Sziasztok!
Kicsit megint elhavaztam magam
.
De most 1 kicsit pihikézek.
Csillag
Jó, hogy jöttél megint, bár biztos nem egyszerű . De te kemény vagy és hamar túljutsz ezen a krízisen! Igaza van Maresnak, lehet, hogy hamarosan újabb lakó költözik be, aki már ott is marad. Nem tudom, emlékszel-e, februárban amikor én is idejöttem, pont egy szex után csináltam LH-t és meglepetésemre pozitív lett... Én akkor "meg akartam lovagolni" a témát, Api viszont nem szexelt velem 2 nap múlva, mondván, hogy még korai. És nekem a dec. 16-i műtétem után február 4-én mondta a dokim, hogy nyugodtan próbálkozhatunk. Úgyhogy akár még meg is eshet...
És nem vetünk meg, azt hiszem, ezt a többiek nevében is mondhatom. Miért tennénk? Ez a lelki gyógyulás útja, az ember egyszer megérzi a jelenlétet, utána nem tud róla lemondani és muielőbb akarja újra érezni. Szerintem.
Tényleg rendes volt a férjed, hogy kimozdított benneteket, 2-3 nap önfeledt pihenés már csodákra képes, ezt tudom, tavaly mi is voltunk - idén nem és ezt érzem is.
Tehát Csillag, fel a fejjel, kemény csaj vagy te! Hajrá!
Ja, megnéztem az oldalt, amit írtál, nekem 2012 decemberig lányt ír folyamatosan. Majd meglátjuk:)
Ana,
Néha nekem is jobb lenne a rövid haj, jobban az én stílusom - de Apinak ez tetszik, most egy kicsit ilyen marad. Aztán megint tele leszek vele, akkor levágatom. Pont tegnap mondta ezt egy régi ismerősöm is...
Kapom az ívet:)
Niki,
Néha pedig tök olyan érzés, mintha egy egész dinnyét nyeltem volna le
EZek a tankönyv árak kicsit hajmeresztőek - és még csak a tankönyv! Rohadékok! Csillag, látod, ezért KELL a 3 gyerek!
De az tényleg durva, hogy tanulmányi eredmény alapján nem lehet kedvezményt elérni...legalább. De az kit érdekel?????????? Majd a jó tanulóknak tele lesz a hócipőjük ezzel a mocskos országgal és lepattannak, mint az én tesóim. Hogy a BECSÜLETES munkával tudjanak pénzt keresni, amit itthon nem lehet.
Mares, ezt a "befektetés" dolgot már én is hallottam:) Egyik reggeli rádióműsorban számolták ki - azt hiszem, kb 30 milla jött ki? Valahogy így...
Aranyos a képen a Gergőkéd. Kíváncsi leszek, milyen álmos lesz majd idekinnt
Betti, itt tényleg a fiús Anyukák vannak többségben - kezdem kirekesztve érezni magam
. Valszeg az enyém kiscsaj.
Ja és képzeljétek, ma telt le az amnio óta a 2 hét - és nem kerestek - tehát rendben vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alig várom már a papír alapú konkrét-tuti eredményt - a kromoszómákkal együtt
Tényleg, Chris hogy eltűnt. Remélem, minden OK.
Olyan szar, amikor valaki csak úgy lelép és nem jön sokáig... Nem?