Sziasztok!
Csipetnyusza: örülök,hogy tetszik a könyvből,amit feltettem..majd lehet még teszek fel,ha érdekel titeket...vannak jók benne!
Twist: Dorkád iszonyat hamar csinál mindent..én mindig ámulok-bámulok,milyen ügyi
Amúgy nálunk is uez a nyűgi megy,cickó közben,kaja közben,éjjel és amúgy is...de má remélem nem sokáig,mert megőrülök
Tlindi: hál'Istennek nem volt semmi a kis szivecskéjével!!!mindig ijjesztgetnek minket a dokibácsik,legalábbis engem mindig vmivel..én meg rághatom a körmöm..
most azt találták ki,hogy sápadt a Dorka..na,majd jövőhéten kiderül...
Szilvi: Iszonyat édes a kiffiad még mindig!!!haját meg hát nagyon irígy miatta,nah
Csuklásra,amúgy én is mindig cickóztatni szoktam..pár perc és elmúlik..de Dorkám is mindig csuklik..ne aggódj,ő is csak folytatja,mint a pociban..
Ildóca: Gyerkőcökről a (nagyokról) édik a képek,gondolom szuperül szerepletek!biztos ügyik nagyon!ti aztán nem nagyon vagytok otthon,mindig van vmi progra,mi?
Kincső nagyon cukerrátor!
Amúgy gyógyulgatást!
Ancsyangel:Üdv itt!!!na,lányokkal mi tuti szurkoltunk volna szülés előtt
Persze most is ugyanúgy örülünk mindenkinek!
Te tervezel még babót?
Összes Katákok,Kattkat,Szonja,Adrienne?nálatok is nyűgi van amúgy???
Mi iszonyat..mármint Dorkám egyfolytában nyafi,éjjelek szörnyűek,4x-5x kelünk,fog nincs...de már kommandósan közlekedik,alsókaron kúszik ,gurul,tolat,hintázik így-úgy amúgy..de majd teszek fel képeket még...
7kg,centit nem tom
Valki monnya má meg,mi az az offolás????
remélem én nem fogom csinálni.. hehe
Most egy hét balcsi,aztán visszatérek és mesélek,most már ígérem! addig puszi mindenkinek!
Most megyünk balcsira,úgyhogy majd ha visszatérek beszámolok...