Új privát üzeneted érkezett!

Eszter: Hátfőre a Tiéd, meg Lukácsné is kap belőle!!! :)
andrea-1

Esztrella:
Szupi, hogy cickó-téren minden oké! :)
A pocakosok látványát próbál meg rózsaszínben élvezni, hogy neked is lesz ilyen nemsokára! Én így fogom fel, nem akarok irígy, vagy önmarcangoló lelki roncs lenni. Csak pozitívan!!! :lol:

Mieza:
Nagyimmal van gáz, nem anyuval, de köszi - egyre jobban van. Van már felfekvése is, de állítólag javulgat. Megtanították neki a heparininjekció beadást is 87 évesnek!!! nem hiszem el, még a reggel történteket is sokszor elfelejti, szerintem mégiscsak mi (ez elég nagyképűen hangzott, mivel én irtózom a tű látványától is :lol: ) fogjuk belédöffenteni anyukámmal és a Zurammal.
Hurrá van kakker!!! Éljen Stadalax! :)

Vicky:
Ez nagyon tecc!!! :)

Most rohanok, mert megyek hugihoz hajat mosatni, majd talán később jövök még.

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok

megjöttem, jó híreim vannak , az Istvánt otthagytam ....
dokinénit megvártam a rendelő előtt elpanaszoltam neki bánatomat és megszánt.... holnap reggel befektet a saját kórházába ami ugye közelebb is van nekünk és már ott telefonált a kolléganőjének hogy irjon be reggel ctg-re és ő meg ugyan szabin van de 9re bejön és bemutat a főorvosnak és felvesznek osztályra, mert ugye már túlhordtam Hannát és naponta kellene figyelni ctg-n meg már uh-t is kellett volna csinálni de Istvánba 2nap múlva hívtak vissza.. ennyit arról hogy van-e fogadott orvosod.
mieza
mondd meg párodnak nyugodtan a kálváriámat és akkor lehet hogy megérti hogy itt miért kell fogadott orvos :(

nagyon rendi a dokinéni és ebben az esetben meg is érdemli a hálapénzt mert ez valóban az lesz és nem kényszer hogy ennyit adj ..... nem mindegy ugye.....
remélem már nemsokára előjön Hanna apja azt mondta neki hogy akkor a holnapi napot várja ki aztán jöhet, bár apa 27-én született ápr. ő is lehet 27-i akkor pénteki.....
Filip meg 18-i, mint én :)

köszi a dicséretet mindenkinek most megyek és pihenek egy kicsit meg főzök majd este a hűvösbe vmit a fiuknak.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné!

Nagyon szuper hírek!
Halamas drukkok Nektek :)
Nagyon rendes a doki néni, így már biztosan jó kezekben lesztek :D

Mieza!

Na akkor ez a gyógyszer legalább nem fölöslegesen van a piacon!
Éljen! :D

most robotolok tovább:?

Ja és Andi!
Köszi a laptetőrészt :D Édes vagy! Elteszem a Picúrnak hétfőre a felébredéshez :D

puszi

eszter82
Budapest

Eszter, látom jó a kedv! Mi lesz tényleg, amikor már babóca a pocidban lesz? Én konkrétan meghibbantam.... most már kezdek normalizálódni, de a Zuram csak röhög rajtam! Amúgy ha én kiegyensúlyozott, pozitív vagyok, akkor ált. mindenki rajtam röhög, ilyen a kisugárzásom :lol:
L. proffal összehozzuk a talit! :lol:

Mieza, 2 hetes székletet simiztek a rokonyok :lol: :lol: akkorát röhögtem!
Örülök, h. megszabadultál barna macitól, azaz öreg barna medvétől! :D
Köszi a mélt!

Andi, hűű micsoda házidoki, nem sok ilyen van szerintem.
Amúgy Rodit és Muzsit kihagytad :)
A sorrend: Muzsi, Vaya, Éne, Rodi, Macs, Mieza, a'sszem és rem. nem hagytam ki senkit :D

Sajti, hát kapom rendesen a rozsdást! Ma megvolt a 2.! Kibírom, de legközelebb inkább szegekkel tűzdelt almát eszem! :D

Lukácsné, de jó hírek! Hannus csak erre várt, h. jobb helyre kerülj... milyen kis aranyos nem?! :wink:
Mariann Balázska fotóit én is láttam! Nagyon kis édes!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jajj, bocsi, Babe-bel/vel/val... mittomén indul a köv. buli! :oops: :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navika: munkahelyes doki :) :) ....de semmi gond... biztos a vastól :)
andrea-1

Jól van, sejtetem h. vmi nem stimmel: üzemorvos nem= háziorvossal! :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nembaj, rá se ránts..... :)))

Hopp, erről a mondatról is valamiért a bmc jut hirtelen az eszembe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
andrea-1

Sajti!
Cisztaűzőimet küldöm! Most tudtam meg, hogy néhány nekem is van, de nem kell vele foglalkozni!

Kubu! Remélem a migréned már elmúlt!!!! Szegényke... én nem vagyok fejfájós (kopp-kopp), de ma nekem is hasogatott a fejem)

Woody, szupcsi-kircsi ez a hinta! Nagyon tuttti!!!! Biztos jó lehet benne aluszkálni!

Mieza! Ez a székletsimogatós sztori hatalmas! :lol: :lol: :lol:

Lukácsné, full extrás lehetsz belül, ha Hanna még mindig nem akart előbújni és tök jó, hogy a dokinéni fogadott és elintéz neked mindent!

Békus, remélem már jól vagy! Én is rohadt fáradt vagyok munka után, de nem hagynálak ki titeket, max már reagálni nincs erőm! :)

Csajok! Azt akartam kérdezni, hogy shortnál mikor abbahagyom a fogigátlót és meg kell jönnie.... hogy is fogalmazzam meg, hogy érthető legyen. Szóval a lényeg, hogy én vasárnap hagytam abba és pénteken már szúrni kell! Azt mondta a dokim, hogy szerda körül megjön... viszont egyelőre még semmi jele! Szóval mi van, ha addig nem jön meg? Akkor is el kell kezdeni a szurikat????
gigibp

navi
hol láttátok a mariann gyerekéről a fotókat?

andrea
köszi a laptető felajánlást.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Élek még, csak jól elutaztunk Szlovéniába, a hirdetésben az volt hogy van a szálláson net, aztán jól nemvolt :shock:
Szóval ezért nem búcsúztam el :oops:
Igyekszem visszaolvasni ezt a röpke 10 oldalt, aztán jövök a frissített táblival :!:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Holnapra én is kérek egy kis szorítást, ujabb fogdoki tura következik. Remélem nem lesz vészes, bár ki tudja az én fogaimnál. Félni nem félek, majd tulleszek rajta.

Lukácsné: nagyon várjuk Hanna babát, Uzs-ban jó heéyen leszel.

Mieza: jó, hogy megszabadultál a felesleges dolgoktól, hát ha még tudták volna a rokonok, hogy mit simogattak. Az viszont nagyon jó, hogy nem történt semmi bajod, mert ez nagyon veszélyes is tud lenni. szilvaevés közben csak rád gondolok. Sajna a szilvám már fogytán van.

Sajti: de jó, hogy te is visszajöttél! Én is cisztaüzőket küldök.

Eszter: remélem, nálad is jól alakulnak majd a dolgok. Nem kevésbé Macs-nál.

Rodina: te olyan régen jártál itt, hol van, bár tudom, hogy másik helyre is szoktál irni, de hiányzol innen!

Woody: ez a lányka nagyon szép, hát a hintában is jó helye van az biztos. Tej van elég?

Ildi: küldhetsz még fotókat, mert felrakom, van kiról!!!

Kubu: remélem fejfájás elment és élvezed kicsi és pici gyermekeidet. Apa állás ügyben valami?

Esztrella: jó hogy visszajöttél, privi ment neked! Jó hogy semmi nincs a mammon.

Navi: remélem fog használni ez a kura, tudod mindent a babáért!

Vicky: Barbus mit csinál mostanában, fotó? Vezetés ügyben mi ujság? Vizsgaidőpont van már? Ne félj - persze könnyü ezt mondani. Minden vizsga előtt a wc-t kellett volna magam alá kötni.

Vbeni: ugye nem jöttél el? Főnök kölcsönözhetne egy munkaerőt vagy nyugdijast/diákot is alkalmazhatna pl. diákszövetkezet. Még számlát is kapna róla, elszámolhatná költségként

No mára ennyi

üdv

kispatak
Vendég

Sziasztok,hazaértam melóból... :shock: :?

Huhh,nem is tudok mindent lereagálni hirtelen...

Eszter: remélem érthető volt a leírás!! :D
Azért én ennél szebb +++++++++++ tesztet szeretnék!! :lol: :lol:

Gigi: köszi,megvagyok,nem egyszerű fáradtan jönni ide,olyan sokat írtok,és nem lehet mindent lereagálni...

Remélem jól bírod a munkát! :)

Sajti: igen,azzal a kék-zöld-szúrásos dologgal nagyot szólt a párom-ismét... :lol: :lol: :lol:

Szegénykém alig bírta nézni azokat az óriási zöld foltokat a hasamon :lol:

Lukácsné: örülök,hogy végre sínen vannak a dolgok!!

Nagyon jól írtad a "hálapénzes" dolgot,épp így gondolom én is :)
Ha ilyet adsz,az valóban hálát tükrözzön :)

Amikor én adtam a dokimnak,valóban hálás voltam,amiért megmentett engem betegségtől,előítélettől,sokmindentől...
Nagyon sokat jelentett a munkája. :)

Nagyon drukkolok Hannácskának!!! :D
Szerintem most már minden okés lesz :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Sajti!
Hiányoztál!remélem a katonák és jól vannak! :wink:

Pancsi!
Hétfőre tudom megkérdezni a kolléganőmet,mert szabin van,de ő azért volt mert 110kg és nem esik teherbe,kiderült,h IR-je van nagyon durván,de azóta fogyott és ha jól emlékszem (9000Ft-ot kért a doki!!!!ha tudok vmit irok privit!

Kispatak!
megy a drukk utálom a fogorvosokat
éjjel azt álmodtam ki akarják húzni a fogam,tudjátok ez mit jelent?szerintem rosszat!

Mieza!
kisdolgoknak is örülni kell :D :D :D gratula,ismerem az érzést! :evil: :evil:
vikus82

uccsó bejelentkezés mert reggel tutira már nem lesz erre időm.
megjött az új autó, csodajó.
Filipet holnap reggel/hajnalban még beiratom oviba mert megbeszéltem a vezetőnővel ma telefonon , hogy bocs de mindenórás kismami vagyok és csak reggel tudok bemenni a papirokkal vagy a férjem viszi be, de mivel az enyém is kell így nem mennék anélkül a kórházba....
szóval hajnali kelés rohanás oviba, utána Filipet leadjuk ismerősnek, aztán 8:30-ra beérni a kórházba nem elkésni....

jók legyetek majd sms-t küldök vickynek hogy mi a döntés és megirja nektek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Navi,
vénás vasat sajnálom, de hát mindent a szent cél érdekében!
Zorka babának pocisimit küldöm :arrow:
Á, most olvasom, hogy milyen jól bírod pocival az éjszakázást :wink:

Sajti,
nagyinak jobbulást!

Woody,
csodaszép kiscsaj ez a Lili! ÉNISÉNISÉNIS!!!

Kubu,
teapud nem semmi! Szétröhögtem magam, hogy szoptatta Lizát :lol:

Viki,
Barbus már igazi hajasbaba! Apát nem néztem :D

Andi,
macsistory kiakasztott…ilyen idióta pasit!!!
Látom már megkerült a cicus :)

Kispatak,
köszi a képeket! Tényleg igazi tyúkanyónk vagy, ahol csak tudsz, segítesz!

Ildi,
nektek pedig gratula a leányzóhoz! Az apás kép tündéri!!!

Bocs lányok, de csak az 1001. oldalig jutottam, mindjárt összeesek a fáradtságtól :oops:
Holnap-holnapután még szabin leszek itthon, majdcsak utólérlek benneteket!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Már megint levagyok maradva szokás szerint :)

Mieza: Örülök, hogy jól telt a nyaralás, és hogy jól sikerült a meglepitek. :D Látom a másik dolog rendeződött, ez szupi!!

Andi: Bolhanyakörv: nem vagyok egy nagy macska szakértő, mert mi kutyások vagyunk, de azt tudom, hogy a kijárós macsekoknak van valami önkioldós nyakörv. Az a lényege, ha felakadna a csavargás közben valami bokorra, ágra vagy kerítésre, akkor kikapcsol a nyakörv és nem ragad ott a drága. Ezt csak azért írom, nehogy a bolhanyakörvvel meg most fennakadjon valamin.

Eszter: Ezek szupi hírek, nagyon drukkolok a hétfőhöz, addig meg vigyázz magadra!

Sajti: Sajnálom, hogy nem kezdhettek, de szeptemberre biztos minden rendeződik ciszta ügyileg. Köszi, várom a diétát, még nem jött :)

Woody: Szupi ez a hinta én is szívesen szundiznék benne :)

Lukácsné. Hú, ez nagyon izgi, drukk a holnaphoz és várjuk a híreket, na és persze Hannácskát!!

Hétfői konzim megvolt. Kaptam gyógyszert az IR-re. Kezdés így csúszik minimum 2 hónapot :( Azóta teljesen taccson vagyok. Olyan szinten hányingerem van, és ez megy már két napja. Nézem a betegtájékoztatót, hogy kb. 2 hét alatt rendeződik. Remélem ez a folyamat gyorsabb lesz, mert ezt így nem sokáig bírom és akkor még diétázzak is, ő kivagyok, de nagyon!!!
Nekem is tetszik a „birkás” egyenruha – én is benne vagyok :D

Luca
luca4

bekukk, hajnalban visszaolvasok

két nagykedvenc képet megosztanék Veletek

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: nagyon jó képek,nekem főleg a második tetszik :D :D :D

Marcus az első képen elhűlve nézi husi-bébit :lol: :lol:
Vendég

jézusom rengeteget írtam, előre mea culpa érte, de állandóan jár a szám, akkor bemásolom 8)

Jó hajnalt,

Idáig a fiúkkal aludtam a hálóban, Marcinak sem volt ellenére hogy velük vagyok, aztán jelentkezett Liza hogy éhezik, de már ő is csendesen szunyál tovább.

Kahlan,
Azért amikor időd engedi mindenképp gyere !
Kineziológus jó ötlet, jó lenne ha tudna segíteni !
Nem mondod hogy nálatok volt eső.

Lukácsné,
Tutkóra azt hittem hogy ez a fránya idő hatással lesz Hannára !
Ezt a kórházi kálváriát, hihetetlen mekkora különbség van ügyeletes szülés esetén kórház és kórház között.
Drukk dokinénihez, szupi szupi hogy elintézted.
Akkor 27 de nem tovább !
Szupi új autó, milyen ?
Na ma reggel is jó progid lesz még ! Anyám nem vagy semmi.

Timejka,
Drukkolok hogy minél hamarabb eredményesek legyetek.
Ja és kérdezni kérdezni mindig, recisektől (Irénke) és tőlünk is 8)

Sajt,
A fene vigye el azokat a cisztákat, hát mit keresnek Nálad ?
Tényleg sok volt az utóbbi időben a termés, mindenesetre a birkákat tessék elolvasni…. Ja és beeeeelépni a nyájba !
Javulgasson a drága nagyika !
Látod mivé lett a világ ? Párom képvisel engem mindenhol, mindenesetre BMC-s talin én is ott leszek !!! Oda nem engedem egyedül, már úgy hiányoztok nekem !
Nagyon drukkolok a szeptemberi kezdéshez, és hogy a gyereknevelési okosságokat 10 hónap múlva elkezdhesd alkalmazni !
Tejem lekopogom „rengeteg” van. Most napi szinten 700 ml-t tudok termelni, éppen fedezi a napi fogyasztást, hihetetlen tényleg el sem hiszem hogy ez én vagyok.
Köszönjük Lizadicsit.
IR diétát majd én is kérhetek ?

Sajt és Vikus ciszták tűnjetek el !

Andrea,
Barikás bögre, na ezek után szétnézek itthon én is, lehet hogy barikkal vagyok körbevéve és eddig én tudomást sem vettem róluk ? :lol:
Nem mondod, Mariannéknál megérkezett Balázska, jupppé ! Köszönjük infót, remélem jelentkeznek majd képekkel és beszámolóval is !
Üzemorvos dokinéni rendes nagyon !
Igaza van Ancsinak, írhatnál h.utasításokat.
Sperminátorod :lol: :lol: :lol:
Fisher Price cuccok alapból brutál drágák, sokszor dobtam hátast beszerzések előtt. „Nembaj, rá se ránts.....” – elég legyen, mindjárt bepissantok a nevetéstől !
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.26 02:23-kor.

kubuspace

Kisbeeka,
Ez aztán a szakszerű leírás volt zselé használatát illetően.
Fog passz.

Heni,
Na házasság milyen ? :lol:
Annyira jó hogy egyre sűrűbben jelentkezel beeeeee !
Isteni dokival jövő hétvégén együttbulizunk :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Ancsi,
És felmondás után mit csinálsz majd ? szerk. olvasom, hát akkor kitartást az új tervekhez !

Woody,
Köszi a képet, gondoltam hogy FP :lol: Tegnap én is előszedtem a pihenőszéket, persze ki használja most ??? na ki ??? Hát Marci :!: idáig utálta, de most hogy Lizi lenne a fő használója máris szüksége van a fiatalúrnak a szerkezetre.
Hugiéknál is jön a babó és már mindenféle listát kért tőlem, meg segítségemet, tanácsaimat bevásárlást illetően. Jaj olyan izgalommal segítek neki, olyan jó érzés ! Aztán ahogy a Nővérkéd én is majd jól „letámadom” hugicámat mindenféle általunk használt cuccal.

Eszter,
Totál nem vagyok normális, most ahogy visszaolvasok, megint „fennakadtam” a hsz-on. Megint nem értettem hogy miért nekem írsz :lol: (Kubu szedd már össze magad :!: :lol: ) Egyébként köszi mert arra a két percre totál kihagyott a migrénfájdalom. Sandot régen szedtem, talán nem volt annyira hatásos, ha jól emlékszem. Nekem ami nagyon bevált (kivonták már) neomigran orrspray, befújni, nyálkahártya, überbrutál jó volt. Szopi után, aztán lehet ha én is rendben leszek IR kontroll után más lesz minden, de készülök újra a Balassa utcába a fejfájás klinikára illetve Ormosba is egy kis szurkára (sikeres inszem előtt egy hónappal is ott szúrtak).
Na azért az egyedül röhögés az irodában is ott van !
Munkahelyed totál toleráns mostani lelépésedet illetően ?

Estrella,
Jézusom, de rendi vagy hogy mindent elolvastál.
Szupi hogy tudtatok pihenni, Balaton látványért irigy-irigy :lol:
Köszönjük Liza dicsit.
Időm csak azért van, mert apa itthon, habár azt beszéltük ha lesz munkahely (és olyan ami rendszeresen fizet is, haha) akkor beújítunk egy sintért min heti egy nap rendszerességgel, akkor legalább én is tudok intézni, elmenni itthonról.
Egyébként pihenés, hál istennek kevéssel beérem, mint pl tegnap du is aludtam a két bébivel az oldalamon 3,5 órát, és utána úgy ébredek mint aki napokat alvással töltött.
Migrén lelépett, jupppé !
Az tuti hogy a házépítés nagy stressz (1x már túléltem), most a hugiéknál látom hogy mennyire kikészülnek, sógor dolgozik, hugi veszélyeztetettként otthon fekszik, közben az építkezésen is ott kellene lenni.
Jelen pillanatban a mérleg a házvásárlás irányába mutat.
Szupi hogy melluhu rendben volt. Sógornő…. Ölelések, drukkolok hogy Ti is minél hamarabb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.26 02:26-kor.

kubuspace

Mieza,
Éljen -300 kg.
„mi meg titokban nevettünk a párommal, hogy a kéthetes székletemet simizik” – diiiinka !
Migrén el, nagyon nehéz volt tegnap, 2x2 algo, demalgo, hideg-meleg borogatás, thai balzsam, és q sokat bőgtem, persze kár volt az energiámat egéritatásra pazarolni, de úgy kiszakadt belőlem.
(kérdeztem korábban: neten-szánkó-videoklip, kivi vagyok naon !)

Vicky,
„sajt: Tetkója még nincs a kiscsajnak, majd később csináltatunk neki egy "szeretlek Misi" felíratot.” – hát ez kész :lol: :lol: :!:

Nava,
Már túl a 2. adagon ? Nagyon nagyon ügyi vagy !

Gigibp,
Migrén el, remélem nálad sem kellemetlenkedik már !

Judit,
Meg is lepődtem, hogy írtál még elutazás előtt, aztán pikk-pakk semmi. Tudtuk hogy nyaralás de hogy nem kaptunk egy bye-bye majd jövök üzit. 8) De akkor már tudom miért, ejnye-bejnye a szállásadónak hogy nem volt net. De ez legyen a legnagyobb baj, ha minden más okés volt ! Remélem minden jól sikerült.
Hááát gondolhatod, én is alig bírtam ki hogy ne pissantsak be párom megnyilatkozásán, és a legnagyobb komolysággal mondta !

Kispatak,
Ma ügyesen !
Állás semmi, pécsi melóban nagyon bízunk, jó lenne, arról jövő héten lesz infónk, 5 millió helyen önéletrajz, meghallgatások, fejvadászok most leginkább visszajelzésekre várunk.

Luca,
Remélem hányinger mielőbb elhúz a sunyiba !

Vnbeni,
Mi a helyzet ?

Zsuzsó,
Hol vagy ?

kubuspace

Lukácsné, pont most tegnap este meséltem a páromnak, hogy hogy jártál. Sajnos tényleg ezért kell a fogadott doki, ami felháborító, hogy alapból már nem lehet rendes odafigyelést kapni.
Szívesen kifizetem a fogadottat, de ne akkor a tb ezen részét nem fizetném ki... kétszer fizetem most...
Felháborító!
Na, de a lényeg, hogy mára minél hamarabbi Hannásodást :)

Csajok, Navi leírta a sorrendet, várom az utánam következőket :))))

Tegnap megünnepeltem az üres pocit. Mert ugye mostanában mindig csak zöldséget, zabpelyhet, pipimellet, gyümi-gyümi-gyümit és főzeléket ettem...
Szóval, tegnap sólettet ebédeltem és borjúpaprikást vacsiztam. (engem elvittek étterembe...bibibi).
Szóval, nem is tudom miért, de egész éjjel nem tudok aludni :) Pedig jól vagyok, csak tele vagyok energiával! Hoppá!

Hajni, majd gyere a hírekkel, hogy hogy fogadta a bejelentést a főnnöki kar? :)

Luca, ha nem rendeződik, akkor azért majd menj vissza, mert vannak más szerek is, lehet változtatni. Unokatesóm se bírta az egyiket, amit kapott...

Kubu., ezen nagyon szuper képek!!!
Na, az úgy volt, hogy egy barátnőm fotózni tanult és csináltunk pár képet. Később fotós is lett és a képem a kiállításán megjelent. Aztán felhívott Bandi (csak így, nekem Lovasi a Bandi :))) nekem meg elakadt a szavam a telefonban. És így lettem én Kiscsillag :)
A többit személyesen a talin, mert vannak titkos-vicces részek is :))
mieza

Mieza,
de korai vagy :-) welcome to the hajnali team !
éljen éljen étterem !
köszi Kiscsillag infót.
figy múltkor írtál egy turit (nem Háda) leírnád mégegyszer, és bálnaméretben is vannak nacik pl ? kéne valami cucc nekem

kubuspace

Sajna ma nem leszek gép közelben csak este, mert utazunk haza a gyerekkel anyuékhoz. Valaki írjon nekem telefonszámot, hogy tudjak smsben jelenteni ha addig történik valami Hanna babáékkal.
vicky79
Budapest III. kerület

Helló!

Na azért Sajti "hús-vér" katéterje is elviszi a prímet a terminált együttléttel kapcsolatban :) :) :)

Kubu!
Köszi, szerintem semmi extra nincs, így 6 év együttélés után a házasságban :wink:
De azért mégis olyan furi, azt mondani, hogy a férjem, vagy feleségem.

Úgy várom már Hannát, mintha a saját babám lenne :oops: :lol:
Drukk, hogy minél előbb kibújjon!!!!

Mondtam én, Stadalax szal mi is nagyon jó barik lettünk.........( barik :) )

Na most rohannom kell, puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vicky!

Az enyém gondolom még megvan, vagyis remélem, de nem leszek gépközelben sajna............

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó Reggelt! :lol:

Ahogy ígértem, most picit bőlére eresztem a távollétünk élményeit:
Oda-és vissza rengeteg gólyát láttunk, megbeszéltem velük mindent, no para, mindenkinek beeeeeígértééék a babát! :wink:
Nektek is hoztam ajándékot:
Kép Kép Kép Kép
Válasszatok ügynököt közülök és a konzultációtok ingyenes! :D :wink:

Megérkeztünk Tiszaföldvárra, már nagyon vártak minket az anyóspajti nővére és a család többi tagja. Legalább 20 éve nem beszéltek egymással, nemtommiér most jött anyóspajtira az ingerencia, hogy kibéküljön a tesójával. Valami extra blődli dolgon sértődtek meg anno - ugyebár fontos dolgon mi a csudának vesszen össze az ember? :lol: A lényeg, hogy megvilt az összeborulás és rengeteg szeretetet kaptunk, feltolultak az érzelmek, emlékek és annak rendje-és módja szerint ki is durratn, talán a 3. nap estéjén belőlük egy közös nagy bégésben, öööö.... izé... bőgésben. A Zuram is zokogott, persze némi birs+ágyas-és ágyatlan körtepálesz, meg kitudja még mifene oldószerek is rásegítettek. Lényeg, hogy kidurrant a nagy , nehéz lelki ciszta és szépen mindenki megtisztult. :)
Persze kívül is ment a puceva, mert voltunk Tiszakécskén a gyógyfürdőben, jól kiáztatták 20 év nyűgét-baját és én is betársultam. Nem is mi lennénk, ha nem bénáztuk volna el a strandbelépő vásárlást. :lol: T.kécske, hurrá megérkeztünk, hopp a strandtábláj, no ez lesz az!!! Irány az üd.csekkes belépőfizetés izibe! A néni már letépte és lepecsételte a belépőnket, de a Zuram körbeszimatolt és komor arccal megkérdezte: Biztos, hogy ez az a strand ahová jönni akartunk, nincs egy ennél nagyobb és korszeűbb?
Nénike vesztére igazságszérumot reggelizhetett, mert közölte, hogy arrébb van a nagyobb puceráj. Nekünk se kellett több, sajnos ezek után nem kértük a belépőket. Mindenki ezer bocs+anyamedve emlegetésével, sunnyogva, fül-farok behúzással (kit mivel áldott meg a természet) laposkúszott vissza a kocsiba.
Az ottaniak meg csak bambán és értetlenül néztek utánunk, hát mondanom sem kell, hogy az integetés elmaradt, legalábbis a szebbik fajta... :lol:
Voltunk még Szarvason és Tiszakürtön is az arborétumban, egyik este a Szolnoki Szimfonikusok által előadott filmslágerekből álló koncerten, szinte minden este vki kerti grillezésre hívott minket. Ment a nagy nosztalgiázás és barizás. :wink:
A füvön mindenhol nagyon kellett vigyázni, mert telis-teli volt kisbékákkal, óvatosan lépkedtünk, akár az osonó sosonok. Az összes családi kutyából kiszerettem a lelket, nagyon cukik voltak.
Hazafelé senki nem akart jönni... :cry:
Csajok. én annyira otthon éreztem magam, olyan volt, mintha egy "igazi" családotk kaptam volna. Hazafelé több cuccunk volt, mint odafelé, pedig elhihetitek, hogy eszméletlen mennyiségű ajándékot vittünk, főleg anyóspajti nővérének - nála aludtunk -, de mindenki kapott valamit, mert én nem szeretek üres kézzel menni. Az meg hogy néz ki, hogy a párom unokatesóinak viszünk ajándékot, a gyerkőceiknek meg nem. Tüneményes família és nagyon összetartó. A mi családunk már jóideje nem ilyen és ezért is esett nekem annyira jól, mert előjöttek a gyerekkori nagy banzájok és közös együttlétek szép emlékei.
Visszavárnak minket, úgyhogy rettegjetek rokonyok, mert megyünk! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Azt elfelejtettem mondani, hogy az első v. 2. napon délután picit ledőltem, mert nagyon szédelegtem. Amikor felébredtem ott volt a Zuram és az uncsitesója is. Mondom nekik, hogy pont olyan érzés fogott el, mint amikor a nagyimnál aludta gyermekkoromban és ott ébredtem, közben meg kifolyt a könnyem... Anyukám másnap hívott, hogy a maminak előző nap du. balesete volt, utólag kiderült, hogy abban az időben, amikor elpittyentem... :cry: Na ezt adjátok össze!

Most mennem kell, rohanok, de majd jövök, nem úsztok meg! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok....Ez a zselé mókás :D
felkeltem 5kor azért, hogy magamba ügyködjem és utána még legyen otthon 2 óra fetrengés. Mióta felkeltem, egy csepp sem jött ki (kopkopkop), de úgy dolgozik az alhasi izmom :lol: gondolom, még emlékszik, hogy mennyire kellett szorítani ilyenkor az utrot :D

Kubu!
Nagggyon jók a képek! ÉÉÉÉÉÉDESEK! Még jó hogy Marcinak minden kell, ami Lizáé....most van értelme küzdeni a csecsemőkori játékokért :D míg az övé volt, nem volt benne kihívás :D
melóban a főnökök Jó fejek!
Két fő főnöknek elmondtam még azelőtt, hogy áment mondtak volna arra hogy én jöjjek! "sajna" iyen korrekt darab vagyok! Számítottam rá, hogy majd azt mondják, hogy jaaaa, akkor inkább mégis mást választanának! de azt mondták, hogy azért vannak a kihívások és feladatok, hogy megoldjuk őket!
Most hírdetnek mellém egy állást, hogy legyen egy "beosztottam" :D (ami vicc, mert 3 hete dolgozom itt :lol: :lol: :lol: ), a csaj majd itt lesz, ha én nem tudok :D
De kikötötték, hogy nagyon visszavárnak majd akkor is, ha most többet leszek otthon fekve, mint itt. És akkor is ha csak 3 év múlva, vagy 5, de jöjjek vissza, a helyem megmarad!
Mindenki úgy adja már a melót, hogy persze csak akkor, hogy ha nem gond...és most első a lombik, úgyhogy ne sresszeljek ha nem lesz rá időm :D

Csajok!
Tegnap este olyan durva dolgok történtek... :shock:
A barinőm ( :lol: :lol: :lol: BARInő :lol: ) melózik főállásban a régi helyemen! De vannak rendezvények, amikre még visszamászkálok, mert az ex főnököm megkért, hogy segítsek. Tegnap a barinőm úgy jött el az irodából, hogy a góré miket mondott neki, hogy mi ketten biztosan át akarjuk vágni, és hogy tuti hogy okosban a háta mögött olcsóbbra szerveztük le a fellépőket és a különbözetet zsebre vágjuk és így őt százezrekkel b@sszuk át! És csomó KOHOLT dolgot a barátnőm fejéhez vágott, amiket egyébként ő írt nekem róla!!!! Majd a végén közölte vele, hogy ez a beszélgetés köztük maradjon, és el ne mesélje nekem!
Persze mi elsősorban barátnők vagyunk, csak utána "kollégák", így elég hamar megtudtam ezt az egészet!!!
Én úgy kiakadtam!!!! :evil: :evil: :evil:
Sokáig vaciláltam, hogy mit csináljak, mert nem akartam Barinőt ciki helyzetbe hozni, de végül írtam egy mailt (persze barinő tudtával) ex górénak, és nagyon higgadtan, de annál keményebben leírtam neki hogy mit gondolok erről az egészről!
Nem tudom, miért állt érdekében fúrni köztünk, de nagyon benézte, mert a főnököm barinő felé szurkálódós leveleit én annak idején, mikor kaptam őket, folyamatosan mutattam meg a barátnőmnek! Így mi tiszták vagyunk! Kellemetlen, mikor egy felnőtt ember belefullad az ovis játékába, de nagy csalódás volt!
Tényleg éveken át úgy dolgoztunk együtt, hogy a cégéért úgy harcoltam,mintha a sajátom lenne és komolyan gondoltam, hogy egyszer majd valószínű szívesen visszamennék! Hát nem fogok, mert becsületem egy van és soha senkivel nem tettem ilyet és nem is fogok, hogy a háta mögött ügyeskedtem volna! (sőt, mióta otthon voltam, meg hogy új meló van, ha hívnak ismerősök rendezvényt szervezni, szó nélkül puszira átpasszolom nekik, pedig ha annyira akarnám, én is megszervezhetném!)
Annyira kicsapta a biztit az agyamban, hogy elmondani nem tudom.
Azon röhögtünk utána, hogy majd megmondom a górénak dolgozó ismerősöknek, hogy ha alkudni akar, akkor mondjanak sokkal nagyobb összeget neki, és a végére biggyesszék oda, hogy "Bocs Norbikám, Eszternek annyit kell jattolnom minden buli után, hogy nem tudok engedni egy fillért sem"! :lol:

Bocs...ez tök nem ide illő téma volt, de úúúúgy felbosszantott! Még jó hogy most és nem hétfő után :D de görcsben van a gyomrom miatta, mert még nem olvasta a mailt a góré! Remélem nem lesz nagyon nagy hiszti miatta.

na pussz

eszter82
Budapest

Huhhh,Eszter,ez nem semmi... :shock: :shock: :shock:

Remélem jól jöttök ki ebből a dologból...
Én is utáltam,ha mindenfélével (főleg a hátam mögött) meggyanúsítottak.:?

Nem létező dolgot meg ugyebár nehéz bizonyítani.

Sajti: nagyon örülök Nektek,hogy ilyen jól sikerült a látogatás!!! :D
Képzeld,én is voltam Balcsi-közelben egy lovas tanyán még a "nyaralás" előtt,és ott is ahol behajtottunk a kerítés mellett állt 2 gólya,de egymásnak háttal,szimmetrikusan,amolyan szívet formázva :) :)

Sajnos a fényképezőgépet párom hozta utánunk,úgyhogy nem tudok nektek fotót mutatni,de csúcs volt a látvány,ahogy a lovak elkerített részén ácsorogtak :D

Ma szabadnapos vagyok,úgyhogy picit tudok az üzletember férjemmel együtt lenni,de csak du.-ig,addig írhattam be magam a naptárjába :lol: :lol: :lol:

Utána újabb ügyfél :?
Vendég

Kubu: igyekeztem érthetően leírni a Crinone-t :lol: :lol: :lol:

Mikor én kibontottam és elolvastam a papírt (párommal együtt),csak forgattam,nézegettem,csavargattam, szagolgattam :lol: :lol: :lol:

fogalmam se volt,mit kell vele csinálni,totál érthetetlen volt a szöveg.
így inkább kísérleteztem vele.
Nekem se távozott napokig semmi.

Szerencsére mire Sz felírta,lejjebb ment az ára,így ugyanannyit fizettem érte,mint az utro-ért :)
Vendég

Köszi lányok, megkaptam a számokat. Ha van valami akkor írok.
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintetek ugyanazokat a szurikat írja majd fel Sz ügynök a rövid protokollhoz,mint a hosszúhoz?

Előtte milyen fogamzásgátlót kapok?

Akinek volt long után short ugyanannál a dokinál (mondjuk Sz :D ),megírja nekem,hogy milyen változásra számítsak az előzőhöz képest?

Köszönöm előre is :D
Vendég

Sziasztok,
egy gyors bekukk....

Béka: Nemtom Neked mit fog majd felírni, tesz-e különbséget az antigóné és a short között... ami nálam volt: (antigónénél) fogigátló: Regulon,
stimura: Gonal-F és Merional,
utána Cetrotide - ez az eldurranást meggátló szuri,
repesztőnek: Ovitrelle,
utána meg a pzselé Crinone....

Eszter: Nem semmi az exfőnök, ismertek, tudnék cifrákat mondani... :)

Sajtocskám: De jó, hogy ilyen idillben volt részetek... Nekem is úgy hiányoznak az ilyenek, de már nagyonrégóta megváltozott a helyzet a családban. :(

MIeza: Te aztán nem vagy semmi :))).... A pakk még csak épphogy kijött, de Te már jól megküldted a bélést a slólettel :))) Hm... mondjuk fincsi is az :)

Kubu: annyira tecc a képek, főleg a kétfelé szoptatós :))))))))))))

Akit kihagytam bocs, de dolog van, majd még jövök :)
andrea-1

Andi:

A Gonal és Merional az stimmelne,mert a longnál is azt kaptam.
Most akkor nincsen Decapeptyl? :D :D :D

És az "eldurranást gátló" szurit nem kell végig szúrni,ahogy a Deca-t kellett,csak a végén?

Még az Ovitrelle és a Crinone is stimmel,egyedül a Cetrotide ismeretlen számomra... :?

remélem ugyanezek lesznek :D
Szerinted van rá esély?
Vendég

Békus: az eldurranás gátlót nekem az utolsó 5 stimus napon kellett csak szúrni... :) Viszont brutál arany árban van, 1 db injekció közel 10 ezer ft volt :shock: :shock:
andrea-1

Beni drága,
látom te is kifogtál egy f@szkalap főnököt. Fel ne mondj semmiképp, inkább ha nem bírod másképp vetesd magad táppénzre minél sűrűbben! 30 napot meghaladó táppénz után 30 nap mentelmi időd van, tehát azalatt még ő sem mondhat fel, hiába töri magát. A 31. napon meg újra táppénzre mész és kész! Aztán ha jön a baba, mehet a főnök a fenébe :)

Mieza,
nagyon megkönnyeztem a bejelentésről szóló hsz-edet! Szuper érzés lehetett!!! Én is nagyon várom már, hogy ilyen hírrel állíthassunk be a szüleinkhez, nagyikáimhoz!
A másik hsz nem annyira tetszett…mindjárt olvasok tovább, remélem már megoldódott a probléma!
Ahha, látom már :lol:

Breki,
szerintem is szuper ötlet a Balcsin szülni és ottmaradni egy ideig a babával. Persze a lakóhelyeden a védőnéni tuti nem fog lelkesedni, de szerintem ez a legkevésbé fontos!
Az a békés, boldog hangulat, amiben ott várod a babát és ami születéskor először körülveszi nagyon meghatározó lehet számára és számodra is!

Csajszik,
baris cuccok hullajó ötlet!!!!!
Bámulna ám mindenki a bmc-ben :lol:

Kispatak,
a paláról rögtön zsenge tinikorom ugrott be, akkor strandoltam ott utoljára…nem ma volt :roll:

Lukácsné,
hozzátok is szívesen költöznék lurkónak!

Sajti,
küldöm a cisztaűzőket :arrow: :arrow: :arrow:
Tudom, rossz most várni, de mindjárt itt a szeptember!!!!
Gólyák cukik, ide hamarosan jöhet is egy, mert tegnapelőtt megérkezett Mary! Így most visszaszámlálás indul, jövő csüt. uhu, aztán hamarosan beköltöznek a fagyibogyók :D

Luca,
jobbulást! És rengeteg türelmet a két hónaphoz :idea:

Kubu,
apa igazán elbírna még egy ikerpárt :wink:

Eszter,
még szerencse hogy jó barátnők vagytok!
Ex-górét inkább nem méltatnám…nem lenne túl nőies a hsz!

Béku,
nekem is Cetrotide volt a durranásgátló. Nem az elejétől kell szúrni, csak az utolsó 4-5 napban a repesztő előtt. tehát valahogy így: 3. naptól Merional+ Gonal, kb. 8. naptól marad ez a kettő este + reggel cetrotide, aztán a 12. nap körül tüszirepi.

Na, nagyjából most végeztem!
Másol, feltesz!

Kép
judit0713

És akkor jöhet a frissített tábli két újabb taggal :)
Már nagyon szépen gyülekezünk, és igérem, hamarosan nagyon sokan lejjebb kerülnek majd!!!

BABAÁLMOK

Kép
judit0713

Judit: dejóóóóó,hogy ugyanúgy gondolkozol mint én a Balcsis szülés tekintetében :)
Rám olyan jó hatással lenne,ha ott lehetnék,és szerintem a babának is jólesne a friss levegő :)

Andi: köszi a szuris infókat!

Ez a cetrotide tényleg nem olcsó,de a Decapeptyl is 51.000 Ft volt...,úgyhogy akkor ugyanott van az is. :? :shock: :shock:

ezt kellett először venni,és 24 napig szúrni,mikor a gyógyszertáros mondta az árat,azt hittem hanyatt esek,mert a kezemben volt még a többi 3-4 recept is,és ezzel az árral beszorozva ijesztőek voltak a lehetőségek...

Aztán egy közeli gyógyszertárost végigkérdeztem az árakról,akkor "megnyugodtam". :lol: :lol: :lol:
Vendég

Macs hírek:

Sajnos ezúttal nem túl jók, de hála Istennek az orvosok bizakodóak!!!!!

A picúr kislánynál kezdődő keringéscentralizációt láttak ma! Azonnal rákötötték őket infúzióra és azt mondják, hogy bizakodni kell, mert az infúzió helyre szokta hozni a dolgot!
Jövő héten kontroll!
Macs nagyon ki van borulva, de tudja, hogy meg kell nyugodnia, előre kell néznie és reménykednie kell, mert csak ezzel tud segíteni most a picikéin!
Valószínű ennek az előjele volt a sok sok magzatvíz és a kis súly és aprócska méretek is!!!
Profnő "örül" neki, hogy a kislánynál lépett fel (már ha lehet ilyen hülyén fogalmazni), mert azt mondja, a lányok annyival szívósabbak, hogy jobb esélyek vannak így!
Azt mondták neki, hogy a 32. hét előtt nem szabad szülnie, mert annak még akár rossz vége is lehet!!!!!
Ma 27 hetes éppen!
Milliónyi drukkjaink neki és remélem kicsit meg tud nyugodni, mert egyelőre folyton sír...de igyekszik a babákért lenyugodni és a jóra koncenrtálni!
Nem szeretne most senkivel találkozni, kommunikálni, mert azt mondja, hogy úgy még sokkal nehezebb neki, mert akkor újra rájön a zokogás, így én sem megyek hozzá most!
De majd szól, hogy mikor menjek!
Valószínű csak jövő héten!
A családját is megkérte, hogy ne látogassák most, mert nem tudja másképp átprogramozni a gondolatait jó irányba!

Nagyon tarts ki Macsek és MINDENNEK RENDBEN KELL LENNIE!!!!!

puszi

eszter82
Budapest

Drága Macskusz!!!
Nagyon sokan és sokat gondolunk RÁD és a BABÁKRA!!!!

Küldünk rengeteg pozitív energiát,hogy kitarts a hírekig,és tudd bíztatni a kis manócskát is!!!!!

Minden rendben lesz,a kislány nagyon erős,hiába aprócska,nagyon fog küzdeni Veled együtt!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Macsikám:
Sok-sok megnyugtató energiát küldök Nektek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Még LEGALÁBB 5 hétig rendben bent legyenek a Picúrok és minden OK legyen!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
andrea-1

Macsnak sok erő és kitartás!!!!!
Biztos minden rendben lesz, RENDBEN KELL LENNIE!!!!!

Lukácsnéról van valami hír?

Puszi Mindenkinek!!!!!!
tündi786

Még nincs hír Lukácsnéról,de már nagyon várom én is!!! :D
Vendég

Sziasztok Barikák!

Macsek ezer drukk, légy olyan erős, mint eddig! Én is küldöm az energiákat Neked és a Picúroknak!

Béku: sztem nagyon szerencsés vagy, hogy a Balcsinál kivitelezhető lenne a szülés! Nagyon jó gondolatnak tartom én is!

Eszter: Hajrá hétfő, nagyon szorítok! Hihetetlen mennyi erő van benned!

Mieza: tényleg szuper lehetett látni az örömöt az arcokon! Jó hogy megoldódott a nagydolog :) látom, már gyűjtöd megint :D

Kubu: kérlek mondd el a titkot! 2 gyerkőc mellett hogy bírod? és még migréned is befigyel néha...nekem amikor volt nem bírtam ébren elviselni....
Ennyi energiát, a manókáid töltenek fel így? :D

Sajti: jó hogy itthon vagy, hiányoltunk...
jó sok szép gólyácska.....én az egyikhez bejelentkeztem:)

Andi: jó hogy meglett a cicc! körbementetek a szomszédoknál hogy legközelebb mit csináljanak? Tiszta szakértő vagy te is ezekben a szuri stb. cuccokban!

És sajnos/végre én is az leszek. Megvolt a lapar, egyik sem átjárható. És nem is tehető azzá. Össze vannak nőve teljesen-> lombik. Holnap megyünk közjegyzőhöz, mert mi sem vagyunk házasokkk. Aztán jövő héten felhívom a béjemcét....lányok ilyenkor is kell sokat várni újra?
Még a zsét intéznem kell, de sztem a köv. ciklusomra mindent elintézek. Ja és még egy keddi előadásosdit is elő kell adnunk, mert eddig hanyagoltuk, de hát ez is feltétel ugye...ugye?

Puszi a többieknek is!
carla1227

Macsek,
AZ ÖSSZES POZITÍV ENERGIÁMAT RÁTOK KONCENTRÁLOM!!!
Kicsilány szépen megnyugszik és majd valamikor a harmincixedik héten egymás után világrajönnek kicsikéid!

Lányok,
mindenki aki olvasta a Titkot és hiszi, tudja is, kérjen Macsiéknak még legalább öt eégszséges, boldog hetet egyben!!!
Én így teszek!

Kép
judit0713

Ez laptetőre sikeredett :D
Macsek,
remélem érzed, hogy áramlik feléd az erő, energia, jóllét!
A laptető természetesen csakis a tiétek most!!!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?