Visszaolvasásra reagálások: (996-os oldalig)
Hálapénz: én is csak akkor adtam eddig, amikor Sz. nem ment el pünkösdölni miattunk (akkor csak jelképeset) és amikor sikerült, akkor a másik felét. Ők nem igazán várják el, de szerintem Rita, SZ. tudta arról a másik dokiról, hogy ő igen… Én is csak akkor adok, hogy ha nagyon megérdemlik
Béka, ezt csak neked írom, de nekem olyan munkám volt, hogy nagyon sok ajeszt kaptunk és konkrétan már haragudtam azokra, akik még egy üveg bort, ajándékcsomagot, kávét hoztak, vagy még egy bonbont, mert már boldogboldogtalannak osztogattuk. Ha pénzben, vagy hasznos ajándékban számoltuk volna, már lenne egy lakásunk
Ritkán találták el, hogy mit szeretünk.
Megértem, ha nem akarsz pénzt adni, de annyi hasznosabb ajándék van, mint ezek. Ismeritek?
www.feldobox.hu Ha ajeszt akarunk adni, mi most mindenhová ezt visszük. (eskúvő, köszönőajesz
A bonbonos ötlet nagyon ütős, hihetetlen kreatív, egyszer bevetjük valahol!!!
))
Kahlan, nagyon aranyos a kutty
Zsuzska, hát, nem te vagy itt az első, akinek a barátnője enyhén szólva rosszul reagált a lombikra. Elég sokan csalódtak errefelé már, sok-sok történet van az elmúlt 1000 oldalon. Ami veszhet, annak vesznie kell. Ha annyira jó barátnő, elgondolkodik és visszatér. Ha nem, meg hadd vesszen… Jaj, a férjeddel ezek nagyon jó hírek!!! Hajrá táltoska
Jézusom csajok, milyen világvége hangulatot írtok hétfőn-kedden, elájulok!!! Örülök, hogy sikerült lecsitítani most már legyen minden happy
Kell a jó hangulat, mert a következő hónapokban babaeső várható!!! Kedd esti levelezésen bepisiltem, annyit nevettem!
Kubunál is
Milyen fronthullám lehetett itt
Ja, Kubu, valami habzó-gyöngyöződő meglepetés van itt neked
))
Nézem a képeket és nem értem, hogy miért öltözteted a miniMarcit pirosba
)) Annyira egyformák hogy az hihetetlen. Na. most értem oda, hogy nem én vagyok az első, aki ezt mondja, a dokik és észrevették rögtön Csodaszép ez a kiscsaj. El sem, hiszem, hogy annyi reménytelenség után, itt a pocimban egy manócska. Csajok, kitartás,nézzétek meg jól Lizát, mert ilyen mindenkinek lesz!
Szia Kati! Üdv közöttünk, nagyon-nagyon drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön az egészséges babó!! Itt nagyon jó kis szurkolótáborra találtál
Jaj, csak most jutottam el addig, hogy milyen kis személyiségzavar keletkezett itt
katamarán, velo, sné… először azon nevettem nagyot, hogy milyen prospektusok vannak a bmc-ben
Viszek majd be egyet én is a tinédzserterhesség megelőzéséről. (pedig régen én is táskaszámra hordtam be a magazinokat). Most meg ezen kuncogok itt, a skrizos story. Ez nagyon gáz!
Egyszer egy előző munkahelyen megismerkedtem egy csajjal. Csupa szív volt, csak nagyon magányos. Aztán egyszer csak nem kezdtek stimmelni a történetei, időnként összekeverte, hogy hány testvére van, hol nőtt fel, ilyesmik. Teljesen beteg volt. De nem skrizo, csak egyszerűen úgy akarta felhívni magára a figyelmet, hogy az uncsi életébe storykat talált ki, amiket el is hitt magáról… Hihetetlen volt látni hogy létezik ilyesmi
Lehet, hogy ez ugyanaz a személy?
))))
Hát, gondolom nem kell szavazni, de ha választani kéne, akkor nekem a tormáskati nyert, szerintem én azt a személyiséget tartanám meg
(jól eltünt, ahhoz képest, hogy mennyire csatlakozni akart
))
Andi, annyit röhögtem, ahogy feltört belőled a nyers józan ész és osztottad
Vicky, ez a kiscsaj minden hónapban szebb és szebb. Nekem nagyon bejön
))) Neked van ilyen különleges szép szemed a családban?
Ez az anyósos kiskatona adós történet is elég durva. még mindig ezen kuncogok. Nekem a párom nem mesélt a bentiekről. De amikor az első babós uhunál látta mekkora silverboyt pakolnak belém (látnotok kellett volna az arcát, úgy nézett ki, mint aki mindjárt leállítja a dokit!) és mennyire fáj ahogy mozgatja, azt mondta, hogy az ő kamaszkorikirándulása a kabinban, nem volt semmi ehhez képest. Főleg, hogy tudta, volt idő, amikor naponta jártam uhuztatni
CSuuuuuucsuuuu! De jó olvasni, annyit gondoltam rád!!!
Békus, teljesen kész lettem. Ennyi fiatal!!! Nagyon sajnálom őket!
Aktucs, mára mennek a drukkok, nagy-nagy szorítunk!!!!
Cuki ez a védekezés, amit a doki mondott. Én is 10 évig szedtem fogigátlót, nehogy teherbe essek
)) Vicces, de szerintem többet nem költök se gumira, se erre
Ildi, ez egy nagy-nagy csoda ami most veletek történik, élvezd ki minden percét és szépen pakolgasd a képeket az iwiwre
Vicky, ezek a birkák a kedvenceim, imádom SHAUN-t
A legjobb animációs filmsorozat a világon.
Én mielőtt elutaztam, láttam egy életvezetési tanácsadót aki a meddőségi problémkra volt szakosodva és azt mondta, hogy erre nincs tanulmány, de a meddőségi dokikkal egyet értenek, hogy 70%-ban lelki oka van. Szóval, hogy a doki tud, segít, de ha lelkileg nem nincs rendben az illető, akkor nem fog sikeres lenni. De sajnos a lelki dolgokkal nem lehet szervi bajokat orvosolni… Tényleg jó lenne a bmc-be egy lelkidoki, aki időnként megsimogatja a lelked.
Kispatak,nagyon aranyos volt a történet, amit írtál
Hogy hogyan fogant a srácod. A miénk is ilyen romantikus volt, csak nálunk Sz. doki érezte meg a sugallatot, hogy mit szólnánk egy kedd reggeli móka-kacagáshoz
Mi szeretjük, ha többen vagyunk ott annál a pillanatnál
)))) Kispatak nagy-nagy-nagy drukkok munka ügyben!!!
Woody, kitartás! Minden rendbe fog jönni, csak vészeld át ezt az időszakot!!!