Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a dicsiket, jól esik!
Ez a fodrászkodás nem is lenne rossz, csak vágni nem tudnék! Bár a páromnak én vágom a haját, de mondjuk géppel.

Kinga, az jó!!! Én csütörtökön kaptam 2 láda barackot és azt raktam el befőttnek. De a héten már szépen érik a paradicsomom és a paprikám így lesz lecsónak való! De most sajna nem lesz annyi pari, hogy lé is legyen belőle! No meg még vár a héten az alma paprika savanyúnak is. De eleszem vele, mert egyedül vagyok délután.
Ugyan elmegy az idő ezekkel és néha baromira elegem van belőle,de mikor kell akkor meg jó, hogy nem kell megvenni.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

A barackot nekünk muszáj megvenni
Eddig volt paradicsom meg paprika, de a nagy esők után minden elrohadt a kertben! Az alsó felébe bele se lehet menni, idén jobb lett volna,ha rizzsel kezdünk nem a hagyományos zöldségekkel! tegnap lementem hagymáért, 5-ből 4 rohadt volt! Kár vele dolgozni!
Legalább szilva termett annyi,hogy lett lekvár belőle!
Főzni szeretem a bolti sűrített parit,de Apu szokott vinni itthonról és amit nem főz meg,azt megissza. Nagyon szereti. Meg azért a lecsó is másabb. És én ha megindul a hangya képes vagyok este 9-kor nekiállni főzni, ha valami nincs itthon,akkor süthetem a tudományomat,nálunk akkor nincs nyitva semmi! Így meg ott a spájz!

Kép
Kép
k_inga

Sziasztok!
Elöször is köszönjük....
Tényleg Csillag nevét nem láttam sehol se, ugye jobban van már?
Niki nem semmi ennyit tekerni, nem csodálom, hogy fájj...
LEti remélem te nem leszel azért ennyire elvetemült... neked pihenni kellene inkább a babóval...
Kinga imádom a szllva lekvárt, sajnos nem tudtam eltenni, örültem, ha mozogtam :P

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

fiú :oops: :)

KépKép
bettike83

BABA! örülök hogy újra itt. NEHARAGUDJ de nekem nem tetszik a vonalzód, mert fekete gyászos! Légyszi cseréld le! Kérlek! Nehari!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tényleg bocs
anabana

BETTI!

Nem mondod! Na aki lányt szeretne annak fiú! Bezzeg én fiúért élek halok, ha lesz biztos lány lesz!

Betti kíváncsi vagyok mit jósol a kínai fogamzásnaptár. Megnézed légyszi!
anabana

nekem lányt jósolt.

amúgy még nem vettem készpénznek a fiú dolgot mert olyan pillanat alatt megvizsgált h képtlenségnek gondolom h igy látthatta jól milye van a picinek.

KépKép
bettike83

Pedig Betti kevés az esélye hogy tévedt, ha látott valamit akkor az ott is van.
anabana

leheti igazad van,de még mindig összetéveszthető a nuni meg a kuki.hány csajnál kiderült h fiút mondtak és pár hét múlva lány lett :D na de mindegy,majd pár hét múlva tutira fogom tudni,elmegyek 4dre :)

KépKép
bettike83

Betti! Én szivesen cserélnék veled!!!!!
anabana

mert te fiút szeretnél majd? :) én soha nem voltam fiú párti,de megszokom,nem lesz semmi baj,és nem rinyálok,csak fura még picit

nem tudom de mostanánan olyan gyanus vagy nekem,nem titkolsz te valamit? :wink: :)

KépKép
bettike83

Betti! Nem titkolok, sajnos!
anabana

Egyébként minden rendben? Mekkora a kis édes?
anabana

Kinga, én szerencsére kapom a barackot a kollégámtól és nem kell érte fizetnem.Ők termelők. Itthon meg egyenesen imádják a befőttet főleg a rántott husihoz.
De ma du. mikor bepakoltam a spájzba az utsó üveg kicsúszott a kezemből és odalett! :evil: :evil:

Baba, néztem a képeket az iwiwen is, nagyon jók! :)

Bettike, ha lehetne választani én is fiút szeretnék!Mindegy is a lényeg, hogy semmi gond ne legyen!

Olyan furcsa itthon lenni egyedül! :?

Többiek merre kószáltok?!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Ma dolgoztam, meg Anyukámat vittem kezelésre, meg védőnőnél voltam.

Képzeljétek, legközelebb, ha megyek (szept. vége) már lehet szívhangot hallgatni, ma megkérdeztem! Egyébként sztem a védőnő tök felesleges...

Betti, mit látok!!! Fiúúúúúúúúúúú??????????????? Hát ez aztán a döbbenet! Szerintem mindegy! Majd a második kiccsaj lesz!

ANa, megértem, hogy te fiút szeretnél! Én is 1ilyet, egy olyat...ez a terv de aztán ember tervez...ugyebár.

A mászkálástól vagy nem tudom mitől (fél 1-től fél4-ig kószáltam) annyira megrogytam, mint a rohadt nád. 5-kor hazavánszorogtam a melóból, azóta feküdtem, szerintem aludtam is. A Kicsikém munkálkodik. CSak már érezném igaziból! Úúúúúúgy várom!

Szia Baba! Örülök, hogy megint jöttél, most már gyere minden nap, jó? Nem leszek elvetemült, én nem megyek 30 km-t csak lassacskán tekergetek - majd ha végre tényleg meglesz a brinyó. De ha így elfáradok - kát nem tom, mi lesz a tekerésből.
Én is láttam az iwiw-es képeket, csodaszépek vagytok! Főlkeg az az Apás kép fopg meg engem, annyira szép, amikor az Apuka a kislányát a mellére fekteti. Nekem valamiért az annyira megható, nem tudom, miért. Meg amikor a Kismanó fogja a Kishúgát...nagyon szép képek. Dominika alapban nagyon szép bájos baba.
A vonalzóban egyetértek Anával... :?. Bocsika. De hát a tied...

Niki, Kinga irigyellek benneteket amiért ilyeneket csináltok..befőttek, lecsó, lekvár...király! Talán egyszer majd én is :lol: .
Vendég

Egyébként mi van az ehavi peteérésekkel??? nagy a csend..vihar előtt vagyunk???????????????? Viharos bejelentések lesznek itten kéremszépen?

Ana, irigyellek, hogy strandoltatok! Tónál voltatok? Vagy folyónál? Vagy kiépített? Volt 1 akciónk a szállodában, lett belőle több mezőkövesdi vendégünk is...rád gondoltam, de nem te voltál :).

Niki hogy van a popsi??? Tudtam ,hogy ez ilye, de meg lehet szokni, ha többször ismétled! Nagyon ügyi vagy egyébként. A hajfestés miatt is. Tekerés, hajfestés, befőtt - hát nem semmi.
Amikor így egyedül vagy, csinálj olyan dolgokat, amit kettesben nem szoktál...vagy amire nem szokott időd jutni - és akkor hamar elmegy.
Vendég

CSillag meg eltűnt...szegényem. Nem csodálom, hogy nem jön ide egy ideig. Még fel kell dolgoznia, ami nem lehet egyszerű...ilyen framkó szeretetteljes környezetben.

Maccs, a vörös-szőke melír nekem is tetszik! Bár nekem nem állna jól, de akinek passzol a vörös, annak nagyon szép. Nyomod még a brinyót?
Vendég

Megjöttem!

Betti

Gratula a pöcsöshöz,de tényleg elnézehette még,nekem már 3x mondták,hogy fiú és mindegyik doki hozzá is tette,hogy nem szégyellős és hogy a köldökzsinór nem ott van,tehát nem azt látjuk! Mondjuk én így is szerettem volna,de ha kislány lenne,akkor is boldog lennék! Elhoztuk ma a kiságyat,tesóm majd szépen lefesti, mert az előző lakója megrágta a felső lécet és lerágta a festéket! :)

Letti

Én már hetek óta lusta vagyok,délután mintha egy mágnes vomzana lefelé vagy egy órán keresztül,aztán elmúlik! Mondjuk Te ugye még melózol is,persze,hogy elfáradsz!

Kép
Kép
k_inga

Kép Kép

Hoztam 2 képet! A második Apa pocifotója,hát klasszul sikerült! :)
Meg jól kiröhögött a törökbugyogómban!

Kép
Kép
k_inga

Szijja Leti!!!!

Hát peteérés, a fene tudja! Most jelenleg azt sem tudom pontosan, hogy hányadik napon vagyok!De ha 35 nappal számolok akkor jövőhéten kéne megjönnie szerda vagy péntek körül.

Popó, hát nem volt ma reggel egyszerű ráülni megint a bicóra!
Mondtam is apinak, hogy még jó hogy nincs itthon, mert ha most kéne sexyzni lehet sírnék!

Köszönöm a dicsit tőled is!Valamivel mindig elütöm az időt, meg nem érek haza túl korán.Felmegyek apumékhoz is!

Ja és a legjobb, hogy jövő héten még nem megy éjszakára majd csak utána! :lol: :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Kinga, nagyon szépen növöget a pocak!Le sem tagadhatnád, hogy kismami vagy!
Apci jól "lefejezett"! De nem tudom mi vicces a gatyóba, jól áll! :D :D

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Pólóban nem gáz szerinte,de amint levettem a pólót és csak melltartó volt rajtam, a gatya bandázsa meg a pocakomon,hát eléggé elmosolyodott! De a lényeg,hogy kényelmes nekem is meg a babónak is!

Kép
Kép
k_inga

kinga

köszi és a többieknek is,de majd még 1 honap múlva fogom sztem tutitra tudni,valahogy nem tűnt annyira tutinak,nagyon foghegyről mondta.szept végén megyek 4dre aztán majd látjuk.

ana

pedig azt hittem,de jó is lenne ha titkoloznál is jönne a bébi,nem haragudnánk érte tuti :)

KépKép
bettike83

Letti! Elég nehéz napjaid lehetnek, hogy Anyukáddal is foglalkoznod kell. Örülök hogy egyett értel velem a BABA vonalzójával kapcsolatban.Pe 12 napon volt. Jövő hét kedd a piri napja. Ma 7 dpo, de semmit nem érzek :( .Szerintem most sem jött össze.

Betti! Nem írtad, melyek a bébi méretei! Mit mondtak még?

KInga!!!!!!!!! Nagyon tetszik a felső foto! Nagyon jól nézel ki. Sugárzol!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Sziasztok!

Most keltem fel. Másodszor :).
Nem baj, Ana, majd összejön, ha ő is úgy gondolja!

Kinga, ngayon szexi vagy! Én már olyan vagyok mint egy kisebbfajta boros hordó. Modnjuk egy barrique hordó, az 160l-es... :lol: :lol: :lol:

Egye fene, kicsit magamhoz térek és csinálok 1 képet. Legalább ez már nem háj-pocak és most már szűkebb cuccokat is merek húzni. De az én hasam túl nagynak tűnik. Végül is a háj se tűnt el, csak nagyobb felületen oszlik :?
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam, ennek több oka is van, egyik, hogy tiszta depi vagyok, hol jól vagyok, hol pedig váratlanul elkap a zokogás. De azért próbálom magamat tartani, inkább kisebb sikerrel, mint nagyobbal sajna. :roll:
Párocskám nagyon rendi volt, mert levitt bennünket Balcsira a 3 napos ünnepre, pedig alig van pénzünk, és 19-én este találtam még erre a szállásra, az összes többi mind teltház volt. Mák, hogy erre ráleltem. Annyira jó volt. Fürcsiztem a "tengerben", pár napig csak az enyém volt a családom. Csak sajnos elég hamar elmúlt.

Orvost továbbra sem találtam, pedig jövő héten mennem kellene kontrollra. Tegnap a drága OTP-től kaptam levelet, hogy a C-hitelemet beszűntetik, így vagy befizetem novemberig egy összegben a 240ezrecskét, vagy személyi hitelt veszek fel náluk, több, mint dupláját fizethetem 48 hónap alatt vissza, havi 9ezrével.
A hajam is kihullik ezektől a dolgoktól már.

Ezen kívül vessetek meg nyugodtan, de nem tudtam. Szóval úgy fest, hogy megvolt az első mensim, én azt hittem, az még a vetélés miatti vérzés, de tegnap szépséges pattanásos rügyek jöttek ki rajtam, meg furi volt, így csináltam egy ovutesztet, és pozitív lett. Persze tegnapelőtt este először a műtét óta együtt voltunk a párocskámmal... hát nem tudom. Félek, ha ebből most baba lesz, azzal megint gondok lesznek. Eszembe nem jutott volna, hogy ennyire korán lehet peteérni ezek után :roll:
Bár múltkor a védőnő azt mondta, sokan nem várják ki a 3 hónapot, mert vannak nála olyan kismamik, akik már ilyenkor újra babásak gond nélkül. Hát remélem, nálunk sem lesz baj!

Baba, engedd meg, hogy gratuláljak a kismanódhoz, gyönyörűséges kisbaba! És ne haragudj, hogy nem írtam, csak sajnos ilyenkor rámjön a szívszorító érzés. De nagyon sok boldogságot nektek, remélem, szépen szopizik a kis Domi! Nekem tetszik a vonalzó, bár tényleg picit sötét az összhatás

Kinga, csini kismami vagy igazán, férjed fejére meg koppints egyet, ha kinevet (bár feltételezem jóindulatúan tette a mosolygást)

Remélem, mindenki flottul van, kismamik próbáljatok pihizni, és pocisimi!
Babára váró társaim, remélem, e ciklus sikert hoz nektek, nem kell érezni ahhoz feltétlenül a babásságot, anélkül is ott kucoroghat egy törppicúr a pocóban!

Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Letti! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Még mindig jól vagyok! Ugye érted? 3 hét múlva megyek megint vérvétlere és vissza az endokrinológushoz!!!!

Várom a pocidat, ha irigykedjek! Többiekét is!!!!!!!!!

Képzeljétek egér volt az irodámban. Emeleten vagyok, és mégis . :( :( :( :( :( :( :( Annyira fostam! Kétszer bújt elő, sikítottam hogy jöjjön valaki, és az asztal tetején vártam míg meggyilkolták!!!!!!!A békától nem félek, de az egér irtózatos!!!!!

Most már dolgozok! Puszika mindenkinek! A pocifotók miatt még felnézek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Ana: igen, ugye értem!!!

Az egér nekem is para, de a béka is!

Itt van Hordócska: Kép
Vendég

CSillag! Te Drága!

A barátnőm ugyanígy volt, a köv hónapban megfogant a bébi. Azóta már megszületett az egészséges keresztfiam. A hajasbébi Marci. Lehet teljesen egészséges ez a bébi is. Én titkon szorítok neked :lol: . Veled vagyok! Egyébként én is meglepődtem, hogy 11 nap volt pozi ovutesztem. Az volt múlt hét hétfőn!

Szia, Te Kis Drága, Örülök hogy jobban vagy!!!!
anabana

LettI! Édi vagy! Nem is vagy hordo! Látszik a babalak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem jobban tetszel rövid hajjal. Az iwiwen láttam!

Puszi
anabana

Sziasztok!

Nem vagy hordócska !!! Leti! Hallod! Aki lyet mond megyek és megverem!!

CSillagom: minden elsimerésem a tiéd, hogy ilyen stram csajszi vagy, és lesz jobb, tudod, te szoktad nekünk itt mondani!! És minden rendben lesz és kész!!! Én is féltem tudod, a műtét után, és nekem is a első menzi után Gergő beccucolt! Én szorítok, és hiszem, hogy minden rendben lesz, mert te már annyiszor raktál, kapartál MINKET itt össze!!!!

Kinga: csodás vagy és igen, sugárzol!!! Elrakásokhoz gratula, engem már nem engednek, nehogy leforrázzam magamat, még tyukot-pulykát sem vághatok... pedig abban én vagyok a főnyeremény otthon :)

Ana: te csak ne mondj le a dologról!! LEhet ott még babó... :)

Babam: hát Dominika csodaszép!!! Tejcsi van elég, eszik-alszik mint egy tündérbaba?

Bettike: hát itt akkor pasi hegyek lesznek :) de én már várom Gergőt... kis drága pöcsösömet :) bár nekem is mondták hogy júj fiú, jobb a lány.. a francokat, egészséges legyen és kész!

Niki: szegényem... ( popó ügy)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

hahó!

Letti
Hát neked komoly gondjaid lehetnek,egyáltalán nem vagy hordó! Aranyos kismamis formád van! :D

Csillag
Jó,hogy jöttél! Aranyosa férjedtől,hogy kikapcsoltatok egy kicsit! Fela fejjel! innen már csak jobb jöhet!

Mares
Én sem viszem túlzásba a dolgokat,de arra nem vennének rá,hogy levágjak vagy megpucoljak egy tyúkot vagy hasonlót!

Kép
Kép
k_inga

Én még mindig tartom az általam felállított tézist, miszerint a Csillag lh-jai miatt sikerülnek a fiúk. Ha nem néznénk, úgy mint BABA sem tudta mikor volt, akkor lehetne lány.

Azért nem semmi hogy a fórumon mindenki fiús!!!!!!

Sietek én is közétek majd! :wink:
anabana

Hát köszi csajszik a kedves szavakat, bár én mindig azt hiszem, hogy már ennél csak jobb jöhet, de mégis még mindig egyre sz@rabb lesz. :roll:

Itt van egy cuki kis oldal azoknak, akik tudni szeretnék, milyen nemű babára gyúrnak/gyúrtak:

http://www.select-baby-gender.com/free- ... ictor.aspx

Be kell pötyögni a mami, alatta a papi születési évét, és kidobja, mikor kell szeretkezni a bizonyos nemű babáért. Utólag visszanézve nekem mindkét fiamat helyesen írta ki. Angyalka babám kétes nemű volt e tábla szerint, az inga szerint kisfiú volt ő is. A kövi az inga szerint kislány lesz. Hááát, kíváncsian várom a jövőt (bár inkább félve :oops: ).

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag! Ezzel én is így vagyok, abban bízok rosszabb már nem lesz, felfelé ívelünk. Tegnap kifizettem a lányom 7.o tankönyveit, ebben benne van az emelt angol. 18640FT

Az az elszomorító hogy az állam azoknak finanszírozza a tankönyveket, akik 100-szor megbuknak és ha felnőnek újra pénzbe kerülnek, mert a börtönben kötnek ki vagy segélyért állnak sorba. REmélem értitek!!!! Nem azoktól a 3 gyerekes családoktól sajnálom, akik becsülettel nevelik gyermeküket! Az én kiváló tanuló gyerekem meg nem érdemel meg hozzájárulást, holott még különórán másik nyelvet is tanul. Azt gondolom, hogy becsületesen fogja a hazáját szolgálni!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: REmélem majd olyan is olvassa egyszer ezt a hozzászólást aki édekelt e ügyben, és tesz ellene!!!!!

Megnéztem ezt a lapot CSILLAG! 2012 januártól van esély fiúra! Addig belehalok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Inkább nem hiszek ebben!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Chris!!!!
Hol vagy!

Jól vagytok? Párod?
anabana

Hű a mindenit, már mennyit írtatok! MIkor van időm senki nem ír, mikor meg elvagyok foglalva írtok mint a gép!
Na de ne értsetek félre én ennek örülök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag, örülök, hogy újra itt vagy és írtál! Már miért vetnénk meg!? Azért mert nemtudtad, hogy mensid volt, ilyet ne is mond!
Apácskától tényleg nagyon kedves volt, hogy elvitt kikapcsolódni!
Fel a fejjel, hidd el előbb vagy utóbb minden jobb lesz a lényeg, hogy nem vagy egyedül. Itt van neked a szerető férjed és a fiaid is, akikre számíthatsz no és persze mi is!
:lol:

Leti, micsoda babalak!Ezt nyugodtan mutogathatod, hiszen látszik, hogy babapocak nem pedig egy dinnyét nyeltél le! :D

Ana, ne is érezz semmit, a lényeg, hogy meglepetés legyen a két csík!

Elszomorító ez a tankönyv mizéria. Én a hugom könyvein akadtam ki. Most kezdi az elsőt (9.) és 35.000Ft a tankönyvei.

Mares, ne aggódj már nem fáj! Csak a csuklóm kicsit! De tökre jól vagyok! :D

Én is megnéztem a fiú lány variációt! Esélyem sincs a fiúra. Végig lányt ír! Na de nem bánom, felőlem lány is lehet csak beköltözne már! :) :)

Na megyek, mert megjött drága fönököm! :? :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Hát Csillag!
Akkor fogalmazhatunk úgy,hogy nekem aztán 0% esélyem volt arra,hogy idén lányom legyen! És 2012-benm ismét fiúkat adott ki,annál előbb meg nem szeretnék tesót! De nem bánnám,ha a kövi lány lenne!

Kép
Kép
k_inga

Niki! Igazad van, legyen lepi! Nem semmi a tesód könyvei se olcsó
Örülök hogy a popo rendben.
anabana

Sziasztok!

Bettike GRATULA a kis kukishoz, de sztem is várj a köv. uh-ra hátha nőveszt egy puncust magának :P
Jelentem vonalzó lecserélve :) Remélem Ana tetszik :P
Csillag megértelek teljes mértékben, kívánom, hogy most már tényleg minden rendben menjen nálatok!!!
Leti NEM vagy hordó, annyira látszik már a babás pocid, teljesen máshogy dudorodik....Ja és inkább tornázz vagy sétálj... az nem annyira megterhelő, mint a 20 km bringa :P
Kinga neked is csudiszép pocid van, kb mint nekem, csak nekem már nincs benne semmisem :D
Mares köszönöm kérdésed jól vagyunk, van szopi is, tejcsi is... ma reggelre eláztattam az ágyat... :)
Niki bébi nem kéne neked is vmi kevésbbé megterhelő sportot űzni? Hogy jobban tapadhasson a bébi, ne terheld túl magad!!!

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, nem sportolok ám én annyira!Ez a bicikli út csak most egyszeri alkalom volt.
De ha belegondolok van igazad csak nem a sportba, mert én rengeteget járok ki kapálni a kertbe no meg emelgetem a nehéz dolgokat is. Tegnap pl. apu szerszámos ládáját. :oops:
De sebaj bejön a hideg és megjön a babó is, mert akkor már csak bentleszem a lakásban és szinte semmit nem csinálok! :lol: :lol:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

BABA! Nagyon tetszik! Megnyugodtam! Köszike!

Kívánok sok tejcsit még a Nika babának!!!!!IWIWen is láttam gyönyörű! Tiszta csaj!!!!

Sok kukis jut majd rá!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Király élete lesz!!!
anabana

Baba: az igen, sok sok akkor a tej :) api szokta nekem mondani hogy majd kér a kv-ba :)

Ana: csak kövess minket!! Ki tudja, lehet hogy a számolka rosszul számolt :) bár nekem 2010 januártól 2011 júniusig csak fiút írt :) hágy így is lett :)

Csillag: jó jobb legjobb... így lesz minden és kész!!!!

Niki: 35.000 -> err szokta mondai a párocskám, hogy a gyerek kőkemény befektetés, de hogy ennyire!???? fene gondotla...

na itten van a mi kis-nagy fiúnk :)

Kép
akkorát ásított, hogy a nyelve is látszik... :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Maresz! Nagyon édi! Nem csak a nyelve látszik, lehet még a heréjét is látni, tényleg akkorát ásított! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

mares

nagyon cuki.tényleg ebben a topicban a fiúk vannak többségben :D

letti

te is szépen kerekedsz ám :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kicsit megint elhavaztam magam :?.
De most 1 kicsit pihikézek.

Csillag
Jó, hogy jöttél megint, bár biztos nem egyszerű . De te kemény vagy és hamar túljutsz ezen a krízisen! Igaza van Maresnak, lehet, hogy hamarosan újabb lakó költözik be, aki már ott is marad. Nem tudom, emlékszel-e, februárban amikor én is idejöttem, pont egy szex után csináltam LH-t és meglepetésemre pozitív lett... Én akkor "meg akartam lovagolni" a témát, Api viszont nem szexelt velem 2 nap múlva, mondván, hogy még korai. És nekem a dec. 16-i műtétem után február 4-én mondta a dokim, hogy nyugodtan próbálkozhatunk. Úgyhogy akár még meg is eshet...
És nem vetünk meg, azt hiszem, ezt a többiek nevében is mondhatom. Miért tennénk? Ez a lelki gyógyulás útja, az ember egyszer megérzi a jelenlétet, utána nem tud róla lemondani és muielőbb akarja újra érezni. Szerintem.

Tényleg rendes volt a férjed, hogy kimozdított benneteket, 2-3 nap önfeledt pihenés már csodákra képes, ezt tudom, tavaly mi is voltunk - idén nem és ezt érzem is.

Tehát Csillag, fel a fejjel, kemény csaj vagy te! Hajrá!

Ja, megnéztem az oldalt, amit írtál, nekem 2012 decemberig lányt ír folyamatosan. Majd meglátjuk:)

Ana,
Néha nekem is jobb lenne a rövid haj, jobban az én stílusom - de Apinak ez tetszik, most egy kicsit ilyen marad. Aztán megint tele leszek vele, akkor levágatom. Pont tegnap mondta ezt egy régi ismerősöm is...:) Kapom az ívet:)

Niki,
Néha pedig tök olyan érzés, mintha egy egész dinnyét nyeltem volna le :?

EZek a tankönyv árak kicsit hajmeresztőek - és még csak a tankönyv! Rohadékok! Csillag, látod, ezért KELL a 3 gyerek!
De az tényleg durva, hogy tanulmányi eredmény alapján nem lehet kedvezményt elérni...legalább. De az kit érdekel?????????? Majd a jó tanulóknak tele lesz a hócipőjük ezzel a mocskos országgal és lepattannak, mint az én tesóim. Hogy a BECSÜLETES munkával tudjanak pénzt keresni, amit itthon nem lehet.

Mares, ezt a "befektetés" dolgot már én is hallottam:) Egyik reggeli rádióműsorban számolták ki - azt hiszem, kb 30 milla jött ki? Valahogy így...
Aranyos a képen a Gergőkéd. Kíváncsi leszek, milyen álmos lesz majd idekinnt :wink:

Betti, itt tényleg a fiús Anyukák vannak többségben - kezdem kirekesztve érezni magam :). Valszeg az enyém kiscsaj.

Ja és képzeljétek, ma telt le az amnio óta a 2 hét - és nem kerestek - tehát rendben vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alig várom már a papír alapú konkrét-tuti eredményt - a kromoszómákkal együtt :twisted:

Tényleg, Chris hogy eltűnt. Remélem, minden OK.

Olyan szar, amikor valaki csak úgy lelép és nem jön sokáig... Nem?
Vendég

LETTI! TE édes miért nem kéred ki a leletet. Már nagyon várom. Izgi hogy fiú vagy lány!!
anabana

Leti: csak pihenj, amniohoz gratula!

Chris: néha én is lelépek, de szólni nem tudok, hogy hé, lányok most napokig nem leszek, ... tutti jól van, csak lehet ezer dolga van! Vagy nyaralgat még :) én remélem hogy minden okés vele :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ana, nem kérhetem ki a leletet! Még tenyésztgetnek valamit. Elvileg 4 hét, de 1 barátnőm, aki előttem volt pár héttel, mondta, hogy 2 hét + pár nap a lelet! Úgyhogy lehet, hogy a héten megkapom, de nem élem bele magam!

Mares, tudom, hogy te is nagy David Copperfield vagy! Csak nem lenne jó, ha lemorzsolódnánk...
Vendég

Lányok, cukik vagytok igazán! Nagyon jól esnek a szavaitok! Köszönöm

Amúgy amit belinkeltem, ott a hónapok azt jelzik, hogy amikor megfogan a baba, azt a hónapot, nem a születési időt! Tehát bepötyized, hogy mikor születtetek pároddal, majd meglátod, hogy pl. 2010. szeptember Girl, akkor az azt jelenti, hogy ha szeptemberben gyártjátok a bébit, az nagy valószínűséggel kislány lesz. Remélem, átlátható az írományom :P

Betti, neked gratulálok a fütyishez, sajnos tényleg úgy van, hogy ha már egyszer láttak ott szafaládét, az többnyire nem szokott csak úgy letörni :lol: , de persze azért senki sem tévedhetetlen. Viszont ha 4D-vel megnézeted, ott már (ha éppen látszik) nem lehet félrelátni a kukackát :wink:

Mares, igazán aranyos a babód :wink: Nekem azt mondta második kisfiamnál a szonográfus csajszi, hogy inkább nem mutatja meg elsőszülöttemnek az UH-os képet, nehogy megijedjen, mert olyan kis szörnyszülöttnek látszott néha :lol: Mondjuk túlzottan akkoriban nem érdekelte a nagyfiamat a kistesó, kicsit nézte az UH-os vizsit, aztán megúnta, és kiment a folyosóra rohangászni :lol:

Nagyon durva a tankönyvek ára, de nálunk úgy néz ki, 12000 Ft lesz. :P Sajna még iskolatáskája nincs a kölöknek, meg íróasztala sincs, bár párom azt mondja, egyenlőre nem is lesz :roll: . Plusz benti cipő is kell, szóval lesz még mire költeni, de szerencsére angyali szüleim megvették a füzeteket, és még sok mást az uncsinak, pedig ők sokkal szegényebbek, mint a drága anyósék, mégis... szóval megvan a véleményem.

Képzeljétek, szóval kár volt előre örülnöm, mert úgy néz ki, még nem ürülhetett ki a HCG a szervezetemből, csináltam egy HCG tesztet, hogy megbizonyosodjak erről, és sajna halványan, de pozi lett. Tehát úgy gondolom, hogy nem ovum lesz, csak keresztreakciót mutatott az LH teszt. :cry: Eléggé csalódott vagyok, de mi a fenét vártam? Csodát? Na azt várhatok... :(

Oké, bocsi, befejeztem a siránkozást, mert a végén elüldöztök, vagy én magamat :twisted:

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?