Melinda
Te hogy birod ki olyan sokaig?
Marmint,hogy nem mesz uhu-ra
te egy hos vgy
en basszus minden heten megyek
Jelenleg most 9hetes vgyok epp ma ugyhogy igencsak egymas mellett vgyunk
Jovoheten megyek 25-en uhura meg konzi az uj dokival
Verzes hol van hol nincs ha fexem nincs
Doringo
Hat ha nem is az uzlet de mivel en nehez eset vgyok annak tudataban voltam nem hogy az elso de kitudja hany nem fog sikerulni...
Most nem azert nana,hogy minden penzt meger de miert fizessek ki kitudja hanyszor 3milliokat mikor otthon ez nekem jar
Es hat itt bneten ratalaltam K.Ferencre es egybol tudtam o kell nekem.Es hat barki barmit mond en egy forint borravalot nem adtam neki.Szal nem azert hivott be gyorsan mindig nem azert volt kedves velem,nem azert fogadta a hivasaimat sok\ron kivul vgy semmi extrat nem azert tett.Persze most gondolkozom,hogy is halalhatnam meg neki
Innen se egyszeru a hazaut...8ora repzivel az se kis penz de mindenkeppen jobban jovok ki es meg otthon is tudtam lenni kicsit
Most pihengettem egeszen tegnapig
Jovoheten megyek dokkerhez
es tenyleg ne aggodj nekem is az alhasi feszules egy het mulva elmult...es ha jol megnezem most sincs semmi tunetem almossagon es farkasehsegen kivul...en mondjuk ennek kifejezetten orulok
Gyancsi
Dokink valahogy az emaileket nem ngyon reagalja le
De ha belegondolok,hogy fel 8ra bentvan rendel fel 4ig kozben meg telefont is fogad...aztan utana jonnek es a mobiljan is zaklatjak...hat lehet en sem ulnek le az email-jeimhez...de ha nem az o cimere kuldod csak a kaalie-ra akkor a fonover kapja meg es gondolom o beszamol legalabb neki rola
Szep az uj vonalzid
ez az uj sztarfotooo
Gratula a kislanyhoz
Ancsu
Irnal nekem egy blogcimet...lehet megvan valahol vgy nem tudom de jobb ha elkuldod megegyszer
Jah es hotmail-en jott valami viruslevel toled
elkuldted joooo sok embernek
Lehet jelszot kene valtoztatni
Angyal
Nekem mondjuk kezdeskor jo volt a THS-m csak a Mo-i elso lombik (azaz masodik) utan borult fel es akkor kaptam ra gyogyit
en is valahogy ugy kezdtem el szedni ahogy te
En nezetem minen honapban az a tuti
Es vegre ez is kivan pipalva nalatok.Van meg esetleg valami mas?
Na most olvasom semmi mas nincs ugyhogy szoritok nektek
en is mindig spontanoztam a lombikok kozott
Sylvie
Toled kerdeztem de nem valaszoltal
Csoki
Ari vgy,hogy igy erdeklodsz
Igen minden rendben sot remelem most mar rendben is lesz majd a mondokam utan irok kicsit magamrol is
Fagyikakra meg keszulj fel
Candi
Mizuuu
En ET+9-en mar elnyomtam egyet
ha eros idegzetu vgy akkor hajra ha nem akkor varj ET+11ig
Vgy ugy csinald mint en
minden nap elnyomsz egyet es egy ido utan valaminek latszodnia kell
En is a pesti kaaliba jartam
Nem mindegyik doki hiv vissza....enyem se hiv vissza...amelyik meg visszahiv az meg meguhuz es annyi sokkal tobb eselye annak nincs aki kontroll uhu--ra megy utana nyugi
Es a csokid csinalt a barinomnek kisbabat
Inszemes lany 3.sikerult es majusban szult
Alitolag nem a legkedvesebb doki ahogy hallottam de ha gyereket csinal kit erdekel milyen nem
Az en dokim a K.Ferenc
imadom
(na nem uuugy
Na most nezem mire ezt olvasod mar talan a vervetelen is tulvgy
eredmeny megvan mar????????
Az a baj nem szeretnek okoskodni de nem szabad gorcsoseg akarni a babat mert mint mikor a vizcseppet szoritja valaki a markaba minnel erosebben szoritja annal valoszinubb,hogy kifolyik az ujjai kozott
kicsit lazits es bizz a babadban...legyel nyugodt es felszabadult
Szrityi
Latom te is elvgy tunegetve mostanaban
Ez a melyhutos stori nem semmi
Mer nem eresztik ezeket le a tisztitashoz?Tan attol felnek tul sok lesz a lemaradasuk?
Zita
Hat ha tudnad,hogy mikor arrol irtal hany petid van en elkezdtem neked irni egy par sort csak aztan kitoroltem
Elkedtem irni,hogy ne eld bele ngyon magad mert a sok tuszobol meg ki tudja hanyban van mag...hany lesz erett hany termekenyul meg na es hany osztodik...altalaban csokkeno sorrendben szokott menni es a vegere ha marad 6-8
Aztan kitoroltem mert ugy voltam vele te meg uj vagy es nem szeretnelek lelombozni a velemenyemmel
De nem is az a lenyeg hany tuszo meg pete volt hanem az hogy ketten ottvannak a pociban es ez boven eleg ahoz,hogy akar ikres kismami legyel
Ugyhogy drukkok mennek
+++++++++++++++++++++++++++
Neked hany naposan fagyasztottak az embriket?
Zita tenyleg relax es ne nezegesd magad...a kismami erzesek amugy is belul erezhetok majd az egy olyan jo erzes olyan mas allapot a minden fajta egyeb mas jel barmi lehet...majd ha mar elhagytuk a menzi napjat na onnantol lehet figyelgetni
Dike
Akkor mi egyszerre megyunk majd dokihoz
Csak te konzira en meg talalkozom az uj dokimmal
Mar nem sok van hatra
Izgulsz?
Suzy
Hat a jo eredmenyeknek mindenki orul
Nektek megvan mar,hogy kislany lesz vgy fiu?
Ne hari de lehet levgyok maradva
Ti Gyancsival majdnem fej fej mellett vgytok
Holnap vedoneni micsinal majd?
Gondolom 4D-t ngyon varod
Gabi
Micsoda pocooo
Ma me lenne baj
Lattam hianyoltal te is
Neked is irtam 2oldallal viszabb olvastad
Drukkjaim tovabbra is mennek a meg nem babasoknak,a beultetes utan levoknek,a lombik elott alloknak es a fagyis beulti elott alloknak na meg a spontankodoknak is