Csajok....Ez a zselé mókás
felkeltem 5kor azért, hogy magamba ügyködjem és utána még legyen otthon 2 óra fetrengés. Mióta felkeltem, egy csepp sem jött ki (kopkopkop), de úgy dolgozik az alhasi izmom
gondolom, még emlékszik, hogy mennyire kellett szorítani ilyenkor az utrot
Kubu!
Nagggyon jók a képek! ÉÉÉÉÉÉDESEK! Még jó hogy Marcinak minden kell, ami Lizáé....most van értelme küzdeni a csecsemőkori játékokért
míg az övé volt, nem volt benne kihívás
melóban a főnökök Jó fejek!
Két fő főnöknek elmondtam még azelőtt, hogy áment mondtak volna arra hogy én jöjjek! "sajna" iyen korrekt darab vagyok! Számítottam rá, hogy majd azt mondják, hogy jaaaa, akkor inkább mégis mást választanának! de azt mondták, hogy azért vannak a kihívások és feladatok, hogy megoldjuk őket!
Most hírdetnek
mellém egy állást, hogy legyen egy "beosztottam"
(ami vicc, mert 3 hete dolgozom itt
), a csaj majd itt lesz, ha én nem tudok
De kikötötték, hogy nagyon visszavárnak majd akkor is, ha most többet leszek otthon fekve, mint itt. És akkor is ha csak 3 év múlva, vagy 5, de jöjjek vissza, a helyem megmarad!
Mindenki úgy adja már a melót, hogy persze csak akkor, hogy ha nem gond...és most első a lombik, úgyhogy ne sresszeljek ha nem lesz rá időm
Csajok!
Tegnap este olyan durva dolgok történtek...
A barinőm (
BARInő
) melózik főállásban a régi helyemen! De vannak rendezvények, amikre még visszamászkálok, mert az ex főnököm megkért, hogy segítsek. Tegnap a barinőm úgy jött el az irodából, hogy a góré miket mondott neki, hogy mi ketten biztosan át akarjuk vágni, és hogy tuti hogy okosban a háta mögött olcsóbbra szerveztük le a fellépőket és a különbözetet zsebre vágjuk és így őt százezrekkel b@sszuk át! És csomó KOHOLT dolgot a barátnőm fejéhez vágott, amiket egyébként ő írt nekem róla!!!! Majd a végén közölte vele, hogy ez a beszélgetés köztük maradjon, és el ne mesélje nekem!
Persze mi elsősorban barátnők vagyunk, csak utána "kollégák", így elég hamar megtudtam ezt az egészet!!!
Én úgy kiakadtam!!!!
Sokáig vaciláltam, hogy mit csináljak, mert nem akartam Barinőt ciki helyzetbe hozni, de végül írtam egy mailt (persze barinő tudtával) ex górénak, és nagyon higgadtan, de annál keményebben leírtam neki hogy mit gondolok erről az egészről!
Nem tudom, miért állt érdekében fúrni köztünk, de nagyon benézte, mert a főnököm barinő felé szurkálódós leveleit én annak idején, mikor kaptam őket, folyamatosan mutattam meg a barátnőmnek! Így mi tiszták vagyunk! Kellemetlen, mikor egy felnőtt ember belefullad az ovis játékába, de nagy csalódás volt!
Tényleg éveken át úgy dolgoztunk együtt, hogy a cégéért úgy harcoltam,mintha a sajátom lenne és komolyan gondoltam, hogy egyszer majd valószínű szívesen visszamennék! Hát nem fogok, mert becsületem egy van és soha senkivel nem tettem ilyet és nem is fogok, hogy a háta mögött ügyeskedtem volna! (sőt, mióta otthon voltam, meg hogy új meló van, ha hívnak ismerősök rendezvényt szervezni, szó nélkül puszira átpasszolom nekik, pedig ha annyira akarnám, én is megszervezhetném!)
Annyira kicsapta a biztit az agyamban, hogy elmondani nem tudom.
Azon röhögtünk utána, hogy majd megmondom a górénak dolgozó ismerősöknek, hogy ha alkudni akar, akkor mondjanak sokkal nagyobb összeget neki, és a végére biggyesszék oda, hogy "Bocs Norbikám, Eszternek annyit kell jattolnom minden buli után, hogy nem tudok engedni egy fillért sem"!
Bocs...ez tök nem ide illő téma volt, de úúúúgy felbosszantott! Még jó hogy most és nem hétfő után
de görcsben van a gyomrom miatta, mert még nem olvasta a mailt a góré! Remélem nem lesz nagyon nagy hiszti miatta.
na pussz