Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt :oops: :D !

Mieza, itt bőgök, olyan jó volt olvasni a beszámolót! :cry: :) azt hiszem ezt a hormonoknak is megköszönhetem...
Nagyon szép lehetett minden és édesek a felmenők! Vikot? Ez így egy fiúnév? :oops:
Szorulós-dolog.... hát erre már én sem tudok, mit írni, bocs :?

Zsuzsi, jajj, köszi a biztatást... azt hiszem nagyon rám fér! Szerintem sem ez lesz életem legszebb élménye, de túlélem... remélem :? :)
Nagyon egyszerűen (na nem mintha egy leendő dietetikus nem értené meg bonyolult magyarázattal... :D ): a vas elegendő a véremben, csak nem tud felszívódni, beépülni most, h. felhígult a vérem a baba miatt (ahogy minden várandósnak). Emiatt a kevesebb a hemoglobin és nem tudnak mit kezdeni vele a dokik, csak különféle vaspótlásokat találnak ki, amik vagy segítenek vagy nem. Hát ennyi!

Luca, Kubu, köszi nektek is!
Luca, teccik ez az esküvős csokor kapásnemelkapás! Így is ér! :wink:
Drukk a konzihoz!!!

Breki, akkor Balcsi jó volt... örülök! :D Már ma meló??? :shock:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Igen Andi kellene, kutyiknak is van ilyen. Fillérekbe kerül név. telcsiszám. De valahogy meg kellene akadályozni, hogy kimehessen csavarogni.

Breki: nagyon ügyesek vagyok az utazással! Nehogy eladd a házikót. Nekem régi fogorvosnak is ott van valahol háza.

Kubu: sajnálom, hogy tényleg pont most kellett eladni, családnak nem lett volna jó?

Mieza: üdv ujra itthon. Nagyon jó, hogy jól érezted magad, család várja a kisfiút(?) Hát itt nagyon jól mulattál volna a sok mindenen.
Nekem is volt sok hasonló problémám. Glicerin kup, ezzel jártam 4 hónapot a wc-re, 4 naponta tettem fel. Szerintem sos hivd a dokidat. Én jártam ugy 2x, hogy kh-ba bementem ügyeletes dokihoz és remek beöntést kaptam. Ezt otthon veszélyes, mert beindulhat a szülés. De mikor 1x operáltak később, akkor kaptam valami hashajtó lötyit, na attól is futottam mint nyul.

Valaki kérdezte tavaly az élettársi papirt. Ez már tavaly is felmerült kérdés.

Közjegyzőnél kb 15-20 ezer pénz. De érdemes megkérdezni BMC-t,hogy sima hatósági bizonyítványt (önkorm. adja ki fillérekért) elfogadják-e. Amugy tényleg ha nincs más egy mezei 2 tanus esküvő is olcsóbb.

Tudok én itt olyenről, és nagyon szeretem őt akinek ilyen volt, de nem pletyizek róla, mert ez nem illik. Anyakönyvvezető ott is ajánlotta, hogy nem volna egyszerűbb egy házasság? Szóval hajrá, bármi legyen is, minden jót kivánok

üdv kispatak
Vendég

Navi: iiigen,sajna ma már munka,12-re megyek,estig meló... :?
Nem szívesen,dehát mit csináljak?
Valami svéd milliomoshoz kellett volna hozzámenni :lol: :lol: :lol:

csak viccelek :lol:
A héten 6 nap meló lesz,úgyhogy fel kell kötnöm a gatyámat :lol: :lol:

Nem a hormonoknak köszönheted az elérzékenyülést,én is megkönnyeztem,pedig már tuti kiürült minden a szervezetemből :shock: :lol: :lol:

Mindenesetre a dekoltázsom visszább húzódott :lol: :lol:
Mivel nincsenek túl jó adottságaim,feltűnő volt,mikor a sima sport-melltartóval csini dekoltázst varázsoltam,most megint semmi :? :lol:

Pici változás volt,de ezen látszott a különbség.

Kispatak: sose fogjuk eladni a kis házat,még a nagyszüleim építették a saját kezükkel,még dédnagyim is segített anno. :)
Anyum fiatalkorában épült:)
Vendég

mieza: Én úgy tudom hogy ez is homeopátiás és azt lehet kismamiknak is szedni, valamint azért ajánlottam mert amit szoptatós anyukáknak lehet azt szerintem kismamáknak is.

Élettársi papírt nekünk csak a közjegyzőset mondták és mi 15 ezerért csináltattuk és arra figyelni kell, hogy ez csak erre az intézményre jó, mert bele kell írni! Ha valaki mondjuk a Kaáliban csináltatott már inszemet és kért ilyen papírt, akkor is új kell. Lehúzás! Egyébként én azért nem szerettem volna Tamáshoz két tanúval hozzámenni, mert én nagy esküvőt szeretnék egyszer, de templomi nélkül és így még várunk az esküvővel, mert nincs rá pénz. De mondtam neki, hogy két év múlva lesz 15 éve hogy együtt vagyunk, talán majd akkor. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza!
Üdv újra itthon!
Csodálatos lehetett az utazás! Gyönyörű erdők, mezők hmmm... Fantasztikus!!!!
A nagy dologgal kapcsolatban: bár már elmúlt a reggel, de ébredés után egy pohár langyos víz (fúúúúújjjjjj) és egy pohár 100%-os narancslé. Állítólag hatásos! A Lactacyd-ot én is szedtem, semmi eredménye nem volt!

Sajna nálunk most bőven vannak DOLGOK!!! Róka koma is meglátogatta a férjemet, meg egyik barátunkat! A lányok csak hasmenősek!
Van valami vírus mostanság????
gigibp

A Vikot az Viktor, csak nem tudtam úgy írni, hgy valami van a fenekemben :))
Navi, megírod nekem, hogy neked mennyi a hemoglobinod és a vasad?
Emlékeztek, hogy nekem elég rossz lett az első vérképem, amiatt is izgulok kicsit, meg ugye, hogy azért ennyi bélsár elég mérgező lehet, szóval nagyon aggódom a kicsi miatt is. Mindig van min :)

Tudtok segíteni, hogy az AFP-nek mikorra van eredménye? Jövő héten kell mennem és csüt vissza a dokihoz. De ha semmi nem változik belügyileg, akkor lehet, hogy már most csüt visszamennék. Lehet, hogy az AFP-s eredmény meg van 1-2 nap alatt és azért hívott vissza utána csütre?

Gigi, megteszed, hogy egy leheletnyi víruskát postázol? Csak a hasmarsosból kellene :)

Vicky, hol tudom ezt megvenni?
mieza

Visszaolvasásra reagálások: (996-os oldalig)

Hálapénz: én is csak akkor adtam eddig, amikor Sz. nem ment el pünkösdölni miattunk (akkor csak jelképeset) és amikor sikerült, akkor a másik felét. Ők nem igazán várják el, de szerintem Rita, SZ. tudta arról a másik dokiról, hogy ő igen… Én is csak akkor adok, hogy ha nagyon megérdemlik :D
Béka, ezt csak neked írom, de nekem olyan munkám volt, hogy nagyon sok ajeszt kaptunk és konkrétan már haragudtam azokra, akik még egy üveg bort, ajándékcsomagot, kávét hoztak, vagy még egy bonbont, mert már boldogboldogtalannak osztogattuk. Ha pénzben, vagy hasznos ajándékban számoltuk volna, már lenne egy lakásunk :D Ritkán találták el, hogy mit szeretünk.
Megértem, ha nem akarsz pénzt adni, de annyi hasznosabb ajándék van, mint ezek. Ismeritek? www.feldobox.hu Ha ajeszt akarunk adni, mi most mindenhová ezt visszük. (eskúvő, köszönőajesz :D
A bonbonos ötlet nagyon ütős, hihetetlen kreatív, egyszer bevetjük valahol!!! :D ))

Kahlan, nagyon aranyos a kutty :D

Zsuzska, hát, nem te vagy itt az első, akinek a barátnője enyhén szólva rosszul reagált a lombikra. Elég sokan csalódtak errefelé már, sok-sok történet van az elmúlt 1000 oldalon. Ami veszhet, annak vesznie kell. Ha annyira jó barátnő, elgondolkodik és visszatér. Ha nem, meg hadd vesszen… Jaj, a férjeddel ezek nagyon jó hírek!!! Hajrá táltoska :D

Jézusom csajok, milyen világvége hangulatot írtok hétfőn-kedden, elájulok!!! Örülök, hogy sikerült lecsitítani most már legyen minden happy :D Kell a jó hangulat, mert a következő hónapokban babaeső várható!!! Kedd esti levelezésen bepisiltem, annyit nevettem!

Kubunál is :D Milyen fronthullám lehetett itt :D Ja, Kubu, valami habzó-gyöngyöződő meglepetés van itt neked :D ))
Nézem a képeket és nem értem, hogy miért öltözteted a miniMarcit pirosba :D )) Annyira egyformák hogy az hihetetlen. Na. most értem oda, hogy nem én vagyok az első, aki ezt mondja, a dokik és észrevették rögtön Csodaszép ez a kiscsaj. El sem, hiszem, hogy annyi reménytelenség után, itt a pocimban egy manócska. Csajok, kitartás,nézzétek meg jól Lizát, mert ilyen mindenkinek lesz!

Szia Kati! Üdv közöttünk, nagyon-nagyon drukkolok, hogy mihamarabb összejöjjön az egészséges babó!! Itt nagyon jó kis szurkolótáborra találtál :D
Jaj, csak most jutottam el addig, hogy milyen kis személyiségzavar keletkezett itt :D katamarán, velo, sné… először azon nevettem nagyot, hogy milyen prospektusok vannak a bmc-ben :D Viszek majd be egyet én is a tinédzserterhesség megelőzéséről. (pedig régen én is táskaszámra hordtam be a magazinokat). Most meg ezen kuncogok itt, a skrizos story. Ez nagyon gáz!
Egyszer egy előző munkahelyen megismerkedtem egy csajjal. Csupa szív volt, csak nagyon magányos. Aztán egyszer csak nem kezdtek stimmelni a történetei, időnként összekeverte, hogy hány testvére van, hol nőtt fel, ilyesmik. Teljesen beteg volt. De nem skrizo, csak egyszerűen úgy akarta felhívni magára a figyelmet, hogy az uncsi életébe storykat talált ki, amiket el is hitt magáról… Hihetetlen volt látni hogy létezik ilyesmi :D Lehet, hogy ez ugyanaz a személy? :D ))))
Hát, gondolom nem kell szavazni, de ha választani kéne, akkor nekem a tormáskati nyert, szerintem én azt a személyiséget tartanám meg :D (jól eltünt, ahhoz képest, hogy mennyire csatlakozni akart :D ))
Andi, annyit röhögtem, ahogy feltört belőled a nyers józan ész és osztottad

Vicky, ez a kiscsaj minden hónapban szebb és szebb. Nekem nagyon bejön :D ))) Neked van ilyen különleges szép szemed a családban?
Ez az anyósos kiskatona adós történet is elég durva. még mindig ezen kuncogok. Nekem a párom nem mesélt a bentiekről. De amikor az első babós uhunál látta mekkora silverboyt pakolnak belém (látnotok kellett volna az arcát, úgy nézett ki, mint aki mindjárt leállítja a dokit!) és mennyire fáj ahogy mozgatja, azt mondta, hogy az ő kamaszkorikirándulása a kabinban, nem volt semmi ehhez képest. Főleg, hogy tudta, volt idő, amikor naponta jártam uhuztatni :D

CSuuuuuucsuuuu! De jó olvasni, annyit gondoltam rád!!!

Békus, teljesen kész lettem. Ennyi fiatal!!! Nagyon sajnálom őket!

Aktucs, mára mennek a drukkok, nagy-nagy szorítunk!!!!
Cuki ez a védekezés, amit a doki mondott. Én is 10 évig szedtem fogigátlót, nehogy teherbe essek :D )) Vicces, de szerintem többet nem költök se gumira, se erre :D

Ildi, ez egy nagy-nagy csoda ami most veletek történik, élvezd ki minden percét és szépen pakolgasd a képeket az iwiwre :D

Vicky, ezek a birkák a kedvenceim, imádom SHAUN-t :D A legjobb animációs filmsorozat a világon.
Én mielőtt elutaztam, láttam egy életvezetési tanácsadót aki a meddőségi problémkra volt szakosodva és azt mondta, hogy erre nincs tanulmány, de a meddőségi dokikkal egyet értenek, hogy 70%-ban lelki oka van. Szóval, hogy a doki tud, segít, de ha lelkileg nem nincs rendben az illető, akkor nem fog sikeres lenni. De sajnos a lelki dolgokkal nem lehet szervi bajokat orvosolni… Tényleg jó lenne a bmc-be egy lelkidoki, aki időnként megsimogatja a lelked.

Kispatak,nagyon aranyos volt a történet, amit írtál :D Hogy hogyan fogant a srácod. A miénk is ilyen romantikus volt, csak nálunk Sz. doki érezte meg a sugallatot, hogy mit szólnánk egy kedd reggeli móka-kacagáshoz :D Mi szeretjük, ha többen vagyunk ott annál a pillanatnál :D )))) Kispatak nagy-nagy-nagy drukkok munka ügyben!!!

Woody, kitartás! Minden rendbe fog jönni, csak vészeld át ezt az időszakot!!!
mieza

mieza: A stodalaxot? Gyógyszertárban. A szép szemet anyukámtól örökölhette, vagy valamit összekevertek a bmc-ben. :D Senki másnak nincs kék szeme a családban.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku, akkor kemény hét lesz... kitartás!

Mieza, küldtem privit!
Afp... ajaj, azt hiszem az min. 2 hét! De ha baj van, akkor előbb értesítenek, így rémlik, de basszus alig emlékszem már. 1-2 nap alatt tuti nincs kész!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky, ez jó! Vmit összekevertek :D ne idegelj, nálunk még bonyolultabb volt, ergo hibázási lehetőség nagyobb :lol: remélem, nem M. bácsi és K. ügynökre fog hajazni :lol:

Na megyek eszem, aztán készülök a nagy eseményre :( lehet ez lesz az első és utolsó is, mert ha nagyon brutál, inkább kihagyom a többit! :? :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

navared: Hát Barbus Z. ügynökre nem hasonlít. :D Ne izgulj, minden rendben lesz, többet is kiálltál már ezért a babáért.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu, Liza nagyon cuki, a kis farmerruhában.
Lili kis rugdalózóban alszik, és kap egy vékony hálózsákot is, mivel szerencsére nálunk nincs valami meleg.

Eszter, már nagyon izgultunk itt Lilivel, hogy mi van veled. És persze most is, mivel még nem jelentkeztél….

Nava, drukkolok, hogy minden ok legyen 13:00-kor. Majd írj, hogy mi volt.

Mieza, üdv újra itt! Nagyon jó volt olvasni, a bejelentéseket. Szuper lehetett, és csoda helyeken jártatok.

Annyira vicces volt reggel, jött a postás, hogy Farkas Lili-nek hozott ajánlott levelet. Olyan jó volt hallani.... És a TB-kártya volt az.
Most meg telefonált a védőnő, hogy ma meglátogatna. Most rohanok és takarítók egy kicsit, Lili meg a teraszon alszik. :)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mieza:
Mi is így gondoltnánk, hogy ha siker lesz majd akkor lennénk hálásak, egyébként addig viszont csak akkor, ha részéről valami extra dolog (pl. midőn kívül bejövés) lenne....
Nálam ami még be szokott jönni egyébként szorult helyzetben, az a savanyúkáposzta és az ő leve... bár nem tudom, hogy várandósan az efféle étek javallott-e? :shock:
A skizohoz meg annyit, hogy persze, hogy kitört belőlem.. elsőre még én is bedőltem neki, hogy lett az első hullám feszkó, még csitítgattam is mind a 2 felet.... Mondjuk már akkor gyanús volt, hogy hogy a picsába tud valaki állítólag ennyi számú gyerek mellett ennyit a net előtt ülni és követni a pergős eseményeket, mikor nekem az 1 ill. 2 gyerekes barátnőim több hetes késéssel szoktak a méljeimre válaszolni - főleg így nyáron - úgy le vannak terhelve.. ez meg itt ossza az észt 10 kölökkel?? Hm??? Aztán jöttek a lény újabb kivetülései.. egyre jobban sántított a téma... aztán meg ugye elkúrta a dolgot.... :lol: :lol: :lol: :lol:
De mostmár hála ég nyugi van, bár azt megnéztem volna ha Te meg Sajti itt vagytok, mikor csinálta ez itt az extrád műsort... :lol: :lol:
Ma el akarok nézni abba a kilós hádába, amiről többször meséltél... ha lesz hozzá hangulatom meló után....

Navika: Sok sikert a mához, drukkolok, hogy minél kevésbé éld meg rossz élményként +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kubu: A kisasszony gyönyörű, természetesen Woodyé is :)

Vicky: Tuti anyukád szeme lesz az!!! :) Én mondjuk nem is nagyon emlékszem a MI Mihályunknak milyen a szemszíne...kék??? :lol: :lol: :lol:

Gigi: Jobbulást kívánok a beteg csapatnak... nem kajáltatok be valamit??? Nálunk akkor dőltünk ki még tavaly tavasszal tömegesen, amikor elmentünk itt pesten egy kolbászfesztiválnak aposztrofált mutatványra és ott az ingyékósoló nem stimmelhetett........

Kispatak: Azért nem volt sem bolhanyakörv, se kiscímke a nyakában, mert CSAK lakásban vannak tartva, ill. ahogy írtam, max. az erkély... Legalábbis eddig így volt.. Most kapott mind a 2 jól látható piros bolhanyakörvet (Frontline Combózva szoktak egyébként lenni).. de most így ha esetleg bárhova elmenne megint, akkor már ránézésre látható, hogy nem kóbor állat, hanem nyakörves, és még erre fog rákerülni az a kis bárca névvel, telószámmal.. szóval próbáljuk bebiztosítani a jövóre nézve magunkat, tavasszal meg, ha megjön az adóvisszatérítésünk akkor megbeszéltük, hogy csináltatunk a terasz ajtóra ilyen széthúzhatós szúnyoghálót, hogy az esti órákban már semmiképp se kavirnyálhasson majd ki.... Annyira szeretjük és annyira féltjük... de nálunk Ők teljes értékű családtagnak számítanak!!! :)
andrea-1

Na, jelentkezem, két jó hírrel:

1, párom hívott, hogy kapott fizuemelést. Nagyon örültünk, mert nem lehetett tudni, hogy lesz-e és mennyi. 10%, úgyhogy én nagyon boldog vagyok :) Kell is most a mani!

2. befejezték a teraszunkat, szóval a következő fórumtali lehet nálunk, a párom már vállalta, hogy az Örstől mindenkit befuvaroz :) (2 perces fuvar :)

ja,meg egy bónusz közben. Felhívtam a dokit. Mondta, hogy a vérkép elég gáz, de majd megbeszéljük, addig sok vasat egyek és ne kekszeljünk a bacik miatt. (ezen annyit nevetek, mert amióta járunk a bmc-be, többször voltunk eltiltva, mint amennyit együtt...)
még alkalmunk se nagyon volt, hogy spontán összejöjjön :))) most, hogy meg van a babó, a 15 hét alatt konkrétan egy kemény hetet kaptunk engedélyezve :)))
A szorulásra azt mondta, hogy ha most ilyen vagyok, ez csak rosszabb lesz. Kisérletezzek mindennel, ha kell olyannal is, amit nem nagyon javasolnak terhesnek. De a lényeg, a babának semmit sem árt. Szóval, megnyugodtam. Ha nem mérgezi a babát, akkor én elvagyok így felfújva is, semmi gond, túlélem :)
mieza

Mieza, ezek nagyon jó hírek!!!!!! :) Grat hozzá!!! :)
andrea-1

andi: Misinknek ha jól emlékszem kék szeme van. :D

mieza: Gratula a fizuemeléshez. A stodalaxot szerintem nyugodtan próbáld ki. Én a hányingerre szedtem homeós gyógyszert és nem lett tőle semmi gond. A keksztől mi is el voltunk tiltva jó sokáig, a végén már a méhösszehúzó dolgoktól is (remélem érted mire gondolok :wink: ). Szóval a szülés utáni 6 hét nagyon lassan telt.
vicky79
Budapest III. kerület

ahoj,
felkötöm magam, de előtte Marci kezét, lábát összekötözöm, NEM BÍROM, amit én elpakolok azt jön és kiszedi, du 1 óra van és még érdemben semmit nem csináltam ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
na jó ennyire nem vészes a helyzet, de ha Kar nem lenne itthon hát tutkóra bezártam volna magamat már a hűtőbe :lol:

csak bekukk mert készítem az ebédet és még rohanok két kört a lakásban mielőtt eldőlök aludni,
szóval

Mieza,
erre gondoltam még, hogy egy jó kis beöntés lehet az is segítene, ártani nem árt (ha szakember csinálja), esetleg kérd meg a dokit hogy intézze el Neked a szülőszobán az előkészítőben a randit :lol:
és hogy van a kedvenc orvosunk ? nekem úgy hiányzik hogy nem találkozok vele hetente :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Már a 999-en járok :)

Békus, a Marlenka története: Áttelepült ukránok kezdték el Csehországban gyártani, Medovník a neve. (mézes alapokon van). Az ő külföldre gyártott változata a Marlenka (koppintása). Egyébként egy örmény recept, szóval szép vegyes nemzetközi történet. Amikor én odakerültem (10 éve), majd meg őrültem érte, az esküvőnkre is rendeltem csehből és ez volt a sláger. És képzeld, hova költözött a Medovník eredeti cukrászüzem? A páromék lépcsőházával szembe. Szerinted milyen illatok vannak ott? Megőrültem minden kutyasétáltatáskor, olyan voltam mint a méhecske a virág körül :D

Brumi még nem járok ott, hogy mi lett a történet vége, de nekem Sz. bejött volna szabadnapon Pünkösdön. Akkor sem lett volna bent senki, szóval külön egyeztetett egy aneszteziológust, meg biológust is nekünk. (mondjuk biológus mindig van bent ügyeletben a kis spermikhez, ott nem tudtak kihagyni egy napot.) Akkor adtam neki először egy kevéske hálapénzt, mert ez tényleg a szabadideje volt és sokan nem teszik meg. Én meg nem akartam, hogy a longunk le legyen állítva, hiszen iszonyú sok minden benne volt már érzelmileg és anyagilag is. Az más dolog, hogy végül nem került rá sor, mert nem úgy értek bent a dolgok.
Az előbb írtam, hogy láttam egy életvezetési tanácsadót, aki azt mondta, hogy olyanoknál, akiknél minden szervi gond rendben van, ott általában valami lelki gondok vannak. Próbálkoztatok alternatív dolgokkal is? Csak, hátha.

Vicky, szavaztam Barbira :D Regisztráltam, na nem velo néven :D ))

Luca, nekem mindenem rendben volt, és mégis IR-es vagyok, ha enyhe is, mint te. Az unokatesóm viszont is elvetélt a 10. héten, ami az IR leggyakoribb rosszsága. Ki is derült, hogy az volt.
mieza

mieza: Köszi, a szavazat mindenkitől jól jön. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

A Velo-s témához csak annyit, hogy egy másik fórumon is ott van vagy volt, és osztogatja az észt, de rendesen. Rég láttam már hozzászólni egy témához. Ott is a 10 gyerekét emlegeti...

Remélem a mai vizsgálatokon Mindenki sikeresen átesett. :)
Várom én is a fejleményeket! :)

További szép délutánt! :)
tündi786

Kubu, nagyon aranyos volt teloban is :) Azt mondta, hogy jövő csütörtökig se lesz semmi, lehet, hogy egy kicsit bmczek majd beöntésügyileg. Brrr, nem szeretnék :)

Mindent felírtam, amit ajánlottatok és du be is vásárolok :)

Hát, ez a Lili nagyon édes :D )) Valaki hozzon képet fiúcskáról is 

Ildi, a papáskép a kedvencem, gyönyörű!!! Jaj, imádom őket. Szerintem még hasonlítanak is :D )))
mieza

Andrea, jaj, de jó, hogy a cicó meg lett, nagyon szorítottam!

Eszter nagyon szurkolok, akkor a mai a nagy nap!!!

Maccs, minden ujjam csuriban, Eszternek küldtem is valamit, remélem még el tudja vinni, nekem sokat segített :D

Lukácsné, hogy smint? Ma bementél, ugye? Egy hetet olvastam vissza (kicsit többet) és minden nap izgulatam, hogy na…. és megvártatok :D

Hajrá Navi!!!

Na, ma elég sok igzi dolog történik, mindenkinek nagy drukkok!!!!

Képzeljétek, a kismamáknál van, hogy nem jön elő az allergia. Nálam előjött :) Most ettől is szenvedek :)
mieza

sziasztok

megjöttem a CTG-ről, hát csajok 12 volt mire bejutottam reggeltől.... semmi jel, szerdára hívtak vissza de ha addig nem jön elő tuti hogy 11előtt semmiképpen nem megyünk be.
holnapra vagyunk kiírva, nem tudom mi lesz belőle....

mieza
üdv újra itthon, nekem a szorulásos témához ami segített a házi tej, na az kihozta az egész hetet.... nekem Filippel végig bajom volt Hannával meg mióta házi tejet iszok vagy kukoricapehellyel hígitom azóta minden rendben van.
ha ki akarod próbálni akkor szólj, ez a babának sem árt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné, te hozzá tudsz jutni házitejhez? Úgy is kell magna miatt talákozni :)
Addig megnézem holnap reggel itt a piacon :)
Mindent kipróbálok, csak ötleteljetek!
mieza

Sziasztok!

Mieza: házitej szerintem Bosnyák piacon biztos kapható, üveget vigyél (tejföl, turó is) Szerintem egyél egy kis szilvát. Én most minden nap eszem, hát remek eredmények vannak tőle. Amugy nekem pont azért sem lett második gyerek, mert ennyit kinlódtam a terhességem alatt. Doki nem vigasztalt jókkal látom ezen a téren. Én pont ezt tettem annó, kh. beöntés a szülésznőtől 2x is. Nagy megkönnyebbülés volt, a hónapokig kup meg borzasztó. Tamarin lekvár se hatott semmit. Ez a vasszedés miatt van. Akkor volt kicsit jobb, amikor inj. kaptam (ja az meg nagyon fájt, de bántam én) Na ha hozzátok kell menni, az legalább közel lesz Örshöz hiszen pesti lakás ott van (nem akarok haza menni őszre) jó hogy van fiz. emelés, nekem már valami állás kellene, de sehol semmi, vagy bagóért.

Lukácsné: szerintem a sok napos ünnep miatt volt ez. Nincs fogadott szülésznőd, hogy segített volna? Tényleg máskor menj később,nem kell reggel elsőnek lenni.

Kubu: sajnálom a sok pakolást, de gondold meg, ha majd ketten rakodnak szét. Legalább Liza most még ágyikóban van.

Woody: ugye milyen csodálatos az anyaság???? Ott van Lilikéd, dajkáld helyettem is

Eszter!? Hol vagy a hirekkel és mi van Macsekkal?

Andi: elhiszem, hogy szereted az állataidat, ez a mi családunkban is igy van (nekem nincs konkrétan)

üdv kispatak
Vendég

Kispatak, napi 1 kg szilvát eszem, tejet iszok utána és semmi. másfél hete csinálom, még nem unom a szilvát :)
Hát, én így is 3 gyereket tervezek :)))
mieza

Sziasztok!

Macsekhoz szerda-csütörtök magasságában jutok el.

Képzeljétek, ma a BMCben találkoztam Oroszlánnal :D
Nagyon helyes csaj! a régiek még biztosan emlékeznek rá!!!
Ők is célegyenesben vannak ismét! Remélem sikerül!!! :D

Nos: ma hajnal 01:28 óta nem aludtam, csak a tüsziknek mondogattam, hogy csak lassan, türelmesen növögessenek, és el ne durranjon a kis domina :D
okos tüszik hallgattak rám :D
8:30-13:00ig voltam BMCben mire sorra kerültem.
Őrültek háza volt ma :?
Mondtam K ügynöknek, hogy én nagyon igyekeztem megőrizni egyben a kis gombócot! Megkukkantotta és hát profi voltam, mert a 15-ös 24-re nőtt, a többi 8-as meg 16-ra! :D
Ma este 20:00-kor tüszi repi van (VÉGRE SZURI :D ), és jövő hétfőn lesz a kis Manócska ébresztés! :D :D :D :D
10:00kor felkel a picúr és 12-kor költözik be a pocimba!
csütörtöktől pedig ezt a pi..azselét kell nyomni, bár egyelőre hülyének érzem hozzá magam, de majd igyekszem :D
Úgyhogy nagyon remélem, hogy Manó felkel a szundiból hétfőn és úgy 8,5 hónapra beköltözik hozzám a pociba :D

Mieza!

de jó hogy itthon! :D
macsnak viszem majd amit írtál :D

kicsit később visszanézek, csak most ennem kéne valamit!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DRUKKOLÁST, RÁNK GONDOLÁST :D :D :D

eszter82
Budapest

Mieza: te egy hős vagy! Remélem sikerül az eredmény és a bőséges gyermekáldás sem marad el. Hogy a szilva nem hat, hát akkor ez tényleg makacs. Gondolom valamilyen vaskészítménytől lehet ez. Na szorítok, hogy legyen valami eredmény!

Eszter: nem kevésbé neked, csak más téren! Reméljük minden sikerül. De most beülti lesz vagy fagyiovi, igazából ezt nem tudom. Na de csak babó legyen belőle - a lényeg ez.

Macsekot is üdvözlöm

üdv kispatak
Vendég

Mieza, újra ment a privi!

Eszter, de szuper!!!! :D Jégmanócskának küldöm hétfő reggelre az ébresztőt! :wink: Nagyon izgi!
Kis perverz: végre szuri! :lol:

Lányok! Köszönöm a biztatást és a rámgondolást (Eszter után szabadon...)!
Azt hiszem, beválallom a következőt is! Lefektettek az oldalamra egy ágyacskára (de nem kórteremben) és a dokim nagyon lassan óvatosan belémnyomta a cuccost, de legalább 3 percig (legközelebb lemérem), persze izzadtam, mint a barom, pont úgy, mint mikor a Deca-t nyomta Zuram 1,5-2 percig, aztán kicsi pihi, vérnyomi mérés (szegény csajszi, aki mérte csak lesett, h. ez nagyon gáz, mert csak 90/60... mondtam: az szuper! mindig ennyi!) és utána már jöhettem is! Picit most még alacsony a vérnyomásom - érzem - és meg kell innom min. 2 liter vizet, de túléltük! :)
Ja és alig látszik a szúrás helye! Hát azért csak a saját dokim és szülésznőm (doki asszisztense) működtek közre. Remélem a szerdai is csak ennyire lesz szar! Kapom 2 naponta és közben eszem vastartalmú cuccokat! Huhh... :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok!

Látom, sokan visszatértetek a nyaralásból! Üdv mindenkinek!

Mieza
Sajna, az összes általam ismert praktikát említetted, úgyhogy újabbat nem tudok ajánlani. Én, ha ezeket akár csak egyenkén is kipróbálnám, hát egy egész délutánt a fürdiben tölthetnék :oops: :oops:

Gigi
Lehet ez valami strandbetegség? Jobbulást kívánok!

Eszter
Gratula a tüszihez, és mennek a további drukkjaim!
Vendég

Én megjártam ma a nephrologust - hát mit ne mondjak, adtam egy pofont annak a bizonyosnak... :twisted: Merthogy laborlelet nélkül szóba sem állnak az emberrel.
Ezt már a nővér is kezdte a beutaló átvételekor: Akkor most mit tud tenni a doktor úr? Hát, mondom, talán beszélhetnék vele. Na de miért jöttem ide? Hát, talán azt majd az orvosnak mondanám el! És tényleg nem tűnik fel a néninek, hogy vagy 15 ember ült még ott, és én nem az ő fülük hallatára mondtam volna a nővérkének!?
Szerintetek?
Vendég

[quote="tündi786"]S írta:tündi786ziasztok Csajok!

A Velo-s témához csak annyit, hogy egy másik fórumon is ott van vagy volt, és osztogatja az észt, de rendesen. Rég láttam már hozzászólni egy témához. Ott is a 10 gyerekét emlegeti...

na erre mondtam én hogy másik nicken továbbra is nyomul, kb. 5 perce volt az uccsó hsz-a

kubuspace

Sziasztok!

Mieza-én is ilyen helyzetben voltam,nekem az OXYTARM segített,
dm-ben,rossmann-ban lehet kapni,reggel 2,este 2 kell bevenni,
4900.-péz,de sztem megéri,kismamik is szedhetik,folyamatosan
lehet szedni,én már több mint 1éve biztos,h szedem!nézz utánna.

SzámosPancsi
pancsi790204

:)

Kubuspace: Tiszta gáz ez a nő!

Eszter: Nagyon ügyi voltál! :D

Mieza: Amit Te és a Lányok felsoroltatok...sajna nekem se jut okosabb az eszembe. :(

Timejka: Sajnálom, hogy így jártál...némelyik emberből teljesen kiveszett a tapintat és a mások iránti tisztelet.

Lukácsné: +++++++++++++++++++ :) :) :)

És Mindenkinek sok ++++++++++++++++++ és :) :) :) :!:
tündi786

Sziasztok!

Most olvasom, h már nem lehet a megmaradt gyogyikat feltenni az oldalra.... pedig megmaradt 2 ampulla Pregnyl 5000 NE-m.

Valakinek vmi ötlet, h mit tehetek most így, h jó helyre kerüljön? :wink:

Szép napot nektek!
(várom az ötleteket)

babszika

Reggel indulunk a BMC-be, én 23. napi vérvételre meg vizsgálatra, a párom meg ffi vizitre.
Azt tudom, hogy fél nyolctól lehet menni, de mi szerintem nem mennénk olyan korán. Ha 1/2 9 - 9 körül érünk oda, akkor nagyon sokan lesznek? Mik a tapasztalatok? Ti hogy szoktátok?
Vendég

timejka: Hát én ha 7-re ott voltam (kint várt majdnem mindig a sor az épületen kívül) akkor talán végeztem 9-fél10 körül. Szóval én a helyetekben korán mennék, legfeljebb hamarabb szabadultok.
vicky79
Budapest III. kerület

timejka!
ahogy vicky írta, úgy is van.
mi is inkább korábban mentünk, mert 8-9 körül már olyan sokan jönnek, h jó, ha 11-re végeztünk.

egy alkalom volt, amikor 3/4 12-kor végeztünk! :shock:

babszika

Na ja, ha csak magam mennék, meg is tudnám oldani, de a párom későig fent van, és nem nagyon bír felkelni korán. :oops: :oops: Az út meg kb. egy óra - de ha nagy dugó van befele (M7 felől), akkor több is lehet.
Vajon később is ilyen sor van?
És előbb a recepción jelentkezni kell, ugye?
Vendég

Timejka!

a kedd nem annyira vészes, de most, hogy Z és Sz szabin vannak, K és S ügynök tartják a frontot...
ma szegény S a rendelő, a műtő és a szülőszoba közt rohangált folyamatosan. minden egyszerre történt...
úgyhogy szerintem majdnem mindegy, hogy hányra mentek. 9ig úgyis a műtőben szorgoskodnak az ügynökök.

Kispatak!
végülis lombik, csak kihagytam előtte a sok sok drága szurit. ma este repesztő szuri és innentől minden úgy lesz ahogyan tavaly volt KIVÉVE A LÉTSZÁMOT!!!!! És persze ezúttal happy end lesz a vége :)

Navi!
Dúúúúúrva lehetett :(
és kitartás a továbbiakhoz! remélem ez már segít valamit és talán nem kell végig szúrni!!!!

eszter82
Budapest

Timejka!

Mindig a recepció az első. :)
Eddig nekünk sikerült úgy kifogni, hogy ha olyan 8-8.30-ra értünk oda, nem voltak sokan.
De szerintem jobb, ha a lányokra hallgatsz és hamarabb mentek. :)

Meg vérvétel csak 9-ig van!
És ezt betartják, utána csak a központi labor marad...és itt is sokan vannak. :(
tündi786

Köszi, lányok, akkor asszem jobb lesz korán menni. Szerintem Ő is túl fogja élni :lol:
Vendég

Szuper Navi, hogy túl vagy rajta :)

3 cuccot is javasoltatok, holnap elindulok a városba :)

Most meg megyek takarítani, mert szörnyű, hogy mennyi por ülepszik le egy hét alatt egy üres lakásba!

Hát, igen, a szurikat kihagyja az akinek spontán is petegyáros :) Ugye Eszter? Mennek az ezerdrukkok!!!! Hajrá babóka!!!
mieza

Annyira carul vagyok....
Rájöttünk, hogy az egyetlen közös pont a betegek között a kóla volt... Háát nem tudom mi lehetett benne
Egész nap fetrengek, felállni se nagyon tudok. Az előbb a barack hozott kis enyhülést, amúgy meg semmit nem ettem, csak ittam.

Mindenkinek mennek a drukkjaim, Mieza postáztam egy kis hasmarsot! :)
gigibp

Kisbeeka,
A gáz az egészben hogy über jó helyen volt, hatalmas kert, emeletes ház (retro de nagyon hangulatos), tetején alapterület-nagyságú napozóterasz, és ezenkívül volt még egy különálló apartman is. Alapjáraton kiadtuk, 20 ember simán elfért ott.
Hát ez az, én sem adtam volna el, főleg annyi pénzért amennyiért elvitték ! Tavaly nyáron sokat voltunk lent Marcussal, majd egy hónapot, hát állat jó volt, picit sír is most a lelkem hogy ez a lehetőség kilőve. Evvan.
Simán lehet hogy ott legyen dokid, de ha jó a kórház (pl. János) akkor az ügyeletesnél is lehet szülni, nem is kell fogadott dokker.
Munkához kitartás !

Mieza,
Tényleg amit Vicky mond stadalax ! az überkircsi ! http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... letta/8994
Beöntés, maga a gondolat gáz, hiszen nem egy mindennapos ektiviti de hatásos.
„ööööö, nem írnám le, hogy mit kívánok magamnak a laptetővel )))))” – ezen nagyon jót somolyogtam !
Hogy mennyi idő alatt készült el az AFP sajna nem emlékszem, de talán az rémlik hogy 1-2 hét.
Meglepi :lol: de drága vagy !
Köszönöm miniMarci dicsiket.
Húúú nem semmi a volt kolléganőd sztorija.
Gratula fiziemeléshez, juppé terasz !
„Kisérletezzek mindennel, ha kell olyannal is, amit nem nagyon javasolnak terhesnek. De a lényeg, a babának semmit sem árt.” Épp mondtam a páromnak hogy az a nyugodtság ahogy a dokink kezeli a helyzetet és megnyugtat, és annyira jellemző rá ahogy válaszol !
Marcinál nálunk 9 hónapos eltiltás volt :shock:
Allergiát sajnálom.

Andrea,
Bolhák hess !
Kis kamikáze Mili, nem tanult a hétvégi esetből ? :shock: 8)
Tábla jó ötlet.
Voltál hádázni ?

Kispatak,
Nálunk a család nem egy hajóban evez és nem a közös cél felé…..
Nagyanyám (naná hogy anyai) világéletében egy puccos vidéki naccság volt, oszt a 60-as években kitalálta hogy de jó lenne egy balatoni nyaraló és szorgos, dolgos nagyapám (akinek a faluban először volt autója) hogy kedvében járjon megvette ezt a nyaralót. Sajna nagyapám 72-ben hirtelen meghalt (én 74-ben születtem) és onnantól megindult a harács. Jöttek pasik akik ha mentek mindig vittek valamit, hol egy ház, hol egy autó stb. stb. talán most a végére maradt a nyaraló meg 1-2 lakás (de annak se mi leszünk a későbbi élvezői) mivel nem egy összetartó család a miénk és a pénz nagyúr hát evvan.
(Gonikubu: mindenesetre karácsonykor jó leszek én és a párom is, hogy nálunk karácsonyozzon a nagymama, mint minden évben idáig, mert a két lányával egyébként tizen-huszon éve nem áll szóba, sőt ők sem egymással). Bocsi hosszú lett !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.24 01:08-kor.

kubuspace

Vicky,
Jó régóta együtt vagytok már, ez nagyon szép. Nekem anno nagy lagzim volt, aztán most (amikor megjött az eszem) lelógtunk a Balatonra, két tanú + barátnőm (ünneplő tömeg) házasodtunk.

Gigibp,
Jobbuljatok, gyerekeknél tudom hogy van valami szédüléses, hányós pár napos vírus.

Woody,
Jaj én azt akartam megtudni hogy mi az a szerkezet amiben Lili alszik ?
TB kártya nekünk is megérkezett, és hozzánk holnap jön a védőnéni (szabin volt 3-a óta).

Lukácsné,
Hanna hihetetlen, drukkolok !

Eszter,
Oroszlánnak így ismeretlenül is drukkolunk !
Jupppé de ügyi vagy, tüszi repi már pipa ? :lol:

Nava,
Nagyon ügyi voltál !

Macs,
Drukkjaim Nektek ma is mentek !

Timejka,
Akkor dokival nem is tudtál beszélni ?
Hajrá holnap, én is korábban mennék !

Babszika,
Családinet oldalon esetleg ?

kubuspace

kubu: Sajnálom a nyaralót, biztos jó lehetett. Én imádom a Balcsit, minden éven a MÁV-os üdülőben voltunk mióta a párom ott dolgozik. De tavaly már nem lehetett menni, mert bezárták. Pedig szerintem nagyon jó volt. Valami suss-kuss volt mögötte.
vicky79
Budapest III. kerület

SZiasztok!

Húúúúh, lehetetlen végigolvasni a lemaradásomat, de nagyjából képben vagyok, talán....most csak kölcsönjelszóval van netem, remélem hamarosan sajáttal jöhetek :)

Kalmanka, Kahlan!
Nekem is az volt a baj, hogy folyton elzáródott a petevezetőm, de aztán az ügynököm is javasolta, én meg egyetértettem vele, hogy nem szeretnék havonta laparműtétre járni, így sajna megszabadultam tőlük. Inkább, mint hogy állandó gyulladásban legyek, ez az én véleményem erről

Mieza:
Sajnálom a szorító problémáidat, biztosan a rengeteg vastól, én is szenvedtem beültik ideján a kismamavitamin vastartalma miatt, de a Stadalax nekem is nagyon jó barátom mostanában a diéta miatt is. Azt, hogy kismamik szedhetike, azt nem tudom, de nagyon jó a cucc :) :) :)
Arra mindenesetre vigyázz, hogy erőlködnöd tuti nem szabad!!!!!

Eszter:
Minden nap drukkolok értetek Lac cal. Mindin eszembe jut, hogy anno a Lac ra azt hittük valami csodaszer lehet :9 , mire kiderült, hogy a párod= Laci :) :) :)

gigibp:
Én most az egyik colás cégnek dolgozom, nem ám szídni őket, mert jól fizetnek :) bár nem hiszem, hogy az lehetett a bűnös, mindenesetre jobbulást.

Vicky:
Barbus egyre szabb, tényleg , mint egy hercegnő, és bakker mekkora lett már :shock:

Kubukám!
Rád is sokat gondolok, Andikám rád is, annyir ahiányoztok, alig várom, hogy megint aktívabb tag legyek

Puszi mindenkinek

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jujj és Lukácsnénak meg extra drukk!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

heni: Ezer éve nem láttunk. Már lassan suliba megy Barbus. :D Mi van veled? Hogy vagy mostanában?
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?