Vnbeni:
Jáááájjjj,ugye nem írtál felmondást???
Ezt velem is eljátszotta az ex-ex főnököm,hogy vigyem be a felmondásomat egy olyan napon,amikor amúgy se dolgoztam volna,merthogy megijedt attól,amit tehettem volna ellene...
Mielőtt hozzá mentem be,elmentem a központba a munkaügyesekhez,hogy mit tudnak a kitessékelésemről.
Persze semmit,mire elmondtam nekik,hogy azzal fenyeget a főnök,hogy rendkívülivel fog elküldeni,ha nem mondok fel.
Aki nem ismeri a törvényt,ezt el is hiszi,de tudtam,hogy nem véletlenül van rendkívülinek elnevezve,ehhez vagy meg kell károsítanom a céget anyagilag,vagy valakit jóóóóól el kell verni...
Szóval besétáltam,és mikor kérte a felmondást,közöltem vele,hogy nem hoztam. (táppénzről hívott vissza,hogy mondjak fel
)...
Erre kétségbeesett,és mondtam,hogy rúgjon ki ő.
Aztán végül a központba visszaküldött,ahonnan mentem reggel,már mosolyogtak bent a csajok
Végül "közös megegyezéssel" írtak egy felmondást,és még 1 havi fizut adtak munkanélkül,és azalatt már máshol kezdhettem is dolgozni...
Én se maradtam volna ezekután egy percig sem,de azért csesszék meg!!! Ha ők akarnak elküldeni,NE TE mondjál fel!!!
Így hátha még végkielégítést is kapsz,ha meg nem,akkor marad a per...,ha csak úgy elküldenek...
Nem ismerem az ottani előzményeket,de kérdezz meg valakit a konkrét állásról,mert ez felháborító!!!
Az optimizmusom újkeletű,de már sajnálom,hogy előbb nem tudtam róla,hogy valahol mélyen bennem van
Olvass vissza,én milyen gyomorgörccsel mentem vissza most is dolgozni,miután megtudtam,hogy ki akarnak csinálni a "kedves" munkatársak,miután megtudták,hogy novemberben megint "cserben hagyom" őket...
Hiába van hozzá jogom,és hát ez is bizonyítja,hogy nem titokban akartam,hisz ezen háborodott fel bent mindenki...
De rájöttem,hogy mi rossz történhet még??
kirúgnak?? hisz utálok bent lenni,ezzel nem büntetnek
Bocs,ha hosszú lett...
[quote="vnbeni"]
írta:vnbeni
Breki
Irigyellek ezért a töretlen optimizmusodért, bármi történik mindig tudsz mosolyogni na ez azért nekem nem megy. Sajnálom, hogy ennyi közeli ismerősöd lesz tragédia áldozata.
Hérfőtől dolgozom, és folyamatosan remeg a gyomrom. A főnököm a „helyemre” felvette egy ismerősét. Reggel behívott az irodába és kérte, hogy mondjak fel mert ő már annyi jót tett nekem. Amikor kérdeztem, hogy mik voltak ezek a „jók” nem nagyon tudott válaszolni, csak azt hangoztatta, hogy már mennyi pénzt fiztett ki nekem. Csak azt felejtette el, hogy ezért én meg is dolgoztam, és még így is több százezerrel tartozik, amiről persze nem akar beszélni.