Új privát üzeneted érkezett!

brumi
köszi :)
ezt jól eltaláltam, akkor mehetnénk is szülni??? Hanna hallod???

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné!

Gratulálok az 1000. oldalon a laptetőhöz! :lol:

Akkor Hanna baba már ma várható? Drukkolok, hogy gyorsan bújjon elő!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

Hanna: Nagyon várunk idekint!!!! Szóval tiétek lett a jubi. laptető!

Hozzon ez nagyon sok szerencsét de másnak is kívánom!

De Hanna baba itt a világ rád vár, csodásan süt a Nap és anyuci, apuci már dajkálni szeretne.

üdv

kispatak
Vendég

Lukácsné!
Tiéd az 1000.oldal laptető, úgyhogy irány gyorsan szülni :lol: Hallod Hanna?? Gyorsan bújjál kifelé!! :wink: :wink: :wink:

Kispatak!
Tejcsit kapunk az anyatejgyűjtőből, de ami mennyiséget kapunk az nem elég neki, ezért pótolunk egy kis tápszerrel. Annak örülök, hogy az első időben elég volt neki a tej és nem kellett tápi.

Kisbeeka!
Pihenj jó sokat! Aztán tessék közben sokat matiszolni :lol: :wink:

Üdv az újaknak, mihamarabbi babásodást kívánok!!!!

Brumi!
Sajnálom, hogy nem csinálták meg az inszemet, de nagyon drukkolok és szorítok, hogy spontánba összejöjjön a babó!!!!

Macsnak mennek a drukkjaim, hogy B babával is minden rendben legyen!!!
Huuhhh, engem is érdekelne a Titok, illetve a sokszámos Pancsi által ajánlott könyvekre, mert mostmár elegem van abból a sok rosszból ami velünk történt mostanában. Na de mostmár nem fog, csak megkell szereznem a könyvet.

Próbálnék képet felrakni, de nagyon béna vagyok hozzá. Sajnos nem tudok kicsinyíteni- hiába ehez analfabéta vagyok.
Puszi Nektek!!!!!!

gyoreneildi

Gyoreneildi,

Köszi a drukkokat.
Képet Paint programban tudsz kicsinyíteni az átméretezés menüpont alatt, beirod, hogy az eredeti kép hány %-a legyen az új és utána már a kisebb képet fel tudod pakolni ide. :D
brumi24

Pár oldal még maradt a visszaolvasásból, de energiám már nem

Zsuzsó,
Elkezdtétek már a 3. inszemet?

Valyoni,
Most olvasom mi történt S-sel. Sajnálom. :( Megértem ha váltani akarsz én is elég érzékeny vagyok.
Én is csalódtam benne egy kicsit, hogy ez az inszem elmaradt és tuti, hogy már a 3. napi uh-n szólhatott volna.
Én annyira le voltam döbbenve, amikor közölte hogy "csak" terminált együttlét lesz, hogy meg sem kérdeztem, hogy akkor ha megjön jöhetek a következő ciklusban 3. napi uh-ra, vagy mi lesz? Még nem hivtam fel telefonon, remélem sikerül igy spontán :D

Mieza,
Milyen volt a szabi? Nagyi mit szólt a nagy bejelentéshez?

Kahlan,
Nagyon aranyos Padmé kutyus

Zsuzska2007,
Nem semmi a "barátnőd". Látszik, hogy fogalma sincs a dolgokról. Szerintem elég sokunknak vannak/voltak ilyen "barátnői". Szerintem gyere inkább ide barátkozni, itt tuti nem fog senki megbántani :D

Navi,
Nagyon csini a 27. hetes pocakfotód :D Én is szeretnék egy ilyet.

Breki,
Most olvasom a szomorú híreket :cry: Részvétem...Nekem is fiatalon halt meg az unokatestvérem...Nagyon nehéz feldolgozni

Macs,
Pihenj sokat és csak pozitívan. Drukkokat küldök, hogy minden rendben legyen :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vicky,
Szavaztam Barbusra :D

Eljutottam a birkás sztoriig. Jót mulattam :lol: :lol: :lol:
Vicky képére reagálva, ime pár video:

http://www.indavideo.hu/video/Shaun_a_barany_01
http://www.indavideo.hu/video/Shaun_a_barany_02
http://www.indavideo.hu/video/Shaun_a_barany_03

Nálunk nagy kedvenc volt :lol:

Még több bari itt
http://www.shaunthesheep.com/characters/
brumi24

Vicky!
Dobtam szavazatot Barbusra, Én voltam a 9. :wink: :wink: Hajrá Barbus!!!!!!

gyoreneildi

Köszi a szavazatokat, sajnos eléggé le vagyunk maradva. :( Nem értem hogy lehet 90 szavazatot összeszedni ennyi idő alatt. Mégis csak kamu lesz a dolog.

Hanna, vár az egész bmc-s nyáj. :D

brumi: Köszi a videókat, nagyon édesek ezek a mesék.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,
Tegnap este 7 és 8 között kb. eltűnt az egyik macskánk. Tetőtérben lakunk, körbejártunk az egész szomszédságot, akikhez esetleg az ereszcsatornán keresztül bemehetett, senki nem látta. Egész éjjel kerestük hajnalig meg most reggel 8-tól fél 2-ig. Az egész környéket bejártuk még a domb alján levő kiserdőt is néztük. Sekép sehang, ki vagyunk borulva teljesen :(
andrea-1

Andi: sajnos néha a mi macskáink is elkószáltak,ők nem voltak műtve,így mentek szomszédolni,volt olyan is,hogy több napra nem jött haza némelyik,akkor nagyon megijedtünk,aztán egyszercsak hazaállítottak,mintha mi sem történt volna.

Ne ijedj meg egyből,talán csak fetreng valahol a napon! :)
Majd hazaállít,ha a pocija hazahúzza!! :D
Valahol alszik szerintem. Ilyenkor ha hívod se reagál,legalábbis a mieink után így gondolom.

Brumi: minden esélyetek megvan arra,hogy MOST sikerült a babó!!! :D
Meg hát nem árt rákontrázni ;)
Vendég

Ááááááááááá,nem hiszem el!!!

Próbálok grillezni,de valahogy sehogyse készül a husi :( :( :(

Hogy van annyi erdőtűz?? Nekem még a grillt is alig sikerült rávenni,hogy működjön,más meg eldob egy cigi-véget,és leég több hektár erdő... :?

Gyönyörűen parázslik,de a husi mintha semmit se érezne belőle.

Tipp esetleg? :lol:
Vendég

Vicky: felrakod újra a linket,ahol lehet szavazni? :D
Vendég

Hali!

Breki: milyen a Balaton? Merre vagy? Sajnos én a gillhez nem értek, nekem a sütőben van, de ritkán főzök, mert szállítják a kaját annyi jegyem van, nem tudok vele mit kezdeni - hát megesszük/leesszük.

L-né: Hanna sehol? ill a pociban még mindig????

Andrea: remélem haza talál a macska, milyen nemű? Szerintem operáltatni kellene, ha hazamegy - igaz ez nem olcsó, de mégis jobb! Itt a szomszéd két macska sehová se megy el. Ja egyszer itt a kertünk végében volt egy kóborolt cica. Próbáltunk bele lelket lehelni, enne adtunk volna meg vizet, meg locsoltuk. Azt hittük elpusztul - aztán 1 nap mulva eltünt, tehát a macskák szívósak. Meglátod haza kerül!!! Szurkolok ám nagyon!

Gyildi: jó hogy kaptok anyatejet, na mi ilyent nem kaptunk. Maradt a szopás, fejél és tápi, mindezt 2 óránként éjjel és nappal, azt hittem belepusztulok. A végére a tápi maradt meg a korai főzelék, 6 hetesen már azt is kellett adnom neki. Nem hittem a dr-nőnek, de aztán szót fogadtam. Azt se tudtuk mit csináljunk, hogy minden jó legyen - hát sok értelme volt-e? Na mindegy valahol, biztos jól érzi magát a gyerekem, csak hozzánk nem akar jönni. Nem is szomorítom magam ilyen szép napon. Megyek a virágaimhoz

üdv

kispatak
Vendég

Szia Kispatak!!

Zamárdiban vagyok anyummal,de már párom is úton :D
2 óra múlva már együtt fürdünk :)
Eddig nem voltam a vízben,szerencsétlenkedtem a kajával :lol: :lol:

most,hogy jó füstös ízű-illatú lett,bedobtam a sütőbe :lol: :lol: :lol:

A lenti dolgokból nem sokat tapasztaltam,mert az első 6 napi munka annyira kikészített,hogy a tegnapi napot végig pihentem/aludtam,és nem sütött a napocska sem,úgyhogy eléggé őszies hangulatom volt...
Ma már süt a nap,és meleg is van kint,így már vááágyom a vízbe :D
Vendég

Bekukk,
most ébredtünk, etetés aztán szerintem megyünk négyesben sétizni, jupppé
csak tudnám mit kell bébi Lizára adni :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: hááát,ebben a témában nem tudok segíteni,tuti nem azt adnám rá,amit kell :lol: :lol: :lol:

vagy nagyon túlöltöztetném,vagy nagyon alul :lol:
Vendég

Szia Breki!

Merre vagy Zamárdiban? A mult héten voltam ott, nem is tudtam milyen nagyszerű hely, a barátnő vitt oda. Ingyen parkolás, ingyen strand, Balaton nagyszerű s ahogy látom csendes hely. Mi ott fürödtünk, ahol az építkezés van és mellette a büfék. Jó tudni, hogy a palacsinta 100-160 Ft. 50 m-re a parttól ott hátrébb Siófok felé már 100-t adják és nagyon finom! Hát a büfék nem olcsók, nem sok mindent ettem jó sok pénzért, a hal nagyon drága. De azért biztos fgok még arra menni, nagyon tetszett - ja és szembe Tihany, amit szintén imádok, ott már voltam az idén 4 napot. Gondolj rám! Én meg rád és mindenkire

üdv

kispatak
Vendég

A büfék erre tényleg nagyon drágák...
Mi bejárunk Siófokra vásárolni,vagy Zamárdi belsejébe,ott évközben is laknak.
Mi eléggé partközelben vagyunk,a széplak-alsói vonatállomással egyvonalban :)

Az a jó,hogy legalább a lent lakásért nem kell fizetnünk,csak a rezsi van,a kaját meg megoldjuk a siófoki Tesco-ból :D

Sajnos a nyár elment erre a lombik-dologra,és mikor feküdni kellett,nem mertem megkockáztatni az utat,féltem hogy lesz valami gond,és akkor messze a János kórház...

Tihanyban elég rég voltam,talán kéne menni megint :)
De tudod mi még nagyon jó erre?
A kalandpark!!! :D
Imáááádom!
Tavaly nyílt,egyből ki is próbáltuk. Állítólag jobb,mint ami Pesten van :)

Persze,hogy gondolok Rád! :D

Mindenkinek küldök a messzeségből ebből a finom friss levegőből,mert aranyat ér!! :)
Vendég

Próbáltam kicsinyíteni képeket, de tényleg nagyon béna vagyok :twisted: :twisted: . Még próbálkozom később :wink:

gyoreneildi

Navi: Meddig kell, hogy vénásan kapjad a vasat? Sajnálom ezt a vas dolgot, de tényleg most az a lényeg, hogy minden rendben legyen a picivel és veled, úgyhogy hajrá vénás vas-és igazad van annyi mindenen keresztül mentél már, hogy ez már meg se kottyan.

Sajti: Elhiszem, hogy nem akartál haza jönni a jó kis pihiből én is ugyanezt éreztem. Nagyidnak jobbulást!

Woody: Köszönöm neked is az infót. Tündéri a kiscsaj és milyen kis apróka :)

Andi: Nagyon sajnálom, hogy elmászkált a macsek, remélem mihamarabb hazatalál.

Eszter: Mi volt csütörtökön???

Mi lagziban voltunk tegnap, nagyon jól éreztük magunkat reggel fél 6-ra értünk haza. Úgyhogy még egy kicsit kába vagyok, de nemsokára lehet újból aludni :)

Luca
luca4

Sziasztok,
Nincs meg a cicukánk, Ő egyébként lány és operálva van. Kiplakátoltuk az egész lakóparkban meg a környéken, erre jelentkezett egy ipse, aki a mellettünk levő lépcsőházban lakik, szintén a tetőtérben, hogy tegnap este bement az erkélyükről a lakásukba (a kettőnk lakása között még 2 lakás van, végig az ereszben ment el odáig, de neki 5 perc után kijött az alleergiája, meg egyiébként is a felesége terhes, úgyhogy levitte a fszt-re és kiengedte az utára!!!!!!!!!

Most mondjátok meg hogy lehet valaki ennyire degenerált???? Gondlhatta volna hogy ha az erkélyről jött be hozzá, akkor valaki ott lakóé? Nem?... Milikénk pedig még soha életében nem volt lent az utcán :(( 6 hetes kora óta nálunk van, mindig lakásban és erkélyen volt csak...

Teljesen el vagyunk keseredve, egész nap kerestük, totál kimerültem, 1 falatot nem bírok enni... annyira félhet szegénykém... .Jajjj.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
andrea-1

Andi, szegénykém... :( csak meglesz a ciculi, csak gondolom, fogalma sincs merre meddig, ha még sosem volt kint :cry: Nagyon sajnálom!
Elég idióta a pasi tényleg... azt hitte, h. odarepült a macs?

Luca, hát elméletileg 5 injekciót kapok és nem is attól félek, h. nekem bajom lesz, hanem a kicsilánynak! De nem lehet neki semmi, hiszen már szinte kész van, csak azért még az agyacskájának is fejlődnie kell! :?

Mi tegnap kerti-partiztunk és 11-re értünk éjjel, persze én vezettem, mert hát úgysem iszom :D Jó volt, de fárasztó!

Brumi, neked is lesz, ne izgulj!!!! :wink:

Húú, én is annyira álmos vagyok, durva! Mindjárt le is fekszem :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nem tudom Navi már azt sem mit gondoljak. Szegény kicsikém, úgyérzem belehalok, hogy ez történt :cry: :cry: :cry: :cry:
És látod, az ilyen baromnak még a gyerek is összejön ....
andrea-1

Sziasztok!

Breki: ez valami saját lakás vagy valakié? Hát lehet, jó lenne ott valami szobát egyszer kivenni. Ha felirsz esetleg 1-2 telcsiszámot és elküldöd megköszönném. Buta voltam, hogy nekem nem jutott eszembe. Persze minden büfé drága, még jó, hogy a parkolás és strand ingyen. Ez Tihanyban bezzeg fizetős, amugy Tihany is nagyon szép, imádom. Direkt oda akartam menni az idén és sikerült, csak messze volt a viz és hideg. Kalandparkot láttam kocsiból, na majd talán egyszer. Elhiszem, hogy féltetted a babákat, de majd biztos vihetsz oda legalább egyet hamarosan.

Andrea: sajnálom a cicát igy tényleg nem tudni mit csinálj. Szerintem csinálj valami szórólap félét, hogy keresed. Hátha befogadta valaki. A pasi is csinálhatott volna mást is, de azért ne szidd a feleségét, arról nem tehet, hogy jön náluk a baba - inkább örülj, hogy születik egy kis élet. Nálatok is lesz és remélem cicó is megkerül.

Navi: fontos a vas, bárhogy is kapjad. Nem jó az inj. de gondolj a kisbabádra. Nekem állandó székrekedést okozott a vastabl. 4 hónapon át csak kuppal tudtam kijárni a wc-re aztán a szülés még inkább betett az aranyeremnek. Tényleg Kubu neked gyógyul már, ill Woody neked is volt gondod, jobban vagytok?

Remélem Liza babának izlett a séta. Na én sem tudtam volna mit adjak rá, télen még nehezebb.

Macsekról mi hir, ki tud róla valamit???

Mára ennyi

üdv kispatak
Vendég

andi: Nagyon sajnálom, csak meg lesz a drága.

kisbeeka: A babavilag.com-on kell regisztrálni és a bal felső sarokban van a szavazás. És Barbust legkönnyebben az alábbi linken találod meg: http://www.babavilag.com/pictures.php?g ... 1290#41290 Előre is köszi.

kubu: Én komplett ruhatárral járok. Ma volt rajta egy napozó, de általában a szatyorban van nálam zokni, harisnya, rövid és hosszú ujjú body és pulóver. Meg egy sapka. Így arra is fel vagyok készülve ha összehányja magát.
vicky79
Budapest III. kerület

Barbus kapott újabb szavazatot,hisz mondtam én,hogy elképesztően szép szemei vannak :D :D
Vendég

Sziasztok Birka Népség! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma behozták a laptopot, de holnap hazaküldöm, mert a közbiztonság elég gyatra, az éjjel ellopták a szobánkból az egyik csajszi telefonjait. Meg az az igazság, hogy nagyon kényelmetlen itt görnyedni, de egy-egy délután azért még belefér

Nagyon köszönöm, hogy ennyit gondoltok ránk, nagyon-nagyon sok erőt ad... fantasztikus, hogy ennyi energiát vagytok képesek sugározni felénk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszternek köszönöm közvetítést!

Szóval vagyogatunk, iszonyat nehéz..... sokat pityergek, főleg ha a férjuram hangját meghallom.... :cry: Nem tudom pontosan mik a kilátások, és ez így nagyon nehéz, de a legtöbb időt csak azzal töltöm, hogy a pozitív lehetőségeket veszem számba. :wink: Jó lenne ha megtalálnák az okot, hogy miért több a magzatvíz a kicsimnél, és akkor talán még haza is mehetünk egy kicsit - jó lenne :lol:, de realitás erre igen kicsi. Sajnos. Dokim majd csak 30-án jön, bár így is törődnek velünk. Hétfőn megyünk magzati szív Uh-ra.

Andikám nagyon sajnálom a cicmicet, én nagyon drukkolok, hogy előkerüljön:arrow: :arrow: :arrow:, Csak szegénykém, nem is érti a szagokat, ha még nem volt soha kint. Jó ötlet a plakátolás, hátha valaki befogadta.

Visszaolvastam, de ne haragudjatok, ha nem reagálok mindenkinek, mert tényleg nagyon kényelmetlen.....

Kispatak ha még egyszer kiejted a szádon, hogy nem jössz, el leszel náspángolva!!!!!!!!

Puszilok mindenkit nagyon :D

Provokáló nickeknek nem bedőlni, nem szabad semmit sem reagálni, ignorálni!!!!

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Kicsit kóboroltam ma, és láttam másütt is irásokat novemberi mamikák! Még Rodit is láttam mennyasszonként - hát meseszép!!!!

Drága Macsek!

Jaj de jó hogy irtál, igérem nem megyek sohová! (Nem is mentem, max fórumbejegyzést nem irtam volna, csak privit - jöttek is rendesen) Na szóval irok és remélem ujra a béke itt.

Nagyon sokat gondolunk rátok, kívánom minden rendben legyen, de hidd el a klinikán vagy a legjobb helyen, még ha nincs is ott dokid -van ott bőven. A prof kórháza nem akármilyen és ő maga se!

Kívánom, mielőbb találják meg a problémát aztán még mehess haza, de hát nem tudni mi az esély. Holmikra vigyázz,nagyon sok ott a VIII. ker népség

Vicky: fantasztkikus, hogy mi mennyire egyformán gondolkodunk.

Amikor én vittem a gyereket, én is ruhatárral közlekedtem. Furcsáltam is, ha más 1 szál ruhában vitte a babáját. A dokinénihez is 1 váltás ruhát vittünk, mindenre felkészülve.

Én magamnak is viszek 1 váltás fehérnemüt a mai napig meg ruha is szokott lenni a melóhelyemen. Fázós vagyok meg asztmás is, vigyázni kell magamra.

Tegyétek ti is azt és vigyázzatok magatokra és babákra

Breki: pancsikálj helyettünk is!!

üdv kispatak
Vendég

Macs!

Lehet esetleg téged látogatni? Nem zavarnálak???
A héten járok a klinika felé (én egy másikra megyek) 5 percre szívesen beugranék - de csak akkor ha megengeded

üdv

kispatak
Vendég

Andi: így már értem a dolgot...
Így a távolból én is nagyon izgulok érte,mindenem az állatok...
Nekem is van egy cicám a lakásban,ő se volt kint szinte születése óta,és emiatt nagyon átérzem :(

remélem megkerül!!!!
Vendég

kispatak: Mióta mei-tai-ban hordozom Barbust, azóta magamnak is viszek egy váltásnyi felsőt, mert összeizzadunk és arra is számítok hogy nyakon talál hányni.

Babás csajok: én imádom ezt a hordozót, akinek van rá lehetősége és affinitása az vegyen Gremesétől. Ha hivatkoztok a babanetre, akkor kedvezményt ad. Én nagyon nem akartam az elején, hogy azon múljon hogy a gyerek fent marad-e hogy kötöm meg, de nagyon könnyű a látszat ellenére.
vicky79
Budapest III. kerület

macsek: Sajnálom hogy nálatok nincs széf, a mávban volt és pont belefért a pici laptopom. Így mertem én is bent hagyni. Remélem lassan otthon lehetsz és akkor majd onnan írhatsz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!!!!!!!!!!! KÉpzeljétek meg lett a Milikénk!!!!! :lol:

Este fél 10-kor telefonált az egyik lépcsőházunkban lakó nagyon kedves hölgy, hogy sétáltatta a kutyáját a Frodókát, és a szomszédos lépcsőházban (12. szám.. mi pedig a 14-ben lakunk).... a szomszédos kapu mellett egy nagy bokornál úgy ugatott a kutyája, mint amikor cicát lát... És hogy le tudnánk-e menni együtt megnézni...
Na gondolhatjátok 100-on rekordot döntöttünk, elemlámpa, lézerlámpa - ezzel szeret játszani - meg minden és az én kicsikém ott lapított a bokor leg mélyén!!!!!! Ez a bokor a kerítés beton alapzat és a kukatároló ház által bezárt derékszögbe van ültetve és nem egyszer benéztünk alá.. igaz nem másztunk be...
Na cicukánk persze úgy be volt carva, hogy még mikor odaértünk és világítottunk se mert előjönni, hason kúsztam be érte... mert nem lehetett csak úgy simán elérni.... vágott a bokor de, mentem mint a gép.
Úgy hogy el sem hisszük, de megvan....!!!!! 24 órát szinte megállás nélkül kerestük és ez a kis hülye cicus ott lapított pont annak a lépcsőháznak a kijáratánál a legelső bokor legmélyén, ahol az a barom kitessékelte a lépcsőházból!!!!

Na mindegy, mondtam a férjemnek, hogy hétfőn a fotójával és a mi elérhetőségünkkel csinálok Róla egy kis tájékoztató lapot és az egész tömb összes tetőtéri lakóját végigkilincseljük, bemutatkozunk, elmondjuk hogy van egy kis kajla macsekunk, és ha arra járna feléjük akkor zárják be valahova és azonnal értesítsenek és megyünk érte!!

Lányok köszönöm az aggodalmakat.. .Huh, nagyon ki vagyunk merülve... én egész nap bömböltem :( .. .most uram lehúzatott velem egy adag ouzot a nagy izgalomra, az persze jól fejbevágott.... meg persze most amúgy is úgy fel vagyunk spannolva

Lányok én úgy örülök, hogy most meg emiatt bőgök!!!! :)
andrea-1

Sziasztok!

Macsek, de jó, hogy tudtál jönni! Biztosan minden rendben lesz, tudom. És folyamatosan mennek a pozitív energiák. ++++++

Ma babáztam. Családi összejövetelen voltunk, és "kölcsönvettem" az unokatesóm félévesét. Olyan jó volt. Az a pici kéz, a babaszag... Na, most meg pityergek...
aktucs

sziasztok

úgy látszik hogy Hanna nem akart aug 21-én sem megszületni....
képzeljétek el, hogy délután csak kimentünk a kertbe, és begyűjtöttem a sok finomságokat, inkább most nem részletezem... aztán felmentünk Anyósomékhoz a 3.ik emeletre és ez sem hozta elő Hannát. Most jött haza Angliából Anyósom és hozott neki tök édi cuccot, majd arról is rakok képet.
én már nem tudom mikor akar előjönni de mivel nagyon várjuk úgy néz ki ő is kivár.

tegnap este végre elkészült a kiságya is Filip és Apa összerakták, majd holnap töltök fel képet róla ha lesz egy kis időm.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andrea, de jó, hogy megvan a cica! :D :D Sírj, csak nyugodtan, ez már a megkönnyebbülés+ :D
aktucs

Hahó,
Olvasok egy picit, továbbra is 3 oldal elmaradásom van, mondjuk tegnap brutál rosszul voltam, keltem, feküdtem ennyi volt a napom.

Vikus,
Netes kis család :lol: - ez annyira édes.

Agnyes, Tündi,
Üdv itt.

Hajni,
Nagyon jól teszed hogy beeeeeeeeelépsz a nyájba.
„Minden elismerésem azoknak, akik lelkiismeretesen visszaolvasnak és reagálnak mindenkinek!” :lol: 8)
Húúúú köszi IR infót, jaaa hogy férfiaknál is okozhat gondot, na ezt nem gondoltam volna.
ÖÖÖ izé én nem is tudtam hogy Zsámbékon hotel van, de most jól megnéztem neten.
A helyzet az hogy mi(én) az alapján próbálunk választani hogy
1., szeretnénk a budai hegyeket látni (és nem Pest irányából)
2., aránylag jól megközelíthető legyen a munkahely (én rózsadomb, hármashatárhegy alatt)
3., infrastruktúra, iskolák stb. (Törökbálint)
4., Hugiék közelsége (Herceghalom)
5., baráték közelsége és a falu varázsa (Zsámbék)

Egyébként „látványos” pl Hhalom növekedése is, ahogy a kitelepültek elözönlik és rohamos építkezésbe kezdenek. Hál istennek hugiék egy csendes kis utcában (zsákutca összesen 7 ház) építkeznek, nekem annyira az új rész nem teccik ahol gombamód eccere nőnek ki az egyforma házak a földből.
Páty is nagy kedvenc, meg Budakeszi de onnan is azért halál bejárni.
Pl anyósomék Dunaújvárosban laknak, ott van egy kertvárosi rész ahol évtizedek óta van egy telkük, gyönyörűen parkosítva, na oda szívesen építkeznék ha mondjuk Dújváros közelebb lenne Pesthez, mert azért nem szeretnénk az életünket az autópályán élni.

Nekem is van receptem, megnézem majd Kisbeeka mit ír és lehet h kiegészítem :lol:
Szóval 31-én mész, cool.
Allergiád ?

Kisbeeka,
Köszönjük Andrej válaszát.
Mindenképpen ki fogom próbálni a rántott padlit, annyira őrült padlikrém fanatik vagyok hogy nem is gondoltam hogy mást is lehetne csinálni az anyagból :lol:
Pancsizz sokat, helyettünk is !

Andrea,
Orrfolyás, köhögésmentes matiszolást kívánok 8)

Timejka,
Jó Balcsizást.

kubuspace

Nava,
Sajnálom hogy vénás vas lesz a befutó, na de a cél érdekében !!!! És akkor azt hogy és hol fogod kapni ?
Tápi-anyatej: tegnap majd lehidaltam amikor lemértem Lizát és 4500 gr volt. (3900 gr volt a születési súly, 3800 hazahozatalkor – egyébként -10% (390 gr) megengedett, elfogadott) és most már két hetesen ennyit hízott, amikor a heti súlygyarapodás 150 gr körül kellene h legyen 8)

Sajt,
Normál bládit Neked.
Jaj szegény nagyikád, mielőbbi gyógyulást a drágának.
És olvass vissza mindenképp ! Dőlni fogsz !!!!

Lukácsné,
Hanna bébi tényleg jól érzi magát ! Pedig ha tudná hogy mennyien várjuk már idekint a nagyszínpadra lépését biztos nem hezitálna !
Madártej nyami nyami, tejfölös krumplileves imáááááádom !
Na ezt a lisztet mi is kipróbáljuk majd !

Woody,
Örülök hogy alakul a kiütés ! Gyorsan gyorsan a többi is tűnjön el !
Szupi hogy nincs már szájpenész !
Ügyes lány Lili csajszi, szegénykém ezzel a kulcscsont mizériával, mindenesetre az megnyugtató hogy amikor a kórházban láttam mennyire nyugodt volt, hátha azért annyira nem fájt a kis drágának !
Szupi hogy jók az éjszakák, hajrá séta !
Egyem meg az uccsó kép, hát az tüneményes, persze a többi is de ezen megzabálom ahogy a hordozóban ül.
Ja hormonok: én minden nap összeveszek az urammal, válásig jutunk, sírok, aztán lenyugszom és minden visszatér a normál menetbe. Szegénykém csuda hogy még elvisel engem.
És ahogy Kispatak is mondja, élvezd ki minden percét, pillanatát a babázásnak, mert hihetetlen milyen gyorsan felnőnek !

Vicky,
Szavaztam 8)
Összesen egy emailcímről 1x lehet, vagy naponta 1x ?
Mi is kenyérsütőzünk, apa nagyon jó kenyereket gyárt !
Haha jövő héten mi is készülünk a Skanzenba/be. (feltéve ha uram kitakarítja az autóm csomagtartóját, hogy batár babakocsit be tudjuk rakni). Két hete szülés másnapján leadta a céges autóját és akkor minden használati tárgyat bezsúfolt az én autómba, amit persze azóta sem pakolt el, igaz Marci mellett nem is lehet semmit se csinálni, főleg nem ilyen tevékenységet).
Jaaa akartam már kérdezni hogy Liza nagyon ilyen mellkason, hason alvós, fekvős, arra gondoltam hogy magamra kötözném, de nem tudom milyen formában. Marcival kengurut használtunk de gondolom az még most korai. Ötlet ?
Fájdalom: (Mieza ne tessék olvasni :!: )
Mivel mindkettő indított volt azért extrán fájt, Marcinál pl ilyen mondatok hagyták el a számat két nyomás között: ha mégegyszer a közelembe jössz én pofán rúglak (mondtam a páromnak a doki és a szülésznő előtt) és egyéb finomságok.
Lizánál sokkal koncentráltabb voltam, persze nem egy leányálom, tényleg fájt, de ahogy kibújt abban a pillanatban „elfelejtettem”. Tényleg a szülési fájdalom az amit az ember nem tud visszaidézni, ahogy túl van rajta abban a pillanatban átváltozik valami szép emlékké.
Sőt még mondtam is a dokinak hogy én soha többé nem fogok szülni, erre pár nappal később itthon azért zokogok hogy jaj én úgy szeretnék még1x szülni.
Ja pl anno olvastam hogy a Tom Cruise féle egyházban tiltott a nők hangos vajúdása, hááááááááááát azért nagyon megnézném én azt a csajt aki hang nélkül képes egy bébit világrahozni.
„Csak egy példa: folyamatosan nézi az ember a falon az órát, hogy hány percesek a fájások. És mégsem emlékszem mi mikor történt.” – jaaaaaaaa azt hittem csak én vagyok ennyire „béna” hogy nem emlékszem mikor mi történt :shock: 8) :lol:
Haha Barbus nagyon édes (apát nem nézzük :lol: )

Aktucs,
Jupppé, de szupi progitok volt. (Irigy-irigy 8) )

Kispatak,
Nagyon köszi privit !

Gyoreneildi,
Üdv a nyájban :lol: :lol:
Képet akarunk !!!!

Brumi,
„beleadtunk apait és anyait” - nagyon helyes ! Drukkolunk!
Köszi már sokkal jobban vagyok, én még életemben nem szédültem így mint az elmúlt két napban, fura mert a vérnyomásom totál rendben volt.

Eszter ?
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.22 14:04-kor.

kubuspace

Padlizsánkrém:
Elkészítéshez csakis fakanalat használunk, fémmel nem érintjük a padlizsánt (mert befeketedik).
Sütés után a kikanalazott cuccot kiszoktam nyomkodni, mert sok benne a folyadék.
Fokhagyma helyett hagymát szoktam belerakni.
És tényleg isteni, imáááááááááádom !
(holnap megyek is beszerzőkörútra, majd jól lefagyasztom az alapanyagot).

bocs, sokat írtam és hátra van még az 1000 oldal de kisasszony ébredezik úgyhogy mehetek etetni :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.08.22 14:05-kor.

kubuspace

Andrea!

Örülök, hogy megkerült a kis csavargó!
Lehet, hogy a nagy kaland után már nem fog többet elszökni!

Én is kérek infókat az IR-ről.
Köszönöm!

Vicky!

Szavaztam! Gyönyörű kislány! Gratulálok!

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Anniversary tickers
agnyes

kubu: Nekem volt olyan kengurum, amiben lehetett fektetni a gyereket, de folyamatos hordozásra nem az igazi. Én a következőnél rugalmas kendőt vennék. Mei tait is lehet használni állítólag születéstől kezdve, de az enyémen az van hogy 3 hónapos kortól. Most már csak ezt használom. A fájdalommal kapcsolatban nekem a caendben vajúdás ment. A kitolásnál meg a doki segítsége is kellett, ordítás ott sem volt. Én nagyon féltem tőle, hogy majd kivetkőzök magamból, de annak ellenére hogy indított volt, nem tudom mennyivel volt rosszabb mint a sima. Mondjuk én kaptam epidurális érzéstelenítést, hátha császár lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

woody: Gyonyoru a kislanyod.

andrea: orulok,hogy elokerult a cicusos.

tundi: gyongyosi vagy??????

brumi: te irtad,hogy elmaradt az inszem? Bocsi ha nem te, csak azt tanacsolnam,hogy folne hivd mobilon,mert verig sertodik S ugynok.
Szerintem mehetsz a kovetkezo ciklus 3.napjan. Addig pedig hajra a spontankodashoz, a tuszok megerlelve, tuszorepesztot megkaptad, mindent bele!!!!!!!!!!

vorosmacsi: orulok,hogy jol vagytok, koszi eszternek a tudositast.
Tovabbi ++++++ energiak mennek nektek.Kitartas.

A szules egy csodalatos minden bajaival fajdalmaival egyuttveve. barmikor szulnek en is, ha lehetne :D

Odavoltunk csavarogni a napokban, tegnap B.P-i vidamparkban, a 3 eves gyerekemnek is 3300 a belepoje es a 10 evesnek is. Holott a 3 eves nemsok mindenbe tud meg belulni, merthogy meg uj neki es nem mert egyedul en meg nem ulhettem bele,igy nem sok mindent tudott kiprobalni a draga. De azert jol erezte magat, progott egesznap, nem evett,nem aludt mert rengeteg dolga akadt nehogy lemaradjon valamirol,mindent megneztunk, a nagyoknak valo porgo forgo gepezeteket is:D
Tobb korhinta azert allt uresen,mert a kicsi nem mert egyedul beulni a szulo meg nem mehetett vele.
2msperc alatt elaludt az autoban, itthon is csak bedotottem az agyaba es aludt reggelig.Elfaradt,jol kimeritette magat.
Reggel folebredt es kozolte,hogy o menni akar a vidamparkba.

Holnaptol ujra melo vege a szabinak,nemtudok majd annyit jonni, varom,hogy megjojjon, mar nagyon tekeker,fajdogal.
Meregtelenitek,algat iszok, es varom ,hogy teljenek a honapok.
valyoni

Vicky szavaztam Barbusra zabálnivaló kis habcsók :D

Kép
vayacon

jó reggelt
még egyben vagyunk és semmi mocorgás nincs.
vicky
én voltam a 15-ik szavazó :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Köszi a szavazatokat, kezdünk feljönni. :D Úgy látom egy emailról csak egyszer lehet szavazni.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky. Én vagyok a 17. :)

Luca
luca4

Sziasztok!

Andi: örülök, hogy meglett a csavargó! Mondtam én a macskák sok minden kibirnak. Remélem, most már tudja, hogy nem kell elmenni. A nővérem 2 macskája megnézte milyen a 3. emeletről a fsz-ig repülni, meglettek. Sajna az anyukám a 10. lakik, onnan már nem volt ilyen szerencsés a dolog sajnos. Vigyázz rájuk, ő is ezt teszi!

Lukácsné: remélem, már nincs sok hátra és könnyen fog menni!

Kubu: kicsit aggaszt amit irsz - veszekedés gyanánt. Ez a hormonoktól van, de kérlek szépen menj el/hivd ki a házidokit. Ha ennyire depressziós vagy kell rá valami gyógyszer! Én is kaptam gyerekágyas dep.-t és most a változó korban is van sajna. Ezek kiemelt veszélyek, de ez van. És nem mentem időben orvoshoz, én balga. Most már sokkal-sokkal jobb, szedek amit kell és tudomásul veszem azt ami van. A családodra is gondolj. Babákat ölelem!

Vick: gondos előre látó, megfontolt anyuka vagy. Igy lesz ez majd a vezetéssel is.

Indított szülés: az enyém megindult annó magától, csak nem haladt. Ezért burokrepi, infuzió és kézzel tágítás mert ox. hiány volt. Na a kézzel tágítást nem kivánom senkinek, akkor ordibáltam rendesen 15 percen át, amugy jajgattam kissé de nem nagyon - és egyedül csak a kh-i személyzet társasága "vigasztalt". A végén 2 doki passzirozta ki 2 fájásra, mert sos volt a dolog. Aztán még kis mütétecske altatásban, ugyhogy legalább a stoppolásról nem tudok (volt mit kivül/belül). De tul lehet élni, és a végeredmény csodálatos. Sajna akkor babát nem adták, hanem vitték el gyorsan, csak másnap jött és naponta 6x szopizni. MÁig sajnálom.

Most pedig szép dolgok jönnek, nem én babám de gyönyörű - Ildinek gratuláljatok:

Kép Ildi babája

Kép Ildi babája

Kép Ildi babája

Kép Ildi babája
Kép Ildi babája

Kép Ildi babája

Kép Ildi babája

Szóval én is szeretnék egy ilyen csöppséget, remélem unoka gyanánt csak lesz egyszer. Ildi nagy gratula, imádjad helyettünk is!

üdv kispatak
Vendég

Húúúú megint mennyi termés!

Előkerült az eltévedt bárányka, na jó birka.

Megpróbáltam vissza olvasni, azt nem mondom hogy minden részletre emlékszem.

Kispatak
Nagyon örülök, hogy halgattál a lányokra és nem vonultál önkéntes számüzetésbe.
Itt a helyed és punktum.

Kubu
De jó hogy máris velünk vagy. Iszanyatos sok energiád van. Sajnálom a hiszti rohamokat és következményét, de ebben sem vagy egyedül. Én is szoktam. Kár, hogy lemaradtam, én is mentem vola Lizát lesni és segíteni.

Lukácsné
Hanna nagyon jól érzi magát odabenn, de azért reméljül ki is akar majd bújni. Azért, ha rá szánja magát biztos itt kint is nagyon jó lesz neki.

Sajti
Kitartást. Nagyidnak gyors felépülést kívánok!

Kahlan
Padmé nagyon aranyos kutty. Mennyi idős?

Brumi
Sajnálom az elmaradt inszemet, főleg azért mert csak utolsó pillanatban derült ki.
vnbeni

Navi
Nagyon szép a pocakod. Remélem az az injekció nem lesz nagyon kellemetlen.

Breki
Irigyellek ezért a töretlen optimizmusodért, bármi történik mindig tudsz mosolyogni na ez azért nekem nem megy. Sajnálom, hogy ennyi közeli ismerősöd lesz tragédia áldozata.

Macs
Kitartás mindkét baba egészséges lesz csak - olvasva itt a hét eleji bejegyzéseket- az jutott eszembe, hogy a nagy nevetéstől ki ne rázódjanak

Andi
Nagyon sajnálom a cicust abban réménykedem, hogy talán a ház közelében marad. Teljesen egyetértek azzal amit írtál a szomszédodról. Igen az ilyennek még ez is összejön. Még abban lehet reménykedni, hogy valaki befogadta.

Nagyon örülök, hogy meg lett a maccs, én azért nagyon bítam benne.

Eszter
Nem írtad, hogy mi volt K ügynöknél?
Mikor lesz a beülti?

Hérfőtől dolgozom, és folyamatosan remeg a gyomrom. A főnököm a „helyemre” felvette egy ismerősét. Reggel behívott az irodába és kérte, hogy mondjak fel mert ő már annyi jót tett nekem. Amikor kérdeztem, hogy mik voltak ezek a „jók” nem nagyon tudott válaszolni, csak azt hangoztatta, hogy már mennyi pénzt fiztett ki nekem. Csak azt felejtette el, hogy ezért én meg is dolgoztam, és még így is több százezerrel tartozik, amiről persze nem akar beszélni.
vnbeni

ildi: Gyönyörü ez a csöpp lány.

kispatak: Ez a kézzel tágítás nagyon nem hangzik jól, már mástól is hallottam hogy rohadtul fáj. Én már 3 ujjnyival mentem be, szóval szüléskor ezzel már nem volt gond. Egyébként a hormonok furcsa dolgokat csinálnak: nem tudom itt írtam-e, de én halucináltam hetekig. A párom helyén Barbust láttam éjszaka mikor felébredtem és nem értettem hogy miért beszél hozzám. A védőnő is megijedt mikor mondtam, de szerencsére elmúlt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?