Sziasztok!
Chris, jó programjaid lesznek. Vegyél sok szépet
Leti, nyomom még a brinyót, mindjárt itt a december, egészséges akarok lenni! Azt álmodtam, hogy szeptembertől (ovi-bölcsi) úszni járok reggelente... bele is éltem magam, úgyhogy bérletem lesz sztem a nőgyógyászomhoz, mert én tényleg nagyon érzékeny vagyok a fertőzésekre, de megyek uszodába bicó mellett, főleg a szauna miatt. Nagyon-nagyon készülök a decemberi hormonvizsgálatomra, januártól indul a projekt. A férjemnek kell még egy gyerek, ezt már többször elmondta nekem, annyira meg van elégedve a felhozatallal.
Szerintem, ha eddig nem bringáztál, akkor ne kezd el most babásan, nagyon megerőltető tud lenni, és van, hogy csak akkor érzed igazán, amikor lekászálódsz a nyeregből, szóval inkább sétálj.
Letelt a két heted, hurráááá! Végre, no para! Már nagyon várom a kromoszómát
A húgod egy szerencsés! Sajnálom, hogy nem lehet felhőtlen az öröm.
Minap hallottam, hogy egy doki, aki rákos betegeket operál, arról van meggyőződve, hogy a rák okozója tulajdonképpen egy gomba és mint gombás betegség a szódabikarbónával gyógyítható (teszi is, gyógyulnak az emberek). Azt ajánlja, hogy reggelente egy kávéskanállal vízbe (reggeli előtt) elkeverve éhgyomorra igya ember és akkor garantáltan nem lesz rákja.
Erre kontra, hogy több fórumon is elkezdték nyomatni, hogy milyen állatira rossz a szódabikarbóna (lehet, hogy azért, mert szinte ingyé van?), míg a drága gyógyszeres kezelés mennyivel jobb...
Kinga, nagyon csinos vagy és szép a pocakod! Nagyon boldog vagy a képen.
Baba, további szép babázást, és örülök, hogy tejcsárda vagy
:):)
Ana, nekem egyik gyerekemnél sem voltak tüneteim, csak kb. az 5. héttől. Ilyen is van. Még nyugodtan lehetsz semleges érzésű a mesiig, mert simán lehetsz terhes. Kívánom!
Mares, nagyon szép a picibabátok.
Csillag, örülök, hogy írtál. Nem korai még a fertőzésveszély miatt még a szex? Nekem 6hetet javasolt az orvos. HCG elvileg kiürül két hét alatt, ha nem, akkor uh javasolt, hogy megnézzék nem maradt-e valami, ami miatt termelheti a szervezet. Ha megjött a mesid, az jó, nekem 40 napra jött meg cirka, vagy még több, rohadt ideges voltam a várakozástól.
Egyik gyerekemre sem jött be a "nem-meghatározó" oldal. Megcsináltam kiírt és valós születési dátumra.