Nava,
Sajnálom hogy vénás vas lesz a befutó, na de a cél érdekében !!!! És akkor azt hogy és hol fogod kapni ?
Tápi-anyatej: tegnap majd lehidaltam amikor lemértem Lizát és 4500 gr volt. (3900 gr volt a születési súly, 3800 hazahozatalkor – egyébként -10% (390 gr) megengedett, elfogadott) és most már két hetesen ennyit hízott, amikor a heti súlygyarapodás 150 gr körül kellene h legyen
Sajt,
Normál bládit Neked.
Jaj szegény nagyikád, mielőbbi gyógyulást a drágának.
És olvass vissza mindenképp ! Dőlni fogsz !!!!
Lukácsné,
Hanna bébi tényleg jól érzi magát ! Pedig ha tudná hogy mennyien várjuk már idekint a nagyszínpadra lépését biztos nem hezitálna !
Madártej nyami nyami, tejfölös krumplileves imáááááádom !
Na ezt a lisztet mi is kipróbáljuk majd !
Woody,
Örülök hogy alakul a kiütés ! Gyorsan gyorsan a többi is tűnjön el !
Szupi hogy nincs már szájpenész !
Ügyes lány Lili csajszi, szegénykém ezzel a kulcscsont mizériával, mindenesetre az megnyugtató hogy amikor a kórházban láttam mennyire nyugodt volt, hátha azért annyira nem fájt a kis drágának !
Szupi hogy jók az éjszakák, hajrá séta !
Egyem meg az uccsó kép, hát az tüneményes, persze a többi is de ezen megzabálom ahogy a hordozóban ül.
Ja hormonok: én minden nap összeveszek az urammal, válásig jutunk, sírok, aztán lenyugszom és minden visszatér a normál menetbe. Szegénykém csuda hogy még elvisel engem.
És ahogy Kispatak is mondja, élvezd ki minden percét, pillanatát a babázásnak, mert hihetetlen milyen gyorsan felnőnek !
Vicky,
Szavaztam
Összesen egy emailcímről 1x lehet, vagy naponta 1x ?
Mi is kenyérsütőzünk, apa nagyon jó kenyereket gyárt !
Haha jövő héten mi is készülünk a Skanzenba/be. (feltéve ha uram kitakarítja az autóm csomagtartóját, hogy batár babakocsit be tudjuk rakni). Két hete szülés másnapján leadta a céges autóját és akkor minden használati tárgyat bezsúfolt az én autómba, amit persze azóta sem pakolt el, igaz Marci mellett nem is lehet semmit se csinálni, főleg nem ilyen tevékenységet).
Jaaa akartam már kérdezni hogy Liza nagyon ilyen mellkason, hason alvós, fekvős, arra gondoltam hogy magamra kötözném, de nem tudom milyen formában. Marcival kengurut használtunk de gondolom az még most korai. Ötlet ?
Fájdalom: (Mieza ne tessék olvasni
)
Mivel mindkettő indított volt azért extrán fájt, Marcinál pl ilyen mondatok hagyták el a számat két nyomás között: ha mégegyszer a közelembe jössz én pofán rúglak (mondtam a páromnak a doki és a szülésznő előtt) és egyéb finomságok.
Lizánál sokkal koncentráltabb voltam, persze nem egy leányálom, tényleg fájt, de ahogy kibújt abban a pillanatban „elfelejtettem”. Tényleg a szülési fájdalom az amit az ember nem tud visszaidézni, ahogy túl van rajta abban a pillanatban átváltozik valami szép emlékké.
Sőt még mondtam is a dokinak hogy én soha többé nem fogok szülni, erre pár nappal később itthon azért zokogok hogy jaj én úgy szeretnék még1x szülni.
Ja pl anno olvastam hogy a Tom Cruise féle egyházban tiltott a nők hangos vajúdása, hááááááááááát azért nagyon megnézném én azt a csajt aki hang nélkül képes egy bébit világrahozni.
„Csak egy példa: folyamatosan nézi az ember a falon az órát, hogy hány percesek a fájások. És mégsem emlékszem mi mikor történt.” – jaaaaaaaa azt hittem csak én vagyok ennyire „béna” hogy nem emlékszem mikor mi történt
Haha Barbus nagyon édes (apát nem nézzük
)
Aktucs,
Jupppé, de szupi progitok volt. (Irigy-irigy
)
Kispatak,
Nagyon köszi privit !
Gyoreneildi,
Üdv a nyájban
Képet akarunk !!!!
Brumi,
„beleadtunk apait és anyait” - nagyon helyes ! Drukkolunk!
Köszi már sokkal jobban vagyok, én még életemben nem szédültem így mint az elmúlt két napban, fura mert a vérnyomásom totál rendben volt.
Eszter ?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.22 14:04-kor.