Új privát üzeneted érkezett!

Mit jelent az ET+11?
Mi itt nemhasznaljuk,ezt a szot azer nemertem.
Mar egy parnapja olvasgatlak titeket, es megvagyunk dobbenve mi penzeket ki fizettek a gyogyszerekre injekciokra.
Szerencsere itt a biztosito all mindent.
Itt semmiert se kell fizetni.
Vendég

Ha nem haragszotok egy pocakos kép rólunk 26 hetes:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon edi a pocakod!
De jo neked!
Szivbol gratulalok!
Vendég

Halihó!

Bocsánat, hogy csak így a pocakos képpel jöttem :!: :roll:

Angyli
Milyen gombát szoktatok szedni :?:
Hogy telt a hosszú hétvége :?:

Zita
Férjecskédnek jobbulást kívánok, remélem nem kapod el, de ha mégis nem kell aggódnod, mert Én is beteg voltam az elején és nem lett semmi baja a babónak, de ne legyen semmi, szorítok+++++++++

Georgia
Üdv. a topikban, 19 petesejt :shock: nagyon szép eredmény, drukk a sikeres beültihez+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon nagy szerencse, hogy állja a biztosító az egész lombikot...itthon sztem ezt soha nem fogjuk megérni, hogy biztosítók legyenek...sőt inkább még több pénzt el fognak kérni és még többet fognak lehúzni tőlünk az orvosok, hiába van TB :!: :roll:
ET=embrio transzfer
+11=beültetés után 11 nappal

Meli
Hogy vagytok :?: van már valami tüneted :?:

Bri
Igen, kisfiú lesz, Ádám, nem szerettem volna tudni a nemét, mert azzal voltam mindig és vagyok elfoglalva legelsősorban, hogy egészséges legyen, minden ok...majd idővel gondoltam, hogy kiderült a neme is...hát így is lett... a mai profi uh-on nem lehet nem észrevenni, hogy ki is lakozik odabent, persze, ha úgy fordul...de Ádám mindig mutogatja :lol:
Gyancsi pont egy héttel van előrébb, mint Én :lol:
Két védő nénim van, itthon ahol lakom a körzeti, Ő volt az Én gyerekkori védő nénim is, imádom, nem zargat itthon, csak telőn beszélünk, majd akkor jön sűrűbben jön, nem fogom bánni sztem, de majd megtudom 14 hét múlva :!: :roll: :wink:
A másik egy központi védő női szolgálat, oda azért kell menni, hogy kiadja a v.v-s papírokat, megbeszéljük az eredményeket...szal egy papírmunka az egész :!: :roll: nagyon monoton, nem szeretek oda menni, de muszáj a 4 pecsét miatt, mert ennek függvényében adják meg a TGYÁS-t (terhességi gyermekágyi segélyt) :!: itt mindig néz egy doki szívhangot, de mást nem csinál, mert van orvosom, nem is engedném, hogy hozzám nyúljon :!: :roll:

Nagyon örülök, hogy már nem vérzel, sajnálom ketteskét, de egyeske erős és dobogjon is a kis szívecskéje :!: :wink: gyorsan el fog telni a bűvös 12 hét majd meglátod és egyszer csak beindul a pocak is növekedésbe :!: :wink:
A legjobb tünetek :!: :wink: majd jön még más is, de sztem nem fogod bánni :!: :roll: :lol:
Nem tudsz mit csinálni a derék fájással, tűrni kell, egyhülni fog majd :!: :roll:

Eddys
Ha úgy érzed váltanod kell, tedd azt :!: drukkom megy drága+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Többieket is pusszantom, drukkjaimat küldöm határtalanul+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Itt Hollandiaban nemcsak az IVF ingyenes, hanem minden mas.
Pl gyogyszerek, orvosok, es penzt sem fogadnak el.
Mikor engem mutottek, kivettek mindket petevezetekemet, otthon Magyarorszagon csinaltattam egy csemegekosarat minden Dokinak, teli volt magyar cuccokkal, azt se tudtak hogy koszonjek meg ugy orultek neki.
De minden mutet utan este haza kuldenek, es otthon kell gyogyulnod, mert azt mondjak korhazban tobb a bakterium, es a virus.
Mi nagyon szeretunk itt elni.
Remelem szombaton a tesztem pozitiv lessz.
En mar 36 eves vagyok, es mar nagyon szeretnenk gyereket.
Ez a ket het, vagyis eddig agusztus 13tol olyan lassan megy az ido huuuuuuuuuuuu!!
Vendég

Georgia
Hát ennyire nagy különbségek vannak...ha itt csináltatnál egy kosarat el sem fogadná..ha pl lenne varrat szedés azt már meg sem csinálná :shock: igen, ezt hallottam, hogy otthon kell gyógyulni, ami megint nem túl szerencsés :!: :roll:
Drukk a pozi tesztért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++igen, olyankor telik leglassabban az idő, türelem és kitartás drága :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Georgia
Köszönöm a pocak dicsit, kedves Tőled :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szivesen Suzy!
Vendég

A beultetes utan 11 nappal ki mutatja a teszt ha terhes vagyok?
Vendég

Suzy
gyönyörű a pocid :D !!!
Vendég

ET azaz Embryon Tansfert (majd minden nyelven így van, vagy legalábbis hasonlóan - angol, német, francia, holland :roll: :roll: ).............. :roll:
Vendég

Van egy uj tag aki kicsit gyanus :? :roll:

Aki meg csak jon es jelent annak sem tudok mit mondani :roll: Ez nem egy naplo en legalabbis beszelgetni jovok nem olvasni :?

Csoki
Nekem mondod :arrow: teljesen kesz vgyok,hogy idaig kihuztuk most varom a jovoheti konzit aztan meg egy konek annyi :lol:
Gyanuuus :roll:
Sylvie
Nem azert irtam...lattam masoknak azert irsz vissza....csak igy mikor en jottem nem tudtam mit irni megint :oops: Semmi baj :wink: De ha vegulis atjarhato vgy es nincs mas problema talan elobb inszemmel kezdenek :wink: Az nem jar annyi hormonnal 8)
Pree seed?Csak amit a neten olvasni rola :roll:

Suzyyyy
Jaj de szep poci :D Adam szep nev :D Igen lattam egy hettel eloz meg teged de azert az eleg kozel van hozzad :wink: Jaj ezt a pecsetes dolgot hallottam mar sok lanytol :roll: De majd a te gyerekkori vedonenid 8) :wink: Derekfajas miatt gondoltam magne b6-ot szedhetnek :roll: en azt ngyon ritkan csak este dobok be egyet :oops: masok meg szedik folyamatosan 3*1 vgy 3*2 :shock: engem asszem meghajt :roll: :oops:

Georgia
Ne haragudj de nekem nehez elhinnem,hogy te 16eves kinteles utan 36evesen fogod leulsz es elkezdessz MAGYAR forumot keresni lombik ugyben es pont a bnet lombikos topikjahoz talalsz ide :? Kicsit nagy volt a mozgas mostansag ahoz,hogy hinni tudjak ezeknek a veletleneknek :roll: (Magambol kiindulva persze)
Ha mostanaban meg olvasgatsz ide miert nem irtal par szot valakinek (na nem nekem en ritkan jarok erre,mint a feher hollo) :roll: Erre mondjak azt hogy fura helyzet bar az is lehet csak rosszkor voltal rossz helyen :? Akkor majd en kerek elnezest :!: ET angolul van meg nem is magyarul...altalaban mindenki tudja mert igy szamoljak a napokat.Nalatok hogy mondjak felheyezes utan 2hettel jojjon vissza 2hettel egy tesztre? :idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.08.22 21:50-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri egyre jár az agyunk :lol: .
Vendég

És egyszerre írtunk :lol: szerencsét hoztunk :lol: .
Vendég

ET azaz Embryon Tansfert (majd minden nyelven így van, vagy legalábbis hasonlóan - angol, német, francia, holland :roll: :roll: ).............. :roll:
Vendég

Egyébként csajok olyan nehéz kiszűrni, hogy az újak közül ki az aki valóban sorstárs és ki az aki pszichopata...
aki valóban sorstárs annak welcome :) :D
aki pszichopata az húzzon innen :twisted: :evil:
Jó éjt csajok 8) kellemes délutánt Bri :lol:
Vendég

Pedig nalunk azt mondjak embryon trogplaatsen.
Nem viccbol kerdeztem mik ezek a nagybetuk ET.
Nyugodtan utana nezhetsz!
Es itt egy eredmenyt se adnak a kezedbe, sot zarojelentes sincs.
Mert minden a szamitogepben van, ez itt igy normalis.
Nem vicc!
Sok sok minden mas mint otthon,es nem direkt irtam le az ET hogy nemtudom mit jelent.
Amugy ovono vagyok itt Hollandiaban.
A szuleim otthon elnek,es tudom otthon nemtul viragos az elet.
Sajnos.
Itt az emberek nemhiszik el milyen az elet magyarorszagon, ja es a fizetesre azt mondjak itt szanalmas!!
Vendég

Csoki
Jol beszelsz.Tudod en eleg regota olvasgatok itt na meg jo sok idom toltottem itt es olvastam en mar minden felet :roll: De egy tobbszemelyisegu mindig feltunik idokozonkent...volt egy ngyon regi eset...2005fele...aztan meg visszatert 2008fele :shock: mar ha jol emlexem kitoroltem a kedvencek kozul de egyik bnetes pajtasommal egyutt nyomoztuk meg illesztettuk ossze a dolgokat mindig lebukott egy ido utan az illeto.

De,mint ahogy en is kulfoldon elek(mondjuk velem amugy sem lehet hasonlitani) de tuti ha most lombikoznek eloszor mar eleve elotte felkeresek egy topikot es abban az orszagban ahol lakom....mi ertelme van mas orszagbelivel ugyis mas a szitu.Szal ha valaki folyamatosan rakaszkodik az otthonhoz az megint mas de csak ugy ahh na mindegy nekem ez hihetetlen ennyi :roll:

De van itt valaki hollandiabol mar nem? :idea:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Ja ha ram gondoltal nemvagyok pszichopata!!
Eleg reg olvasom ezt az oldalt, de soha az eletemben nem regisztraltam sehova!!
Hidd el megjartam a hadak utjat itt kint!!
Ha te ilyen dolgokon mentel volna at mint en, nemtudom milyen allapotban lennel. Csokolade-vanilia.

Suzy koszonom a biztatast!
Vendég

Szia bridget!
Nemtudom mi a problemad itt a telefonszamom 0031684396075
Remelm megfelel.
Nalunk 2 het mulva kell betelefonalni mi az eredmeny.
Kepzeld vert se vesznek.
Csak ultrahang.
Majd kesobb vervetel.
Ja es eddig azert nemvoltam lombikon mert MEHNYAKRAKOM volt!!!!!
#szor mutottek!!
Megfelel?
Hivj nyugodtan .
De az iwiw cimemet is megadhatom megnezd ki vagyok jo?
Nemgondoltam URISTEN!!
Komolyan!
Vendég

Amugy a googlebe beutottem IVF azta kiadott titeket es igy kezdtem el olvasni.
Sot egy magyar doki DR Hamvas Ferenc ha azt beutitek a googlebe azonnal kiadja, azzal a betegsegem ota levelezek.
Irsz neki, es max felora mulva valaszol.
Ez az orvos is rengeteget tamogatott es segitett rajtam amikor nagy gondom volt, minden kerdesemre valaszolt, es nemcsak nekem rengeteg IVFes vagy mas csajoknak,kulfoldieknek mindenkinek.
Igy talaltam ratok, es gondoltam beregisztralok, hogy megoesztgassam veletek aminn keresztul megyek, vagy esetleg par joszoval segithetek nektek.
De ugylatom KARNAK tettem.
Erre nemszamitottam!
Vendég

Georgia
Ha olvastad volna irtam,hogy eleg nehez megkulomboztetni ki az igai es ki a nem es ha en tevedek en kerek majd elnezest.Ha olvasgattal mar minket akkor nem kipattani kellett volna hanem azt irni igen olvastam mi volt itt nalatok majd probalok belerazodni a topikba es meglatjatok en igazi vgyok vgy ilyesmi mittomen de te miert keltel ki magadbol :roll: Idojottel elmondtad a kis torteneted beulti utan es most meg itt hozongsz mert sajnos masok miatt eleg szkeptikusok lettunk :roll: Felfoglak hivni holnap es en kerek elnezest...ma mar nem mert egy itt meg vasarnap keso delutan van 2. nalatok meg keso van inkab menj aludni es nyugodj meg akinek nincs mitol tartania az miert kapja fel a vizet :?

Amugy meg eleg sokan vgyunk itt kulfoldon elok es mindenki ngyon jol tudja az eletszinvonal kulombsegeket az otthoniak meg plane ugyhogy nem kell hangoztatni itt sajnos mindenki egyenlo egy problemaval kuzdunk es mind babat akarunk a hatter meg az orszag nem szamit nem attol fuggoen lesz vgy nem lesz baba :roll:

Jo ejszakat es ha lehet inkabb priviben folytassuk a "veszekedest" mert a tobbiek erre szerintem nem kivancsiak. :oops: Sajnalom de nekem ami a szivemen az a szamon...kijott ez a nem bizok senki ujban...kulonben is akinek nem inge...na mentem tenyleg nyugodj meg semmi ertelme a veszekedesnek inkabb szolj hozza masok eletehez ha mar olvasgattad oket biztos jolesik nekik par kedves szo ahelyett hogy jossz itt a hatarok kozotti kulombsegekkel :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csajok nem tudom ki tette mar fel az rtl-es bejatszast de most neztem meg es szerintem erdekes dolgokrol beszelt :) Mi is fagyasztott katonakbol dolgoztunk ugye es allitolag felolvasztasnal elhal a gyengebbje es az erosebbek olvadnak fel 8)

Aki meg meg nem latta annak itt a link meg1szer: http://www.rtlklub.hu/most/13145_a_regg ... _dara_eszt

Georgia
Meg egy kerdes...hogyhogy 2het mulva telefonalsz be? :shock: Ha nincs vv milyen eredmenyert csorogsz? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Halihó :!:

Bri
Jó a magne b6 görcsökre, Én is szedek még a mai napig, de csak 2x1-et, mert így is eszek sokat, a sok B vitamintól meg ugye még többet lehet zabbantani :!: :roll: :wink: nem eszek édességet egyáltalán, március óta, mióta pozit teszteltem nem kívánom a csokit, sütiket, pedig előtte szinte ezeken éltem, a jó sok Clostilbegyt miatt :!: :roll:
Köszike a pocak és név dicsit :!: :wink: ezt a nevet már nagyon régen megbeszéltük, sztem még akkor amikor nem is volt nálunk babaprojekt :!: :wink:
És miket szedsz folyamatosan :?:
Apácska megy veled a vizsgálatokra :?:

Vanili
Köszi, kedves vagy Te is :!: :wink:

Mindenkinek egy nagy cuppanosat küldök és persze drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kitartás és sok sok türelem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Georgia, az 'embryon trogplaatsen' is ET, és majdnem mindenhol hasonlo... azért azt írni hogy ki szeretnéd próbálni... :roll: bocsi, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni... :shock:

Bemásolom ide a hozzászólásomat amit írtam, hogy újra elolvashasd... ha olvasol minket akkor megérted, hogy miért írtam amit írtam. És ahogy Bri irta, akinek nem inge miért veszi magára?

Egyébként csajok olyan nehéz kiszűrni, hogy az újak közül ki az aki valóban sorstárs és ki az aki pszichopata...
aki valóban sorstárs annak welcome
aki pszichopata az húzzon innen

Arra meg inkább nem is reagálok hogy 'Ha te ilyen dolgokon mentel volna at mint en, nemtudom milyen allapotban lennel. Csokolade-vanilia. ' Te szerinted én miken mentem keresztül???? És mi az hogy milyen állapotban lennék???? Nem is értem az összefüggést és nem is akarom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

Bri igen van valaki már hollandiából! Ki van hollandiából?
Vendég

Ja Georgia, még egy, a pszichopata nem az aki sokat szenved az életben (és nem azoknak mondtam hogy menjenek el - - - de azok miért lennének pszichopaták... :roll: ), hanem az aki mindenféle neveken regisztrálgat ide és össze-vissza hazudozik, mindezt azért hogy figyelmet kapjon vagy ezen élvezkedik vagy unalomból, nem tudom.
De szerintem ez másnak leesett :roll: ...
Vendég

Suzy igen, tuuudom, türelem ............. :D .

Puszi és szép napot mindenkinek (kivéve a pszichopatákat :lol: )!

Vanili
Vendég

Bridged
Itt mindenkepp be kell telefonalnod, akar pozitiv a teszt akar nem.
Akkor mondjak meg mikor kell menned legkozelebb.

Csokolade-vanilia
Lehet rosszul fogalmaztam arrol hogy mi lenne veled.
Nekem mehnyakrakom volt, es 3szor csonkitottak a mehnyakat aztan felevente kontrol.
Es aztmondtak felejto egyenlore a lombik.
Az eredmenyektol fugg.
Gondolod boldog voltam?
Azta utana a parak kobtrolnal mi lessz az eredmeny.
Azota ejjel nappal gyertyazunk a ferjemmel.
Van agy angyalkam gyertyatarto, es abba gyujtjuk folyamatosan a gyertyat.
Ja este ezektol a szavaktol huuuuuu.
Fel3ig nem aludtam.
Kemeny.
Az ET szot itt nemhasznaljak.
Szep napot lanyok!
Vendég

:shock: :shock: :twisted: :roll: :? :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Helló lányok!

Na látom itt megint vannak történések :roll:

Nagyjából vissza olvastam.

Szrityi!
-24fok? :shock: Nagyon durva!Remélem jól beöltöztél,nem hiányozna most egy fel/meg fázás.

Zita!
Apának jobbulást és vigyázz magadra!

Eddys!
Nem emlékszem,hogy neked a 4 lombik mind a bmc-ben volt? :oops:

Brid!
Most már mindíg benézek a beszélgető sarkosba!Jól megjártad a doki+uh dolgot.Ilyenkor azért örülök hogy itthon máshogy vannak a dolgok.Na drukkolok,hogy ez az új doki beváljon és mellette biztonságban érezd magad.
9 hét nagyon jó,pihenj továbbra is,semmi megerőltető.

Kép :arrow: pozi tesztekhez

Várakozóknak kitartás!!!!

Pusz mindenkinek!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Ja és köszönöm mindenkinek a poci dícséreteket! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Helló Lányok!!

Itt aztán zajlik megint ez élet :wink:

Gabi- Szépséges pocak :D :D :D

Vanili- Október baromi gyorsan itt van ám :D

Szrityi-Remélem nem fáztál meg a hűtőházban :roll: Én egyszer dolgoztam a Schöller-ben, mint diák és ott is voltak ezek a targoncás fiúk akik ki be mászkáltak a mínuszból a 30 fokba...Hát az valami iszonyú megterhelő lehet :shock:

Suzy- A véreket tartjátok ilyen hidegen ???( -70)Csodaszép Cipike lakod van :D Tesóm kisfia is Ádám, gyönyörű kis tündérbogár :D

Angyli- Örülök, hogy azért egy fagyit sikerült azért megejtenetek :D Mit csináltatok a hétvégén?

Zita, Candi- Mi újság csajok??Tesztek?

Zita- Sajnálom a párodat, remélem azóta már jobban van :?

Bri- Már csak 3 hét :D Nagyon gyorsan elrepül ám, hidd el, majd csak azt veszed észre, hogy túl vagy a félidőn :wink: Örülök, hogy a vérzés elmúlt :!: :!: Remélem ,hogy az új doki jobban beválik, mint a régi!

Csajok én a 7-ik hónapba léptem, aztaaaa :shock: :shock: :lol:

Eddys- Nincs olyan doki a BMC-ben akiről jókat hallottál?

Csajok ne veszekedjetek :? :? :?

Képzeljétek mi Olaszországban voltunk a hétvégén :oops: :D Melinda barátnőm kitalálta, hogy mi lenne ha szombat hajnalban elindulnánk, reggelre odaérünk ( 480 km) és vasránap este vissza....Hát nekünk se kellett kétszer mondani, szállást foglaltunk gyorsan a neten Trieste-be és hajnali 3-kor elindultunk ( Melinda , a férje Szabi, Noel a kisfiuk, Csabi és Én).....Csajok azt hittem megpusztulok ugyanis az 5 órás utat 9 óra alatt tettük meg, akkora dugó volt :shock: :shock: :shock: Szegény Lilikének nagyon nem volt jó az utazás, ott anyáztam magamat, hogy hogy lehetek ekkora barom, hogy képes vagyok elindulni.....Nagy nehezen megérkeztünk Trieste-be ( reggel 8 helyett kb 12-re), elfoglaltuk a szállást és irány a strand....Hát nem tudtuk, hogy szerintem Trieste-ben van Olaszország egyetlen sziklás tengerpartja :D Úgyhogy tényleg csak úszni lehetett, de a víz az gyönyörű tiszta volt :D Estére nekem a pocakom az utazástól meg a sétától úgy bekeményedett, hogy azt hittem ott szülök meg a parton.....Úgyhogy az esti pizza után én húztam aludni.,...De addigra már mindenkinek lett valami baja, Melindának az orra dugult be, Szabinak a torka fájt, Csabinak a feje....Szóval mindenki dögrováson volt.....Vasárnap reggel felkerekedtünk , 8-kor elhagytuk a szállodát , elindultunk Lignano felé, hogy legalább egy nap legyünk homokos tengerparton.....Útközben megláttuk GRADO tábláját....Mondják Melindáék, hogy ők már voltak ott, menjünk inkább oda strandolni....lekanyarodtunk és mentünk Grado-ba....Hát Lányok a vasárnapi nap minden előzőért kárpótolt minket, hatalmas homokos tengerpart, csupa napernyő, ragyogó napsütés, sekély víz, minden adott volt egy csodálatos naphoz :D Úgyhogy minden jó ha a vége jó, dacoltunk mindennel és végül megkaptuk a jutalmunkat a tegnapi nap formájában :D Képeket holnap hozok, de most mennem kell mosni, kipakolni stb..... :wink:

Mindenkinek szép napot!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi, tőled is kérnénk szépen pocifotót :D . Hát kalandos volt az utatok, nem mondom... de lényeg hogy végül minden jól alakult. Azért hogy megy az idő... 27 hetes vagy. Azta :shock: . Igen hamarosan fagyizom :lol: . Tudom, nyugi nyuuugi nyugi :lol: .

Én is beírtam hogy ivf a google-ba, sok mindent kiadott, kivéve minket :lol: . Na de téma ejtve :lol: . Nem fárasztom magam (meg titeket sem :lol: ).

Puszika!
Vendég

Ird le
www.google.nl
es utana ird be bultetes utan gorcsolok
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a Védőből...nem volt semmi különös, vittem a kész eredményeket, minden ok :!: nézett a doki szívhangot, vagyis szerette volna megnézni, de Cipike nem akarta :roll: mondta is a kedves doktor, hogy micsoda háború van itt, annyira mozgott, hogy nem tudott először szívhangot nézni...aztán meg elbújt, de végül is a doktor nyert :lol: minden a legnagyobb rendben :!: :wink: Szokásosan a pulzusom 110 volt már reggel, meleg lesz vagyis már az van :!: :roll: de a belgyógyász szerint is a meleg okozza, már előre szóltam a védő néninek, hogy ne idegesítsen ezzel :!: :wink:

Gyancsi
Köszi a Cipike lak dicsit :!: :wink:
A DNS és RNS-ket tartjuk ilyen nagyin hidegben :!:
Gratulálok a 3.trimeszterhez :!: :wink: micsoda program :roll: :wink: irigy vagyok egy kicsit :!: :oops: :wink:

Gabi
Gyere a védő nénis hírekkel :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy micsoda kis csibész már most Cipikéd :wink: nagyon örülök, hogy minden rendben. Na igen, a meleg nem jó... Most dolgozol?

Georgia, nem, te ezt írtad pár hsz-el feljebb
'Amugy a googlebe beutottem IVF azta kiadott titeket es igy kezdtem el olvasni.'
Én erre reagáltam. De szerintem hagyjuk ezt abba.

Mindenki fáradt már :lol: .
Vendég

Vanili
Igen, dolgozom :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Akkor jó munkát :) ! Ádám tényleg szép név nagyon (talán egyszer nekünk is lesz egy Ádámunk....).
Puszi!
Vendég

Sziasztok lányok!

Sajnos nekem szombaton megjött egy kicsit.
Előtte két nap meg barnás.
Szomorú vagyok, mert szerintem....
Tesztet ET+11. nap csináltam, teljesen neg., pedig 10-es volt.
Az óta nem is mertem.
Ma ET+14. voltam vérvételen. Az majd megmondja a tutit.

Szép napot mindenkinek!
candi75
Dunaújváros

Vanili
Hát persze, hogy lesz kettő is, de egy biztos :!: :wink: szívből kívánom :!:

Candi
Sajnálom, mikor lesz eredményed :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Candi sajnálom... de drukkok, tényleg csak a vv a tuti!!!

Bri, akkor nálatok mind felolvadt :lol: 8) .
Vendég

Candi
Ne aggodj biztos jo lessz minden.

En is felek, mert amitota beultettek a 2 embriot masnap elkezdett gorcsolni a hasam, olyan menstruacios gorcsok egyszer nagyobb egyszer enyhebb, en most vagyok az ET-10 szombaton kell tesztelnem.
Nemtudom hogy birom ki addig.
A melleim is feszulnek, ha leveszem a melltertom borzasztoan fajnak.
Verezni nem verzek, de az ido nagyon lassu.
Vendég

Bridge! rólam miért nem hiszed h gyanus vagyok?:)

Örülök h minden rendben veletek, vigyázz magadra tobábbra is! te is Győrbe jársz a Kaáliba?mármint oda jössz szerdán?

Susy! szép pocak, szupi h mindn ok!

Zita! mikor tesztelsz érzel valamit?

candi! drukkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

Georgina! neked is nagyon drukkolok, a görcsölés nem baj..valaki görcsöl, valaki nem, mindegyikből születtet már baba! sajna nem igen lehet adni a tünetekre! igen, et 11-en már tesztelhetsz!mikor volt a beültid?

Gyancsi! jó lehetett a kiruccanás!!!hozzál képeket!

nekem a bajom elmult már péntek estére hála istennek. fél évre visszamenőleg össze kell írnom h mikor volt meg, hát ez nem fog menni pontosan, ugyanis nem igen jegyzeteltem fel, nem foglalkoztam vele..na de majd vhogy kiszámolom.
most beszéltem a főnökömmel..elmondtam. rá akar beszélni a szabira, h úgy jobban járok meg minden..hogy vegyek ki fél szabikat, de csak 5 napom van. azaz 10 félnap. faszom, de két ünnep között van 5 nap arra tartogattam. azért szerintem elég sűrűn kell majd Győrbe járni, úgy se lesz elég a szabim..akkor meg már ünnepek között venném ki szerintetek?
mindjárt szerda, és még utána se néztem tényleg hogy Győrbe hol van a Kaáli..meg is nézem! fél 1 re kell ott lennünk.:)))

KépKép
dike

Sziasztok Lányok :!:
Suzy nagyon szép a pocifotód gratula :!:
Gyancsi örülök,hogy a végére jól sikerült a kiruccanás :!:
Bri igen én is csak a neten ismerkedem a pre seed készítménnyel majd meglátom veszek-e,az inszem elválik szeptemberbe de a párom most hallani se akar dokikról spontán szeretne babát :lol:
Csodaszép délutánt,puszilok mindenkit :!:
sylvie1376

Sziasztok csajok :wink:

Bri :!:

Én nem nézetem minden hónapban, mert nem nézik meg csak 3 havonta de Nálad érthető, hogy nézik, mert kismama vagy :D
Köszi a drukkot további problémamentes babavárást kivánok :wink:

vanili :!:

Igy igaz remekül kikapcsolódtunk :D
Hogy vagy :?:
Már mindjárt október és indul a mandula drukkolok nagyon+++++++++++++++++

Suzy :!:

Szép a pocid, gyönyörüen fejlődik Cipike :wink:
Ilyentájt aug-ban őzlábgombát szoktunk szedni de tavasztól, mikor időnk engedi akkor a szegfűgombát, bár az idén nem nagyon volt, mivel az időjárás nem igazán kedvezett neki :)

Köszi jól telt a hétvége, bár csak pénteken voltunk tekeregni, mert az ember szombat-vasárnap már dolgozott, tudod a piac már csak ilyen
:lol:

Gabi :!:

Igen zajlott az élet itt ma is :D
Remélem jól vagytok Roli babával együtt :wink:

gyancsi :!:

Igen jólesett a fagyi a nagy melegben :wink:
A hétvége nekem a szokásos, főzés, takaritás az ember melózik csak a hétfő szabad neki, emiatt jöttem ma is ilyen későn fel, mert általában uton vagyunk egész nap :D

Gratula a 7.-ik hónaphoz :wink:
Örülök neki, hogy jól éreztétek Magatokat Olaszban, anno én is jártam ott de csak bevásárló uton, mig piacoltam :wink:
Nagyon szép város Trieste , nekem az a része tetszett nagyon, amikor megyünk befelé a városba és jobb oldalt a gyönyörű méregzöld Adria:wink:

Jó pihenést drága várjuk majd a fotókat :D

Candi :!:

Sajnálom, de még fel ne add, mikor lesz eredmény :?:
A vérvétel mondja majd meg a tuti, higyj benne, hogy sikerült megy a további drukk+++++++++++++++++++

Pusz Mindenkinek, annak is akit még nem ismerek :D
Vendég

Sziasztok,

Hű azta itt mi folyik?

Nem fáztam meg szerencsére de aranyosak vagytok, hogy mindenki rögtön erre gondolt. :lol:

Gyancsi:
tőled is várunk pocifotót!!!!

Bri:
már nem írok privit arra amiket leírtál nekem csak annyit hogy köszönöm és van amit megfogadok belőle. És a következőnél én is így csinálom. Bár lehet nem is ezek számítanak, de jó azt gondolni hogy én mindent megtettem.

Gabi:
Jól látom a gyertyás sztori nálad is kiverte a biztosítékot? :lol:

Suzy:
-70 fok na az se semmi még ha csak picit kell benyúlnod oda akkor is!

Candi:
tényleg a vérvétel a tuti addig azért ne szomorodj el!

A többieknek puszi

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

C.gabi-Mivel 2 a győri Kaáliban volt és 2 volt a Bmc-ben.

gyancsi-hallomások alapján a legjobb dokim van,de talán már fáradt,túlterhelt vagy akármi,de ne az én pénztárcámon,idegeimen kísérletezzünk.....
eddys

Szia Dike!
Agusztus 13an penteken volt a beultetesem.
Vendég

Koszonom am mindenkinek a kedves szavakat es drukkokat :) mondjuk meg mindig nehez elhinnem,hogy ezek nekem szolnak de talan kicsit kesobb majd hozzaszokom :oops: Mindenkinek big hug es drukkok mennek 8) :lol:

Szrityi
Hat ha csak kicsit is segiteni tudtam orulok neki :wink: Es nincs mit ha tudnam a titkot mar reg mindenki kismami lenne 8) Jo mondjuk azert vannak tippjeim pl a jo orvos ngyon fontos :roll: Es te jo kezekben vgy :wink: Tudod hany lany ment mar hozza csak miattam :oops: merthogy hasonlo cipoben jarnak es hat mashol nem tudjak kezelni vgy olvasvan,hogy K doki milyen egyszeruen ok is hozza szeretnenek menni :wink: En mondjuk ugy alltam neki az egesz hercehurcanak otthon azaz a 2.lombiktol hogy felvoltam keszitve nagy meccs lesz...nem elsore fog sikerulni es megkell talalni eloszor is a jo protokollt...ugyhogy talan mas egy ilyen tudattal nekiallni meg mas ugy mikor az embernek nincs semmi baja egyszeruen csak nem jon a baba....olyankor talan fusztraltab az ember :roll: Van mar esetleg egy kozeljovoben kezdodo kovi projekt? :roll:

Suzy
De aki nem gorcsol annak akkor nem kell szedni? :roll: En nem gorcsolok 8) Azt hittem az masra is jo :roll: Edeseget en sem eszem max van egy csoki amit szeretem meg egyfajta keksz de semmi nagy habzsolas.Femibiont,a TSH-mra a bogyot meg folsavat :roll: Apacsak eddig vegig jott csak ide az uccso fusra nohoz nem...mert 10-re mentem o meg akkor melozik meg egy hete akkor o ott volt gondoltam ugysem valtozott annyi minden azota...a specko uhu-n meg nem lehet mas bent :roll: de szerdan jon o is 8) Pulzussal vigyazni...me nem veszel olyan kis kinai harmonika legyezot?Tudod milyen jo :wink: nekem mindig van a tatyomban es mikor olyan helyen vgyok eloveszem aztan legyezem magam.Tok jo szellot csinal 8)

Candi
Sajnalom a nega leletet :roll: mondjuk 5napos embrikeknek mar kell mutatni valamit ET+11-en :roll: vv eredmenyeket varjuk :!:

Csoki
Ez az...olvasgatni azert szoktam meg ha ritkan is jovok :oops: valaki van hollandiabol nem doringo? :? nem emlexem pedig max 2lapot kell visszalapozni :oops: Mi olvadt fel nalunk? :shock: :idea: :?:

Gabi
Oda se mindig irok aaaam :oops: csak pl azt a regenyt most masoljam be mindenhova :roll: ahh az uj dokival valo talalkozast en is ngyon varomna meg persze,hogy vegre mozizzunk megint egyet 8) :lol:

Gyancsi
Ne is mond elrepul en ezen nem is idegeskedek :wink: mar 3het se kell 8) Ez az olasz ut :shock: bator vgy megkell mondjam :lol: en tuti nem indultam volna neki nagy hassal autokazni meg 4oras utnak se :oops: ejjen 7.honap :D Furodhettel is a tengerben?Vgy a strandon? :idea:

Dike
Ugye ezt nem komolyan kerdezted :wink: te a megint megjottbe irogattal olvasgattalak sokszor volt ott sok ismim...minden honapban vartad a csodat...homeroztel vizsgalgattad magad es emlexem mikor lemondtatok a projektrol is az eskuvo miatt.Aztan ugye atmentetek privat forumra es nem hallottam feloled.Nalunk is ugy volt ez a mostani az uccso lombik az evre az eskuvo miatt azaz lagzi ami jovore lesz elmeeeletbeeen :roll: En nyujorkban lakom :? Amugy a pesti kaaliba jartam 8)

Ez a szabis dolog eleg gaz :? Tudni fogsz menni a dolgozoba? :roll: vegulis a leszivas napjan azert jo pihenni...meg talan meg masnap is take it easy van :? es hat a beulti napjan kell meg labat logatni :roll: talan ezt a par napot megtudod oldani :? Hogyhogy csak 5napod van? :shock:

Sylvie
Minden ami termeszetes egy probat meger :wink: en is szedtem japan csodaszereket az uccso lombik elott 8) lehet attol sikerult :wink:

Angyal
Tudom emlexem,hogy mondtad te nem nezeted minden honapban :wink: nekem olyan kicsi az elteres a dozisom is 0.25 gondolom azert is kell nezni minden honapban(mert ugye baba elott is nezettem) most meg jaaah muszaj mert kordaban kell tartani a fenevadjat :twisted: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri hát hogy írtad a video kapcsán hogy csak a jó minőségű katonák élik túl az olvasztást 8) :lol: . Na igen én sem olvastam vissza.

Angyal: köszi, kedves vagy!

Holnap nem leszek ennyit mert nem dolgozom :lol: (ugyanis ma egész nap a gép előtt voltam...).

Pussz
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?