Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Baba-család!

Nagyon sok boldogságot, egészséget, hosszú életet, sok-sok tejecskét és minden egyéb jót kívánok Nektek!

Nagyszerű család vagytok!

Betti, csakhogy előbújtál!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Helló!

Baba, engedd meg, hogy elsősorban neked, de nem utolsó sorban a családod összes tagjának gratuláljak a legkisebb babucihoz! Egészséget, boldogságot, és szerencsét kívánok nektek az életben! Sok puszi, és kíváncsian várom az "élmény"beszámolót, és Domi babáról a képecskéket! Biztosan gyönyörű, és apuci is büszke :wink:

Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Hello Csillag, jobban vagy egy kicsit?
Vendég

Betti, de jó hogy vagy!

Ana, köszi Bettike "utánnézését"!

Csillag jobban vagy valamennyire?Hol vagytok otthon vagy még anyudéknál!NAGY ölelés neked!

Lányok hová tűntetek!!!!!!! És még hétvége sincs! :( :(

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Hello Niki!

Nincs hétvége, de mindenki érzi a hétvége-szagot :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szió Leti! :D

Elmentem érte köszike! :wink:

Én meg itthon unom magam! Pláne jövő héten, mert egyedül leszek! Apci du fog dolgozni! Nem is fogunk találkozni sem. :( :(
Mert mikor hazaér én már alszom, reggel mikor megyek akkor meg ő!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Szívesen, használd egészséggel!

Hát igen, szar lehet ez a 3 műszak! Nekem se tetszene...de sajnos manapság örülni kell, ha van meló.
Vendég

Igen sajna a pénz és a muszáj nagy úr!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Délutános műszak után éjszakás jön? Van már riasztó?
Vendég

Igen sajna! Még nincs és nem tudom lesz-e addigra!
Már kicsit próbálok megbarátkozni a gondolattal!
Aztán majd meglátjuk, hogy bírom!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

MA. ,egjött Apuka, megyek is vele foglalkozni!

Puszcsi és jó éjt!
Vendég

Jó éjt! Puszka!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

BABA, GRATULÁLOK KISLÁNYOTOK MEGSZÜLETÉSÉHEZ! MINDEN JÓT KÍVÁNOK HOZZÁ!
Babaapu, köszi a tájékoztatást :) Sok Boldogságot Családotoknak!

maccs01

Niki, ez kemény időszak lesz! Kellene Riasztó! Vannak már alapkészülékek, nem is drágán.

maccs01

Maccs, már elkezdtem nézegetni őket. Csak az a baj, hogy pont annak a hétnek a végén kapunk fizut mikor éjszakás lesz.
Addig meg nem tudunk venni. :(

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Helló!

Nem tűntem ám el,csak apa elvitte a laptopot magával és tegnap már lusta voltam elővenni és összerakni! Mondjuk időm sem volt!
Jelentem mi nagyon jól vagyunk,hétvégén megyünk Ráckevére a Kékduna wellness Hotelb! Nászajándékba kaptuk az utat! Legalább a férjecském kipiheni magát!
Tegnap készen lett a burkolás,hétfőn meszelnek,kaptunk egy szobabútort,amit lecserélteka rokonomék és ezt ki akarták dobni,de inkább nekünk adták! Semmi baja,csak nem új és nem a legszebb! De nekem tetszik és megfelel! Főleg a pénztárcámnak! Enyhe érvágás volt a burkolás ára,de ez még olcsónak számít!
Ha így haladnak a dolgok,1 hónap és teljesen kész a lakás! Már csak ágy kell,tűzhely meg mosógép! Meg apuka,aki elvisz,hogy megvegyük! :D

Baba

Szívből gratulálok a kisbaba érkezéséhez!

Niki

Kitartás,nem olyan rossz ám gyedül otthon,én már megszoktam az évek során! Sokszor voltam tök egyedül itthon! Meg eza sors vár rám ezután is! És még kutyánk sincsen!
Ja,a Gyümölcs utcába megyek majd 4d-re,de rálrek még bejelentkezni,azt mondtk,csak a 28-29. héten szeretnék menni,addigra a dokim is felépül!

Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredtem!

Kép
Kép
k_inga

nálunk meg festés van és azért vagyok ritkán,na de majd igyekszem jönni :wink:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Hát úgy látom, tényleg kitört a hosszú-hosszú hétvége!

Honap hazamennek Babáék, talán-talán lesz képecske..
Húúúúúúúúú de jó lenne!

Kedvet kaptam tőletek a biciklizéshez, így veszünk mi is egy szobabringát. Mert nem sikerült elmennünk hétvégére Balcsira, így lesz bringám! Én is erősítem a tekerő-klubot!
Vendég

Hát nagyon kitört a hétvége!

Kinga, ez tök szuper! Jó pihenést akkor nektek.
Én oda jártam dokihoz a Deákhoz egy ideig. Ott tényleg hamar van időpont.

Bettike, okés! És készül a gyerek szoba is vagy az csak később majd?

Ana,te biztos azért nem vagy, mert apcival dolgoztok az új családtagon! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Leti, az tök tuti! Már én is gondolkodom rajta!De most nem merem apának kibökni, mert a hullahopp karikát sem nagyon forgatom.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Vagyok, csak nem mindig írok.

Letti! A bringa jó ötlet!

Niki! Már túl vagyok rajta!

Puszi mindenkinek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

niki

készül majd az is,de csak ha minden jól megy akkor jővő honapban...hát nem várom :?annyi meló lesz mire minden kész lesz de utánna biztos szép lesz :)

KépKép
bettike83

Ana, :lol:

Leti, szobabicikli tuti, de csak módjával tekerj, nekem ma ki..szott izomlázam van miatta :)

maccs01

Sziasztok!

Hát nem valami nyárias az időjárás!

TAlán holnap elmegyünk Apival bringát venni. Persze vigyázok majd! MAccs izomláz??? Na ilyet is régen érezetem :?

ANa, megintéztétek az utódot??? Örömmel hallom!
Vendég

Sziasztok!

Ma elmentünk apcival tekerni egyet! 6km bicikliztünk!
Holnap viszont megpróbálok letekerni 15km-t.
Anyukámékhoz tekerünk át Velencére!
Ez ma csak a próba volt! Egész jól bírtam és nem is a tekeréssel volt a gond.Inkább a kezem fájt a támaszkodástól!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Jó reggelt a kedves LÁnyoknak!

Hát hová tűntünk el?????

Tessék előbújni. Igaz, ilyenkor még gyorsan ki kell élvezni a nyár utolsó igazi hétvégéjét!
Mi holnap megyünk talán strandra. MA veszünk brinyót!!! Remélem legalábbis, hogy kapunk.

Baba annyira várom a képeket, de sztem nem csak én :)

MAres, már megint melyik vízparton vagy?????? :wink:

Niki, gratula a 6 km-hez Szerintem nem lesz gond a 15-tel sem, csak ne akarj rögtön Tour de France tempót menni! Ha 1 óra alatt teszed meg, az elég laza!
A csuklóm nekem 4 éve maradandó károsodást szenvedett. Azt csináltuk mApival, hogy ő futott, én mentem mellette (sokszor több 100 méterrel utána!!!) biciklivel, mounti-val. A TV toronyhoz tekertünk fel (a hegy tetejére, 6-7 km-re tőlünk, ez több száz méter szintkülönbség. Felfelé ugye durva, de lefelé csak fékeznem kellett, na a csuklóm azóta iszonyatosan fáj (több alkalommal csináltuk ezt). Fekvőtámaszt nem tudok csinálni, támaszkodni se, stb. Tehát a kezedre nagyon vigyázz bár síkon nem lesz gond szerintem. Melegíts be előtte! Nagyon ügyi vagy!

Lányok, gyertek elő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép napot!
Vendég

leti

eredményeid megvannak már,afp?

azért ovatosan a bicajozással,már nagy a pocak gondolom :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bocsi, de sajnos nem tudok mindent visszaolvasni, termeltetek vagy 20 oldalt mióta nem voltam.
Jelentem 16-án 23:55 kor megszületett a kislányunk sok szenvedés által. Reggel 10:15 kor inditották zselével... sajnos nem tágultam...
1 és 2 óra között jöttek a 100nál is erősebb fájások, úgy 1-2 percenként. Ez végig megvolt. Este 6kor még mindig csak egy újjnyira voltam tág, az orvos nem várt tovább burkot repesztett.Hiába könyörögtem, nem kaptam érzéstelenítőt, mondván reggelig se szülök meg, mert tompítják a fájdalmat. Este 8 kor 2 újj, 10kor 3újj, 11kor 4újra tágultam, akkor jöttek a tolófájások, kipattantam a sarokkádból... megvizsgált a szülésznő, mondta most már ne másszak le, jön Dominika... a fájás viszont erősebb volt nálam lepattantam a szülőágyról, hisz nyomni még nem lehetett, de nekem meg fájt... visszaparancsolt, majd rá nemsokára kezdhettem nyomni. 5 nyomtam, kint is volt. A köldökzsinór a nyakára volt tekeredve 2x meg a kezére. Nem sírt fel egyből, de lélegzet... Olyan megható volt mikor rámrakták, és láttam a férjem szemében, h megérte ennyit szenvedni érte :cry:
Majd a szülésznő adott lent egy érzéstelenítőt, h összevarr, de nagy vérezni kezdtem. Hívták a főorvost. Majd az varrt össze kivűlről belülről. Sajnos mire odaért nem éreztem az érzéstelenítőből semmit se. Azóta is ezmiatt szenvedek. Az egyik varratot nagyon behúzta tegnap kiszedték... még mindig nem tudok ülni, se menni... de ezért megérte:

Kép
Kép
Kép

Remélem ti jól vagytok és mindenkivel minden rendben van. Majd holnap írok még...
puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Jelentm vagyok, csak tegnap családi összejövetel majd esti tüzijátk volt itt mislenyben, nagy sétával, majd csütörötkön uram melózott itthon a gépen és ő uralta a gépet és a netet!

Baba: hatalmas gratulaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Niki: nekem is inkább a karom fáj a bringán mint más, meg persze sok idő kihagyása után másnap mindig érdekesen megyek :)

Leti: bringát néztetek, vettetek is? Azért tényleg óvatosan vele!

Kinga: remélem is hogy jó lesz a cukrod, én ültem volna ott csak nagyon szarul voltam... és nagyon jó pihit majd nektek!!! :) használjátok kis!

Bettike: örülök, hogy megvagy :)

MI: jelentem nem tudom, minden nap többször, alul a méhem vagy nem tudom összehúzódik, meg pisi ha nagyon kell utána is olyan fura kiegyenesedni... mert mintha valami ott húzná, majd szépen kienged, most reggeli óta meg úgy kevereg a gyomrom, de persze Gergőm is mocorog, lehet, hogy éppen a gyomromon ugrál??? Na ma majd fekszek többet, talán azért vannak ezek a húzódások, nem???? Anyukák esetleg ötlet?

Ma leugrunk HErtelendre, majd onna bejelentkezek, most megyek kicsit feküdni, mert nagyon kevereg a gyomrom...

pussssssssza

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hello Mares!!!

Mi is megyünk Hertelendre holnap!

Ja és nekem is hasonló dolgaim vannak...a méhem olyanokat produkál, mint mensikor, aztán olyan is van, hogy hiretelen a mélyből előjön a pisilési inger. Olyankor menni kell, de nem jön túl sok, csak az inger van. Szerintem az én Kicsikém ott sétál a szerveimen. Valahogy úgy érzem, hogy nappal vannak ilyen kicsi fájdogálások, szerintem akkor mozog, mert este 8 után mintha elvágnák...szerintem elalszik, mert olyankor már a pisilési dolog is megszűnik.
Szerintem ott sétálnak, fejelnek, meg boxolnak a mi kis szerveinken.
Vendég

Basszus, most görgettem csak vissza és kit látok??????????????? A kis Domi-babát!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fórumunk első babáját! NAgyon gyönyörű kislány ez a Domi-BAba! Baba, gratulálok szívből! Ezek szerint nem volt egyszerű, érezni lehetett férjecskéd beszámolójából, de nagyon finoman fogalmazott! Elég kemény lehetett ennyit szenvedni, de tényleg a végén úgyis rájön az ember hogy megérte!
Gyönyörű családod lett, Baba, irigylésre méltó! Gratulálok nektek!
És mielőbbi jobbulást és komplikációktól mentes, szép életet is kívánok!

Millió puszi!
Vendég

Betti, a vérből vett AFP 0,53 lett, amire azt mondták, túl alacsony. A héten jött meg a magzatvízből vizsgált AFP, az 0,65. Erre meg azt mondták, TÖKÉLETES. Hát ha ők mondják...

De a legfontosabb hogy az amnio óta eltelt 10 nap és nem hítak...azt mondták, hogy ha kb. 10 napig nem hívnak, minden rendben. De én majd csak kedden örülök, az 2 hét - biztos, ami biztos...:)
Vendég

Baba, gyönyörű a kis Dominika! Hát nem semmi amin keresztülmentél!
Gratulálok hozzá még egyszer! :lol: :lol:

Mares, újra köztünk! :D :D

Leti, sík terepen kell tekerni, semmi emelkedő, ráadásnak Dinnyéstől az kb. még 10km onnan vadiúj bicikliút van!Addig meg marad a műút.
De már kíváncsian várom, hogy fogom bírni.
Bár apci azt mondta, ha nem bírom akkor Dinnyésen vonattal megyünk tovább.
Na de majd 5 körül megyünk,azért ezt a meleget kihagynám!

Este majd jövök beszámolni!

Puszka nektek!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

BABA, GYÖNYÖRŰ SZÉP A PICI LÁNYOD! Megérte! Remélem, hogy mihamarabb felépülsz! Sok tejcsit és jó egészséget!

Niki, a popsidnak minden jót :)

Leti, tényleg csak módjával tekerj! Milyet vesztek?
Nem tudom, hogy írtam-e, de a miénket cakkumpack kicserélték, mert galyra ment. Írtam, hogy olyan volt a hangja, mint a magnószalag-csévélésnek... később meg kb. a traktor :twisted: Az újnak, amit helyette hoztak pedig semmi hangja nincsen! Dehát nem volt összehasonlítási alapunk, azt gondoltuk, hogy az a nagyon halk, az a tuti, kiderült, hogy ennél a típusnál már az is hangos, de ne tudjátok meg, egy hét múlva milyen hangja lett bakker! Ki ne hagyjam már, hogy, amit először hoztak helyette, az is törött volt, aztán lementek a furgonhoz egy másikiért, mert "véletlenül" volt rajta még egy... fura. Mindenesetre (csuriban a kezem) ez most jó!

Ha eddig nem hívtak, akkor szerintem már halkan örülhetsz. Uh-d is jó volt, szóval semmi pánik! Pussz

maccs01

baba

sajnálom a szenvedést,de tényleg megérte,gyönyörű baba :)

letti

az a lényeg h minden ok.

KépKép
bettike83

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyhuzamban végigtekertük az egészet! 1 óra alatt ideértünk!
Most annyira örülök, mert soha életemben nem tekertem ennyit még egyszerre! Jelenleg semmim sem fáj!
Na de majd holnap kiderül, mert ég haza is kell menni!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, csak így tovább! :lol:

maccs01

Jó reggelt!

Még nem vettük meg a bringát, mert OTP kártyára akarom venni (hosszúhétvége helyett) és tegnap csak az Intersportba jutottunk, el, ahol nem fogadják el. Talán ma eljutunk a Hervisbe. Én ilyen alap turistásat akarok venni, mert 40 ezernél többet nem szánok rá.

Maccs, ez a bringa-sztori kicsit hosszúra sikerült, mire hozzájutottál a tuti géphez! Épp volt náluk még egy véletlenül...durva...rádsózták volna simán a szart, ha nem vagy elég levágós...

Niki, nagyon ügyi vagy! Visszafelé is bringán jöttetek? Végül is hogyan máshogy, nemigaz??? Popód hogy van így másnap? Megsínylette? Én nilyenkor ülni is alig tudok... :?

Elvileg ma megyünk strandra - így a nyár legvégén. De ahogy a hétvégi sűrű programokat elnézem, ma se lesz belőle semmmi. Egész hétvégén csak szaladgálunk. El kellett volna menni tényleg Keszthelyre. De most már késő.

NA, megyek kicsit tobzódni...
Vendég

letti

azért hátha összejön.mi nem voltunk fürödni sehol,de végülis nem is bánom,ugy sem mentem volna bele a vizbe,ha az ember fél akkor inkább nem éri meg elmenni,nehogy baj legyen.

KépKép
bettike83

SZiasztok!!

Baba: nagyon gyönyörűséges Dominika, már most kis hercegnő!!! Csodálatos... de azért le a kalappal, amint keresztül mentél!

Betti: én sem szoktam vízbe menni, csak combközépig, aztán annyi.. ez egy ilyen nyár, majd a következő jobb lesz :)

Leti: hát igen, mindenhol gyerek van bennünk :)

Ma még iszonyat meleg van , mindenki használja ki, !!!!!

most uramnak kell a net kicsit, de holnaptól sokat lesz Győrben, enyimééééééééééé a terep :)

pusssszika mindenkinek!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BABA! Tündéri babád van.Igazi bájos hölgyemény.

Örülök hogy jól van mindenki. Maresz is előkerült!
Csak Csillagot hiányolom!!!!!!!
Puszika mindenkinek.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

mares

sztem megéri kihagyni ezt a nyarat,jővőre meg már a lurkókkal megyünk :)

ana

veled mizujs?mesélj :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Baba

Gyönyörű kis hercegnőt sikerült összehoznotok! Gratulálom,de a szenvedésért sajnállak nagyon,gyógyulgas gyorsan és könnyen!

Niki

Nem semmit tekertetek! Ügyik vagytok!

Mares
A pisi mega hasfeszülés nálam is ugyanilyen! A legújabb találmánya a fiamnak,hogy a köldökömnél kinyomja valamelyik testrészét és forgatja egy ideig! na annyit azért tudni kell,hogy ha valaki a köldökömhöz ér,azt leütöm,nem tudom elviselni! Na így elég érdekes,mikor a gyermek ott produkciózik! Ha odarúg az nem gond,de ez a forgatás és nyomás nem nagyon tetszik! :?

A pihi jó volt,bár mégegyszer nem mennék oda! A reggelit kivéve szar volt a kaja és az árak horrorisztikusak! Volt 2 medence,az egyik hideg,a másik 36-38 fokos! Na 1 óránál tovább nem voltunk lent, én 2 percet tötöttem bent,nem fehér embernek való volt! Nagyokat sétáltunk a Duna-parton, jól kibeszéltük magunkat, piacoztunk is! Jó volt végre csak kettesben,illetve hármasban!

Ana

Sikerült enyhíteni már a viharkárotokon? Nagyon odalett a virágállományod?

Kép
Kép
k_inga

Hellóka mindenkinek!

Leti, sikerült fürcsiznitek? Mi lementünk fürdeni tegnap este és ma du. is. Nagyon jól esett a kis hűsítő!

Kinga, örülök, hogy egy két dolgot leszámítva jól éreztétek magatokat. Nekem a párom Szigetszentmiklósi és onnan nem messze van Ráckeve. A duna parton sokat szoktunk sétálni, ha hazautazunk hozzájuk. A szúnyogok nem zabáltak meg?

Nekem tiszta sikerélmény volt ez a hétvége. Tegnap lementünk, ma meg vissza. Bár ma egy kicsit mintha fárasztóbb lett volna.
Leti a popóm nem fáj, de a szeméremcsontom annál inkább, már szinte égett. :( Ráadásnak a wc-n észrevettem, hogy a tiszt. betéten apró vérfolt van. De nem tudom honnan származik.
Ennyire azért csak nem törhetett fel.

A hugomnak meg be melíroztam a haját. Még soha nem csináltam ilyet, de nagyon jól sikerült.Eddig csak festeni szoktam. :D
Kép

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Kinga,Betti!

Még a biztosító hívását várom, addig nem tudunk csinálni semmit.
Egyébként a virágaim elég jól bírták. :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki! Biztos lesz izomláz!

Mi tegnap Demjénben voltunk strandolni. Isteni volt. Úgy megégtünk mindannyian hogy még mindig fáj mindenünk. 30as faktort használtunk!!!
Sajnálom hogy vége a nyárnak, hamar elment.

Puszi
anabana

Niki! Nekem is ilyen kéne! Olyan régen szeretnék szőkét! Unom a vöröset!

Niki! A vérfolt lehet más is. :lol: :lol: :lol:
anabana

Ana, ha eljössz szívesen befesteném! :D :D :D
Jó lenne, ha mástól lenne, de nem hinném! :wink:

Kár, hogy mindannyian szerteszét lakunk az országba!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Niki! Nagyon édi vagy!

CHRIS! Remélem jól vagy és a férjecskéd is! Írj magadról!
Én meg időközben csökkentettem az adagom 25/50 váltakozását alkalmazom. Szerintem olyan nagyon nem megy fel, de aggasztott hogy nehogy lejebb menjen!
:lol: :lol:

Kismamik! IDEÁLIS LENNE MÁR EGY NYÁRVÉGI POCIFOTO!!!!!!!!KÉRJÜK!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anabana

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ana, osztom a véleményed! KÉRÜNK POCIFOTÓT!!!!!!!!

Nekem úgy fáj a sejhajom! Alig tudok rajata ülni! :? :? :? :?

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Niki, vérfolt... nincs tippem. Pihentesd a feneked :)
A húgod haja nagyon, de nagyon szép lett! Van hozzá érzéked!

Betti, strandos fürcsivel kapcsolatban tégy úgy, ahogy megnyugszik a lelked. Nemá izgulj bő 4 hónapot, hogy most elkaptál-e valamit!

Ana, a vörös egy elég intenzív szín, de ha sokat melírozod, még totál szöszi is lehetsz :):):) Vörös szőke melírral nagyon szép - szerintem -, mert nekem is volt.

maccs01

Niki

Hobbifodrásznak is felcsaphatnál! A sejhajodat sajnálom,ismerős érzés ez számomra is! És a legklaszabb,hogy nem tudsz vele mit csinálni! :wink:

Szedtünk egy rehadli barackot,azt fogjuk ma eltenni,hát roppant nagy kedvem van hozzá,de a muszáj nagy úr,mert az már tetszik,hogy csak besétálo a spájzba és leemelema polcról ha kell!
Paradicsom még sajnos nincsen,pedig azt is kéne befőzni,meg lecsót! Az az igazi,meg tudom,hogy mit rakok bele!

Kép
Kép
k_inga

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?