Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kahlan!
Biztosan nem veszik ki, ha nem muszály....nekik nem érdekük gyűjtögetni a petevezetékeket!!!!!!

Amúgy bízz bennük K ügynök a BMC "apja" ill L. dr a szül-nógyógyászat főmufftija.
Ha megnyugtat kérdezz meg más dr t is, de sajna ha ez így megy akkor szinte 90 % ban biztos, hogy kiveszik őket. igen sok galibát tud okozni a hidrosalphings, ( ha jól írom :oops: )

Lehet meg"csinálják" átjárhatóra, terhes leszel, de közben megint begyullad, elzáródik, megtelik folyadékkal, és ebből komoly baj lehet.

nem tudom mennyiből jobb, ha úgy járnál, mint én.. egyiket kivették, másikat megmentették laparműtét.l. Megint elzáródott 3 hónap múlva, megint megmentették, megint lapar. 2 hónap múlva megint elzáródott, megint laparműtét.

Többet voltam a műtőben / kórházban, mint otthon.

De te tudod, de azt el kell hinned, hogy nem érdekük fiatal hölgyeket úgymond ellehetetleníteni a spontán teherbeeséstől!!!

Remélem nem bántottalak meg, esküszöm nem állt szándékomban, ha utánakérdezel attól max okosabb leszel, és megnyugszol. Ez csak az én véleményem.........
puszillak

Vikus:
Köszi az infót

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Hajni, ugyanezt mondja a Párom is...dehogy bántottál meg...

én is errefelé hajlok...

neked rájöttek, mitől gyulladt be újra és újra?
Vendég

Jó reggelt!

Higyjétek el, nagyon örülök, hogy sinen vagyunk, és hogy megkezdődtek a kivizsgálások (és nagyon jó iramban haladunk - első gondolatom is az volt, hogy a szeptember lesz a vizsgálatok hónapja.)

Azt is tudom, és vallom is, hogy aki dolgozik, az hibázhat, csak sok volt ez a három eset zsinorban egymás után ugyanattól a leánytól. De azt megtanultam belőle, hogy kérdezni kell, és megint kérdezni, ha valami nem egészen világos. :D

És köszi, hogy Ti is segítetek, és egy csomó kérdésre kapok választ tőletek! :D Igen, többen is mondtátok, hogy egy cikluson belül kell lennie a két vv-nek. És igazatok is lett. De én még nagyon új vagyok, nincs még fogalmam a dolgok menetéről,. :oops:
Vendég

Jó Reggelt Csajócák! :lol:

Nemtom mit vigyorgok, bár nektek pl. örülök, hogy vagytok! :)
Picit tudok most jönni, mert folyton rohangászunk mama (kórház) - anyukám panelja - telek - panel - stb. intéznivalók canossa-járásban.
Tegnap elbattyogtam bíemszíbe, tele vagyok cisztákkal (egyik oldalon 3 db 16-os, másikon 6 kicsi), nem kezdhetünk most... Kaptam Regulont, megcélozzuk a szeptemberi ciklust, ez van... S ügynöknőnél voltam, mert Sz csak 30-ától van, velem most is tündéri kedves volt. :) Úgy látszik, nekem sikerül a szép pillanatait kifogni.

Őrület mennyit írtok, f@ngom sincs, hogy fogok majd visszaolvasni ennyi oldalt, ha már huzamosabb ideig lehetek gép előtt. :cry:
Majd igyekszem. :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

timejka: Én meg jól félre vezettelek hogy lehet külön hónapban is. Bocsi, már annyira régen volt. Lassan csak készen lesznek azok a fránya vizsgálatok.

sajt: Sajnálom hogy nem kezdhettek. Remélem következő hónapra már nem lesznek meg a ciszták. Küldöm a cisztaűzőket.
vicky79
Budapest III. kerület

Kahlan!

Mint itt már annyiszor leírtam, Lintner dokinál a legjobb kezekben leszel! A legprofibb és egyébként a mikromikroszkópos és hasonló eljárások "kifejlesztője" itthon! :)

Én azt gondolom, hogy jobb kikapni őket, mint hogy esetleg rendben hozzák, de sajnos a petevezetők nagyon érzékeny részek és folyton hegek maradnak rajtuk minden probléma után. A hegek meg sajnos arra "jók", hogy egy esetleges spontán baba útját megszakítják és már kész is a méhen kívüli terhesség!
Azt 100%ra mondom, hogy ha Lintner ügynök nem ért egyet K ügynök ötletével és lát más megoldást, akkor szólni fog majd, hogy inkább üljetek le megbeszélni a dolgot mégegyszer! Ilyenkor nagy erőkkel tanácskoznak telefonon az ember füle hallatára és a végső megoldásról úgyis Ti döntötök, hiszen a hozzájárulásod nélkül nincs műtét!!!
Mérlegelj!!!! Egyikük sem nagyon szokott tévedni!

Köszi lányok a drukkokat :D

puszi

eszter82
Budapest

Sajti!

Nagyon örülök, hogy ismét köreinkben üdvözölhetünk :)
Hiányoztál ám nagyon! A birkás részeket mindenképpen kommentálnod kell így utólag is :lol: :lol: :lol: De ne lovald bele magad nagyon a témába, mert elhatároztuk, hogy kiírtjuk a mindennapjainkból az ügyet :D A birkák összetartanak és nem akarnak a farkasok martalékává válni :D

Annak viszont cseppet sem örülök, hogy ciszták vannak és nem kezdés :cry:
Minek neked ez a sok ciszta? :(
És most akkor mi lesz velük? A Regulon eltünteti mindet, ugye???
Nagyon drukk a cisztaeltűnésnek és a szeptemberi kezdésnek!!!!!

pusz

eszter82
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajti!
én is vagyok a ciszta tesók vagyunk,de remélem nemsokára eltünnek! :D

Kahlan!
Szerintem is igy van a szitu ahogy Heni irja!de ha Te megnyugszol beszélj más orvossal is,talpmasszázson nem gondokodtál még?
vikus82

Sajti: dejóóóó,hogy előkerültél báránykám :lol: :lol: :lol:
...kisbirkám.. :lol:

Nem jó,hogy ciszták bonyolítják a kezdést,de reméljük,hogy a következő ciklussal való kezdés lesz a tuti,és addig már nem kell sokat aludni!!! :D
A biztonság kedvéért küldök cisztaűzőket:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Kubukám!
igen azt gondolom,h nem harap a bácsi :D ,csak az eredményeink se harapjanak :D
vikus82

Sajti, hát nem lesz könnyű visszaolvasnod, ha ráveszed magad, az tuti!
Sajnálom a cisztákat :(

Eszter, köszi a korrigálást Macs ügyben! Rosszul írtam, mert azt kihagytam, h. összesen 3x böktek, csak 2x rossz helyre valszín... na mind1... tulképp lényegtelen már, de szerintem is 1 fiú 1 lány a felállás!
Te pedig csak ügyesen, no agyalás, már nincs sok hátra!!!

Lukácsné, szép a babaszoba, de hogy a fiad milyen helyes!!!! :D csak lesek!

Kahlan, ehhez a petevezető dologhoz nem tudok hozzászólni, szerencsére, én "más pályákon eveztem"... de bízz L. profban! Amiket Esztertől hallottunk róla, még én is szívesen megismerném, de csak civilben! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Majd ha a Jánosban jársz...mondjuk baba látogatóban, bemutatlak neki :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Kahlan: küldtem p.ü.-t! :)

Csak azért inkább ott,mert a fórumon már írtam többször a véleményeimet,most nem untatom ezzel azokat,akik mindannyiszor elolvasták értékes hozzászólásomat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jóreggelt csajok :)

Olyat röhögtem az előbb.... Ülök az asztalnál itt a mhelyen, és rádöbbentem, hogy az egyik itteni benti bögrémen egy barika van.... :) Annyira megszoktam már, hogy mostanában fel sem tűnt :))))) De lefotóztam, úgyhogy majd valamikor kivarázsolom telóból a képet aztán megláthatjátok :)

Sajtikám, a fene ezekbe a k. cisztákba... Na de majd a Regulon... :) nekem is elő van irányozva a magam adagja, kb. 2 hét múlva..... na de hátha mégsem kéne....

Heni ifiasszony :) De jó, hogy mostanában többször látunk!!! :) Szóval tavasszal kezdtek? Melóhely milyen, megszoktad már??

Régiek, emlékeztek még Mariannra??? TEgnap este láttam, hogy megszületett a kisfiúk!!! :) Balázska, és egy álomszép baba!! :) Innen is nagy-nagy gratula Nekik! :)
Aztán lassan már jönnek a többi régiek is... Babe, Vaya... Navi, MIeza, Macs..... (bocs, ha kihagytam valakit..)

És ha már a témánál vagyok Lukácsné??? Kisasszony még mindig nem akaródzik???? :)

Ja én hétfőn voltam lent üzemorvosnál Meforál receptért, erre közli a dokinéni, hogy a lombikig minden héten legalább 1-szer szeretne látni cukormérésen éhomra, meg utána 2 órával is!!!! Hogy lássa addig is hogy alakulok...
andrea-1

Andi: Neked is jó reggelt :)

Az én bögrémen is bárány volt,egy kívül,egy meg a belső oldalán szemben,de sajnos párom nemrég mosogatás közben elejtette,és szilánkokra tört. :(

Majd pótolom,hátha kapok másikat :)
Vendég

Sokakról még csak nemrég derült ki,hogy babások,és mégis, hamarosan már nekik drukkolunk,hogy gyors,és szép szülésük legyen :)

Hihetetlen,hogy repül az idő!!

Csajok,élvezzétek ki a terhesség minden pillanatát! :D
Vendég

Sziasztok Csajócák!

Vettem women's cream-et,akik használták azoktól kérdezném-bárhová lehet kenni?

Vikus-Kardos dokitól azon a három napon lehet kérni időpontot
mikor rendel vagy van ott mindig valaki?Ide is kell vinni laboreredményeket? :roll:

Köszike.
SzámosPancsi
pancsi790204

Pancsi: honnan vetted a krémet?
Netről megrendelted?

Én is fogok rendelni,de most kicsit lenulláztam magam :?
Vendég

Béku!

Te nyomiztad magadba ezt a zselés progit, ugye???
írd le lécc, hogy hogy csináltad!!!! :) plííííííííííííííííz.
én még soha ilyet. de hasonlót sem. még a canesteneset sem...és nem tom hogy kell nekifogni reggel :oops: :shock: :roll:

pusz

eszter82
Budapest

sziasztok
köszi a Filip és a szoba dicséreteket, minden macis, nincs pingvin, csak az a baj hogy csak ha ennyire lekicsinyitem tudom feltölteni a képeket de majd lesz egy link ahol eredetiben is meg lehet nézni csak oda még nem töltöttem fel....
Hanna nagyon jól érzi magát még mindig bent mindjárt indulunk ctg-re aztán kiderül hogy mi lesz, mert hogy ma visszajön szabiról a dokinéni és ugye mivel szabin volt igy nem tudtam megfogadni sajátnak de lehet hogy Hanna rá várt, és megkérem szépen, hogy vállalja be a szülést ha már itthon van, mert csajok az Istvánon kiakadtam hogy nincs fogadott orvosod, olyan papirt kaptam 3 óra várakozás után mintha megvizsgáltak volna ctg után ugye vizeletet is kellene nézni, egy cseppet nem kértek de a papiromon rajta van hogy negativ... szóval ki vagyok belőlük ábrándulva teljesen és 2 napja eszem magam hogy most mi a fenét csináljak, meglátom mit mondanak ma és kettőre megyek randizni a rendelőbe a dokinénihez, szoritsatok hogy bevállaljon és akkor az Uzsokiban szülhetnék nála, ami apáéknak is közelebb lenne, meg Benne megbízok teljesen......

mindenkinek szoritok
sajti
cisztaűzők mennek, meg a ciszta-társnak is.

eszter
neked is szoritok

és persze mindenkinek , ha lesz vmi, vicky-nek küldöm az sms-t.

vigyázzatok magatokra csajok és a slussz poén a végére marad... leánykori nevem alapján csinálták a cégnél a belépő neveket a rendszerekbe és megköszöntem nagyon a kreativ informatikus srácnak hogy ilyen jót talált ki: barika----- aki az iwiwen isemrős az össze tudja rakni....... szóval a monitorom tetejére kaptam egy ki porcelán báránykát, tehát én sem vagyok hiányában és 10éve őrzöm.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Eszter: persze leírom! :)
Ne haragudj,ha elsiklottam a kérés fölött,munka után nehezen olvasok vissza én is,elég fáradt vagyok,mióta újra meló van...

Szóval nekem Crinone gélt kellett használni az utolsó 1 hétben,mert az utrogestan bogyóra allergiás reakcióim voltak a sok nyösztetés miatt :lol:

Megmondom őszintén,magamnak kellett rájönni,mit kell csinálni,mert a leírás nekem picit kínai volt,nem mellékeltek hozzá ábrát,így találgattam,mit is kell...

Kép

Szóval így néz ki,miután a papírcsomagolásból kiszedted.
A bal végét kell felemelni,ha fény felé tartod,látszik valamennyire,ahogy az alján gyűlik össze a gél.

Fekve használd!
Először lefekszel,majd picit kevésbé függőlegesen tartva (hogy ne folyjon ki egyből a gél) az alján lévő sokszögletű véget elcsavarod,ott vékonyítva van a műanyag,könnyen lejön.
Mélyen felhelyezed,és ha ez megvan (én próbáltam minél függőlegesebben tartani felhelyezéskor),akkor megnyomod a tetején lévő üres részt,de elég egyszer,nehogy vissza is szívja,ami már kijött :lol: :lol:

Szóval elég egyszer teljesen összenyomni,majd egybő kihúzni,és kész!

Olyan,mint az a régifajta pumpás parfüm :)

Nem bonyolult,majd ha látod élőben,egyből megérted!
Nekem sajna nem volt egyszerű magamtól rájönni,hogy melyik végét lehet lecsavarni,és ugye nem azt a bumszlit kell feld*gni? :lol: :lol: :lol: :lol:

Sok sikert hozzá! :)

Ha nem érthető amit írtam (indulnom kell melóba),kérdezz vissza nyugodtan :)
Vendég

Eszter,
Bár Békust kérdezted, de én is ezt a cuccot nyomtam :)... Megpróbálom leírni a használatát... :) Szóval:
A leíráson reggel van írva, de én este használtam, biztos ami biztos, holgy ne follyon ki.....bár utólag azt mondom, hogy reggel is lehetett volna, mert tényleg nem folyik ki, úgy mint az utró...
Na de én este fürdés után ágyra felfeküdtem, láb kicsit felhúz.... a szerkezetnek a keskenyebb végét elkezded csavarni, így letörik a vége és kilyukad - de még előtte én függőleges helyzetben hagytam kicsit, hogy biztosan a legvégében (ahol lecsavarod a végét) ott legyen a zselé (mondjuk éjjeli lámpa fényénél megnéztem és ott lis látszott, hogy az aljára le van csurogva).

Szóval miután letörik az a kis vég, óvatosan felhelyzed a tégelyt úgy, mintha a Silverboy lenne ..... természetesen a szélesebb végét ami puhább is mint a többi rész, azt fogod. MIután bent van a szerkezet, azt a puhább részt egy határozott mozdulattal megnyomod, és összenyomva tarva (EZ FONTOS!!!!) kihúzod.... Ez a rész, amit megnyomsz levegővel van tele és a levegő kinyomásával éred el azt, hogy a zselé a keskenyebb részből kilövelljen a hüvelybe... és mivel összenyomva tarva húzod ki, így nem tudja a szerkezet visszaszippantani a már kinyomott cuccost...

Húh, érthetően írom??? :)

Egyébként ne lepődj meg, az utrogestannal ellentétben ez a zselés cucc nem olyan állagban folyik vissza, mint az utro, hanem ott bent ilyen túró szerű anyaggá alakul át és nekem pl pár napig nem is jött ki onnan bentről semmi. Én pár nap után vettem észre ezt a darabos állagot, be is cartam, hogy mi ez, valami gomba?? De aztán utána néztem gyakorikérdéseken és más is írta ezt a túró szerű állagot, így megnyugodtam....

Ha kérdés van, nyugodtan írj, de elsőre bonyolultabb az egész a leírásával együtt, mint amennyi idő alatt megvan a használata :)
andrea-1

KÖzben látom Békus is írt :)
andrea-1

Sziasztok!

Én is ezt használtam!Bár nekem volt egy kis irritációm is tőle, én is egyből azt hittem, hogy valami gombás hülyeséget összeszedtem, de szerencsére mióta nem használom,megszüntek a "tünetek"!
Andi!Elmehetnél használati utasításokat írni! :D

Kép
Kép
missancsi

Andi!
A Te férjednek is kell majd ezt a C és E vitamin "kúrát" csinálni?
Legközelebb amikor majd megyünk, mire számítsak?Uh lesz, vagy vérvétel is?

Kép
Kép
missancsi

SZia Ancsi, :)
Rég láttalak, jól vagy??
Nálam lesz uhu, az biztos, de én most még majd csak fogigátlóért fogok menni.....Most nem emlékszem, Neked is lesz fogigátlózás a stimu előtt, ugye??

Rajónak nem kell semmiféle kúra, Ő szerencsére, mint Angyalka párja, gyakorlatilag egy két lábon járó sperminátór.. :oops: :oops: :oops:
Azt mondta a biológus, hogy most legutoljára már higítani :!: :!: kellett az esszenciáját... :oops: :oops: :lol: :lol: Na gondolhatjátok azóta hogy oda avn magától.... :)
andrea-1

Helló, ifiasszony jelentkezik ismét :lol:

Jelentem semmi bárányos cuccom nincsen!! :)

Andiiiii!
Hogyne emlékeznék Mariannra, gratulálunk neki Balázskához!!!!!
Sok sok egészséget, örömöt boldogságot!!!!

Sajtikám!
Ciszta monnnyon le!!!!! No para bébi, több mindenen is átmentél már, mit neked jópár darab ciszta, nem? Szépen eltűnnek, és huss belevágtok!!!!! Drukkolok!

Eszter!
Hajrá p.nazselé!!!!

Lukácsné!

csak ügyesen!!!!! Hajrá Hanna!!! Olyan még nem volt, hogy bentmaradjon a baba, ne aggódj!!! Majd jön, ha akar!!!

Kahlan!

A mai napig nem derült ki, hogy mitől gyullad be állandóan!
Megnyugtatásodra írok valamit, mert mez így volt.

Még majdnem "kérdőre" vontam a Jánosba a dokit aki műtött ( isteni doki Dr. Elekes ), hogy ha várható volt, hogy újra begyullad, miért nem szedték ki azonnal mindkettőt???
Erre ő azt mondta, hogy egy 30 éves nőtől, aki még nem szült, ha nem muszály nem veszik el tőle azonnal a lehetőséget, szóval ilyenre ne is gondolj!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

:D
Először én is csak fogamzásgátlóért megyek!
..amúgy köszi jól vagyok,bár ma megint elment pár percre a kedvem mindentől, mert megtudtam,hogy az egyik ismerősöm kispapa!....nem sajnálom tőlük...de érted??!
..amúgy minden OK!Már csak 1 hónap és felmondok a munkahelyemen!..már nagyon várom!..végre egy kis nyugi lesz!..már 3 éve erre készülök!

Kép
Kép
missancsi

Huh Ancsi, felmondasz?? Gondolom akkor már megvan az új helyed majd?? De nem lesz gáz, hogy lombikozol? Nem akarok nagyon indiszkrét lenni... csak így felmerültek a kérdések ... :)

Lényeg: hogy fogigátlósnál nekem azt mondta Sz, hogy az 1-2. de legkésőbb a 3. napon menjek!!! (itt akkor asszem nincs lehetőség a 3/+ - / 1 napra... ott akkor lesz egy uhu, kapsz receptet és el fogja mondani, hogy a fogigátló beszedése után pontosan melyik napon találkoztok (ciklusnaptól függetlenül). Na aznap legyen Nálad jó sok zseton, mert már írja is fel a szurikat...
Vérvétel ott nem lesz még (legalábbis nekem nem volt ilyenkor még)

Henikém, ami késik nem műlik, itt ebben a birka-bandában majd ezután rááll a szemed a baris cuccokra aztán beújítassz valamit előbb-utóbb :lol: :lol: :lol:
andrea-1

Béku, Andi!
KÖSZIIII ÉRTEM :D
Tök világos így már. De a dobozban lévő papír alapján egy kukkot sem értettem volna :?

Andi!
Úgy bírom a pasikat :D
De tényleg!
Míg kivizsgálás van, addig kussolnak, mert para van, hogy nehogy gond legyen a spermaképükkel, de mikor kiderül, hogy spermanagykerek, akkor ország világ előtt büszkén nyomulnak :D
pasik... :lol: :lol: :lol:

ismerősünknél is, nagy kuss volt ám, mert félt a pasi, hogy már a kora és életformája miatt kevés és "miatta" nem sikerül a dolog. Aztán meglett az eredmény és halljátok nem hittem el amit láttam a papíron (70 milla, 50 fokban zötyögtették fel 2-3 óra alatt pestre a mintát otthonról!!!)!
Azóta mindenkinek elmeséli, hogy ő egy tenyészállat még 50 évesen is :D

eszter82
Budapest

...így döntöttünk a párommal!..a fő melóm mellett van egy "kisállásom"!A fő melóm abból áll, hogy napi 11-12 órát végig állok, árut pakolok, megyek hétköznap-hétvégén-mindig!Állandóan megy a kavarás, amikor Pestre kell menni, akkor meg úgy kell kikuncsorognom, hogy mehessek!Nagyon utálom!..Kihívás nuku!
Elmegyek munkanélkülire, beiskoláztatom magam,tanulok valamit és plusszba ott lesz a mellékállásom is!Hétvégéim végre szabadok lesznek!

Kép
Kép
missancsi

Eszter :lol: :lol: :lol: :lol:
A mi baráti körünk is tisztában van már a bmc összes kisszobájával Rajó jóvoltából... :lol: :lol:
Mondjuk nálunk nem volt besz@rva egy percet sem, én egy kicsit jobban paráztam, hogy mi lesz ha kiderül hogy Nála van gond, hogy fogja megélni, de ettől legalább megkímélt minket a sors....
Mindenesetre most szombaton lesz nálunk egy buli, Rajó ex-kollegái jönnek... hát, már előre hallom lelki füleimmel a sztorizgatását, ha szóbakerül a témánk..... :)
andrea-1

Eszter: egyébként a leírásból nekem se jött át, hogy mi a pálya :) :) néztem ezt a cuccot, tekergettem-csavargattam.. azt úgy jöttem rá mi-honnan-mennyi :)
Utána láttam csak, hogy a youtub-on is fent van gyk :lol: :lol:
andrea-1

Sziasztok!

Eszter, nyugi, minden szuper lesz!
Olvastalak már aznap, csak nem volt időm írni…..
Otthon leszel beültetés után?

Én még emlékszem Oloszlánra, drukkolok neki!

Heni, annyira jó, hogy jelentkeztél. :lol:
25 kg, nagyon ügyes vagy!

Kubu, ok már értem mit kérdeztél.
Ez egy hinta, nővérkém küldte el Amerikából. Ők sokat használták a 2 gyereknél.
Ilyen:
Kép

Lukácsné, nagyon ügyes vagy, szép a függöny. És Filip is nagyon édes, ahogyan segít nektek…
Remélem Hanna, hamarosan megérkezik.

Sajti, sajnálom a cisztákat….

Andi, üzemorvos ilyet néz. Nagyon rendes, hogy így figyel téged.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ancsi: Oké, értem én.. csak nem lesz gáz az (nem tudom, ilyeneknek én nem néztem utána), hogy ha mnélkülin van az ember, akkor ugyanúgy kaphatja az ellátásokat (anyasági, tgyás, gyed, gyes), mint aki munkaviszonyból megy el szülni.?????.. Mert ugye ez a következő lombikod már SIKERÜLNI FOG...!!!! :)
De gondolom már ezeknek Ti biztosan utánanéztetek.....
andrea-1

...annyi,hogy kevesebbet fogok kapni!...és nem mehetek majd ide vissza dolgozni!..de nem is szeretnénk!

Kép
Kép
missancsi

Woody: Nagyon édes a Picúr ebben a hintában !!! (nálunk a lakóparkban pont most nőtte ki egy gyerek az ilyenjét, és a fórumra feltették, hogy eladó, de hogy őszinte legyek, kicsit drágállottam - 25 ropi)

Hát igen, ilyen rendes a doki, én is csodállkoztam, mert mikor pár hónapja voltam a kontroll ir-en és ott kiderült, hogy az inzullin lejjebb ment, de a terhelt cukor emelkedett, akkor lementem hozzá, hogy időnként nézzünk már cukrot a lombikig, mert érdekele.... azt néztük is pár hétig, és miután megemelték a metet, rendbe is lett..
Utána ugye jött a lombik meg a fagyis, akkor ugye nem mentem még hozzá is cukornézőbe.
Eltelt kb. 2,5 hónap, most mentem le receptet íratni, kérdezi mi volt.. elmondtam neki, meg hogy mikor mehetünk legközelebb, és ő egyből rávágta, hogy na akkor ugye tudom, hogy nem úszom meg, innentől megint látni akar minden héten a lombikig.... :) ... pedig én már úgy voltam vele, hogy szóba se hozom a dolgot, mert hát nem ezért van itt... de úgylátszik mégis.. :)
andrea-1

Kubu!

Nagyon röhögtem magamon az előbb :lol: 8) :oops: :lol: 8) :oops: :lol: :lol: :lol:
pörgettem le az oldalt nagy erőkkel, és a képnél, amit a p..nazseléről feltettél leakadtam, hogy na ki tesztelt pozitívat most, hogy feltette a tesztjét?!?!? És egy pillanatra el is gondolkoztam, hogy ez milyen terhességi teszt már...nem is tudom mit kell nézni! Aztán rájöttem, hogy ő a p..nazselééé :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már most az agyamra ment a terhesség...mi lesz hétfőtől? :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol: 8)

eszter82
Budapest

BOCS!!!! NEM KUBU, HANEM BÉKUC!!!!
De még bennem volt amit Woody írt Kubunak :D

na ezt mondom....már tök meghülyültem...és röhögök egyedül az irodában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Ja és Woody!
Igen, azért jártál a fejemben az előző hsz-eknél, mert akartam írni neked, hogy igen, otthon leszek 14 napot :)
Ez tuti :)
Aztán majd ha Lintner doki engedi, akkor jövök csökkentett óraszámban melózni, ha nem engedi, akkor maradok otthon!

csak azt nem tudom, hogy merjek-e majd tesztelni most?
Mert legutóbb bejött, hogy nem teszteltem...de én még most is úgy érzem, hogy nem vagyok hozzá elég bátor, hogy hajnalban ránézzek a tesztre otthon.
Ha pozitív, akkor azért, ha negatív, akkor meg azért...én már csak ilyen besz@ri vagyok :oops: :oops: :oops:
de az a maratoni 2-3 óra, amit ott várni kell...... nem tudom hogy csinálom majd végig...

eszter82
Budapest

csak bekukk, olyan migrénem van hogy nem élek

Eszter,
nagyon gondolkoztam hogy ennyire azért nem lehetek KO hogy nem emlékszem h írtam Neked a p..azseléről, hál istennek nyomtam egy pagedownt és rájöttem hogy Békának céloztad az írást, pedig hogy járt a két agysejtem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

boccccs KUBU!!!!

Legalább arra a 2 percre sikerült elterelnem a gondolataidat a migrénről??? :)

Próbáltad már a Sandomigran-t?
Mondjuk ha nem, ne most próbáld ki, max majd szoptatás után!!!!!
De kúra szerűen kell alkalmazni és elég jó!

puszi

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Na megjöttem a több, mint 2 hetes szabimról és becsülettel visszaolvastam mindent, nem semmi, amit termeltetek!

Vikus,
De jó, hogy minden rendben az átjárhatóságival!
Én is nagyon várom már a konzultációt, de még hátra van az átjárhatósági :(

Kisbeeka
Sajnálom, amit a munkatársak művelnek veled, rémes lehet rossz légkörben dolgozni!
Úgy tűnik, sokakkal ellentétben nekem szerencsém van a munkahellyel, jó fejek a kollégák, persze férfiakkal mindig könnyebb együtt dolgozni.
Őszinte részvétem a halálesetek miatt :(

Mieza
Köszi a jókívánságokat, bejött, nagyon jó időnk volt :)
Én is kattintottam az okosanyun, nem tudom, van-e még jelentősége.
A fiúnevekből nekem az Ádám és a Dávid nagyon tetszik.
Nagyon aranyos lehetett a nagymama, el is érzékenyültem…
Sajnos a problémádra nekem sincs semmi ötletem :(

Kispatak
Balatonon voltunk két hetet, ezért tűntem el...
Nekünk is van ott nyaralónk, és úgy volt, hogy eladjuk, de szerencsére mégsem.
Gyakorlatilag vízparti, egy kis kikötőt építettek nemrég a kert végébe, így állandóan látjuk a Balcsit.
Munkaügyben semmi? Tőlünk nem hívtak? Bár most nálunk kötelező szabi volt mindenkinek, úgyhogy interjúk sem nagyon voltak...

sajt
Köszi, majd konzultáción megkérdezem Sz.-t az IR-ről, múltkor már annyit kérdeztem, hogy nem akartam tovább borzolni az idegeit...
Ha ő nem küld vizsgálatra, akkor majd megyek magánba. Viszont addig nem vagyok hajlandó se inszemet, se semmit elkezdeni, amíg ki nem vizsgáltattam.

Woody
Szívből gratulálok a picihez!!!

Aktucs
Sajnálom, ami történt a bent maradt vatta miatt, semmi nem megy simán :(
Remélem már elmúlt a gyulladás.
Anyukád elég fura, hogy lehetnél 32 évesen öreg a babához?!
A francba, még ez a műtét is jött neked :(

Andrea

Hihetetlenek ezek a házidokik, szerintem is válts sürgősen! Nem azért fizetjük a TB-t, hogy utána semmit ne kapjunk vissza, ha szükségünk van valamire…
Nagyon jó fej volt a főnök az ingyen Szigetjegyekkel!
Mi is jártunk ki 7 évig, de most már olyan drága, és kéne utána még egy hét, hohy kipihenjük… A Faithlesst én is imádom, szerencsére pár éve már voltak itt, és akkor sikerült ott lennem.
Örülök, hogy meglett a cica!

Kahlan
Sajnálom a petevezetőket :( Tanácsot nem tudok adni, még nem voltam ilyen helyzetben, de bíznod kell a dokikban!

Rita
Én sem hiszem, hogy Sz. magára célzott a pénzzel, de én is megdöbbentem volna…

Kubuspace
Gyönyörű a kiscsaj!!!
Hihetetlen, hogy hogy van mindenre időd a 2 pici mellett…
Köszönöm a jókívánságokat, kipihentem magam rendesen a Balcsin!
Az első 2 napot végigaludtam, de persze neked most ilyeneket ne mondjak!
Sajnálam az otthoni vitákat, biztos a hormonok, jó, hogy a párod türelmes és megérti, min mész keresztül.
A migréned elmúlt már?
Hú, Nagykovácsi, meg Zsámbék is gyönyörű! Solymárnak is vannak jó részei, én minden nap kétszer átmegyek rajta :)
De én most nem építkeznék, hihetetlen nagy stressz, ha azt választjátok, és nem a házvételt, sok erőt hozzá!

Valyoni
Nem csodálom, hogy kiakasztott S stílusa, én is túl mimóza voltam hozzá!

zsuzska
Engem is kiakasztott múltkor a barátnőm, mikor megkérdezte, hogy tényleg azt akarom-e, hogy orvosok kutyulják össze a gyerekemet, jöttem is ide panaszkodni….
Mondjuk a tied még durvább, örüljön, hogy neki nem kellett ezt végigcsinálni…
Jó felfogás, hogy mi van, ha elváltok… Ha nem lenne erős a kötelék, akkor a pasik nem is vállalnák a lombikot, meg ezt az egész tortúrát, ez nem olyan, hogy jé, véletlenül terhes lettem… A lombik nem szerelemgyerek?! Na szép, persze, mindenki unalomból jár a BMC-be!

csucsu
majd számolj be, hogy milyen volt a Szép nyári nap, egy barátnőm játszik benne :)

Navared
Sajnálom a vénás vas bulit :( Remélem segít hamar!

Brumi
Nem csodálom, hogy ki vagy akadva, ha már ennyit szúrkáltad magad!
Hajrá spontánkodás!!!

vörösmacska
Sok erőt kívánok és gratulálok a vegyespároshoz, de jó is az… :)
Remélem hamar megtalálják az okát a sok magzatvíznek!

Vnbeni
Hát ez a főnök nagyon-nagyon durva!
Tudod bizonyítani, hogy leadtad neki a védettséget igazoló papírt?
Nehogy felmondj, ha kirúg, majd kap egy jó kis pert a nyakába!

Eszter
Nagyon drukkolok!!!

timejka
Nekem sem csinálta meg S ügynök a vérvételt, és tényleg ott van a tájékoztatón, hogy azt is megcsinálják. Én nem voltam szívbajos, kértem rá időpontot a recepción és megcsináltattam. Nem értem, miért akkora probléma még egy kenetet venni, ha már úgyis ott van, meg ha már fizetjük a TB-t, meg a fél életünket a kórházban töltjük….

Én most várom, hogy megjöjjön szeptemberben és mehessek átjárhatóságira.
Hétfőn is a kórházban kezdtem, mellultrahangon, minden rendben. Sz küldött el, mert már volt a családban mellrák, és csodálkozott, hogy ennek ellenére nem kaptam rá beutalót.
Úgyhogy most türelem, és olvasgatom, hogy kivel mi történik.
Amúgy egy csomót késett nyaraláskor, ennyit még sosem, azt hiszem, 11 napot, már kezdtem beleélni magam, hogy spontán babával jövünk haza, de persze nem. Pár napot lent volt velünk a sógórnőm, akinek jövő héten kéne szülnie, én nem tudom, ki hogy van vele, de engem eléggé megviselnek ezek a helyzetek…
estrella22

No, akkor izzítok!

Mieza:
Szerintem nem olyan gáz a vezetéknevetek, bátran választhatnátok hozzá közepes nehézségű keresztnevet is. :) Majd megtanulják kiejteni! A kihívás szép dolog, nem?! :wink:
Látom, szuperül sikerált a nagy utazás és az a bizonyos nagy pillanat is megvolt a nagyiknál-rokonéknál. A jégszakadást sajnálom, a gombászásért picurkát irígykedem. Biztos klassz volt! :)
Duguláselhárítókat küldöm fénypost!
A baba-tali helyszíne nekem tetszik, főleg, hogy már szépek vagytok teraszilag. Remélem sikerül összehozni, majd csinálok vmi fincsi-mincsi kaját, v. sütit! :)

Kahlan:
Tündéri a tacsitok! :D A főnököd és házidokid is rendes, maradjon is így! :)

Mara:
Igazán jó hír, hogy a tantárgyfelosztásba belefér a dokihoz járás és a tp.
Uncsitesód gyermekeihez nagy gratula, tényleg hinni kell a csodákban! :)

Wikka:
nemsokára részletesebben is írok az utazásunkról. :)

Zsuzska:
"Barátnőd" hozzáállását nagyon sajnálom, szerintem nem tudta mit beszél, vagy a pocakosság elvette az IQ-ját? :shock: Ennyi sületlenséget összehordani... Én hanyagolnám a csajt.
Apa törpenindzsa-eredményéhez garatulálok! :)

Kubu:
Nem semmi, hogy a párod ment el a fórumtalira és az esküvőre! Te meg otthon dajdajoztál?! Valld csak be! :lol: :lol: :lol:
Liza ajándéka akkor ugrot Marcinak, de olvasom, hogy tőletek azért kapott, nagyon ügyik vagytok! :)
Jó lenne már nemcsak olvasni az okosságokat a gyereknevelésről, hanem a gyakorlatban is megtapasztalni. Látod, milyen telhetetlen vagyok? Máris megvan a fejemben a kistesó+nagytesó mintacsomag -pedig egynek is örülnék már. :)
Szépen kibékültetetk, örülök. Csdak ez a fránya mogrén húzna már el tőled, tejcsid van már újra?
Végre plázáztál és kimozdolhattál a 4 fal közül.
Gyönyörűséges a képeken Liza-baba!
"legalább látszik, hogy egy apától vannak" - ettől kész vagyok!!! :lol:

Béku:
Részvétem...
Mennyi tanár egy családban, ez igen.
Hajrá spontánkodás! A família nagyon rendes Szoboszlóval kapcsolatban, szerintem nem számít, hogy milyen évszak, a lényeg a pihenés és feltöltődés!

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
"Párom azt mondja,hogy ha már harcosok klubja,akkor annyi csak a különbség,hogy míg a pasik kék-zöldre verik egymást,mi kék-zöldre szúrjuk magunkat " ez nagyon ott volt!!! :lol: :lol: :lol:

Vicky:
Barbus nagyon tündéri! :D :D :D Szóval vörösödik a haja Misibá emlegetésétől? Netán a tekója is kezd kinőni? :lol: :lol: :lol:
A várandósság csudajó lehet, kár, h. nem vagyunk pl.: elefántok - ők ugyanis sokkal tovább pocisak, mint az emberek. :wink:

Lukácsné:
Tesód hozzáállását mélységesen sajnálom, nem is értem - gondolom te sem.
A babaszoba szuper lett, Filip is nagyon nagyfiú! :)
Hanna gyere már ki! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((((((

Vayacon:
Szuper, hogy jól vagytok, de a kis huncutnak már nem kéne ennyire szégyenlősnek lennie!
Üzenem neki, hogy lyukas az oldamal már a kíváncsiságtól!!! :wink:

Csutka:
Anyukád "támogatása" a lombikban elég fura. Talán nagyon félt téged, biztos ez a kemós dolog is megviseli szegényt, talán nem is érti a ti szemszögeteket... Hozzánk mit szólna, a Zuram 45 és meg 38! Na és? :) Azért teremdtődtek meg a lehetőségek, hogy éljünk velük, nem azért, hogy elmenjünk mellettük és veszni hagyjuk, az pazarlás lenne. Akkor mi értelme lenne, hogy vannak? Egyszer úgyis meghalunk, de az addigi létünk legyen tartalmas, éljük úgy, hogy igen! ezt is megpróbáltam! - ne kelljen feltenni a "mi lett volna ha" szófordulatot. Így jut előre vki, és az emberiség is, hogy egyre több dolgot tapasztal, próbál, abból levonja a konzekvenciákat, tanul, majd az alapján cselekszik.
Húúú, ez kisssé pátoszos lett. :?

Gigi:
Érdekes, hogy elég a CH-diéta neked, akkor talán nem olyan gáz a leleted... :roll: Főnököd hozzáállásához gratula.

Rita:
Szerintem Sz nem magára gondolt hálapénz terén, ez hótt zihher! Nekem is volt Zs-hez szerencsém, de velem túlságosan is törődő volt, igaz szinte rögtön-azonnal kellett a szakértelme+műtő, így lehet, hogy elvárt a gyors segítségéért vmit.Velem tényleg jó fej volt Zs, pedig én aztán feladtam neki a leckét a bénázásommal!
Örülök, hogy HCG-d rendeződött - hajrá következő kezdés! :)

Navi:
Bakker, nem úsztad meg a vasalást! Szegénykém... Remélem hamar rendeződik és nem kell sokáig kapnod az intravénás rozsdát.
Megúsztam a kapirgát, azóta már megjött a kövi mensi és el is múlt, de a sok ciszta maradt, ezért Regulon, majd szept. végén - okt, elejeén lesz kezdés. Addig várok, ahogy mindenre az életemben... De biztos vagyok, nagyon megéri majd! :)
Örülök, hogy Zorka-baba jól van és klasszat buliztatot. Már csak 11 hét? :shock: Annyira hihetetlen! :D

Eszter:
Köszi a Macsos infókat, hála egyre jobbak! :)
Drukkhegyek a fagyis ET-hez, hajrá-hajrá!!! :lol: :lol:
Oroszlánnak is szorítok! :)

Macskusz:
Mega-giga-hiper drukkjaim nektek! Örülök, hogy jobban vagytok, annyit gondoltam rátok! :)

Luca:
Figyuka, küldök neked privbe IR-diétát. Nekem 160g-os van, ha 180-asod lenne, akkor egészítsd ki aszerint.
Nyaralás+lagziban bulizás, ez iget, ti tudtok élni! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Köszönöm, a stadalax kitalálóit áldja az ég :D
Tegnapelőtt este 1 szem meg sem moccantott. Tegnap este 2 szemet vettem be és ma reggel volt egy hosszú randink. (pont a 3. héten).
Most kezdem előről gyűjteni. De tény, hogy 300 kg-val könnyebbnek érzem magam :D
Szóval köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta, támogatta!
Na, majd lassan készítek fotót, mert most már publikus. Amikor csehben voltam, mindenki a NAGY pocimat simogatta, mi meg titokban nevettünk a párommal, hogy a kéthetes székletemet simizik :D

Lukácsné, mesélj a szép szobácskáról Hannának. hátha azzal meggyőzöd, hogy kijöjjön :D Hajrá, hogy dokinéni bevállaljon!!!

Hajrá Eszter!!!
Hajrá termináltos! :D
Brumi, hogy vagy?

Andrea, nagy-nagy gratula Mariannak :D Azért szerintem Macsi örülne ha nem utánam szülne, hanem előttem :D

Sajti, a szeptember is szép hónap, elég sokan lesztek :D )) Anyud jobban van?

Sokszámos Pancsi, mindenhová, ahol vékonyabb a bőr. Térdhajlat, vádli, akár pocak is, könyöghajlat…
Kisbeeka, nekem maradt egy kb. harmaddal - féllel, ha szeretnéd neked adom ajeszba. Nekem a következőig tuti nem bírja ki a szavatossága…

Kubu, jobb már a migréned? Amióta nekem volt, annyira tisztelek mindenkit, aki kibírja!
mieza

sajt: Tetkója még nincs a kiscsajnak, majd később csináltatunk neki egy "szeretlek Misi" felíratot. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Andrea:
"A benti népeknek (nálunk az egész kollektíva tudja miben vagyunk benne) még a lombikok előtt megmondtam, hogy ha engem betegállcsi után ott látnak, az semmi jót nem jelent, ha összejön én jó db-ig nem leszek...... úgyhogy ha pár hét után ott látnak, ne is kérdezzenek" - pont ezt mondtam anno én is a kollégáknak! Ne kérdezzebek, ne sajnáljanak látványosan, mert annál nehezebb lesz visszabillennem a VV-ba, ezzel segítenek a lelkemnek a legjobban. Be is tartják, nagyon jó fejek.
Birka hálórucid nem semmi! :lol:
Annyira megkönnyebbültem, hogy meglett Milike, a frászt hoztad rám, amíg csak azt olvastam, hogy eltűnt... Akkor most minden hepi, a szigetes-nyavalya pedig múljon el!!!

GyőrinéIldi:
Szíííjjja!!! Tündéri a csöppetek, egyre szebb és szebbb! :lol: Igazi csoda van veletek! :)

Carla:
Drukk a laparra, mi lett az eredmény?

Vikus:
Ezt a videót már én is feltettem egyszer a fórumra, de olyan jó újra látni, annyira cukorfalat a kacagó baba. :)
A nega sperma eredmény az nagyon jó, gratula! :)

Timejka:
Hurrá, beindult a gépezet! :)
Ha még aktuális a spermaleadásnál vigyetek fertőtlrenatős kendőt és csak steril kézzel nyúljon apa a jancsihoz!!! Nehogymá pl.: kilincsről BELEKERÜLJÖN VMI BACI A TARTÁLYBA! Hoppá, :oops: Caps Lock bekapcsolódott, bocsesz...

Anygalka:
Málta, na ott még nem voltam. Biztos tuti jól érzitek magatokat! :)

Csucsu:
Ti meg Szonoszlón éreztétek jól magatokat, remélem nagggyon szuper volt! :)

KPN:
Matisz Klinika - kész vagyok!!! :lol: :lol: :lol: Pláne Misivel, ugye süketnéninek is van ott hely? :wink:

Woody:
Bébid igazi kis aranymazsola, olyan édi!!! :lol: :lol: :lol:
Az a hinta nagyon tetszik, szerintem Lili is jól érzi magát benne.
Örülök, hogy fogynak a pirospontjaid (feketéket pedig nem kérünk!!!).
Kulcscsontja forrjon be szépen, a szájpenész pedig hamar elmúlik - ez sok babának van (nekem is volt).

Brumi:
Ez a terminált nem volt szép húzás... :cry: Megértem, hogy csalódott vagy.
Azért próbáld meg úgy felfogni, hogy ez így természetesebb, de mégis irányított áktus lezs, az esély ugyanannyi, csak éppen itt hús-vér katéterrel és sokkal kellemesebb érzések közepette jutnak be a fickók anyuciba. :wink: Bízz benne, hogy sikerül! :)

Kalmanka:
Akár egy erős felfázásból adódó gyulladás is okozhat elzáródást... A többiek biztos okosabbak és segítenek neked.

Ágnyes:
Üdv, mielőbbi babásodást! :)

Töndi:
Üdv neked is és gyors pocakosodást! :) A mai inszem árakban a lányok majd informálnak, nekem annyira régen volt...

Kispatak:
Vágj bele vmelyik új melóba, mit veszíthetsz? Nagyon szurkolok neked! :)
Ildi babája csoadszép! :)

Vnbeni:
Nehogy te mondj fel!!! Bunyevác a muksó, ne hagyd magad!

Heni:
Szióóóóó! :)
Azta 26. kilódat nyűvöd? Ez a kitartás, gratulálok hozzá!!! :lol:

Mariannának hatalmas gratula a kis Balázska születéséhez!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Gyerekek, most jól értem, a Mi Misink tetovált csávó??? :)
andrea-1

mieza: Egészségedre. Tényleg makacs dolog lehetett, ha két szem kellett hozzá. Apa egytől fél napig lazított. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?