Helló!
Nem tűntem ám el,csak apa elvitte a laptopot magával és tegnap már lusta voltam elővenni és összerakni! Mondjuk időm sem volt!
Jelentem mi nagyon jól vagyunk,hétvégén megyünk Ráckevére a Kékduna wellness Hotelb! Nászajándékba kaptuk az utat! Legalább a férjecském kipiheni magát!
Tegnap készen lett a burkolás,hétfőn meszelnek,kaptunk egy szobabútort,amit lecserélteka rokonomék és ezt ki akarták dobni,de inkább nekünk adták! Semmi baja,csak nem új és nem a legszebb! De nekem tetszik és megfelel! Főleg a pénztárcámnak! Enyhe érvágás volt a burkolás ára,de ez még olcsónak számít!
Ha így haladnak a dolgok,1 hónap és teljesen kész a lakás! Már csak ágy kell,tűzhely meg mosógép! Meg apuka,aki elvisz,hogy megvegyük!
Baba
Szívből gratulálok a kisbaba érkezéséhez!
Niki
Kitartás,nem olyan rossz ám gyedül otthon,én már megszoktam az évek során! Sokszor voltam tök egyedül itthon! Meg eza sors vár rám ezután is! És még kutyánk sincsen!
Ja,a Gyümölcs utcába megyek majd 4d-re,de rálrek még bejelentkezni,azt mondtk,csak a 28-29. héten szeretnék menni,addigra a dokim is felépül!
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredtem!