Koszonom am mindenkinek a kedves szavakat es drukkokat
mondjuk meg mindig nehez elhinnem,hogy ezek nekem szolnak de talan kicsit kesobb majd hozzaszokom
Mindenkinek big hug es drukkok mennek
Szrityi
Hat ha csak kicsit is segiteni tudtam orulok neki
Es nincs mit ha tudnam a titkot mar reg mindenki kismami lenne
Jo mondjuk azert vannak tippjeim pl a jo orvos ngyon fontos
Es te jo kezekben vgy
Tudod hany lany ment mar hozza csak miattam
merthogy hasonlo cipoben jarnak es hat mashol nem tudjak kezelni vgy olvasvan,hogy K doki milyen egyszeruen ok is hozza szeretnenek menni
En mondjuk ugy alltam neki az egesz hercehurcanak otthon azaz a 2.lombiktol hogy felvoltam keszitve nagy meccs lesz...nem elsore fog sikerulni es megkell talalni eloszor is a jo protokollt...ugyhogy talan mas egy ilyen tudattal nekiallni meg mas ugy mikor az embernek nincs semmi baja egyszeruen csak nem jon a baba....olyankor talan fusztraltab az ember
Van mar esetleg egy kozeljovoben kezdodo kovi projekt?
Suzy
De aki nem gorcsol annak akkor nem kell szedni?
En nem gorcsolok
Azt hittem az masra is jo
Edeseget en sem eszem max van egy csoki amit szeretem meg egyfajta keksz de semmi nagy habzsolas.Femibiont,a TSH-mra a bogyot meg folsavat
Apacsak eddig vegig jott csak ide az uccso fusra nohoz nem...mert 10-re mentem o meg akkor melozik meg egy hete akkor o ott volt gondoltam ugysem valtozott annyi minden azota...a specko uhu-n meg nem lehet mas bent
de szerdan jon o is
Pulzussal vigyazni...me nem veszel olyan kis kinai harmonika legyezot?Tudod milyen jo
nekem mindig van a tatyomban es mikor olyan helyen vgyok eloveszem aztan legyezem magam.Tok jo szellot csinal
Candi
Sajnalom a nega leletet
mondjuk 5napos embrikeknek mar kell mutatni valamit ET+11-en
vv eredmenyeket varjuk
Csoki
Ez az...olvasgatni azert szoktam meg ha ritkan is jovok
valaki van hollandiabol nem doringo?
nem emlexem pedig max 2lapot kell visszalapozni
Mi olvadt fel nalunk?
Gabi
Oda se mindig irok aaaam
csak pl azt a regenyt most masoljam be mindenhova
ahh az uj dokival valo talalkozast en is ngyon varom
na meg persze,hogy vegre mozizzunk megint egyet
Gyancsi
Ne is mond elrepul en ezen nem is idegeskedek
mar 3het se kell
Ez az olasz ut
bator vgy megkell mondjam
en tuti nem indultam volna neki nagy hassal autokazni meg 4oras utnak se
ejjen 7.honap
Furodhettel is a tengerben?Vgy a strandon?
Dike
Ugye ezt nem komolyan kerdezted
te a megint megjottbe irogattal olvasgattalak sokszor volt ott sok ismim...minden honapban vartad a csodat...homeroztel vizsgalgattad magad es emlexem mikor lemondtatok a projektrol is az eskuvo miatt.Aztan ugye atmentetek privat forumra es nem hallottam feloled.Nalunk is ugy volt ez a mostani az uccso lombik az evre az eskuvo miatt azaz lagzi ami jovore lesz elmeeeletbeeen
En nyujorkban lakom
Amugy a pesti kaaliba jartam
Ez a szabis dolog eleg gaz
Tudni fogsz menni a dolgozoba?
vegulis a leszivas napjan azert jo pihenni...meg talan meg masnap is take it easy van
es hat a beulti napjan kell meg labat logatni
talan ezt a par napot megtudod oldani
Hogyhogy csak 5napod van?
Sylvie
Minden ami termeszetes egy probat meger
en is szedtem japan csodaszereket az uccso lombik elott
lehet attol sikerult
Angyal
Tudom emlexem,hogy mondtad te nem nezeted minden honapban
nekem olyan kicsi az elteres a dozisom is 0.25 gondolom azert is kell nezni minden honapban(mert ugye baba elott is nezettem) most meg jaaah muszaj mert kordaban kell tartani a fenevadjat