Új privát üzeneted érkezett!

vnbeni: Főnököd nagyon rendes. Ha nem kellesz neki, akkor rúgjon ki és fizesse ki a végkielégítésed. Annyira utálom, hogy sok főnök a lelki terrorral próbál spórolni.

andi: Örülök hogy meg lett a cica.
vicky79
Budapest III. kerület

Lukácsné, mindig kíváncsian várom a híreket, de akkor Hanna is kivár, mint az én Lilim.

Andrea, szupi, hogy meglett a macsekod. Nagyon örülök neki! :lol:

Macs, nagyon jó hogy tudtál jelentkezni. Remélem hamarosan haza tudtok menni. És persze tuti minden ok lesz!

Kubu, ha szereted Budakeszit, akkor szívesen látunk titeket (mi ott lakunk). Kb. 3 percre van is egy szuper játszótér. Ok, még elég új és kicsik a fák, ezért délután érdemes odamenni. Marci tuti élvezné és majd a mi lányaink is. :)

Ildi, nagyon édes a kis drága! :lol:
Kispatak köszi a képeket.

Vnbeni, nem normális a főnököd! :twisted:

Vicky, én a szülés napján azt gondoltam, hogy soha többé. Ok, nálam még gondolatban ott voltak a komplikációs dolgok.
De most már azt gondolom, hogy ismét belevágnék, de legalább már tudom milyen lesz és, mit hogyan kell csinálni. Tehát már az a durva, hogy a férjemmel, már megbeszélünk, hogy amilyen hamar csak lehet jöhet a kistesó Lilinek.
Én a szülőszobán egy-két alkalommal adtam ki üvöltő hangot, inkább a légzésre koncentráltam. Minden fájásnál szóltam a férjemnek, vagy integettem, hogy most fogja a kezem. Én nem csak az órát néztem, hanem a ctg-t is, hogy mikor milyen erős a fájás.
Ja a 2-es szülőszobában volt egy sikítozó csaj, még a szülésznő és az ügyeletes doki is kivolt, mondták, hogy inkább kapcsoljuk be a rádiót, hogy ne halljuk, mert ez nem normális.

Lányok, nagyon köszi a Lili dicséreteket. Imádom a kiscsajt, szavakkal nem is lehet leírni.....
Ja és nem akarom elkiabálni, de már csak a hátamon vannak kiütések, tehát javul a dolog, remélem még pár nap és teljesen elmúlik. :)
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vbeni: hurrá hogy jöttél, az már nem amit irtál. Nem tudom, mit csinálnék, de
1 semmi joga, hogy kitegyen, ha mégis vedd Mieza példáját kössetek egy szép megállapodást, de te felmondani - elment az esze! Még segélyt sem kapnál. Egyébként ő meg vállalkozó, a pakliban ez is benne van, akkor oldja meg ahogy tudja. A biztos helyedet ne add fel semmi pénzért. Főleg, hogy még a táppénzes papírjaidat sem továbbította. Örüljön, hogy a százezres birságoktól megmenekül. Vedd be a le.... rom tablettát és nincs felmondás. Próbálj a babára koncentrálni!

Woody: nem is tudtam, hogy szomszédok vagyunk itt a hegyeken át! Lili változatlanul tündéri!!!Imádjad mert az idő szalad. Látod most született aztán repülnek a hetek. Attól viszont óva intelek, hogy nagyon gyorsan másik baba! Most neked itt van Lili és neki rád van szüksége - és nem fog ám mindig csak feküdni! Futhatsz utána eleget! Nézz szét azon a játszón, hogy a kismamik hogy szaladnak az 1-2 évesek után és tedd még hozzá Lilidet - akkor el tudod képzelni milyen is 2 pici. Itt a szomszédban látom. Most 3,5 a nagy 2 a kicsi. Mikor a kisebb született asszony hónapokra ment haza az anyjához. Persze nem beleavatkozni akartam, csak leírni a tényeket!

Vicky: hát kézzel tágítés nem volt semmi. Mondjuk előtte már 2x volt aznap magzítviz vétel, az első fájt de nagyon. Szerintem az indította be a szülést is. A másodikat már meg sem éreztem. Addigra került ox. hiányba a fiam, és onnantól fogva kapkodtak ahogy tudtak, de sikerült elkerülni a császárt. Hogy én mennyit szenvedtem más kérdés, volt értelme, de a mostani szenvedésem állítom sokkal rosszabb. Az gyors volt és vége lett. A mostani lassu és a végét se látom, lesz-e valaha??

Na most megyek főzni, Ildi nagyon szép a lányod!!!

üdv nektek

kispatak
Vendég

Vnbeni:

Jáááájjjj,ugye nem írtál felmondást???
Ezt velem is eljátszotta az ex-ex főnököm,hogy vigyem be a felmondásomat egy olyan napon,amikor amúgy se dolgoztam volna,merthogy megijedt attól,amit tehettem volna ellene...

Mielőtt hozzá mentem be,elmentem a központba a munkaügyesekhez,hogy mit tudnak a kitessékelésemről.
Persze semmit,mire elmondtam nekik,hogy azzal fenyeget a főnök,hogy rendkívülivel fog elküldeni,ha nem mondok fel.
Aki nem ismeri a törvényt,ezt el is hiszi,de tudtam,hogy nem véletlenül van rendkívülinek elnevezve,ehhez vagy meg kell károsítanom a céget anyagilag,vagy valakit jóóóóól el kell verni...

Szóval besétáltam,és mikor kérte a felmondást,közöltem vele,hogy nem hoztam. (táppénzről hívott vissza,hogy mondjak fel :? )...
Erre kétségbeesett,és mondtam,hogy rúgjon ki ő.

Aztán végül a központba visszaküldött,ahonnan mentem reggel,már mosolyogtak bent a csajok :D
Végül "közös megegyezéssel" írtak egy felmondást,és még 1 havi fizut adtak munkanélkül,és azalatt már máshol kezdhettem is dolgozni...

Én se maradtam volna ezekután egy percig sem,de azért csesszék meg!!! Ha ők akarnak elküldeni,NE TE mondjál fel!!!
Így hátha még végkielégítést is kapsz,ha meg nem,akkor marad a per...,ha csak úgy elküldenek...

Nem ismerem az ottani előzményeket,de kérdezz meg valakit a konkrét állásról,mert ez felháborító!!!

Az optimizmusom újkeletű,de már sajnálom,hogy előbb nem tudtam róla,hogy valahol mélyen bennem van :)

Olvass vissza,én milyen gyomorgörccsel mentem vissza most is dolgozni,miután megtudtam,hogy ki akarnak csinálni a "kedves" munkatársak,miután megtudták,hogy novemberben megint "cserben hagyom" őket...
Hiába van hozzá jogom,és hát ez is bizonyítja,hogy nem titokban akartam,hisz ezen háborodott fel bent mindenki... :?

De rájöttem,hogy mi rossz történhet még??
kirúgnak?? hisz utálok bent lenni,ezzel nem büntetnek :lol:

Bocs,ha hosszú lett...

[quote="vnbeni"]
írta:
vnbeni
Breki
Irigyellek ezért a töretlen optimizmusodért, bármi történik mindig tudsz mosolyogni na ez azért nekem nem megy. Sajnálom, hogy ennyi közeli ismerősöd lesz tragédia áldozata.

Hérfőtől dolgozom, és folyamatosan remeg a gyomrom. A főnököm a „helyemre” felvette egy ismerősét. Reggel behívott az irodába és kérte, hogy mondjak fel mert ő már annyi jót tett nekem. Amikor kérdeztem, hogy mik voltak ezek a „jók” nem nagyon tudott válaszolni, csak azt hangoztatta, hogy már mennyi pénzt fiztett ki nekem. Csak azt felejtette el, hogy ezért én meg is dolgoztam, és még így is több százezerrel tartozik, amiről persze nem akar beszélni.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Woody: tündéri Lili!!!
Nekem iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssss!!!! :D :D :D :D
Vendég

Andi: nagyon örülök,hogy megkerült a kiscicó!!! :D

Nagyon drukkoltam,hogy megkerüljön... Én is nagyon kiakadnék,ha a cicám eltűnne...

De lényeg,hogy megkerült,ő is óvatosan fog kimenni ezekután asszem... :? :)

Kapunk képet róla? :D
Vendég

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Morcos kisasszony :lol: :lol:
csak nem tetszett idő előtt felkelteni? :D
édi az a harisnya!!! :D
Vendég

Na olvasok tovább

Gyoreneildi,
Naponta kaptok tejet és mennyit ?
Képekkel segítsünk ? szerk. köszönjük Kispatak !
Kistündérbögyörőgyönyörűhercegnő !

Andrea,
Jaj szegény cicó, remélem mire a végére érek az olvasásnak jó híreket kapok !
Mekkora sügér egy szomszéd ! mit gondolt hogy ejtőernyővel landolt a macska náluk ? hülye ! ja látom Nava is hasonlót írt.
Igen igen igen, olvasom hogy minden okés. De jó, úgy örülök !!! Valószínűleg azért nem ment el a háztól, mert ő benti cica és a kinti lét nagyon idegen volt neki és biztosan félt a drága.

Kisbeeka,
Remélem grill sikerült, áh olvasom hogy a sütőben kötött ki a cucc végül. Nem tudom mi lehetett a gond a grillel.
Végül abba a cuccba öltöztettem fel Lizát amiről képet is raktam fel (harinnya, és farmer ruci).
Pesten hol van kalandpark ?
Azért morci Liza mert éppen abban a pillanatban ébredt amikor sétából hazaértünk és próbáltam kocsiból becsempészni az ágyába.
Harinnya barátosnétól, a rucit írtam hogy sikerült beszereznem ?
Párom csütörtökön elküldött zsömiért, én lementem, elmentem a turiba, vettem két rucit aztán hazasétáltam, és elfelejtettem zsemlét venni :shock: :lol:

Kispatak,
Komolyan ? már hat hetesen főzit kapott a fiad ? Ne légy szomorú, bízom benne hogy egy napon szépen hazatalál Hozzátok !
Aér jelentem eltűnt, persze nagyon rendesen kentem, kezeltem, homeóztam. Dokim nem fog rám ismerni így aérmentesen :lol: :lol: (na jó csak viccelek) de olyan boldi vagyok, nem gondoltam hogy ilyen gyorsan rendbe fog jönni.
Mondjuk a téli séta könnyebb mert akkor eszkimónak öltözteti az ember a gyermeket, de tegnap 27 fok volt este 6-kor szóval nem tudtam hogy mennyire kell parázni hogy túlöltöztetem vagy alul vagy nem is tudom :shock:
„Kicsit kóboroltam ma, és láttam másütt is irásokat” – dettó és megtaláltam provokáló nickünket immáron más néven :twisted:
Előszedtem homeós nyugibogyóimat, most jó :lol:
Uh kézzel tágítás, ajaj szegényke.

Luca,
Pénteken lagziztatok ?

Nava,
Gyönyörűséges lánykáddal minden a legnagyobb rendben lesz !
Hol voltatok kerti pártizni ?

kubuspace

Vicky,
Húúúú de rendes vagy, hogy viszel magaddal váltásrucit is. Emlékszem januárban mentünk Frankfurtba és útközben az egyik pihenő alkalmával én barom gyümit adtam Marcusnak, alig mentünk pár km-t gyerek sugárban telehányta az autót, amivel semmi gond (főleg h céges volt – haha) de -50 fok kint, sehol egy parkoló, szép menet volt ahogy Marcit átöltöztettem, hányást kitakarítottam. ÁÁÁÁ
Mi a különbség a mei tai és a rugalmas kendő között ?
Mondjuk én sem kiabáltam a szülésnél, de tény hogy volt hangom, igaz csak egyszer és Marcinál. Erre dokim: Zsuzsanna na most azt az energiát amit a hangjába fektetett legyen szíves a nyomásra összpontosítani :lol: :lol: :lol:
Marcinál kaptam edát, most nem, sokkal jobb volt (azt hiszem).
Huh halucinálás: és csakúgy elmúlt magától ?

Macs,
De jó jelentkeztél !!!!!!
Folyamatosan gondolunk Rátok, és drukk hogy minden rendben legyen !
Behalok, ilyet hogy ellopják a szobából a cuccokat, törjön le a keze aki ilyenre vetemedik.

Aktucs,
Drukkolok hogy mielőbb legyen egy pici kezű, babaszagú kismanód.

Lukácsné,
„ha lesz egy kis időm.” – ez nagyon tetszett
Képeket várjuk, persze Hannát mégjobban !

Valyoni,
Nem mondod hogy ilyen drága a belépő ???

Vnbeni,
De jó hogy jöttél !
Banyek most olvasom „kedves” főnöködet. NEHOGY FELMONDJ !!!! RÚGJON KI A BAROM !

Woody,
Rettegj ! majd jól letámadunk Benneteket :lol:
Egy sikítozó csajszit mi is a hallottunk 6-án éjszaka, én még az életemben ilyet nem hallottam, órákon keresztül, de úgy hogy aludni nem lehetett egy emelettel lentebb.
Ja a párom is nézte a ctg-t Marci születéskor, és láttam hogy el volt hűlve amikor erős fájás jött, persze az arcán totál döbbenet. Tök rossz volt látni hogy ő már előre látja hogy nekem fél pillanat múlva milyen erős fájásom lesz, aztán szépen megkértem hogy neeeee mimikázzon nekem :evil: :roll: :shock: :? 8) :lol:
Juppé hogy egyre kevesebb a kiütés.
Lili miben alszik ?

Huh végeztem a visszaolvasással, megyek sütit gyártani, éhezem :lol:

kubuspace

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most, de egyszerűen nem voltam net közelben :evil:

és gyorsan visszaolvastam ugyan, de nem tudok most se sokat gépezni, mert kölcsön net van :x

Pénteken az uh szerint a legnagyobb tüszim 15-ös volt. Vasárnap kellett volna reggel nézni, de mivel olyankor nincsenek bent, így holnap reggel megyek és reménykedek, hogy még ne durranjon szét és K ügynök jónak minősítse!!!! Ha holnap reggel elég nagy lesz és még nem pukkan szét, akkor valószínű este szuri és kedd vagy szerda az ET!!! :D
Nagyon várom már a holnap reggelt!
Drukkoljatok, hogy még ott legyen a nagy tüszim és ne durranjon ki idő előtt!!! :roll:
Úgy izgulok miatta!!!
Lacom elment melózni külföldre és nagyon jó lenne, ha már ketten várhatnánk haza :D Pláne, hogy akkor a Picúrt kaphatná a szülinapjára :D

igyekszem uh után jönni holnap!

pusz

Ja és a képek gyönyörűek kedves anyukák!
Ildi! a tieidnek kifejezetten örültem, mert eddig nem láttuk a kisasszonyt még :)

eszter82
Budapest

Eszter,
ujjaink nagyon csuriban, drukkol Nektek Liza, Marci, Kubuapa és Kubu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kubuspace

Mindenkinek egy hatalmas drukk! :D

A babás képek gyönyörűek! :D

Nekünk mikor lesz már ilyen......remélem, hogy hamarosan! :)

További szép napot Mindenkinek!
tündi786

Eszter: természetesen nagyon drukkolunk,ne aggódj nem lesz semmiféle durranás idő előtt :)

Szép szülinapi meglepi lesz :D

Kubu: nem semmi a turis sztori :lol: :lol: :lol:

mi is elindultunk múltkor párommal,hogy veszünk nekem sampont,mert fogyóban volt,és már azt is tudtam,hogy most milyet szeretnék kipróbálni,úgyhogy elmentünk a Westendbe,mondván,hogy ott van DM is,meg Rossmann is,úgyhogy lesz választék :lol: :lol:

Aztán hazafelé a villamoson néztük a szerzeményeket: vettünk 2 filmet,egy rahedli kaját, Pepsit....
Sampon nem volt a csomagban :lol: :lol: :lol:

Rákattantunk,hogy akkor nézzünk meg egy filmet,vagy menjünk moziba,akkor eszünkbe jutott,hogy milyen éhesek vagyunk :lol: :lol:
Szóval ez ismerős :D

Kíváncsi vagyok,hogy a nyaralás és a spontánkodás meghozzák-e a várvavárt eredményt ;)
Nemigen hiszek benne,hogy "rásegítés nélkül" összejönne,de a lombikot már nagyon várom,az most 100 %-os sikert hoz :)
Vendég

Ildi-babához is óriási gratula,nagyon széééép!!! :D :D

nekem különösképp az apa-puszis a kedvencem,az hihetetlenül jó kép :)
Vendég

Eszter!

Én is drukkolok nagyon nektek!

Kisbeeka!

Még új vagyok, nem nagyon tudom még követni az eseményeket.
Te mikor kezdhetsz?

Anyukák!

Gyönyörűek a babák! Gratulálok! Jó látni a fotókat!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

kubu: A rugalmas kendő egy sima kendő rugalmas anyagból. A mei tai meg egy összevarrt hordozó, megmutatom milyen van nekünk.

Kép

Ennek nagy a távolság a két lába között, ezért ezt csak 3 hónapos kortól szokták javasolni, de a külföldi videókban behajtja a pici lábát maga alá és úgy használható. Hallucinálás egyre kevesebbszer fordult elő és most már jó régen nem volt. Szerintem az is közre játszik benne, hogy ki tudom aludni magam. Sikítozós csajszi nálunk is volt, a 4. gyerekét szülte! Azt hittem hogy én is így fogok ordítani és már előre féltem magamtól, de a végén én sem sikítoztam. Ctg-t mi is néztük, de gyakorlatilag nem mérte a fájásaimat, így egy idő után már nem is néztük. Barbus szívhangját kergettük a fájások alatt, mert mindig elmászott. Én is apa kezét szorítgattam és a vizes törölközőt.

eszter: Nagyon-nagyon drukkolok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Délelőtt már olvasgattalak titeket, de reagálni csak most van időm.

Navared
Ez a vénás vas nem hangzik túl jól, de ha kell, hát kell.

Sajti
Nagyidnak jobbulást!

Lányok! Egy közjegyzői nyilatkozat ennyibe kerül? :shock: Hát egy fapados esküvő szinte olcsóbb. :oops:

Látom, nagy volt az izgalom az 1.000. oldal miatt, de az egyik legjobb helyre került. Lukácsné! Könnyű és gyönyörű szülést kívánok!

Woody
Ezekből a képekből soha nem elég!

Aktucs
Barlangfürdő szuper lehetett. Én 14 évesen jártam arra, gondolom, kicsit megváltozott azóta. 8) :lol:

Vicky
Hát te mindenhol belénk botlasz?

Hajni, és mindenki, aki hozzászólt az IR kérdéshez! Köszönöm a többiek nevében is. Mostanra teljesen kikupálódtam a témában.

Kisbeeka
Remélem jól sikerült a hétvége!

Andi
Örülök, hogy meglett a macsek! Jó kis kaland volt ez neki! :roll: Gondolom, most kap simiket ezerrel, úgyhogy vigyázzatok, nehogy nagyon megszeresse ezt a kényeztetést, és már csak ezért is újra útra keljen. :lol:

Macs
Kitartást neked! Nem lehet könnyű, de jó helyen vagy, vigyáznak rátok!

Kubu
Megnéznétek it is azt a nyájat, mi?

Kispatak!
Nem semmi szülésed volt.
Vendég

Eszti!
Drukkolok a tüszidhez, hogy kibírják még egy éjszakán át!

Véget ért a hosszú hétvége, és holnaptól újra robot :oops:

Mozgalmas hetem lesz nagyon. Hétfő - nephrologia, kedd - BMC női és ffi vizsgálat, szerda - endochrinologia. Remélem, eredményes is lesz, drukkolnátok kicsit, hogy minden jól mennyen? Majd jövök a hírekkel.
Vendég

Andi!

Örülök, hogy meglett a Cicc-Micc!...én is nagyon kilennék ha a kutyum "kiruccanna"!
Gyönyörűek a babás képek!!Énisénisénis akarok ilyet!!! :D

Kép
Kép
missancsi

Sok sikert Timejka!

Kép
Kép
missancsi

[quote="timejka0710"]V írta:timejka0710icky
Hát te mindenhol belénk botlasz?
Hogy érted? Egyébként drukkok természetesen mennek.
vicky79
Budapest III. kerület

Timejka: köszi,nagyon jó (volt) a hétvége!!!
Drukkolok!!!

Mindenki helyett fürödtem egyet :lol: :lol: :lol:
Na jó,annyit nem,de nagyon jólesett :)
Holnaptól nekem is robot,de majd csak hajnalban utazunk haza,hogy elkerüljük a mai tömeget.

Agnyes: nekünk majd okt. végén lehet menni a 2. lombik-kezdésre,ha addig nem jönne össze spontán :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Breki: Korán menj aludni és még korábban keljél, lesz iszonyatos tömeg holnap is! Vigyázzatok nagyon! Láttam a kalandparkot ott az ut mellett, hát majd egyszer. Remélem jó volt a Balaton, hány százezren lehettek vajon?

Vicky: jelentem ma hónapok után vezettem. Már nem birtam nélküle igaz az uj autót. Párom szó nélkül jött velem, gondoltam rád. Kicsit furcsa volt, főleg, hogy ezt a kocsit alig ismerem és nagyon féltem, nehogy baja legyen. Azért vettem az akadályokat, és szépen haza érkeztünk. Én sem hősködöm.

Kubu: lányka nagyon hasonlit bátyóra ill. apára nem?
Költözés nehéz kérdés. Mi falunk nagyon drága, és az élet is az. Viz/csat készenlét havi 4000 és ezért még egy csepp viz se jön, az külön és nem olcsó. A klima hideg, szóval van mit füteni. Egy szomszéd épp költözni készül. Köszi a drukkot, remélem egyszer tényleg haza talál ez a csavargóm.

Eszter: gondolunk rád várjuk a hireket, nem kevésbé Macsról is.

Lukácsné: csak nem szülni vagy? Nagyon elhallgattál?

Kiabáló szülőnők: nálunk a szomszédban volt a szülőszoba, mindent hallottam 6 napon át - legjobb az volt, kiabálás majd gyereksírás.

Hát igen, nekem minden kijutott a szülőszobán, de 2 óra volt a fekvés és 15 perc a pokol, de hála gyereknek semmi baja nem lett. Hogy aztán mikor talál haza, egyszer remélem. Köszi Kubu a szorítást, majd csak egyszer megjön az esze.

Mára ennyi

üdv kispatak
Vendég

Andi, írtam már, h. nagyon örülök, h. ciculi előkerült? Szóval DEJÓ!!!! :D

Macs, húúú, án már azt hittem lassan jöhettek is haza :oops: kitartás, minden rendben lesz! Nagyon sokat gondolok rád/tok én is!

Vnbeni, köszi!
Ez a főnök mekkora egy kuki! Ne hagyd magad, a lányok jókat írnak, próbáld azokat megfogadni!

Eszter, holnapra hatalmas DRUKK!!!! nehogy szétrepedjen a tüszid! :D

Kubu, te vagy egy gyorsolvasó és gyorsíró vagy, vagy nem tudom... én még ráérek, mégsem bírom tartani veled a lépést! :lol:
Akkor nagyon szuper jó tejcid lehet, ha Lizácska így gyarapodik tőle! Remélem, még sokáig tudod majd szopiztatni!

Woody, annyira édes a picúraka!!!! Nem különben Kubu-baba!

Ildi, gratula, gyönyörűséges a kiscsaj! :D

Annyira cukik a babák, mikor így felülről vannak fotózva, miközben hason durmolnak! :D

Szóval holnap 13 órára megyek az első adagomért... ha ráértek, szorítsatok, h. túléljem :? :D

Ha vkit kihagytam, sorry, már jönne Apja pókerezni! :roll: :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vicky
Írtad, hogy a szentendrei skanzenban jártál, és hát ott is belénk futottál. Még egy csoportképet is raktál fel :D :lol:
Vendég

Szasztok!

Csak egy pillanatra jöttem, mert nagyon fáradt vagyok.

Beni: Én sem mondanék fel a helyedben, ne hagyd magad!

Andi: Örülök, hogy meglett a cicus. Gondolom, hogy mit éltél át, én is kilennék, ha valamelyik kutyeszom eltűnne. Jó ötlet a szomszédok tájékoztatása, reméljük nem sok ilyen „okos” szomszédod van, mint ez a pasi.

Kubu, Woody, Ildi: Nagyon cukik a lányok!!!!!!

Kubu: Igen pénteken volt a lagzi, 20-a miatt úgysem kellett dolgozni. Ja és az esküvői csokor is nálam landolt, csak aztán ottfelejtettem. Nem baj a lényeg az, hogy megszereztem, vagyis ő szerzett meg engem, mert pont elém hullott és ha nem nyúlok oda, akkor lepottyant volna a földre, azt meg ugye nem akarhattam. :D

Eszter: Várunk a hírekkel a holnapi uh után!

Timejka: Drukk az egész héthez, várunk a hírekkel!

Navi: Gondolok Rátok holnap és szorítok nagyon!

Látom holnap mindenkinek mozgalmas napja lesz. Mi is megyünk konzultációra, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

Luca
luca4

sziasztok Csajok,

csüt reggel voltam legutóbb netközelben és alig győzök visszaolvasni... :shock: mi lesz ha egy hétig nem tudok jönni?! :shock: :-D

Woody, Kubu, Ildi, Vicky,
babák tüdérszép gyönyörűségesek!!!

Vicky, 22. vagyok. :-) :-)

Hanna, hát te meg Lilit utánozod várakoztatásban? pedig én már Kubu nénit :-) is megkértem hogy adja hírül a születésed. :-D

Kubu, remélem nem a legrosszabbkor írtam neked, ahogy olvasom pont akkor volt a legnagyobb vendégeskedés. :oops:

Brumi,
még nem kezdtük a 3. inszemet, a menzire várunk, úgy vettem be a gyogyót, hogy biztos ne 20-ra essen a 3. nap, persze murphy hogy még meg sem jött, így legkorábban szerdán lehet 3. napi uhu. :?
rémsztori - elmaradt inszem :-( :-( :-( drukk a spontánhoz.
én is kicsit para, hogy nincs a héten Sz.dokker. :-(

MACS, :-D :-D
SZUPER HOGY JÖTTÉL!!!! MEGA DRUKK A FOLYTATÁSHOZ! CSIRIBÁ!

jóhírhozó, közvetítő Eszterünk,
drukk a holnapi jó eredményhez!

IR-t sokan kérdeztétek,
szerintem a varázsrecept, bár ezt már írtam itt, bocs, aki többedszerre olvassa:
MET; diéta; mozgás (ha elszánt vagy, akkor arwen torna)
én fél év alatt fogytam 15 kilót, 75ről 60ra.
gyakorlati megvalósítás, hát igen ez az egész rákfenéje...
kaja tekintetében nagyjából 1 hónap alatt bele lehet szokni a napi 5X kajába. no cukor, no csoki, no fehérliszt, no cukros üditő már fél siker.
ami plusz nehezítés, hogy a napi 5 kaja ÖSSZETÉTELE is nagyon fontos: délelőtt ne nagyon egyél gyors felszívódású kaját, vacsira is keveset, uzsira viszont inkább csak azt.
gyümölcsből tilos a banán; dinnye; szőlő!!!!!

Csajok, ha esetleg egészségközpontot nyitnánk, lehetne FITNESZ BIRKÁK a neve, én vállalnám a dietetikus pozíciót. vagy már minden állás betöltve?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Luca,
akkor neked is drukk holnapra!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi,
most már teljesen nem értem ezt a vas dolgot. :oops: amikor vasat küldtem neked fénypostán, akkor hemo meg globin lett volna jó :oops: szóval ebben azóta is nagyon gyenge vagyok :-(, de mindenesetre küldöm azt amire most szükségetek van.
egyik kolléganőm volt olyan intravénás macerán :-(, ami neked lesz most. hát nem élete legcsodálatosabb élménye volt viszont azóta ennek hála van egy csodagyönyörűséges és makkegészséges kislánya.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó,
Gyorsban visszaolvasok, mert 2 óta ébren vagyok, picit elfáradtam.

Ja erre pont ébredt Liza aki felkeltette Marcit is. ÁÁÁÁ

kubuspace

timejka: Hát igen, mindenhol csak titeket látlak. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak:
lent Balcsin jó sokan voltak 7végén,pénteken nemigen sütött a nap felénk,de szo-vas. már jó idő volt,és a víz is tele volt emberekkel :)

Már Pesten vagyok,6-kor indultunk,7:30-kor már a lakásban tojtattam a macskámat :lol: :lol:

5 előtt keltünk,úgyhogy most kicsit szét vagyok csúszva,nem vagyok ehhez szokva,de este telefonáltak páromnak,hogy 10-re menjen Vecsésre tanfolyamra (természetesen öltönyben,ami Pesten volt...),úgyhogy hamarabb keltünk,én csak délre megyek be. :)

Addig még egy kis pihi,persze ilyenkor aludni már nem tudok :?

Nem szívesen hagytam ott a Balcsit,de sajna vár a munka...
Vendég

Szia Breki!

Hát akkor ügyesek vagytok és nagy szerencsétek volt, hogy nem nagyon volt forgalom. Örülök, hogy jó volt a Balatonon. Itt péntek is jó idő volt. Tegnap viszont nagy forgalom és balesetek voltak a pályán barátnő busza 1 órát késett.

Sajna ma már munka nekem meg keresés ezerrel.

üdv mindenkinek

kispatak
Vendég

Kispatak: akkor sok sikert a további keresgéléshez :)

majd talán 2 hét múlva még csapunk egy nyár-utót is :lol:

Voltak azért az autópályán,tiszta dodzsem volt,de mi nem siettünk,jó volt a külső sáv is :)

A sok előzmény miatt még inkább óvatosan mentünk,így is sokkal hamarabb értünk fel,ezért indultunk időben.
Azért is ma indultunk,hogy még 1-et alhassunk lent,isteni a levegő,aranyat ér minden perc,az ottalvás pedig felbecsülhetetlen,csak most tönkretette az,hogy forgolódtam,és azt lestem,mikor lesz 4:30,hogy keljünk... :?

Nem szeretek kényszerből korán kelni.
Vendég

Sziasztok! :)

Mindenkinek, aki ma fontos feladat, vizsgálat előtt áll egy hatalmas drukk! :D
Meg sok pozitív energia! +++++++++++++++++++++++++++++
Ma még nekem pihi, csak holnap kezdünk bejárni a suliba pakolászni. Jó lett volna még egy kis szünet, ilyenkor érzi az ember azt, hogy még nem tudta kipihenni magát teljesen. :?

Szép napot Mindenkinek! :)
tündi786

Sziasztok!!!

Hazaértem :) Senkiről se tudok semmit, most kezdek visszaolvasni, szóval majd jövök.

A nyaralás iszonyatosan jó volt! Először Prágában, aztán másiknagyinál vidéken, aztán a hegyekben pár napot, aztán a rokonoknál Morvában. Mindenhol hatalmas öröm, mindegyik bejelentést bebőgtük :)
A nagyon várt nagymama annyira édes volt, ahogy olvastuk fel neki a versikét, már előre becsukta a szemét és látszott rajta, hogy fut át rajta, hogy IGEN, ez az, amit már annyira vártam!
Mondta, hogy mennyi mindent kitalált már, eltervezett az unokának és ezt muszáj, hogy megélje, szóval minden erejével azon lesz, hogy láthassa! Úgy legyen! A Vikot is listás név és kiderült, hogy az ő apuját is így hívták, amit megkönnyezett, ha még végül nem is ezt választjuk, nagyon jól eset neki. (nem mintha tudtuk volna...)

A másiknagyinak már az 5. unokája lesz, de egyik sem erről a W-s ágról. Szóval, mi leszünk az elsők, akik tovább viszik a nagypapa nevét. Annyira örült ő is, aztán még 2x felhívott minket Prágában, hogy nagyon vigyázzunk.

A szülők halálra kényeztettek minket, kicsit a végén már fogyott is hozzájuk a türelmünk, de még idejében letelt a 4x24órás szeretet :) Anyós kitalálta, hogy Daniel lesz a gyerek. Az mindegy, hogy ez a név nem is szerepel a listánkon :)
Nem tudom láttátok-e a hiradóban a jeget Prágában. Pont egyedül voltam otthon a kutyákkal, a kanapén sírtunk 3-an, annyira durva volt, leszakadt az ég konkrétan! A kocsinkon látszanak is a horpadások, de nem annyira durva, mert fa alatt parkoltunk. Látni kéne a parkoló többi autót!!!

Unokatesók, párombátyja is nagyon örült, jó volt, hogy mi mondhattuk el nekik.
A Morva rokonok (anyu ága) már tudták. (Köszi anyu!!!) Szóval ott nem élhettük át ezt a csodát, amikor bejelentjük, de sebaj:)

A magánprogram idején (4 napig!) egy csodálatos helyen voltunk. Lipnice nad Sázavou. Pont egy középkori vár alatt laktunk, erdő mellettünk. A kutyák imádták, minden nap 4-5 órát gombáztunk, mesebelis álomerdőkben. Álomszép volt. Annyi gombát szedtünk hogy tegnap 6 óra alatt raktuk el. (fagyasztóba, szárítani, abáltam is :) Gyönyörű az a vidék!! Dombos picit, nagy sötétzölderdők mindenhol közöttük élénkzöld mezők... Az erdőben picit sírtam is, hogy most minden olyan, ahogy még kívánni sem mertem :)
mieza

Na olvasok picit,

Fiúk elmentek reggeliért, Liza alszik, én kitámasztottam a szemhéjamat, úgyhogy hajrá !

Eszter,
Még1x drukk drukk nagyon várjuk a híreket :!: :!: :!:

Kisbeeka,
Na akkor Ti is tudtok vásárolni.
Örülök hogy egyben visszaértetek. (Balcsi miatt irigy-irigy, nekünk idén kimaradt, ja nagyanyám felhív pár napja és siránkozik a telefonba, hogy hiányzik neki az eladott nyaraló (aug 5-én adta át) vazze ahelyett hogy gondolt volna a családjára, unokákra, dédunokákra !!! ha 50 évig jó volt a nyaraló akkor minek kellett tőle megválni ???? Mérges vagyok :twisted:

Vicky,
Köszi infókat, megnézem Gremese honlapját is.
Lukácsné nem küldött még smst ? :?: :lol:

Timejka,
Drukk a sok sok vizsgálathoz, várjuk a híreket !

Kispatak,
Ügyi vagy vezetéssel !
De de Liza tiszta bátyja = apja.
Húúú remek lehetett neked is a szülőszoba melletti elhelyezés.
Továbbra is drukk hogy egyszemkének mielőbb jöjjön meg az esze !

Nava,
Gyorsolvasói/írói tréning nálam ? Lehet még jelentkezni.
Ja és a legjobb ehhez a tréningsegédek, tutira beosztják a napomat, éjszakámat. Amikor az egyik elaludt a másik éppen ébred, király ! Tutkóra gondoskodnak arról hogy valaki mindig ébren legyen :evil:
Tejcizésben én is nagyon bízom hogy sokáig így marad !
13-kor gondolok Rátok !

Luca,
Aham szóval van/volt egy esküvői csokrod :lol:
Mára drukkok Nektek.
„Látom holnap mindenkinek mozgalmas napja lesz” – nekem nem :? vagyis etetés,fejés,altatás,pelusozás,vasalás és ennyi. Habár fiúk készülnek valamerre, lehet h kiudvarolom hogy mi is mehessünk velük !

Zsuzsi,
Pedig annyira reménykedtem Hannában hogy én vihetem a hírt Neked, de semmi, kiccsaj köszöni jól érzi magát !
Dehogy írtál rosszkor, én szégyelltem magam, hogy sokára válaszoltam. Jöttek uncsitesók, roham volt, még a romokat nem pakoltuk el, most szoktatjuk magunkat a későbbiekre. Marci egyébként is állandóan pakol.

Jézusom olvasom hogy mit lehet és mit nem, szőlő az egyik kedvencem. És mindjárt szezonja van ! Nincs véletlenül valami étrended ? Ja és lehetnél a személyi trénerem, valami vasfegyelem kell amivel be fogom tudni tartani a diétát. Saját magamon megdöbbenek, napok óta köbméteres mennyiségben tudnék édességet enni. Ez miért van ? Bízom benne hogy csak amiatt hogy szoptatok és a szervezetem így igényli az utánpótlást.
D pozíció a tiéd :lol:

Mindenkinek köszönjük babadicsiket.

kubuspace

van egy nagyon jó képem, úgy feltenném amikor párom etet, de még meg kell kérdeznem hogy hozzájárul é ?

kubuspace

Egyetlen egy dolog árnyékolta be egy kcsit a nyaralást. Szóval, szerdán voltam (aug 4.) uhun. Azóta nem tudtam wc-re menni. Kiskávé, felhívtam a védőnénit, mondta, hogy laktózt szirupot szedjek. Na, szedem, már kétszer 2 dl-t kiittam, semmi. Közben persze, amit lehet kipróbáltam. Prágában már odaégi értem, hogy úgy néztem ki, mint egy 7 hónapos terhes. Akkor már 2 hete nem voltam wc-n.
Azóta egyszer, amikor hazaértünk, de az nem 2 heti adag volt, hanem negyednapi... Szóval, ma mindent megteszek az ügy érdekében, ha nem megy, felhívom a dokim, hogy mi legyen, mert így szét fogok durranni...
- tamarin lekvár
- teljesőrlésű cuccok, sok-sok-sok gyümi, zöldség, tejtermékek, zabkorpa... minden!
- hajhajtó kismamis szirup
- bélmozgás enzimpótlás
- glicerin kúp
- csipkebogyó tea áztatva
- szárított szilva minden módon: reggel, éhgyomorra, tejbe áztatva... este-reggel...stb.

Szóval, ha valakinek még van valami ötlete, ne tartsa magában...
mieza

Tündi,
Akkor mára még jó pihit Neked.

Mieza,
De jó hogy itt vagytok újra !
Hát megkönnyeztem a beszámolót, nagyon örülök neki hogy minden ennyire jól sikerült !

kubuspace

Mieza,
öööööööööööööööööööööööööööööö ez ultragáz, hívd a dokit, tippem nincs mit lehetne még kipróbálni.

kubuspace

Na, van még valami, ami a fentieken belém van már egy ideje szorulva :))))

Kedves ÚJak, leendő BMC-sek, lombikosok :)

Elnézést, hogy ha nem válaszolunk már időnként arra a kérdésre, hogy „kitajánlotokabmc-ben? melyikdokit?” mert minden 10. lap felmerül ez a kérdés. Érdemes egy icipicit visszaolvasni, mert nagyon könnyen meg lehet találni rá a választ. Mondjuk nekem eszembe sem jutna úgy beköszönni egy fórumba, hogy előtte nem nézegetek bele, nem követem egy-két napig. Elég sok kérdésre meg lehet találni a választ, ha csak egy pici fáradtsággal visszaolvas az ember. Mindenkit nagyon szívesen látunk, de higgyétek el, hogy tényleg hetente jön valaki, aki így kezdi: szeretnék csatlakozni, kit ajánlotok? mi oldalakon át „segítünk” és az illetőről soha többet nem hallunk… Velo, elnézést, hogy itt a lányok nem reagálta az ismerősödnek… ez ezért volt.
mieza

Mieza: dejóóó!!!!! :D :D :D
nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült a sok bejelentés!

Csodás lehetett az a táj,leírásod alapján álmaim netovábbja,szívesen ellátogatnék egyszer arra :)

Erdő mellett lakni... hmmm... :D
imádnám!

Kubu: durva ez a nyaraló-téma!!!
:shock: :shock: :shock:

Épp tegnap beszéltünk lent Balcsin,hogy mi SOHA nem adjuk el a mienket.
Nagyon pici a ház,és több van egybeépítve,épphogy arra jó,hogy ott aludjunk,de erre tökéletes.
Én nem adnám el soha,sőőőt!!!

Azt várom,hogy pocakosan táppénzen ott várjam a babácskát már tavasztól :)
Épp azt beszéltük párommal,hogy ha úgyis júliusban fogok szülni ( ;) ), akkor kereshetnénk lent is dokit :)
mármint akinél majd szülünk :)

ezt lehet így szerintetek?
hisz ott is van kórház,nem is kis térséget lát el,nem hiszem,hogy kevésbé lenne jó,mint bármelyik pesti kórház :)

Csodás lenne ott lent megélni az első heteket,hónapokat :)
Vendég

kubu: Még semmi hír Hannácskáról. Édesség ehetnékem nekem is volt, de én próbáltam bepótolni amit nem ehettem meg. Szőlő miatt nagyon szenvedtem tavaly, de azért most eszek.

mieza: Mi szülés után kaptunk székletlazításra stodalaxot. De a páromat nagyon meghajtotta legutóbb, szóval csak óvatosan. Este beveszed, reggelre működik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.08.23 08:21-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Mieza: talán ott még nem tartasz a visszaolvasásban,ezért segítek picit:
velo ismerőse=velo=katamarán... :lol: :lol: :lol:

a 4. névre már nem is emlékszem :lol: :lol:
Vendég

Mieza üdv itthon!! :) örülök, hogy jól sikerült a bejelentésetek..... a szorult helyzetednek már kevésbé... de szerintem is ultra gáz lehet... bízom benne, hogy beindul a buli...

Békushoz még annyit, hogy Velot és a skizo személyisége tobbi alternatíváját pont kihagytad... mindenesetre kiváncsi leszek mit szólsz a dologhoz... :)
andrea-1

Na mi meg kipihentük magunkból az ideget végre.... Köszönöm, az örülős kedves soraitokat... :)
Kis drágám bebolhásodott valszeg, mert ment a vakaródzás, úgyhogy tegnap beszereztünk mind a kettőnek ilyen bolhás cuccot, főleg mert az öregebbik cicus (Fanni, 14 éves) bolhaallergiás, úgyhogy nála fokozottabban kell ügyelni emiatt....

Persze mondanom sem kell, hogy a kis hülye Milikénk tegnap este mármegint kint volt a tetőn, igaz az erkélytől csak 2 méterre ment el, de a frász jött ránk... szóltunk mondjuk bejött, de ma megy az uram csináltatni ilyen kis feliratot a nyakába név, telefonszámmal, hogy a hétvégi eset ne történhessen mégegyszer meg....
andrea-1

Csajok, de jó megint itthon.

Kubu, a beöntés nagyon gáz? Nem árt kismamiknak?

Vicky, ezt a cuccot lehet kismamiknak is? Mert nem mondták sem az itthoni, sem a kinti gyógyszertárban :) (voltam vagy 5-ben, hátha valahol valamit).

A glicerines kúp (fújjjjjjjjjj!) állítólag az 5. nap segít, de tovább nem lehet használni. Ma vagyok az 5. napon, meglátjuk. Most visszaolvasok és várom a csodát :)))
mieza

ööööö, nem írnám le, hogy mit kívánok magamnak a laptetővel :))))))
mieza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?