Sziasztok!
Kicsit behavazódtam...
Szonja és Kincső baba is nagyon cuki! Szonjának milyen kis kar hurkái vannak! Harapdálni valóak! Ildóca, tudom nem vigasz, de Balázskám egyáltalán nem ette a tápot (se) fél éves kora után. Kincsőnek jobbulást!
Adrienn!
Sajnálom a kutyusodat! És nagyon aranyos az új jövevény. Zarand nyúzza rendesen? De legalább összenőnek.
Nálunk a kutya tisztára meg van zavarodva, mióta Balázs megszületett. Meg Ádám. Nagyon féltékeny. Jó, azért Balázs is adja neki az ívet és csak akkor kapott oda, mikor a kaját ki akarta venni a szájából. De akkor is! Már nem bízom benne, állandóan lesem, hogy mit művel. Pumi egyébként, terel állandóan és régen is odafogott a sarkunkra. Nem harapott/harap, csak megfogja. De valamelyik nap mentem hátra a kertbe, és a tetű megcsípte a gatyámat. Szóval tavaszra - mire a kicsi is megy - a kutyának mennie kell. Vagy mit csináljak vele? Mitől lett ilyen? Féltékeny?
Jelentem 3 fogunk van: kettő felül és egy alul. Sajnos nekünk még az íny áttörésével sem oldódnak meg a gondnok, utána még egy két napig, míg a sarkacskák is ki nem bújnak, addig tart a fájdalom. Nekünk bevált az Osanit. Ha nyüszköl, már dugom is a szájába.
A másik sajnálatos, hogy Ádám alig eszik. Csak cicit akar. Amiből még hajlandó 5 kanálnál többet enni, az az őszibarack banánnal, és a tejpép. Na ezekből sem eszik többet 40 grammnál. Tudom, hogy fogzásnál ilyen lehet, és nem érzem, hogy fogyna, de akkor is tiszta para vagyok, hogy mi van ha még 1 évesen is csak őszibarackot és banánt akar enni. Pedig pepecseltem, meg adtam neki bébiételt neki. Meg húslevesből répát, zöldséget, kicsi husit. Elkezdi jóízűen enni, eszik 5-10 kanállal, majd elfordítja a fejét és ki nem nyitja a száját.
Szóval nem tudom, nem tudom. Remélem, ha most a harmadik után egy darabig nem jön fog.
A hernyózást abbahagyta, szépen kúszik. Nem tudom, mikor fog négykézlábra állni, de még szerintem nincs elkésve semmivel. Egyre többet akar ülni és áll. Feláll, és rugózik a kis lábával. Betojok rajta. És mikor mondom neki, hogy tánci-tánci tele pofával röhög és még jobban rugózik. Persze hamar elfárad. Sokszor fekve szalad, csak úgy kopognak a kis lábai.
A nagy meg rossz. De nagyon. És amennyi szennyest gyárt. Imád öltözködni. Kiborít, mikor totál retkesen a szekrényből szedi elő a tiszta ruhákat és húzza magára. Ennél jobban már csak azt, mikor az én papucsomba bújik a sáros lábával. Na az vigasztal, hogy jövő ilyenkor már két bitang rossz kölyköm lesz. Szóval most még pihenhetek