Sziasztok!
Na megjöttem a több, mint 2 hetes szabimról és becsülettel visszaolvastam mindent, nem semmi, amit termeltetek!
Vikus,
De jó, hogy minden rendben az átjárhatóságival!
Én is nagyon várom már a konzultációt, de még hátra van az átjárhatósági
Kisbeeka
Sajnálom, amit a munkatársak művelnek veled, rémes lehet rossz légkörben dolgozni!
Úgy tűnik, sokakkal ellentétben nekem szerencsém van a munkahellyel, jó fejek a kollégák, persze férfiakkal mindig könnyebb együtt dolgozni.
Őszinte részvétem a halálesetek miatt
Mieza
Köszi a jókívánságokat, bejött, nagyon jó időnk volt
Én is kattintottam az okosanyun, nem tudom, van-e még jelentősége.
A fiúnevekből nekem az Ádám és a Dávid nagyon tetszik.
Nagyon aranyos lehetett a nagymama, el is érzékenyültem…
Sajnos a problémádra nekem sincs semmi ötletem
Kispatak
Balatonon voltunk két hetet, ezért tűntem el...
Nekünk is van ott nyaralónk, és úgy volt, hogy eladjuk, de szerencsére mégsem.
Gyakorlatilag vízparti, egy kis kikötőt építettek nemrég a kert végébe, így állandóan látjuk a Balcsit.
Munkaügyben semmi? Tőlünk nem hívtak? Bár most nálunk kötelező szabi volt mindenkinek, úgyhogy interjúk sem nagyon voltak...
sajt
Köszi, majd konzultáción megkérdezem Sz.-t az IR-ről, múltkor már annyit kérdeztem, hogy nem akartam tovább borzolni az idegeit...
Ha ő nem küld vizsgálatra, akkor majd megyek magánba. Viszont addig nem vagyok hajlandó se inszemet, se semmit elkezdeni, amíg ki nem vizsgáltattam.
Woody
Szívből gratulálok a picihez!!!
Aktucs
Sajnálom, ami történt a bent maradt vatta miatt, semmi nem megy simán
Remélem már elmúlt a gyulladás.
Anyukád elég fura, hogy lehetnél 32 évesen öreg a babához?!
A francba, még ez a műtét is jött neked
Andrea
Hihetetlenek ezek a házidokik, szerintem is válts sürgősen! Nem azért fizetjük a TB-t, hogy utána semmit ne kapjunk vissza, ha szükségünk van valamire…
Nagyon jó fej volt a főnök az ingyen Szigetjegyekkel!
Mi is jártunk ki 7 évig, de most már olyan drága, és kéne utána még egy hét, hohy kipihenjük… A Faithlesst én is imádom, szerencsére pár éve már voltak itt, és akkor sikerült ott lennem.
Örülök, hogy meglett a cica!
Kahlan
Sajnálom a petevezetőket
Tanácsot nem tudok adni, még nem voltam ilyen helyzetben, de bíznod kell a dokikban!
Rita
Én sem hiszem, hogy Sz. magára célzott a pénzzel, de én is megdöbbentem volna…
Kubuspace
Gyönyörű a kiscsaj!!!
Hihetetlen, hogy hogy van mindenre időd a 2 pici mellett…
Köszönöm a jókívánságokat, kipihentem magam rendesen a Balcsin!
Az első 2 napot végigaludtam, de persze neked most ilyeneket ne mondjak!
Sajnálam az otthoni vitákat, biztos a hormonok, jó, hogy a párod türelmes és megérti, min mész keresztül.
A migréned elmúlt már?
Hú, Nagykovácsi, meg Zsámbék is gyönyörű! Solymárnak is vannak jó részei, én minden nap kétszer átmegyek rajta
De én most nem építkeznék, hihetetlen nagy stressz, ha azt választjátok, és nem a házvételt, sok erőt hozzá!
Valyoni
Nem csodálom, hogy kiakasztott S stílusa, én is túl mimóza voltam hozzá!
zsuzska
Engem is kiakasztott múltkor a barátnőm, mikor megkérdezte, hogy tényleg azt akarom-e, hogy orvosok kutyulják össze a gyerekemet, jöttem is ide panaszkodni….
Mondjuk a tied még durvább, örüljön, hogy neki nem kellett ezt végigcsinálni…
Jó felfogás, hogy mi van, ha elváltok… Ha nem lenne erős a kötelék, akkor a pasik nem is vállalnák a lombikot, meg ezt az egész tortúrát, ez nem olyan, hogy jé, véletlenül terhes lettem… A lombik nem szerelemgyerek?! Na szép, persze, mindenki unalomból jár a BMC-be!
csucsu
majd számolj be, hogy milyen volt a Szép nyári nap, egy barátnőm játszik benne
Navared
Sajnálom a vénás vas bulit
Remélem segít hamar!
Brumi
Nem csodálom, hogy ki vagy akadva, ha már ennyit szúrkáltad magad!
Hajrá spontánkodás!!!
vörösmacska
Sok erőt kívánok és gratulálok a vegyespároshoz, de jó is az…
Remélem hamar megtalálják az okát a sok magzatvíznek!
Vnbeni
Hát ez a főnök nagyon-nagyon durva!
Tudod bizonyítani, hogy leadtad neki a védettséget igazoló papírt?
Nehogy felmondj, ha kirúg, majd kap egy jó kis pert a nyakába!
Eszter
Nagyon drukkolok!!!
timejka
Nekem sem csinálta meg S ügynök a vérvételt, és tényleg ott van a tájékoztatón, hogy azt is megcsinálják. Én nem voltam szívbajos, kértem rá időpontot a recepción és megcsináltattam. Nem értem, miért akkora probléma még egy kenetet venni, ha már úgyis ott van, meg ha már fizetjük a TB-t, meg a fél életünket a kórházban töltjük….
Én most várom, hogy megjöjjön szeptemberben és mehessek átjárhatóságira.
Hétfőn is a kórházban kezdtem, mellultrahangon, minden rendben. Sz küldött el, mert már volt a családban mellrák, és csodálkozott, hogy ennek ellenére nem kaptam rá beutalót.
Úgyhogy most türelem, és olvasgatom, hogy kivel mi történik.
Amúgy egy csomót késett nyaraláskor, ennyit még sosem, azt hiszem, 11 napot, már kezdtem beleélni magam, hogy spontán babával jövünk haza, de persze nem. Pár napot lent volt velünk a sógórnőm, akinek jövő héten kéne szülnie, én nem tudom, ki hogy van vele, de engem eléggé megviselnek ezek a helyzetek…