Új privát üzeneted érkezett!

gratula a laptetőhöz, kívánom hogy hozzon neked babát mihamarabb :D !
Vendég

Sziasztok :!:

Látom pörög a topik 8) jól elvoltatok :lol:

Drukkom megy mindenkinek kinek amihez csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap uh-on voltunk minden a legnagyobb rendben velem is és Cipikével is :lol: produkálta is magát, olyan kis édi-bédi volt :!: :wink: méhszáj zárt, szedem továbbra is a vasat, Cipike már fél kg, a terhességi időnek megfelelően fejlődik :!: :wink:

Szép napot :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Ti is jól elvoltatok tegnap! :lol: Rég voltam már...

Candi, én ET+ 10-en teszteltem...nega volt! Már le is mondtam róla. ET+ 12-n is csináltam egyet, akkor meg olyan halvány volt, hogy azt hittem csak én képzeltem oda!Pedig 10-es tesztet vettem.Sajnálom a méhenkívülit...én is így jártam végül sajnos!

Gabi, remélem jól vagytok! Már biztos nagy a pocid! Megvettetek ár mindent Rolinak?

Angyal, :lol: pussz!!!

Zita, ezek a tünetek mindenkinél más, van aki nem érez semmit, van aki nagyon görcsöl! Én nagyon-nagyon drukkolok Neked!Majd írj, hogy mi volt ma az uh-n!

Vanili, :lol: :lol: 8)

Suzy, hogy rohan az idő! Örülök, hogy minden rendben van!

Mindnekinek puszi, bocs, akit kihagytam, de rohanok dolgozni!
Vendég

Helló!

Zsu!
Köszi megvagyunk!Hát még apróságok hiányoznak,meg nekem a kórházi csomagból pár dolog.Hát a hasam..........mondanak ezt is azt is.
Jó munkát!Jó kis csete-paté volt tegnap a bmc-s-ben. :? :shock:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok,

Visszaolvasni meg úgy írni nem sok időm van csak bekukkantottam, hogy szétosszam a puszijaimat mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Most dolgozom hajnali 3-este 7-ig aztán esek az ágyba persze csak a főzés után :? de már elvileg csak ez a hét ilyen kemény aztán vissza a régi kerékvágásba !

puszi mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Jó reggelt Lányok!!

Itt aztán zajlott az élet :D

Candi- Szerintem is korai volt még a teszted :wink: Holnap-holnapután próbálkozz újra :wink: 10-es erősségű a teszted?

Gabi- Igen, képzeld ez az a babakocsi amiről álmodoztam és megszereztem használtan fele annyiért, így még lelkiismeretfurdalásom sincs,hogy túl drága lett volna :D

Angyli- Jól megmondtad Velonak :D Bár nekem nem szólt be, de én is furának találtam, hogy minek akar valaki 10 gyerek mellé még egyet lombikkal :shock: Lehet milliomos és a gyerekgyártás a hobbija :lol: :lol:

Zita- Drukkjaimat továbbra is küldöm :wink: Ma Uh-ról gyere a hírekkel, nagyon várunk :D A neten visszatudod nézni elvileg a tv adásokat :wink:

Melike- Szeptember 3-án gondolok ám rátok, mindenem csuriban :D

Vanili- Ja, hogy Velo titeket követett ide????

Dike- Pé miatt ne aggódj, azt biztosan csinálnak neked a doki bácsik :D

Suzy- Gratula a fél kg-s Cipikéhez, jó nagy fiú már :D

Zsu-Puszi nektek, gyere sűrűbben :wink:

Szrityi- A munkahőse érdemrendre hajtassz??Hogy hogy ennyit melózól?Puszi neked is :D

Én ma takarítani fogok, este pedig megyek Apjukkal dolgozni....Ezen a héten és a következő héten szabin van a kollégája, így szerda-csüt-pénteken munka után még egy plusz kört mennie kell a vérekkel :? Na de sebaj, az plusz pénz is, így lesz mit elköltenem a teszveszen, hihihihihi :D

Puszi mindenkinek!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok lányok :wink:

Suzy :!:

Örülök, hogy minden rendben van Veled és Cipike babával :D
Gyönyörüen fejlődik a kis drága :wink:

Zsu :!:

Nagy pusz Neked is :wink:

Hogy vagy drága :?:

Kevés melót kivánok :lol:

szrityi :!:

Jó munkát kivánok majd főzz finomat és pihenj, aludj nagyot :D

Zita :!:

Nagy drukk mennek a babaragacsok+++++++++++++++++++

Gabi :!:

Örülök, hogy jól vagytok drága :D

Bri :?:

gyancsi :?:

Melinda :?:

Bettykém kitartást és sok erőt kivánok a továbbiakban is megy a sok drukk+++++++++++++++++++++

ancsuka :?:

Bocs akiket kihagytam egy pár emberkét meg kell még ismerjek név szerint is de drukkolok Mindenkiért++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

gyancsi :!:

Az se volt igaz,amit kérdezett nemhogy 10.-ik gyerek mellé még 11.-et :?: :D :D

Valószinű, hogy ez a hobbija :D :D

Jó takaritást és bizony, hogy jól jön mindig a plszpénz, ameyet jó helyre fogsz elkölteni :wink:

puszii
Vendég

[quote="zitácska79"]S írta:zitácska79ziasztok,

Holnap az rtlklubon a reggeli műsorban Czeizel Endre lesz az egyik vendég és pont arról beszél, hogy miért erősebbek a lombik babák. Én UH-n leszek, légyszi, aki nézi, majd írjon, hogy mi volt pontosan! Köszi :wink:

Zita

Látta valaki?
Sajnos én sem tudtam megnézni!
candi75
Dunaújváros

Sziasztok!

Zita
Mi volt az uh-on?
Biztos minden rendben !

Gancsi
20-as tesztem van.
Azzal próbálkoztam.
Nem baj, majd 1-2 nap múlva csinálok újt.
Nagyon kíváncsi vagyok.

zsu1981
Sajnálom, hogy a méhen kívülit te is átélted.
Én a miatt bízom a mostani sikerben, mert a nődokim azt mondta, hogy az már jó, hogy tudjuk, hogy tudok terhes lenni.
Majd most kiderül.
Tudom, hogy még korai volt, de volt akinél már ilyenkor enyhén poz tesztet láttam.
Tiszta hülye vagyok. De már annyira várjuk a babócánk érkezését!

Nagyon drukkolok mindenkinek!!
Sziasztok Andi
candi75
Dunaújváros

[quote="candi75"] írta:candi75
[quote="zitácska79"]S írta:zitácska79ziasztok,

Holnap az rtlklubon a reggeli műsorban Czeizel Endre lesz az egyik vendég és pont arról beszél, hogy miért erősebbek a lombik babák. Én UH-n leszek, légyszi, aki nézi, majd írjon, hogy mi volt pontosan! Köszi :wink:

Zita

Látta valaki?
Sajnos én sem tudtam megnézni!

Sziasztok,
Az rtl most oldalán fentvan

http://www.rtlklub.hu/most/13145_a_regg ... _dara_eszt

az első 17 perces videó után átugrik a következőbe ami 21 perces és annak a legelején van a Cziezel. A csúszókával húzzátok a végére és ott kezdődik a következő egyből. Este én is megnézem most nekem is csak a linket küldték át.

puszi

szrityi

Köszi-köszi, megnézem!
candi75
Dunaújváros

Sziasztok,

Hogy pörgögnek itt az események :)

dike
ne aggódj, a sok hormonnal csinálnak majd neked peteérést! :)

suzy
gratulálok a kis picike fejlődéséhez :) UH képet teszel fel? :)

candi, angyal, gyancsi, zsu
jól jöttek a drukkok mára :) minden OK volt. 6*6 cm-es a pf-eim, végre most már nincs a méhem mögött egyik sem. Bár a doki azt mondta, hogy ezzel nincs semmi gond, mert úgymond flexibilis "függesztéken" van a pf! Embriket szerintem nem lehet még ilyenkor látni, mert nem is kereste őket. Azt mondta, hogy ma kezdődik kb. a beágyazódás, s azt nem lehet érezni, a pecsételő vérzés, görcsök pedig pont hogy nem jók a beágyazódásnál, akkor jelentkezni kell nála.

candi
végül szerencsére láttam a tv-ben a Czeizel Endrével készült riportot, de semmi extrát nem tudtam meg belőle, csak azt, amit eddig is tudtam :) de köszönöm a linket.

Mindenkinek drukk, amihez kell!

Én pihizek ma, mert egy kicsit elfáradtam!

Zita
zitácska79

Hellósztok

juuj ez a V totál gáz volt, de a bmc-ben lebukott tegnap hogy hazudik hiiiiiiiiiiiiiiii- köszi Gabiii :lol: (2 néven írt - és összecserélte hihihii - aztán írt egy harmadikon is - pszichopata (amire Angyal hamar rájött :lol: ) de azért beismerem hogy a bukását jó volt végigkövetni meg olvasni. (De tényleg súlyos eset... 10 gyereket behazudni, mellé még lombikot is... ).

Szrityikém jó látni téged :D puszillak én is!!!

Bri?

Candi, Zitácska drukkok mennek!!!

Kismamiknak jó vásárolgatást :lol: pusssz
Vendég

sziasztok,

légyszi linkeljétek át nekem a topicot, ahol olvashatom, amiket írt V., mármint amiből kiderült hogy egy ugyanazon személy

köszi
zitácska79

Candi :!:

Kitartás pozitiv lesz az a teszt :D
Drukk++++++++++++++++++++

Örülök, hogy minden oké volt csak igy tovább drága megy a sok babaragacs++++++++++++++++++++++++
Jó pihenést :wink:

vanili :!:

Igen beleolvastam én is abba a topicba,mert kivi voltam miket irogatott ott is de nem értem, hogy lehet ennyire buta valaki :?:
Azt hitte, hogy senki nem jön rá, hogy a 2 személy egy és ugyanaz, nahát-nahát :D :D
Igen nagy bukta volt tiszta nevetséges :D :D

Látod vani tényleg hamar átláttam a szitán hamar kiszüröm a nem idevaló emberkéket :wink: :wink:

Ird be a keresőbe, hogy BM és már ki is adja, hol kell visszaolvasnod/ Budai Meddőségi centrumba járunk/ van egy jó pár oldal de igazán érdemes olvasgatni, kész kabaré :wink: :wink:

Jó olvasgatást

:D :D
Vendég

Susy! szuper hírek!!!

Zita! örülök h nálad is minden ok!!! hajár beágyazódás!!!drukkkk!!!

candi!!! drukkkkk!!!

KépKép
dike

sziasztok,

olvastam a velo/kata/katamarán sztorit :D

Zita
zitácska79

Sziasztok!

Annyira rendik vagytok csajok!

Köszi!!!!!!!
candi75
Dunaújváros

Szép jó reggelt :!:

Zsu
Örülök, hogy jelentkeztél :?: hogy vagy :?: meló :?:

Szrityi
Mennyit dolgozol :shock: kitartás :!: pusszantás neked is :wink:

Zita
Még nem volt otthon időm a képet feltenni, de majd pótlom :!: :roll:
Drukk a sikeres beágyazódáshoz :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
Pusszantás :wink:

Candi
Drukk a pozi tesztért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És mindenkinek amihez csak kell++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Legyen szép napotok :!: :wink: végre itt a hosszú hétvége, lehet pihizni és kint a szabadba sütögetni, mert mi azt tesszük pénteken és szombaton :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Huha, itt zajlottak az esemenyek, miota nem voltam... Angyal, Cukigabi, nagyon gyorsan kiszurtetek a dolgot, gratula! :)

Candi,
A HCG szint minden nonel es terhessegnel mas, ugy tudom, ugyhogy valakinek hamarabb, van akinek kesobb mutatja ki a teszt. Egyik baratnomnek meg a vart menstruacio napjan is negativat mutatott... Szoval ne add fel meg!!! Drukkolok :)

Zita,
Te mikor kezdesz tesztelni?

Meli, Gyancsi,
Megnyugatott, hogy Nektek sem volt semmi kulonos tunetetek. Nem izgultatok miatta? En neha kivanom, bar rosszul lennek, fajnanak a melleim, csak hogy erezzem, hogy minden rendben. Ehelyett az egyetlen amit erzek, az a menzi szeru gorcsoles, ez mar 7 nappal az ET utan kezdodott, es folyamatosan tart... Remelem, nem jelent rosszat.
Meli, amugy igen, lassan 4 hete volt a beultetes, es most vagyok 6 hetes +2 napos.

Vanili,
Koszi a drukkot, bejott :) Tegnap voltam a 6 hetes vervetelen, es hala egnek, nagyon szep magas lett a HCG. Jovo heten megyek az elso ultrahangra, szoval imadkozom, hogy lassam a pici szivverest!!

Kozben be kellett jelentkezni a szulesznohoz, aki a 10. hettol atveszi a vizsgalataimat. En teljesen ledobbentem az itteni arakon, otthon hogy megy? Itt a 20. heti vizsgalatert, volt aki 5600 dollart akart kerni (ez tobb mint 1 millio forint), vegul egy olyat talaltam, aki "csak" 3500-at (kb 6-700 ezer forint) ker, ezert az egy vizsgalatert. Ebbol a biztosito csak 300 dollart fizet, szinte semmit... Ez hihetetlen, majd annyi (ill. van ahol tobb), mint amennyibe az egesz lombikprogram kerult!!!
Otthon hogy van, ott is fizetni kell a 20. heti vizsgalatert?

Most mennem kell, puszilok mindenkit!!!!!
Doringo
doringo

Doringo
Gratulálok a magas hcg-ért :!: :wink: csak így tovább, megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
itthon nem kell fizetni egyik kötelező vizsgálatért (12 hetes és 20 hetes uh) sem, ha nem magánúton intézed :!: :roll: de ha magánba megyek akkor sem olyan drága, mint nálatok, mert ez hihetetlen, hogy micsoda pénzeket elkérnek ezért, teljesen ledöbbentem :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Doringo! szuper a magas HCG, drukk jövőhétre! ez nem semmi mennyit elkérnek, ezek nem normálisak! :shock:

KépKép
dike

Sziasztok Lányok :!:
Elromlott a számítógépem de hál istennek a párom tegnap estére megcsinálta,hogy ujra köztetek lehessek :D
Érdekes,hogy egyes emberek mit meg nem tesznek,hogy hülyére vegyék a másikat :evil:
Gyancsi egyáltalán nem bízom bennük,csak tudod kiváncsi leszek az arckifejezésükre mikor az orruk alá dugom a mostani leletem,hogy most akkor mi van :?:
Angyal nagyon szépen köszönöm a jó tanácsot rákeresek a goggleba a joghurtra :!:
Mindenkinek csodásan szép napot :!:
Megyek dolgozni nem nagy kedvvel, de ki kell bírni míg a babóca meg nem érkezik hozzánk :oops:
Puszilok mindenkit :P
sylvie1376

sziasztok,

Doringo
Én nem értek a HCG-szinthez, de gratulálok :)
Én nem fogok tesztelni, megvárom vérvételt, mert nem akarok csalódni, esetleg negatív lesz a teszt, s utána meg mégis pozitív a vérvétel, teljesen elmenne a kedvem a negatív teszttől és tiszta ideg lennék, így nyugodt vagyok :)

Zita
zitácska79

Sylvie
Kitartás a munkához+++++++++++++++++++++++++++++++++++szorítok neked is, hogy sikerüljön a babó(k)minél előbb :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt Lányok!

Én épp cukorterhelés teszten vagyok, már csak egy szúrás van hátra 3/4 11-kor és kész vagyok hála Istennek :D

Angyli- Jaja, ahogy mondod....Én is csak itt pislogta, hogy ki az a barom akinek van 10 gyereke, aztán lombikra megy egy 11.-ért :D Legalább talált volna ki valami hihetőbbet......Mekkora balek :D Hogy vagy ma???Milyen az idő arra felé??Itt most esik a rohadék :?

Candi- Szerintem szerezz be 10-es erősségű tesztet, mert az mutatja ki leghamarabb a terhességet :wink: ....Vagy ha nem tudsz akkor a 25-sel várj mág pár napot, nagyon drukkolunk ám itt mindannyian :D

Zitácska-Ez rád is vonatkozik, tessék szépen hozni a szép csíkos teszteket Lányok :wink:

Szrityi- Köszi a linket, megkukkolom mindjárt Endre bácsit :lol:

Vanili- Mi újság nálatok???Magatokról nem nagyon írsz, remélem minden oks :D

Dike- Pusszantyú :wink:

Suzy- Várjuk a képet Cipikéről :wink:

Íme Gombócka 25+3 naposan:
Kép

Doringo- Ne izgulj a tünetek miatt, nekem végig semmi sem volt, hála Istennek, most ezt mondom, mert nagyon sokan szenvedtek miattuk nem is keveset, én meg éltem világomat :lol: Ez nagyon durva amit írtál , hogy mennyit kell fizetni :shock: :shock: Melyik országban éltek???Mi Ausztriában és itt a 12.heti tarkóredőmérés ( 50 euro) illetve a 20. heti genetikai Uh ( 80 euro) nincs benne a kötelező vizsgálatokban, tehát ha akarod akkor pénzért megcsináltathatod, de nem kötelező!Nálatok ez nagyon durva...És kötelező ennyi pénzért megcsináltatni vagy szabadon választható??

Na csajok lépek, ma el akarok menni még szabadidő ruhát nézni, van egy tök cuki a Takko-ban, mától van akcióban,Hello Kittys :D :D

Mindenkit pusszantok!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok csajok :wink:

doringo :!:

Gratula a babához és a magas HCG-hez :D
Durva összeg amit ott elkérnek Nálatok :shock:

Suzy :!:

Szép napot Nektek is és kellemes hosszú hétvégét, jó sütögetést :wink:

Szilvi :!:

Örülök, hogy megjavult a géped ügyi volt az ember :D
Nézz utána annak amit leirtam és ne dolgozz sokat :wink:

Az a terheléses cukor nagyon sz@r vizsgálat én is megcsináltattam anno az IR miatt, de szerencsére jó lett az eredményem bár a kezemet agyon szurta a nőci, már rendesen sajnált, hogy nézett ki a helye.

Köszi drága ancsikám jól vagyok már megfőztem, mert holnap valahová megyünk csavarogni de még hová az rejtély.

Igen nagyon mellé lőtt a drága egy hihetőbb mesét kellett volna kitalálnia
:D

Itt jó az idő csak a szél fuj nagyon de legalább nem esik :wink:

Gyönyörű a kis sztárfotó Gombockáról :D

Jó vásárlást kivánok :wink:

Puszi Mindenkinek és gyüjtsétek lányok a sok pozi tesztet majd valamikor utolérlek Benneteket :D :D

Vigyázzatok Magatokra :wink:
Vendég

gyancsi! nagyon édi!!!!! :lol:

KépKép
dike

Gancsi
Hogy mennyire édes ez a pindur!!!

Képzeljétek!
Ma elkezdett görcsölni a hasam, és van is egy kis barnás valami.
Teljesen kivagyok. Annyira félek.
Ma vagyok ET+10. nap.
candi75
Dunaújváros

Sziasztok,

Candi
én nem tudom, hogy mi a természetes s mi sem, de inkább nyugtasd meg magad, s keress fel egy orvost, remélhetőleg semmi komoly, lehet most van a beágyazódás! :wink:

Én elvagyok, mint a befőtt :) ma főztem persze csak pörit tésztával, meg mostam is, kicsit pakolászok, de sokat pihentem, sétáltam is, igyekszek pihenni, de már nem bírnék egész nap feküdni :? amíg nem voltam jól leszívás miatt gondolom, addig simán feküdtem...

mindenkinek jó hosszú hétvégét kívánok! :)

Zita
zitácska79

Sziasztok csajszikááák !!!
Kaptam egy fülest, hogy valami történt a kis topicunkban, de látom ügyik voltatok, lerendeztétek 2 szóból
:wink:

Remélem mindenki jól van, mindenkinek drukkolok, még ha nem is vagyok itt, és a babásoknak is sok pocisimiket küldök 8)

Most kicsit "menős" időszakomban vagyok, jövök-megyek, mint egy hülye, de most ez kell nekem :!: :P

Készülnöm kell a következőre.....de a fejemből törlöm, hogy ne gondolkozzam rajta....szal most csak test vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
NNnnna, ez de hülyén hangzott :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Pusziiiiiiiika :!: :!: :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Helló lányok!!!

Betty!
Sziaaaaaaaaa!Hát elintéztük gyorsan a dolgokat! :wink:
"...csak test vagyok..." :arrow: igazad van,kapcsolj ki,ha erre van szükséged,de azért a blogban írd majd hol jártok :wink:
És egymilliónál is több: Kép

Gyancsi!
Nagyon édeske Lili baba!
:lol: Szép az új vonid :wink: Most már akkor tutira lány?

Többieknek nagy cuppanós!!! Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Jó reggelt Csajok!!

Betty- Végreeeee :D De jó, hogy jöttél :D :D Igen, Angyli " kinyírta" a betolakodót, hahahahaha :lol: :lol: :lol: Úgyhogy esélye sem volt itt rontani a hangulatot :lol: Pörögj sokat ha arra van szükséged, azért a blogodba mindig bekukkantok, hogy tudjam merre jársz :wink: Vigyázz magadra és mindent bele :wink:

Csajok köszönöm a képdicsit Gombócka nevében is :wink:

Angyli- Szerencsére nem volt annyira szar a cukor vizsgálat, én rosszabbra számítottam :wink: Az értékeim rendben vannak, minden bőven az értékhatáron belül, juhéjjjjj :D Tudjátok már merre tekeregtek ma Apjukkal???

Gabi- Gratula a 30 héthez :D :D Hát igen, elvileg 100%-ra mondták, hogy kislány, még a kis nunusát is megmutatták, úgyhogy ha azóta nem nőtt ki neki a zacsija, akkor kislány :D :D :D Azt hiszem meglepődnék ha kibújna és fiú lenne, kénytelen lenne rózsaszínű szoknyában járni :D :D :D ( na jó van egy csomó fiú cucc is a tarsolyban, tesómtól)

Candi- Beszélj a dokiddal, lehet csak több progeszteronra lenne szükséged!!!!!!!!

Zitácska- Beágyazódási drukkok mennek++++++ :wink:

Na lépek, takarítani!! Ma csinálom a harmadik részletet, ami azért jó, mert mire a végére érek, kb kezdhetném elölről :D

Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Egy mai kép,30+0
Remélem nem baj!
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gyancsi nagggyon cuki Gombócka, milyen jó kép lett, tényleg nagyon édes!

Gabi gyönyörű poci :D !

Suzy vissza-pusszantás :lol: !

Betty sziaaa! Kár hogy csak rövidre jössz, persze megértem! Drukkok mennek és én is benézek a blogodba!

Csajok én azért nem írok mert még nincs baba-téma, októberben fagyizunk együtt Zsu-val, igaz Zsu? :lol: Persze már készülök rá lelkileg :roll: .

Puszika és jó hétvégét mindenkinek!
Vanili
Vendég

Sziasztok,

Most volt időm kicsit visszaolvasni igaz el is időztem, mert a Vanili által említett másik topikot is megnéztem V miatt. Nem egyszerű...
De ügyesen intéztétek csajszik. :lol:

Gabi:
Édes poci már jó nagy!

Gyancsi:
Ahogy elnézem Gombóckát totál rád hasonlít :wink:

Betty:
Jó hogy jöttél. Én a blogot olvasom ám :wink:

Most én a munkába repítettem magam és tök jó volt. Bár gyilkos a hajnali kelés de csak 2 hétig kellett mert az egyik emberem szabira ment és több idő mire valakit betanítok meg találok erre a kis időre mintha én csinálnám, csak közbe jött még plussz meló is. Képzeljétek hűtőházban voltunk takarítani!
- 24 fok volt. :shock:
Nekem a kezem fagyott le egyik pillanatról a másikra elkezdett borzasztóan fájni pedig mozgattam az ujjaim. Alig mertem levenni a kesztyűt és megnézni mert úgy voltam hogy mi van ha azt látom hogy fekete a kezem? Hát fekete nem de borzasztó vörös volt. Levert a víz rendesen!
A vegyszer is lefagyott de aztán találtunk olyat amit -30-ig jó azzal feljött a trutyi a padlóról, de kemény volt 5 percet nem bírtunk bent lenni totál beöltözve. Az ottani srácok meg csak targoncáztak hordták az árut ki meg be. De a 60 fok különbség hogy kint +30 bent -30 az megterheli a szervezetet rendesen.De mindenesetre érdekes volt.
:wink:

Többi kismami: pocifotót kapunk?

Mindenkinek puszi és akiknek kell azoknak drukkjaimat küldöm ++++++++++++

szrityi

Halihó :!:

Betty
Jó Téged itt látni :wink: kapcsolódj ki, majd jössz vagy olvasunk Rólad a topikodban, addig is pusszantás és sikeres beültit :!: :wink: hiányzol ám :!: :roll: :wink:

Gyancsi
Szép az új vonalzód :!: :wink:

Gabi
Csodás pocak, gratula a 30.héthez :!: :wink:

Vanili
Hajrá októberi fagyikák :!: :lol: +++++++++++++++++++++++++++

Szrityi
Óóóóóóóóóóóó, ez aztán kemény meló lehetett :shock: nagyon megterheli a szervezetet az tuti :!: :roll: Én -70 fokos hűtőbe nyúlkálok naponta, de nem kell oda bemennem, így is elég csak egy pillanatra oda benyúlnom már is oda fagy a kezem még kesztyűben is :shock:
És ennek a munkának vége :?:

Teszek majd fel Én is képet, csak a férjem még nem fotózott le mostanában :wink:

További szép hétvégét :!:

Drukkjaim mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :wink:

Candy :!:

Drukkolok nagyon Értetek++++++++++++++++++++
Kérlek ne idegeskedj :wink:

Betty :!:

Teljesen megértelek drága, hogy nem találod a helyed, ezért jösz-mész de fel a fejjel meglásd most sikerülni fog :wink:
Nagyon drukkolok Érted is ++++++++++++++++++
puszii :D

Gabi :!:

Gratula a 30. héthez szép a pocifotó :wink:

Babaragacsok mennek ezerrel+++++++++++++++++++++ :wink:

Örülök, hogy minden eredményed rendben van drága :D

Tegnap mentünk gombázni, persze gomba a mesében nem volt hiába esett az eső és már süt a nap de majd lesz :wink:
De mivel az erdőn keresztül mentünk a kellemest összekötöttük a hasznossal kimentünk a Sóstóra fagyiztunk egy nagyot :D

Puszi Mindenkinek vigyázzatok Magatokra :wink:

További kellemes hétvégét kivánok Mindannyiótoknak :D
Vendég

Gaby! nagyon szép pocak!!!!

candi.zita drukkkkk! candi nem érzel semmit?

KépKép
dike

Sziasztok,

Candi
hogy vagy? voltál dokinál? csináltál azóta tesztet?

Cukigabi
nagyon szép a pocikád :)

Sajna nekem nincs túl jó kedvem. Férjecském beteg, hosszú éjszakám volt, állandó lázmérés, borogatás, hideg fürdőzés, 38.3-mal indítottunk és 37,8 alá nem ment le sehogysem. Reggel irány az ügyelet, írt fel gyógyszert a doki, s elárulta, hogy VÍRUS!!!! :? :( Remélem nem kapom el. Már reggel át is vonult a másik szobába, hogy nehogy elkapjam. Az idegtől éjjel kicsit görcsöltem is :? remélem nem lesz semmi bajom...

Nektek további szép hétvégét!

Zita
zitácska79

Sziasztok csajok :D

Kellemes vasárnapot :wink:

Mielőbbi gyógyulást kivánok a párodnak vigyázz nagyon Magadra, nehogy elkapj valamit :wink:
Ne idegeskedj az a Te állapotodban nem tesz jót :!:

Puszi Mindenkinek :D
Vendég

Sziasztok!
En uj vagyok!
Hollandiaban elunk kint a ferjemmel mar 16 eve.
Es En is lombikos vagyok.
En mar tul vagyok az elso leszivassal, itt nem altatnak ugyhogy nagyon fajt, de kibirtam!
19 petesejtem volt, ebbol 2 embriot raktak be agusztus 13an penteken, 6 embriot pedig lefagyasztottak.
Majd 28an kell tesztelnem.
Nekem miutan az embriokat felraktak, kovetkezo naptol, gorcsolok, menstruacios gorcseim vannak, nem folyamatos, de eleg surun elofordul.
Kicsit parazok, remelem minden oke lessz, nekem a petevezetekeim voltak nem atjarhatoak, es kivettek mindkettot, mert mehenkivuli voltam.
Ja szerencsere verezni nem verzek.
Puszi!
Georgia
Vendég

Sziasztok Lányok :!:
Hál Istennek letudtam az éjszakai melót amit gyűlölök :evil:
Gabi nagyon szép a pocifotód :!:
Georgia üdv köztünk :!: Csak ne idegeskedj az nem tesz jót minden rendben lesz :!: Lányok remélem mindenkinek jól tellik a vasárnap :lol:
Puszi mindenkinek :P
sylvie1376

Melinda
Te hogy birod ki olyan sokaig? :shock: Marmint,hogy nem mesz uhu-ra :roll: te egy hos vgy :lol: en basszus minden heten megyek :oops: Jelenleg most 9hetes vgyok epp ma ugyhogy igencsak egymas mellett vgyunk :wink: Jovoheten megyek 25-en uhura meg konzi az uj dokival :wink: Verzes hol van hol nincs ha fexem nincs :roll:

Doringo
Hat ha nem is az uzlet de mivel en nehez eset vgyok annak tudataban voltam nem hogy az elso de kitudja hany nem fog sikerulni... :roll: Most nem azert nana,hogy minden penzt meger de miert fizessek ki kitudja hanyszor 3milliokat mikor otthon ez nekem jar 8) Es hat itt bneten ratalaltam K.Ferencre es egybol tudtam o kell nekem.Es hat barki barmit mond en egy forint borravalot nem adtam neki.Szal nem azert hivott be gyorsan mindig nem azert volt kedves velem,nem azert fogadta a hivasaimat sok\ron kivul vgy semmi extrat nem azert tett.Persze most gondolkozom,hogy is halalhatnam meg neki 8) :lol: Innen se egyszeru a hazaut...8ora repzivel az se kis penz de mindenkeppen jobban jovok ki es meg otthon is tudtam lenni kicsit :wink: Most pihengettem egeszen tegnapig :wink: Jovoheten megyek dokkerhez 8) es tenyleg ne aggodj nekem is az alhasi feszules egy het mulva elmult...es ha jol megnezem most sincs semmi tunetem almossagon es farkasehsegen kivul...en mondjuk ennek kifejezetten orulok :wink: :lol:

Gyancsi
Dokink valahogy az emaileket nem ngyon reagalja le :? De ha belegondolok,hogy fel 8ra bentvan rendel fel 4ig kozben meg telefont is fogad...aztan utana jonnek es a mobiljan is zaklatjak...hat lehet en sem ulnek le az email-jeimhez...de ha nem az o cimere kuldod csak a kaalie-ra akkor a fonover kapja meg es gondolom o beszamol legalabb neki rola :wink: Szep az uj vonalzid :D ez az uj sztarfotooo 8) Gratula a kislanyhoz :D

Ancsu
Irnal nekem egy blogcimet...lehet megvan valahol vgy nem tudom de jobb ha elkuldod megegyszer :roll: Jah es hotmail-en jott valami viruslevel toled :shock: elkuldted joooo sok embernek :oops: Lehet jelszot kene valtoztatni :roll: :idea:

Angyal
Nekem mondjuk kezdeskor jo volt a THS-m csak a Mo-i elso lombik (azaz masodik) utan borult fel es akkor kaptam ra gyogyit :? en is valahogy ugy kezdtem el szedni ahogy te :wink: En nezetem minen honapban az a tuti :roll: Es vegre ez is kivan pipalva nalatok.Van meg esetleg valami mas? :roll: Na most olvasom semmi mas nincs ugyhogy szoritok nektek :wink: en is mindig spontanoztam a lombikok kozott 8)

Sylvie
Toled kerdeztem de nem valaszoltal :roll:

Csoki
Ari vgy,hogy igy erdeklodsz 8) Igen minden rendben sot remelem most mar rendben is lesz majd a mondokam utan irok kicsit magamrol is :wink: Fagyikakra meg keszulj fel :wink:

Candi
Mizuuu :?: :idea: :roll: En ET+9-en mar elnyomtam egyet :oops: ha eros idegzetu vgy akkor hajra ha nem akkor varj ET+11ig :wink: Vgy ugy csinald mint en :lol: minden nap elnyomsz egyet es egy ido utan valaminek latszodnia kell 8) :lol: :lol: :lol: En is a pesti kaaliba jartam 8) Nem mindegyik doki hiv vissza....enyem se hiv vissza...amelyik meg visszahiv az meg meguhuz es annyi sokkal tobb eselye annak nincs aki kontroll uhu--ra megy utana nyugi :wink: Es a csokid csinalt a barinomnek kisbabat 8) Inszemes lany 3.sikerult es majusban szult :D Alitolag nem a legkedvesebb doki ahogy hallottam de ha gyereket csinal kit erdekel milyen nem :lol: Az en dokim a K.Ferenc 8) imadom :lol: (na nem uuugy :oops: :lol: Na most nezem mire ezt olvasod mar talan a vervetelen is tulvgy :shock: eredmeny megvan mar????????
Az a baj nem szeretnek okoskodni de nem szabad gorcsoseg akarni a babat mert mint mikor a vizcseppet szoritja valaki a markaba minnel erosebben szoritja annal valoszinubb,hogy kifolyik az ujjai kozott :? kicsit lazits es bizz a babadban...legyel nyugodt es felszabadult :wink:

Szrityi
Latom te is elvgy tunegetve mostanaban :) Ez a melyhutos stori nem semmi :shock: Mer nem eresztik ezeket le a tisztitashoz?Tan attol felnek tul sok lesz a lemaradasuk? :?

Zita
Hat ha tudnad,hogy mikor arrol irtal hany petid van en elkezdtem neked irni egy par sort csak aztan kitoroltem :roll: Elkedtem irni,hogy ne eld bele ngyon magad mert a sok tuszobol meg ki tudja hanyban van mag...hany lesz erett hany termekenyul meg na es hany osztodik...altalaban csokkeno sorrendben szokott menni es a vegere ha marad 6-8 :roll: Aztan kitoroltem mert ugy voltam vele te meg uj vagy es nem szeretnelek lelombozni a velemenyemmel :oops: De nem is az a lenyeg hany tuszo meg pete volt hanem az hogy ketten ottvannak a pociban es ez boven eleg ahoz,hogy akar ikres kismami legyel :wink: :D Ugyhogy drukkok mennek :wink: +++++++++++++++++++++++++++
Neked hany naposan fagyasztottak az embriket? :idea: Zita tenyleg relax es ne nezegesd magad...a kismami erzesek amugy is belul erezhetok majd az egy olyan jo erzes olyan mas allapot a minden fajta egyeb mas jel barmi lehet...majd ha mar elhagytuk a menzi napjat na onnantol lehet figyelgetni 8)

Dike
Akkor mi egyszerre megyunk majd dokihoz :wink: Csak te konzira en meg talalkozom az uj dokimmal 8) Mar nem sok van hatra :wink: Izgulsz?

Suzy
Hat a jo eredmenyeknek mindenki orul :) Nektek megvan mar,hogy kislany lesz vgy fiu? :idea: Ne hari de lehet levgyok maradva :oops: Ti Gyancsival majdnem fej fej mellett vgytok :shock: :D Holnap vedoneni micsinal majd? :roll: Gondolom 4D-t ngyon varod 8)

Gabi
Micsoda pocooo 8) :lol: Ma me lenne baj :twisted: :lol: Lattam hianyoltal te is 8) Neked is irtam 2oldallal viszabb olvastad 8)

Drukkjaim tovabbra is mennek a meg nem babasoknak,a beultetes utan levoknek,a lombik elott alloknak es a fagyis beulti elott alloknak na meg a spontankodoknak is 8) :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Meg rolam egy par szo aztan itt sem vgyok :oops: :lol: Szal a multheti heti sztorimat leirtam a "beszelgetosarok" topikba mashol nem volt kedvem se energiam panaszkodni :oops: Azota fekszem ismetelten es a heten kikertem a leletemet a dokitol mert nem megyek ehez a hulye nohoz vissza meg1szer :roll: Az uj dokival 25-en lesz elso tali +uhu es nagyon remelem jo doki mert minden hitem benne van.Koreai (mar azert mert azsiai szimpi volt)plusz meg jokat is olvastam rola a korhaz is jo ahova szerzodve van :wink: Varom a nagy talalkozast apacska is jon velem de 3:30ra megyunk az otthon este fel 10 ugyhogy hirekkel csak kesobb tudok majd jonni.

Szal tegnap vegre kimozdultunk.Elmentunk a Japan szupermarketbe bevasarolni meg kicsit kocsikaztunk setaltunk egy parkban...kivancsi voltam verzek e meg ha maszkalok...eeeees csak egy iciripirici rozsaszin valami volt szal mar nem verzek!!!!!!!!! :D Ngyon orulok neki kicsit jobban megnyugodtam.

Egy baba van a masik mar nem lathato a petezsak meg ottvan :? masik babanak ver a szive es ma vgyok 9hetes 8) Ezt a 3hetet meg kikell huzzam :oops: Ngyon orulok minden jonak ami most velem tortenik.Tuneteim farkasehseg es almossag...es a derekam ugy faj kicsit lejebb mint a derekam eszmeletlenul...ez masnak is fajt ennyire?Mit lehet ezzel tenni?Lehet olyan tapaszt ratenni ami elmulassza a fajdalmat...alig birok menni :?

Nem gond persze ezt is kibirom nem azert irom csak mert ha most igy faj mi lesz kesobb :oops: Na hat rolam roviden ennyi dokis sztorim meg a masik topikban :idea:

Pusszantyuuu csajok :mrgreen:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Puszi mindenkinek akit ismerek,remélem jól van mindenki.
Rég jártam erre,azóta még több új lett-Üdv nektek is!

Pancsi-elvesztél????

Mindenkinek-minden jót kívánok!Pláne a pocakosoknak :D :wink:

Azóta rengeteget dolgozom,az elmúlt 2 hétben minden nap és még a jövő hét is ilyen hosszú lesz.

Gondolkodom,h.a Bmc-n belül váltsak-e orvost vagy intézetet váltsak???? :oops:
Nem tudom mi tévő legyek,annyi mindent figyelmen kívül hagytak és eljött az utolsó (5.-ik) esély........vagyis szeptemberben.........
eddys

Sziasztok!
Mit jelent az ET+11?
Mert en is ki szeretnem probalni.
Koszi.
Vendég

Angyal na akkor legalább fagyiztatok meg sétáltatok egy jót!

Suzy köszii 8) .

Szrityi majd értekezünk :wink: .

Bri a 9 hét az már TÖK SOK!!! Ügyik vagytok nagyon! (Te és a babácskád - na jó apa is :wink: ). Remélem az új doki lesz a jó, és 3 hét már pillanatok alatt elreppen, szerintem már jövő héten fellélegezhetsz az uhu-n (persze teljes mértékben megértelek, és 3 hetet is már simán kíbírsz - persze tudom én többet is :D ).
Vendég

Kedves Bri :!: Ne haragudj,hogy nem válaszoltam a kérdésedre a válasz még nem tudom mi lesz szeptemberig szabin vannak a dokik akik megnézik a zárójelentésem,köszi a jókívánságod a hsg eredményemre mégegyszer ne hari :oops: :oops: Lányok ismeri valamelyikőtök a pre seed készítményt :?: Szép estét mindenkinek :!:
Pusy :)
sylvie1376

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?