, plusz a hétvégi költözködés teljesen lemerít.
Csillag bébi stramm vagy, hidd el hamarosan, eljön a várt boldogság... most csak a fiaiddal és a férjeddel foglalkozz...
Kinga előre sajnállak, de egy boldogítson, csak egy napot kell elviselned a banyákkal...
Leti sajnálom anyudat, ez a magyar egészségügy egy hányadék!
Ana hát nem tudom, azért a Csákányról nekem megvan a véleményem... jelenleg a Jahn Ferenc Khba dolgozik, ahol szültem...
Kemény amúgy a tk árak!!! Beszarok, h az értelmiségieket nem segítik, bezzeg a büdös cigányoknak meg mindent :(
Nem vagyok rasszista ( annyira :P ) de ez már undorító, Letinek igaza van, akinek van esze, az kimegy külföldre és kint él, mint Marci Hevesen.
Niki milyen a meló a párocskádnak?
Maccs ha mész usziba akkor tampont használj. Nekem bevált, mert én is hamar elkapok minden szart.
Maresz te Gergő csudiszép... És mekkorrára nyitotta a száját :)
csak ez az egy kép készült?
Bettike ti mikor mentek 4dre? Kivi vagyok, h mi lesz :)
Na megyek, mert a férjem már mondja, h annyit írok, h tuti laptetűm lesz :D :lol:
Legyetek jók, holnap írok

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba

Hát neked sem kell melóért a szomszédba menni!
Hogy álltok a pakolással?

Kép
Kép
k_inga

baba

sztem jővőhonap végén megyünk 4dre.

sztem a kukacból nem lesz már nuni :D

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Betti,
Frankón azt mondta a doki, hogy kukit lát?
Mi is szept. végén akarunk 4D-re menni. 29-én lesz a párom névnapja, akkorra tervezem, akkor leszünk 24+5 hétben.

Baba, most költöztök a hétvégén? Nagyon kemény vagy! Durva! Újszülöttel költözni + 1 "nagytesó".

Kinga, 1 nap nem a világ. Anyós pajtás meglátja a sugárzó mosolygó arcod, megöli a pipa...csináld azt: legyél jó kedvű...akor megeszi a penész!!!!

Ana, lehet, hogy azért nem jött neked eddig össze, mert a sors tudja, hogy fiút akarsz és ahogy a számolkából is látjuk, neked most lányod lenne... véletlenek márpedig nincsenek!!!!
Vendég

Helló lányok!

Kinga, jó hogy azért van aki segítsen!Anyóspajti meg le van.....!
Lényeg, hogy neked jó legyen minden!

Baba, te jó ég! Hát nem irigyellek most!Pici baba, pici gyerek és még költözni is!Tetszik neki a meló!Hál istennek leköti és mindent csinál!

Bettike, látom most már elfogadtad, hogy fiad lesz! :D

Leti, ez már totál kegyetlen!Pláne ennyi gyógyszer!
Az én apum 1 gyógyszert szed az alapbetegségére a többi 6-ot meg a mellékhatásokra!

Én már érzem piri közeledtét!De nem számít!
Viszont ma beszéltem apum élettársával, hogy melyik nődokit ajánlja nekem és hogy elmennék hozzá! Akit ajánlott azt mondta beszél vele, hogy vállal-e?
Úgyhogy hamarosan megyek dokihoz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindig azt mondtam, hogy addig nincs doki, amig a párom munkanélküli!Hát eljött az ideje!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Betti, lehet, hogy AKKORA volt, hogy azt pár pillanat alatt egyértelműen "kielemezte" a doki - kisfiú :)
Persze lehetett köldökzsinór is, de szerintem nem csak a kukacot, hanem a "járulékot" is látta, ezért egyértelmű számára.

maccs01

végülis ahogy kérdeztem rögötn rávágta hogy fiú,ennyi volt semmi több.amúgy kórházban csinálták és nő,de fél 1 volt és már nagyon mentek volna ebédelni,igy siettek,ezért tartott kb 1 percig az egész vizsgálat.

KépKép
bettike83

Bettike, 4D-n általában kiderül :):):) Már alig várom! Sok pussz, szép babavárást!

maccs01

Betti! Hidd el a szakavatott szemek nem tévednek! Persze kivételek vannak, de az ritka!

Niki! Már lassan nekem is kell mennem dokihoz! 10. ciklusban járunk...........szeretnék egy hormonvizsgálatot, de szept van időpontom az endos dokihoz és kikövetelek egyett. Bár igazából ez a 2. hónapunk, úgy hogy most már jó a tsh. Tegnap a körzeti dokim váltig állította, hogy nem emiatt nem sikerül. Gyagya, pont fordítva beszélt mint a nődoki és endos. Azért szeretem, mert ari doki! A pm gyogyit mentem felíratni!

Ja én a 9.dpo-n járok, de már történhetne valami akár piri akár nem, mert a cicijeim már leszakadnak. Sajna nekem minden ciklusban ilyen. :)

Letti! Ne is idegesíts, egyébként lehet! :lol: :lol:

Puszika mindenkinek
anabana

Szép jó reggelt!

Ana, mi tavaly nov. óta próbálkozunk és akkor volt utoljára hormon vizsgálatom. Azóta kezdek ugye helyreállni. Monjuk én dokinál februárban voltam utoljára, de magánba. Sajna ezt most nem bírja a büdzsé, marad az sztk-s doki.

Én 8-9 dpo körül járhatok, de nem tudom a pontos pé idejét, de szerintem nálam elmaradt megint. :( :( Most a cicók sem fájnak.
De most mindenképp megvárom mensit, semmi sem hajt, hogy tesztelni kéne!

Amúgy azt olvastam a múlkor, hogy a pé utáni cicifájást a változó hormonok okozzák. Ilyenkor ugye nő a progreszteron szint és az érte a felelős és ha pedig valaki babás lesz mégtöbbet termel, ezért fáj jobban.

Bettike, akkor biztosat tényleg a 4D tudsz majd meg! Azért nem semmi, 1 perc aztán kész! :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki! MI is nov-től, akkor vették le a spirált! Ciklusban már 10.
anabana

Sziasztok!

Megpróbálok részletekben írni,remélem nem dob ki,de addig sem veszik el amit írtam :D
Vendég

Ana: Köszi kérdésed,párom már tökéletesen van:-)Én jövő héten megyek TSH-ra.

Leti:Anyukádnak jobbulást.Tekersz már?

Maccs: Hogy bírod a biciklizést?Mindennap tekersz?Mennyit?

Betti: Gratula kukachoz :D
Vendég

Tegnap voltunk UH-n :D Mindjárt megpróbálok feltenni egy képet.Tiszta apja ez a fiú.Legalábbis a szája az apjáé. :D Meg a kukaca :D A méretei alapján 2 héttel idősebb,de azt mondta az uh-s doki,nem baj,lehet,hogy most indult be nagyon a fejlődés.Drágám már 1,7 kg :D :D :D
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Na,2x is elküldte:-)
Vendég

Chris, nagyon tünemény ez a kisfiú!Szép súlya van már!
Örülök, hogy jól vagytok! :D

Ana, nekem ez csak 7. ciklusom most.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Chris! Nagyon jó foto. Aranyos kis pofika, és a súlya is nagyon jó! :lol: :lol: :lol: Szép pofikája van!
anabana

Sziasztok!

Api elment Győrbe, ott alszik, enyimé a gép holnapig :)

Baba: nem , még készült pár, bár nagyon mondták, hogy olyan tutti képek nem lesznek, mert hogy már nagy a baba, kb 17 perc van a dvd-n, mert GErgő úgy csinált, hogy aluszik :) persze itthon meg majd ki akar mászni! Hát igen, nem semmi hogy pakolászol meg minden!! LE a kalappal. Dominika hogy alszik? este? fürdetés?

Betti: korának sztem is megfelelő! Előszőr nekem is fura volt hogy kukis van odabent, de most már nagyon várom... :) és mindegy, ha fiú ha lány úgyis imádtuk és körülrajongtuk volna! :) nálatok is ez lesz!

Ana: akkor most ahány doki annyi félét mondanak neked??? Mert akkor igazán "jófejek"!!!! Azét még lehet ebből a hónapbőól valami nem???

CSillag: nekem műtét után az lh teszt olyan pozi volt egy héttel is hogy csak na... nem is vártam hogy 21 napra a műtét után máris megjön! Szoríííítok nagyon hogy minden okés legyen!!!

Niki: új doki új remények és ez csakis babót jelenthet :) :lol:

Kinga: te is aztán pakolsz ezerrel ahogy látom.. de tényleg, jó ha van segítséged, azért ne terhelt túl magad!

Chris: te is vigyázz magadra! Néha én is azt hiszem, hogy na a régi vagyok, aztán elfelejtem, hogy ott a pocak, vagy hogy a tempó már nem a régi!

Maccs: szódabikarbóna? erről sem hallottam! De én azt mondom, hogy azért egy próbát megérhet, csak nem károsabb mint a sok gyógyszer nem??

Letim: utazás -> le a kalappal, biztos nagy élmény lesz!!! Anyud -> bakker, ennyi gyógyszer... nem csodálaom, hogy néha te magad is szép vagy csúszva, én tutti gyagya lennék, túl érzékeny fajta vagyok... :( vigyázz magadra !!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chris: a kép nagyon céééép!!!! Komolyan és milyen kisimúlt az arca!!! Nekem hétfőn azt mondták ( 32hét 3napra) hogy 1800 g max... :( hát nem egy birkózó vagy szumós :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! Még most fog Gergő igazán gyarapodni. Nekem is ekörül volt és 3,54-el született. Ő fiú még nagyobb is lehet. Amúgy meg nézz már magadra, ilyen anyának tuti don huan fotomodell alkatú fia fog születni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezt tegnap csak a házi dokim okoskodta (remélem). Gyógyszert mentem felírtani.

Figyi CHRIS!

Azt okoskodta, hogy a terhesség hiperthireozist vált ki, és ha most így lenyomtuk mi lesz velem. HÁt ehhez a részéhez nem igazán ért! Szerinted?
:lol: :lol: :lol:
anabana

Utána olvastam és tényleg gyakran vált ki pm túlműködést. Egyébként tényleg kedvenc területe a dokimnak a pm. De azzal nem ért egyet hogy terhesség csak 2 alatti tsh-val jöhet létre! A fene tudja!
anabana

Ana
"De azzal nem ért egyet hogy terhesség csak 2 alatti tsh-val jöhet létre!" Ez szerintem is igaz!
2alatt az ideális, a nagyesélyes, de létrejöhet magasabb értéknél is.

Chris, igen, minden nap, de csak 30-40perceknél tartok, van, hogy napi 2x30-40perc. Rohadt izzasztó, ilyenkor utána már sokkal egészségesebbnek érzem magam - hülyeség mi? :):):) Mindenesetre agyban is eldől, tehát ha így állok hozzá, akkor lehet, hogy hamarabb meg is gyógyulok :wink:

maccs01

Mares, nem vagy nagy darab (szerintem sosem voltál), a baba meg ugye a ti genetikátokból épül fel :)Cirka a 32. héttől kezdenek iszonyat gyarapodni.

maccs01

Ana: jó nekem a 3 körüli babóka is!! Uram drága viszont nem kis egyéniség!!!! Ha az apjára üt súlyban :) mondtam neki, uramnak, hogy kb 7,5-8kg-ot híztam, erre ő: én is!!! Mert szerinte túl jó kajákat csinálok... mostj simán 100 felett van, talán 108 kg :), persze hozzá meg majdnem 180 cm

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! nyugi 3 fölött lesz. Amúgy szerintem a 180 cm hez sok a 100 kg. Fogdd egészségesebb életmódra!! Az én párom 182 cm és 95 kg, de már diétára fogtam, és nem ehet 18 után.

Maccs! Nem tudom lehet, de a 4 fölötti már sok, nem? Engem már ez nem is izgat, inkább az ,hogy miért nem sikerül!!! Májusban derült ki a 4,76-os tsh, még csak 2. hónap hogy jó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még szerencse, hogy egyébként jókedvű vagyok, és tényleg jól érzem magam a mostani helyzetben is. :lol: :lol: :lol: Annyira nagy probléma nem lehet, ha áprilisban majdnem összejött. Arra gondolok hogy sperma, vagy petevezeték stb. Örülök hogy már nem hőmérőzök, azóta sokkal jobb. Mindegy ha jön jön, ha nem akkor nem. :? :roll:

Puszik, ma már nem jövök :wink: :wink: :wink: :wink:
anabana

Sziasztok!

Chris
Milyen édes ez a kisbaba,tök jól kivehető a kis arca! Szép fiúcska lesz! :wink:
Mi majd szept végén szeretnénk 4d-re menni,remélem addigra felépül a dokim,szeretném ha ő csinálná!
Addig 7-én lesz a köv. uh. Kíváncsi vagyoka súlyára,mert én most kezdtem el hízni meg gömbölyödni.

Én is untig megelégednék egy 3 kg-os babával,de ha a mi genetikánkat örökli, akkor nem lesz egy kis gyerek. Bár én 3,05 kg- val születtem, a páromat nem tudom,de ő se volt óriás, aztán én behoztam a lemaradást rendesen kicsinek.
Majd meglátjuk. Külön vitamint nem szedek,nem kell felfújt gyerek. A védőnő meg a szülésznő szerint is felesleges,ha sok gyümit és zöldséget eszem.

Kép
Kép
k_inga

Van egy lány, barátnőm barátnője, ő is magasabb tsh-val lett terhes.Még nagyon a terhesség elején jár, úgyhogy ha megszült 9hónapra, akkor lehet örülni. Régen kezdett szedni rá bogyót, de borzasztóan rosszul volt tőle, abbahagyta. Benne volt a tsh-ja a refitartományban, de meghaladta a 2-t (fogalmam sincs a konkrét értékéről). Sosem tudjuk meg, hogy egészségesnek tartott anyukák milyen tsh-val estek teherbe, hacsak előtte akármilyen okból meg nem csináltatták a labort... Lehet, hogy nekem is magasabb volt Eninél, mert akkor már voltak rajtam plussz kilók és be is volt dagadva a pajzsmirigyem, de uh-n azt mondták, hogy nem kóros... Szóval meglehet, hogy nekem sem kettő alatt volt már akkoriban sem.

maccs01

Mares, nagyon jó kép a babáról, az arcán is tökre látszik, hogy kisfiú :):):)

maccs01

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?